rennnye:Sajna képet ide nem tok felrakni.....iwiw-re raktam fel ott van egy pár
Szüléstörténetet írok most de gyorsat
Nos Március 3.-án mentünk uh-ra,ctg..minden ami mindennapos volt...az uh-t látva a doki annnyit mondott,hogy lehet császár lesz ,mert széles kis válla van....itt voltam 40hetes és 4 napos...a doki nőm megvizsgált....és azt mondta.hogy másnap cuccaimmal együtt feküdjek be....beindítják,mert nagy a baba....
Én így is tettem.....másnap bementünk reggel ...nagy nehezen kaptam szobát és regggel 9-től vártam a dokimat,hogy mi lesz....errre délután 1-re odaállít és azt mondja,hogy majd holnap vagyis 5.-én indítják be de előtte megvizsgál a professzor és Ő dönti el...eljött másnap...mondanom sem kell.hogy reggel 4-kor keltem és úgy vártam a dokimat,mint a messiást....meg is érkezett 7 után és elvittt a dokihoz aki megvizsgált...na de úgy,hogy azthittem ott esek össsze a fájdalomtól...annnyira durva volt,hogy ilyet még nem éreztem...na Ő aztmondja,hogy ez már egy beindult szülés...indulás a szülőszobára.....ennnek nagyon örültem (mert nem tudtam mi vár rám ezután)..
Szülőszoba: Beöntés,Borotválás...és oxitocin..mivel fájásaim nem voltak..ez elkezdődött 12-kor.....2óra fele már fél perces fájásaim voltak és mondanom sem kell,hogy10 percenként jöttek megvizsgálni (ami nem volt éppen kellemes) aztán az időre nem emlékszem de burkotrepesztettek és vártunk....fél 4-kor jön a doki és azt mondja,hogy ha nem történik semmmi5-ig akkkor császár.....na Én úgy vártam az 5 órát,mint a messiást...annnyira fájt,hogy azt elmondani nem lehet....eljött 5....megvizsgált újra és azt mondja,hogy jó akkkor műtő,mert nem tágulok....a gyerek meg jönne....Végül 6-kor jöttek értem és vittek a műtőbe....megkaptam az edát,ami megváltás volt számomra...aztán 18:34-kor kivették 4110G 57cm
Belőlem a kis fiamat,amikor meghallottam hogy sír akkkor Én is elkezdtem sírni olyan jó érzés volt,ez elmondhatattlan.....aztán megpuszilhattam...persze már felvolt öltöztetve ...nem láttam egyből ezt sajnálom egy kicsit.....aztán aznap nem is láttam csak másnap regggel......nahát ennnyi azthiszem
És most azt mondom,hogy megérte minden fájdalom.....de nem szülnék többbet
Hát nem szopizik nagyon kis lusta....ha lefejem ugy megeszi üvegből....és szerencsére van még tejem......a sebem nem fáj már a varratokat is kiszedték már minden ok...csak menne le ez a plusssz kiló
Na meeek...majd még jövök ha tudok
Puszi mindenkinek....
AIDA: Olvastam rólatok....kitartás bár nem tok mindent de remélem helyre jön vagy jöttek a dolgok ....