Új privát üzeneted érkezett!

yuyu,köszönjük szépen!!!! :D

Szépen jártak sógornődék,mondhatom. :twisted:

Van olyan ismerősöm,akinek a kiskópéja úgy született,hogy be volt nőve a kutacsa. Rendszeresen kell hordaniuk ellenőrzésre...
De Dius,te ne ijedj meg ilyentől!!!!!!!!!!!!!Barnust ez nem fenyegeti!!!!És ha elöbb benő,az sem hű de nagy baj. Kristófnak pl. jóval késöbb nőtt be,mint ahogy a nagykönyvben meg van írva. Semmi baj nem lett belőle.
Vendég

Ani,Kristófnao sok boldog névnapot!!!!!!!!
Dadomi,gyógyuljatok meg hamar,bár ez a mandulagyulladás elég szar.

Kép
Kép
josi

Ani,

Kristófnak boldog névnapot kívánok!!!!!!!

Kép
Vendég

Lányok,

köszönjük a gratulációkat. Nagyon büszke vagyok rá, mert tényleg kemény meccsek voltak.
A vidéki gyerekek sokkal erősebbek voltak Ricsinél, meg volt bennük némi agresszívitás, ami az én fiamból alapból hiányzik. Azt mondta az edző, hogy muszáj lesz belenevelni egy egészséges mennyiséget :lol: :lol:. A fiam ha tehette volna ott a tatamin is kompromisszumot kötött volna :lol: :lol: :lol: . Nagyon ügyes és gyors, de itt kell még az a plussz.
Vendég

Tomikám nem jár bölibe, egyszerűen nem bírtam már, hogy mindig beteg, ráadásul Zs. mindig elkapja, így dupla idő, idegesség, gyógyszer, aggodalom mindenért...
Ez utóbbiból férjem részéről is kijut nekem, ő is beteg, a baj, hogy lelkileg. Erről nem is szeretnék többet írni, épp elég gond ez nekem. Csajok, épp elég gond van a két gyerkővel, és még a biztos hátterem, támaszom sincs meg :? Nem tudom, meddig bírom. :cry:
Zs. pedig a dackorszak elején, hatalmas hisztik, ellenkezés, ami vele jár...Been, amikor kimarad a levegővétel, mindig te kislányodra gondolok :?
Tuntun, gratula nagyfiadnak :lol:

Kép
Kép
banoed

bakker,én megint lemaradtam :oops:
Felületes vagyok,na,nézzétek el nekem :oops: :oops:
dadomi,gyógyuljatok meg gyorsan-gyorsan!!!!!!

rékababa nagyon ügyes nagygyönyörűséged 8)
Én is szeretném majd Kristófot úszni járatni,de én nem tudom vinni,rosszul vagyok a klórszagtól :?

josi,köszönjük szépen a köszöntést :D
tuntun,neked is köszönjük!!!!

tuntun,hát tanítsd meg egy kis agresszivitásra a te hősödet :P
Nagy-nagy gratula neki,nagyon ügyes!!!!

banoed,hallod,jól összejöttek a dolgok nálatok. Kitartás csajszi,meglátod,hamarosan jobbra fordul minden. Eliza és Kristóf is mostmár olyan jól el tudnak játszani,tegnap pl.egész nap homokoztak,meg saraztak az udvaron,míg mi fát hordtunk,meg bort fejtettünk. Azt mondjuk hagyjuk,hogy néztek ki estére. De nemrégóta vannak el ilyen jól egymással. Szegény férjed. Ha esetleg tudok valamiben segíteni-bármiben!!!-szólj!!!! :wink:
Eliza elég hamar abbahagyta ezt a nemveszeklevegőt.dolgot,hátha Zsófi is hamarosan elfelejti,hogy ilyent is tud csinálni...

Évi mentek holnap Ringatóra? Ha Kristóf nem lesz beteg-kicsit taknyi lett-akkor elmegyünk,adok még egy esélyt a dolognak :roll:
Vendég

Újra itt vagyok, míg Domi nem veszi észre :D Az előzőt sem tudtam tőle befejezni rendesen.
Tuntun! Gratula Ricsikének, nagyon ügyes!!!!
Banoed! Sajna az oviban is össze fogja szedni a bacikat :( Dani is eleinte szinte folyamatosan beteg volt, idén már azért nem, szeptember óta "csak" három hetet hiányzott az oviból. Na mondjuk nem volt a többi időszakban sem teljesen egészséges, de annyira nem volt beteg, hogy ne mehetett volna oviba.
Cseriani! A főiskola uszodája nem olyan vészesen klórszagú, mint a városi uszoda. És ott is van ovis úszás.

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
dadomi

dadomi,az sem ok,klórallergiám van,befulladok tőle. Tisztítószerben sem bírom,a hypoval és társaival ki lehetne üldözni a világból.
Ha hozzámér,akkor meg kireped és el kezd vérezni a bőröm. Durva nagyon.
Hogy vagytok?
Vendég

Jaj Tuntun ne haragudj,elfelejtettem a nagyon ügyes nagyfiadat megdícsérni,biztos nagyon büszkék vagytok rá :wink: és akkor volt dupla adag édesség? Most hogy így vége a fogyókúrának :lol:
Banoed sajnálom,hogy most rosszul mennek a dolgok nálatok :( de abban tényleg igaza van Dadominak,hogy majd az oviba is összeszedi a sok betegséget. Tegnap itt voltak a barátnőmék és most hívott,hogy b.himlős lett a kisebbik lánya :roll: Noémi már volt b.himlős.

Kép
Kép
josi

Cseriani, nem tudtam, hogy te sem bírod a klórt, kezet foghatunk! Egyszer kegyetlen rosszul lettem tőle, azóta én sem bírom. Bár a flóraszepttel néha kitakarítom a wc-t, meg a fürdőkádat, de egyébként klórmentes tisztítószereket használok én is. De sima hypo-t meg a domestost egyáltalán nem bírom. A konyhában egyáltalán nem használok klóros dolgokat. Persze már nem az első klórmentes tisztítószert szüntetik meg... :evil: Én még ezekben is, meg mosogatószerben is nézem az illatukat is, olyannal utálok takarítani, aminek az illata nem tetszik. A felmosóm már pl évek óta az ajax gyöngyvirágos tisztító, annyira jó az illata :lol: , hogy ezt nem váltottam még le.

dadomi

Ja, egyébként már jobban vagyunk kicsit, de Dominak ma kellett adjak fájdalomcsillapítót mert annyira fájt a torka, és mivel tudom, hogy én is mit szenvedtem vele, inkább adtam neki gyogyit. Lázunk már nincs egyikünknek sem, Dominak úgy néz ki azért időben elkaptuk a betegségét, "csak" egy napig volt lázas, utána már csak hőemelkedése volt. Én meg Augmentin Duo gyogyit kaptam, abból is az erősebbet, hát nem kell szipóznom, beszédülök ettől is rendesen :? Csak a köhögésem nem akar csillapodni, hajnalban egy órán keresztül köhögtem, aludni sem tudtam tőle, most meg néha jobban hasonlít ugatásra a köhögésem, mint köhögésre :? Meg néha még levegőt is nehezen kapok, vagyis olyan, mintha kevés lenne, ami bejut. Domi talán jobban viseli mint én, bár sokat nyűgös.
Na megyek mert fura szagok jönnek a talajszinttől kb 50 cm-re, olyan pelus magasságban :lol: :lol: :lol:

dadomi

Sziasztok,

mégegyszer köszönjük a gratukat. Persze, hogy a fogyinak vége. A fiam a vitt 10 szendvicsből 4-et megevett, meg persze volt csoki is bőven. Aztán hazafelé megálltunk kajálni, ott is szép mennyiséget evett. :lol:

Dadomi, Nektek jobbulást !!!!

Banoed, sajnálom, hogy nem megy minden simán. :cry: :cry: Szerintem még egy fél év és szépen fognak tudni együtt játszani a gyerekek, hátha jut időd egy kis "levegővételre".

Nálunk most az utóbbi hónapban kezdenek "összeszokni". Val. színű, hogy nálunk a nagy korkülönbség miatt, de Ricsikém szeretne játszani Erikkel, de Erik meg nem. Már rögtön elkezd vinnyogni, ha Ricsi közelít hozzá. De úgy néz ki, hogy normalizálódik a helyzet.

Lányok, én ahol csak tudom visszafogom a tisztítószerek használatát. Én a fürdőben gőztisztítót használok, meg most vettem a Sparban 10 eFt-ért gőzfelmosót. Nekem nagyon bejött. Nem kell hozzá semmilyen adalék kb. 5 dl. vízzel feltakarítom a földszintet ez kb. 100 nm2. Egy hónapban egyszer azért felmosom tisztítószerrel de arra Frosch ált. tisztítóját használom.
A wc-nél meg azt csinálom, hogy vettem domestos törlőkendőt - tudom ez nektek nem jó - és naponta 1x áttörlöm a wc kagylókat. Ez kb. fél perc és nem kell tömény tisztítókat használnom.
Először is a kezem nem nagyon bírja, másrészt a gyerekek miatt minél kevesebbet akarok használni.
Vendég

Banoed nagyon sajnálom, hogy gondok vannak nálatok. Ha szeretnéd kiírni magadból írhatsz privit is, bármelyikőnknek. Betegségek sajna mindig lesznek. Az elején elég sokat volt Evelin is, de Réka szerencsére már immunisabb.

Csajok én sem használok vegyszereket a tisztításhoz (domestos és társa). Nekem a tisztítószereim teljesen vegyszermentessek, de ugyan úgy lehet velük fertőtleníteni és a gyerekeimnek sem lesz semmi bajuk, ha véletlenül hozzá nyúlnak a még meg nem száradt felületre. És nem büdösek, jó az illatuk!

Betegek gyorsan gyógyuljatok, gyógypuszik mennek továbbra is. Nálunk szerencsére most egyik sem beteg.

Pénteken Evelinéknek volt az oviban ünnepély. A nadrágra kicsit laza volt ezért az óvonéni szorított rajta, rendesen elszorította a pici hasát. Uzsonna zsíros kenyér volt, ezért az én lányom nem is evett. Szóval délben evett utoljára, üres volt a hasa és el is volt szorítva. Szegénykém az óvonéni előtt mondta, hogy nagyon fáj a hasa, az pedig rávágta rögtön, hogy így kezdődik a mostani betegség. Itthon levettük a nadrágot, kapott kényelmesebbet és megevett 3 nagy szelet májkrémes kenyeret (ímádja). És láss csodát a lánynak máris nem fájt a hasa. Ennyit a kezdődő betegségről.
Vendég

jó reggelt mindenkinek.

Mégegyszer köszönjük szépen a névnapi köszöntéseket.
rékababa ismételten csak gratulálni tudok az óvónénitekhez. Jó,hogy nem szorítja el Evelin vérkeringését :twisted:

tudjátok,mit szeretek nagyon a konyhában is és a fürdőben is? Ecetsavas tisztító a neve,én itt nálunk a 100 ft-os boltban veszem,250 ft 1 liter,és jó sokáig elég...
Vendég

lányok,hát merre vagytok? Mindenkit elfújt a szél???
Vendég

na,egy vicc,hátha akkor jöttök:

Ortodox zsidó fiatalember készül az esküvőjére. Megkérdezi a rabbit:
> - Rabbi, igaz, hogy tilos az esküvőn a férfiaknak a nőkkel táncolni?
> - Igen, mert ha együtt táncolnának, az kísértésbe viheti őket.
> - Én sem táncolhatok a saját feleségemmel?
> - Nem - mondja a rabbi.
> - És mi a helyzet a szexszel a nászéjszakán? Azt szabad?
> - Hát persze, a házasság célja az utódok nemzése.
> - Mindenféle pózban?
> - Hát persze!
> - Úgy is, hogy a nő van felül?
> - Persze, miért ne?
> - Teljesen meztelenül is szabad?
> - Természetesen!
> - Még az asztalon is?
> - Miért ne?
> - És állva?
> - Ó, NEM, azt nem szabad!
> - Miért nem?
> - Mert az tánchoz vezethet...
Vendég

Bocs, hogy tegnap nem köszöntöttem Kristófot, benne vagyok a nyolc napban :D ?
Köszönöm, hogy meghallgattatok a férjem problémájában :roll: Már négy hónapja tart, hiába jár orvoshoz, hiába szedi a gyógyszereket...Olyan pánikbetegségszerű kórság...Egyszerűen lehetetlen mellette élni, én is olyan feszült vagyok már...Beleroppannék én is, ha nem lenne a két gyerekem, miattuk össze kell szednem magam, és mosolyogva végigcsinálni a napokat...Ők ne érezzék ezt az iszonyú feszültséget :cry:

Kép
Kép
banoed

Hali!
Na, előkerültem, főleg Banoed miatt most, mert amúgy eléggé behavazódtam. Banoed, én is küzdök-tem hasonló bajokkal,mint férjed, most nincsenek tüneteim és gyógyszert sem szedek, de tisztában vagyok vele, hogy bármikor visszajöhet, roppant alattomos undorító nyavalía és komolyan kell venni; ha úgy érzed, tudok segíteni, keress meg, akár priviben is, szívesen segítek, ha tudok! És kitartást. Nagyon jól lehet kezelni, csak a megfelelő gyógyszert kell megtalálni rá. Én Paroxat-ot szedtem, nálam ez a csodaszer, mikor kitört nálam a betegség (Andris halála után 5 hónappal), nagyon sok gyógyszert megpróbáltak nálam is, de ez vált be. Biztos vagyok benne, hogy a férjednél is megtalálja egy jó orvos a megfelelő gyógyszert.
Mindjárt folytköv, csak ezt most elküldöm.

been

Akkor a többi.
Kristófnak nagyon-nagyon sok boldog névnapot kívánok!
Kicsi ügyes sportolónknak, Ricsikének nagy-nagy-nagy gratula az országos 3.-hoooz! Ikrek győzték csak le, különösen szép eredmény! Tuntun, tegnap megcsináltam a tejfölös csirkédet, issteni finom volt, mindkét gyerek megevett két tányérral belőle! :D
Dadomi, mostmár gyógyuljatok meg! Köhögés nagyon makacs bír lenni.
Rékababa, szegény Evelin, hát sok esze van a gondozónőknek, mondhatom... :evil: Nálunk direkt felhívták a figyelmet arra, hogy ne adjunk szoros gatyeszt a gyerekekre, ők meg jól meg is húzzák, hát borrzasztó.
Takarítás, hát, én meg az ecetet nem bírom. Ezért a férjem vízkőteleníti a fürdőt/vécét vele. MOndjuk itt van domestos, pronto, ciff, minden anyámkínja... :oops: Tudom, hogy a gyerekek miatt nem helyes, de ezeket szoktam meg.

been

sziasz Emma

Köszönjük szépen. Jól vagytok?
Szomorúan látom,hogy ma sincs senki :cry: :cry:
Vendég

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk,hogy mi is élünk még. Jól vagyunk,ma is egész délelött kint voltunk.
Ma megyünk UH-ra Bakó dokihoz 17:20-ra.Remélem minden ok a pocaklakóval,mert megint sokat keményedik a pocim. Este megpróbálok jönni,de nem ígérem tutira.
Bencus alszik, és asszem én is lepihizek egy kicsit mert olyan vagyok mint akit agyon vertek.

Szép délutánt!
dius02

Hali!
Dius, drukk! Már nem lesz semmi baj. majd mesélj!
Ani, én nézegettem befelé, de nem írt senki... :lol: Magammal meg ritkán beszélgetek. :D

been

Hát tényleg nagy a pang :?
Én még mindig nem vagyok beljebb a tandíjjal, most fogok fellebezni (adtak 25%-ot) bocs csajok, de ezt én így( 380000 Ft )igen csak keveslem...majd most meglátjuk
Taliszervezők mi újság? Jön a jó idő..
Kriszta Láttad a vaterával mit csináltak? Azt hiszem befejezem az árusítást én is; majd csak nézelődök, de lehet, hogy a semmi között :(
Vendég

Miért, mit történt a vaterával, devcsa?
Hát, ez a 38.000 is nagyon húzós. Jól tetted, hogy fellebbeztél!
Taliról én most nemtok nyilatkozni... Talán majd, ha egyszer tavasz lesz végre...

been

Emma devcsa 380 000-et írt!!!!
Ha jól olvastam,a vaterán már a sima feltöltésért is fizetni kell...
Holnap megyünk Kristóffal orthopédiára,szorítsatok!!!!
Vendég

Na sziasztok, előkerültem én is!! Nem valami nagy a forgalom ;-)

Dadomi, hogy vagytok??

Nálunk minden oké, csak ma pl. baba-mama klubban voltunk, a védőnővel 3-masban 8) meg baba-mama tornán, na ott már 3 anyuka-3 baba...

Holnap tanácsadás... aztán mehetünk majd mégegszer, ha lesz oltóanyag :evil:

Dobok képeket ;-) Kép

Kép

Kép

Kép

yuyu79

Cseriani, szorítunk!!! Dius, Neked is!!! :wink:

yuyu79

Cseriani, mennek a drukkok!
Yuyu, hogy mennyire szép a kis lánkád! :D Klasszak a képek, aranyosak vagytok nagyon!
Jaaaj, 380 ezer télleg :shock: :shock: Namost ez a teljes összeg, ugye? És ennek engedték el a 3/4-ét? Vagy a negyedét? :x Atyaúristen.

been

Jóóó reggelt, babanet!
ÉÉbresztőőő! :lol:

been

Na vagyok én is :) Noémi még köhög :( nem tesizik és nincs edzés sem amíg teljesen rendbe nem jön.
Fogamba próbatömés van tegnap óta,úgy néz ki,hogy jó lesz jövőhéten tömik véglegesen.
Dadomi Ti hogy vagytok?
Devcsa ez nagyon dúrva összeg :shock:
Julcsi édesek vagytok a lánykáddal :lol: és milyen boldog a kis drága :D

Kép
Kép
josi

Sziasztok csajok!

Dius:biztos érzi a pocakod az időjárás változást ,a szeles időben nekem is keményedett a hasam-Bernivel,Zsombival az idegtől-
Azért figyeld ,hogy nem lépje túl a 10-et max 15 keményedést -tudod az ilyen fújtató,a levegőt is másként kell venned.Ja de jó ma mozisztok :roll:

Ani:drukk,de biztos rendben lesz miden Kristóffal.

Devcsa:hmm és ezt komolyan gondolták,hogy 1 egyedül álló anyuka ennyit kicsenget nekik :evil: remélem sikerül a fellebbezésed

Yuyu:jó ez a lustálkodom anyával kép :wink:

Been:szintén zenész :lol: ugyan ezeket a vegyszereket használom.
Kivéve a mosogatót ott ecetet ,mert gránit örleményes.Ja egyébként a régi saválló mosogatómat Coca Cola-val tisztítottam.

Tuntun:ja ,de ügyes Ricsi.Hú én biztos elsírtam volna magam :roll: :oops:

dadomi:nem sokára megyek a Kandó patikába,barna orrcseppért.

Rékababa:hogy vannak a lányok?

Banoed:kitartás és remélem a párod gyorsan rendbe jön :cry: Nem lehet könnyű a helyzet.

Dius-Barnus:anyós haza ment :twisted: ?Barnus köhögése javult?

Remélem nem hagytam ki senkit ha még is ezer bocsánat!!!!!

Rólunk:
Zsombinak a kukiján maradt 1 lyuk és ott is pisil :cry: :cry: :cry:
Eért nem jöttem az elmúlt néhány napban ,mert nem akartam itt OFF-olni.Beszáéltem a dokibácsival,ha jön Pécsre megnézi a gyereket ,így látatalnaban annyit mondott,hogy fél év múlva szabad hozzá nyúlni ,és reméli nem szűkül be a kikac végén a csinált lyuk.
Itt a tavsz az én fiam megint kezd ekcémás lenni,de nem a tipikus helyeken,szal ez nem étel től van,tavaly ilyenkor volt neki és akor azt hittük,hogy valami kaja vagy mosószer az oka.
Kaptunk kencét-amit tavaly is-higított Elocom krémet.Testápolóba keverik ezt a szteroidos krémet ,így annyira erős.
Persze még körömvirág krémmel kenem-ez is bevált-remélem rendbe jön.
Tavaly Júlisusra elmúlt neki.

Tuntuntól nem tudom miért félenk emberek :lol: beszéltem vele -kukac ügyben- és annyira meg tud nyugtatni az őszintesége.
Nem szeretem amikor köntör falaznak,szeretem tudni a tényeket :wink: Valószínű a kórházban is ezért tudtam aránylag nyugodt maradni,mert tudtam mi vár rám.Kép
Ani,szegényt hívtam hétfőn és köszi,hogy elmondhattam,utána már nem törtek rám a sírások Kép Én nem is tudom Tuntun ,hogyan tudta ezt végig csinálni egyedül.
Köszi lányok ,a lelki segítséget Kép Meg a többieknek is itt a fórumon.

Na most lépek a patikákba,orrcsepp,krém mind kettőt készíteni kell :?
berni611

Josi:tudtam ,hogy valaki hiányzik :oops: :oops: :oops: bocsi.

Reméljük a végleges tömésedddel sem lesz gond :wink:
Igazad van ,én sem vinném edzésre amíg teljesen helyre nem jön.Pihenére van szüksége a szervezetének ,nem pedig megterhelésre,még a végén visszaesik.
Jobbulást Noéminek!
berni611

köszi Berni,remélem "kukackával" minden rendbe lesz most már :wink:
Ezt az elocom krémet egyszer mi is használtuk Noéminek,de már nem emlékszem,hoyg mire :oops: de nekem is azt mondták,hoyg nagyon óvatosan kell vele bánni,mert nagyon erős. Szegénykémnek és akkor még ez a hüle ekcéma is :( vakaródzik is?

Kép
Kép
josi

Sziasztok!

Előkerültem én is!
Tegnap mi is voltunk ortopédián, csípő uh volt, minden rendben nincs csípő ficam!!!! :lol: Nagy volt az öröm, doki néni még mosoly is kapott Barnustól :)
Hétfőn voltunk doki néninél, Barnabás már csak taknyos kicsit, nem kell már se az ospamox se a spiropent! :) Úgyhogy most nagyon boldogok vagyunk! :)

Berni remélem Zsombikám kukackája hamar rendbe jön!
Anyósék hazamentek tegnap, mi vittük haza őket! Már az agyamra ment! Állandóan ő akart pelenkázni, öltöztetni, cipelni őt, tolni, büfiztetni, közben állandóan a gyerek képébe vihog szó szerint, ki vagyok már :evil: Persze nem hagytam hogy pelusozzon mert nem tudja normálisan ráadni mert kifolyik minden de ha mondom hogy kell akkor meg azt mondja: Tudom! Hát nem úgy veszem észre! :roll: Na mindegy!

Lányok mijezaznagyszél???? Jön megint a hideg! :evil:

Dius Tőlem is mennek 1000el a drukkok!

Julcsi Enikő nagyon helyes kicsilány!!!! Cuppa neki! :)

Ani nálatok mi volt az ortopédián?

Tuntun merre vagy?

Kép
dius87

megjöttünk. Elég hamar végeztünk :D
Kristóf lába helyrejött,már csak apró eltérés van,fél év múlva azért mégegyszer ránéz a doktorbácsi,biztos ami biztos :D
jövök majd még késöbb,de most muszáj meginnom egy kv-t,meg elaltatom Elizát,mert extra hisztis :twisted:
Vendég

Dobok 3hós képet Banusomról! :)

Kép
Kép

Kép
dius87

Ani örülök hogy nálatok is rendben volt minden az ortopédián! Bocsi hogy így utólag de Kristófódnak Boldog Névnapot kívánok!!!

Kép

Kép
dius87

Josi:tavaly sem vakarta,remélem most sem fog viszketni neki.Egyenlőre picik a foltok,de nem vakarja.
Igen ,erős krém ,pont ezért keverték bele valami vivő anyagba.
Így is naponta 1 szer, vékonyan kell bekenni.
A körömvirág krém egyébként nagyon jó az ekcémás száraz bőrre.
Kuki,pont nyáron csinálja ,strandra nem nagyon kell majd mennünk :( De első a gyerek egészsége :)

Dius:tipikus anyós :twisted: szerencsére az enyém megtanulta a pelusozást meg mindet.Zsombi a 4-dik unokája ,szal van már gyakorlat :lol:
Az ővének érezte Barnust,hát ez mondjuk természetes,de mi anyukák nem örülünk ennek :evil:

Én hagytam anyósnak ,hogy babázzon Zsombival,ők a páromat látják benne.
Volt ,hogy aludt a kanpén és ott álltak felette és gyönyörködtek benne.Suttogták,hogy nézd de édes ,meg hogy hasonlít...stb.

Na mennem kell pedig még akartam mondani valamit ,Zsombi dilizik.
berni611

na,de eltűnt megint mindenki :(
Szóval:dius,Barnus gyönyörű!!!Elfogadnám :wink:
Kristóf köszöni a képet :D Örülök,hogy jó lett a csípőuh...
pocakos-dius mi volt uh-n????
yuyu nagyon édes az édes kis vigyorgód!!!!!Olyan kis mindjártmegzabálom kiscsaj :P
josi tegyék már rendbe azt a fránya fogat!!!Mire jó a próbatömés? De most komolyan!!!!Nem tudom :oops:
Emma,mi van veletek???Hogy vannak a gyönyörűségeid???
Évi,annyit gondolok rátok,mióta beszéltünk. Úgy szeretnék segíteni valahogy!!!!Sajnálom a gyönyörű kékszeműdet,de téged is!Kitartás csajszi!!!
banoed jól vagytok???
Dadomi drága,és ti???Nagyon beteg lett kiscsillagszeműd?
rékababa,veletek mi zujs?
TUNTUN!!!!!!!!!!!!!Hol jársz????
devcsa bakker,harcolj is!!!

Ha valakit most kihagytam,ezer bocs. Elég szar napom volt ma,hihetetlenül fájt a fejem egész nap,és harapok mindenre. Tuti ez a szél.
Kristófomnak kiegyenesedett a lába szerencsére,már csak minimális az eltérés :D
Vagy ezt már írtam??? :oops:

ja,amit még akartam: a teszveszt megvette a vatera,és ott is ugyanazok a feltételek. :evil:
Vendég

Cseriani örülök, hogy rendben Kristóf lába.

Dius anyós ügyben nem tudok mit mondani. Nekem nem sok vizet kavart. Ritkán jön. Mikor kis babák voltak a lányok akkor a kórházba jött be egyszer. Itthon pedig már pár hó-sak voltak mikor először látta őket. Bár Ő nem is szól bele semmibe.

Berni szorítok, hogy megoldódjanak a kukac problémák. Ekcéma szegénykének biztos nagyon rossz lehet.

Mi jól vagyunk. Tegnap vittem Rékát orvoshoz, mert a bölcsi vezető folyamatosan azzal jött, hogy köhög a lányom és folyik az orra. Itthon semmi baja sem volt. Doki nénink megvizsgálta és Ő is mondta, hogy minden rendben vele. Ma vittem az igazolást és végre megnyugodott a vezető is.
És iwiw-re tettünk fel képeket. :oops:

Josi végre jó lesz a fogad. Már nem fáj? Nagy lányodnak küldjük a gyógypuszit.

Banoed, Emma, Dadomi, többiek mi újság?
Vendég

Kép Farsangon igaz Evelin már átöltözött
Kép így aludt el egyik nap
Kép
Vendég

Szép estét!

Gyors leszek mert Apa van a gép elött(szabin van),így visszaolvasni most nem tudok.
Na szóval, UH-on mindent rendben talált a doki,aminek nagyon örülök és meg is nyugodtam. :)
Már 1455 gramm és befordult a helyére és tegnap ismét szépen megmutatta magát,úgyhogy most már 100 % hogy Árminunk lesz. :D :D :D
Ja, és nagyon úgy néz ki hogy császár lesz megint,igaz hogy nem szeretném,de ha nem tudom elkerülni akkor más választásom nincs. :(
Ma reggel voltam védőnőnél méreckedni és eddig +14 kg-nál járok, de a vérnyomim még mindig alacsony.

Holnap majd visszaolvasok!
Jó éjszakát, szép álmokat mindenkinek!!
dius02

sziasztok

rékababa,hogy mekkorák lettek,hallod :shock:
Pedig nem is olyan rég találkoztunk :D
dius,örülök,hogy minden rendben volt uh-n. Mostmár csak kukacos is marad Ármin :P

többiek????

Elmentünk ma Elizával a wellnessbe. Lányok,nagyon-nagyon jó!!!Eliza volt a legkisebb,szerdánként vannak a picikék,de nagyon jól érezte magát. Nagyon jó volt a hangulat,és Csilla a gyerekeknek tartja ezt,hogy ők jól érezzék magukat. Le a kalappal elötte,komolyan mondom. 1 órából szinte végig elérte,hogy a gyerekek rá figyeljenek. Elizám úgy elfáradt,kb.5 perc alatt elaludt.
Vendég

Sziasztok,

csak jelentkezem, hogy élek még :lol: :lol: Először is eléggé fáj a szemem, így megpróbálok minél kevesebbet gép előtt lenni, ill. akkor inkább a dolgozatomat írom. Sajnos nekem csak a bal szemem "látóképes" és azzal van valami. Megpróbálok keresni egy profi szemészt, mert nem rizikózhatok. :cry: :cry: :cry:

Egyébként aránylag megvagyunk. Val. színű Ricsikém meghűlt a versenyen, mert egy kicsit taknyos.
Erik meg 2 napja nem alszik, a jelekből arra következtetek, hogy jön a hátsó foga. :cry: :cry: Reggel elkezdtem neki a chamomillát, remélem hatni fog.

Na most ennyi, legyetek jók, ne haragudjatok de egyenlőre ritkán fogok jelentkezni.

Mindenkinek puszi!!!!!!!!!!!
Vendég

Tuntun örülök hogy jelentkeztél! Remélem hamar rendbe jön a szemed!

Lányok ti hogy csináltátok a hozzá táplálást? Mikortól és mit ?

Kezd kicsit kevésbé laktató lenni a tejcsim, ha fent van 2 óránként eszik és már hajnal 4kor is kel enni. Eddig végigaludta az éjszakát.
Most már teát főzök neki ha szomjas, azt próbálom neki adni hogy legyen ideje a tejcsinek termelődnie.

Julcsi te mit adsz Enikőnek és mikortól ?

Kép
dius87

Dius, én 6 hónapos koráig csak szoptattam Enikőt. kb 4-5 hós korától este már kevés volt a tejci, de volt fagyasztott, abból adtam neki pluszba... 6 hósan kezdtem el az almát, őszibarit, banánt, aztán sárgarépát, krumplit, sütőtököt, céklát.... Most már sok mindent eszik, és tejpépet is kap este, mert elfogyott a fagyasztóból az anyatej, és másképp hajnali 3-kor már enni kér, így meg 8-10 órát átalszik :oops:

Nem tudom, tényleg van ilyen, hogy nem elég tápláló a tej? Nem lehet, hogy csak kevés neki esetleg? Nem méred, mennyit szopizik? Esetleg próbálkozhatnál homeopátiával, vagy szopis teával, hogy több tejed legyen, ha ez lenne a gond.. Én a helyedben még várnék a hozzátáplálással, de ez csak az én véleményem... :wink:

yuyu79

yuyu nem csak a te véleményed... :wink:
dius,ha otthon nem is méred szopik után-én sem mértem-,a havonta egyszeri mérésnél megtudjátok,hogy mi a helyzet. Sztem vidd most el mondjuk hetente méretni,és akkor megtudjátok,hogy mi a helyzet.
Honnan tudod,hogy nem elég neki? Ha csak abból,hogy ébred,nem biztos,hogy azért ébred,mert kevés neki. Lehet azért,mert ugye már nem akar annyit aludni,érdeklik már a dolgok,stb...
Na,de ez csak az én véleményem,de én még várnék. Persze,nem ismerem pontosan,hogy mi is van Barnussal,ezért beszélj inkább a védőnővel is,sztem...
Egyébként nekem mindketten 6 hós korig csak szopiztak,de ezzel most egyáltalán nem a nem szoptató anyukák ellen beszélek,félre ne értse bárki is.
Sztem egyébként nektek ha muszáj inkább tápszert fognak adni,mint hogy elkezdjétek a hozzátáplálást. Legalábbis itt így csinálnék a védőnők. Ha tápit kaptok,mindenképpen HA(hipoallergén)-st kapjon Barnus.

tuntun örülök,hogy jelentkezték,komolyan. Hát mi történt a szemeddel? Vigyázz nagyon,és pihenj sokat!!!!
Vendég

Julcsi Én is így szerettem volna hogy 6hónapig csak anyatej, de lehet hozzá kell nyúlnom a tápszerhez mert igazad lehet h kevés a tejcsi. Azért írtam hogy esetleg nem elég tápláló mert eddig csúnya volt az arcocskája kivolt pattogva azt mondták zsíros a tejem, de teljesen rendbe jött az arca, ezért gondoltam arra hogy esetleg nem elég laktató. 5-6 hós koráig én se akarok neki tejcsin és tápin kívül adni neki mást csak kiváncsi voltam ti hogy csináltátok. :wink:

Kép
dius87

Ani van itthon HA-s tápszer, gondoltam veszek... sose lehet tudni, még akkor vettem amikor megszületett! Laktoherbet iszok minden nap lefekvés elött...

Kép
dius87

Kedden elmegyek védőnénihez, úgy is kell neki a 3 hós oltás és akkor beszélek vele erről!

Kép
dius87

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?