Sziasztok csajok!
Dius:biztos érzi a pocakod az időjárás változást ,a szeles időben nekem is keményedett a hasam-Bernivel,Zsombival az idegtől-
Azért figyeld ,hogy nem lépje túl a 10-et max 15 keményedést -tudod az ilyen fújtató,a levegőt is másként kell venned.Ja de jó ma mozisztok
Ani:drukk,de biztos rendben lesz miden Kristóffal.
Devcsa:hmm és ezt komolyan gondolták,hogy 1 egyedül álló anyuka ennyit kicsenget nekik
remélem sikerül a fellebbezésed
Yuyu:jó ez a lustálkodom anyával kép
Been:szintén zenész
ugyan ezeket a vegyszereket használom.
Kivéve a mosogatót ott ecetet ,mert gránit örleményes.Ja egyébként a régi saválló mosogatómat Coca Cola-val tisztítottam.
Tuntun:ja ,de ügyes Ricsi.Hú én biztos elsírtam volna magam
dadomi:nem sokára megyek a Kandó patikába,barna orrcseppért.
Rékababa:hogy vannak a lányok?
Banoed:kitartás és remélem a párod gyorsan rendbe jön
Nem lehet könnyű a helyzet.
Dius-Barnus:anyós haza ment
?Barnus köhögése javult?
Remélem nem hagytam ki senkit ha még is ezer bocsánat!!!!!
Rólunk:
Zsombinak a kukiján maradt 1 lyuk és ott is pisil
Eért nem jöttem az elmúlt néhány napban ,mert nem akartam itt OFF-olni.Beszáéltem a dokibácsival,ha jön Pécsre megnézi a gyereket ,így látatalnaban annyit mondott,hogy fél év múlva szabad hozzá nyúlni ,és reméli nem szűkül be a kikac végén a csinált lyuk.
Itt a tavsz az én fiam megint kezd ekcémás lenni,de nem a tipikus helyeken,szal ez nem étel től van,tavaly ilyenkor volt neki és akor azt hittük,hogy valami kaja vagy mosószer az oka.
Kaptunk kencét-amit tavaly is-higított Elocom krémet.Testápolóba keverik ezt a szteroidos krémet ,így annyira erős.
Persze még körömvirág krémmel kenem-ez is bevált-remélem rendbe jön.
Tavaly Júlisusra elmúlt neki.
Tuntuntól nem tudom miért félenk emberek
beszéltem vele -kukac ügyben- és annyira meg tud nyugtatni az őszintesége.
Nem szeretem amikor köntör falaznak,szeretem tudni a tényeket
Valószínű a kórházban is ezért tudtam aránylag nyugodt maradni,mert tudtam mi vár rám.
Ani,szegényt hívtam hétfőn és köszi,hogy elmondhattam,utána már nem törtek rám a sírások
Én nem is tudom Tuntun ,hogyan tudta ezt végig csinálni egyedül.
Köszi lányok ,a lelki segítséget
Meg a többieknek is itt a fórumon.
Na most lépek a patikákba,orrcsepp,krém mind kettőt készíteni kell