Új privát üzeneted érkezett!

Ezt még gyorsan megírom aztán válaszolok és visszaolvasok még.
Tegnap voltunk a neurológus dr. néninél és nagyon szimpi volt.
Egyenlőre csak annyi a dolgunk,hogy amikor játszik akkor mindig hasra kell fektetnünk,hogy bizonyos izomcsoportok megerősödjenek jobban. Remélhetőleg ez segít. Ha nem akkor ápril.20-án ismét megyünk és ha úgy látja akkor gyógytornászhoz is kell mennünk. Szóval azóta 1000-el hasalunk :D Az a jó,hogy 2 hónapja még csak hallani sem akart Gyuszika a hasalásról most meg sikongat :lol: .Remélhetőleg így "megjavul" Gyuszika.

Szeder!
Nálunk így visszagondolva nemigen volt nagy vita még. Néha előfordul egy kicsi némaság,de nem tart sokáig :D
Teljesen igazad van azzal a "baráttal" kapcsolatban.
Nekem egy igazi/legjobb barátnőm van (akit írtam,hogy most 21 hetes pocakos :D és kisfia lesz :lol: ) vele mintegy 23 éve vagyunk jóban-rosszban együtt.Sok mindenen keresztül mentünk már mind a ketten,de mindig számíthattunk a másikra.Nekem ezt jelenti a barátság :D

Kép
Kép
a.m.

Sziasztok!
Egy gyors bejelentkezés, de sajna én is csak negatívumokkal tudok szolgálni...
Balázs múlt hét szerdán ment először oviba (ezt már írtam, azt hiszem), de ma már újra itthon van: kötőhártya-gyulladás!
Ami azért jött rosszkor, mert ma van a nagynéném temetése (szerdán délután halt meg 59 évesen) és az egész család ott lesz.... úgyhogy egy jó ismerőst kértem meg, hogy vigyázzon Balura addig. Alízt persze visszük, após fog vele sétálni, utána a torra vinnem kell, mert ugye még mindig cicifüggő.
Úgyhogy ennyit rólunk, majd ha lelkileg is rendbejövök, akkor újra jövök....

Kép
Kép
netti77

Minyu!
Nagyon sajnálom,hogy Nándi elromlott. Reméljük nem tart sokáig.Gyönyörű szeműek még mindig :wink:

Márti!
Hú hát neked aztán tényleg nem hiányzott most egy lebetegedés?Nekem van egy ismerősöm aki a mellgyulladásánál influenza szerű tüneteket "produkált".Lehet,hogy neked is attól van.
De persze én nem vagyok Holka :oops:
Persze azt is nagyon sajnálom,hogy a nagy ünnepre nem tudsz úgy készülődni ahogy eltervezted. Van még 12 nap addig hátha méis sikerül rendbe tenni a házat :wink:

Humanka!
Imádom Beni fotóit.Nagyon édes a kis élő kokárdátok :D

Az a baj,hogy én vidéki lévén nem tudom megszervezni a talit.Én mindenképpen el szeretnék menni. Van valaki aki ezt elvállalja?
Remélem igen,mert olyan jó lenne végre találkozni Veletek és a babákkal
:wink:

Kép
Kép
a.m.

Sziasztok!

Most csak gyorsan teljes visszaolvasás nélkül. Később jövök, és bepótólom.

Konan,
Bíztatni szeretnélek: ne keseredj el, helyre fog jönni köztetek minden! Nekem is többször jártak ilyen gondolatok a fejemben, de aztán mindig megoldódott, és rájöttem, hogy nekem csak Ő kell!

Én nem hiszek a felhőtlen kapcsolatokban, és itt összekötném a két témát: párkapcsolat-barátság. (A bartáság fogalmáról külön nem írnék, mert azt szerintem mindenki tudja, hogy számára mit jelent). Minden kapcsolatban vannak hullámvölgyek, és ezek még sokszor hasznosak is! Nekem sincs sok igaz barátom, de igenis néha veszekedni kell velük: ha látom, hogy hülyeséget csinálnak, vagy ha akaratlanul is, de megbántanak stb, stb. És ugyanezt elvárom tőlük is! De hát ki mondja meg az igazat őszintén, ha nem a barátod? Persze ezek nem komoly ajtócsapkodós, megsértődős veszekedések, de szerintem őszinte kapcsolatban nincs mindig egyetértés.

Humanka,
Nagyon művészi a fotó! :lol: Ügyes kicsi fiad van, hogy ilyen jól viselkedik! Remélem, a repcsit is ilyen jól fogja bírni. Tényleg, hány órás út? Átszállással jöttök?

a.m.,
Köszi a linket, megnéztem, nagyon jól indult a napom! :lol: És Te is olyan szép vagy a videón! (most biztos ellenkezel, de tényleg ragyogsz)

Megyek, mert még nem tusoltam a reggel futás után.
Használjátok ki a mai napsütést, holnaptól havazás! :shock:

Kép
hbetti

Minyu
Nem Te teszed ezt vele hanem a tesztoszteron!! A kisfiúknál 3év körül megugrik a szintje. Akkora szintet ér el mint egy kamaszfiúé csak ép ilyen kis testben. Meg talán a kórház,a betegség,hogy anya nemcsak őt öleli hanem tesót is…Heni is akkor kezdett kicsit megorolni emmára mikor mászva elérte heni játékait.
Nekem lányaim vannak az agressziót ilyen formában így csak barátaink kisfiainál látjuk. De ott kivétel nélkül mindegyik kis 3 éves fiú így viselkedik.
Heninél hiszti van. Azt lerendezzük úgy,hogy nyugodt hangon közöljük sírással semmit nem lehet elérni. Így abbahagyja..
Azt mondják nem szabad,hogy idegesítsd magad mert az adja alá a lovat….persze tudom ezt ezerszer könnyebb írni mint adott esetben megélni.
Van egy könyv,írtó jó!! Az a címe: Kell a gyereknek a korlát. Hihetetlenül jó könyv, tiszta esettanulmányokon alapul,nagyon életszerű. Vedd meg és olvasd el.

Márti
Egyedül a láz kapcsolható össze a mellgyulladással.
De az izomfájdalom,végtagfájdalom az vírusfertőzésre utal. Napi 1000 mg c-vitamint küldj le!!!
Jaj,szegénykém. Senki nem tud menni kicsit besegíteni neked??

Humanka
Emma tulajdonképpen pár nap múlva 7 hónapos..
Örülök,hogy jöttök haza és Benit is meggyömöszölhetjük személyesen..

Netti
Részvétem..
Én is már előre félek az ovitól a sok betegség miatt….Jobbulást Balunak.

Heni köszöntést köszönöm
Igen Aliz úgy lesz el a legjobban ha veled lesz..
holka

Kép

Kép

Ma reggel is 2x felállt. A másodikat sikerült elcsípnem a géppel. A háttérkupiért elnézést kérek....
Kép
holka

a.m.
a hason fektetés nagyon sokat szokott segíteni. Ügyes lesz a kis Mini!!

Betti
huuu..te pedig futsz reggelente???
Jaj lányok de ügyesek vagytok!! Nekem is kéne valami kilónyíró,formábahozó dolog a nyárra...de nincs egyenlőre kapacitásom rá...
holka

Megjöttünk a dokitól!

Ramónának is tüszős mandulagyulladása van:( Antibiotikum és csütörtökön kontroll.

Már nagyon-nagyon........... ááááááááá inkább nem írok semmit!

Márti sajnálom, hogy Te is. Mihamrabbi gyógyulást!

Holka Heninek BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!! Emma nagyon ügyes és tündériek a képen!!

Minyu kitartás Nándi korszakához! Biztos a betegség is rátett egy lapáttal! Kornélia is a betegségek teljesen kikel magából!

Netti részvétem :( Balunak jobbulást!!

A.m. csuda jó a szék mint már egyszer írtam! :)

Hbetti le a kalappal a futás miatt!! Nekem még nincs lelkierőm a tornához sajnos :(

Bocsi most csak nagy vonalakban voltam. Megyek gyógyszerezni! Majd jövök valamikor...

Kép
Kép
lanta

Sziasztok!

HAt ma en sem vagyok formaban.

Holka legelso sorban Heninek nagyon boldog szulinapot! Emma elott meg le az osszes kalappal. Gamma Globulint itt annak idejen mig nem tiltottak be adtak az egy ev alatti babaknak. Rekanak az allergiara kellene mert mit tom en mit csinalna. Ezt te sokkal jobban erted mint en.
De nagy xar az egesz.... foggalmam nincs hogy szerzem be.... Itt nem irjak fel mert hogy nem hasznaljak... kinn nem adjak ki mert nincs recept... passz... sik ideg vagyok az egesz helyzet miatt. Ehhez hozzatartozik az is hogy Rekanak napi ket rohama van minimum, ha fejre allok akkor is, mar annyit nyaltam a lakast hogy az valami. Mire kitakaritok mindent akkora jon a roham... Alapjaban veve jol van mano csak ez a xar ne lenne.
MNA meg orvos se legyen , l;egalabbis itt Monnyon le az egesz. Orsnek napok ota faj a hasa. Nem megy a gyomra csak faj., Etvagya is van de sokszor sir a fajdalomtol, laza is volt valamennyi. A kezen a bor annyira kiszaradt hogy rendesen kisebesedett, az estetol meg viszket mindene. Beviszem a dokihoz erre mit mond hogy o nem tudja mitol faj a hasa a gyereknek, biztos rosszat evett, nem tudja a keze mitol szaradt ki, kenjem be kremmel, es lehet hogy himlos. HA nem javul vagy rosszabul lesz vigyem be penteken. Nem adott semmit, nem mondott semmit, nem kuldott sehova. Szoval fantasztikusan okos lettem a vizsgalat utan.... Irto duhos vagyok komolyan...

Betti lennel olyan draga hogy megkerdezd a patikaba hogy nem-e megoldhato recept nelkul venni bar 2 injekciot??? Elore is koszi

Marti neked hatalmas turelmet kivanok, remelem nincsen nagy baj...GYogyulj meg!

A kepek szuperek!

Minyu szeretgesd sokat CSongit es sok turelem hozza:)))

Reka mikor fog mar forogni??maszni?? kuszni?? aaaa allni??? TUd forogni de nem akar...biztos maszni is mert ugyebar mar esett egyet de ha fejre allok se csinal semmit...
Bocs mindenkitol, hogy ratok zuppantom a bajaimat.

Szeder veszekedes teren nalunk sem tul jo a helyzet. Sooot, neha mar erzem besokallok es nem csinalom tovabb. De errol m=inkabb emailban vagy priviben irnek (nem kene senkinek meglatnia akire nem tartozik, sokszor felejtem ugy az oldalt)ha erdekel valakit az omlengesem szoljon es szivesen panaszkodok egy sort:(((

szisziKép
sziszi7

Sziasztok!

Jobbulást minden betegeskedőnek! :cry:

Humanka!
Mi már 4 hós kora óta eszünk gyümit, mivel nem szopott rendesen.
Egyébként 7 hós kortól lehet adni husikat és mi már majdnem annyik vagyunk. De a bébiételekben 5 hós kortól van hús.
Meghát örülök, hogy valamit végre megeszik a Lalu! Most evett meg 160 gr főzeléket!(krumpli-répa-csirkemell-anyatej) :shock: Ennyit anyatejből sosem evett meg.
Remélem, hogy így már a súlya is elindul felfelé. :roll:

gwini

Sziasztok!

Márti,
jaj te szegény! Ezen a télen nagyon rátok jár a rúd!! :cry:
Jobbulást Neked!

Holka,
Az tuti, hogy a nagyobb gyerek társasága tényleg sokat segít a fejlődésben!!! Flóra is ezalatt a 10 nap alatt fejlődött ugrásszerűen. Volt körülötte 3 gyerkőc (9 hónapos 2 éves 3 éves ) És látszott rajta, hogy anyira szeretne velük játszani. Ehhez viszont meg kellett mozdulni ugyebár.... :D
Ami a hízást illeti én személy szerint nem aggódok, mert Flóra nagyon jókedvű, reggeltől estig vigyorog, játszik. Sosem sír, csak ha álmos vagy unatkozik. Csak hát a gyerekorvos paráztat ezzel a minimum havi 400 gr-al.

blúmi,
vannak síelős képek, csak nem tudtam őket feltölteni. De ma éjjel újra nekifutok. :D

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

minyu,
tudom, hogy nem vígasztal... de valamennyire természetes Nándi viselkedése.
A baráti társaságunkban van 3 3 év körüli gyerkőc. KATASZTRÓFA mindegyik!!! Az egyik állandóan harapdálja a húgát dühből, a másik dafke az ellenkezőjét csinálja annak, amit kérnek tőle és kizárólag a "NEM" szót ismeri.
Az anyukák hozzád hasonlóan már a hajukat tépik. :?
Kitartás és nagyon sok türelmet kívánok neked!

monee, eszike, starlark
ma fel akartam adni a cuccokat postán. De nem olyan egyszerű ám az!!! :evil: Nem elég a kartondoboz, azt még külön egy speckó papírral be kell csomagolnom és úgy megcímezni. (mindez persze 20 perc sorbanállás után )
Szóval most szerzek olyan papírt és újra nekifutok a dolognak

minyu, kistigrincs
mikor tudnám átadni nektek a humana cuccokat?

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Sziasztok!

Bocsi, de most részlestesen nem tudok reagálni.

Doncek után engem is elkapott az influenza 39-39,6-os láz vasárnap estétől.
Márti teljesen átérzem amit írsz. Nekem csak egy gyerkőc van, de ha nem lenne itt anyukám hogy Donit ellássa míg én agonizálok már tuti kikészültem volna.

Doncek már hálisten jól van, rengeteget eszik :), csak az orrát kell néha szívni és még köhög, de láza a kórházi intravénás algopyrin óta nincs. Szerintem ennek a nyavajának a láza másra nem is reagál, szedhettem én is az algoflexet max 1 órára vitte le. A tegnapi ügyeleten felírt algopyrin hatásos volt.

Holka: Emma szuper ügyes :) Csak ámulok :)

Humanka: Édes a Bendő kokárdátok :) Le a kalapal milyen jó fiú volt.

Hbetti: A futás miatt irigy irigy :) :twisted: Én most rekeszizomra gyúrok :)

Lanta, Netti: Kitartás egyszer vége lesz ezeknek a betegségeknek, biztos!

Sziszi: Tudom nem egyszerű, de a legjobb biztos az lenne ha fognátok Rékucot és Szegeden elvinnétek magánba egy allergológushoz. Nem is biztos hogy az az injekció lenne rá a legjobb megoldás.

AM: Nagyon zabálni való Mini ahogy kacag :) Az elsőt azt hiszem egyszer már mutiztad :)
Nézem az új avatarod, te ugye fogytál nem is keveset? :)

Honey:Szerintem téged szivattak ott a postán. Többször adtam fel mostanában csomagot és sose kellett a kartont plusz papírral becsomagolni. Igazábol nem is értem miért kéne hisz a papír simán leszakadhat róla....

Flóra is már kúszik? :) Az én kis lustaságom nagyon le van maradva :)

Kép

Kép
starlark

Sziasztok!

Újra itt. 3 oldalt visszalapozgattam, de reménytelen utolérni az eseményeket. Azt sajnálattal olvasom, hogy jó pár baba beteg lett. Mindenkinek jobbulást kívánok!

Minyu, nem könnyű a helyzeted. Én előre félek a hisztis korszaktól... Nem tudom, hogy tényleg hogy lehet a hisztit hatékonyan, diplomatikusan és eredméynesen "kezelni".. Nálatok tutira a kórház is közrejátszott. Kitartás! Egyszer majd csak jobb lesz! :wink:

A.m. megnéztem a videótokat! Nagyon édes a Kis Gyuszikád! Dani is hasonló stílusban kacarászik, apa még azt is hitte (ő csak hallotta a babahangokat), hogy az ő kicsi Danija nevetgél megint :lol: :lol: :lol:

Valaki kérdezte most is, meg még korábban is az etetőszéket:
A Pegperego nekem is nagyon tetszett, csak épp az ára nem..
Így Daninak Giraffe Club-os lett. Nekem a lényeg volt, hogy legalább 3 fokozatban lehessen dönteni, mert még nem ül Dani.
Mi kb. 1,5 hónapja már használjuk, a szoktatás miatt már az első gyümölcs falatkákat is abban adtam neki. Most már tudja is mi következik,ha készítem a széket. Nagyon jó benne etetni, de hiába lehet elfektetni, nem hagyom benne. Az ára pedig 20 alatt van, sőt akciósan még kedvezőbb volt!!!

Holka! Nem semmi a kiscsaj! Hihetetlen, hogy ilyen erős baba. Gratulálok Emmának, ez nagy teljesítmény!!!

Betti, le a kalappal. Én még a háztartást sem tudom normálisan összetartani, nemhogy sportolni :roll: Pedig nagyon rám férne. A terhességi kilók szerencsére lementek hamar, de az a 10 kg. amit előző évben szedtem össze a hormonproblémák miatt, sajna nem mozdul (azért már tennem kéne valamit...)

Dani egyébként jól van, szerencsére ő nem volt még beteg. 2x volt egy kis náthánk, azon kívül semmi más.

Sajnos éjszakánként megint ébred, ami azért rossz, mert mi viszonylag hamar átaludhattuk az éjjeleket. Most rosszul esik, hogy megint fel kell kelnem. Persze ilyenkor szopizik is, aztán alvás tovább...

Honey, de jó, hogy elmentetek síelni! Nálunk csak apa volt 3 napot.. Mi maradtunk itthon a seggünkön :evil:

Viták nálunk is előfordulnak, aztán megoldódnak. APa nálunk is kemény fejű, és abszolút nem egy toleráns pasas...

Barátnőim vannak, de mindenkinél vannak gyerekek, és sajna mindegyik kb 100 km-re lakik :( Így sajna a nagy találkozások nehezen jönnek össze, marad a telefon, e-amil. Nem olyan mint korábban, de legalább valamilyen szinten megmaradt a barátság. Én a jelenlegi helyzetben ennek is örülök. A lakhelyemen pedig inkább csak ugymond "jó ismerősök" vannak..
Mindegy, ez van.

Na most ennyire telt tőlem :D

Rönééé

Kép
röné

Sziasztok!

Bocsánat, nem olvastam vissza, hétvégén lesz csak időm, intézem a papirmunka részét a lakhatásinknak.

Honey: holnap hívlak a Humana miatt, ilyen későn már nem telefonálok.

Kép
kistiggrincs

Irulva-pirulva jelentkezem

Nagyon-nagyon régen nem írtam, de sajnos már jó ideje a napom munkával telik és amikor meg nem akkor meg inkább babázok, mint gépezek - remélem, megbocsátjátok.

Visszaolvasgattam egy-két oldalt, de aztán feladtam. Belátom, hogy ezt a jó pár hónapot nem tudom behozni. Ezért aztán most inkább csak leírom, mi van velünk, aztán most már megpróbálom jobban követkni az eseményeket :))

Most fogjuk a 6. hónapot tölteni és imádom a kis tündért. Már nagyon kis ügyes - persze láttam, hogy már vannak, akik előrébb járnak, de pár hét előnyük is van :)).
- hátrafelé kúszik nagyon ügyesen, hacsak teheti, letornázza magát az ágyról, ha nem figyázunk - azt élvezi, hogy lóg le a lába az ágyról, majd lecsusszan és leér a lába a földre (persze úgy, hogy a fenekét tartjuk)
- négykézláb rugózik előre hátra, és pár napja feltolja magát egészen (úgy hogy nem a térnén és a kezén, hanem a lábán és a kezén áll), és nagyon dolgozik, hogy magától felüljön
- na ez még nem megy, de ha felültetjük, akkor nagyon ügyesen ücsörög
- fogunk még nincs, de a hajunk elkezdett nőni
- koszmóval még mindig szenvedünk
- még mindig fejek, de elkezdtem a hozzátáplálást is, mert lassan fizikailag is vissza kell mennem dolgozni - és akkor nem fog menni a sűrű fejés. A gyümölcsöket szereti, a főzelékekhez még hozzá kell szoknia - de már megpróbálja megfogni a kiskanalát és szájába tuszkolja :)
- nagyon sokat beszél és sokszor olyan, mintha énekelne, amikor én vagy a nagypapa énekelünk neki
- az orrszívóval egész jól megbarátkozott - most hogy sokáig meg volt fázva és sajnos muszáj volt neki szívni. Az orsszívás előtt is próbáltuk dalocskákkal szórakoztatni, meg a szívás közben is, úgyhogy a drágám néha orrszívás közben "dudorászik" :))
- járunk babaúszásra, és nagyon élvezi - nagyon ritkán sír, ami jó, mert sok baba végig sírja szinte az órákat
- nem mondom, hogy korán elalszik 9-10 óra körül szokott ez összejönni, viszont pár hete ezt már úgy teszi meg, hogy nem kell ringatni. letesszük, kis popó veregetés, simogatás után otthagyom, ha még panaszkodik kicsit akkor még egyszer-kétszer meg kell ezt ejteni, de aztán elalszik
- van hogy felkel 3-4 óra körül, de egy kis foglalkozás vagy tea után visszaalszik - legkorábban 6 körül kap reggelit és még akkor is vissza szokott aludni kb 9-ig (bár sajnos nem mindig)
- mivel nagynénik és mindenféle vendég szokott jönni, így az idegeneket is jól bírja - múltkor bevittem munkahelyemre és nevetgélt, oda lehetett adni másnak úgy, hogy még el is mehettem melőle

na most hirtelen ennyi jutott eszembe - persze nagyon sok minden történt még, de majd inkább, ha valami téma lesz, azzal kapcsolatban leírom

azért egy-két képet felteszek :))
Kép tesók Kép maszatka Kép egyedül eszek Kép Kép vizitündér

Kép
Kép
csibe21

ja
62 cm, 7.3 kg volt múlt héten - úgyhogy kis gyömöszkölni való babóca :)

Kép
Kép
csibe21

Humanka!
Nagyon - nagyon jó a kokárdás Ben :) :) Olyan érdekes nem? , hogy tényleg vannak véletlenek..! Amikor elkészül egy fotó és miután visszanézi az ember, akkor jön rá, hogy jéééé mi kerekedett egy-egy pillanat megörökítéséből!
Sajnálom, hogy Te is találkoztál már csalódással a baráti kapcsolatok terén.. hát igen.. a távolság.. az szinte mindent megöl.. és az is lehet, hogy irigykednek rátok, hogy Nektek szerencsétek van ott a nagy Ausztráliában :) és azért nem írnak.. mert ők itt nem érzik jól magukat.. hihetetlen az emberi irigység.. Majd mesélek róla még priviben.. csak legyen már időm.. annyira kevés az, amit most itt tudok írással tölteni.. azért a blog is elvesz a topiktól időt.. ami tök jó, hogy van, csak ide nem jut már időm jönni. Tök jó,hogy eltudtatok menni esküvőre. Azért ez egy nagyon jó baráti pár lehet, hogy így a lány szülinapján is bevállalták Benire a vigyázó szerepkört :) Főleg, hogy meg is bízol bennük!!!

Lanta!
ÓÓ látom, hogy Ti is betegek vagytok! Mielőbb gyógyuljanak azok a csodaszép lányok!

Márti!
Már az első mondatodnál tudtam, hogy megint baj van.. nem is lehet erre már mondani semmit, mert kifogytam én is a vigasztalásból, csak,hogy mielőbb jöjjön a cseresznye időszak, és fini ropogós cseresznyét majszoljanak a fiacskáid.. és jöjjön már végre az igazi jó idő! Jobbulást Neked.. Ilyenkor olyan rossz érzésem van, ha egy anya beteg.. mi nem lehetünk betegek.. mert a család és a háztartás a fejünkre nő, mi vagyunk a mozgatórugója a kis famíliánknak.

Minyu!
Látom Nándira hatással volt a kórház.. helyre jön.. ha meg nem akkor a dackorszak köszöntött be nálatok.. akkor meg fel kell kötni a gatyót Minyu anyu, mert "kegyetlen" ez az első igazán véleményt nyilvánító időszak.. legalábbis én így életem meg a fiúknál.. sajnos.. Kitartást! Hogy vagytok egészségileg???

Am!
Édes kis Gyuszikám :) olyan cukorfalat főzelékes pofija van.. Örülök,hogy be vállt a kis etetőszék. Adél sem tud még ülni önállóan.. ezért 90 fokban sem.. én is hátra szoktam neki dönteni.. látom, hogy nálatok is úgy van.
Apuka mit szólt a forgáshoz??? - bocsi, ha írtad korábban, de én is sokszor csak átfutom az oldalt röptibe ezért nem mindenre emlékeszem..
Nagyon jó a hason fektetés.. attól olyan ütemben fog fejlődni. El sem hiszed. Hisz jóformán mindennek az alapja a hason fekvés,.. mászás, többnyire úgy ülnek fel.. stb. Tegyél elé egy olyan tárgyat, ami nagyon tetszik neki.. a lényeg, hogy nyújtózkodjon és, ahogy nyújtózkodik még a kúszás élménye is megfogja őt "csapni". Kitartás hozzá.. tudom,hogy az kell, mert Adél is sívítva ordított eleinte, ha hasra tettem.

Netti!
Részvétem.
Nagyon sajnállak, hogy ilyen nehéz most felétek. Csak jót kívánok Nektek!
Hozol majd képeket???

Betti!
Havazás.. én is olvastam itt a neten reggeli tejeskávé közben.. hát igen.. ez a bolond idő.. már tavaszodhatna.. látom Te sem hiszel a felhőtlen kapcsolatokban.. hát igen.. ahol mindig minden tökéletes soha egy kis vita.. az nem is őszinte.. mind pár - mind baráti kapcsolatokban. Nagyon örülök egyébként, hogy Gyuszival nem vagyunk teljesen egy húron.. mert emiatt ugyan néha konfrontálódunk... de rengeteget tanultunk, tanulunk egymástól.. és egy csomó olyan dologra nyitotta fel a szemem, ami abszolút meg sem fordult volna a fejemben.. és fordítva.. mi egyébként kiegészítjük egymást :)
Mióta vagy a pároddal??

Holka!
Itt is szia :) Lemerült a telefonom akksija.. ezért nem hívtalak vissza.. utána meg indultunk Pestre. (csak, hogy értsd miért szakadt meg a vonal)
Istenem mennyit változott Emma! Olyan nagy és formásan érett már az arca is, mint egy egyéves kislányé.. nem hiszem el! Turbótempóban fejlődik :) Olyan szép kislány, és le sem tagadhatnák Henivel, hogy testvérek. Két kis tündéred van.. olyan szerencsés vagy!! :) :) :)

Sziszi!
Látom ez az allergia ismét jelen van.... de én mivel nem értek hozzá, csak azt tudom mondani, hogy egy injekció nem fogja megszüntetni szerintem.. a tünetet okozó tényezőket kell minél kevesebbre redukálni. Takarítás! Az tök jó, hogy ilyen ügyesen csinálod. Lehet, hogy jól jönne egy falfestés.. majd, amikor kitavaszodik.. . jó, mert fertőtlenít.. hisz annyi minden megül a falakon..addig is partvisra tegyél nedves rongyot.. mondjuk egy használaton kívüli szakadt textilpelus is megteszi.. és azzal kicsit töröld át a szobák falát.. a szekrények tetején is rengeteg porcica meg tud ülni, és a függöny is olyan, mai szinte szívja magába a port. Csak ötletelek neked, hogy még mi lehet a "hunyó" szegény Rékánk betegségében.
Homeós bogyót nézek nektek.. hátha segítene.. és valahogy el fogom juttatni.. még kitalálok valamit.. mert én nem bírom már nézni, hogy ennyit szenved az a kislány!

Starlak!
Sajnállak.. ó te jó ég.. nálatok is az influenza tomból?? Párod állja még a sarat?? Majd írj, hogy mi van veletek??

Honey!
Köszi az sms választ :) Gratulálok a kúszáshoz! Nagyon ügyes Flóra. Majd tegyééél képetttttt!

Csibe!!!!!!!!!!!!! :)
Örülök,hogy ilyen szép képekkel tértél vissza közénk!!! Gyönyörűséges lányaid vannak. Jázmin kész hölgy már. Olyan furcsa most Mercit így nagynak látni.. :) de olyan jó is egyben.. csak úgy kimaradt közel fél év... :) Ugye jössz sűrűbben?? Látom jártok úszni. De jó!!

Olyan rossz, hogy napközben nem tudok jönni.. csak ilyenkor, amikor nincs itt senki.. de hát most ez egy ilyen időszak.

Holnap megyünk Debrecenbe.. lakik ott valaki innen egyébként?? Azt hiszem senki..
Szóval holnap megyünk kirándulni.. bár a párom üzleti ügyben megy.. nem várost nézni megyünk.. de szerintem sikerül feltalálnunk majd magunkat. Egy kis levegőváltozás már nem is árt nekem.. aztán meg készülünk Bencém 14. születésnapjára.. nagy ünneplés lesz nálunk hétvégén! :) :) Hihetetlen! Lesz személyi igazolványa.. el sem hiszem, hogy ilyen nagy fiam van :P

szeder74

Vissza jöttem.. úúú olyan ijesztő, elkezdett sűvíteni a szél.. olyan erős hangja van... brrrrr a hideg kirázott.. megyek gyorsan Gyuszika mellé.. Ő megvéd.... :lol: :lol: :lol:

Nyugodt éjszakát!

szeder74

Hú, lányok, nagyon gáz ez a rengeteg betegség!!!! Mindenkinek jobbulást!!!!!!!

Márti!Jaj, ezt még olvasni is rossz! Remélem már jobban vagy, és feleslegesen írom: én ugyanígy éreztem magam, amikor nagyon begyulladt a mellem. Egész nap így szenvedtem, mint Te, és Bálintnak sem volt kedve segíteni a szopizáskor. viszont este sikerült úgy szoptatnom, hogy az álla a gyulladt rész felé nézett. Nem túlzok: éreztem, ahogy a szoptatás alatt percről percre jobban leszek, és a lázam, ami akkor már egy teljes napja 38.5 volt, kb 20 perc alatt lement. Őszintén remélem, hogy már jobban vagy!!!!!

Holka! Emma egy tünemény! Ő is egy dögönyözni való baba! Olyan őszinte, jókedvű, Heni pedig gyönyörű nagylány már!!!!

Rönééé, Csibe! Jaj, de jó!!!! gyertek többet, ha tudtok!!! Jázmin egy tündérhusi!!!

Minyu! Szegénykém, felkötheted most a gatyót!!!! Kitartást kívánok!!!!

A.m! Sok puszit küldök a kis szívtiprónak! Hajrá hasonfekvés!

Gwini! Végre jó hírek!!! Örülök!

Betti! Én is irigyellek a futásért! És minden elismerésem! (régen versenyszerűen futottam, most pár kilométer is komoly kihívás lenne. Sajnos az ízületek védelme érdekében sem kezdhetem addig, amíg legalább 5 kg le nem megy.)
blúmi

köszi szeder :)
hát igen, Merci már kész nagylány pedig még ő is csak ovis
szerencsére nagyon jó tesó, imádja Jázmint

Kép
Kép
csibe21

Sziasztok!

Mi most a Laurával együtt hízókúrázunk! :wink:
Én is nagyon lefogytam ettől a sok idegeskedéstől! Már csak 47.5 kg vagyok és 160 cm. Jó lenne egy kicsit híznom. :wink:

gwini

Szeder koszonom szepen a tanacsokat! A fuggony es a szekrenytetok ragyognak. Hetente egyszer fuggonymosas, es ketnaponta vettem portalanito sprayt es azzal torlom a szekrenytetot. Na de a falakat nem toroltem at. Lehet az a hunyo. Nem hiszed el a tegnap raadtam egy selyembnarsony kezeslabast mert indultunk el valahova. A jo eg gondolta hogy attol is rohama lehet. Ki volt mosva ugyan de nem most... Erre annyra ratort a kohohes szortyogas hogy azonnal le kellett vennem. Levettem a ruhit es minden ok volt. Az a baj hogy mar parazok en is allandoan. O meg ruhelli a kohogest, ruhelli az orszivot, az orrcsepptol meg falra maszik.
A homeos bogyokat en nem ismerem, itt keresve sem talalni! Nem ismerik , nem divat. Ha neznel nekunk valamit halasan koszonnem. Azonnal kuldom a penzt. Most szamomra csak az a fontos hogy valahogy tunetmentesitsuk kis manomat!

Starlak valamikor ki fogjuk vinni Rekat Pestre allergologushoz mindenkepp csak egy eves kora elott nem csinalnak utlevelet. A nelkul meg a gyerekeket nem engedik at. Tehat az meg egy kicsit odabb van mig kimehetunk.
Remelem te jobban vagy! Irtora sajnalom hogy lerobbantal.

CSibe nagyon aranyosak a kicsik kis tunederkek!

A.m A fiaimnak rettenetesen tetszik Mini Gyuszi. Pusziljak!

szisziKép
sziszi7

Gwini hogy hizokurazol? En is csak 48 kilo vagyok a 168 centmihez. De barmennyit eszek semmi nem ragad meg. LEhet a sok stresztol vagy mit tom en! TE hogy csinalod?

szisziKép
sziszi7

En ma csak egy kepet hoztam...

Csomagolunk, a legfontosabb mar megvan :lol: :lol: :lol:

Kép

KépKép
Kép
humanka

nagyon édes Benedek :)
és milyen nagy baba már :o

Kép
Kép
csibe21

Sziasztok!
Most megint csak bekukkantok, mert egy kicsit zsong a fejem :oops: Elhúzogodott a tegnap estém, nem is tudtam már éjszaka írni, még a ma reggeli futást is kihagytam. Hála Istennek a párom átvállalta a reggeliztetést, úgyhogy tudtam pihenni, de nem vagyok 100%-os. Pedig Isten bizony csak 2 pohár bort ittam, na jó esetleg 3-at. :lol: De rég alkoholizáltam már! nagyon jól esett. :oops:

Köszönöm a dícséreteket a futás miatt, de higgyétek el, talán rám fér a legjobban a fogyás! És minden nap olyan nehezen szánom rá magam, húzom-halasztom, de aztán már közben élvezem.

Csibe,
De jó hogy jöttél! Gyönyörűek a lánykák. Írok neked privit!

Sziszi,
Üssetek agyon, hogy ilyen hülye vagyok, de Románia nem EU tag? A Schengeni egyezmény rátok nem vonatkozik? Akkor nem kell útlevél! Amúgy ma megyek gyógyszertárba (Julcsikám finnyáskodik a Milupa pépre, kénytelen vagyok Sinlacot venni), megkérdezem neked.

Gwini!
Gratula Lalunak, csak így tovább! :D Végre jó hírekkel jössz, nagyon jó ilyet olvasni!

Röné,
Bartánő-ügyileg hasonló cipőben járunk, csak nálunk több ezer kilóméter a távolság. Olyan hihetetlen, de minden bartánőm külföldön telepedett le, engem meg jól itthagytak! New York, London, Szingapúr, Brno, én meg Gödöllő-cityn. Nehéz így, de azért vagyunk ilyen jó bartánők, mert több hónap kihagyás után is úgy beszélgetünk, mintha minden nap kapcsolatban lennénk.

Starlark,
Jobbulást nektek! A rekeszizomgyúráson elgondolkoztam :lol:

Szeder,
Idén lesz 15 éve, hogy együtt vagyunk. Blúmi erre már írta, hogy gombócból is sok. Hát igen.. :lol:

Honey,
Síelésért nagyon irígy vagyok! :D Hol voltatok pontosan?

Megyek, megpróbálok hasznos tevékenységet színlelni....
Szép napot!

Kép
hbetti

Honeymoon :)
minnyá irok püt!

Nándiról: igen, tudom, hogy a kórház is nagyban közrejátszik a "hisztis" részbe (igyekszem nagyon hogy fel tudja dolgozni, kértem fecskendőt, amivel már az össze plüssállattól vettünk vért, és a dokinénitől is elkunyertáltunk egy tiszta spatulát, amivel most végignézzük az összes játék torkát és a "csúnya mandulákat" hátha könnyebb lesz neki igy, hogy kijátsza magából.
Ugyanakkor már korábban is voltak ennek jelei. Nem is hisztik ezek, mert azokat nagyjából megtanultuk kezelni, hanem ez az egész napos vagy fél délelőtt tartó "negatívkodás" hogy csak morog egész nap, semmit nem lehet vele kezdeni, bármivel próbálkozunk, csak agresszióba vagy legalábbis "szóbeli agresszióba" ütközünk. Nem bánt ő minket, ha bepróbálkozik, leállitjuk, és nem is folytatja. Azt a nehéz megérteni, hogy ha olyanja van, hiába próbálom lekötni, elterelni a figyelmét, nem engedi, csak szajkózza: megverem az anyukámat, megrugdosom a kutyát, lelököm Csongort stb.

Holka :)
jó, hogy írtad ezt a tesztoszteront, én teljesen elfelejtettem, hogy ez ebben az időszakban van.

szaladok, majd folytatom...

Kép
Kép
Kép
minyu

Betii! De igen Eu tag, de meg nem vagyunk benne a Schengeni ovezetben! A felnottek utlevel nelkul utazhatnak, de a gyerekek nem!Sajons. EZert nem tudunk kimenni! Utlevelet mar irtam csak egy ev utan csinalnak, es rohadt sokba kerul, duplaja mint anno....
ES koszi hogy megkerded. Pusz

Minyu mintha Orsot hallanam, pedig o mar ot eves. MIkor valami nem tetszik neki akkor rem csunyan beszel. Monom neki Ors leterdelsz, vagy Ors megbuntetlek, Erre O Akkor en teged kidoblak, Reka xart eszik ezutan, Koppanyt megrugom. Es termeszetesen csapja magat foldhoz meg minden ami ide illik. A boltba valaki azt mondta neki Orsika, erre majd leboritotta a polcokat ugy kiakadt. Szerencsere fol ora 40 perc es elmulik. Koppanynal soha soha nem volt ehhez hasonlo. EZ a testosteron? 5 evesen? Vagy nala hiszti???

szisziKép
sziszi7

Halihó!

Bocsika, hogy nem jelentkeztem, de most sem tudok még írni :oops: , viszont a segítségeteket, tanácsotokat szeretném kérni JÁRÓKA ügyben! Hálós vagy fa? Emelhetős vagy nem? Bár leginkább a hálós vagy fa ügyben vagyok bizonytalan. Sürgősen kéne a véleményetek, mert holnap szeretném beszerezni. Köszi, köszi, köszi!!!

Kép
Kép
konan

Netti!
Részvétem :( .Remélem Alíz jól viselte a tegnapot. Balunak mielőbbi gyógyulást!!!

Betti!
Örülök ha tetszettünk.Igen ált. jó a kedvem azt már a többiek is megjegyezték :D és úgy néz kis,hogy Gyuszika ebben rám hasonlit :lol:

Holka!
Nagyon jó,hogy tettél képet a kis tündérkékről :D Hát Emmán csak ámulok,mint mindig. Gratulálok a felálláshoz :D
Köszi a biztatást.Jól esik
:wink:

Lanta!
Jaj,szegény kicsi Ramóna!Gyógyuljon meg mielőbb!!!+++
Örülök,hogy tetszik a szék :)

Starlark!
Köszi. Hogy te milyen jó megfigyelő vagy. Igen fogytam,de még rengeteg van rajtam sajna. Alapból nagy súlytöbblettel indultam a pocakosság előtt.Itt a topikban én vagyok legnagyobb méretű :lol:
de azért küzdök,hogy jobb legyen a helyzet.
Betti miatt tettem fel ismét a linket:wink:

Röné!
Hát igen az apucik szoktak ilyesmiben tévedni néha:lol: :lol: :lol:
Nincs Daniról videód?

Csibe!
Jó,hogy jöttél.Édes a maszatkád:lol:

Szeder!
Apa nagyon büszke volt.Pont még itthon volt. Éppen nem látta,de ő is puszilgatta örömében:lol:

Blúmi!
Köszi majd átadom :D

Sziszi!
Remélem találnak a lányok homeós bogyit Rékucinak,mert nagyon sajnálom szegénykémet.:(
Köszi a puszi.Én is küldök nekik egy-egy cuppanósat.:D

Humanka!
:lol: :lol: :lol: :lol: Nagyon tetszik a kép!

Tegnap fodrásznál is voltam ha nem bánjátok teszek fel képet (előtte-után)
nem volt jobb kép bocsi:oops:
Kép
és ilyen a mostani "tavaszi csirke fej" :lol: Kép

Kép
Kép
a.m.

Holka: Nagggyon édesek a lánykáid! Élőben még sokkal sokkal szebbek!!! Jó volt találkozni Veletek! Emma egy kis tündérvirág!

Minyu: Kitartás Nándihoz! :wink:

Konan: Én sajna nem értek a járókákhoz, mert nekünk nincs!

folyt.köv... :P
Vendég

konan,
nekünk hálós járóka van - Mercinél is az volt, most újra venni kellett, mert azt is kaptuk és hát már tönkre ment a végére
nekünk bejött, mert nem akad be a lába - kis hálósat vettünk, hogy az ujjacskái se akadjanka bele
amúgy a vaterán vettük - 2x volt használva, tökéletes állapotban volt és fele-harmad annyi áron volt, mint a boltban

Kép
Kép
csibe21

Köszi Csibe! Igazából azt sem tudom, hogy egyáltalán kell-e nekünk járóka. :roll: A nappaliban van Annának egy utazóágy, abban szokott aludni (már egyre ritkábban). Az utazóágy szerintem semmiben sem különbözik a hálós járókától. A problémám ezzel annyi, hogy a háló kicsi lukaiba nem lehet megkapaszkodni - szemben a fa járóka léceivel - és így abban nem fog tudni felállni. De láttam már olyan hálós járókát is, aminek van 4 kapaszkodója segítendő a felállást.
Szóval egyáltalán kell nekünk járóka??? Vagy csak fölösleges pénzkidobás lenne??? Ezen dilemmázom napok óta és hol arra jutok, hogy fa járóka, hol arra, hogy nem is kell járóka és még néha felvetődik a hálós járóka is bennem. Lehet, hogy túlbonyolítom ezt a dolgot (sőt biztos!!!), de segííííítséééééggg.... Kiváncsi vagyok a további véleményetekre! :D

Kép
Kép
konan

Igen, ezen is van kapaszkodó
És hát nekem is dilemma volt, hogy nem pénzkidobás-e
De azért nagyon nagy segítség, hogy van
A mienkén is van kapaszkodó, de lehet, hogy a fában tényleg jobban meg tud kapaszkodni
Csak kicsi nekünk is a hely, és ezt nagyon könnyen össze lehet hajtani és nálunk ez is fontos szempont volt

Kép
Kép
csibe21

Sziasztok!

Konan!

Szerintem azt kéne eldöntened, hogy mire akarod használni a járókát.
Ha csak alkalmankénti gyerek őrzésre, még mondjuk elmész ki megkeverni a levest és Anna nehogy lepottyanjon a kanapéról, akkor szerintem az utazóágy tökéletesen megteszi. Nem tudom Nektek milyen van, a mienknek puhácska az alja, a biztos járást nem támogatja, ez ellene szól.
Kaptunk egy rácsos járókát a sógornőméktől, amit ugyan még nem használtunk, de az ő gyerekei idejéből emlékszem, hogy elég jól bevállt. Elég nagy, nagyobb mint az utazóágy, lehet benne aludni, nem lehet kidobálni a játékokat belőle, nem szorul be a lába, viszont tény, felállni sem tud benne olyan könnyen, mint a rácsosba. De lehet hogy ez nem is baj... felállni még bőven-bőven ráér és lehet hogy hülyeség, de én pl. ellenérvként a rácsos ellen ezt is hallottam, hogy mivel könnyű megkapaszkodni benne, inkább a felállásra ösztönöz. Viszont lapra csukva is elég nagy helyet foglal el.
Anyuméknál van egy összecsukható rácsosa Ákosnak. Kicsi benne a hely olyan szempontból, hogy ha kicsit elkezd benne keverni, akkor azonnal beakad valamelyik lába a rácsba. Volt már országos ordítás ilyen miatt. :lol: Viszont jobban lehet játszani benne a gyerekkel, mert be tudsz nyúlni a rácsok közt.
Most jól segítettem mi?
Vagy ne vegyél, vagy hálósat. Szerintem.
Az a karámmá alakítható fajta nem jött még szóba? Mint sokadik lehetőség... :lol: Elkeríteni a szoba egy részét a királylánynak... hümm?

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Sziasztok!
Rég nem voltam de sajnos egy csomó problémánk volt betegségek ,balesetek.Látom mindenki szépen fejlődik.Lilikémnek már van négy foga,ül,hintáztatja magát négykézlábra állva.Mászik már valakinek a picije?

Kép
hutas

hát ha a hátrafelé kúszás annak számít :D

Kép
Kép
csibe21

Szevasztok!
Bocs, hogy nem jöttem, de megmakkant a gép :(
Pontosabban a vinyó, és sejthetitek mennyi kép volt kiírva a törpékről :( Persze minden hónapban szó volt róla, hogy most már tényleg... és holnap, ha lesz egy kis időnk feltétlen... 1 hét küszködés után a nagyrészét sikerült visszaszedni, de a szívem vérzik :(
A dicséretekért ezer kösz (Eszike, Blúmi, Monee, Ági, Starlark, Noni, Holka, a.m., anyooka, kistiggrincs), meg sem érdemlem, de a májam hízik :)

Minyu
Jelentem, agresszió nálunk is van- vagy hál'Istennek inkább volt - pedig Emma még csak közelít a 3-hoz és lány is. Már egy éve úgy válaszolt a "mit csináljunk" kérdésre, hogy "menjünk mamához cicákat taposni". És a lábával mutatta is, a félreértések elkerülése végett.

Hbetti
Nagy király vagy ezzel a futásdologgal! Én eddig a jól bevált fitnessz teremben gondolkodtam, de messzebb is költözött, 2 gyereket is nehezebb összecuccolni, mint egyet, ráadásul külön fizetőssé teszik a gyerekmegőrzést, úgyhogy lehet körbefutom inkább a telepet.

a.m.
Zseniális a hajad! Meg is irigyeltem nem kicsit.

Monee
Ákos nagyon pasis a babauszis képen! Mi épp két hete voltunk családilag Sikondán a fürdőben, és naggyon bejött! Gondoltam ajánlgatom...

Konan
Nekünk olyan törpe lakásunk van, hogy egy járóka már be se férne
:(, de legalább ezen se kellett gondolkodnom :)

Humanka
Benedek-kép - ismét - zseniális. A kreativitásodat látva messze bujdokolhatok szégyenembe...

No, felébredtek, ennyi volt a szabadság...
rekaorsi75

Sziasztok, jönni fogok csak most gyorsan írok azokanak, akiktől még nem, kaptam 5 hós képet.
Látom, hogy jöttek Ők is. :lol:

Judit, Csibe, Winona, Nostawen, Hutas, Lolababa, Nyunyori, Sarkantyúka

Rékaorsi téged azért nem írlak, mert mentettem képet innen, remélem az jó lesz.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára noni78 2009.03.18 15:22-kor.

Kép
Kép
noni78

A.m. : Nagyon jó lett a hajad, én is gondolkodom, hogy ha nem is lavágatom, akkor megtépetem egy kicsit. Igaz, Misike elég rendesen formázza a hajam. :lol:

Konan: Nekünk is hálós járókánk van, amiben nem tud megkapaszkodni és forgolódni sem tud, én nem szeretem. Most még csak játék tárolónak használjuk, később is csak akkor teszem bele, ha ki kell mennem( Pl. postás stb.....).
Monee által javasolt karám sokkal jobban hangzik.

Kép
Kép
noni78

Sziasztok!

CSak bekukk, mert nem tudom meddig alszanak a gyerekek - ez a szél kicsinálja őke teljesen.(engem is)

Próbálok visszaolvasni. Nem tudom meddig jutok.

Holka, hihetetlenül ügyes Emma!És annyira édesek együtt! :lol:

Sziszi Sokat gondolkostam Rajtatok és azon is hogy le merjem-e írni azt, amit gondolok. Nagyon remélem, hogy nem lesz harag, sértődés az őszinteségemből.
Ami a gyógyszert illeti, én teljesen laikusként, csak a tájékoztatót elolvasva azt gondoltam, hogy ez az, amit én csak úgy, egy allergia "kezelésére" tuti nem adnék be a fél éves gyerekemnek! Azután, amit Holka írt, pedig tuti!
nem hiszem, hogy szabad ilyennel játszani! Ez nem valami vitamin amit csak úgy felírnak vagy fel sem kell íratni é s hozzá lehet jutni a patikában.
Azt gondolom, hogy azért a receptköteles gyógyszerek nem véletlenül receptkötelesek! Hanem nyilván azért, hogy a kezelőorvos tudja ellenőrizni a hatásukat, és ha valami mellékhatása lenne a szernek akkor ott legyenek és tudják hogy mi a teendő.

És ami az allergiát magát illeti... Tudom, hogy Nálatok teljesen mások a hozzátáplálási szokások, de hogyha a lányod a porra már most allergiás akkor én arra is nagon odafigyelnék hogy mit adok neki enni! Ihszen ezek szerint hajlama van az allergiára és az ételek is okozhatnak gondot nála!

Betti, hú, a Te kitartásodat, lekierődet is irigylem! Futni minden reggel! Le a kalappal Előtted! :wink:

Márti, hogy vagy?! Remélem már jobban! A menüd nem semmi, még akkor sem ha segítséggel készül!

Blúmi, köszönjük szépen, teljesen jól vagyunk! Gyorsan le is kopogom! De jövő héten Dorka újra megy oviba...
Barátnőd története ismerős! Annyira igaz az, hogy akkor jön a baba amikor ő akar! nyatopikomban van egy lány aki ugyanígy járt, tizenéve küzdöttek a tesóért, nem jött össze, végre sikerült és 17 hetes!
Elképzeltem a feljutásodat a babakocsival a lépcsőn... És ezt minden nap végig csinálni! Te szegény! És a kocsit nem tudod valahol lent hagyni?!

Starlark, hogy vagytok?

Eszike, amit leírtál az nagyon nem hangzik jól! Még jó hogy a nagybátyád ott van!!!

Monee, gratula Ákosnak!!!!!
Az utazóágyat én Dorkánál használtam járókának. Kár volt. Annyira megszokta, hogy abban jjátszani kell, hogy később, 1-2 évesen ha mentünk valahová, nem alust el benne, hiszen abban játszunk!!! Ere azért figyelj!

Szeder, viták nálunk is vannak, olyan is volt már hogy párom elment itthonról pár órára... Szerencsére nagyon ritka.

A.M. nagyon csini lett a hajad!!!! Gyuszika meg továbbra is imádni való!!!

Minyu, Csongi mosolya még mindig elvarázsol! Nándi meg milyen kis bágyadt még!

Humanka, nagyon jóóók a képek! A bőröndösön Dorka is itt nevetett! :lol: :lol:

Lanta, Szegények, Nektek is kijut a jóból! Remélem tényleg hamarosan itt a tavasz végre és elmúlik a sok nyavalya!!!

Netti, és az első év sajna így is fog eltelni! Meg a második is! Dorka idén összesen 20 napot volt eddig oviban...

Konan, nekünk sincs járókánk, icipici a lakásunk, nem tudnám hová rakni.

Rólunk. Voltunk tegnap 6 hós mérésen - hihetelen, hogy Ádám is fél éves már! - és meg is nézte a doki néni.
Gyógyultnak nyilváníttatott!
7660 gramm és 67 centi.
Doki néni szerint mehet neki a hús is már.

Van szájpenésze viszont, csak hogy azért mégis legyen valami! De drága, nagyon jól tűri a kezelését.

Mai sztorim:
Magyar eü.
Egy pesti gyerekkórház. Bőrgyógyászatra kéne elvinni ÁDámot, mert a magándokitól kapott kence semmit nem ér, sőt egyre rosszabb a bőre.
Csak úgy odamenni nincs értelme, többórás sor. Időpontot lehet kérni, 12 és 14 óra között - és meg van adva a kórház központi száma.
Felhívom ma negyed 1-kor. Kapcsoltatom a bőrgyógyászatot. Várakozom, "zenét hallgatok" 5 percig, semmi. Leteszem, újra központ. Mondom hogy mi van, kérdezem hogy nem tudná-e megadni a melléket hogy ne kelljen neki kapcsolgatni. Válasz: -nem, csak mi kapcsolhatjuk De kapcsolom máshova.

Felveszi egy hölgy ,elmondom hogy mi a gondom, időpontot szeretnék kérni. Ő nagy felháborodva:
-Itt nem tudok adni, a másik rendelőben van a füzet.
-Jó, de ott nem veszik fel.
-Persze hogy nem veszik fel, nincs ott senki!

Összvissz 2 óra egész nap, mikor időpontot lehetnie kérni, erre akkor nincs ott senki... De legalább adott egy melléket, hogy próbáljam később.
Megtettem. Április 22-re már van is időpont!!!!!

És a slusszpoén: ha nincs fél éves a gyerek akkor a betegfelvételen sürgősségire veszik és soron kívül behívnak!!! Kétszer jártunk ott november óta, egyszer sem mondták ezt! Pénteken bemegyünk és kiverem a díszhisztit ha végre nem tudunk bejutni!

Bocsi, de ki kellett engednem a gőzt...
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára anyoooka 2009.03.18 15:17-kor.

Kép

Kép
anyoooka

Hutas: Írj, ha gondolod, milyen balesetről beszélsz?

Humanka: Nagyon jó a bőröndös kép, de úgy látom Bedő egy kicsit meglepődött.

Rékaorsi: Én is attól tartok, hogy egyszer csak bekrepál a gép és a több száz kép mind elveszik. Most már ideje lementenem lemezre.
:cry:

Kép
Kép
noni78

Anyooo: Pont egyszerre írtunk. Sajnálom, hogy ti is keresztül mentetek ezen a kálvárián. :(
Nincs itt emberség senkiben, csak a pénz, pénz..... diktál.

Ma extra nyűgös napunk van, most a Fanni szórakosztatja, még írok. Megyek uzsit készíteni (alma+banán+baba keksz), nagyon szereti.

Kép
Kép
noni78

Ja, még a hízókúrázóknak Gwini, Sziszi: Lidl-ben veszem a csokis nápolyit és iszok rá 50% rostos őszit. Garantált hízás, sajnos én nem a hízókúrához veszem, hanem, mert szeretem. Nekem is fogyni kellene kb.10 kg-t. Szülés után mínusszal jöttem haza azóta jöttek rám a kilók.

Kép
Kép
noni78

Noni, biztos a szél az oka a nyűgösségnek! Itt is mindkét gyerek nyügi ma!!!
Jó étvágyat Misikének! :wink:

Kép

Kép
anyoooka

Noni megint egyszerre írtunk! :lol: :lol:

Kép

Kép
anyoooka

noni, küldtem neked mailen is képet, amikor kértél
de fentebb is találsz :)

Kép
Kép
csibe21

A.M. most nézem a második képen Gyuszika pulcsiját! eddig a hajadra koncentráltam...
nekünk is volt ilyenünk de Ádám már kinőtte. Olyan jó puha a maci az elején! Úgy imádtam! :lol:

Kép

Kép
anyoooka

Sziszi!

Semmi különöset nem csinálok, csak próbálok többet enni és nem idegeskedni.

Noni!
Köszi. Azt én is szeretem. :lol:

gwini

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?