Sziasztok!
CSak bekukk, mert nem tudom meddig alszanak a gyerekek - ez a szél kicsinálja őke teljesen.(engem is)
Próbálok visszaolvasni. Nem tudom meddig jutok.
Holka, hihetetlenül ügyes Emma!És annyira édesek együtt!
Sziszi Sokat gondolkostam Rajtatok és azon is hogy le merjem-e írni azt, amit gondolok. Nagyon remélem, hogy nem lesz harag, sértődés az őszinteségemből.
Ami a gyógyszert illeti, én teljesen laikusként, csak a tájékoztatót elolvasva azt gondoltam, hogy ez az, amit én csak úgy, egy allergia "kezelésére" tuti nem adnék be a fél éves gyerekemnek! Azután, amit Holka írt, pedig tuti!
nem hiszem, hogy szabad ilyennel játszani! Ez nem valami vitamin amit csak úgy felírnak vagy fel sem kell íratni é s hozzá lehet jutni a patikában.
Azt gondolom, hogy azért a receptköteles gyógyszerek nem véletlenül receptkötelesek! Hanem nyilván azért, hogy a kezelőorvos tudja ellenőrizni a hatásukat, és ha valami mellékhatása lenne a szernek akkor ott legyenek és tudják hogy mi a teendő.
És ami az allergiát magát illeti... Tudom, hogy Nálatok teljesen mások a hozzátáplálási szokások, de hogyha a lányod a porra már most allergiás akkor én arra is nagon odafigyelnék hogy mit adok neki enni! Ihszen ezek szerint hajlama van az allergiára és az ételek is okozhatnak gondot nála!
Betti, hú, a Te kitartásodat, lekierődet is irigylem! Futni minden reggel! Le a kalappal Előtted!
Márti, hogy vagy?! Remélem már jobban! A menüd nem semmi, még akkor sem ha segítséggel készül!
Blúmi, köszönjük szépen, teljesen jól vagyunk! Gyorsan le is kopogom! De jövő héten Dorka újra megy oviba...
Barátnőd története ismerős! Annyira igaz az, hogy akkor jön a baba amikor ő akar! nyatopikomban van egy lány aki ugyanígy járt, tizenéve küzdöttek a tesóért, nem jött össze, végre sikerült és 17 hetes!
Elképzeltem a feljutásodat a babakocsival a lépcsőn... És ezt minden nap végig csinálni! Te szegény! És a kocsit nem tudod valahol lent hagyni?!
Starlark, hogy vagytok?
Eszike, amit leírtál az nagyon nem hangzik jól! Még jó hogy a nagybátyád ott van!!!
Monee, gratula Ákosnak!!!!!
Az utazóágyat én Dorkánál használtam járókának. Kár volt. Annyira megszokta, hogy abban jjátszani kell, hogy később, 1-2 évesen ha mentünk valahová, nem alust el benne, hiszen abban játszunk!!! Ere azért figyelj!
Szeder, viták nálunk is vannak, olyan is volt már hogy párom elment itthonról pár órára... Szerencsére nagyon ritka.
A.M. nagyon csini lett a hajad!!!! Gyuszika meg továbbra is imádni való!!!
Minyu, Csongi mosolya még mindig elvarázsol! Nándi meg milyen kis bágyadt még!
Humanka, nagyon jóóók a képek! A bőröndösön Dorka is itt nevetett!
Lanta, Szegények, Nektek is kijut a jóból! Remélem tényleg hamarosan itt a tavasz végre és elmúlik a sok nyavalya!!!
Netti, és az első év sajna így is fog eltelni! Meg a második is! Dorka idén összesen 20 napot volt eddig oviban...
Konan, nekünk sincs járókánk, icipici a lakásunk, nem tudnám hová rakni.
Rólunk. Voltunk tegnap 6 hós mérésen - hihetelen, hogy Ádám is fél éves már! - és meg is nézte a doki néni.
Gyógyultnak nyilváníttatott!
7660 gramm és 67 centi.
Doki néni szerint mehet neki a hús is már.
Van szájpenésze viszont, csak hogy azért mégis legyen valami! De drága, nagyon jól tűri a kezelését.
Mai sztorim:
Magyar eü.
Egy pesti gyerekkórház. Bőrgyógyászatra kéne elvinni ÁDámot, mert a magándokitól kapott kence semmit nem ér, sőt egyre rosszabb a bőre.
Csak úgy odamenni nincs értelme, többórás sor. Időpontot lehet kérni, 12 és 14 óra között - és meg van adva a kórház központi száma.
Felhívom ma negyed 1-kor. Kapcsoltatom a bőrgyógyászatot. Várakozom, "zenét hallgatok" 5 percig, semmi. Leteszem, újra központ. Mondom hogy mi van, kérdezem hogy nem tudná-e megadni a melléket hogy ne kelljen neki kapcsolgatni. Válasz: -nem, csak mi kapcsolhatjuk De kapcsolom máshova.
Felveszi egy hölgy ,elmondom hogy mi a gondom, időpontot szeretnék kérni. Ő nagy felháborodva:
-Itt nem tudok adni, a másik rendelőben van a füzet.
-Jó, de ott nem veszik fel.
-Persze hogy nem veszik fel, nincs ott senki!
Összvissz 2 óra egész nap, mikor időpontot lehetnie kérni, erre akkor nincs ott senki... De legalább adott egy melléket, hogy próbáljam később.
Megtettem. Április 22-re már van is időpont!!!!!
És a slusszpoén: ha nincs fél éves a gyerek akkor a betegfelvételen sürgősségire veszik és soron kívül behívnak!!! Kétszer jártunk ott november óta, egyszer sem mondták ezt! Pénteken bemegyünk és kiverem a díszhisztit ha végre nem tudunk bejutni!
Bocsi, de ki kellett engednem a gőzt...
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára anyoooka 2009.03.18 15:17-kor.