Új privát üzeneted érkezett!

Betsy,
Hát ahogy elnézem a mostani gazdasági helyzetet, nekünk nem mostanában lesz házunk, de még nagyobb lakásunk sem. Duplájára ment fel a lakáshitelünk, és ez már nagyon megterhelő a többi hitel mellett, így meghírdettem a lakást albérletbe, mi meg egy kis időre visszamegyünk anyuékhoz. Végülis ott is az egész felső szint a mienk. Jövő hét végére tervezzük, hogy egy kicsit kifestünk, meg szőnyegtisztítás etc, hogy ha jelentkezik valaki akkor tudjunk is költözni. (csak az a baj, hogy nem igen tolonganak az albérlők. :cry: :cry: :cry: )

Igen, hőmérőzök, kiváncsi voltam mikor van pé-em, és hát ugye a 33. napra jött. (ilyen sem volt még)De egész jól fest a görbém. :P :P

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


JUDY: Megmutatod a görbéd? Drukkolok, hogy minél előbb jelentkezzen albérlő!
Vendég
 


Betsy,
Íme

Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 

 
 

bocsi


Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Besy: Petinek nagyon boldog 4. születésnapot kívánok! Milyen nagy fiúcska lett:))

Jaimee: ügyesek vagytok Rékával, hogy már nem kell cumisüveg. Nálunk a reggeli tápi csak abból megy, max. a felét hajlandó meginni bögréből :shock: Este váltva hol pépet, hol főzit kap...Tesó dolgon gondolkoztatok már?

Judy mami: én egy kicsit lemaradtam, de most Ti gyúrtok a 4. bébire?

Teszek pár képet Alexikémről, ezek Egerszalókon készülktek.

Szép napot mindenkinek:

Kép Kép Kép

Heni

Kép
Kép
csheni26
 
 


Jó reggelt!

Bíbi: Hallom, 21-én koncert? :P Lemaradtam a teljes internyúról, pedig volt egy klipp is, tán apát is láttam vóna.... :( Valami Isti volt benn a stúdióban és Vivien?

GyabI: Hát a fájdalom nagy úr, és biza ez a szilánk fájdogált.

Betsy: Vittem Rékát is, pakolt rendezkedett a rendelőben. Hagy szokja a miliőt....

Judy: Nagyon édesen táncol Barbid. Rékából kiindulva, lesznek még itt vadabb dolgok is. Popsirázás, fejrázás stb. :lol: :lol:
Görbéd jóóóóó!

Heni: Hogy vagytok???? Navégremár te is jelentkeztél? Sebeid?
Egerszalók miatt irigy vagyok nagyon. :wink: Nyamnyam svédasztalos reggeli. Hűűűű, családod férfitagjai (is) gyönyörűek.
Tesó lesz egyszer, még nem tudjuk mikor fogunk bele. És ti? Indul lassan a projekt? :wink:

Betsy: Csodálkoztam is, hoy bizti egy helyszínen készült minden fotó? Mert elcsíptem egy pezsiüveget. Hű...mondtam is magamnak, jó ovi ez, ahol a szülők így összeröffennek. :lol: :lol:

Na nem tudom, még mit akartam, majd visszanézek később. Szép napot!!!
jaimee1
 
 


Ja, Heni: ez az a marokkói (vagy milyen?) szálloda?? Tök jó!
jaimee1
 
 


JUDY: Szép görbe, csak kár, hogy ilyen hosszú. A csillaggal jelölt napokon vérzés vagy pecsételés volt? (pont akkor voltak Jónás napok..)
HENI: Milyen nagy már Alexi! Szépek vagytok mindhárman. Tök jó, hogy Ti mindig mentek valahová! Alexi miket mond már? Vannak kedvenc játékai, ételei, jellemző mozdulatai stb?
JAIMEE: A ruhákból ki lehet találni, hogy nem egy helyszínen vannak a képek :) Na meg a dátum.. A mi körzetis dokinénink nem hiszem, hogy örülne, ha gyerkőccel együtt mennék, bár Bence nagy valószínűséggel az ölemben csücsülne. Gratula az ébredésmentes éjszakához. Nálunk mikor lesz ilyen??? Jelentem, tegnap észrevettem, hogy Bencének már 11 foga van, ugyanis a felső rágók is kijöttek, ki tudja mikor? :roll:
Vendég
 


Betsy: Igen, de a pia hamarabb feltűnt. :wink: :shock: :lol: :lol:

Hát örül a doki vagy nem, nem tudtam Rékát hova tenni. :oops: Ja és ez nem körzeti, priviben minden picit más.
jaimee1
 
 


Judy, hát szegény petéd rendesen megkínlódott ezzel a kitöréssel, de szép így a vége felé...De klassz, hogy megint babaprojekt van!

Nóribébi, hát engem is szíven ütöttél...

Jaimeemami, jaja, megyünk is Bíbivel, már nagyon várjuk. :lol:

Betsy, most nézem akkor máj. 22-én van az évfordulótok is?Hát kb. biztos :lol:
Vendég
 


Ja, boldog hófordulót Rékának! Hiába vetted le a vonalzót, akkor is tudni fogom, 12-e nekünk is ünnep :P
Vendég
 


Jaimee: köszi szépen, most per pillanat jól:)) Sebeim még jóideig látszódni fognak, de legalább már nem fáj..Ez is valami...:) Egerszalókot terveztük egy ideje és most jött össze. Igen, a Shiraz hotelben voltunk. Nekem nagyon tetszett (Alexinek is) viszont férjecském nem volt megelégedve a medencés részleggel. Kajcsi nagyon -nagyon finom volt. Reggelinél: házilag készített kuglóf, kakaóscsiga, kalács, stb.. Soroljam még??? 8) Megnéztük a sótömböket is...Az a rész a fürdő kivételével eléggé lepukkant..Még ki kell épülnie...Mi inkább a szállóban maradtunk:) Tesó projekt lassan indul nálunk... :lol: Egy kicsit parázom az 1 petevezetőm miatt.... Remélem hamar be fog kopogtatni a gólya...

Betsy: köszi kérdésed, már nagy kópé. Rettentő jól lehet vele szórakozni, játszani, huncutkodni...Igazi pasi, kedvenc játékai autók, vödrök, labdák..Van egy alvós nyuszikája, na azt mindenhova cipelni kell. Az a baj, hogy azt kaptuk és nem tudom hol lehet ilyet beszerezni. Már minden boltot végig jártunk és nincs hasonló nyuszi sem...Remélem nem fogjuk elhagyni... Ételek közül: virsli, tojásleves, rántott hús minden mennyiségben jöhet. Mostanság eléggé rákapott a fügére és rebarbarára, viszont a zöldborsót nagyon megútálta...Eddig ez volt a favorit a bolognaival együtt.. Sokat dumál, de megmaradtak a régi szavai: anya, mama, baba, dada(ezt nem tudom mit jelent), ata, epülő (repülő), ámpa (lámpa), au (autó) nagyjából ennyi. Szerintem mostanság sokat fejlódött, mindent finoman vesz le a polcról és ugyanoda teszi vissza, a plüssöket leülteti és megeteti, stb... 15 fogunk van :shock:

Pussz

Heni

Kép
Kép
csheni26
 
 


Jelentem: tul vagyunk mindenen, bovebben majd meselek, most a parocskam dolgozik a gepen. Zolcsika bator volt, altatasbol is jol ebredt, most elpakoltunk a biciklit, hogy ne legyen csabitas.
Tenyleg majd jovok, puszika
Nagyon orulok, hogy tul vagyunk, nekunk idegorlo volt, senkinek nem ajanlom :(

Kép
Kép
Kép
olik22
 
 


Nóri,
Jó-jó, megértelek, de azért néha irhatnál, azért én (és szerintem mások is) kiváncsi vagyok, hogy mi van veled, hogy érzed magad, mikor mész vizsgálatokra, mik az eredmények, na meg POCAKFOTÓRA, például azt sem tudtam, hogy kislányotok lesz! Amihez külön GRATULA, azt hiszem azt is szerettetek volna jobban... Ja, és majd ha sikerült nevet választani, akkor arra is!

Betsy,
A képeket nézegetve belegondoltam, hogy kész nagylegény már Bence, pedig még csak most volt baba, és látom van komoly képe is, végre ilyet is láthatunk, gondolom úgy alapból nem sokat látni őt nem mosolyogva, annyira aranyos. Peti is nagyon aranyos, szépen kifestették cicának. Jól néztek kis együtt is a fiúkkal, szerintem is inkább Peti hasonlit rád jobban. Szép a bringa is! 4 gyerekkel biztos nem volt könnyű, de szerintem te simán boldogultál velük. Hány éves volt a másik kettő?
És gratula az újabb fogacskákhoz! A rágókat már nehezebb észrevenni!

Jaimee,
Hova lett a vonalzód? Ne érts félre, nagyon tetszik a felirat, lila is meg minden, de... Az elválasztásról biztosan megoszlanak a vélemények, de azzal egyezek, hogy ez a te dolgod, és ha te úgy érzed, hogy lassan elég volt a szopiból, akkor elválasztod, másfelől Réka elég nagy már, hogy bármit egyen, igyon, stb. Én most el sem tudom képzelni, hogy meddig fog Niki szopizni, de most úgy gondolom, hogy másfél éves koránál tovább nem akarom hagyni, az a maximum, de nem tudom, majd meglátjuk mit hoz még a helyzet, az biztos, hogy lassan le kellene szoktatnom a délutáni ciciről, aztán majd haladunk tovább.
Fogorvos... jajjjj, még olvasni is rossz, hogy min estél át! Nekem legjobban a fogdokitól van fóbiám, sőt pánikolok már a váróban is. Gondolom mivel neked mindenféle orvos fóbiád van, igy a fogdoki sem kivétel! Jajjjjjj
És Réka szerintem is hasonlit rád is, bár kétségkivül apára is, szóval biztosan a ti lányotok!

Judy,
Nagyon jó a táncolós videó, biztos táncosnő lesz Barbika! Teszthez drukk, minden rendben lesz, akkor is, ha pozitiv, sőt, még csak akkor! Ezek szerint már belekezdtetek hivatalosan is a 4. babaprojectbe? A görbéd nagyon szép, egyértelműen mutat pé-t, aztán nagyon szépen fent van, ebből tényleg még bármi lehet!
Barbika tortáján miből volt a cica? Ehető kép, vagy rá vagy rajzolva?

Heni,
Nagyon aranyos Alexike is, ő is kész nagylegény már! Szépek vagytok együtt! Alexi viszont tiszta apja! Úgy néz ki ma ilyen „kire hasonlit a gyerek” napom van...
A kistesó projecthez drukk-drukk!

Olik,
Csak ha túl vagytok rajta szerencsésen! Majd gyere!
sirkici
 
 


Sziasztok!

JAIMEE: Ha magán dokinál voltál, így már érthető..
OLIK: Örülök, hogy könnyen átvészelte Zozi a kórházban töltött napot, és a műtétet is ügyesen vette. Gyors gyógyulást! Tündi jól elvolt nélkületek? Biztos hiányolta a tesót is!
BIBI: Nem csak Bibi, hanem mi is úgy gondoltuk, hogy május 22. legyen a nagy nap :)
HENI: 15 fog? Nem semmi. A maradék 5 kicsit később fog jönni, legalábbis Petinél így volt. Megmutatod azt a nyuszit? Hátha láttam már olyat valahol..
SIRKICI: A másik két gyerkőc, tehát az unokatesók 5 és 7 évesek. Fiú-lány páros. Az a baj, ha Petit és Domit összeeresztik, nagyon elevenek együtt. Fotót nem raksz fel? Nem ám csak havonta egyszer szeretnénk látni Nikit!

Vendég
 


A szülinapi buli jól sikerült, Petinek nagyon tetszett a torta, és minden ajándéknak nagyon örült. Kapott verdás pólót, békás köntöst, úti sapientot, mágneses horgász játékot, Hot Wheels autó kilövős játékot, autót, ami mindenre felmegy, torta csata játékot (ez a kedvenc), és két Ki kicsoda társast (látni, hogy nem beszéltük meg, kitől mit kap..)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.04.17 08:39-kor.
Vendég
 


BAMBIKA: Nagyon boldog szülinapot kívánunk!!!
Vendég
 


HENI:Nagyon boldog névnapot kívánunk!!!

Jól elirogatok itt magamnak.. :lol:
Vendég
 


Betsy: Utólag is boldog hófordulót Bencének!

Hű, csodaszép volt a torta.
:P :P És látom, Bence is nagyon érdeklődő volt. :)

Bambika: Boldog születésnapot!

Heni: Boldog névnapot! Majd írok privit!

:wink: Nem lesz ott gond a fogantatással, meglátod, legfeljebb nem azonnal jön össze Ketteske, hanem csak a második hónapban. :wink:

Aszta, mennyi fog! :shock: :shock: Azt aztán már egész sokáig lehet sikálni. :lol:

Dejódejó, megint lehet drukkolni a poz. tesztekért, mint réééégen. :P :P :P

Mirci: ?????

Olik: Örülök, hogy túl vagytok rajta!!!!Tünci hogy bírta a távolléteteket? Gyógyulást továbbra is Zolcsinak!

Na ez csak fél reagálás volt, majd folyt. köv.
jaimee1
 
 


JAIMEE: Köszi a hófordulós köszöntést!
Drukkolok minden kistesó projektesnek, egyre többen lesztek, de jó! :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.16 12:21-kor.
Vendég
 


Sirki:
Kép

Rendben, bejelentkezek, megígérem.Csak nem volt minden szép és jó és főleg nem problémamentes eddig sajnos, ezért sem jöttem...csak erről nem akarok beszélni, mivel folyamatban is van egy problémás "ügyünk".Remélem így már megértessz... :roll:
És akkor helyzetet jelentek:ma voltam afp vérvételen+toxoplazmán, mivel fogékony vagyok rá.Eredmény majd 1-2 hét múlva.
Az, hogy kiscsaj, nem úgy derült ki, hogy írtam ide, hanem vonalzót javítottam és szemfüles Betsy így szúrta ki. :wink:

És akkor egy 16 hetes (múltheti) pocak:
Kép
Vendég
 


Betsy,
jók a képek, nagyon szép ajándékokat kapott Peti, a torta is gyönyörű volt!
Éppen most válogattam össze pár képet apának, hogy csinálja meg őket, igy akkor azok közül teszek fel párat Nikiről!

Jaimee,
nálatok is indul a kistesó project? Vagy félreértettem valamit?

Judy,
teszt??????????????????
sirkici
 
 


Nóri,
nagyon szép pocak! Ahogy elnézem eddig nem sokat hiztál, sőt, esetleg csak pocakra! Az eredmények biztosan rendben lesznek, de azért drukk! Problémáról ha nem akarsz beszélni nem gond, de azért nagyon remélem, hogy nem a babával van gond! A többi meg bár nem mindegy, de majd lesz valahogy!
sirkici
 
 


És akkor a képek:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
sirkici
 
 


sziasztok,

Hoztam egy-két képet. Majd jövök, de előbb elindítom apát. Most megy vissza. :cry: :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


NÓRI: Már nagyon szépen gömbölyödik a pocakod! Hányinger akkor teljesen elkerült?
JUDY: Nagyon nagyon boldog 10. szülinapot Bazsinak utólag is! Pedig akartam írni aznap is, de kiment a fejemből.. Mobilt kapott a nagyfiú? Pár év, és csajozni fog ;)
SIRKICI: Nagyon jókedvű Nikilány :) És már megint mennyit nőlt a haja! A héten újabb fotózás! Most milyen lesz a színösszeállítás? Nagy kádban nem szokott fürödni Niki? Vagy már raktál olyan képet is?
Vendég
 


Betsy, Sirki:köszi! :wink:
Émelygés, gyomorégés volt, de nem ez volt a probléma...
A fogmosós nálam a nyerő kép!
Vendég
 


Betsy,
Köszi szépen. :lol: :lol: Igen telót kapott tőlünk és órát anyuéktól.Ahogy nőnek, úgy nőnek az igények is velük. :lol: :lol:
Első randi pedig most szombaton lesz. Jön a kislány az anyukája Bazsi és én. Meki vagy mozi azt még nem találták ki. :lol: :lol:
A ti képeitek is szupik lettek. Torta nagyon tetszik.
Nóri,
Nagyon szépen gömbölyödik a pocakod. :lol: :lol: Jó neked hogy máshova nem megy a babó. :lol: :lol: :lol: :wink: :wink:
Remélem minden ok. :roll: :roll: :roll:
Sirkici,
Imádnivaló ez a kis csaj. Nagyon kis huncut szeme van. :lol: :lol:
Bambika,
BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK!
Heni,
Ti is csodaszépek vagytok. :lol: :lol: Hajrá kistesó. :lol: :lol:
Olik,
Örülök, hogy túl vagytok a műtéten. Biztos nem volt kellemes, de ha kellett akkor kellett. Én is megjártam már párszor a kórházat a fiúkkal. :oops: :oops: Nem kellemes, de felejthető. A lényeg hogy most már minden rendben lesz. :lol: :lol:

Teszteltem ma és rájöttem, hogy medi-lab-ot nem szabad venni, mert egy nagy szar. :roll: :roll:
Halvány 2. csík van rajta, közben meg 36,7-re visszaesett a hőm.(mensi még nincs)Ezt is csak azért lőttem el, mert volt itthon, meg van még egy, ha nem jön meg ma, holnap azt is megcsinálom.
A lényeg hogy baba tuti nincs, viszont ilyet tesztet többé nem veszek.
Dobok fel róla egy képet, bár elég szar, jobbat nem tudtam, mert nagyon halovány, élőben jobban látszik.
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


Talán így jobban látni, egy másik fórumon megbuherálta az egyik lány. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


Judy: Dobsz egy hőgörbét? Mutimuti! Deizgi! :lol: :lol:
Azért csak poz. az a tesz valakitől, nem?

Bazsinak utólag is boldog szülinapot!!! Első randi? :shock: :shock: Anyám, 10 év már ez lesz? :shock: :shock: Illetve 9. :shock: :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol:

Eszterházy volt a torta? Nyammmm.....Csorog a nyálam. :lol:

Sirki: Jajj, hát ez egy tündérke!!!!!!!!! Nekem az 5. a kedvencem!!! Nagyon jó képek!! És eszi is a répát? :shock: :lol:

Na mindjárt ébredünk.
jaimee1
 
 


Sziasztok!

Popi Anyu: az a kanalas kép.... :lol:

Judy: nagyon guszta a torta, utólag is boldogságos szültésnapot "kisfiadnak"!!!!

Sirki: Niki baba haláli, de csak így kzszemlére azt a piros fürdőkádat...Bíbianyu mindjárt kérelmezni fogja!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Betsy: tényleg szupi lett a torta, és mennyi ajándék....


Aki még belefér, az regisztrálhat...
http://felicitas.qwertynet.hu/hu/index. ... ba_csomag/

Rólunk:

Ajándékötleteket nézünk a család részére, ki mivel lepje meg Banditát, persze felvonul megint az egész Fisher Price katalógus, lesz tanulótelefon, világító tehén stb...na meg persze indul majd a nagy főzőcske.
Bandita szépen lassan (a tejtermékeken kívül ) szinte mindent eszik, hétvégén 2 töltött káposzta csusszant le 2 zsemle belsejével! Az étvágyunkkal tehát nincs probléma...


Jaimee: rajzoláshoz visszatérve...láttál már ( nem tudom a pontos nevét ) vizzel rajzoló tollat??? Van hozzá egy szőnyeg, a toll pedig kéken írkál rajta, úgy, hogy csak vizet kell bele engedni...aztán radiátor és a kék eltűnik, kezdheti újra telefirkálni....hétvégén láttam az egyik ismerősnél...haláli jó, a gyerkőc nagyon élvezi...

Leírás: Az Aqua Doodle játszószőnyegre vízzel töltött filctollal lehet rajzolni. Amikor a víz megszárad, eltűnnek a rajzok. A játszószőnyeghez sínpecsét tartozik, amelyen járhatnak a vonatok.



Kép

Kép
Kép
gyablonka
 
 


Majdnem elfelejtettem:

Nóri: nagyon csini kismami vagy, nagyon szép a pocid már most is...Neveket szeretnék "hallani"!!! (persze csak ha lehet ) :wink:

Kép
Kép
gyablonka
 
 


Gyabi:köszi! :wink: Ha leszűkül a listánk, akkor ígérem megírom, de egyenlőre még csak nézegetjük a papírkánkat.Egyszerű, rövid és becézhető neve lesz.(semmi sorozathős meg énekesnő...azoktól frászt kapok)
Vendég
 


Nóri: mi a Marlon Brandon gondolkoztunk, de végül Benedek lett... :lol:

Kép
Kép
gyablonka
 
 


Na, újra tesztek, pocakfotók, megy ez! :lol:

Ünnepelteknek minden szépet és jót!

Gyabi, ez a csomag, tök bírom, ahogy megtalálod ezeket a dolgokat, még jól emlékszem az ingyenfotókra is. :lol:

Sirki: Bíbi is hasonló kiskutya, pont így közlekedik a szájában a játékaival! :lol: És imádja a fogmosást! Egyszer mutattam meg neki, erre másnap már saját magának dörgölte, hát csak úgy lestem! :shock:

Képzeljétek, tegnap este a frász jött rám, csak felfutottam az emeletre, mire Bíbi követett, fél perc múlva, mikor lenéztem, a második lépcsőfokon állt, kezei pedig a negyediken. Hogy hogy csinálta? Pillanatok alatt? :shock: Tényleg nem lehet egy percre sem magára hagyni...
Vendég
 


Jó reggelt,

Megjött, 36,8-as hőnél. Ilyen sem volt még.
De egyáltalán nem vagyok szomorú, inkább megkönnyebbült, hogy van időm kikúrálnom magam ebből az akármiből.
Ha minden jól megy júniusban már próbálkozhatunk. Akkorra már apa is itthon lesz. Azért én azt gondolom, hogy semmi nincs véletlenül, mindennek megvan az oka, hogy miért történik. :lol: :lol:

Bibi,
Bizony ezek a kis örökmozgók a lehető legveszélyesebb helyeket találják meg. :lol: :lol: Én sem merem egyedül hagyni, mert állandóan az ülőgarnitúrán táncol, vagy a tv mögött babrálja a zsinórokat. :roll: :roll:
Nóri,
Egyetértek veled a neveket illetően. Én is frászt kapok az olyan nevektől. :lol: :lol:
Gyabi,
Beninek igen jó étvágya van, úgy látom. Barbit úgy kell megtömni. :lol: :lol: A kakaót meg egyáltalán nem hajlandó meginni, pedig most már kellene, mert egyre kevesebb a tejem.
Jaimee,
Most már nem kell görbe. :lol: :lol:
Nálatok kistesó?

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


Képzeljétek, pár napja Barbika rettentően nyűgös, sokat sírdogál és hőemelkedése volt. Nem tudtam elképzelni mi baja, mert nem nézett ki betegnek. Aztán tegnap este megtaláltam a ludast. Egyszerre kibújt felül mindkét oldalon egy-egy rágófogacska. Ez volt a nap híre. Úgy örültem neki.

És van még egy jó hír.
úgy néz ki apa átmegy Várpalotára dolgozni, így minden nap be tud járni busszal, és esténként itthon lesz. Ennek külön örülök, mert így legalább nagyobb az esély négyeske fogantatására. (önző vagyok mi???? :lol: :lol: :lol:

És még valami. Danika kezd felnőni. Tegnapi beszólás.
-Anya, ugye nem lesz 3. világháború!!!??
-Miért kérdezed kicsim??
-Azért mert a legutóbbi gazdasági válságból is a kiutat a 2. világháború jelentette.

Azt hittem dobok egy hátast tőle.
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


Gyabi: Nehéz döntés lehetett. :lol: Egyébként tényleg anyakönyveztek így babát, Marlon Brando, mint 2 keresztnév.... :shock: :roll:

Ezt a játékot még nem láttam....bár...minket máris kiszorítanak a játékok. :shock: :lol: Réka átvette a hatalmat a nappaliban szépen lassan és csendben. Pedig még sátrat nem is vettem neki. És és és....még hosszú a listám. :lol:

Judy: :lol: :lol: Hát igen, egyszerűbb a dolgunk, amikor még csak a feneküket kell kitörölni, játszani velük..aztán jönnek a nehéz kérdések, nehéz kommentek. :lol:
Fogacskákhoz gratula!!!!
Pirihez is gratula, gyógyulj csak, most az az első, ugyi?

Judy/SIrki: Kistesó? Nincs még. :)
Egy darabig még élvezkedem Rékával kettesben. Olyan jóóóóóó!

Na megyek, Réka csimpaszkodik és panaszkodik, hogy el van hanyagolva, lesül aképemrőlabőr....
jaimee1
 
 


Ez a legújabb szórakozása amitől én szívszélütést kapok. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


JAIMEE: Szuper az avatarod :wink:
GYABI: Szombaton névnapoztok? Ezt a K’s kids játékot én sem ismertem eddig. Jónak tűnik nagyon.
NÓRI: Kíváncsi vagyok én is az esélyes lány neveitekre. Nekem a Petra, Nóra, Laura, Zita a favoritjaim :lol:
JUDY: Az ágyon Bence is szeret mászkálni, ugyanúgy, mint Barbi a képeken! Gratula a rágófogakhoz. Akkor most összesen hány foga van Barbinak? Dani meg hihetetlen okos, remélhetőleg, nem lesz igaza.. Örülök, hogy apát is sűrűbben fogjátok látni. Akkor már csak kevesebb, mint 100 nap van a kistesóprojektig :wink: Bazsi kivel fog randizni? Osztálytárs?
CHRISELL: Boldog 11 hónapfordulót Klárikának! Mi újság veletek?
MIRCI: ???

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.04.17 08:40-kor.
Vendég
 


Bíbi: ha lenne időm, még jönnének a linkek sorba ( fénykoromban minden másnap jött 2-3 csomagom). Most egyre ritkábban tudok keresgélni. Bár múlthéten kaptam NewYork-ból 5 db rózsafűzért...kíváncsi voltam képesek e elküldeni...hát képesek voltak...de tele vagyok tampon kintákkal és krémekkel, a Milupa termékmintákról már ne is beszéljünk...

Judy: nem semmi a kissrác????? Dobtam volna egy hátast szerintem...ja és tegnap Bandita is lázas volt, ma eddig még seemi....szerintem valamelyik fog lesz nálunk is a ludas...

Jaimee: nem tudom lehet e így, hogy Marlon Brando...de olyan sssssssssssszép lett volna...

:lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
gyablonka
 
 


Mindenkinek köszönjük a dicséreteket!!!

Judy,
Bazsinak utólag is boldog szülinapot kivánunk! Nagyfiú már, főleg, hogy randizik is!
Kár, hogy negativ a teszted, bár ha nem vagy annyira szomorú, akkor az jó, és tényleg legalább lesz időd kikúrálni magad, na meg megvárni apát, hogy közelebb dolgozzon... :wink: :lol:
Danika beszólása pedig nem semmi, tényleg kezd felnőni! :shock:
Barbika fogacskájaihoz gratula, és szép mutatvány! Megértem, hogy szivszélütést kapsz!

Betsy,
igen, már készülünk a fotózásra, most ugyanaz lesz az összeállitás, fehér body, fehér hupi, csak a szoknya lesz barack szinű, meg mivel nincs cipője, igy gondoltam, hogy egy barack szinű zoknit még húzok a lábára.
Kádban még nem fürdettük, mert sajnos nincs, vagyis kád az már megvan, de még nincs beszerelve, majd most tavasszal szeretnénk megcsinálni. Az a gond, hogy ahol lakunk, előtte apa tesójáék laktak itt egy évig, amikor összeházasodtak, és ők csak egy tusolót csináltak, de az is csak olyan lapokból kirakott, igy igy most nekünk ha be akarunk tenni kádat, akkor fel kell verni fél fürdőszobát, meg újralapozni, most vadásszuk az olcsó lapokat. Na, meg mivel apu kőműves, ő fogja csinálni, és még őt is rá kell beszélni, mert ez nagy munka, meg még vizvezetékszerelő ismerőst is be kellene vonni! De én már alig várom, hogy legyen egy rendes kád, mert a laminált már kezd felpúposodni, nem birja azt a rengeteg vizet, amit Niki csinál, pedig nem engedjük, hogy csapkodjon, de még igy is néha sikerül neki... :lol:
Szép a kép Petiről, jó a keret is! Ez naptáron van?

Nóri,
akkor elkerültek szerencsére az ilyen hányingerek, stb., mostmár meg ilyen gond elvileg nem is lesz, esetleg majd a végén a gyomorsav, de az sem biztos!

Jaimee,
igen, ette is a répát, pucoltam mellette a földön, hogy birjak főzni, erre addig-addig, hogy ellopott egyet, és elkezdte enni, nem is akarta visszaadni, én meg úgy gondoltam, hogy örülök, hogy eszi a zöldséget, úgyhogy nem leszek semmi jónak az elrontója! :lol:
Nem válaszoltál, nagyon hallgatsz, ti hogy álltok a kistesó projectel? :wink:

Gyabi,
:lol: :lol: :lol:
Az ajándékokat már Bandita szülinapjára gondoljátok?

Bibi,
legalább megnyugodtam, hogy nem csak az én lányom eszik meg mindent, mi is pont azt mondtuk, hogy kiskutya, sőt Niki még néha morog is szó szoros értelemben, ha nem tetszik neki valami!
De ügyes Bibi a fogmosással! Végül milyen fogkefét vettél, vagy hogy mostok fogat?
A frász könnyen kitörheti az embert, egy pillanat alatt ott tudnak lenni mindenhol, és mindig megtalálják, hogy hova nem szabad(na) menniük... Niki is állandóan a kábelokat húzgálja, mostmár mindenhol fel tud állni, elkezdett magasabb helyekről is lepakolni, stb., nagyon oda kell rá figyelni, na meg azt vettem észre, hogy tényleg igaz, hogy ha a gyerek csöndben van, akkor menni kell, mert biztosan valami rossz fát tesz a tűzre! :lol:
sirkici
 
 


SIRKICI: Akkor nagy munka előtt álltok, már ami a fürdőt illeti. Nem naptárban van a kép, így adták, ahogy felraktam. De most látom, valahogy lemaradt a teteje. (scanneltem) A 2009 azért van rajta, hogy tudják, melyik évben csinálták.
Vendég
 


Judy, félelmetes a nagyfiad! De a kiscsaj is! :lol: :lol: Az meg külön tetszik, hogy ezekben a vérfagyasztó pillanatokban Te azért fényképezőt ragadsz... mintha magamat látnám! 8) :lol: :lol:

Betsy: Petinél szépségesebb kiskandúrt elképzelni sem tudok!

Gyabi, ha volna még időd...:lol:

Sirkic: Igen, igen, Bíbi is morog, mi kisoroszlánnak hívjuk. A kiskutya mellett. :lol: Végülis egy háromdarabos " tanuló" fogmosó készletet vettünk a DMben, bár az első darabról már lekéstünk, azt akkor kellett volna, mikor még nincsenek fogacskák, masszíroz meg viszketést csillapít, most a másodiknál tartunk, mikor már van pár fogacska, tisztít, vérkeringést serkent, aztán a harmadik, mikor már megvan mind. Nekünk nagyon bejött, Bíbi simán elhagyta a fogmosás kedvéért a fürdőjátékait! :D
Vendég
 


Betsy,
ja, értem, akkor azért a 2009!

Bibi,
szavam sincs mennyire ügyes, okos a kis Bibi! :D Mindent annyira hamar megtanul. Hogy csinálod?
sirkici
 
 


Sirki: Én válaszoltam ám!

[quote]J írta:udy/SIrki: Kistesó? Nincs még. :)
Egy darabig még élvezkedem Rékával kettesben. Olyan jóóóóóó!


Fogmosásnál nálunk az vált be, hogy Réka lát minket fogat mosni és így ő is igényli. Az ujjra húzható kefe tisztít a legjobban, rászokatásban meg jó bármi, amit elfogad a picúr.

Gyabi: Nyomjad a linkeket!!
:lol: :lol:
És ha kiscsaj lett volna Benedek??? Mi lett volna a favorit? Dzsezmin Dzsenifer Zsüliette Szimonetta Eulália Ketrin? Hmmm?
:lol: :lol: :lol:

Betsy: Marhajó ez az arcfestés, Petinek szuperül áll, telitalálat! K's Kids játékaink nekünk is vannak, bár még bébi kategóriában. Én szeretem őket.

Rólunk: voltunk babazenén, kellemes volt, Réka is jól érezte magát és kiváltom a kismama bérletet, áprilistól ingyen cikázunk a város buszain. Juhé!
jaimee1
 
 


Betsy: Köszi az avatardicséretet! :D
jaimee1
 
 


Nagyon jó kis füzet, még annál is jobb krémekkel, én már 3-szor rendeltem....

-Loreal termékminták: a nagyobbik füzetben kicsi tasakokban találhatóak a termékminták. (kb 6 db).

Megérkezés: 1-2 hét.
Megrendelés: erre a címre kell egy e-mailt írni: larocheposay@hu.loreal.com
Itt egy minta e-mail:
Tisztelt Cím!
Szeretnék termékmintát kérni. A bőröm típusa...
A nevem, címem a következő:
Név..
Lakcím

Előre is köszönettel;
Név

Kép
Kép
gyablonka
 
 


Ezt most rendeltem, még nem érkezett meg, de ha megjön mind, akkor az nagyon tuti:

http://itthon.hu/kiadvanyrendeles

Kép
Kép
gyablonka
 
 


JAIMEE, BIBI, SIRKICI: Köszi Peti dicséretét! Szerintem is nagyon jól állt neki a cica "maszk" :)
SIRKICI: Boldog 10. hófordulót Nikinek! Este várjuk a képeket! ;)
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?