Mindenkinek köszönjük a dicséreteket!!!
Judy,
Bazsinak utólag is boldog szülinapot kivánunk! Nagyfiú már, főleg, hogy randizik is!
Kár, hogy negativ a teszted, bár ha nem vagy annyira szomorú, akkor az jó, és tényleg legalább lesz időd kikúrálni magad, na meg megvárni apát, hogy közelebb dolgozzon...
Danika beszólása pedig nem semmi, tényleg kezd felnőni!
Barbika fogacskájaihoz gratula, és szép mutatvány! Megértem, hogy szivszélütést kapsz!
Betsy,
igen, már készülünk a fotózásra, most ugyanaz lesz az összeállitás, fehér body, fehér hupi, csak a szoknya lesz barack szinű, meg mivel nincs cipője, igy gondoltam, hogy egy barack szinű zoknit még húzok a lábára.
Kádban még nem fürdettük, mert sajnos nincs, vagyis kád az már megvan, de még nincs beszerelve, majd most tavasszal szeretnénk megcsinálni. Az a gond, hogy ahol lakunk, előtte apa tesójáék laktak itt egy évig, amikor összeházasodtak, és ők csak egy tusolót csináltak, de az is csak olyan lapokból kirakott, igy igy most nekünk ha be akarunk tenni kádat, akkor fel kell verni fél fürdőszobát, meg újralapozni, most vadásszuk az olcsó lapokat. Na, meg mivel apu kőműves, ő fogja csinálni, és még őt is rá kell beszélni, mert ez nagy munka, meg még vizvezetékszerelő ismerőst is be kellene vonni! De én már alig várom, hogy legyen egy rendes kád, mert a laminált már kezd felpúposodni, nem birja azt a rengeteg vizet, amit Niki csinál, pedig nem engedjük, hogy csapkodjon, de még igy is néha sikerül neki...
Szép a kép Petiről, jó a keret is! Ez naptáron van?
Nóri,
akkor elkerültek szerencsére az ilyen hányingerek, stb., mostmár meg ilyen gond elvileg nem is lesz, esetleg majd a végén a gyomorsav, de az sem biztos!
Jaimee,
igen, ette is a répát, pucoltam mellette a földön, hogy birjak főzni, erre addig-addig, hogy ellopott egyet, és elkezdte enni, nem is akarta visszaadni, én meg úgy gondoltam, hogy örülök, hogy eszi a zöldséget, úgyhogy nem leszek semmi jónak az elrontója!
Nem válaszoltál, nagyon hallgatsz, ti hogy álltok a kistesó projectel?
Gyabi,
Az ajándékokat már Bandita szülinapjára gondoljátok?
Bibi,
legalább megnyugodtam, hogy nem csak az én lányom eszik meg mindent, mi is pont azt mondtuk, hogy kiskutya, sőt Niki még néha morog is szó szoros értelemben, ha nem tetszik neki valami!
De ügyes Bibi a fogmosással! Végül milyen fogkefét vettél, vagy hogy mostok fogat?
A frász könnyen kitörheti az embert, egy pillanat alatt ott tudnak lenni mindenhol, és mindig megtalálják, hogy hova nem szabad(na) menniük... Niki is állandóan a kábelokat húzgálja, mostmár mindenhol fel tud állni, elkezdett magasabb helyekről is lepakolni, stb., nagyon oda kell rá figyelni, na meg azt vettem észre, hogy tényleg igaz, hogy ha a gyerek csöndben van, akkor menni kell, mert biztosan valami rossz fát tesz a tűzre!