Sziasztok!
Hát újra itt
Üdv mindenkinek!!!
Aki hiányolt annak nagyon köszönöm, jól esett!
Jól vagyunk minden oké, kistesó projekt csak 1-2 hónap múlva indul
sajnos nem volt gépem, mert szervizben volt 1 hónapig. Apa ugyan hazahozta a gépét a munkahelyéről, de az estéink elég mozgalmasak, így nagyrész csak olvastam, de nem írtam.
GRATULÁLOK MINDEN ÚJDONSÜLT KISMAMÁNAK!!!!
Ügyesek vagytok!!!! Mindenkinél minden rendben lesz, ez tuti
Niki én is nagyon szorítok nektek!
Bocsánat, hogy nem szólok mindenkihez külön, de most csak kicsit felhéztem közétek, Patrik kicsit taknyos és elég korán felébredt reggel, aztán egyszercsak visszaaludt, de már ébredezik.
Sajnos emiatt a talit nekünk ki kell hagyni, nem hiszem, hogy fertőző lenne, nincs láza, nem tüsszög, de biztos ami biztos.... Nagyon sajnálom, mert szívesen találkoznék veletek és Patrik is élvezné, de legközelebb ott leszünk mi is
Amúgy jól vagyunk, Mininek már kibújt a 11. foga, édes, vigyorgós, megérteti magát simán, de sajna még nem beszél. Már úgy várom, hogy csacsogjon, imádni fogom...
Voltunk 1 hete Ausztriában síelni, vagyis inkább csak szánkózni akartunk, de pokoli hóvihar volt, így nem jött össze
Amúgy már vagy 83cm Patrik és több mint 10kg. Imádja a Párizsit, egyfolytában megfogja a kezem, kivezet a hűtőhöz és néz rám, közben fogja a hűtő ajtaját
Hozza a vizét ha szomjas, hogy vegyem le az itató kupakját... Nagyon édes
Pár képet azért felteszek:
Felkelt Manócska, ígérem már leszek!