Új privát üzeneted érkezett!

eszterke:
már 1 éve vizsgálgatnak??? huhhh azt hittem ezt hamarabb rendbe lehet szedni... Azt lvastam, hogy 2 pozitív ASCUS után ingyene HPV szűrést biztosít az OEP... Gondolom ez magánrendelésre nem vonatkozik... :?

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mágnes: nekem 3 pozitiv után csináltak HPV-t.. magánrendelésen..
hát lehet h hamarabb lezajlott volna de ugye terhes lettem.. az első tavaly 2007 dec. aztán májusban már terhesen és azt mondták h a szülés után visszatérünk rá.
A 6 hetes kontrollon megcsinálták és 1 hónap mig eredmény lett...

Kép
eszterke24

Aida! Le a kalappal előtted, ez aztán a hozzáállás! De igazad van, csak Noel számít! Látszik rajta, hogy ő boldog, vigyázz rá nagyon! :lol:

Kép
Kép
szeles4

Aida Noel nagggyon aranyos, kis huncut a mosolya.
Most csak rá figyelj, senki és semmi másra!

Kép

Kép
dcili81

A mai műveim. Ha valakit érdekel, felteszem a másik topikba a recepteket.
Kép hajtogatott túrós pogácsa
Kép hólabda

Kép
Kép
szeles4

Hólabda receptért jelentkezem!! :D

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Én az egész tál hólabdáért jelentkeznék... :oops: :D
de be kell érjem a recepttel.. :wink:
szuper jól néz ki!

Aida: nagyon édes Noel! csak egymásra koncentráljatok!

Kép
eszterke24

Aida: Noel baba imádnivaló! És tényleg le a kalappal, hogy így gondolkodsz. Van egy barátnőm, aki nem sokkal idősebb, mint te, és nálunk ugyanez a gond már régóta, csak ők még nem terveznek babát meg ilyesmi, hanem csak együtt járnak, de a srác anyja totál rátelepszik a srácra, évekbe telt, mire nagy nehezen valamennyire elfogadta barátnőmet, csomószor cirkuszolt, ha a srác nem aludt otthon (mert barátnőmnél volt), meg minden másért is, és kb. fél éve van az, hogy a srác is kezdi tehernek érezni, hogy ennyire majomszeretettel imádja anyuci. Van egy bátyja is, akivel ugyanígy viselkedett, amikor barátnője lett, és azt érte el vele, hogy a báty miután elvette a lányt, aki félig orosz, egészen Moszkváig "menekült" előle.

Kép

Kép
gabilany79

Aida:Imádni való Noli,és jó látni hogy boldog!Még jobb is hogy most megszabadultál a volt párodtól,mert később már Noli is másképp reagálna a dolgokra!

Szeles:nekem is nagyon tetszik a hólabdád,de annyira pocsékul hízlalhat hogy bele sem merek gondolni :oops:

Cili:szép kis ingecskéket lőttél :wink:

KépKép
lyndee

Aida:Noli és Arni egy napon született...neked miért mutata a vonalzód 3 nappal többet és nekem miért 3 nappal kevesebbet? :?

KépKép
lyndee

Hmm, valóban Lyndee.. Számolgatok. Az én vonalzóm siet valahova!? Öregíti Noel babát! :shock: :)

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Hólabda recept feltöltve!

Kép
Kép
szeles4

Sziasztok!

ez még most is jól jöhet:)
http://www.csaladinet.hu/programajanlo/babas_programok/

találtam néhány oldalt ami majd jól jöhet a később:)

http://www.elevengyerekek.hu/

KépKép

Kép
orsimorsi

FONTOS kérdésem van! Ismeri valaki a SPIGELON homeopátiás tablettát? Szétrobban a fejem és csak az van itthon. Szerintetek bevehetem? Használta már valaki? Papírján az van, hogy orvossal kel konzultálni terhesség és szopi alatt :? :roll:

Kép

Kép
gabilany79

[quote="szeles4"]H írta:szeles4ólabda recept feltöltve!

Nem tudom, hogy kell piskótát sütni. :(

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Aida! Te még olyan fiatal vagy, hogy nem késő megtanulnod a piskótát! :lol:

A tojásokat kettéválasztod két külön edénybe. Ahány tojás, annyi evőkanál kristálycukrot tegyél a sárgájához, és addig kell kavarni akár egy sima fakanállal (robotgéppel egyszerűbb), amíg jó sűrű lesz és szinte kifehéredik. A tojásfehérjéből csipet sóval jó kemény habot kell verni. Ahány tojás, annyi evőkanál lisztet keverj el 1 csomag sütőporral. A kikavart sárgájához felváltva óvatosan kavard bele a lisztes keveréket, ill. a tojáshabot.
Én sütőpapírral szoktam kibélelni a tepsit, beleöntöm a tésztát, és előmelegített sütőben tűpróbáig sütöm.

Kép
Kép
szeles4

Szeles: nálunk ezt kozák sapkának hívják. :D De nagyon jól néz ki, nyamiiiii!

Aida: Nekem nagymamám úgy mondta: ahány tojásból sütöd a piskótát, annyi kanál liszt és cukor kell bele, így tudod növelni vagy csökkenteni a mennyiséget. De szerintem neten bárhol rátalálsz, tuti van egy csomó recept.
bébic

Na, de Szeles már gyorsabb is volt nálam... :lol:
bébic

Ööööööööö....esetleg valaki nem érez ellllllllenállhatatlan késztetést arra, hogy megbirkózzon egy embernyi nagyságú kupac vasalnivalóval? :P 8) :wink: :wink: :lol: :lol:
bébic

Köszi a receptet! :)

Hmm, most azzal töltöttem az időm, hogy olvasgattam régebbi írásainkat...

Vasalnivaló nálunk is van! :D De holnap neki esek. :)

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Aida: én is pont "nosztalgiázom" milyen volt pocakosan.. olyan jó visszaolvasni.. pláne h már itt szuszognak a bébik! :D

átkutattam a konyhát kókuszreszelékért, de találtam! :lol:
holnap sütnöm kell.. :wink:

Bébic: akkor már több kupacra keressünk jelentkezőt.. :lol: én is beszállok egy tetemes adaggal.. :wink:

Kép
eszterke24

Aida: Írni akartam korábban is, milyen tündérmanó Noel. :lol: És mindig elcsodálkozom rajta (is), hogy mennyi haja van...
És gratulálok a nagy lépésedhez, és sok erőt kívánok hozzá! Ha elkeserednél, nézz Noelre....asszem többet nem is kell mondanom, nem? :lol: :lol:

Eszterke: De vajon miért nem tolonganak jelentkezők? :? 8) :wink:
bébic

Kérdésem tárgytalan, épp vörösbort iszok, és már nem is fáj annyira :lol: :lol: :lol:

Az ötleten felbuzdulva nosztalgiázok én is, és épp ég a fejem, mert rá kellett kérdeznem, milyen az a rugdalózó, de Zöldi volt olyan édes, és belinkelt nekem róla 1 képet :oops: :oops: Kép

Kép

Kép
gabilany79

Gabi! Fogalmam sincs kezeket illetően.
És tényleg jó, hogy vízpart.

Kép
zölddisznó

Gabi! Bármilyen homeós cucc szedhető!

Kép
zölddisznó

Sziasztok!!!!!!!!

Na csípőszűrés letudva,minden okés hála égnek,legközelebb 6hónaposan kell mennünk,addig egy kis nyugi :lol: :lol:

Laura:tök jók a receptek,tuti ki fogom próbálni :D

Nosztalgia:én is egyik nap olvasgattam vissza amiket írkáltunk és tök hihetetlen hogy akkor még csak mutogattuk egymásnak milyen lesz a babaszoba,ki van kész a babaruha mosással,kórházi cucc pakolással..........most meg a téma a szopi,szuri,stb.De olyan jóóóó,nem??????????????????????

solya051020
Káld

Közvéleménykutatás borostyánkő babalánc ügyben.
Használt már valaki nagytesónál (vagy bébijénél most)?
Fogzási fájdalomcsillapítás miatt kérdezem. Hancsikám 3 napja nyüglődik. Apjának 4 hónaposan egyszerre jött ki 4 foga...van esély hajlamilag.

Kép
zölddisznó

sziasztok!
jo regen voltam. sajna mar 3 hete nem olvastam mi ujsag itt, igy azt sem tudom, hogy hianyolt-e valaki.

sajnos ujra kell tapit adni a kisasszonynak, de csak keso delutan, meg este. szoval sokkal kevesebbet mint eddig. viszont ez alatt a par het alatt teljesen beszokott az agyunkba, es csak e kizarolag velem hajlando aludni. fogalmam sincs hogyan maszok ki ebbol.lassan 2 oraja sir a dragam, nem akar aludni. hiaba veszem fel, csak sir.:(((

nagy gaz ha velem alszik? kesobb konnyebb lesz kulon szoktatni? vagy most viseljuk el a siros ejszakakat? nem okozunk lelki problemat ha sirni hagyjuk?(nem folyamatosan, termeszetesen bemegyunk hozza es megprobaljuk vigasztalni)

remelem mindenki jol van. majd probalok olvasni, meg tobbet irni.

KépKép
KépKép
mush589

Helló Musi!

Éa az "eltűnésed" előtti ágybanaltatós kérdéseidre válaszoltam ám. Nézd meg az előző hozzászólásod után!

No, én megyek ágyamba. Pusz! (Még mindig Lelléről...;)

Kép
zölddisznó

Szia Mush!
Hiányoztál :D
Most aludnom kell.... Leesik a fejem...

Kép

Kép
gabilany79

Mush: Én nagyon nyomtam itthon a különágyas sztorit és nekünk be is vált. Egyszerűen sem én sem a férjem nem tudtunk úgy aludni, hogy ott van ő is. A férjemet pedig biztos, hogy nem küldöm másik szobába. De nálatok szerintem, ha ennyire sírós és te birod az együttalvást, nem lehet belőle baj. Most talán a közelséged nyugtatja meg leginkább.

Andy: Merre vagy?

Szeles: jól néz ki a hólabda...

Domi úgy aludt éjszaka, mint a kisanygyal. 10-4ig egyhuzamban, szopi után pedig fél8kor kelt. Minden rendben is volt, aztán dél körül elkezdett fájni a fejem (na akkor már tudtam, hogy baj lesz). Merthogy jön a hó meg a nagy szél (már süvít is), front van, édesem totál nyűgös volt egész délután, csak kézben és cicin nyugodott meg. Remélem holnapra jobban lesz.

Kép
mannababoca

koszi zoldi!!! te vagy mindig a "megmento". en szeretek egyutt aludni vele, es a ferjem ne banja, hogy masik szobaba kenyszerul, csak aggodunk, hogy meg egy evesen is velunk alszik majd. azt azert nem szeretnenk.

manna. korabban is cicin aludt be de akkor meg le lehetett tenni utanna a mozesba es aludt 3-4 orat (oda is tettuk vissza az ejszakai etetes utan), de most rogton felebred.

amikor probalkoztunk a csak anyatejjel, akkor 2 orankent enni kert, igy az agyban szoptattam, es amig o evett, en elaludtam. igy egyre tobb idot toltott velem az agyban. par nap alatt mar az egesz ejszakat.

KépKép
KépKép
mush589

na megyek en is aludni.

KépKép
KépKép
mush589

zoldi. mit kell neznem a 77-81. oldalon?

KépKép
KépKép
mush589

Sziasztok!

Megjártuk a tanácsadást, Dani 7220 gramm és 68 cm.
:D :D
És továbbra sem akar aludni nappal, kivagyok. Ma hajnali fél 6-kor kelt, és azóta csak fél 8 és 8 között aludt, meg most ahogy jöttünk hazafele...

Hajnalban megint bedurrant a mellem, iszonyúan fájt!

Remélem mindenki jól van. Pihenek egy kicsit, aztán etetek és rohanok fodrászhoz!!!!

Kép

Kép
dcili81

Hol vagytok?

Megvolt a babalátogatás, a hugom anyósa, meg a sógornője volt itt a családjával. Rengeteg mindent hoztak, ruhákat, pelenkát, játékot. Igaz, annak idején, amikor az ő lányuk született, mi is felpakoltunk.

Hunor most felkelt éjszaka fél 3-kor, de jó szokásához híven kaja után rögtön elaludt. Reggel fél 8-tól szunyált már egy 3/4 órát, de már most is takarékon van.

Ma nem főzök, van még zöldbabfőzelékem, este meg kenyérlángost fogok sütni. :lol:

Hogy vagytok betegek, lábadozók, eltüntek, régen jelentkezettek stb.?

Kép
Kép
szeles4

Sziasztok!
Na kellett nekem mondani, hogy nem volt 3 hós növekedési ugrás. Márton éjjel 3 óránként kelt és követelte a cicit!!!! :lol: :cry: Hát nem vagyok pihent. Vagy érzi a vesztét??? Ma visszük tanácsadásra és megkapja a 3 hós oltását. Vagy esetleg ezt a barom szelet érezte meg???!!!! :cry: :cry: Annyira fúj hogy félő leviszi a ház tetejét. :twisted: :twisted: :twisted: Pedig ezerrel süt a nap, nagyon jó idő lenne. Azt hiszem kocsival kell vinnünk délután az Úrfit!
Köszi a virágos dicséretet, csak egy kis tavaszi hangulatot akartam hozni, ha már ezek a "meleghozó pasik" inkább a hideget hozzák.

Aida: nagyon-nagyon ügyes vagy!!! Gratulálok. Noel egy tünemény. Ne haragudj de aki egy ilyen gyönyörűségért sem tud elszakadni az anyukája szoknyájától az abszolút nem érett az apaságra!!!!!

Mush: üdv újra itt. Én azt olvastam, hogy fél éves kor után már ajánlják hogy külön aludjon a gyerek, addig nem tudod elrontani.

Cili: képet kérek a fodrász után. Ja és hajrá ásás!!!!Daninak még mindig nem semmi méretei vannak!!!!! :lol: :lol:

Solya: na tök jó hogy rendben van a csípőszűrés.

Piskóta: hát mi máshogy csináljuk. Ahány tojás annak a duplája cukorból és lisztből (a folyamat úgyanaz) és én nem rakok bele sütőport. Így is gyönyörű magas szokott lenni. Én így tanultam.

Szeles: amúgy jól néznek ki a sütik, csak én a kókuszt nem szeretem!!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Laura én bevállalom Boci részét is a sütiből....

Hogy csinálod, hogy Hunor ennyit alszik?

Kép

Kép
dcili81

Amúgy tegnap megint kiakasztott a férjem az anyósék miatt. Úgy felhúztam magam, hogy veszekedés helyett inkább sétáltam egyet a gyerekkel pedig addigra már nagyon fújt a szél és hideg is volt. Nem akarok nagyon ideges lenni, mert éppen elég a tejcsi a gyereknek, nem lenne jó ha elmenne! :cry: :cry: :cry:
Vendég

Cili! Nem tudom, így állt be. Most fél óránál nem fog többet aludni, de ez pont elég ahhoz, hogy a várhatóan fél 1 körül következő etetésig jókedvűen, hiszti nélkül kibírja. Utána kiviszem. Itt is fúj a szél, de nem vészes, és remélem, ma is alszik vagy 3 órát délután, mert jó lenne pihenni egy kicsit nekem is.

Nem semmi méretei vannak Daninak! Nagyon szépen gyarapodtok. De hát ilyen cicikkel?! :lol: (Na, én sem panaszkodhatok! :oops: )

Kép
Kép
szeles4

Pedig mennyit bántottak a cicik miatt, amikor suliba jártunk. Általánosban nagyon, gimiben már kevésbé, fősulin meg már volt olyan akinek nagyobb volt!

De nem bánom, mert a "kis" bébibogyóm kihasználja. Ja és apának így kell, ahogy van... :oops: 8) :D

Hát sajna nálunk ha Dani felébred mindent egyszerre kell csinálni, mert különben akkora hiszti jön, hogy csak na.
Ma a védőbe mondta a szomszéd, hogy hallotta a minap sírni Danit...

Boci mi történt?

Ja én is máshogy tudom a piskótát. Ahány tojás annyi kanál liszt meg cukor. De én először a tojásfehérjét kezdem el felverni bele a cukor, majd a tojássárgája, és legvégül a liszt. Nincs benne sütőpor, és ez is szép magas lesz. De jó tényleg igaz, hogy ahány ház annyi szokás...

Kép

Kép
dcili81

Sziasztok!

itt is gyönyörűen süt a nap, de olyan szél fúj hogy az előbb egy üres nylonszatyor repkedett az 1. emelet magasságában az ablak előtt.

Cili: nem semmi mekkora Danid! :D jól tartod :D
De jó h el tudsz menni fodrászhoz! képet kérünk!

Boci: ne veszekedjetek!!! anyós miatt meg pláne ne...

Megjött a babamóka! Tegnap megrendeltem és már negyed 9 .kor hívott telefonon a futár, h egy óra mulva jön....

Azóta Danim alszik, megy a mosógép, kivasaltam!!!!!!!! :lol: és lassan készül a hólabda.

Gaby: remélem már nem fáj a fejed.. végül is vettél be gyógyit?

Mush: örülök h jelentkeztél!
szerintem nem baj ha veled alszik, addig amig titeket nem zavar.. én ugy szeretném ha ott aludna.. de leszokott róla.. mióta kiságyazunk csak ott hajlandó aludni.. :roll:

Laura: ilyen ügyes fiú mellett mint Hunor lehet is ám konyhaművészkedni! :lol:

Kép
eszterke24

Cili: csak annyi történt, hogy már régóta tudjuk ma kell menni 3 hós oltásra. Szeretem ha apa ott van, meg este is itthon marad, mert ha nyűgős az Úrfi ő nagyon hamar meg tudja vigasztalni. (tegnap este 3/4-ed órát ráztam a seggét mert nem tudott elaludni, apa átvette és 5 perc múlva aludt is). Napok óta mondogatom a férjemnek, hogy ne felejtse el, ma megyünk oltásra. Erre tegnap telefonál anyós, hogy ma mindenképpen vigye le őket Szekszárdra mert após nővére a kórházban van. Erre a férjem rávágja, hogy persze. (Én mindent hallok a telefonba, mert anyóspajti olyan süket hogy szinte ordibál a telefonba, így 10 méterről hallom mit mond a férjemnek :lol: :lol: :lol: ). Közben mutogatok a férjemnek, hogy ma oltás van. Mondja anyósnak, hogy nem jó, erre ő azt mondja, hogy nem érdekli, mindenképpen vigye le őket. Persze a férjem, azt mondta ok!!!! Hát kiakadtam. Főleg az miatt mert anyósék OK hogy idősek, de semmi bajuk nincsen, ingyen utazhatnak, nyugdíjasok tehát dolguk felől ráérnek. De nekik egyszerűbb mást rángatni, mert kb.10-10 percet kell gyalogolniuk. Azért megmondtam a férjemnek hogy ez nem így működik. Erre ő azt válaszolta hogy elfelejtette. Könyörgöm mit kell neki annyira észben tartani????!!!!!! Húú nem is írok már semmit, mert megint kiakadok.

Eszterke: jó babamókázást. A strandlabdás gyakorlat tuti. Igaz nekem már egy hete van meg a könyv, de most találtam meg a nagy kupiban a labdánkat. Tegnap csináltuk Marcival és hangosan rögyögött.

Ja a legújabb játékszer egy darab alufólia. Vasárnap mikor pakoltam el a kajákat, kinézte a kezemből. Adtam neki egy darabot és azóta úgy markolássza. :lol: :lol:
Vendég

Boci: sajnálom ... én is utáltam Apa nélkül menni tegnap.. de ügyesek lesztek ti! Drukkolok! és nyugalom..

Leadtam apósnak a "rendelést" , mindenáron segíteni akar, no akkor menjen vásárolni. :lol: ebben a szélben nem tudom hogy lesz séta.. elvisz babakocsival együtt...

ma tojásos nokedlit rendelt a párom salátával... ( bár ő is nagy húsevő ugyhogy ki kell még találnom valamit mert ettől egy óra mulva éhes lesz... :roll: )

Babamóka könyv tetszik nagyon eddig, beleolvasgattam,, és maga a rendelés i jó.. itt boltban nézte Apa, 2800 ft.. igy 1999 volt,, ( és bűnöztem magamnak is :oops: )

Kép
eszterke24

hazaértünk dévényről, nagyon jó fiú volt, nem sírt, sőt élvezte is, kivéve a hasalást, de azzal amúgy is hadilábon állunk... csomó mindent mondott a nő, az arcát is "rendbe kell tenni " picit a szája körül, de ezt gondoltam is, mert eleve kicsit féloldalas volt, amikor született, a zárójelentésén is rajta van...

Cili: együtt érzek, remélem, már jobb a cicid...
nappal nálunk csak akkor van alvás, ha mellébújok, egyébként semmi. Meg a sétánál, de ha hazaérünk és kinyitom a kertkaput, kipattan a szeme. Gonooooosz! :twisted:

Eszterke: köszi az érdeklődést, végül nem vettem be, hanem beültem egy kád forró vízbe, kicsit tágultak az erek, azzal tompult valamennyit, aztán szerencsére reggelre kialudtam.

Boci: szegénykém. Végül egyedül kell mennetek vagy apa mégis maradt?

Kép

Kép
gabilany79

Hunor hasról megfordult a hátára! :lol: És röhög rajta!

Kép
Kép
szeles4

Gaby: akkor jó... forró fürdő nekem is mindenre "csodaszer" :D
örülök h élvezte a Dévényt..

Boci: és vasárnap óta nála van az alufólia? :roll: :lol: :lol: :lol:
mikor mentek az oltásra ?

Kép
eszterke24

Eszterke, Gabi: nem tudom még. Bár ő mindenképpen akar jönni, csak én azt szerettem volna ha utána is itthon marad. Amúgy is alig van itthon. :cry: :cry: :cry:

Gabi: remélem minél előbb megoldódik Kiskobold problémája!!!
Vendég

Laura: nagyon ügyes Hunor!
nekem kb egy hete csinálta először , és mindketten meglepődtünk elsőre.. ( ő is én is.. ) de neki is tetszik..

és a hátáról a hasára fordult már?

Kép
eszterke24

sziasztok!

Nálunk is iszonyatosan fúj a szél,még nem voltam kint csak a fákon látom.Déluán majd kimozdulunk egy kicsit kismanóval.
A szomszéd állandóan azt csinálja hogy vmi garázsajtót nyitva hagy,és ez a nagy szél úgy csapkodja hogy mindig azt hiszem a cserép esik a tetőről :evil:
Akkora parasztok!

cili:húúú,jó hatalmas Danid,jól tartod nagyon!mennyit eszik egy nap?

mush:ha szeretnéd visszaszokatni az ő kis helyére csak lassan fokozatosan tudod,idő kell hozzá és türelem.gondolj bele milyen jól érezheti magát ott melletted :D

Én sem panaszkodhatom Arnira,neki is jó alvókája van.este 10től reggel 7-ig,gyors szopi majd 10ig visszaalszik.És onanntól még napközben is minden szopi között egy-egy órát alszik.
Ha nappal nem aludna nem is bírnék vele,annyira nyűgös lenne.

Tagnap óta annyira "beszélget".Élvezi a kis hangját nagyon,csak hajlamos a túlpörgésre és azért kell hogy aludjon utána egy kicsit.

Látom senki sem ugrik a vasalni valókra,hát én sem :lol:

KépKép
lyndee

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?