Sziasztok!
Na kellett nekem mondani, hogy nem volt 3 hós növekedési ugrás. Márton éjjel 3 óránként kelt és követelte a cicit!!!!
Hát nem vagyok pihent. Vagy érzi a vesztét??? Ma visszük tanácsadásra és megkapja a 3 hós oltását. Vagy esetleg ezt a barom szelet érezte meg???!!!!
Annyira fúj hogy félő leviszi a ház tetejét.
Pedig ezerrel süt a nap, nagyon jó idő lenne. Azt hiszem kocsival kell vinnünk délután az Úrfit!
Köszi a virágos dicséretet, csak egy kis tavaszi hangulatot akartam hozni, ha már ezek a "meleghozó pasik" inkább a hideget hozzák.
Aida: nagyon-nagyon ügyes vagy!!! Gratulálok. Noel egy tünemény. Ne haragudj de aki egy ilyen gyönyörűségért sem tud elszakadni az anyukája szoknyájától az abszolút nem érett az apaságra!!!!!
Mush: üdv újra itt. Én azt olvastam, hogy fél éves kor után már ajánlják hogy külön aludjon a gyerek, addig nem tudod elrontani.
Cili: képet kérek a fodrász után. Ja és hajrá ásás!!!!Daninak még mindig nem semmi méretei vannak!!!!!
Solya: na tök jó hogy rendben van a csípőszűrés.
Piskóta: hát mi máshogy csináljuk. Ahány tojás annak a duplája cukorból és lisztből (a folyamat úgyanaz) és én nem rakok bele sütőport. Így is gyönyörű magas szokott lenni. Én így tanultam.
Szeles: amúgy jól néznek ki a sütik, csak én a kókuszt nem szeretem!!!!