Új privát üzeneted érkezett!

próba következik

timejka
 
 


Dita
Ízlések és pofonok különböznek, nekem ez tetszik. És még megtanultam vonalzót is berakni ide.
Ez tényleg csak egy próba.

timejka
 
 


Linácska
Tényleg ha csa egy levélen múlik. Azt mondták ma a logon, hogy nem szabad a gyerekeket úgy leültetni, hogy rajzolj egy bácsit, vagy nénit. Meg állítólag ha aszfaltra krétával, vagy táblára rajzol, az a jó, és nem egyből papírra. Szivaccsal pacsmagolni papírra, gyurmázni, ezek a jók állítólag. A finommotorikára mondtak nekem egy egyszerű feladatot (Bencének is csiszolni kell még), behajlítod mindkét kezet ökölbe és a kisujjtól egyenként kinyitni az ujjat, utána visszafele egyesével becsukni. A tüsis labdát nyomogatni is jó.
Bocs, nem okoskodik, csak amiket mondtak nekem és amiket hallottam azt írom le.

timejka
 
 

 
 

Dy
Már nyugi van. Azt hiszem, hogy mindent átgondoltam és tudom a folytatást egyenlőre.

timejka
 
 


Timejka,
basszus, akkorát dobbant a szívem, amikor megláttam a vonalzódat, de aztán olvastam, hogy csak próba :cry:

i.kata
 
 


Timejka

hát sikerült engem is meglepned ezzel a vonalzóval! már elkezdtem én is örülni.... :oops:
örülök,hogy már minden letisztázódott apával! :wink:

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Kata
Hát még nekem mekkorát dobbana a szívem. Biztos mindeni meghallaná. Leveszem mindjárt, csak most dicsekszem, hogy sikerült vonalzót feltennem.
Volt a Hugit tesi felvéelin? Állítólag már van egy jó pár protekciós gyerek.

timejka
 
 


Végülis átélem az anyaság csodáját a Bencével. Most már dugulok, mert velem van tele ez az oldal.

timejka
 
 


Linácska
megy a drukk ezerrel holnapra,hogy Pötty végre megmutassa magát!!!!!!!! :wink: :wink: ++++++++++++++++++++++++

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Timejka,
nem volt szerintem. Hétvégén beszélgettünk apum feleségével és mindenképp a Minervába akarják iratni, de állítólga nagy lesz a verseny, mert sok a jelentkező.

i.kata
 
 


Kata
Az a baj, hogy a tesibe és a Minerván nay a verseny. Én elvittem a Bencét a tesire, ha nem veszik fel akkor Minerva. 2 helyről csak nem utasítják el. Ha igen, akkor mérges leszek és akkor marad az oviba.

timejka
 
 


Timejka,
nincs valami ismerősötök a suliban? Próbáljatok meg mindent.

i.kata
 
 


Sziasztok!!!
Mizujs lánykák?:)
Én egy jót aludtam.A munkahelyemen nekem sem viselte el a fönököm de volt egy veszekedés az eslő inszem után és utánna meg is jött de most béke van ma elmondtam neki és azt mondta ha hiszem ha nem örül neki.
Holnaptól szabin vagyok hétfőtől tpn.nem merek kockáztatni.
Jövö héten csütörtökön megyek Pécsre uhra.
Most viszont iszonyatosan fáj a fogam.
Az én Férjem is megijedt a babától anno mikor felhoztam feszt azt kérdezte jó apa lennék meg minden félét kiidegelt most meg allig várja hogy legyen már!

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Csajok, köszönöm szépen az Oli dicséreteket. Tegnap picit küzdöttünk az alvással, Olivér sirt a pocakja miatt. Ma kezdtem el neki adni a Gripe watert, várjuk az eredményt vadul. Most megyek holnap beszámolok mennyire vagyunk "rongyok".

Kép
pgsuska
 
 


Nyugodalmas éjszakát Zsuzska

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Jó éjt Majd jelentkezem

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Lassan indulunk, már lyuk van az oldalamon :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


lina várunk a nagy hírrel :wink: :lol:
Vendég
 


Kata
Minervás segítségem úgy néz ki, hogy van.

Olyan rossz a babáknál ez a hasfájás, annyira sajnálom őket, ilyen picik és szenvedniük kell a poci miatt.

timejka
 
 


Mórning :!:

ki vagyok bukva :!: tegnap elkezdett fájni a torkom. bevettem egy homoegene 9-et. ittm csáját. aztán már az orromat is éreztem, hogy dugul el. Na mondom király most leszek beteg. Elmentem lezuhanyozni, felvettem egy bundazoknit, algo be, hogy reggelre kiizzadjam. Most jön még a legjobb. Negyed óra múlva úgy éreztem kiszakad a hasam, olyanokat görcsölt hogy csillagokat láttam. Ilyet még életemben nem éreztem, már sírtam a fájdalomtól és attól, hogy valami baja lehet Bogyónak odabent. Végül kimentem a fürdőbe és jött belőlem mindenhonnan. Ugyanaz a szindróma amikor zsírosat eszem, már egyszer meséltem nektek akkor is milyen rosszul voltam. Most hogy kijött minden jobban lettem, reggelig aludtam folyamatosan. Apa szerint a borsófőzeléktől van, és biztos csak felfújt, Bogyót ez nem bántotta, de nem tudja hogy mennyire görcsölt az egész hasam. Nagyon aggódom miatta. Eddig éreztem ahogy feszíti a pocakot most nem érzem. Ha baj lenne véreznék, nem? Jajj én megőrülök még egy hétig. :roll:

dita75
 
 


Jó reggelt!

Timejka,
akkor nem lesz gond :wink:

i.kata
 
 


Dita,
nyugi, Bogyónak biztos nem esett baja! Biztos a durva hasmenéstől görcsöltél annyira. Pár napig fogd magad diétára, egy kis keksz, kis főttkrumpli. És NYUGI!

Én 2. napja émelygek, de szerencsére itt meg is álltam eddig.

i.kata
 
 


Ciao Lányok!

Jöttem én is, látom jó a hangulat. Ditus, ennek a k..va izgalmaknak már sohasem lesz vége?
Eddig azért izgultunk, hogy sikerüljön, most meg megint másért. Nem tud az ember egy percre se megnyugodni.
Én már bőgtem egyet kora reggel, még most se vagyok 100-as. Pedig nem akarok negatívkodni. A peteérésem rendeződni látszik, gyönyörű nagy tüszőim voltak bal oldalon. Csak az a bibi, hogy valami fényes burokszerű szar veszi körül a petefészkeimet, amitől a szép tüszőim nem tudnak kiszabadulni.

A doki csináltatott újabb vérvételt, Hemoglobin A1C-t, vagy mit, ami megmutatja, hogy az utóbbi 6-8 hétben milyen volt a szénhidrát anyagcserém. DE!!! A kórházban a gép, amivel csinálják elromlott, nem tudni, mikorra javul meg. Az én időm megy, Met-et persze még mindig nem kaptam. Azt sem tudom, megéri-e diétáznom, a súlyomon meg mindenki berzenkedik.
Ráadásul! Ilyen rossz megoldást, hogy a babára váró nőket odaültetik a kismamák közé.... Nem is bírok rájuk nézni. Addig tudtam visszatartani a könnyeimet, míg bejutottam a vérvételes nőhöz. Na ott aztán eltörött a mécses. Olyan égő volt... Úr Isten. Azt hittem elsüllyedek.

Bocsánat a negatív gondolatokért, már most is jobban vagyok, azzal, hogy valakinek leírhattam. Sajnálom, ne haragudjatok rám.

Egyébként így visszaolvasva már most is röhögök magamon. :lol:

KépKépKép
bikfy
 
 


SZiasztok,

DIta,

nyugodj meg, a hasmenés is egy terhes tünet :wink:

Zsuzska,

nálunk mostmár beváli a Gripe Water. Esténként ígyis sírdogál egy órácskát Danika, de azt mondta a védőnő, hogy a szopis babáknál ez normális, olyankor anyuci kell nekik. És tényleg, mindig magamhoz ölelgetem és a mellkasomon megnyugszik. Annyira jó érzés amikor odabújik hozzám, olyankor mindig könnyekig hatódok :lol:

Kata,

az émelygés rosszabb mint a hányás szerintem, én is émelyegtem folyamatosan. A hányás után legalább megkönnyebbül kis időre az ember...

Linácskáék már biztos tudják a nagy titkot :lol: :lol:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Bikfy
Add ki magadból a mérget. Én is tegnap voltam vérvételen és majdnem elsírtam magam, majd hazafele felhívtam a hugomat és bőgtem.

Dita
Te most pihenj sokat és jobban ne jöjjön ki rajtad a betegség. Nem lesz semmi Bogyókával, jól van, csak az anyukáját "bántja" :lol: Ne idegeskedj, mert nem tesz jót. Nyugi és pihi!!!

Dy
Ne haragudj Te se, nem akartam senkit félrevezetni, csak gyakoroltam a vonalzó készítést, felrakást és ez tetszett meg.

timejka
 
 


Ezek a kurv@ betegségek!
Ne izgulj Ditus, nem lesz semmi baj. Szerintem is a hasmenéstől voltak a görcseid, és minden rendben van.
Nyugodj meg, nem lesz semmi baj!

rodina74
 
 


Bikfy drága,

ölellek :cry: Kép Kép

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Timejka,

téged is ölellek! Kép Kép
Sajnálom a sok szenvedést nagy, átérzem, én is átmentem ezen. :cry:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Timejka!

Visszaolvastam a tegnapot. Nem csodálom, hogy sík ideg vagy. De aztán olvastam, hogy eldöntötted mi lesz. (Bár sajnos nem írtad le! :cry: )

Valamennyire meg tudlak érteni, mert az én párom még két gyereket el tud fogadni, de háromtól már rosszul lenne. Ő igazából egyet szeretne, de kettőnek is örülne. Bár nagyon fél tőle, hogy mit csinálunk majd két gyerekkel, hogyan tartjuk majd el őket.Ő egyébként egyke.
Én még a hármat is bevállalnám simán. Azt viszont el nem tudom képzelni, hogy csak egy gyerekem legyen (bár egyenlőre egy babsziért is odaadnám a fél karom), mert nekem nagyon jó volt, hogy volt egy tesóm. Úgyhogy ez nálunk is téma időnként, de a férfiak többsége szerintem meggyőzhető. :oops:

rodina74
 
 


Jól van csajok, én már rendben vagyok. :lol: Valamit ki kell találnom magam ellen, mert ez nem állapot. Én nem is szoktam sírni. Lehet, a szél b....szott ki velem ennyire. Attól mindig feszültebb vagyok. De már látom a felhők mögött a napocskát.

Kép


Még 1x bocsi mindenkitől!!!!

KépKépKép
bikfy
 
 


BIKFY
nem véletlen, hogy a nők hordják ki a babát, és szülik meg, nevelésben is nagyobb szerepük van, stb. MERT A NŐK MINDENT KIBÍRNAK!
Te is erős vagy, szóval fel a fejjel. Mindenki kap babát, látod a végén már én sem voltam türelmetlen és meg lett a gyümölcse. :wink:

dita75
 
 


RODINA
Ne haragudj hogy ilyet kérdezek most tőled, nem akarom a sebeidet feltépni, de ugye neked egyértelműen a magas láz okozta a bajt, vagy ezt nem mondták a dokik neked? Annyira aggódom Bogyó miatt. Nem tudom hogy vészelem át ezt a hetet mire megyünk kukucsra! :? :? :?

dita75
 
 


Timejka!

A férjed, ha valóban szeretne babát, akkor meg kell értenie, hogy ez az a bolt, ahol nem lehet válogatni. Bármit kap az ember, örülni kell neki. Ha ikrek, hát ikrek. Az én férjem még csak gyereket se akart jó darabig, aztán látod. Addig nyüszítettem itthon, míg megértette, milyen fontos ez nekem. Most meg ezzel, hogy látja, minden vizsgálat milyen, még inkább felfogja én bármire képes vagyok érte. Én jó darabig hallgattam róla, aztán besokalltam. És kész tények elé állítottam. Megmondtam, hogy ebből nem tudok engedni, vagy elfogad így, vagy nekem tovább kell állnom, mert csak egy életem van. Aztán kiderült a PCO... Ami segített nekünk abban, hogy összekovácsolt bennünket. Most ott tartunk, hogy az a pasi, aki eddig nem igazán akart gyereket, most inkább az ikrekre szavaz, hogy egy füsttel túllegyünk mindenen. Szóval nyugi, látod napról napra változik a helyzet, de te ne hagyd magad. Be kell ezeket a pasikat törni. :lol:

KépKépKép
bikfy
 
 


Dita,

akartam már tegnap írni,hogy olvasnám a blogodat, de az aláírásodból hiányzik a link. Légyszi tedd fel akkor a hozzászólásodhoz, hogy el tudjam menteni :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


MONIC
Még egy vonalzót és a blogcímet akartam feltenni, de már túl hosszú volt az aláírás. De nem szeretném egyiket sem letörölni ami most fent van.
www.dituli.blogspot.com

Akkor most jó éjszakátok volt?

dita75
 
 


Ditus sajnálom a pocidat.. magas láz : nem szabad jól beöltözni ha carul vagy, mer akkor könnyebben felmegy.. pihengess egyél c vitamint... és igyál sok folyadékot! nem lsz semmi baj!!!!!ha meg a pociddal van gond normafloret szedj vagy lactiv ot.. ölellek

timejka remélem párod közben megnyugodott! hajrá sikeres inszem! :lol:

puszi
Vendég
 


bikfy óriási ölelés neked!
Vendég
 


1. uh holnap 10-11 között :lol:

i.kata
 
 


Dita,

köszi szépen a blogot, nekem így is jó :wink: Igen, jó éjszakánk volt megint, reggel majdnem 9-ig aludtunk. Most azt találtam ki, hogy 4 óránként etetem Danikát, mert azelőtt túl sűrűn kapta a kaját, nem is volt még éhes és tegnap olvastam hogy a túletetés is okozhat pocifájást.
MOst mindjárt szopi van, és még mindig nem sír a kaja után. Szerintem ez lesz a megoldás. Főképp, hogy a napi tejmennyiséget kiszámoltam, és addig sokkal többet evett az ideálisnál :oops: :roll: :shock: De délben megyünk a gyerekeorvoshoz, és megkérdezem őt is, hogy mi erről a véleménye.,..

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Ditus!

Igen, nekem 3 napig 38,5 fölött volt a lázam és semmivel nem tudtam levinni. Már akkor mondta a dokinőm, hogy készüljek fel arra, hogy ezt a babszik nem fogják túlélni. Úgyhogy nekem a nagy láz volt a baj. Ne izgulj, veled semmi baj nincs.

rodina74
 
 


Kata,

nagyon izgi :lol: :lol: :lol: :lol:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Ha bármi kérdésed van ezzel kapcsolatban, nyugodtan kérdezz. Valóban fáj még, de majd egyszer csak elmúlik, és most neked fontos az infó, hogy nyugodt légy!

rodina74
 
 


Kata!

Akkor kb. mikor érsz haza? Nagyon kíváncsi leszek mit mond a doki, illetve az uh. képedre! :lol:

rodina74
 
 


Én is holnap megyek vissza controllra, igaz, hogy kicsit korai, de nem bánom. Izgulok nagyon, hogy minden rendben legyen odabent.

rodina74
 
 


Rodina,
azt nem tudom hogy hazajövök-e utána, mert elvileg déltől összeülök pár évfolyamtársammal, mert egy tervpályázaton dolgozunk. :? De ha gépközelbe kerülök a suliban, akkor megírom gyorsan.

i.kata
 
 


Az nagyon jó lenne! Köszönjük! :lol:

rodina74
 
 


KATA
De jó neked hogy már mehetsz uhu-ra. Én 5 hét 2 naposan megyek, kivi vagyok mit látnak nálad nagyon.

RODINA
Köszi a nyugtatást! Remélem igazatok lesz!

dita75
 
 


Bikfy
A párom csak egy darabig morgolódik és ódzkodik ha valamit kitalálok, utána berágok határozottan elmondom, hogy most ez és ez lesz, és ez általában hatásos szokott lenni. Nem hagyom magam, nem vagyok az a fajta.

Igazából hétfőn este buktam ki, amikor sz...tünk és utána kicsit véreztem és utána úgy kifakadtam. Mondtam neki, hogy nem bízok semmit már a véletlenre, továbblépek lombikra. Ekkor mondta, hogy sokmillió és nem kell iker. Tájékoztattam, hogy nincs sokmillió és ne szarjon be. Aszonta akkor inkább inszem. Csak nem mondtam, hogy inszemmel is lehet iker, meg az inszem is kerülne annyiba mint a lombik, ha az első inszem meg 2. nem sikerül. Azt nem is mondom neki, hogy inszemmel is lehet iker.

Most mindenképpen meg kell várom a hormon eredményeket és ha addig nem tudom megbeszélni vele a lombikot, akkor egy itteni orvoshoz megyek és idén még szülni fogok.
Kicsit hosszú lett.

Milyen, melyik méhpempő a jó, amit érdemes szedni?

timejka
 
 


TELJESEN EGÉSZSÉGES PICI PÖTTY LEVINK LESZ!!!
A többit majd délután, most csak gyorsan feljöttünk apuhoz...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Lina én mondtam :wink: :lol: örülök, hogy minden rendben! remélem kicsi lánykád nem csalódott és örül a kisöcsinek!

Dita én is irtam :oops: :wink:

KAta mindjárt kukucska! :lol:
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: