Na, közben elaltattam, jól megszívtuk tegnap, mivel fogászatra mentem este fél 9-re, így előre hoztuk a fürit 7-re, ucsó szopit fél 8-ra,na láttuk kárát hajnali 3-tól, amikor is evett és utána nem aludt vissza, ahogy szokott, 6-kor aludtunk el, addig sírt, szenvedett, nem tudott aludni (mi se), majd negyed 6-kor újabb szopi, nagyon gáz volt és most egész nap tiszta hiszti és alig bírom elaltatni
Soha többé nem borítjuk fel a megszokott menetet!!!
Dalma - szia, már hogyne emlékeznénk rád, de tünemény a babád, de jó hogy jöttél! És mi van veletek??? Te is nagyon csini vagy, látom, levágattad a hajad, én is tervezem, hogy rövidre vágatom, mert nagyon hullik
Adri - jó, hogy pároddal nem történt semmi, amúgy ilyenek ezek a férfiak, én akkor vagyok tiszta ideg, amikor kocsival megyünk és ugye kint van a matrica, hogy vigyázzanak ránk, mert baba van az autóban, erre párom száguldozik
Persze ő azt mondja, hogy nem, csak megy rendesen, de szerintem ugyanúgy megy, mint anno, amikor nem ült mellette egy pici baba és emiatt rohadt ideges tudok lenni és mindig össze is veszünk
Móni - nálunk még mindig van a bukás sajna, bár amióta eszi ezt a gélt a szopik előtt, kevesebb. A védőnő ma azt mondta, hogy nem gond, akkor lenne az, ha nem hízna, nem fejlődne Lotti, úgyhogy szerintem ne aggódj, de azért legközelebb említsd meg a dokinak, hátha tud valami okosat mondtani. Nagyon zavaró, tudom, én már a kezdetektől küzdök vele, állandó pólócsere (nekem is, gyereknek is), textilpelusok mosása, iszonyat fárasztó...
Minden baba csodálatos, most nem emelnék ki senkit, mert tündériek egytől egyig!!!
Sensi - mi pont a lila J&J-t használjuk habfürdőnek, nálunk semmi baj nincs hála, jó illata van, persze mosni a gyógyszertári fürdetővel mossuk.
Nem dagi szemüveges nő van benne, hanem 3 dadus, egy szőke kövérebb, egy vékony barna (Deb dadus - csak az ő nevét jegyeztem meg) és egy szőke vékony. Nagyon bírom azt a műsort, bár gáz, hogy valakinek tényleg ilyen iszonyat neveletlen gyerekei vannak, én nem is tudom, mit tennék, ha Lotti ütne és lek.rvázna
Zsuzsu - Brendon katalógust, a 2009-es évi vastagat én személyesen vettem át, amikor vásárolni voltunk januárban.
Borsófőzelék
Bettyna - nem semmi, hogy hogyan bírtad cipelni azt az édes terhet
De látszik, hogy Szabika remekül érezte magát
Szemszín - "A legtöbb újszülött szeme szürkéskék. Ha a kisbaba szeme színe megváltozik, akkor az új szín fokozatosan, hetek, illetve hónapok alatt alakul ki.
A teljes változás 6 hónapig is eltarthat."
Na nem tudom folytatni, felébredt...