Sziasztok!
Gyors bekukk, közben gyakorlom a kresz progit, du. meg sógor visz az eü. tanfolyamra.
Emma baba, Réka baba, és Matykó vőlegényünknek boldog hófordulót, Krisztiánkának boldog névnapot így utólag is!!!
Köszönjük a bókokat mindenkinek!
Winchi: Párom is ilyen nyavajgós, ha beteg, meg ha a feje fáj, már meg sem fürdeti a gyereket. Ő sem sokat segít a gyerek körül, max esténként megfürdeti. Kb. 1 hete vette ki először a kakis pelust alóla, de azt is öklendezve. Hát ők már csak ilyenek. Átérzem a helyzeted. Mi nők sokkal jobban bírjuk a fájdalmat, és a nehézségeket. Néha még én is elcsodálkozom magunkon nőkön, hogy milyen strapabíróak vagyunk!
Vőlegénykénk nagyon csini a kis ágyékkötőben (is), meg ez a fürcsis kép zabálnivaló!
Sajna a kocsi csak 1 személyes, de esetleg Matykó még elfér a motorháztetőn!
szosz: szerencsére nem kellett levenni a spirált, fogalmam sincs mitől gyulladt be. Lehet hogy felfáztam, és attól. Amúgy már javul a helyzet, gondolom a gyógyszerek hatására.
Azon már én is elgondolkodtam, hogy hogy tudják fejben tartani a sok gyereket...meg anyukát a dokijaink...
Szeretjük ezt a sapit, mert nem túl meleg, főleg amikor még a csukja is a fején van. Nekünk is nagyon meleg a téli sapink. De nem győzök sapit venni neki, olyan gyorsan nő a buksija!
Édi Réka babó az iwiw-es képeken! Én is bekukkantottam!
Lara: kakigond, és a nem evés szerintem tuti a fogica miatt van, Dorka is ezt csinálta, csinálja. Ma kb. 11 óráig. kb 80 mili tápot evett meg. Nem tudsz mit csinálni, tukmálni nem tudod bele a kaját. Ne aggódj. Ha éhes lesz úgyis eszik majd. Nálunk is ez megy. Kanalast meg azért nem akarják enni, mert gondolom fáj a kis ínyünk, ahogy a kanál hozzáér. Arra figyelj azért, hogy sokat igyon, ki ne száradjon. Ha enni nem eszik azért itasd. Nálunk Dorka jobban elfogadja néha a teát, mint a tápit.
s.zsófi: jobbulást a lányoknak! Zsófi baba nagyon édes a kanállal. Segít anyának, igaz???
bibii: nálatok is jobbulást a fiukáknak. Remelém minden beteg baba, papa hamar rendbejön!
mancsa: köszi a képet, jó a kocsi. Valami hasonlót keresek én is. Majd pénteken megyünk a dokibácsihoz, apa vesz ki szabadságot, és akkor körülnézünk. Muszáj, mert a nagy dög kocsit már ki is növi, és hurcolni sem könnyű. Én pl. el sem bírom!
:D Pedig elég nagy darab vagyok!
katinka: örülök, hogy tudtatok sötétítőt venni. Örülök, hogy bejött a tippem. Ha a Brico-ban járunk én mindig megnézegetem ott elöl a függönyöket, lakástextíliákat!
Nati babának is jobbulást. Szegénykém ilyen picinek kötőhártya gyulladás. Tápi miatt ne aggódj. Először én is sírtam, hogy nincs elég tejci, de aztán beletörődtem. A lényeg, hogy ami van azt még megeszi. Nálunk Dorka már el sem akarja fogadni a cicit, pedig egy kevéske még azért van benne....de már szinte elapad, mert nem kell neki!
Gégéé: lehet, hogy éhes Emma baba, vagy esetleg szomjas? Vagy a bolond időjárás? Vagy melege lehet? Fázik esetleg? Próbálkozni kell mindennel... Dorka is sokat fennt van éjjelente. Ő is óránként, 3 óránként, és meg zombi anyu vagyok mellette. Régebben ő is többet aludt éjjelente. Próbáld megitatni Emmácskát, hátha csak szomjas, vagy esetleg picit kitolni a lefektetési időt, hátha....Én még a mai napig találgatom, hogy mi a bánat lehet a kisasszonnyal éjjelente. De nem igazán tudom miért kel fel. Kb. 30-40 milit eszik aztán beájul. Néha meg felüvölt, anya rohan az ágyhoz, aztán alszik tovább, mint a bunda. (Van amikor pukiznia kell, azért ébred fel, az főleg akkor van,amikor szeles idő van)
Lehet Emma babának csak anyahiánya van. Nagy rafináltak tudnak ám lenni. Nálunk is volt ez a játszunk hajnali 2-3-kor! Néha már lekapcsoltam a lámpát, aztán hadd legyen sötétben, aztán mikor már sírni kezdett, akkor kivettem, elaltattam.