Új privát üzeneted érkezett!

Winchi: őszinte részvétem. Nagyon sajnálom! :( :(
Vőlegénykénknek gratula az átforduláshoz. Nagyon ügyes kislegény!
Igen, az élet megy tovább, és talán az ember bízhat benne, hogy odafentről vigyáznak ránk a szeretteink, és látnak bennünket, így ha testben nem is de talán lélekben mindig velünk maradnak.
Igen, van piros etetőszék is, meg kék is.

Anyany: nálunk is megy a kínlódás a fogacska miatt. Kitartás! Mi is szenvedünk éjszakánként főleg..
De már látszik az alsó fogacskájának a taraja, nemsokára áttöri az ínyét. Legalábbis remélem. Ahogy nevet ott ékeskedik a kis tarajocskája....
Jó a tipped a fogyira. Lehet én is kipróbálom, de nem bírok éhezni. Sajnos Dorka már egyáltalán nem akar cicizni. Se reggel, se este. Jó, nem is sok tejcim lehet már, mert nem is feszíti a cicimet, de még azt a pár cseppet is neki adtam volna...De neki nem kell. Biztos a foga miatt. Így azt hiszem én is átállhatok fogyasztó vagy valami zsírégető üzemmódra.

Lara: tegnap este voltunk Csaba bácsinál. Begyulladt a spirál. Persze kapásból frászt kapott, hogy megint a cisztáim jöttek ki, de szerencsére, nem! "Csak" a spirál gyulladt be. Kaptam 3 féle gyógyszert, meg 1 krémet. Jövőhéten megint "randizunk."
Olyan aranyos volt. Megint kérdezte Dorkát. Én meg meséltem, hogy miket csinál. Jót nevetett rajta....
Jó volt kimozdulni itthonról, még ha dokihoz is kellett menni. Itt néha úgy érzem totál befordulok a 4 fal közt.
Amúgy kösz a tippet! Tetszik Dorkának az etetőszék, és így tényleg nem volt sok! :wink: Márcsak babakocsi után kell nézni. Abból mondjuk mindenképp olyat akarok, amit el lehet vízszintesig fektetni, mert ha elalszik benne, ne ülve aludjon. Nézelődök Tesz-vesz-en is.

Mama telefonált tegnap, papa volt tüdőszűrésen, ott azt mondta a dokinő, hogy nincs nagy baja a tüdejének. Hát remélem így is lesz, (azért ettől picit megnyugodtam, de azért még aggódok folyamatosan)bár még a kezelőorvoshoz nem ment vissza, oda majd jövő héten megy. De most meg a lábai vannak bedagadva, meg tiszta kék-lila. Remélem nem lesz érszűkületes. A szívével is van valami gubanc. De azért remélem nem lesz nagy baj.

Mancsa: de jó, hogy tudsz járni tornázni, itt sajnos nincs semmi ilyesmi Cecén, még egy nyomi konditerem sem. Pedig én is szívesen eljárnék...

KépKép
ancsi_pancsi

Gégéé: minket is megvisel ez a nyomi idő. De majdcsak kitavaszodik. És Emma baba tényleg egy kis tündér! :)
Sétáljatok is csak minél többet. A mozgás és a levegő jót tesz. Csak ez a bolond szél ne fújna már mindig. Hétvégére jobb időt mondtak! :wink:

KépKép
ancsi_pancsi

Sziasztok Lányok!

Ancsi:Szivesen máskor is adok tippet ha tudok :wink:
Remélem tényleg nincs nagy gond a Papádnál.
Még jó hogy akkor bjelentkeztél a Csaba bácsihoz.Néha én is úgy érzem befordulok itt a négy fal között főleg itt a panelba olyan rossz se udvar se ismerös szivem szerint már holnap eladnám ezt a lakást és vennék egy házat :roll:
Viszont ma nagyon jó dolog történt párom mégis kapott jutalékot mert nagyon jól teljesített ilyenkor a fizetése 7-szeresét megkapja nettóba úgyhogy betesszük a banka a tavalyi mellé igy gyülik a pénz a házunkra.Persze ha még ér valamit egyátalán :x

Krisztiánnak boldog névnapot :D :D :D :D

Gégéé:Jól tettétek sétáljatok csak mi is kikisértük tegnap Anyut a buszra hazafelé meg havas eső esett :(
Aztán a Hannus tovább aludt az erkélyen.Ma meg két percenként esik az eső úgyhogy ma szerintem kihagyjuk a sétát.

Este megyünk fodrászhoz a Hannussal muszály mert nem szereti a hajszárítást igy meg tovább tart meg olyan kis vékonyka hátul a haja legalább picit erősödik neki.

Winchi:Majd napról napra jobban lesz a párod az én papám ma 4 éve halt meg holnap megyünk a sirhoz :cry: :cry: :cry:
Vendég

Lányok:A fogzáskor milyen a Babó széklete?Mert most a Hannusnak zöld és tegnapelött ilyen nyálkás volt(Bocsi a kifejezésér)
Elvittem dokihoz mondta hogy vagy fogzás vagy valami vírustól is lehet probiotikumot kaptunk.
Szerintetek?
Vendég

Sziasztok!

Wicca gratulálok csudi formás Bálint baba :lol:

Winchi őszinte részvétem! Sajnálom!

Zsófi jól viselte az óltást. Még ehy hónap mulva kap prevenart és Neis vas c-t.

Dórka most belázasodott 38.2 :cry:
Pedig nem is köhög a nozija sem folyik és nem is egy lázasodó fajta.
Nem tudom mitöl. Tegnap sokat szaladgált kint. A posi picit piros,de nem látom,hogy jönne a foga. Közérzete jó.

Kép
Kép
s. zsófia

Zsófi: jobbulást Dorkának! Még jó, hogy Zsófi jól viselte az oltást.

Lara:tök, jó, hogy kapott a párod jutalékot. Az nagyon jól jön ebben a válságos időben. Igen, én is utálok a 4 fal közt. Bár járok Kresz-re de az mégsem ugyanaz.
Dorkának is zöldes volt a kakija már kb két hete, szerintem a fogacskájától, sőt, pénteken még szorulással is küzdöttünk megint.

Képzeljétek kibújt egyik alsó fogicánk taraja. Elég éles. És mellette már szerintem 1-2 nap és a másik is kibújik. Még csak a hegye van kinnt, de már jó éleset tud harapni vele. :D
Ma délelőtt kreszen votlam. Du. pedig kinnt voltunk az udvaron. Én kertészkedtem, Dorka meg nézte és kinevetett, ahogy gereblyéztem. Csudi jó idő volt. Szinte az egész du.-t kinnt töltöttük, csak kajálni és pelust cserélni jöttünk be.

Dobok pár képet:

Kép A bébitaxi-ban

É Kép Ez a visszapillantó??

És egy kis tavasz! Kinyílt a krókuszom a kertben!

Kép Krókusz

Szerintem jövő héten nem nagyon tudok jönni, mert elsősegély tanfolyam lesz 3 napig. Elég nagy logisztikai feladat lesz a gyerek elhelyezés, és anya ingázása Paks és Cece közt. De majd megoldjuk valahogy....

KépKép
ancsi_pancsi

Lara
Köszi a köszöntést! Ez volt az első névnapja.. kapott is sok mindent. Esőerdős játszószőnyeg(apa ajándékutalványából) egy csomó tejpépet meg két kis nadrágot. Igaz, mi még jobban örültünk, mint Ő. Bár a játszószőnyeget nagyon szereti.
Ja, és Hannus valószínű fogzik. Krisztiánnak is volt már ilyen a széklete. Igaz, az alsó fogaknál nem, csak most, hogy megindultak a felsők.

Pusz mindenkinek!

Kép
zsula

Sziasztok!

Csajok csak egy férfi ne legyen beteg. Párom napok óta beteg, először láz, köhögés, torokfájás aztán az antibiotikumtól a gyomra is fáj már annyira hogy nem is szedi be végig. Pedig normaflore-t mindjárt vettem neki. TÉnyleg szarul van de az a hiszti ami még van mellé, én nagyon szeretem de azért megfordult a fejemben, hogy basszus én a császár után mennyi mindent csináltam, ő úgy féltette a gyereket hogy 3 hósan fürdette először! Nem haragszom rá csak már igazán meggyógyulhatna,m ert én is kezdek belefáradni. A kicsi körül sem segít ugye semmit és félek, hogy nehogy én is kidőljek.
Na jól van befejezem a panaszkodást...

Ancsi ez tényleg nem egyszerű logisztikai feladat lesz, Paks-Cece-Dorka-Anya felállás, sok sikert hozzá!!!!

A járgány nem kétszemélyes véletlenül? Matyit is elvihetné Dorka egy körre :wink: Pasizós verda :lol: :lol: :lol:

Fura kaki ügyben én még tudatlan vagyok, bár ma akkora adagot kaptam, hogy én is átöltöztem utánna :lol:

Hettulival mi lehet vajon?

Wicca otthon vagytok már ugye?

KépKép
winchi

Kép
Birkózás Barnabással egy szál ágyékkötőben :lol: Rendkívül élvezte, hogy fürcsi előtt telerakta a pelust és a 20 percre már nem adtam neki újat csak egy pelust kötöttem rá :lol:
Kép
Már egyedül fürdök :lol:

KépKép
winchi

Sziasztok Lányok!

Jöttem én is panaszkodni Hannusnak picit hasmenése van és semmit nem akar megenni én már teljesen kész vagyok 4 féle tápszer van itthon és 50-60 ml-nél többet nem hajlandó enni az ebédből 3 kanállal evett egyedül a rizses tejpépet eszi meg dehát nem ehet egész nap azt!?
Voltunk a doki néninél mondta hogy adjunk neki normaflourt mert lehet hogy valami vírus vagy a foga miatt nem eszik,és lehet hogy azért ilyen a széklete.Na jó elég is volt belölem

:oops:

Winchi:Gyere nyugodtan panaszkodni :wink: Igen sajnos nem könnyü a pasikkal ha valami baj van biztos lekileg is odavan azért nehzebb vele.Nagyon édes Matyi :D Hát az a birkózós kép :lol:

Zsula:Remélem hogy nekünk is a fogacska miatt és nem valami vírus.Az a játszószőnyeg fiser price?Az nagyon szuper lehet már én is néztem. :D

Ancsi:Mi is tegnap egész délután kint voltunk olyan jó idő volt!Nagyon jó kis járgánya van Dorkának :D
Gratula a fogacskához :D Azért ha lesz pici idöd nézz ám be hozzánk :wink: Tényleg elég lesz összeegyeztetni a jövő hetet.

Zsófia:Dorka hogy van?Remélem már nem lázas!

Mancsa:Gyerekek meggyógyultak?
Vendég

Sziasztok!

Lara: Akkor mégiscsak elmentek fodrászhoz? Képeket kérünk ám! :D Milyen volt az úszás?

Ancsi: Szegény, szóval begyulladt a spirál. De ez mitől lehet? És nem kellett levenni? Elég a gyógyszer? Rendes a dokid, hogy érdeklődik Dorkáról. Én mindig azon gondolkodom, hogy mennyire tudják fejben tartani a kismamáikat, hiszen minden dokihoz olyan sokan járnak!
Nagyon aranyos Dorka sapkája, én is valami ilyesmit szeretnék majd tavaszra Rékának. A mostani sapkája nagyon meleg.

Winchi: Jobbulást a párodnak, tényleg szörnyűek tudnak lenni, mikor betegek! Engem is mindig kiakaszt a párom, már akkor is ha egy kicsi náthája van. Ilyenkor úgy érzem két gyerekem van.

Wicca: ????????

Szösz

KépKép
szosz

Szia Lara: Szegény Hannus. Remélem csak a foga, és hamar kibújik! :)

Szösz

KépKép
szosz

Lara a Normaflore jó ötlet, nekem sokszor segített, remélem Hannusnak is beválik. Szörnyű lehet ha nem eszik, de ha egyfélét megeszik akkor remélhetőleg "csak" a fogacska lesz az ok.

Igen én is ezt éreztem, hogy két gyerekem van és ebből a nagyobbik a hisztisebb :lol:

Tényleg jó Dorka sapija, a héten én is felpróbáltam Matykóra a vékonyabb sapikat erre megint elromlik az idő a jövő héten :?

KépKép
winchi

Lara a normaflor az tényleg jó én is szoktam adni Dórkának.
Ma reggel nem volt már láza,de péntektöl egész mostanáig 38.6-39.1 között voltunk. Felváltva kapta a lázcsilapitókat 4 óránként,de csak a fürdö vitte le fél órára 37.5-re.
Voltunk ügyeleten összeér a mandulája :cry:
Most a pici is beteg,de hála 38-nál megál öt holnap leviszem a dokinéninkhez Dórkát meg majd csak szerdán mert az antib. ugyis kell 5 napig szedni.
Persze én is elkaptam,hogyne mikor egyfolytában puszilom öket és bujnak.:wink:

Matyi egyszerüen szabálnivaló :lol:

Kép
Kép
s. zsófia

Winchi remélem párod már jobban lessz. Nagyon betegek tudnak lenni. Nálunk mikor még jártunk a szék támlájától pöttyös lett a keze hát azt a kétségbeesést,hogy mik vannak rajta :shock:

Kép
Kép
s. zsófia

Kép

Az alma magában nem igazán vált be csak sütötökkel.

Kép
Kép
s. zsófia

Zsófia: jobbulást a lányoknak! Szegények, nagyon rossz lehet, hogy napokig lázasak voltak!

Szösz

KépKép
szosz

S.zsófia
Nálunk az alma mandarin levével vált be. De nagyon! Nem győztem kanalazni Krisztiánnak! :lol: Mielőbbi gyógyulást lánykáidnak!!!

winchi
Pasik meg a betegség.. minden alkalommal a halálukon vannak. Bezzeg ha te vagy szarul... :evil: Nem rég párom is beteg volt. Felváltva rohangáltam közte meg Krisztián között. Aztán amikor egyik reggel mondtam, hogy szarul vagyok, az volt a válasza, hogy " meg talán nem halsz" :shock: :twisted: Szerintetek elbőgtem magam? :oops:
Jobbulást párodnak!! Csak, hogy Neked könnyebb legyen!!! :D
Lara
Fischer Price.. a müllerbe vettük, ott volt a legolcsóbb. Olcsóbb, mint a Brendonba.

Pussz mindenkinek!!

Kép
zsula

Jó reggelt!

Megnyugtató számomra, hogy nem csak az én párom hisztis beteg :twisted: :D

Zsófia de édes a lánykád :D Jobbulást nektek! :wink:

Szösz iwiwen láttam a vigyorgós képeket, Réka zabálnivaló, kicsilány óriási vigyorral :lol: :lol: :lol:

Boldog hófordulót!
Emma 3 hónapos!
Réka 4 hónapos!
Mátyás 5 hónapos! :lol: ÓÓÓÓ te jó ég! :lol: Öregszünk!

KépKép
winchi

Sziasztok!

winchi Őszinte részvétem :(
Csuda helyes Matyi manó :D

ancsi Szupi a járgányotok.

Boldog Hófodulót a nem is kis bébiknek :) Csak úgy repül az idő.....ahogy winchi is írta mi meg öregszünk :lol:

Mostanába nem nagyon tudok jönni,betegek a gyerkőcök.Ricsinek jönnek a fogai 3 is egyszerre. Nem győzöm cserélni a pelót,folyik az orra azt porszívózom(nagyon nem szereti),holnap meg megyünk méreckedni,kiváncsi leszek mennyit hízott. A nyagy is tiszta takony.Úgyhogy most meg van a programom.
Ha tudok jövök.

Kép
Kép
bibii

hahóóóóóóóóóó!

igen-igen...

drága Réka és Mátyás;) Boldog Hófordulót nektek:)
Krisztiánnak Boldog Névnapot!

mi holnap megyünk szurira...

emma nagyon tündérke. sokat játszik....de az alvással adódnak gondok...
volt most 3 nap, hogy csak babakocsizás közben akart napközben aludni...de akkor 3 órát...ma remélem visszatér a régi kerékvágásba...amúgy mindig van ilyen...szösz tudod, ezt már beszéltük...2 hétig minden ok, aztán 3-4-5 napra megbolondul, aztán megint jön 2 jó hét...ti is tapasztaltatok ilyet????

ami viszont tényleg nagyon szar az az éjszaka...semmi gond az elalvással, leteszem, alszik, azonnal szinte 7kor...de aztán kelt ma is 11 kor, egykor, négykor (utánna már nem is aludt szerintem, csak viháncolt a kiságyban)...és szerintem éhes, mert ha cumit teszek a szájába, akkor nemhogy nem alszik vissza, de sírva fakad...ő nem úgy ébred hogy sír, hanem hogy magyaráz, gajdol, nevetgél...de erre én simán felébredek...bírom egy darabig, aztán már hallom, hogy a lábával is dobol, rúgkapál, mozog ezerrel, és olyankor odamegyek, cumi a szájába...általában nagyon örül, amikor odamegyek, hevesen rugkapál, meg vigyororg, én meg nagy zora fejet próbálok vágni, hogy érzékeltessem, hogy este van, nem játszunk...erre persze ő magasról tojik...kiveszem, megetetem, alszik...
de régen 6-7 sőt akár 8-9 órákat is aludt, most meg simán kel 3 óránként....

valami ötlet??? mi lehet ez??? és ez már 2 hete...

puszik

Évi&Emma

KépKép
gégéé

Sziasztok!

Sok boldogságot a kis hófordulósoknak!!!! :D :D :D

Winchi, nagyon sajnálom a nagypapit, részvétem :cry:
Hát, nem irigyellek a beteg férjed miatt, de a pasik már csak ilyenek. :wink: Jobbulást neki! Matyi nagyon helyes kissrác! :D

Zsófia! Jobbulást Nektek! Nagyon édes a kis Zsófi a nagy szemeivel! :D

Lara, remélem, Hannus is jobban van már. Biztosan a fogacskák miatt van, remélem, hamar túl lesztek rajta. Kiváncsi vagyok a fodrászra. :wink: Natinak is már helyenként a szemébe lóg, ha nem tűröm el. És tegnap szárítottam meg neki először hajszárítóval, nem tiltakozott.

Ancsi: Dorka nagyon vagány a kis járgányában! 8) Remélem, hamar meggyógyulsz spirál-ügyileg. Ja, nálam is kinyíltak már a krókuszok, olyan szépek! És még akartam mondani, hogy köszi a tippet, végül a Bricoban sikerült sötétítőfüggönyt vennünk. :)

Etetőszék: Lilinek is ilyen IKEA-s van, nagyon szeretjük, könnyen szétszedhető, mi sokat vittük magunkkal. Nekünk egy felfújható fehér párna van hozzá. Lili még mindig abban ül, bár lassan azért Nati megörökli.

Gégéé: azért kár, hogy nem jössz gyakrabban, bár én is kiakadtam erre a hülye időre. Tegnap is mire elindultunk huszárokat nézni, eleredt az eső. :? Azért fél órára kimentünk esernyővel meg esővédővel, de Lili így azért hamar megunta.

Anyany: Zsófi nagyon ügyes és nagyon szép! :D

Rólunk: úgy tűnik, kezd fogyni a tejcsi, legalábbis estére alig van valami (max. 80 ml) :( , így esténként tápit kap a Kisasszony. Azóta újra csak egyszer kel hajnalban. És kötöhártya-gyulladása van. :shock: Biztosan Lili hozta haza az oviból, de rajta nem jött ki érdekes módon. Úgyhogy most szemcseppezünk. Egyébként nagyon jó baba mostanában Nati, ügyesen eljátszik egyedül, meg persze Lilivel, annyra imádják egymást, úgy örülök neki. már hangos nevetést is kapott tőle a nővérkéje.
Most meg itt ül az ölemben, nem bírt aludni, mert köhögött. De egyébként nem köhög, csak ha lefektetem, pedig már nem is náthás. Ez mitől lehet?

Szép napot!

Katinka

Kép
Kép
katinka31

Gégéé: nálunk is így működik, én azt szoktam mondani, hogy pár napra "elromlik" Nati. :lol: Mi most épp jól vagyunk.
Éjszakai kelés: arra jutottunk a férjemmel, hogy a fogzás miatt ébredt többször és ha már felébredt, rájött, hogy tudna enni. Ugyanis ha megetettem akár 1-kor is, szépen visszaaludt. (mondjuk én is éhes vagyok általában hajnalban, amikor etetek) És én se akartam hinni a férjemnek, mert Nati is simán aludt 7-8 órákat egyben éjjel, nem értettem, miért kel 3 óránként. Mondjuk most az esti kiegészítés megoldani látszik a gondot. Te méred még Emmát? Bár nektek nem nagyon voltak gondok a kajamennyiséggel és a hízással, ugye?

Bibii: jobbulást a srácoknak, Neked meg kitartást! :)

Kép
Kép
katinka31

Sziasztok!
Krisztián boldog névnapot!
Réka, Emma, Matyi boldog hófordulót!

Matykó nagyon cuki, a fürdőkádas kép tök jó!

Ancsi: Jó a járgány! Kerestem neked képet egy esernyőkocsiról, peg perego, barátnőmé, Dorka 1 hós volt, mikor kölcsönkértük tőlük 1 napra, nekem nagyon tetszik, de jól teszed, ha többet megnézel. Kép

Zsófia: ti is kóstolgattok már, nagyon cuki! Hatalmas szemei vannak.

Lara: eszik már Hannus rendesen?

Gégéé: sajna én nem tudok segíteni, mi ugyanígy vagyunk, 3 óránként kel éjjel, pedig eddig többet aludt. Most a betegségre fogom, remélem visszaállunk, de nálunk Levivel is ugyanez volt, az első pár hónapban hatalmasakat aludt, aztán 1,5 éves koráig 1-2 óránként keltünk.

Most mennem kell, mert hívnak, este jövök még. Ja köszönjük az érdeklődést gyógyulgatunk, Dorcsi még köhög, remélem hamar elmúlik.
Vendég

1,5 éves koráig?????????

jajj ne :)
én abba belemakkanok:D

Évi&Emma

KépKép
gégéé

katinka: esti kiegészítés alatt mit értessz?

lehet nálunk is az a gond...lehet gyorsabban emészt...meg amikor beteg volt megcsappant a tejem is, hiába fejtem, nem ugyanaz, meg megcsappant az ő szopikedve is...szerintem...

nagy baba, bár hivatalos mérés holnap lesz 63cm, és 5,6-5,7 kiló...
mérem az evéseket is...100akat eszik...reggel 110-130, de aztán százakat...

estit ritkán tudom mérni, mert akkor már nyügi és durván rugkapál a mérlegen evés előtt...igyekszem este én is gyakrabban etetni, de már nagyon fárat vagyok...

Évi&Emma

KépKép
gégéé

ja most olvasom, hogy tápszer...miért nem adsz neki tejpépet fürdés előtt? azt lehet 4 hónapos kortól, és fincsibb, mint a tápszer, és ugyanúgy tele vitaminokkal...

Évi&Emma

KépKép
gégéé

Évi&Emma

KépKép
gégéé

Évi&Emma

KépKép
gégéé

Évi&Emma

KépKép
gégéé

Évi&Emma

KépKép
gégéé

Sziasztok!

Gyors bekukk, közben gyakorlom a kresz progit, du. meg sógor visz az eü. tanfolyamra.

Emma baba, Réka baba, és Matykó vőlegényünknek boldog hófordulót, Krisztiánkának boldog névnapot így utólag is!!!
Köszönjük a bókokat mindenkinek!

Winchi: Párom is ilyen nyavajgós, ha beteg, meg ha a feje fáj, már meg sem fürdeti a gyereket. Ő sem sokat segít a gyerek körül, max esténként megfürdeti. Kb. 1 hete vette ki először a kakis pelust alóla, de azt is öklendezve. Hát ők már csak ilyenek. Átérzem a helyzeted. Mi nők sokkal jobban bírjuk a fájdalmat, és a nehézségeket. Néha még én is elcsodálkozom magunkon nőkön, hogy milyen strapabíróak vagyunk! :D :D :D
Vőlegénykénk nagyon csini a kis ágyékkötőben (is), meg ez a fürcsis kép zabálnivaló! :wink:
Sajna a kocsi csak 1 személyes, de esetleg Matykó még elfér a motorháztetőn! :)

szosz: szerencsére nem kellett levenni a spirált, fogalmam sincs mitől gyulladt be. Lehet hogy felfáztam, és attól. Amúgy már javul a helyzet, gondolom a gyógyszerek hatására.
Azon már én is elgondolkodtam, hogy hogy tudják fejben tartani a sok gyereket...meg anyukát a dokijaink...
Szeretjük ezt a sapit, mert nem túl meleg, főleg amikor még a csukja is a fején van. Nekünk is nagyon meleg a téli sapink. De nem győzök sapit venni neki, olyan gyorsan nő a buksija! :)
Édi Réka babó az iwiw-es képeken! Én is bekukkantottam! :wink:

Lara: kakigond, és a nem evés szerintem tuti a fogica miatt van, Dorka is ezt csinálta, csinálja. Ma kb. 11 óráig. kb 80 mili tápot evett meg. Nem tudsz mit csinálni, tukmálni nem tudod bele a kaját. Ne aggódj. Ha éhes lesz úgyis eszik majd. Nálunk is ez megy. Kanalast meg azért nem akarják enni, mert gondolom fáj a kis ínyünk, ahogy a kanál hozzáér. Arra figyelj azért, hogy sokat igyon, ki ne száradjon. Ha enni nem eszik azért itasd. Nálunk Dorka jobban elfogadja néha a teát, mint a tápit.

s.zsófi: jobbulást a lányoknak! Zsófi baba nagyon édes a kanállal. Segít anyának, igaz??? :D

bibii: nálatok is jobbulást a fiukáknak. Remelém minden beteg baba, papa hamar rendbejön!

mancsa: köszi a képet, jó a kocsi. Valami hasonlót keresek én is. Majd pénteken megyünk a dokibácsihoz, apa vesz ki szabadságot, és akkor körülnézünk. Muszáj, mert a nagy dög kocsit már ki is növi, és hurcolni sem könnyű. Én pl. el sem bírom! :D:D Pedig elég nagy darab vagyok! :oops:

katinka: örülök, hogy tudtatok sötétítőt venni. Örülök, hogy bejött a tippem. Ha a Brico-ban járunk én mindig megnézegetem ott elöl a függönyöket, lakástextíliákat! :) Nati babának is jobbulást. Szegénykém ilyen picinek kötőhártya gyulladás. Tápi miatt ne aggódj. Először én is sírtam, hogy nincs elég tejci, de aztán beletörődtem. A lényeg, hogy ami van azt még megeszi. Nálunk Dorka már el sem akarja fogadni a cicit, pedig egy kevéske még azért van benne....de már szinte elapad, mert nem kell neki! :(

Gégéé: lehet, hogy éhes Emma baba, vagy esetleg szomjas? Vagy a bolond időjárás? Vagy melege lehet? Fázik esetleg? Próbálkozni kell mindennel... Dorka is sokat fennt van éjjelente. Ő is óránként, 3 óránként, és meg zombi anyu vagyok mellette. Régebben ő is többet aludt éjjelente. Próbáld megitatni Emmácskát, hátha csak szomjas, vagy esetleg picit kitolni a lefektetési időt, hátha....Én még a mai napig találgatom, hogy mi a bánat lehet a kisasszonnyal éjjelente. De nem igazán tudom miért kel fel. Kb. 30-40 milit eszik aztán beájul. Néha meg felüvölt, anya rohan az ágyhoz, aztán alszik tovább, mint a bunda. (Van amikor pukiznia kell, azért ébred fel, az főleg akkor van,amikor szeles idő van)
Lehet Emma babának csak anyahiánya van. Nagy rafináltak tudnak ám lenni. Nálunk is volt ez a játszunk hajnali 2-3-kor! Néha már lekapcsoltam a lámpát, aztán hadd legyen sötétben, aztán mikor már sírni kezdett, akkor kivettem, elaltattam.

KépKép
ancsi_pancsi

Sziasztok!

Végre, végre! Végre van mit olvasni!!! :lol:

Köszönjük a hófordulós jókívánságokat, és az iwiwes képdicsiket! :lol: Jó ideig egyáltalán nem tudtunk nevetős képet készíteni Rékáról, mert a fényképezőgépet látva komolyra váltott. De most egy csomó nagyon nevetőset sikerült! :D

Emma Baba, Matyi Manó Boldog Hófordulót Nektek is!
Bizony nagyon megy az idő........ :(

Gégéé: pont tegnap gondoltam Rátok, hogy nálatok milyenek lehetnek az éjszakák. Én kivagyok akadva a mi éjszakáink miatt, de ahogy elolvastam a tieteket, a mienk az jó. Szóval már volt jó pár éjszakánk, amikor este 10-től reggel 7-ig aludt a manó. Persze ilyenkor meg arra kelek fel, hogy tele vannak a melleim tejjel, és már nem bírok feküdni. De a múlt hét eleje óta megint elkezdett éjszaka kelni, 2-3 között minden nap, és valamikor mégegyszer 5-6 között. Nem értem miért. Mondjuk az a jó benne, hogy szopizás után rögtön vissza tudom tenni, és alszik tovább. Szóval akkor én nem is panaszkodom.
De hogy lehet Emma ekkora, ha ennyit eszik! Réka ennél többet eszik, egy evésre minimum 110-et, de sokszor eszik 140-160-at is! És ma voltunk méreckedni, ebben a hónapban is csak 500g-ot hízott! :shock: Nem értem!!!!

Bibii, Katinka: nektek meg jobbulást!

Szösz

KépKép
szosz

szösz:

úgy lehet, hogy Emma 3900-zal született, és 3650-nel jöttünk haza a kórházból...

a tegnap este extra szar volt, amúgy úgy csinál átlagosan, mint Réka...kábé úgy kel.

Ancsi: nem tudom én sem...a legvalószínűbbnek azt tartom, hogy mi ébresszük fel a horkolásunkkal, mocorgásunkkal, aztán ha már ébren van kicsit röhincsél...amúgy én is kiveszem, megetetem, de nagyon hamar visszaalszik...nem tudom mennyit ehet, szerintem nem sokat, passz...

na mindegy holnap megyünk a védőnőhöz, megméri, aztán majd mondja, ha nem elég a gyarapodás...

szösz a havi 500gramm hízás nem jó??? szerintem jó, vagy????

na írjatok okosságokat:)
puszik

Évi&Emma

KépKép
gégéé

Szösz: ne aggódj, Réka ilyen "fajta". Csak nekünk kell beletörődni, hogy keveset híznak, nekik jó ez így. Nekem majdnem egyforma súllyal születtek, Levi 3820, Dorka 3840 volt és 5 hónapos korára Levi majdnem 2 kilóval több volt, mint most Dorka, ráadásul ő ilyenkor még csak cicizett. Ez van, Dorcsika is ennyiket hízik, mint Réka.

Gégéé: mi pont tegnap próbáltuk meg a tejpépet, de ezek nem HA-s pépek, Dorka estére jól kifoltosodott. Most vadászhatok HA tejpépet, mert nagyon ízlett neki.

Mi szerdán megyünk védőnőhöz, múlt héten nem mentünk a betegség miatt, majd most. Szerintem nem is hízott most Dóri, nem nagyon evett múlt héten. Asszem írtam, hogy a fürdőkádban négykézlábra tolja magát, most hoztam képet is. Most már egész fürdésidő alatt ezt gyakorolja. Kép
Vendég

hahóó...itt panaszkodtam, erre tessék...ma 4:15 ig nyomta, és 19:00kor már aludt!

mancsa: létezik HA tejpép:
http://www.teszvesz.hu/item546246339_mi ... ml#gallery

gondolom háziorvosnál érdeklődhetsz utánna. de tuti attól lett foltos??? amúgy nagyon édi a kádban:)

ja ancsi azt akartam még írni, hogy később nem tudom lerakni, mert megjövünk sétából fél 5 -5, eszik, játszik, nyügösködik, fürdik, eszik, alszik...kipróbáltam, hogy előbb séta, és leraktam, hogy hátha alszik 5kor még egy órát...hát ő fel sem kelt 11-ig, szóval valahogy így van beállítva a csajom...én meg örülök neki, mert azért utánna még marad időm Norbival kényelmesen vacsizni, esetleg házimunka...ilyenek...

ma megyünk szurira:(

na lehet még alszk egy órát, de a fránya ágy úúgy recseg, hogy ilyenkor evés után mindig várok kicsit, míg lefekszem, hogy elaludjon rendesen...

kiköltözünk a nappaliba...ez már tuti...legalább lesz helye játszizni később. nekünk meg mindegy hol alszunk...

na puszik

Évi&Emma

KépKép
gégéé

Wicca: szüléstörténet, fényképek:) várunk

Évi&Emma

KépKép
gégéé

sziasztok!
mindig akartam írni, de Zsófira mostmár, ha nincsen a kiságyban, állandóan figyelnem kell. most játszik, de fél szemem rajta.
nem nagyon tehetem az ágyába napközben, ha nem alszik, mert ordít. nagyon szeret a lenn játszani. csak figyelnem kell, hogy ne fiókozzon, ne menjen ki, ne menjen az ablakhoz, ne jöjjön a számítógép közelébe.... stb...

szösz! szerintem az 500g nem rossz. az én ebadta kölkem sem egy hízóbajnok! nem kell aggódni. jókedvű legyen, ne bőgjön örökké, meg egészséges, legyen rendesen kakis meg pisis pelus, és akkor minden oké.
a kis izgőmozgóm most 250grot hízott. én is ilyen voltam mindig, lehet , hogy Réka baba is rád hasonlít ebben.

mancsa!
nagoyn édes Dorka! és szerintem ő is szépen halad. nem tűnik egy cseppet sem vékonykának... kerek, formás.
Vendég

és boldog hófordulót:

Matyinak
Emmának
Rékának!!!
Vendég

Húúúúúúúúúúú mennyit írtatok!

gégéé
Szerintem vannak roszabb meg jobb napok. Múlt héten Krisztián végig negyed hét után ébredt,de tegnap meg ma már 5:45kor.. Ja, és éjszaka próbáld kihagyni az evést, ha nem akarod, hogy felkeljen. Vedd fel, ringasd kicsit és csak akkor etesd ha már nincs más lehetőség. Különben hozzászokik az éjszakai evéshez és utána is fel fog kelni... próba, hátha.. :)

mancsa
Ízesített volt a pép? Lehet, hogy az volt a baj... Krisztián is azt kap reggelire meg vacsira. Vacsira a jóéjszakát pépet banános ízesítéssel. Imádja!:)

KÖSZÖNJÜK a névnapi köszöntést! És boldog hófordulót babócáknak!!! Nagyon megy az idő..
észre se vesszük és már nagymamik leszünk.. :lol: :lol:

Kép
zsula

Sziasztok!

Jól van, lányok befejezem a kilókkal kapcsolatos aggódásomat. Igazából én is azt gondolom, hogy nincs semmi baj, hiszen Réka sokat mosolyog, nevet, amikor ébren van meg sem áll keze-lába 1 percre sem! Csak a doki akaszt ki mindig: van elég teje, többet kéne hízni! De nem fogok már ezzel sem foglalkozni!

Tegnap úgy látszik ilyen éjszaka volt. Réka is aludt este 10-től reggel 6-ig. :D

Gégéé: Hogy viselte Emma az oltást? Tegnap kapott Réka is, kettőt is, szerencsére nem lett lázas. De mindkét combján látszik még a helye! :( Pedig mikor az elsőt kapta, már estére nem is látszott, hol bökték meg!

Mancsa: Ti már nagyfürdőkádban fürdetitek, vagy a kiskádatok ilyen nagy? Réka már kezdi kinőni a kiskádját.

Anyany: azért próbálj jönni gyakrabban! Jobb kedved van már? És arra nem gondoltatok, hogy a szobából egy részt elkeríteni, ahol Zsófi nem tud bajt csinálni, és akkor azért néha ott lehet hagyni?

Szösz

KépKép
szosz

Zsula: igen ízesített volt a tejpép, milupa gyümölcsös tejbedarapép.
Igazad van, lehet próbálkozok másikkal is.

Gégéé: köszi, unokatesómtól kaptunk már kóstolót ebből a HA fajtából, csak nem kaptam azósanba, nálunk meg a gyógyszertárba megkérdezték mi az a tejpép.
Túl vagytok az oltáson?

Szösz: Levinek minden oltás után lyukas volt a bőre. Olyan furán benyomódott, a kisujjam vége belefért. Azt mondta a dokink azért, mert annyira vastag a lába, hogy nem éri el a tű a husit, így a hájba adta mindig.
Igen ez a nagykád, már 2 hónapja abban fürdik. Imád benne fürödni, a kiskád jó lesz nyáron a teraszon, addigra már ülni fog benne.

Anyany: hát tényleg nem vékony a kisasszony, tiszta hurka. Apával azt szoktuk nézni, hogy fért el egy ekkora gyereken még 2 kiló. Levinek nem volt nyaka, nem látszott a tokájától.
Gondoltam, hogy azért jössz ritkán, mert Zsófira már folyton figyelni kell. Ez a pakolászós korszak nem egyszerű. Én is már mondtam Levikének, hogy az apró játékait lassan el kell pakolnunk, most egy darabig majd azok lesznek a padláson. Tele vagyunk miniatűr állatkákkal, kinderfigurával, meg más apróságokkal.

Teszveszeltem a gyerekeknek egy kiskonyhát, Levi imád főzőcskézni, később meg jó lesz Dorcsinak. Majd ha megjön rakok képet róla.
Vendég

Hettuli merre vagy?
Vendég

Hello Lányok!

Szosz: tényleg ne aggódj a kilók miatt. Réka baba nagyon jól néz ki, és nagyon jókedvű, mosolygós, legalábbis a képek erről árulkodnak! :)

Gégéé: hát igen, nem egyformák a napok, éjszakák. Ha ő már így beállította magát a sétára, és azutánra, akkor már nehéz lenne változtatni ezen...kitartás, kitartás. Mondja ezt egy éjszakázó zombianyuka. Én mindig azt kérdezgetem: soha nem érem meg, hogy végig aludjuk az éjszakákat??? :roll:

Anyany: jó, hogy jöttél. Ha tudsz gyere gyakrabban. Én is belegondoltam, hogy még 1-2 hónap, és már futkoshatunk a lányok után...most kezdődik ám csak igazán az aggodalom, felelősség....

Mancsa: Dorcsika nagyon szép kis formás. De jó kis husikája van. Meg lehetene ám harapdálni a kis popóját. Kérünk képet szemből is! :D

Wicca: gyere ha van időd várunk!!!!

KépKép
ancsi_pancsi

hahó!

túl vagyunk az oltáson. :cry: nagyon sírt... :cry:

egy hónapja 5250 volt, most 5800nak mérték, és azt mondta a védőnő, hogy ez nagyonjó...igaz egy hétig nem nagyon evett ebben a hónapban, amikor beteg volt. de szösz tényleg ne aggódj...

ancsi: ha tudok 5-6 órát egyhuzamban aludni, akkor én már jól vagyok, szóval, ha csak 4kor kelne, az nekem már szuper. hogy álltok a fogacskákkal???

mancsa: kiskonyha?:) szuper, majd kérjük a képet, ahol Levi főz...

anyany: kitartás:) jobban vagy? mi volt a gond? elmúlt már?

zsula: én még nem akarok nagymami lenni :lol: :lol: :lol: 8) 8) 8)

puszik

Évi&Emma

KépKép
gégéé

Sziasztok!

Mancsa de édes Dorka, azok a husik :lol: :lol: :lol:

Ancsi én is nézegettem már az esernyőkocsikat, lényegesen egyszerűbb lenne ha pl anyuékhoz megyünk sok cuccal. Nekem ez tetszik:
http://bolthely.hu/nikicabababolt/id/00 ... _babakocsi

Nekünk a mostani kocsink is ilyen márka, szeretjük.

Na a HA-s pépekre én is kiváncsi lennék. Sokat nézegettem már de csak egyet találtam ami tulajdonképpen nekünk jó lenne.
http://www.milupa.hu/termek.php?key=p_gabonapep

De erre még elvileg 1 hónapot várnunk kell.

Ja képzeljétek elmaradt az 5 hós mérésünk, védőnénink 1 hétig a kórházban volt, kiderült hogy szarmonellája volt még otthon piheg.

És Matyi ma délben hasra fordult, a kezét is kiküzdötte és mikor visszamentem a szobába megint háton volt. Apa vele volt kérdeztem, hogy ő fordította meg de mondta hogy nem a gyermek egyedül forgott csak én lemaradtam róla :lol: :cry:

na valamit még akartam de szita az agyam...

KépKép
winchi

Sziasztok!

Szosz tényleg semmi értelme,hogy idegeskedj! Szépen hizik Réka baba.
Nálunk Zsófi 7.08 utána két napra 7.19 utána két napra 7.06.
Ha nem szopik tápszer elött akor is csak 100 ml körül eszik meg ami a védönö szerint kevés,de ha többet nyomok valahogy belé akkor bukik. Ma fürcsi elött megint lemérem.

Dórkát ma visszavitem dokihoz mert megint höemelkedése van nem eszik csak a napi 0.5 kakaót iszik :cry:
Még bevan gyuladva a torka és jön az ucsó 2 fogunk :?

Kép
Kép
s. zsófia

Lányok, Réka annyira nyálazik, és nyög, és töm mindent a szájába! Biztos a foga, de nem látom hol. Ráadásul hiába adom a kezébe a rágókát egy darabig jó, de a plüssállatok finomabbak! Az összes plüssállatunk tiszta nyál! :shock:

Gégéé: tudom, hogy Emma Baba már mikor megszületett is nagy volt, de azért elég vicces, hogy Réka most, 4 hónaposan 5250g, Emma pedig 2 hónaposan volt ennyi?

Szösz

KépKép
szosz

jájj máááááá:) ne azt nézd...

mennyivel hoztátok haza a kórházból??? mi 3650-nel...

amúgy olyan ordítást vert le emma most este...komolyan azt gondoltam, éhes...esküszöm...áááá mikor fogom már tudni, hogy mi a baja? ha éhes lett volna, gondolom nem alszik el...vagy?

Évi&Emma

KépKép
gégéé

Mi 3020 g-mal.

Én sem tudom még mindig sokszor mi a baja. :oops: De ha éhes lett volna, szerintem sem alszik el.

Szösz

KépKép
szosz

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?