Evibabi!
http://www.babaszemesz.hu
Szerintem Szeder erről írt! Én is kacérkodom a gondolattal, kicsit rövidlátó vagyok, a 2 nagyfiút a SOTE-n már megnézettük egy nagyon kedves és nagyon alapos dr.-nővel, csak ott nem tudom,mit kezdenének egy ilyen pici babával,az akkor 2 éves Lehelnél se volt könnyű kizárni a rövidlátást!
De,ha érdekel,adok elérhetőséget!
Viszont nekem meggyőzőnek tűnik ez a hely, aminek feltettem a linkjét. Szerintem én elviszem mind a 4 gyerkőcöt,hát lesz így együtt vagy 30.000.-,de megéri,ha biztos jó eredményt ad...azért,mielőtt belevágunk,leinformáljuk a dolgot! A férjem egyik gimis osztálytársa szemész szakorvos!
Bejci!
Örülök,hogy Bius alakul! Remélem,nálad is minél előbb kiderül,mi van! Nem tudom,olvastad-e,de ha kiderül esetleg,hogy pajzsmirigy gondod van,akkor szólj,mert az ország egyik legjobb endokrinológusának (Budapesten) meg tudom adni a nevét-elérhetőségét!
Szeder!
Adél elképesztő tempóban üldözi azt a papucsot! Nagyon cuki!!!
Kérdezted a keresztelői ebéd menüsorát! Hát még nem teljes,de azéet leírom,ami már biztos:
-Tyúkleves
-Pacalpörkölt
-Hortobágyi palacsinta
-Rántott karaj
-Parmezános karaj
-Hasábburgonya
-Rizibizi
-Petrezselymes krumpli
-Zaziki
-Friss tavaszi túrós-tejfölös saláta
-Kókuszos habcsók
-Kókuszkocka
-Sajtos rúd
-Rétes
-Mákos és diós habos süti
és persze lesz keresztelői torta (állítólag 2).
Valószínű lesz még sült csirke is,de meglátjuk. 30-an leszünk,ebből 10 7 éven aluli gyerkőc!
Meghívót holnap lefényképezem...
Monee!
CITROMFŰTEA!!!
Szerintem már adhatod Ákosnak is (az egyik leghamarabb adható gyógytea egyébként),csak ne sokáig áztasd benne a filtert, hátha elfogadja Ákos!
Humanka!
Gyönyörű nagyfiad van!!! nem is babás,olyan okos tekintetű,érdeklődő,huncut kis kópé!
Starlark!
Ó,szegény kis Doncek! Az antibiotikumot preventív célból kaptátok? Úgy értem,ha valami felülfertőződés lenne? Csak mert,bár nem vagyok orvos (sajnos), csak egy vírusok és bacik tüneteiben túlságosan is edzett anyuka, de szinte biztos vagyok benne,hogy ez ,ha nem a fogzás(nálunk szemfognál simán volt 40 fokos láz és 3 napig nem evés-alig ivás),akkor inkább vírus a valószínű ilyen hirtelen és ennyire magas lázzal!
Jobbulást a picikének! Szörnyű lehet ilyen pici babánál ennyire magas láz! Berci tavaly húsvétkor volt beteg ilyen nagyon magas (40 fok) lázzal,de akkor gyakorlatilag félájultan feküdt az ölemben, másfél évesen! Doncek,szegény hogy viseli? Próbáld ki Sziszi nyers krumplis lázcsillapítós módszerét!
Minyu!
Jobbulást minden betegeskedődnek! De azért nagyon örülök,hogy Nándi végre otthon van!
Lányok!
Humanka már írt,hogy mikor jönnek,szóval lassan szerveznünk kéne azt a talit,hogy még áprilisban sor kerüljön rá!
Csodás napunk volt! Annyira klassz volt a mai ünneplés unokatsóméknál! Klassz ajándékokat kaptak az ünnepeltek,igazán örültek és ez olyan jó! És úgy igazán együtt volt a család (ez nekem az anyai ág)! Sokan voltunk+ a 6 kisgyerek,annyira szeretik egymást,jól játszottak a 2 kicsim szépen aludt is,olyan büszke voltam rá,amikor a torta után Berci azt kérte,menjünk aludni! Lefektettem és 5 percen belül durmolt!
A család csak bámult,hogy milyen önfegyelme van,hogy kéri, vigyem aludni,pedig elnyomhatta volna a fáradtságot,hogy az unokatesóival játszhasson,de Ő aludni is szeret...
Éééés az is rátett a jó hangulatomra,hogy fel tudtam venni a 36-os nadrágkosztümömet és sehol sem szorított!
Holnap sógoromékhoz megyünk,annyira jó,hogy minden közeli rokon itt lakik a városban...hiába a gyökerek...nekem nagyon fontosak. Az,hogy a gyerekeim jóban vanak a nagybátyámmal,unokatesóimmal,hogy szívesen vannak velük,náluk,hogy vannak közös hagyományok,minden. Komolyan ma úgy megállítottam volna az időt!
Kamilla is mosolygós volt nagyot aludt, bemutatta kúszó és fekvőtámaszos produkcióját,bárki vette fel,mosolygott,szép,vidám,boldog volt a mai nap. A pont unokatesómmal egyidős tokaji aszú,a tüzijáték és a finom pezsgő meg csak fokozta a hangulatot (nem ittam csak keveset,de lehet,Kamilla jót alszik éjjel tőle
)!
Ági!
Csodaszép a kis Dávid és ez most aztán nem sablonszöveg akart lenni (máskor sem!). és édi,ahogy a barátnője kis kezét fogja...
Márti