Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Szilivel voltunk vizsgálatokon!!!

A vizelet negatív.
A vérképen nem minden eredmény jó, de ami rossz, az azzal van összefüggésben, hogy keveset iszik.
A szemészet negatív.
A neurológiára jövő héten megyünk.
Ami a lényeg volt, az a kardiológia!!!!!

Születése óta szívzöreje van, ezért többször voltunk már kivizsgáláson a Budai Gyerekkórházban és a Heim Pálban is.Természetesen a Sportorvosok is félévente vizsgálják.Eddig azt mondták, hogy minden rendben, attól van a szívzörej,hogy gyorsabban áramlik a vére a kelleténél, és ez okozza a zörejt, de a vérnyomása jó, tehát nincs gond. 11 évig ebben a hitben voltunk!!!

Aztán tegnap kifogtunk a Budai Gyermekkórház szakrendelőjében (a kórház már nem üzemel, a helyén tovább működik a szakrendelő) egy nagyon kedves ,lelkiismeretes kardiológust. Ultrahanggal 45 percig vizsgálta a gyereket, és arra jutott, hogy az egyik szívbillentyűje nem zár rendesen, így visszafolyik a vér a szívébe, ami valami ínhúrt ezáltal megmozgat és ezért van a szívzörej. ÉS ENNYI! További teendőt nem igényel a dolog! Évente kontroll!!!!

Igazából még mindig nem tudják, hogy mitől ájult el, de a háziorvos szerint -ezt hétfőn mondta , a leletek nélkül- kimerült a szervezete, illetve az ájulás kamaszkorban gyakori! :shock:

És még egy érdekesség:

A szemészeten megkérdezték van-e testvér,mire Én mondtam, hogy igen, féléves.
Kérdés: Anyuka és apuka is szemüveges?
Válasz: Igen!
Kérdés: Akkor még miért nem hozta el a kicsit szemészetre?
Válasz:Mert még csak fél éves!
Kérdés:Már féléves, Anyuka! Menjen, kérjen Neki időpontot!

Úgyhogy, jövő héten mehetek szemészetre Domival is!

Volt már valaki a picivel szemészeten? Mondta valakinek a gyerekorvos, hogy kell menni?

BEJCI: Mi is voltunk ma a Városligetbe sétálni!!!! :D

Holnap vagy hétfőn visszaolvasok és jövök!!!
evibabi

OOOOHHHHH, laptető!!!!!!!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
evibabi

Évibabi!
Megint lemaradtam ... nem is olvastam, hogy a nagyobbik fiacskád elájult.. jaj... milyen ijesztő!
Igen, a tv-ben a reggeli műsor után van a csak csajok.. az rtl-en.. ott mutattak egy gépet, amivel a csecsemőket is megtudják vizsgálni. Nagyon kis komoly gép volt.. de állítólag nem mindig mutat pontos eredményt.. úgyhogy kíváncsi leszek,hogy milyen jellegű lesz nálatok majd Dominik szemvizsgálata.

Jó éjt mindenkinek!

szeder74

Ismét egy éjjeli bagoly. :lol:

Minyú,
Szegény pici fiúk! :cry: Sok-sok gyógypuszit küldök nekik! (Én nem vagyok szerencsére egy kórház járó, és biztos naiv is a felvetésem, de nem felháborító, hogy pont a kórházakban szedik össze a gyerekek ezek a vírusokat??? Hát nem ott kéne lennie elvileg a legbiztonságosabb helye egy beteg embernek???? Ezen mindig kiakadok...)

Blúmi,
A barátnőim közül csak egynek van fia, és ő is hasonlókat mondott mindig, hogy szerelmes a fiába. Én még ezt az érzést nem éltem át, mert bár mindennnél jobban imádom a lányomat, de állítólag egy fiú gyerekbe tényleg "beleszeret" az anyja. Érdekes, hogy egy anya máshogy - nem jobban vagy kevésbé - csak máshogy viszonyul a lányához és a fiához. Na majd remélem meg tudom! :lol:

Ági78,
Sajnálom a nyügit, nálunk is hasonló a helyzet. Dávid egy kis fotómodell, tünyeményes a képeken!

Humanka,
Kutya pajtival nagyon édes Bendő, bár anélkül is! :lol: Bújjon már ki az a fogacska!

a.m.,
Gratula a forgolódáshoz! Te nem szoktál videot csinálni Miniről? Olyan szívesen nézném!

Szeder,
Óriási gratula Adélkának a mászáshoz, olyan jó volt látni. Bár még mindig lefagy a gépem a blogodon, de csakazértis végignéztem, még ha háromszor fagyott is le közben, és összesen 12 percbe telt. De megérte! :lol:

Gabolino,
Köszi a gyakorlatokat, én is kipróbálom.
Tessék frissíteni Andor oldalát! Hol vannak a friss videók? :lol:

Márti,
Nagyon édes volt Lehel beszólása! Te, mint többgyerekes és viszonylag nagy gyerekes anyuka gyűjtöd a srácok aranyköpéseit? A három fiú biztos termel rendesen! :lol:

Bejci,
Örülök, hogy jobban vagy! Úgy elszomorodtam, mikor olvastam, hogy te már a bölcsikeresésről és a munkába visszatérésről írsz. Nekem sajnos nincs hova visszamennem, 2008 dec. közepén felmondtam (egyik nap megelégeltem a főnököm hülyeségét és felálltam, otthagytam a francba), dec. 31-én meg pozitívat teszteltem, tehát már nem volt esélyem új munkahelyet találni. Ez egy kicsit nyomaszt, ezért irigylem azokat, akiket visszavárnak a munkahelyükön. A bölcsikereséshez drukkolok!

Starlark,
Ezt a ládikót a Vaterán találtam, de a csomagolásából ítélve Angliából származhat. Az ebay-en biztos van! Jobbulást Donceknek! Nagyon sajnáltam szegénykét, mikor olvastam a mai kálváriátokat! :cry:

Gwini,
Ne emészd magad ezen! Jobb is hogy mentek kivizsgálásra, mert 1. vagy megnyugszol, hogy Lalu ilyen, és nincs semmi baja, 2. vagy kiderül végre, hogy mi lehet a gond. De biztos nem lesz semmi baj! Barátnőm kislánya másfél éves és - nem akarok hazudni, de- nagyon kicsi súlyú, nagyon rossz evő, viszont makk egészséges. Egyszerűen csak ilyen!

Monee,
Semmi okosat nem tudok hozzáfűzni, csak hogy sajnálom a nyügit! Nálunk is hasonló a helyzet, de nem ennyire drámai. Legalább az éjszakák nyugisak, és csaak nappal citerál az idegeimen.

Evibaba,
Én úgy tudtam, hogy csak a koraszülötteknek kell szemvizsgálat. :shock:
Olyan ijesztő volt olvasni, amit írtál a nagyfiadról, még akkor is, ha a dokitok azt mondta, hogy kamaszoknál ez előfordul. :shock:
Sportol valamit a Szili versenyszerűen?

Minden betegeskedő babának és mamának mennek a gyógyító sugik! A kialvatlan anyuciknak pedig nyugodt, hosszú éjszakát kívánok!

Betti

Kép
hbetti

Evibabi!

http://www.babaszemesz.hu
Szerintem Szeder erről írt! Én is kacérkodom a gondolattal, kicsit rövidlátó vagyok, a 2 nagyfiút a SOTE-n már megnézettük egy nagyon kedves és nagyon alapos dr.-nővel, csak ott nem tudom,mit kezdenének egy ilyen pici babával,az akkor 2 éves Lehelnél se volt könnyű kizárni a rövidlátást!
De,ha érdekel,adok elérhetőséget!
Viszont nekem meggyőzőnek tűnik ez a hely, aminek feltettem a linkjét. Szerintem én elviszem mind a 4 gyerkőcöt,hát lesz így együtt vagy 30.000.-,de megéri,ha biztos jó eredményt ad...azért,mielőtt belevágunk,leinformáljuk a dolgot! A férjem egyik gimis osztálytársa szemész szakorvos!

Bejci!

Örülök,hogy Bius alakul! Remélem,nálad is minél előbb kiderül,mi van! Nem tudom,olvastad-e,de ha kiderül esetleg,hogy pajzsmirigy gondod van,akkor szólj,mert az ország egyik legjobb endokrinológusának (Budapesten) meg tudom adni a nevét-elérhetőségét!

Szeder!

Adél elképesztő tempóban üldözi azt a papucsot! Nagyon cuki!!!

Kérdezted a keresztelői ebéd menüsorát! Hát még nem teljes,de azéet leírom,ami már biztos:
-Tyúkleves
-Pacalpörkölt
-Hortobágyi palacsinta
-Rántott karaj
-Parmezános karaj
-Hasábburgonya
-Rizibizi
-Petrezselymes krumpli
-Zaziki
-Friss tavaszi túrós-tejfölös saláta
-Kókuszos habcsók
-Kókuszkocka
-Sajtos rúd
-Rétes
-Mákos és diós habos süti
és persze lesz keresztelői torta (állítólag 2).
Valószínű lesz még sült csirke is,de meglátjuk. 30-an leszünk,ebből 10 7 éven aluli gyerkőc!
Meghívót holnap lefényképezem...

Monee!

CITROMFŰTEA!!!
Szerintem már adhatod Ákosnak is (az egyik leghamarabb adható gyógytea egyébként),csak ne sokáig áztasd benne a filtert, hátha elfogadja Ákos!

Humanka!

Gyönyörű nagyfiad van!!! nem is babás,olyan okos tekintetű,érdeklődő,huncut kis kópé!

Starlark!

Ó,szegény kis Doncek! Az antibiotikumot preventív célból kaptátok? Úgy értem,ha valami felülfertőződés lenne? Csak mert,bár nem vagyok orvos (sajnos), csak egy vírusok és bacik tüneteiben túlságosan is edzett anyuka, de szinte biztos vagyok benne,hogy ez ,ha nem a fogzás(nálunk szemfognál simán volt 40 fokos láz és 3 napig nem evés-alig ivás),akkor inkább vírus a valószínű ilyen hirtelen és ennyire magas lázzal!
Jobbulást a picikének! Szörnyű lehet ilyen pici babánál ennyire magas láz! Berci tavaly húsvétkor volt beteg ilyen nagyon magas (40 fok) lázzal,de akkor gyakorlatilag félájultan feküdt az ölemben, másfél évesen! Doncek,szegény hogy viseli? Próbáld ki Sziszi nyers krumplis lázcsillapítós módszerét!

Minyu!

Jobbulást minden betegeskedődnek! De azért nagyon örülök,hogy Nándi végre otthon van!

Lányok!

Humanka már írt,hogy mikor jönnek,szóval lassan szerveznünk kéne azt a talit,hogy még áprilisban sor kerüljön rá!

Csodás napunk volt! Annyira klassz volt a mai ünneplés unokatsóméknál! Klassz ajándékokat kaptak az ünnepeltek,igazán örültek és ez olyan jó! És úgy igazán együtt volt a család (ez nekem az anyai ág)! Sokan voltunk+ a 6 kisgyerek,annyira szeretik egymást,jól játszottak a 2 kicsim szépen aludt is,olyan büszke voltam rá,amikor a torta után Berci azt kérte,menjünk aludni! Lefektettem és 5 percen belül durmolt! :lol: A család csak bámult,hogy milyen önfegyelme van,hogy kéri, vigyem aludni,pedig elnyomhatta volna a fáradtságot,hogy az unokatesóival játszhasson,de Ő aludni is szeret...
Éééés az is rátett a jó hangulatomra,hogy fel tudtam venni a 36-os nadrágkosztümömet és sehol sem szorított! :lol:
Holnap sógoromékhoz megyünk,annyira jó,hogy minden közeli rokon itt lakik a városban...hiába a gyökerek...nekem nagyon fontosak. Az,hogy a gyerekeim jóban vanak a nagybátyámmal,unokatesóimmal,hogy szívesen vannak velük,náluk,hogy vannak közös hagyományok,minden. Komolyan ma úgy megállítottam volna az időt!
Kamilla is mosolygós volt nagyot aludt, bemutatta kúszó és fekvőtámaszos produkcióját,bárki vette fel,mosolygott,szép,vidám,boldog volt a mai nap. A pont unokatesómmal egyidős tokaji aszú,a tüzijáték és a finom pezsgő meg csak fokozta a hangulatot (nem ittam csak keveset,de lehet,Kamilla jót alszik éjjel tőle :lol: )!

Ági!

Csodaszép a kis Dávid és ez most aztán nem sablonszöveg akart lenni (máskor sem!). és édi,ahogy a barátnője kis kezét fogja...

Márti
borossné becz márta

Milyen rossz híreket olvasok itt sorban? Gyógyuljon már meg mindenki!!

Kép dicsiket köszönjük.

Márti!
Nem semmi menüt állítottál össze. Mennyi ideig is fog készülni? :wink: Ha esetleg kimarad belőle egy pici, akkor jöhet belőle nekem is, el fog fogyni. :D
Örülök, hogy jól éreztétek magatokat. A meghívót pedig várjuk.

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

Hahó!

Fiúk krahácsolnak, de remélem, ez már nem lesz annyira vészes.

babaszemészhez mi is megyünk, elvileg 9-re lett volna idöpontunk mindkét pasimnak (itt teszem hozzá, hogy Nándit még csak 1x látta szemész a telkiben, de semmiféle vizsgálatot nem végzett :evil: ) de sajna a kóház miatt le kellett mondanunk, igy most ápr. 6-án megyünk.

starlark :)
jaj, szegény, ti is jól megjártátok! jobbulást!

evibabi :)
lemaradtam erröl az ájulásról. Azért ez komolyan hangzik, hogy visszaáramlik a vér. Vagy ez ennyire természetes, hogy csak éves kontroll kell? Lehet, hogy sok embernek van ilyen, csak nem is tudunk róla :roll:

na, megyek.

pusz

Kép
Kép
Kép
minyu

Evibabi! Remélem tényleg csak valami kamaszkori kimerültség. Ahogy én visszaemlékszem tényleg produkálnak ilyet kamaszok! Szívzörej ügyben ezek szerintsemmi ok aggodalomra.

Balcó felsírt, később folytatom...
blúmi

Sziasztok!

Evibabi: E mellett Szili sportolhat tovább ugyanúgy?

Márti: Nem semmi menüsor még olvasni is sok :)
Örülök hogy tegnap ilyen jó napotok volt :)

A 39-40 fokból én is vírusra következtettem, de a doktornő a véreredménye alapján azt mondta bakteriális gyulladás.
Ospamoxot írt fel, ismered esetleg? Üvegcsében por amiből szuszpenziót kell csinálni.
Az a bajom ezzel a gyógyszerrel hogy szerintem Doncek ettől iszonyat kába. Folyton csak aludna. Szopizni se akar egyedül a csőri poharát fogadja el vmilyen szinten, de hát az csak víz!?
Szerencsére viszont teljesen láztalan.
De nagyon fura hogy bent a kórházban is 39 fokos lázzal úgy szopizott mint egy kis szivattyú most meg ki se akarja nyitni a száját :(

No megyek vissza ápolónőbe, itt most mindenki beteg, sikeresen esek vissza újra én is.

Kép

Kép
starlark

Sziasztok!

ÚÚÚ, de sajnálom a kis betegeket!!! Mindenkinek jobbulást kívánok!

Monee: kezet foghatnánk! Nálunk is pár napja ez megy... Most éjjel már én is odáig jutottam, hogy Noncsit magam mellé vettem, mert eszméletlen, hogy fél óránként üvöltve ébred. Tegnap este 11-kor annyira ordított valamitől, hogy alig bírtam megnyugtatni. Végül mellre tettem, így megnyugodott (valamennyire). Ezután pár órát sikerült aludnunk egymás mellett. Persze nekem így nem volt pihenés, mert nyomorogtunk, mindenem zsibbadt, nem mertem megmoccanni, nehogy felébredjen, és kezdődjön a sírás. De most nem is az volt a lényeg, hogy nekem jó legyen...

Hozzáteszem, hogy mivel már kb. 2 hete alig-alig szoptatok, sőt pár napja már egyáltalán nem kell Noncsinak a cicim, tegnap délután úgy döntöttem babot eszek.... és így kellett hajnalban szoptatnom.... nem volt más választásom, valahogy meg kellett nyugtatnom Pöttöm Pannát!

Minyu: igen, sajnos rengeteg olyan betegség van, amiről nem is tudunk, és néha csak véletlenül derül ki. Saját példámat mondom: kb. 2-3 éve folyamatosan rosszul voltam valamitől (olyan szédelgős, émelygős érzés) Ide-oda küldözgettek, sehol semmit nem találtak. Aztán végül a véreredményemben rossz lett egy érték. A háziorvosom azt mondta, hogy ááá nem kell vele foglalkozni, ez nem lényeges. A nagybátyám orvos, és teljesen véletlenül szóba jött, hogy voltam vérvételen és rossz lett egy eredmény... megnézte! Azt mondta, hogy ez után utána kellene járni, ne foglalkozzak vele mit mondott a háziorvos. Elküldtek nőgyogyihoz, gondolván, hogy terhes vagyok (de azt tudtam,hogy kizárt) Mert ez az érték (prolaktin) csak a terheseknél illetve a szoptatós anyáknál lehet eltérő. Nőgyogyi kivizsgált, nem voltam terhes, nem volt semmi gond, UH-val is néztek, de semmi. És mivel a nőgyógyász nagyon jó ismerősünk, ezért, és mondom csakis ezért elküldtek agyi CT-re. Egyébként a CT csak nagyon indokolt esetben végezhető el, mert nagyon drága. Szóval protekcióval bejutottam, és kiderült, hogy a hipofizisben van egy sejtbúrjánzás (jóindulatú daganat---de ezt a szót nem szeretem), ami ezt a hormont termeli.......!!!! És elmentem a megfelelő kezelőorvoshoz, és azt mondták, hogy ilyen sejtbúrjánzás a nők 80%-ának van, csak nem tudnak róla, illetve nem jutnak el odáig, hogy kiderüljön. (mert drága a vizsgálat amivel 100%-osan megállapítható) És a mai napig járok (sőt állítólag életem végéig járnom kell) az orvoshoz, mert ez egy komoly dolog, ha nem foglalkoznak vele, akkor megnőhet, és az agyban olyan részeket nyomhat el, mint pl. a látásközpont!!! És ha a nagybátyám nem nézi meg az eredményemet??? Akkor a mai napig nem tudom meg!

Majd később jövök!
Mindenki gyógyuljon!
Vendég

Evibabi: Még olvasni is hosszú ezt a sok vizsgálatot... szegény Szilveszter! Vígasztalásodra : én is ájultam el - látszólag- minden ok nélkül kamaszkomoromban. Azt mondták nekem is, hogy kimerültem. Ami meg a szívzörejt illeti, szegény anyukám engem is állandóan hurcibált vele mindenhova, mert nekem is volt, de aztán hogy kinőttem, vagy mi történt, azt nem tudom.

Márti: Köszi, a doki elérhetőségét majd lehet, hogy elkérem...majd ha kiderül a pajzsmirígy dolog. Sanos nálunk ez "családi vonás"...
Húúú, a keresztelőre ezt Te fogod megcsinálni? Engem egy sima vasárnapi ebéd is komoly logosztikai feladat elé állít.

Találkozó: Szerintem is el kellene kezdeni a szervezést, csak ahhoz kellene tudni pontosan, hogy Humankáék pontosan mikor lesznek Pesten. Mert gondolom akkor Pesten lenne a tali, ugye?
Humanka: Mikor lesztek Pesten???
:lol: :lol: :lol:
Vendég

Bejci!

Humanka az előző oldalomn írta,hogy április 1-től majdnem 3 hétig lesznek Pesten!
Úgy emlékszem,hogy amikor ősszel szervezkedtünk,végül a Lurdy ház és az állatkerti játszóház maradt a képben!

Állj-állj,csajok! Nem mindent én csinálok ám! A húslevest és a rétest bevállalta anyukám, a pacalfőzést pedig az Ő férje. Sütni én majd a keresztwlő előtti pénteken kezdek,szombaton előkészítek mindent, anyukám azt mondta,jön és akkor is segít(hát,ha belegondolok,mennyi krumplit kell megpucolni,rám is fér a segítség. Aztán majd anyósom is biztos akar valamit csinálni,de vele egyenlőre nem számolok,mert nem akarok tőle függeni.
Előszőr ekkora nagy bulit 2 éve csináltam,Berci keresztelője volt+ házavató!
Azóta már kezdem megszokni,mondjuk előtte halálra idegelem magam,hogy semmi sem lesz kész...
De most elkezdek mindent,nehogy időzavarba kerüljek!
De azért nem lesz semmi a 10 gyerkőccel! :lol: Ugyanis a 10-ből 6-an 3 év alattiak! :lol:

Eszike!

Ha nem akarod,ne válaszolj! Nálad mennyi az ideális testsúly,hogy 10kg-ot fogyni akarsz? Ha jól emlékszem,azt mondtad,nem vagy magas és 50valahány kg. Hát,én 157 cm vagyok,de,ha 50kg alá megyek,akkor már nagyon vékony vagyok! Időnként előfordul a 48-49kg,de általában törekszem,hogy azért véradó súlyban legyek (amúgy sem adhattam már vagy 7 éve a terhesség és szoptatás miatt,egyszer épp 50 kg-mal elmentem,de a főorvos nem engedte,mert igaz,hogy az már 8 hónappal szülés után volt,de szoptattam és a doki szerint helyből elapadt volna a tejem... :shock: )

Márti
borossné becz márta

Látom ma is majdnem mindenki "szabadlábon" van. Itt nincs túlzottan jó idő, de azért voltam babázni a barátnőmnél, de sajnos a tervezett közös séta elmaradt, mert eleredt az eső.

Márti! De szívesen válaszolok, nem titkolom. Én kb. 153 centi vagyok, és jelenleg 58-60 kiló között mozgok. 48-50 kiló voltam mikor úgy 'jól' éreztem magam a bőrömben. Persze akkor versenyszerűen sportoltam, annyi már soha nem leszek. De most májusban lesz 3 éve, hogy egy hatalmas lelki válságon mentem keresztül, akkor pik-pakk lementem 53-ra úgy egy hét alatt. Azt mindenki rögtön észrevette!!! :lol:

Én is úgy mennék a talira, de Pest nagy út lenne! :cry:
Vendég

Eszike: Én meg voltam róla győzödve, hogy Te magas anyuka vagy! Így viszont pacsizhatunk. :)
Talira semmiképpen nem tudtok jönni Noncsival?

Márti: Biztos tök jól fog sikerülni a keresztelő! Mi a könnyebbik utat választjuk: Szűk család (csak szülők és testvérek családostul) lesz csak meghívva, és étterembe megyünk. :) Összesen 14-en leszünk, ebből 4 gyerek. És Bius evangélikus lesz, mint én. Az egyházi esküvőnk is evangélikus volt...

Bianka megint belázasodott, de más baja nincs. Lehet a fogától 38,3 a hője? :(
Vendég

Sziasztok!

Evibabi!

Örülök, hogy semmi komolyat nem találtak a fiadnál! Szívzöreje kb. minden második embernek van és jól elvannak vele. :wink:

Márti!

Hát ettől a menütől engem is levert a víz! :D Örülök neki, hogy nem mind Neked kell megcsinálni, de akkor sem kutya a dolog. :) Csorog a nyálam a hortobágyi húsos pali után. :lol:
A hétvégére én is családi partyt szerveztem, kíváncsi leszek hogy tudok elkészülni a kajákkal. :? A 36-os nadrágkosztüm viszont soha az életben nem fog rám jönni. :lol:

Eszike!

A babfőzelék miatt ne rágd magad!
Ha nem eszel ilyen puffasztós kajákat honnan tudhatod mi csapja ki Noémit?

Láttam csodás babafotókat! :D Szépek a gyerekeink, nah. :lol: Csak így elfogulatlanul. :D

A betegeknek sok sok ++++++++ és gyógyuljatok meg hamar!

Rólunk:
Tegnap naggyon jól aludt Ákos (anyuméknál voltunk), egyszer kelt fel éjjel cicizni 5 percre és reggel 6ig nyomta a szunyát. Lehet, hogy rögtön visszaaludt volna még egyet, de annyira örömködtem neki, hogy milyen szépet aludt, hogy totál felébresztettem a gyereket. :D Így csak 7-8ig jött össze egy kis rövidke visszaszunnyantás. :)
A nem alvás oka: bubis ásványvíz. Elkezdtem a múlt héten vizet inni, hogy ne a cukros teákat és az egyéb pancsokat igyam... gondoltam megpróbálom, hátha. Az ki is ment a fejemből hogy bébi korában is kicsapta Ákost a bubis víz és nem kéne. :? Érdekes, mert minden puffasztós kaját ehetek réges-rég óta, de a bubis víz és a cukorborsó felfújja a gyereket. Napközben nincs gond, mert az aktív mocorgás közben jönnek a pukik (höhö fingás, felnőtt méretű) rendesen, de ugye alva bent marad a pocakban és az kellemetlen. Azért dobálta magát éjjel, meg forgolódott, mert próbált a gázoktól megszabadulni szegényem. :roll:
No mindegy, most már ezt is tudjuk. :)

Aztán közhírré tétetik: Ákos egyedül önállóan négykézlábra áll és ha sikerült, akkor nagy élvezettel billeg előre-hátra! Megnéztem a fotóit 4 napja!!!! még nem tudott négykézlábra sem felállni. :D :D :D :D :D :D Hihetetlen boldog vagyok! Apa sajna a mai autóverseny miatt nem látta a produkciót, de felvettem neki videóra. :D

Aztán megtaláltam a tökéletes udvari játszóhely formátumot szintén a kis herceg számára. A Baumax (asszem) árul ilyen kis házikócska félét, aminek van teteje és kerítés 3 oldala + alul van egy fiók amit ki lehet húzni és abban van a homok a homokozáshoz. Nah, mi ilyet nem veszünk, viszont csinálunk, mert nagyon tetszik. Időjárás álló, a gyereket kint lehet hagyni benne ha valamiért be kell jönnöm (lesz rajta kapu), nem a füvön kotor a gyerek, úgyhogy szuper! Nekünk ilyenünk lesz és kész, csak Apa még nem tudja! :D :D :D :D :D

Remélem nem haragszotok, hogy megint nem írtam mindenkinek, de most is csak ennyire telt. :roll:
Szép estét mindenkinek!

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Starlark! Hogy vagytok? Szopi visszaállt délutánra? Remélem hamar jobban lesztek!!!!!

Márti! Én Bejcihez hasonlóan egy sima ebéddel is sokat küzdök! 8) De hát ez egy komplett lakodalom! :lol: Hihetetlen energiáid vannak. (Én már akkor is ámultam, amikor terhesség alatt volt nálatok valami gigabuli, és pikk-pakk végigcsináltad. Én akkortájt alig bírtam felkelni az ágyból.) Olyan szép volt, amit a családodról írtál. Eszembe juttatta a régi szép időket, amikor még nálunk is így volt. De sajnos kissé már szétcsúsztak a dolgok...

Monee! Gratulálok a ringatózáshoz!!!!! Ilyen hirtelen?! :lol:
blúmi

Engem általában nem dob fel a nemzeti ünnepünk, de ma annyira emelkedett hangulatban voltam.Szerintem nagyon jól sikerült a Nemzeti Múzeum előtti műsor is. Még magamon is meglepődtem, hogy ennyire meghatott! Márt! Elmentetek ünnepelni? Csabi mit szólt?

A másik, amitől a sírásig meghatódtam ma - ahogy mindig -, az egyik barátnőm története, aki ma nálunk járt. 8 éve házasok a férjével, azóta próbálkoztak a babával, sikertelenül. Minden poklot megjártak már, többször majdnem meghalt, sokszor műtötték, rengeteget volt kórházban, elég szörnyű dolgok történtek vele. Mindezek ellenére mindig optimista maradt. Tavaly nyáron már úgy éreztem, hogy kezdi feladni, valahogy kicsit megtört. Aztán sokáig nem jelentkezett, már kezdtem aggódni érte. Egyszercsak jött egy üzenet, hogy terhes! Természetes úton, teljesen váratlanul megfogant a baba, és már 29 hetes. Olyan boldog vagyok ettől az egésztől, jó volt látni végre nagy pocival, boldogan....

A találkozóra szerintem mi nem tudunk menni. Már előre sajnálom, hogy kimaradunk belőle.

(Ja még egy. Tök lényegtelen, csak egy kicsit bepöccentem rajta:Molnár Anikóról könyvet írt Havas Henrik. Ennek kapcsán ez a nő megint bekerült a médiába, és egy ideig megint lesz miből élnie. Ez igazán nem érdekelne. De arról beszélgettek vele, hogy ő tulajdonképpen nem prosti, bár egyszer valaki lakást bérelt neki, és kitartotta, de hát ez azért nem az a kategória. Erre ez a nő azt találta mondani, hogy rengeteg nő otthon van a gyerekével, és őket is eltartják. Nem mintha bármit számítana a véleménye, de azért anyukatársaim nevében kikérem magamnak, hogy egy kalap alá vegyenek egy ilyennel! Bocs lányok, tényleg nem volt lényeges)
blúmi

Jó estét!

Márti!
Nagyon finom ételek lesznek a keresztelőn!! Majd szeretném én is látni a meghívót! Segít valaki elkészíteni?? Mert bizony ez elég időigényes így.. ennyi minden... úúúgy mennék én is :)

Minyu! Hogy vannak a fiúk?? Csongor állja a frontot??? - Főleg miatta aggódom, mert Ő még olyan picike! Nándi egy kis strapabíró már, de Csongi, még olyan kis pirinyó!!

Starlak! Donát? Jobban van??
Szopival, hogy álltok! ???

Bejci!
Látom Bius is lázas.. lehet a fogától.. de én már nem tippelek.. inkább holnap vidd majd el orvoshoz!
Nyűgös egyébként??

Eszike!
Egy hangod se lehet! Milyen vékony vagy a videón, ami az usziba készül!!!
Pszt.. én hozzám képest, Te egy sudár termet vagy!!! :) Jó tudom, hogy nem az számít, hogy ki, hogy lát, hanem, hogy Te, hogy érzed magad! Noémi szopik még??

Blúmi!
Hogy vagytok??
Teszel képet a fiacskádról?? Mindig úgy kell kicsalni egy-egy fotót tőled :)

Honey!!!
Ki síelted magad???
Flóra ,hogy bírta???

Rólam:
Áá összezörrentünk a párommal.. olyan nehéz fejű tud lenni!! Hülyeségen .. de elég velős vita kerekedett.. aztán átment a szüleihez.. egy órára.. aztán jól kibékültünk... DE miért ilyen fafejek a pasik??? Miért?? Néha komolyan mondom inkább élnék nővel.. talán kevesebb félreértés lenne - jó tiszta hülyeség, de akkor is néha olyanok a pasik.... mert miután órákig magyarázzuk egymásnak a saját igazunkat, utána rájövünk mindketten, hogy hülyeség volt.. de hát ez most kicsit megölt engem..... aztán volt összebújás, szeretlekezés, ölelgetés, puszilgatás...
Azon vitáztunk össze, hogy van egy fiú, akinek régen sokat segített.. és ráadásul bevette egy pizzériába is a párom, de a páromé volt a többletrész.. illetve a srácnak egy fillére sem volt benne.. de a srác vezette a pizzériát.. a párom egyébként mással foglalkozik.. de nem is ez a lényeg, hanem az, hogy bizony ez a srác meg is lopta a pizzéria bevételével.. persze soha nem bukott le.. csak sejthető.. a lényeg: ennek a fiúnak lesz szülinapi bulija.. és meghívták a páromat.. a srác nője.. no itt borult a bili: - kérdeztem Gyuszikámtól, hogy ugye nem szándékozik elmenni??? Erre Ő: de a barátom.. miért ne mennék??? ÁÁÁ téptem a hajam, hogy , hogyan lehet egy hazug , tolvaj embert barátjának tekinteni????? Nekem most jelenleg nincs! barátnőm! Adél születése óta nem keres.. irigy rám.. pedig neki is van két szép lánya.. barátnő nekem az sokkal mélyebb, és sokkal bizalmasabb "cím".. nekem havernőim vannak jelenleg! Azt hiszem, hogy talán már az életben nem is lesz nekem igazi barátnőm.. Nem szeretem, ha Gyuszi olyan embereket is ezzel a barát "címmel" illet meg, aki még a haveri "címet" sem érdemelné meg.. hisz meglopta, hazudott neki... Ezt tettem szóvá.. no ezen vitáztunk 4 órán keresztül! Komoly teljesítmény?? Ugye??? Jó nagy hülyeség.. de szeretném, ha az értékrendek a helyükre kerülnének.. nem szeretem, ha olyan embereket barátozunk le.. akik abszolút még a köszönésünket sem érdemlik meg.. bocsi csajok, hogy kijött belőlem!!!! Nem befolyásolni akarom a gondolkodását Gyuszinak, hisz egy igen komoly pasi.. de azt szeretném, ha ő is kissé "keményebb" lenne azokkal, akik megérdemlik!

Kérdésem:
- nálatok is vannak ilyen ölre menő viták?????? mert ritkán írtok erről.. de ez is az életünk része. Nem???
Én azért nem írtam eddig.. mert ritkán van ilyen jellegű vita.. Nálatok mit jelent a barát szó?????? Tényleg érdekelne!!!!

Jó éjt!

szeder74

Sziasztok!

A nappal egész simán ment ma végül. Doncek a víz után cumisüvegből elfogadta a tejcit és később szopizni is hajlandó volt.
Szilárd kaját nem hajlandó enni, de délután üvegből benyomott 100ml lefejt és 100ml fagyi tejcsit.
Végül egész jól játszott már és a bágyadsága is elmúlt, láza nem volt.

Most viszont az el elduguló orra nagyon zavarja, már kétszer ébredt sírva. Most úgy néz ki elalszik, de most meg köhög.
Várom hogy legyen egy tíz perc negyedórás köhögés mentesség aztán én is lefekszem, addig nézem hogy fejlődik a kenguru, a citrom cápa és a császárpingvin embrió a national geographic-on.

Bejci: Remélem Biusnak nincs semmi komoly baja, de holnap azért hívd fel a dokidat.

Monee: De jó hogy rájöttél mi okozta a rossz éjszakáitokat. :) Aludjatok eztán jól és hosszan :)

Blúmi: Ez nagyon jó hír amit kaptál a barátnődtől, hamarosan már ő is babázik :)

Szeder: Mióta együtt vagyunk a párommal nem volt komoly összezördülésünk max vmi piti dolgon való vita.
De hasonló dolgon vesztem már össze egy baráttal aki szerintem arra érdemtelent is kitüntetett a barátságával, aki csak mélységesen kihasználta a rövidtávú céljai érdekében.
A barát nekem az aki ha baj van segít, akinek bármit elmondhatsz veled örül és nem ítél el ha olyat teszel.
Nekem szerencsére van ilyen barátom igaz nem sok.
De hasonlót most én is megéltem amit írtál a barátnődről. A volt évfolyamtársam kerül mióta megszületett Doncek. Pedig egyetem alatt nagyon jóban voltunk, és utána is sokat túráztunk együtt, jó kis csapat voltunk túlélő túraversenyen is.
A baj ott lehet, hogy neki még igazi komoly kapcsolata sem volt...

No úgy néz ki Donek már mélyen alszik nem köhög. Lefekszem én is.
Jó éjt!

Kép

Kép
starlark

Monee!
Gratula a billegéshez!!! Tök jó, hogy rájöttél a nem alvás okára.

Találka: már várom, remélem el tudunk menni. Noni, akkor megyünk együtt? A részleteket megbeszélnénk.

Blúmi!
Hallottam már mástól is, hogy mennyi tortúrán mentek keresztül a baba érdekében, és egyszercsak természetes úton, váratlanul összejött. Olyan jó ez, hogy mégis úgy gondolja a szervezet, mégis jönnie kell annak a babának, ha ennyire akarják. Azért az is elgondolkoztató, hogy egy nő mi mindenre képes, hogy legyen vagy éppen ne legyen gyereke. Gratulálok a barátnődnek.
Molnár Anikó eddig se volt szimpi, ezután meg végképp nem lesz. Ő még egy pasit se képes megtartani, nemhogy az anyaságról így beszél. …

Szeder!
A pasiknak időnként tényleg érdekes felfogásuk vannak a dolgokról.
Nálunk is időnként vannak összerezdülések, sőt, bizonyos dolgokban nem értünk egyet, és ha előjön, akkor oda is szólunk egymásnak, de ilyen szerencsére ritkán van.
Számomra a barát az, akire jóban rosszban számíthatsz bármikor.

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

Sziasztok!

Lányok, köszönöm szépen az aggódást!

Starlak:Igen, Szili sportolhat tovább! :shock: Jobbulást Nektek!!!

Minyu: Remélhetőleg Csongi nem ugyanazt kapta el, mint Nándi!
Én is csodálkoztam, hogy évente kell csak kontroll!

Bejci: Én is ájulós voltam, az összes oltás után elájultam! :lol:

Hbetti: Versenyszerűen öttusázik!

Márti: Köszi a linket!
Ez a keresztelői készülődés nem semmi! Irigylem az erődet, bár azt mondják Én is "hiperaktív" vagyok, na de 4 gyerek az 4 gyerek!

a. m.: Gratulálok a forgáshoz!
Használjátok az etetőszéket?

Szeder: Adél nagyon cuki, ahogy mászik!
Barátság témáról, írok délután, mert egy kicsit hosszú lesz! :?

Monee: Tudom, hogy sok embernek van szívzöreje, de nem mindenkinél tudják megmondani, hogy mitől!
Konkrétan 11 évig nem tudták! :shock: Legalább most már tudjuk, így azért nyugodtabb vagyok! :D
Örülök, hogy rájöttél, hogy éjszaka miért nem alszik Ákos!

Lányok! Készülök etetőszéket venni (már egy hónapja, nem tudok dönteni, hogy melyiket!!!)! Akik már vettek: használjátok? Megmaradnak benne az örökmozgóink?
evibabi

Szeder! Nálunk még nem volt ilyen komoly vita szerencsére. Én konfliktuskerülő vagyok eleve, ráadásul szerencsére a legtöbb dologbn egyetértünk.

Barát az, aki olyannak fogad el, amilyen vagy, így szeret, akihez bármikor fordulhatsz a gondjaiddal, aki őszinte veled... Én úgy érzem, nekem sok van. Olyan barátom nekem is van, aki nem mindig örül a boldogságomnak, és úgy, mit Starlarknál ez a saját boldogtalanságából ered. Én efogadtam, hogy más örömét, sikerét nehéz lehet megemészteni, mert annál nagyobb a saját kudarcélménye. Elfogadtam, hogy nem vagyunk egyformák, de attól még tudom szeretni. Szerintem ettől még lehetünk barátok, bár tény, hogy néha nehéz. Ami viszont kizárja a barátságot, az pl egy olyan hazugság, amit írtál. De ez csak az én véleményem.
blúmi

Sziasztok!

Az éjszaka most sem volt túl jó! Noncsi elég sokszor felkelt, sírt, szenvedett. A foga mindjárt kint lesz, már csak egy nagyon vékony bőrréteg van ott... Állandóan masszírozom, kenegetem neki.

Szeder: a nátha úgy néz ki elmúlt, de azért este csöpögettem az orrába. Már csak hellyel-közzel szopizik. Én próbálom mindig rávenni, de nem megy. Tejem még van. Akkor a legkönnyebb szoptatni amikor fáradt, álmos, mert akkor nem tekereg, nem figyel másfelé. Csak akkor meg pár perc után bealszik... és egy óra múlva már éhes. De még küzdünk. Bízom benne, hogy még sikerül visszahozni a régi szép időket.
Adél nagyon ügyesen kúszik!

Most, hogy jön a foga Noncsinak sajna nem nagyon van étvágya. Vagyis remélem azért nincs étvágya! Mert alig-alig eszik! Főzeléket, meg gyümit még úgy ahogy eszik, de tápszert alig.

Barátság: igazából jelenleg nincs mellettem sajnos senki, akit igaz barátnak mondanék. Általános iskolában volt egy nagyon jó barátnőm, ő pár éve felköltözött Pestre. Most visszaköltöztek, de az évek folyamán eltávolodtunk rendesen egymástól. Középiskolában is volt egy nagyon jó barátnőm, ős is Pestre költözött. Aztán kötöttem új barátságokat, de örökké csalódtam, örökké kihasználtak, így most már nem ápolok mélyebb kapcsolatot senkivel. Ez jó is meg rossz is! Egy igazi barátnő nekem olyan, akire mindig lehet számítani, mindent meg lehet vele beszélni, nem fecsegi ki a személyes dolgaimat...És barát marad akkor is, ha esetleg nem tudunk rendszeresen találkozni.

Viták: a párommal nem igazán vitázunk. Mindketten olyanok vagyunk, hogy ha gondunk van, akkor magunkban örlődünk. Tudom ez nem jó, de én ilyen vagyok mióta világ a világ. Előző kapcsolataimban ezt erőteljesen kihasználták a pasik. Miután 3 éve egy hatalmas csalódás ért, én teljesen megváltoztam, máshogy állok mindenhez. Kicsit olyan hogyismondjam? "nekem már minden mindegy" típus lettem.

Remélem a beteg csibék gyógyulgatnak!!

Evibabi: nekünk van etetőszék, még nem izzítottam be. Itthon egyelőre egy autósülésben etetem Noncsit, de abban elvan. Pénteken voltunk unokatesómnál, ott rendes etetőszékben etettem, azt is elviselte. Leszámítva, hogy mindent összemázolt!!!

Monee: de jó, hogy Ákos is elkezdett "hintázni"!!! Gratulálok!
Vendég

Sziasztok!

Hbetti!
Nagyon tündéri Julcsi a kutyuskával! Biztos nagyon szeretni fogják egymást!

Ági!
Anna még nem kúszik-mászik. Elég lustika!
Nagyon édesek a képen a picúrok!!!

Humanka!
Drukkolok a fogacskához, hogy minél kevesebb szenvedést hozzon Bendőcskének!
A képek nagyon aranyosak lettek, Annának is nagyon tetszett Bendő mosolya!

Nostawen!
Lépcsők aztán nálunk is vannak bőven, még nem tudom hogy fogom kivédeni.

Starlark!
Remélem Donát már sokkal jobban van!

Evibabi!
Mi vettünk a múlt héten etetőszéket és nagyon bevált! :D Anna is és én is nagyon szertem! Egyelőre! Remélem később is beválik!

Köszönöm a hétvégi jókívánságokat!
Annám jól bírta az utat odafele. Vissza már nem annyira! Pénteken ebéd után indultunk és végig aludt! Nagyon jól érezte magát az 1 éves unokatesóval. Le is fényképeztem őket, de sajna otthagytam a fényképezőgépet! :? Majd május 1-én megyünk ballagásra és akkor elhozom, addig pedig kölcsönkértem Tamásét.
Szóval jól érezte magát. Az első éjszaka egészen jól is sikeredett: csak kétszer volt fent és reggel 8-ig aludt. Szombaton a nap nagy részét a szabadban töltöttük. :D Viszont szombat éjjel.... Óránként kelt :( és hazafelé is borzasztó nyűgi volt. Alig aludt az úton. Én pedig teljesen kimerültem.

Szeder!
Cici ügy: A pociján a mellbimbókkal egy vonalban van 1-1 gödröcske, ami állítólag el fog múlni. De nem duzzadt a cicije.
Mi tegnap vesztünk össze csúnyán, azóta is tart....! :evil: Lehet, hogy jobb lenne nekünk külön???? Én azért reménykedek!
Így most éjszaka sem sokat aludtam! :cry:

Kép
Kép
konan

Evibabi!
Örülök,hogy nincs komoly baja a kis-nagy fiadnak. HÚÚÚÚ öttusa az igen.Minden elismerésem :D Igen mi használjuk az etetőszéket mindjárt rakok is fel egy evős képet. :lol:

Betti!
De szoktam videót csinálni min. 1/hét,de ahhoz,hogy feltöltsem kell a párom+még egy laptop is. A youtube-n ha rákeresel a Gyuszika szóra van fenn 2 videó is már róla. Ha lez még időm felteszem a linekeket ismét.

Kép
Kép
a.m.

Márti!
Meg kell zabálni a kis Lehelt. Nagyon meghatódtam rajta. Húha ünnepi menüsor nem semmi,de még segítséggel se sétagalopp.Sok-sok erőt hozzá.

Starlark!
Jobbulást a kis Doncekenk.Nagyon sajnálom

Eszike!
sajnálom a szopi ritkulását :roll:

Kép
Kép
a.m.

Blúmi!
De jó hír a barátnődről. Én is örülök ha ilyet hallok :D

Na majd később teszem fel a képet,bocsi most megyek

Kép
Kép
a.m.

Sziasztok!

Konan: gyors kérdés!! mi van??? ne mondj ilyeneket, hogy külön..!! Mi a baj?? Hívjalak!!???

szeder74

szeder :)
az az igazság, hogy mi nem nagyon tudunk vitázni, mert én általában besértődök és duzzogok :oops: :twisted: :P Ha meg nagyon komolyan megbánt, akkor bőgök és valljuk meg őszintén, potyogó könnyekkel nem lehet érvelni...

gyerekek: már jobban vannak. Csongi még köhint egyet-kettőt, de szombat óta nem volt láza. Nándi tegnap du még belázasodott, ma vittem kontrollra, azt mondta a doki, hogy szerinte (is) ez már másik betegség, de ha holnap is lázas lesz, akkor vissza kell vinni. Vettek vért is (szegény, nem számítottunk rá, egész reggel azt szajkóztam, hogy nem lesz szuri, csak vizsgálat, így dupla volt a sokk)

Márti :)
azannya, jó kis menüsor! Nagyon drukkolok, hogy minden úgy sikerüljön, ahogy szeretnétek

Teszek még 2 képet:
programozós Csongi:
Kép

és Sápadtarcú Kismókus Nagymedvével
Kép

ja, egyébként kijött a 4. foga is Csonginak :shock: :shock:

Kép
Kép
Kép
minyu

Sziasztok!

Gyors bekukk....megjöttünk a síelésből, még nem tudtam visszaolvasni, és nem is nagyon fogok tudni, mivel rossz az otthoni gépem. :cry:

Holnap és holnap után délelött kb 11-13 óra között a Moszkva tér környékén leszek.
Ott át tudnám adni a HUMANA cuccokat.
Telón vagy sms-ben beszéljünk, akit érint, mert a net most nálam nem ok.
70-370-15-61

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Nagyvonalakban írok magunkról, aztán nekiveselkedek az elmúlt 3 oldalnak ( többre nincs lelkierőm )

A síelés nagyon jól sikerült... bár 10 nap alatt 2-t sikerült csúsznom.
Vagy az időjárás, vagy Flóra nem engedte, hogy a pálya ördöge legyek. :D
Hihetetlen jót tett Flórának a hegyi levegő. Minden nap 2-3 órát sétáltunk. Aludt, evett rendesen! :D
Sajna úgy tűnik kialudta magát előre 2-3 hétre... mert hogy 2 napja nem hajlandó se aludni se enni.
Biztos hiányoznak neki a "sógorork" és bánatos. :lol:

Ami nálunk szenzáció viszont, hogy fordul már minden irányba, kúszik 1-2 métert és észrevétlenül kibújt 2 fogacska is!!! :D

Viszont amin egy picit most le vagyok akadva az a súlygyarapodás. Eddig havi 600-900 gr között hízott. Most, a tegnapi mérlegelés szerint összesen 280 gr-ot egész hónapban. :shock: (máskor 1 hét alatt volt ez a mennyiség )
Amúgy pont úgy eszik, mint Márti Kamillája. Nappal alig éjjel meg alig győzi nyelni. Én ezt a kevés gyarapodást betudtam annak, hogy 1, kijött 2 foga, 2, sokkal többet mozog mint eddig.
De a védőnő és a gyerekorvos paráztat, hogy igenis meg kell lenni még ilyen korban is a havi 400 gr-nak.

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

monee,
ma éjjel megírom nektek a számlaszámomat ( apa gépét lenyúlom, ha hazajön - most nem otthon vagyunk ) és holnap vagy holnap után postázom a cuccot!

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Honey: de jó, hogy jössz! Végre egy kicsit kikapcsolódtatok! A hegyi levegő biztosan jó! Picit pihentetek mindannyian! Sajnálom a nemhízást! Biztos, hogy a fogzás miatt, nálunk is lecsökkent Noncsi étvágya mióta jön a fogacska.
Gratulálok a 2 foghoz, a kúszáshoz meg a forgáshoz.... csak ki kellett mozdulni!! :D

Minyu: nagyon édesek a fiacskáid! Remélem most már hamarosan kilábaltok a sok betegségből. Megint ez a láz!? Drukkolok, hogy mielőbb elmúljon és ne kelljen megint orvoshoz menni!
4 fog????? El sem hiszem!

Konan: sajnálom az összeveszést! Főleg, hogy ilyen komoly az ügy!
Vendég

Sziasztok!

Én most nagyon boldog vagyok! A Lalut mintha kicserélték volna! :lol: Úgy eszik, mint a kisangyal! :lol: És újra egyre többet szopik! :lol: Még jó, hogy a 2 hét szopiszünet alatt folyamatosan fejtem.
Ma főztem neki brokkoli-krumpli-csirkemell főzeléket anyatejjel turmixolva. Úgy tátogott rá, hogy csak na! :lol: És ma már 4-szer szopizott! :lol: Nem mértem ugyan, de szerintem egész sokat ehetett! :lol:
Remélem, hogy ez a csoda nem csak 3 napig tart! :oops:

gwini

Gwini: hurrá, hurrá, hurrá!!!!! Ez nagyon jó hír! Még jó, hogy ilyen kitartó vagy! :wink:
Vendég

Hát ma sem voltunk túl 'termékenyek' :cry:
Vendég

Hello lányok!

Minyu: Végre... örülök, hogy a fiúk jobban vannak! AZért Nándinak még mennek gyógypuszik! OLyan szépek ezek a gyerekek! Fogacskához gartula!

Honey: Üdv itthon! Milyen kis ügyes Flóra baba!! Kúszik már ő is?! :lol: Sokat fejlődött az utóbbi időben! És még az első fogacskák is kibújtak! Nahát, mennyi változás! Szerintem ne idegeskedj a hízás miatt, Bius egy dekát sem hízott 2 mérlegelés között, de nem idegeskedem!

Monee: Ügyi Ákos, hogy már hintázik négykézláb! :)Azért neki is sokat számít a Dévény-torna, nem?

Konan: Sajnálom a veszekedést, de gyorsan hessegesd el a negatív gondolatokat! Remélem azóta már szent a béke! :wink:

Szeder: Barátság? Nehéz kérdés. Sok ember, akiről azt hittem, hogy barát, az esküvőmön bebizonyította, hogy nem az! SZóval olyan igazi barát talán 1 van: de ő messze, Szegeden.

Viták: Nálunk is vannak, mint mindenhol. Sajnos legtöbbször a család miatt. De hál'Isten a párom elég birkatürelmű, ami kell is hozzám! :oops:

NA megyek aludni, mert nem tudom, a kislányom ma éjjel meddig hagy aludni. Tegnap 1-től 5-ig nem aludt, ergo én sem! :? Remélem ma alvós éjszakánk lesz!
Vendég

Konan!
Ha publikus, írd ki magadból. Az is segít. Na meg hátha adunk ötletet, tanácsot.

Minyu!
Eszméletlen, Csongi így ül egyedül megtámasztás nélkül? Csak lesek. Gratula a 4. foghoz. Nálunk is párosával jöttek. Lehet, hogy most mi is azzal küzdünk.

Honey!
De jó, hogy jól éreztétek magatokat! 2 fogacska észrevétlenül? Írigy-írigy. Gratulálok a kúszáshoz, mászáshoz. Szerintem se kell foglalkozni a kevés hízás miatt.

Gwini!
Csak nem megtáltosodott a Lalu? Maradjon is így.

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

na visszaolvastam... sajna nem jegyzeteltem, úgyhogy előre is bocsi, ha kihagyok valakit.

Döbbenten láttam, hogy mennyi babó beteg. :cry: Starlark, Minyu : jobbulást a gyerkőcöknek!!!!
Most már igazán jöhetne tényleg a tavasz!!! vagy felőlem akár a nyár is....

Márti,
gratula a jól sikerült keresztelőhöz!!!
Picit irigykedek ám!! Sajna a párom annyira atheista neveltetést kapott, hogy nem hogy templomi esküvőt, de keresztelőt sem tarthatunk. :?
Ja, és legalább ekkora gratula a 36-os mérehez!!! :D

Szeder,
szívemből szóltál barátnő ügyben!!!! Annyira jó megfogalmazás a "havernő" !! Ami pedig az igaz barátságot illeti, Blúmival tudok egyetérteni!!!
Szerintem amúgy sok barátság azért is tud "elkopni" , mert nagyon mások lesznek az életkörülményeink. ( nem az anyagiakra gondolok persze! )
Nekem 1 igaz barátnőm van. Nagycsoportos korunk óta vagyunk barátok. Soha de soha nem voltunk egymásra irigyek, bármennyi ideig is nem beszéltünk egymással, mindig úgy tudtuk folytatni a beszélgetést, mintha most hagytuk volna abba.
Ja, és 25 év alatt egyszer sem veszekedtünk!!!!!

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

mi a párommal nagyon ritkán veszekszünk szerencsére.
Utolsó nagy vitánk még akkor volt, amikor pocakos voltam. Akkor az anyagiakon vesztünk össze.
De mióta meg van Flóra semmi feszkó nem volt köztünk. (max én borultam ki, de az nem miatta volt)

blúmi,
gratula a barátnődnek!!!! :D Jaj, annyira jó az ilyet olvasni!!

Valaki kérdezte az etetőszéket: mi 2 hete vettünk Peg Perego-t. Én is imádom, meg Flóra is!! Teljesen másképp eszik, ha abban ül!

Flóra annyira belejött a forgásba, hogy még hálózsákban is nyomja. :D
Először örültem neki és marha büszke voltam... viszont sajnos konstatálnom kellett, hogy sokkal rosszabbul alszik emiatt. Ugyanis folyamatosan pörög. :shock:

A mai naptól kezdve én is fogyókúrába kezdek.. mérsékelten. Semmi édesség és nincs szénhidrát este 6 után.
Kb 2-3 hét és el akarok hagyni egy szopit ( de ) , akkor a sportolást is elkezdem

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Névnapi köszöntéseket köszönöm szépen.

Blúmi
Én is gratulálok a barátnődnek! Gondtalan,boldog babavárást kívánok neki!

Gwini
Nagyon ügyes vagy, hogy kitartóan fejtél!

Honey
A babák szakaszosan fejlődnek és híznak. Van,hogy Emma se hízza meg a heti 100-at,előfordult,hogy csak 60-at vagy olyan is,hogy 1 grammal se mutatott a mérleg többet mint egy héttel előtte. Az összképet nézd… kerek,hurkás baba aki amúgy jól érzi magát vagy nyüglődősen telnek a napjaitok?
Havas táj csodás lehetett!!

Sziszi
Gamma-globulin….huh..nálunk ezt olyan koraszülöttek kapják akiknél a többszöri antibiotikum kezelés is hatástalan és már sepsis állapotában vannak. Szóval nem csak úúúgy…

Starlak
Donceknek jobbulást kívánok!
Minyu
Szegény kis Nándorodnak is!!!Sápadtarcú…de egyszerűen tüneményes pofijú a kisfiad!!
Mindkét srácodnak olyan gyönyörűűűű szeme van!!

Hencém 3 éves lett. Volt ám nagy családi buli a hétvégén…
Emma pedig a mai napon FELÁLLT a kiságyba kapaszkodva!! Délelőtt 3x este pedig 5x. Lekameráztuk!!
Amúgy kérdeztétek mit csinálok vele....semmi különöset.Persze sokat foglalkozom velük de ez gondolom mindegyikőtöknél így van. Viszont nálunk óriás húzóerő a tesó jelenléte ebben biztos vagyok.

Most csak ennyire futotta tőlem...
holka

Holka: ezen most jol ledobbentem: felallt?! :shock: :shock: :shock: 6 honaposan??? Hihetetlen ! Nagyon ugyes kiscsaj Emma, mar tenyleg nemsokara szaladgalni fog :wink: Henikednek boldog szulinapot igy utolag is :!:

Honey: Flora nagyon ugyes, hogy igy mocorog, meg a fogacskak is kibujtak. A sielesrol kepek? Nem lehet, hogy Floranak a levego hianyzik, azert nem alszik? Menjel most is setalj vele jo nagyokat, hatha jobban fog szunyalni. Ezt tapasztalatbol irom, ha nalunk elmarad a szokasos seta, akkor Bendo is sokkal tobbet nyuglodik napkozben. A hizas miatt tenyleg nem erdemes aggodni, most hogy elkezdenek majd igazan mozgolodni a babocak, szerintem meg inkabb lelassul majd.

Bejci: hogy sikerult vegul az ejszaka, hagyta a kicsi lany aludni a mamajat? :wink: Hogy allsz a kivizsgalasokkal, kell meg menned vhova? Ugy sajnalom, hogy ilyen sokminden utoler a szules utan :cry: A dietat tartanod kell tovabbra is kemenyen? Ha igen, akkor mar biztos sokat csinosodtal :D

Gwini: hurra a megtaltosodott Lalul, remelem, jo sokaig igy marad :lol: Te mar hust is adsz neki? Nem korai ez meg?

Minyu: Nandi tenyleg nagyon kis elesettnek latszik a kepen, de a lenyeg, hogy gyogyul mar. Csongi meg szuperugyesen tartja magat ... :lol:

Konan: gyere meselj, ha publikus.

Szeder: itt volt olyan kislany, akinek tej jott a cicijebol :shock: A gyerkorvos azt mondta, hogy teljesen normalis, mert belul ugyanazok a hormonok dolgoznak benne, mint anyukaban, es amikor megszuletik, o is lekezd funkcionalni. Sot, a doki mondta az anyukanak, hogy figyeljen ra, hogy ha sok a tej, akkor fejni kell, mert az o cicije is begyulladhat :shock: Engem mondjuk ez jol ledobbentett! Mi nem vitazunk szinte soha, de ez nem rajtam mulik. Szerencsere a paromnak van annyi turelme, ami tobb embernek is eleg lenne :) Jol kiegeszitjuk egymast, met nekem meg kb. fel embernek valo van.

A baratsagrol: no a tavolsag aztan igazan "jot" tesz ennek. En azt gondoltam, hogy sok baratom van, de sajnos kiderult, hogy allati nagyon tevedtem. Es ez az ido mulasaval egyre rosszabb lesz. Meg mindig az emberek hianyoznak leginkabb Magyarorszagrol, de sokszor eltunodom rajta, hgoy miert is?! Hiszen nem irnak, nem keresnek, nem valaszolnak a leveleimre, nem erdeklodnek. Szomoru ez ... Szoval nem tudom, hogy haza akarok-e menni, hiszen most ugy erzem, hogy otthon sem lennek kevesbe maganyos, mint itt. Most mar !!!

Eszike: drukk a fogacskanak, hogy bujjon mar ki ! Milyen volt az ejszakatok?

Evibabi: orulok, hogy a nagyfiaddal rendezodnek a dolgok! Etetoszekes infoknak en is orulok -jo, hogy kerted-, mert en is meg csak nezelodok.

Starlark: milyen volt az ejszakatok? Doncek most mar jol van? Gyors gyogyulast neki !!!

Blumi: a baratnod tortenetet olyan jo olvasni. En is nagyon szeretem az ilyen "sztorikat", mert remenyt ad mindenkinek. Arrol nem is beszelve, hogy ok milyen boldogok lehetnem most. Sok-sok oromot kivanok nekik a kis bebivel :D Ja, es mi igy unnepeltuk a marc. 15-et :lol: >>> Kép kokarda :)))

KépKép
Kép
humanka

A "Bendo-kokardahoz" annyit, hogy tok veletlen volt :lol:

Monee: ugyes nagyon Akos is a negykezlabazassal :) A videot nem teszed fel a youtube-ra?! Ha meglesz a haziko, majd johet a kep, no meg az is erdekel, hogy Apa hogy fogadta, hogy o ilyet akar :wink: A hetvegei partinak lesz vmi apropoja :?:

Marti: nem semmi a menu akkor sem, ha nem mindent sk csinalsz, igy is nagyon sok melo lesz vele, meg takaritassal, minden massal egyutt. Mi is az egyszerubb megoldast valaszottuk es etterembe megyunk, ehat mi most a helyzetunkbol adodoan nem is nagyon tudtunk volna mast csinalni.

Evibabi: akartam az elobb kerdezni, hogy mikor mentek szemeszetre? Leirod majd, mi volt, engem erdekelne, mert mi is elegge "vaksik" vagyunk, es akkor ez alapjan nekunk is kene menni. De megvarom, mi volt veletek, mert feleslegesen nem megyek oda. Raadasul nekem eleg keson -majdnem 18 voltam- lett csak szemuvegem, igy lehet, hogy annyira nem is surgos.

A.m.: bizony, nalunk oszul :) Nem baj, mert szep az ido, csak mostansag sokat esik. Ami alapbol jo, mert itt folyton vizhiany van, szoval ennek orulni kell, de nekunk egy kicsit szukult igy a mozgaster. Kicsit nyugosebb is Bendo, ha neha nem megyunk setalni, de szakado esoben nem megy. MiniGyuszi mar 7 honapos, hihetetlen, ezen mindig megdobbenek, hogy hol tartunk mar :shock:

Gabolino: koszi a feladatokat !!! Meg kell mondanom, a gyerekem egy zseni (ezt persze eddig is tudtam :lol: :lol: :lol: ). Szoval amikor olvastam a feladatokat, amiket leirtal, raneztem Bendore, aki a jatszoszonyegen jatszott. Olyan "na most akkor elkaplak" nezessel, hogy itt a torna ideje. Ramnezett nagy csibeszesen, es szep-lassan ahogy a nagykonyvben meg van irva, atfordult :lol: Komolyan mondom, mint aki tudta, hogy mi lesz, es nem akarja. Szoval sk. atfordult, azota is mutogatja az uj tudomanyat egyfolytaban. Ez a gyerek ert a telepatiahoz :lol: Es nem tudom, ti is igy voltatok-e Andorral, de azota Bendo egyfolytaban fel akar ulni :shock: Eddig semmi hajlandosagot nem mutatott az ulesre, most minden alkalommal (meg szopi alatt is) huzna fel magat ezerrel. Elkepeszto !!!

Hbetti: kepzeld, eppen most hetvegen kaptunk egy ilyen kincsesladat mi is. Szerintem a mienk iszonyat ronda (majd csinalok egy kepet :p ), de a paromnak tetszik, szoval megtartjuk :?

Nalunk a fentieket leszamitva semmi ujsag, Bendo fogzasa most egy kicsit enyhebb, sehol semmi jele annak, hogy kibujna persze, forog, uldogel, es egyebkent meg keszulunk az utazasra. Probalok mindenre gondolni, amit ugysem lehet megtenni. Most dobbentem ra, hogy nem is az utazas lesz a legnehezebb resz, hanem ahogy az idoeltolodast fogjuk lekuzdeni :? Azt hiszem, lesz 1-2 almatlan ejszakank, de azert remelem, hogy nem nyuglodunk majd vele tul sokaig. Felnottkent ezt teljesen jol lehet kezelni, de Bendonek ugye nem lehet megmagyarazni, hogy most nem kene aludni, majd egy kicsit kesobb ...

KépKép
Kép
humanka

Jaj, es a legfontosabbrol nem is irtam !!! (Mindjart abbahagyom!)

Voltunk szombaton eskuvon. 2-tol volt a hivatalos templomi, arra jott Bendo is. Csillagos otost kapott magatartasbol, nagyon jol viselkedett. Nezelodott, neha kicsit magyarazott, vigyorgott, amikor elkezdett 1-2szer nyugtalankodni, akkor felvettuk, az olunkben volt egy darabig, megnyugodott es ment vissza a babakocsiba. Szuperjo gyerek volt !!! A vacsi meg a dinom-danom 6-tol volt, oda mar nem jott velunk, barataink vigyaztak ra. Nem volt konnyu otthagyni, mert faradtan, nyugosen hagytuk ott veluk, sirt is, igy eleg nyugtalan voltam. De az elmondas alapjan ugyesen megoldottak mindent, aludt egy kicsit Bendo, utana felebredt, adtak neki cumisuvegbol tejet, aztan leraktak ejszakara es aludt tovabb. Szoval minden teren jol debutalt !!!

A barataink vigyaztak ra, egy par. A lanynak eppen aznap volt a szulinapja, mi meg csinaltunk neki meglepit a ferjjel kozosen :D Hoztam indiai kajat (az a kedvence), meg szepen teritett asztallal vartuk oket, romantikus gyertyafeny :D , meg volt torta is gyertyaval. Kaptak meglepit is, mert a megismerkedesuknek is aznap volt az evforduloja. De jol sikerult, a lany egyaltalan nem szamitott ra, a srac meg -akivel kozosen szervezkedtunk- mondta, hogy az asszony egesz nap azon morgolodott, hogy milyen szulinap az, ahol meg torta sincs, es alig tudta visszatartani, hogy vegyen egyet :D :D :D Jol sikerult ez a meglepink !

Na, most mar tenyleg eldugulok !!!

KépKép
Kép
humanka

Minyu! Gratulálok a 4. fogacskához! Tényleg elég sápadt Nándi, de eyébként már jól néz ki!

Anyooka! Hogy vagytok??

Winona, Petra! Régen voltatok, mi újság?

Holka! Eeeez igen!!!! Turbó ütemű mozgásfejlődés! Ha van kedved tegyél majd képet a szülinapról, és Emmáról! Utólag is sok boldogságot Henikének !

Bejci! Az esküvődön? :shock: Milyen barát az, aki egy esküvőn bizonyít??? Ez elég ronda történet lehetett! (Hiszen egy esküvőn már Humanka Benije is tud viselkedni. :) )

Humanka! A kokárdás kép nagyon tetszik!!! És le a kalappal Bendő előtt, ahogy az esküvőn viselkedett! Kiváncsi vagyok, hogy hogy viseli majd a hosszú repülést, meg a környezetváltozást. Úgy látszik nagyon egy hullámhosszon vagytok a fiaddal: fejedbe veszed, hogy forogni tanultok, Ő meg megcsinálja. Maradjon így ez később is! :) (nem emlékszem : Te már elkezdtél dolgozni?)

Konan! Kicsit aggasztó, amit írsz! Nem próbáltok meg valami terápiát?

Starlark! Hogy vagytok? gyógyul a cslád?

Honey! Jaj, de jó, hogy megjöttél!!!! 10 nap alatt két csúszás? Nem voltál elkényeztetve! Ha vannak képek, teszel fel?!
blúmi

Honey! Szerintem se aggódj a kevés hízáson! Ahogy írtad, most nagyon beindult a fejlődése, lehet, hogy most erre koncentrál a kis szervezete, és nem a hízásra. (Bocs Holka, ha ökörséget írtam.) Ráadásul sokat mozog már.

A sport nekem is nagyon hiányzik! Annyira nincs már kondim, hogy amikor elromlik a lift, és kézben cipelem Bálintot babakocsistól az ötödikre, akkor az nagyon elfáraszt. 8) Ja, és a babakocsinkra még egy dög nehéz mózeskosár van rászerelve. Ráadásul amikor viszem fel, akkor Bálint sírni szokott. Mindig mondom neki, hogy sírni egyedül nekem van okom :) aztán a kis okosom abbahagyja. Tegnap még bevásárolni is voltunk, úgyhogy az összes kaja is benne volt a babakocsiban. A másdikon - ahogy kell - kiestek a zsömlék, és egy emeletet visszagurultak. Ekkor már Bálint is nevetett. :lol:

Nagyon kedves idős emberek laknak nálunk a házban, szeretek velük beszélgetni, mindig megcsodálják Bálintot is. És mindig lesik, hogy mikor tudnak segíteni. Egyik nap megint elromlott a lift, és az egyik bácsi - 87 éves - mindenképpen segíteni akart a cipelésben. Felment a lépcsőre, és alul , szinte a kerekeknél megemelte a kocsit, Bálint meg kezdett egyre jobban függőleges helyzetbe kerülni. Annyira betojtam, hogy kiesik, hogy szinte magastartásban fogtam a babakocsit, hogy vízszintes maradjon! Azóta nem fogadok el segítséget, egyem meg a szívüket. Tudom, hogy jót akarnak, de már egyedül sok dolog egyszerűbb!
blúmi

Sziasztok!

Csak lejelentkezem! Sajna visszaolvasni nem tudtam és nem is tudom tudok-e!!

Múlt héten lezongoráztunk Kornéliával egy tüszős mandulagyulladást! Két napig 39 fölött volt a láza!
Csütörtökön végre megkapta Ramóna az oltást! Szóval múlt héten a szerda kivételével orvosnál voltunk minden nap! Na gondoltam Ramóna megkapja az oltást és akkor egy darabig vége lesz az orvoslátogatásnak! Erre tegnap Ramónának hőemelkedés, iszonyú nyűgi egész nap csak sírt pedig ez Rá nem jellemző! Ma reggel is már hőemelkedéssel keltünk! Szóval ma újra megyünk az orvoshoz!!!

Úgyhogy most sajna csak ennyi!! Bocsi de jó volt kiírni Magamból, kezdek már befordulni! December eleje óta ezt csináljuk már :(

Kép
Kép
lanta

Sziasztok!

Hát,ma nem én leszek az optimizmus szobra,az biztos! Az csak egy dolog,hogy Csabi lázas lett és itthon van,nem fáj semmije,de felkelni sincs kedve! De tegnap este köhögni kezdtem,aztán orrot fújni,kezem-lábam-hátam fájni, hajnalra pedig 38 fokos láz,nagyon erős fejfájással jött hozzá,ami az Algopyrintől is csak hőemelkedésig ment le és reggel újra elindult felfelé. Most bevettem még egy Algopyrint,iszok Kalciumot és most az előbb rájöttem,hogy a mellem is begyulladt,van benne egy kőkemény,fájó nem is csomó,inkább duzzanat vagy púp. Holka! Lehet összefüggés a mellgyulladás és a másik betegség között? Majd kerítek káposztalevelet és már mindenféle pozícióban próbálom Kamillát szoptatni,amihez a kisasszony nappal révén nemigen aszisztál,merthogy az evésnél sokkal érdekesebb dolgok is vannak...
Hogy mindezek mellett mennyi türelmem van az aprónéphez,azt inkább nem ecsetelném...holnap meg mennénk az Astiba a keresztelőre ruhát nézni a srácoknak,mindent megszerveztem, a végén meg én nem fogok tudni elmenni,pedig valószínű csak holnap tudnám megoldani...
A gyerekek rémségesen viselkednek, egyszerűen még a bőröm is fáj a visítástól...szóval ez itt nem az én napom...a férjem sem maradhatott itthon,mert most épp helyettes osztályvezető a héten,a legjobb esetben ér 18h körül haza. Anyukám az ORFI-ban,anyósom most viszi rehabra a nagymamát.Nővéremnek meg nem is szólok,hogy segítsen,mert a tavalyi műtétje után még mindig nagyon gyenge az immunrendszere,egy erősebb vírusfertőzés megint kórházba juttathatja! Szóval ez most épp a legjobbkor jött,nem beszélve,hogy egyébként vasalnom,főznöm kellene és konyhát kéne takarítanom...
Na, ennyit arról,hogy milyen erős és energikus vagyok...Gyűlölöm a kupit a házban,azt meg végképp,hogy nincs erőm megszüntetni.Már most félek,hogy nem lesz kész a keresztelőre semmi!
Bocsi a panaszáradatért. megyek,mert valahogy ma nagyon pörögnek a fiúk! Ki kéne Őket vinni az udvarra,ha Kamilla elalszik,csak se testem,se lelkem nem vágyik erre...ritkán momdok ilyet,de most tényleg feküdnöm kéne!
Bocsi,hogy nem reagálok most,pedig úgy örülök Lalunak,Bendőnek,Ákosnak,Biusnak,Flórának és minden szépséges és ügyes babának!
Azért a talit kezdjük szevezni,csak,ha lehet,ne április 4-re!

Márti
borossné becz márta

Lehetne ez a panasz oldal??? :oops: :roll:

Mióta hazajöttünk a kh-ból, a nagyom teljesen kikelt magából. Mint egy kis vadbarom (bocsánat, hogy ezt írom, de egyszerűen nem tudok rá jobb szót) úgy viselkedik. Állandóan hisztizik, bármit csinálunk nem jó. Jobban mondva, ha velem van, semmi nem jó. Teljesen kiakadok, mert egész nap negatívkodik (értsd minden második mondata: megrugom anyát, csapkodom a tollat, tönkreteszem a dzsipemet stb) és ezt elég nehéz tolerálni. Nem tudom, mit csináljak vele. Komolyan kezdek bekattanni... Tudom, hogy én tettem ilyenné, hiszen én vagyok itthon vele, én nevelem, és annál elkeserítőbb a tudat, hogy nem tudok hatni rá. Se szép szóval, se kéréssel, se paranccsal, se büntivel. :cry:
Most kinn játszik az udvaron.

Megyek, nyalogatom még kicsit a sebeimet... :?

Kép
Kép
Kép
minyu

Húú tegnap írtam még hsz-t ,de mikor kiírta,hogy .....error akkor felment a pumpám és így nem is jöttem később sem.
Csak a képet teszem fel (Evibabi kérte)újra+ami még eszembe jut a tegnapiból
Kép
Evibabi!
Nekünk nagyon bevált ez a szék és nagyon jó,hogy 3 fokozatban dönthető :D ,mert nem tud még rendesen 90 fokban ülni

Hbetti!
De szoktam videókat csinálni min. 1 db/hét,már kettőt fel is tettem a youtube-ra
http://www.youtube.com/watch?v=h0w8Ht00Wy0
http://www.youtube.com/watch?v=UHBjp_ZM ... annel_page
remélem jól másoltam be

Kép
Kép
a.m.

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?