csilla!
pont most kérdeztem a dokink a fogmosásról.ő azt mondta,még nem javasolja,mert játéknak veszik és amikor meg kellene,akor majd nem akar.másfél éves kor körül javasolja.én megmondom őszintén,ha felül is kijönnek a fogacskák(napok kérdése egyszerre 4),én veszek fogmosó-cuccot és elkezdem szoktatni.nekem nagyon rosszak voltak a fogaim,majdnem mind tömött
,úgyh szerintem ez az egyik fő "parám".biztosan ezért is menekítem minden cukrostól tudat alatt
joli!
hajó hogy áll?
pat!
fáj a torkom,mint a fene
ez már neten is fertőz?orrdugulást nem kérek,mert én is visszaeső függő vok
gabi!
ügyes lánykád van,tudja,h fertőzést már nem hozunk haza és gyorsan gyógyulunk.kinek terített így meg?édipofa.
na és a "story",ami igazából semmi extra,csak nekem bosszantó.
csütörtökön vagy szerdán felhívott a sógornőm és most inkább idézem:"szombaton átmennénk felköszönteni titeket,mert a betegeskedések miatt elmaradtunk.de tudod,h délutánra nem tudunk menni,mert akkor szinte rögtön indulnunk is kell haza,úgyh ebédre mennénk,ha nem gond.de ha igen,akkor viszünk kaját..."köpni-nyelni nem tudtam,csak dadogtam vmit,h kitalálom,h tudok-e készülni vagy vmi ilyesmi.tudni kell,h 5en vannak,3 gyerek,abból kettő iker,két lány,kétévesek múltak és amolyan nőttek,ahogy kedvük volt
sok szabály nincs náluk.utoljára amíg itt voltak,végig cumisüveggel mászkáltak,amiben persze málnaszörp volt és mindent összekentek a vadifriss lakásunkban.
...szóval kipanaszkodtam magam a bnőmnek,mert nem értem,h1.miért nem tudnak ebéd után elindulni,alszanak a gyerekek a kocsiban(ebben sincs náluk rendszer,ha alszanak,alszanak,ha nem,nem,úgyh ez nem lehet gát)ideérnénrk 2re,majd 5-6 felé haza vacsizni...2.miért nem hagyja meg a lehetőségét,h én hívjam meg őket?...3.egyáltalán nem bírjuk egymást,akkor miért telepszünk egymás nyakára egész nap?
na mind1,gondolom,én látom rosszul és összeférhetetlen vagyok
ideértek fél1re.rakottkruplit kajáltunk,a lányaik kiborítottak(játékok fölhözvágva,az összes játék a földön,taposták,rúgták stb.).3felé kínomban berktam a horton mesét,h nézzék,erre a 2 apuka elaludt a szőnyegen,a csajszi pihent a garniturán,a gyerekek meg "játszottak".dorkó 4kor megette a gyümijét,majd elfogyott a türelmem(azt hittem,kb akkro azért elindulnak)és felmentem lefeküdni vele.
én esküszöm,nem szoktam ilyet csinálni,de azt hittem,h megkattanok odalenn.fél óra múlva lementem,hátha...de ááá,még bőven jobbra-balra feküdtek,senki nem igazán dumált(a férjem nem egy nagy dumaláda)mégis csak vártak vmire.de mire????én is vártam kb negyed órát,majd visszamentem Dorkóhoz
végül fél7kor mentek el,mikor már vacsizni akrtak a gyerekek és viccesen közölte a sógórnőm,h elindulnak,mert ha esznek a lányok,akkor hánynak a kocsiban,mert felőle aztán kiehetnék a hűtőnket
én nem is kínáltam őket