Új privát üzeneted érkezett!

Fenci
HATALMAS GRATULA!


Susy
Édesek a fiúk a képen! :)
És nagyon jók a pocifotók!

Lamázsa
Lacinak jobbulást!

Vicus
Nagyon helyes Lilla szobája. :) Jók ezek a Walt Disney-k :)

Kandi
Örülök, hogy jól vagytok és szerintem rendben lesz minden, főleg, ha minden eredmény eddig jó! :)

Gizi
És lehet tudni a neveket ? Elárulod?

Lmami
Hogy milyen gyorsan nőnek :shock: :lol:

Krisz
Ez tuti-tuti pozitív :lol: Ennél pozitívabb nem is lehetne. :)
A teszteléssel kapcsolatban nekem egyszer azt mondták, hogy lehet napközben is, de előtte 6 órát tartogassam, hogy a teszt is érzékeljen valamit, ha van mit :)
Örülök, hogy minden reneben és természetesen várunk minden képet :) Olyan jó, hogy végre összejött nektek :)

Dike
Ezek nagyon szuper hírek! :) Örülök :lol:
Mindent bele :)

Kép

Kép
princzike
 
 


Krisz :)

Nálunk a házidoki akkor írt ki táppénzre veszélyeztetett terhesként valakit, ha a nőgyógyász adott igazolást a terhességről. Viszont ezt akkor teszik, amikor már van szívhang is.
De a házidokihoz nyugodtan elmehetsz, valami más indokkal biztos kiír. Pl. influenza, az úgyis hosszabb ideig tart. És mire abból "meggyógyulsz", már a kezedben lesz a nőgyógyásztól is a papír.
Drukkolok, hogy sikerüljön elintézni. pihizz sokat!
Hányinger?
Vendég
 


Fenci!

Gratulálok kis Márkhoz!Kívánok nagyon sok boldogságot,örömöt és egészséget!


Hallott valamelyikőtök az Aviva-tornáról?Vagy esetleg "használta"?
Ezt ajánlották nekem/nekünk meddőség illetve nőgyógyászati panaszokra.Sok érdekeset olvasni róla a neten,de engem mégis érdekelne ha valaki közelebbről ismerné a módszert.

Krisz!

Hagának igaza van.Írasd ki magad infulenzával,vagy bármivel.3 hónapig tp-n tarthat a házidoki minden indoklás nélkül.
Vendég
 

 
 

Fenci!

Gratulálok Márk babához!
Jó egészséget, sok örömöt, sok tejcsit,és mielöbbi hazamenetelt kívánok!!
csipcsab
 
 


Krisz!
Engem simán kiírt a házidoki, de tény, hogy kell papír arról, hogy terhes vagy. Szívhang viszont nem kellett hozzá. De mivel minden háziorvos más, szerintem kérdezd meg a sajátodat, hogy mit vigyél neki. Ma nem teszteltél???

Sleepin!
Igen, köszi megnéztem, akartam is írni, csak elfelejtettem. A kerekei nem igazán tetszenek, de felvettem a lehetőségek közé. De az álmom még mindig a teutonia, és most lehet, hogy megkapom majd nagyker áron, ami tuti lenne.

Csipcsab!
Nem hoztál képet Flóráról????

Gröni!
Pusszantás!

Susy!
Milyen volt az utatok? Jó itthon?

Ma voltunk afp-n és uh-n. Hát örülök, hogy nem a keszthelyi kórházba járok amúgy. Csomót kellett várni, és képzeljétek a doki felém se fordította a monitort, így egy pillanatra se láttam Babákokat. Majdnem elbőgtem magam. Szerencsére jött az uram is, ő látta őket, minden a legnagyobb rendben van. Kértem képet, de nagyon szar, a 9 hetesen több látszik. :evil:

Ja lenne egy kérdésem: 12 hetesen Hajdú dr azt mondta a mellső falon tapadnak a méhlepények, ez a doki viszont hátsó falinak mondta. Ez hogy lehet?

KépKép
zsófikukac
 
 


Beszéltem Fencivel (vagyis smseztem), tejcsi van, csak éhes száj kéne, infuzión van Márk (gondolom mert picike). Poci még fáj sajna. :( Holnap megyek be hozzá, ha minden jól megy.

Gröni! Szopi alatt röntgen: Én voltam (2,5 hós volt Bende minkor eltörtem a lábam -életemben először-), először nem tudtam, hogy szólni kell, de ha szólsz, adnak k*vanehézköpenyt. No para! :D

Lili! Én jártam Avivára. vagyis egyszer voltam+ itthon könyvből csináltam. Hát lett egy Bendegúzom, hogy miatta vagy sem... :) Nekem mondjuk peteérési problémáim voltak (+piris) és hát ugye alapvetően ezen segít az Aviva. Ha Neked is ilyen jellegűek a problémáid, megéri, veszíteni nem veszítesz vele semmit.

Kukac! Okés! :D Csak nem akartam, hogy véletlenül ne vedd észre. Mész be Fencihez?

Kép
Kép
sleepin
 
 


Sleepin!
Sajnos nem tudok, mert tudod én nem Pesten lakom, de add át neki az ölelésem!

KépKép
zsófikukac
 
 


Fenci
Gratula a pici fiúhoz :D biztos hamarosan veled lehet, szépen növekszik majd :D

Sleepin
mellszívót vitt be Fenci? Gondolom ilyenkor fejni kell.

Krisz
azta mindenit :D gratulálok a csodabébihez :D pihenj sokat

Pár napig nem volt netünk :? Tegnap délután óta meg fáj a fejem :cry: ha lehajolok, vagy köhögök, ilyesmi, akkor erősen, amgy nem annyira. Anyu szerint lehet homloküreggyulladás :roll: asszem orvoshoz kell mennem

Kép
gaby25
 
 


Sziasztok!

Köszi az ötleteket csajok! :D Végülis felhívtam a háziorvost és mondtam az asszisztensnőnek, hogy mennék mert terhes vagyok...és mikor menjek, hogy ne kelljen várnom.Megkérdezte a dokit, mondta neki, hogy "gravid" :) vagyok, így 11-re kellett mennem.
Be is hívtak, mondtam mi a helyzet...amúgyis kb 2 hete voltam náa, akkor a Női klinikára kértem beutalót...szóval most emlékezett.Mondtam neki, hol voltam eddig és mi volt.Mondom kellene táppénz. Persze, mondta.Úgyis vezsélyeztetett terhes lesz ilyen előzmények után.Mikortól?Csak arra kért, hogy majd hozzak papírt nőgyógyitól...mondom majd jövő hétfő uh és utána kérek.Azt mondta, ok ráér.Szóval nem tudom mivel vett végül táppénzre de azon vagyok. :D Mondta, hogy majd jelentkezzek terhesgondozásra, de megegyeztünk, hogy az majd ráér az uh után. :D Szóval könnyen ment.

Odabent is beszéltem reggel az igazgatóhelyettessel, hogy mentsen fel az ügyelet alól mert hát...terhes vagyok. :) Mondom majd megyek dokihoz, úgyhogy lehet nem is jövök majd.Mondta, hogy minek jöttem be, menjek minél hamarabb.Aztán a dirivel is beszéltem, addigra már ő is tudta..és mondta, hogy most ez a legfontosabb...persze megérti.Hozzáteszem, hogy én oda is jártam anno suliba, vagy 9 éve dolgozok ott, úgyhogy tudnak mindent, végigasszisztálták az egészet.Örülnek nagyon és drukkolnak, hogy minden jól menjen. :)

Fencinek és babókának mihamarabbi összefonódási lehetőséget kívánok!!!Gyors felépülést, gyarapodást!!! :D

Gaby
Hol szedtél össze ilyesmit??? :shock: Jobbulást neked is mihamarabb!!!

Zsófi
Elfogyott a tesztem, de majd ma 5 után elugrok a rossmanba meg a gyógyszertárba... :) CSak hőt mértem: 37,3 volt.
vizkriszisback
 
 


Krisz: tok jo, hogy ilyen rendesek a munkahelyen :D ritka az ilyen!

Fenci: Isten hozta Mark babat! sok tejcit, jo egeszseget!

Kukac: tesom eladja az ikerkocsijat, kb 2-3szor hasznalta. ez 3 kerekes, dontheto hattamlas.
ha erdekel ad hozza ajandekba az elso par hetre egy regi tipusu, de szinten alig hasznalt iker melykocsit.
a 3kerekes kicsire osszecsukhato, a corollajaba siman belefer :) ha erdekel keresek rola kepet :D

koszi az oteleteket a felfazasra, mar jobb :)

Giz
Kép
Kép
III. uh: 11.04
kissgizi
 
 


Zsófi!

Okés hozok képeket csak multkor mikor írtam aznap mentünk el itthonról és 7végén jöttünk haza.

Feltöltöm a képeket és rakok. :D
csipcsab
 
 


Csipcsab!
Ez esetben megbocsájtom! :lol:

Kisgizi!
Köszi, küldesz képet?

Krisz!
Örülök, hogy sikerült elintézned! :lol:

KépKép
zsófikukac
 
 


hali,

talaltam par kepet, epp hasznalat kozbeni :) remelem sikerul becsatolni :)

Kép

Kép

Kép

mindjart keresek a masikrol is.

ha esetleg nemlatszik jol el is tudom kuldeni, illetve a reszleeteket is meg tudom kerdezni a tesomtol, csak most jutott eszembe, hogy teged erdekelhet ;)

Giz
Kép
Kép
III. uh: 11.04
kissgizi
 
 


sajna jobb kepet egyelore nem talatam, majd kerek a tesomtol ;)

Giz
Kép
Kép
III. uh: 11.04
kissgizi
 
 


Gizi!
Légyszi a márkáját kérdezd meg és akkor utánanézek!!! :lol:

KépKép
zsófikukac
 
 


Zsófi akkor közkívánatra! :D

Így csikorgatja a fogait. :lol:
Kép

Itt meg olyan gyönyörű szerintem. 8)
Kép

Amúgy egy nagyon kis hisztis pinus. :lol:
Ha vmi nem úgy van ahogy Ő kigondolta akkor olyan hisztibe kezd hogy krokodilkönnyekkel visít. :twisted:
csipcsab
 
 


sleepin
köszi, megvagyunk. Davi még mindig a dobálozás mestere. Anyuéknál voltunk egy hete szülinapozni, és vagy a sütiket dobálta, cagy a sütikbe az autokat. Tök égö volt. A többiek persze élvezték a müsort, meg a kinlodásomat :roll: De petivel is alakitanak. Hétvégén Peti bicajt vitt ki, Davinak meg motort és labdát vittem. A labdát persze elszedte P, aztán elrugta a francba, ahogy egy nagyfiu labdázik. Davi meg nyafogott. Na, gondoltam, délutánra nem adom elö a kezdö szülőt, hogy két gyereknek egy labdát viszek, vittem egy kisebbet is. Na akkor meg azon ment a harc, ki melyiket rugja :shock: ugyhogy két tök egyforma labdát fog hozni a nyul :evil: Amugy néha tök aranyosan elvannak, P könyvet olvas neki, vagy autoznak, esetleg ökörködnek, ami mendkettönek tetszik, csak az én hajam áll égnek. Davi most már probál egyedül enni kanállal, mikor milyen kedve van, ugy sikerül. Aztán ha megunta, eldobja az kanalat a ráragadt éetellel együtt. De nem bánom, Petit még 3 évesen is etetni kellett. Lehet, elkényeztettem? :oops: Davi szeret csuszdázni is, hason a legjobb. Megfogom hátul a grabancát, igy nem gyorsul be, tök nagyokat vigyorog. Meg aranyos, ahogy teszi-veszi magát itthon, amikor sétál. Szoval tényleg igaz, hogy meg kell öket zabálni másfél évesen, de fizikailag kimeritö. Ja, meg a babakocsi napernyöjével "porszivoz". Ezzel is elvan, csak rájött, hogy igy a magasabb polcokat is eléri :? Bezséd még nincs, az "alma" értehtö, perzse nem iyg mondja, hanem vmi mámma, meg a "baba" stimmel, azt igy is monmdja. Bár az elején monden "bebe" volt neki, abbol maradt meg a "baba". Megért mindent, és okos. Ja, minden gyerek okos a szüleinek :) Multkor bentmaradt a pelus a szobában, és kidobta a szemetesbe, kukaturkálás nélkül. meg kértem, hogy dobja ki a papirt, és azt is kidobta szépen.

gröni
irtad multkor, hogy Dora csak reggel alszik, napközben többet nem. És elvan magában? Tudsz mellette igy is csinálni ezt-azt? nagyon gyorsan fejlödik ám, hogy már foga is van, meg átfordult.

lili
én Aviváztam kemény egy honapig. de abban a honapban nem voltunk eredményesek. Peteérést segitö tornát casinálta, de bakker, nagyon elfáradtam benne. Bár nem vagyok már az a sportlady. Azt mondják, az a lényege, hogy felmelegiti a belsö szerveket, igy jobban dolgoznak. Hát az tuti, mert leizzadtam. Pedig könnyünek tünik.

zsofi
ezt a "hol tapad a lepény"-dolgot én se értem :roll: csak nem mentek el onnan? :shock:

gaby
siess gyogyulni! azta, már csak 2 honap :lol:

krisz
de jó fejek a fönökeid, hogy igy tánogatnak :D sajna, nem mindenkinél ez a helyzet. akkor most sirós-rivós bucsu a diákoktol?
sajnálhatják a dögös tanárnöt!

gizi
hogy állnak az esküvöi elökészületek? családbol hányan tudnak kimenni? ugye, kint lesz, ha jol emlákszem?
Vendég
 


csipcsap
ezek a szempillák!!! :D
Vendég
 


Hali! :D

Csipcsab!
gyönyörű szempillák!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Kta!
régen hoztál képet a babóról.mikor is mész a Sote-re? :roll:

Kukac!
ez hogy lehet??biztos ért az uhuhoz aki most nézte? :shock:

Gizi!
mesélj tényleg az esküvői cécóról! :D

Kata!
nem eccerű 2 fiúval!vajon nem lesznek féltékenyek a csajszira? :lol:
én úgy emléxem, itthon tartják giziék az esküvőt, vagy nem? :oops:

Sleepin!
Fencikének add át h küldöm a pocakgyógyító enerdzsiket! 8) vajon mikor jöhetnek haza? :roll:

Gaby!
basszus, megfújt a szél?egyébként nekem is fájt regel nagyon a buksim+a homlokom.de engem megfújt a hétvégén az tuti,(orkánszerű szélben balkonládaültetés, fűmagvetés....)
jobbulást! :)
infralámpázd!az segít! :P

Gröni!
tecc a reklámszöveg :wink:
abba akarod hagyni végleg a szopiztatást? :roll:
magától a szopitól fáj, vagy a rossz testtartástól szopi közben? :shock: szegényke :?

csomóan eltűntek megint:Zapáné?Zsu?Mofly?Ticsi?Lami?......és a Többiek? :roll:
Vendég
 


Vicus!


Itt vagyok!!! Puszika neked!!!! Lassan te következel és szupi a gyerek szoba!!! Olyan irigy vagyok!!!

Fencike!!!
Nagy gratula Márkhoz, majd együtt várjuk a fiúk névnapját!!!

Viki!
Neked is nagy ölelés (mint Teletubieknal) :lol: :lol: :lol: Ismeri valaki a mesét??? 8) 8) 8)

Csipcsab!
Ez a lányzó jó lesz menyemnek! Még válogathat is nálunk :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Gyugyi!
Kép
Vendég
 


vicus
babóról 4d képet raktam kb egy hete. ez a legfrissebb. sote-ra csüt megyek. Giziék lehet, hogy itthon tartják, nemtom már :oops: én inkéább attol félek, milyen sora lesz a picinek a két fiu mellett. majd röpködnek az autok a feje fölött. nem hiszem, hogy nagyon csajos lesz majd :roll: mindenesetre nem lesz rozsaszin baladahinja 8)
Vendég
 


Szép jó reggelt!


CSipcsab
Jaja de édi ez a babó! :D

Kata
Hát lem lehet és nem is lesz könnyű dolgod ezzel sok csöppséggel! :lol:

CSak egy tesztet vettem tegnap a DM-ben, mert a Rosmann bezárt mire odaértem.Hőm 37,2 volt kora reggel és éhesen keltem, na meg a mellem is fáj. :D Amúgy 41.cn, de lehet csak 14. dpo.

Kép

Pusszantás!!! :D
vizkriszisback
 
 


Pálinkásat :!:
Kép

Kép Kép Kép Kép
Tökéletes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D

KépKép
zapáné
 
 


Lefotóztam mégegyszer ezt a 25-ös tesztet, most jobban látszik.:)
Kép

Kérdések:
Milyen testmozgást végezhetek szerintetek?Séta gondolom mehet.Egyéb?Nem akarok eltunyulni.
Lepedőakrobatizmus? :oops: Péntek óta szünetelünk...de pl kedden amikor még nem tudtuk, hogy baba van akkorát sze*eltünk :oops: , nem fájt semmi, nem éreztem semmi rosszat.Vélemények?
Hajam megint bebarnuljon majd?Az csak hajszinező volt. Szerettem azt is, szóval nem gond. :D
vizkriszisback
 
 


Sleepin!

Köszi, majd szólok. De nem tom, hogy tudnak úgy röntgent csinálni a gerincről és a bordákról, ha pont az a rész van eltakarva! :roll: Fencikét sokszor ölelem, puszilom és Márkot is! Szegénykék, csak megkapják már egymást!

Kata!

Aranyosak lehetnek a fiúk ahogy kikészítenek! :P Csak nehogy azt csinálja a két rosszcsont a húgukkal, amit a szomszéd két rosszcsont az ő húgukkal! :lol: :shock: Tegnap kivételesen többet aludt napközben Dóra, de nem ez a jellemző. A délelőttök tök nyugisak, ha ébren is van jól elszórakoztatja magát, nagyokat hancurozik, vigyorog, dumál. Délutántól kétemberes! 8) Próbálom úgy alakítani a dolgokat, hogy délutánra csak a gyerekeké legyek. Bár Dávid sokat segít, már a jelenlétével is, Dóra úgy néz rá, mint egy félistenre! :lol: Nem igazából tudom, hogy fejlődik egy baba, Dávid tök másképp fejlődött, de nekem is eszembe jutott már, hogy ez normális-e. :roll: Két véglet a két gyerek. :roll:

Vicuska!

Nem még nem hagyom abba csak elkezdem a gyümit. Igazából nem is tudom, hogy kimarad-e így egy szopi, mert Dóra bárhol, bármikor képes cicizni. Szerintem a gyümi után is lenyeli az adagját. De féléves korára szeretnék eljutni oda, hogy kettő kimaradjon. Valószínű, hogy a rossz testtartástól van, de már úgy összeszoktunk így, nem tok rajt változtatni, mert akkor les, hogy mi van, nem eszik, én meg puposodok! Szerencsére nem tart tovább 5-8 percnél egy szopi, de már ez is nagyon fájdalmas! Hihetetlen, hogy te is nemsokára Lillázol, ugye? Emlékszem mikor én lettem a következő, olyan hihetetlen volt, mintha soha nem akarna eljönni az idő, oszt egyszercsak itt volt egy rózsaszín csomag! 8) Tök jó a szoba! :wink: Nekem Mofly az iwiwről is eltünt! :(

Krisz!

Ez egyre szebb. Úgy örülök nektek! Szerintem öregesen lehet. :P Miért ne? :roll: A méhszájat hagyjátok békén az a lényeg, ne úgy mint egyszer. :P Emlékszem még mikor egyszerre panaszkodtunk, hogy kicsit becsuszott... :oops: 8)

Marietta!

De édes Flóra! Keresztben áll a rosszaság a szemében, akárcsak Dórát látnám! A szeme sem áll jól! :lol: De az alsón tényleg olyan tündéri! :wink:

Zsófi!

Az biztos, hogy ha mélyen van a lepény az változhat a méh növekedésével, de hogy előlről hátra kerüljön azt nem tom! Talán.. :roll: De minnyá mész a 18. hetire, ott majd kérdezz rá! A kis kórházak általában ilyen genyók! :? Mondtam már, hogy van Keszthelyen rokonom? Hátha ismered őket! :roll:

Na, kész az életmentő kávé! 8)

Kép

Kép
gröni
 
 


vicuska
akár meg is fújhatott :roll: de náthás is voltam múlthéten :? lehet terhesen infrázni? :roll: ma már valamivel jobb, mint tegnap, de még nem az igazi. doki délutános.
szóval te vagy a következő, aztán én jövök a sorban :P

Krisz
egyre jobb a teszt :D hát én nem nagyon mertzem első 12 hétben kekszelni, biztos ami biztos, amúgy szerintem lehetett volna. Nektek olyan nehezen jött össze, hogy azért csak óvatosan szerintem.

Csipcsab
nagyon édes a második kép :D

Pkata?
ti hol tartotok bevásárlással

Kép
gaby25
 
 


szerintetek ez milyen 4ezerért?
Kép

Kép
gaby25
 
 


Gaby
Nem hiszem , hogy kockáztatunk.
Aztem nagyon jól néz ki az a táska. :D
vizkriszisback
 
 


Krisz, csak óvatosan a kexszel és a mozgással is! Én jógáztam és Rubint Rékáztam, de csak a 12. hét után. Addig semmit! A teszted nagyon szééééééép!

Gaby, jól néz ki a táska! Jobbulást Neked!

Sleepin, Fencit puszilom! Jaj szegénykémnek de rossz lehet, remélem nincs semmi gond és azóta már megkapták egymást Márkkal! Durva lehetett a lábtörésed a 2,5 hós Bendével...

Marietta, Flóra még mindig gyönyörű!

Zsófi, lepény szerintem sem mászik ide-oda, ha már valahol megtapadt :roll: ...

Vicus, Gaby, Kata! Mindjárt Ti jöttök!!!!!!! :wink:

Gröni, sajnálom a kevés alvást ! Viszont tényleg nagyon ügyes, szépen fejlődik és hatalmasak a méretei! Új kép róla?

Levente fürdik a nagykádban:
Kép

Kép
vickybabe
 
 


ja és a szőrös láb, nem az enyém :lol: :lol: :lol:

Kép
vickybabe
 
 


Vicky
Gondoltuk. :lol: Nagyon szép formás baba Levi! :D
vizkriszisback
 
 


Hali!

Én is vagyok, csak nagyon sokat dolgozom, meg a hétvégéim is foglaltak. :lol:
Vasárnap voltunk babázni két törpével. :lol: 8)

Vicus :D

Nagyon szuper a szoba. :wink: Képzeld azt álmodtam, hogy haragszol rám. :roll: De ugye nem? :lol:

PUsz mindenkinek!!!

Gyugyi :D

csak hétvégéken vagyunk szabadok. Még nem tudom mikor tudnánk menni. Vagyis fogalmam sincs. Majd elküldöm priviben a telszámomat.

Jók legyetek!

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu
 
 


Sziasztok!

Csipcsab!
Szerintem mindkét képen gyönyörű Flóra!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Krisz!
Csak óvatosan, főleg az első 12 hétben!! :wink:

Gabi!
Szép a táska és nem is sok!

Viki!
Jaj de édes ez a kép!!! És örülök, hogy nem ilyen szőrös a lábad!!! :lol:

Gröni!
Küld el a nevüket priviben. :wink:

Lepény: közben kaptam rá több választ és előfordul, hogy ahogy nő a méh a lepény is odébb megy. és a hátsó falon jobb a helye, ha császár lenne. :wink:

KépKép
zsófikukac
 
 


Kérdés:
Néha belenyilall a bal petefészkem környéke...de ez még nem feltétlenül gáz, ugye?Nem parázok rajta különösebben mert nem akarok rosszra gondolni, de úgy emlékszem, hogy másoknak is volt ilyesmi, nem?
vizkriszisback
 
 


Beszéltem Fencikével, végre ki tudta könyörögni magának Márkot. Igen, ki kellett könyörögnie, mert a csecsemősök kritikán aluliak!!!!!! Az ilyenek miért nem a belgyógyon dolgoznak?!?! Na mindegy...próbálkoznak a szopival, csak olyan picike Márk, hogy alig tudja bekapni a cicit. :) Persze fogyott (mint minden kisbaba), remélem mihamarabb jó kis zsírréteget szed magára!!! Félbe kelltt hagynunk a beszélgetést, mert egy éhes száj hívta! :D

Krisz! Ha sötét a hajad és most világosra van festve, szerintem fesd vissza eredetire, mert havonta nem hiszem, hogy nagyon jó festegetni... Bár sokan festették és semmi baj, én így csináltam. Keksz, dokitól... Amíg nem volt UH szerintem inkább ne...

Viki, műteni is akarták a lábam, úgy tört el, de azt nem hagytam... Az már sok lett volna...

Kép
Kép
sleepin
 
 


krisz
nyilallás: hizodnak a méhszalagok, nyulik a méhed. nekem föleg tsszentésnél volt, meg néha hirtelen mozdulatnál. kex: mi nem böjtöltünk, amig a hasam nem volt utban. de ahogy nyugodtnak érzed magad, ugycsináld. egy kis ciroka-maroka nem árthat, meg finoman lehet sztem is. mozgás: ami nem hasizom, azt lehet sztem. vicus szobabringázik, ugye, keményen? :lol:

gaby
hát nekünk nem kell már elvileg semmit venni. de azért pár rugi becsuszott, meg a nagyoknak kell emeletes ágy, azt hétvégén elhozzuk, használtan egy ismeröstöl. meg ujabb babahordozo, mert a réginek nincs kupolája meg fejszükitöje, ezt még nem vettem.

gröni
szopipárnát nem probáltál? vagy csak egy sima felnött nagypárnát. vagy magadat megtámasztani, vagy rátenni a babát.
Vendég
 


Befejeztem Fencivel a beszélgetést...

Próbálkoznak a szopival továbbra is! A helyzet javult!!! Kap kis pótlást Márk, hogy hízzon... Holnap megyek be délelőtt, ha minden jól megy, és hozok képet. Küldött mmesen, de új a telóm és nem fogadja és a sz*r központ azt mondja be, hogy be van állítva... :evil:

Kép
Kép
sleepin
 
 


Hali!

Felébredtem.2,5 órát aludtam, most mint akit fejbevágtak. 8) 37,5 lett a hőm két takaró alatt.
Barna a hajam eredetileg, azt elég kb 2-3 havonta színezni...most szőkíteni én sem akarom semmiképp.
Vicus szobabicajozik??? :shock:

Fenciéknek
Puszika!Az ilyen csecsemősök monnyanak le!!! :twisted:
vizkriszisback
 
 


Jól megszenvesztettem a gyomrom ma:
reggel:mikróban felmelegített őszibaracklé...csak nem akartam, hogy hűtőhideg legyen. :? Fél óra múlva el tudjátok képzelni a végterméket. :?
Aztán ettem 3 szelet keksztekercs sütit, hogy bevegyem az összes bogyóm.
10 után ettem paradicslevest mert éhes voltam, mondom ne keveredjen inkább a 2.-al, ami tejfölös káposztás-hús izé volt
12-ben a fent említett, aztán szunya, 2 magne b6, 2 utro
felkelés után 1 dl kóla plusz egy keksz, 20 perc múlva az is gyorsan távozott. :? Asszem ma már csak banánt kéne ennem vmikor estefelé.Szerintetek?
Emlékszem amikor nemrég a kismamik a magne b6-ra fogták a hasmenést, én 6-ot szedek egy nap...de gondolom mindenki...
vizkriszisback
 
 


Hali! :D

Sleepin!
laptetűűűűűűűűűűű :lol: köszi a Fenci híreket, pusszantjuk :D
emléxem amikor itt mesélted h eltürted a lábad :roll:

Kata!
egy hete tettél fotót? :shock: :oops: utána kell néznem :roll: mér nem akarsz rózsaszín baldachint?egyébként én is tök fiús kislány voltam:foci, matchbox, bátyám patyolattisztán jött haza mindíg, én nyakig sarasan.... :roll: :lol: ja, és csak pasikkal barátkoztam oviban :lol:
és 100 nap van hátra nektek! :P :P :P

Lami!
szia :lol: gyerek meggyógyult?mesélj már valamit magatokról is :D

Zsu!
dehogy haragszok :shock: 8) kiskutyi hogy van? :roll: vigyázzatok, itt a kullancsszezon megint :twisted:
tecc az idézeted 8)

Gyugyi!
mi újság??????????????Tavikával talizol?Ő is régen volt :roll:

Gröni!
most költöztök vagy nem? :roll: bocs ha figyelmetlen vagyok :oops:

Krisz!
nagyon klassz a mai teszt is :lol:
sztem óvatosan kexelhettek, de csak finoman 8)
én szobabicikliztem, de csak 12 hét után, és már jó pár hete nem, mióta zavar a hasam :oops:
a hajamat festem(nem magától fekete) kb.1,5 havonta 8)
(de nekem jobban teccel barnán :P )
a petefészked nyilallni is fog, ott a sárgatest+húzódnak mindenféle szalagok 8)
én nem szedtem 3*2 Magne B6-ot, sztem az nagyon sok. :shock:
a vasat se szedem úgy, ahogy kéne2*1, csak max.napi 1, mert attól meg nem sikerül.... :?
a lényeg h pihizz testileg-lelkileg és ne szresszelj és ne most fogyózz és ne most akard lefutni a maratont :lol:

ma kifestettük a ház elmaradt falait 8) (belül), ez csak javítgatás, ahol az állatok összedzsuvázták :lol:
a galambház még mindíg vár rám :D

Éjjel azt álmodtam, h meg kellett hogy császározzanak, és mentünk látogatni a babát(de hogyhogy én mentem látogatni ha engem csasziztak? :roll: :shock: )és most, 33 hetesen. :shock:
azért remélem még nem akar jönni Lilla :D :roll:
Vendég
 


sleepin
a csecsemösök közül nálunk se mind annak való. az a legjobb, amikor a kismamára fogják a koraszülést. bnömet is leszoltak, hogy 37 hétre szült, tök bunkon kérdezték: dohányzott? nekem meg petivel, amikor nem tudott szopni, annyit mondott lekicsinylöen egy vén trotty: ja, mert nem jo a mellbimboja. na köszi, ettöl jobb lettt, nem??? azt nem mondta a hülye, hogy fejjek ki tejet szopi elött, mert olyan sok van, hogy teljesen bekeményedik a tejtöl a mellem, azért nem tudja bekapni.
azért azt jo lenne elérni, hogy mindig szopi után kapjon potlást Márk, ne elötte vagy közötte. hogy annyi tejet egyen, amennyit csak lehet.

vicus
jövöre majd Lilla után festitek a lakást :lol: 4d képet tettem mult hétfön.
képzeld (dike, te is), nem lehet kérni szüléshez itt Fehérváron gerincérzéstelenitöt, mert nincs aki beadja. szülész már nem adhatja, anesztest meg nem tudnak biztositani. vagy vmi ilyesmi, de nem értem, hogy miért nem tud jönni vki beadni. a császárhoz lehet gerincérzéstelenitöt, söt, nekem Cs inkább azt ajánlotta, mint az altatást. de ha csaszihoz jön anesztes, akkor sima szüléshez miért nem? :roll: nem nagyon értettem.

az uj babás vonaézon egy nappal több van vissza, de a terhesség ugyanannyi idös 8)
Vendég
 


Kata!
kösz az új vonalzót, így legalább nem kell visszakeresnem a fotót :oops: :lol:
ne keseríts el a csecsemősökkel :shock: , ez egyik majdnem szomszédunk is az :roll:
tőlem is kérdezte a dokim, h akarok-e epidurált(ez 2 hete volt, ha nem lehet, mér kérdezte volna :roll: )de én nem.szóval jobban nem mentünk bele a témába, de mástól azt hallottam, h fel kell fogadni azt is,és csak akkor van, de akkor igen, mert különben nem biztos h ráér v vmi ilyesmi :roll:
na, ezt elég zavarosan írtam le,nem? :lol:

palacsinta megsütve! :D (ti is csak a nutellásat szeretitek? :roll: :lol: )
Vendég
 


Ja, azt kihagytam, hogy egy jóideig bent maradnak Fenciék, de nem bánja 1. még picike Márk, kell a felügyelet, másik, hogy mondta, hogy a kh-zal meg van elégedve, tiszta, szép, normálisak az emberek...

Igen, Jahn Ferencben is voltak érdekes csecsemősök. Tudták, hogy Bende első gyerek, meg nem kérdezték volna, hogy segítsenek-e vmiben. Ja meg azt is 3 nap után tudtam meg, miért hoznak kis csészében vizet... (babának inni...)

Vicuska, ide dobbanthatsz pár palit... Én olyan vagyok a palival, mint Gombóc Artúr a csokival... :)) Amúgy mindig eszembejtusz, amikor megyek az egyik utcában itt mifelénk, van egy ház, ahol rohadt sok galambot tartanak. :) Ja, laptetű kinek kőőőő??? :DDD

Kép
Kép
sleepin
 
 


Zsófi
Ez érdekes, hogy máshová mondják a méhlepényt :shock:

Gaby
Mit mondott a doki?
Jobban vagy már?

Krisz
Szupi, hogy így össze jötte a dolgok :) és nagyon jó erős a teszt :)

CSipCSab
nagyon cuki ez a Flóra lány :)

Kata
Hát ahogy olvasom... nem mindig egyszerű a két kis pasi otthon. Gondolom majd ha meglesz a kiscsaj, milyen féltékenyek lesznek :)

Kép

Kép
princzike
 
 


Érdekes, hogy a csecsemősökről mindenhol panasz van! Nem értem, olyan szép szakmájuk van és tudhatnák, hogy a babának mennyire szüksége van az anyukájára és fordítva. Tapasztalat, ilyen is, olyan is. Az első éjszajka nem kaptam meg Dórát, inkubátorban volt. Reggel jött a dokim fel volt háborodva, hogy hol a baba, hisz ő úgy ment hajnalban haza, hogy az éjszakás még hazamenetel előtt mindenképp hozza be, ha a baba rendben van. Nem hozták, megint szólnia kellett, de majdnem úgy vágták hozzám Dórát! :evil: A szopival is küzdöttünk, nagyon kemény volt a bimbóm nem tudta Dóra bekapni a jobbot. A második napra már tiszta seb volt, mert csak rágta és cuppogott rajta. A bal üres volt hamar, Dóra már akkor is pórszívó volt! 8) Éjszaka üvöltés, mert éhes volt. Bejött a csecsmős és kinyomkodta a mellemeből a tejet, ami már a végén ödémás volt. Azért hozzátartozik, hogy két napig kértem, hogy hadd fejjem ki, nem nem szabad, majd a baba.... :evil: Szóval nekem életmentő volt az éjszakás nővér. Haza úgy jöttünk, hogy senki sem kérdezte hová visszük azt a csomagot, a mienk-e stb, nem is köszöntünk el, nem volt kitől! Az biztos, hogy teljesen magára hagyják alapból az anyukát, nincs segítség, ha nem tudsz valamit majd reggel jön a kórházi védőnő! :? Szóval az a négy nap egy túlélőtábor a babának és a mamának is! Na és a fürdetés... :evil: Dórával úgy bántak, mint a hímes tojással, mert mindig szóltam, hogy vigyázzanak a törött kezére. Ha csak azt mondtam, hogy a beteg kezére, szartak rám, muszáj volt hazudnom! 8)

Vicuska!

Most jegelve van a téma. Sokmindenen jár az agyunk. Apjuk ki akar menni dolgozni, anyu még 9 hétig gipszben, itt a suli és most anyagilag sem állunk úgy. De az a nagy ház valszeg nem fog kelleni. Na ne tessék már álmodni ilyeneket, emlékszel Fenci is hogy megálmodta, oszt pár nap múlva jött is Márk! Nekem is volt hasonló álmom még babásan. Hoztuk haza Dórát, aki Márton volt és közben vártam magunkat! 8) Kicsit skizó vagyok! :P Nem mondod, hogy még tudsz festeni? :shock:

Kata!

Nincs, de párnát próbáltam, nem jött be. Ma egész jó volt a hátam, lehet a front is belejátszik időnként. :roll: Röhej ez az epidurálásos dolog, hisz a sürgősségin biztos van anesztes. Érthetetlen! :roll:

Krisz!

A szexet te érzed, hogy kell, nem kell. Nekem a méhszáj miatt nem lehetett, a méh miatt lehetett volna, hisz a méh is izom folyamatos mozgásban van, akkor is mikor nem érzi az ember. De tényleg ahogy érzed és ahogy a doki javasolja!


Nahát, most meg nem tom mi volt az előzön, annyira belemerültem a csecsemősökbe! :oops:

Szép jó éjt!

Kép

Kép
gröni
 
 


Pálinkásat :!:
Kép

Sleepin :)
Köszönjük a híreket Fenciről!!! Nagy puszi Nekik! Hozzál képeket! :wink:

Krisz :)
Hasizmozást most hanyagold! :D Csak óvatosan az első 12 hétben. Terhestornára is csak később lehet járni, orvosi engedéllyel. Sex is egyénfüggő... Nekünk lehetett. Részemről még kívánósabb voltam, mint egyébként!! :oops: :wink: :lol:

Csipcsab :)
ÉÉÉdes nagyon Flóra! :)

Vicuska :)
Te következel!!!!!!! :D :D :D Mekkora a hasad? Jó nagy lehet már!
Tavikával nem beszéltem mostanában, el vagyok havazva..... Ha jönnek Zsuék, akkor összehozunk egy minitalit! Lehet csatlakozni!!!!

Kata :)
Ezt én sem értem... :roll: Spórolnak?

Princzike :)
Középidő? :wink:

Gröni :)
Győri csecsemősökről én is tudnék mesélni.....
Minitaliban benne vagy? :)

Mi volt az előző oldalon? Ja, Krisz tesztjei!!!!! :lol: :lol: :lol:

KépKép
zapáné
 
 


Szép jó reggelt!

Zapáné
Még jó, hogy n incs több tesztem mert még ez az oldal is azzal lenne tele. :lol:
Amúgy nem akarok hasizmozni, Isten őrizz! :D Majd inkább próbálok vigyázni, hogy mit eszek.Séta meg jöhet addig is.
Talán én is kívánósabb vagyok csak nem akkor amikor majdnem elalszom. :wink:

Vicus
Mi is szeretjük a nutellásat, de a múltkor csak 2-őt bírtam megenni reggel és utána hányingerem volt... :)
Lehet, hogy sok az a magne b6...az van ráírva, hogy 40 vagy 50 kg után napi 4 ajánlott.
Többiek???

Én nem tudok semmit a csecsemősökről, egyenlőre az izgat, hogy ki legyen majd a fogadott orvosom.Nemigen szeretnék itt helyben szülni, ez a kórház olyan mint egy mészárszék...egy orvosról se tudnék jót mondani. :?
vizkriszisback
 
 


voltam tegnap dokinál, hát semmi különös nem volt. Megkopogtatta a homokom, de ott nem fájt. Algopyrint írt fel, meg valami kanalast, és kamillázzak és inrfázhatok. Fáj még, este jobban fájt, most kicsit.

Krisz
terhességi álomkór :D

Na kiváncsi vagyok, Bajcsyban milyenek lesznek a csecsemősök :roll:

Kép
gaby25
 
 


Szép reggelt csajok!

Gyugyi!

Hát persze, hogy benne vagyok! :wink: De nem merek igérni előre. Még mindig sírok, ha eszembe jut a Luca-Littike minitali! :( Úgyhogy ha lesz és nem tudok menni, ne tudja róla, jó? :roll: 8)

Krisz!

Emlékszel mit írtál mútlhéten, hogy szeretnél te is baba miatt elhízni? Na, akkor hajrá! :P Én festegettem a hajam, de színre, mintahogy most is. Nálam az öregedés jelét kell eltüntetni! :oops:

Gaby!

Vigyázz magadra és gyógyulj meg minél elöbb! Itt a tavasz, ilyenkor olyan cépek a kismamik! :wink: Bár itt olyan szél volt éjjel, meg kell néznem megvan-e a tető! :roll: Jó a tatyó, szerintem sem sok.

Zsófi!

Minnyá írom. Boldog 17 hetet! :wink:

Zsu!

De jó, hogy írtál! Gyere gyakrabban! :wink: Azért spontánkodtok, ugye? Hadd izguljunk érted is! :wink:

Vicky!

Hú, de jó pasi Levente! :wink: Elsőre nem tünt fel, hogy láb, de most nézegetem hátha feltünik valami más is! :oops: :P Mi még nem próbáltuk a nagy kádat, pedig már kéne, fekve kicsi. Viszont most már kapaszkodik két oldalt ha ül benne, öröm nézni ahogy pacsál! Most épp nincs róla új kép! :oops: Nem is értem! :roll:

Kata!

A lány tesók sem jobbak ám! Ismerek olyat akinek a 6 éves lánya, játékbabának "nézte", kirúzsozta a száját és mikor már nagyobb volt, megnyírta! :lol:

Kép

Kép
gröni
 
 


Fura, hogy Fencinek ennyit bent kell maradnia. Barátnőm januárban 2300 é 2350 grammal szült ikreket, illetve csaszi volt, és 5 nap után hazamehettek. Úgy látszik kórházra válogatja. Remélem megy Márknak a szopi! Majd írok sms-t Fencikének!

Krisz!
Én nem sportolhatok, de ugye a lombik+ikrek miatt nem lehet semmit. De nem is hiányzik, a mindennapi teendőktől is elfáradok. Kis energiavámpírjaim vannak. :lol:

Gröni!
Köszi! :lol:

Olyan gyorsan megy az idő, hihetetlen, hogy már itt tartunk, most sikerült a lombik. :roll: Nagyon szeretek terhes lenni, néha lelassítanám az időt. :wink:

KépKép
zsófikukac
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?