sleepin
köszi, megvagyunk. Davi még mindig a dobálozás mestere. Anyuéknál voltunk egy hete szülinapozni, és vagy a sütiket dobálta, cagy a sütikbe az autokat. Tök égö volt. A többiek persze élvezték a müsort, meg a kinlodásomat
De petivel is alakitanak. Hétvégén Peti bicajt vitt ki, Davinak meg motort és labdát vittem. A labdát persze elszedte P, aztán elrugta a francba, ahogy egy nagyfiu labdázik. Davi meg nyafogott. Na, gondoltam, délutánra nem adom elö a kezdö szülőt, hogy két gyereknek egy labdát viszek, vittem egy kisebbet is. Na akkor meg azon ment a harc, ki melyiket rugja
ugyhogy két tök egyforma labdát fog hozni a nyul
Amugy néha tök aranyosan elvannak, P könyvet olvas neki, vagy autoznak, esetleg ökörködnek, ami mendkettönek tetszik, csak az én hajam áll égnek. Davi most már probál egyedül enni kanállal, mikor milyen kedve van, ugy sikerül. Aztán ha megunta, eldobja az kanalat a ráragadt éetellel együtt. De nem bánom, Petit még 3 évesen is etetni kellett. Lehet, elkényeztettem?
Davi szeret csuszdázni is, hason a legjobb. Megfogom hátul a grabancát, igy nem gyorsul be, tök nagyokat vigyorog. Meg aranyos, ahogy teszi-veszi magát itthon, amikor sétál. Szoval tényleg igaz, hogy meg kell öket zabálni másfél évesen, de fizikailag kimeritö. Ja, meg a babakocsi napernyöjével "porszivoz". Ezzel is elvan, csak rájött, hogy igy a magasabb polcokat is eléri
Bezséd még nincs, az "alma" értehtö, perzse nem iyg mondja, hanem vmi mámma, meg a "baba" stimmel, azt igy is monmdja. Bár az elején monden "bebe" volt neki, abbol maradt meg a "baba". Megért mindent, és okos. Ja, minden gyerek okos a szüleinek
Multkor bentmaradt a pelus a szobában, és kidobta a szemetesbe, kukaturkálás nélkül. meg kértem, hogy dobja ki a papirt, és azt is kidobta szépen.
gröni
irtad multkor, hogy Dora csak reggel alszik, napközben többet nem. És elvan magában? Tudsz mellette igy is csinálni ezt-azt? nagyon gyorsan fejlödik ám, hogy már foga is van, meg átfordult.
lili
én Aviváztam kemény egy honapig. de abban a honapban nem voltunk eredményesek. Peteérést segitö tornát casinálta, de bakker, nagyon elfáradtam benne. Bár nem vagyok már az a sportlady. Azt mondják, az a lényege, hogy felmelegiti a belsö szerveket, igy jobban dolgoznak. Hát az tuti, mert leizzadtam. Pedig könnyünek tünik.
zsofi
ezt a "hol tapad a lepény"-dolgot én se értem
csak nem mentek el onnan?
gaby
siess gyogyulni! azta, már csak 2 honap
krisz
de jó fejek a fönökeid, hogy igy tánogatnak
sajna, nem mindenkinél ez a helyzet. akkor most sirós-rivós bucsu a diákoktol?
sajnálhatják a dögös tanárnöt!
gizi
hogy állnak az esküvöi elökészületek? családbol hányan tudnak kimenni? ugye, kint lesz, ha jol emlákszem?