Új privát üzeneted érkezett!

Bibike
jaj remélem Olivér nem fogja megutálni :oops: :oops: sajnálom a gondokat,ermélem megoldódnak és tudtok menni kistesóért :wink:

Gabi
Mi az a Bikás??játszótér?Olivért a keritések mellől ahol kutya van,na onnan húzom el úgy hogy visit közben,annyira imádja őket hogy utána 10 perc hiszti van.Gondolhatod milyen jó igy sétálni kertes házak között :oops: :oops:

Lukikám
remélem már megtaláltátok az igazit :lol: :lol:

Benszikém
na mi van felélesztettük és eltününk???Olivér már jobban van,nem usszátok meg a randit :lol: :lol:

bibar

Sziasztok,

Zsókuci, itt is köszi a táblát, jó látni újra :)

Chesti, végre előkerültél! Szegény Niki, akkor most ellesztek ezekkel a dokikkal. De az jó, hogy sűrűsödik a sérója a csajszinak! Lehet, hogy tényleg hajváltás volt?

Vikkata, örülök, hogy nem szuvas Lőrinc foga, az azért rosszabb lenne. Nekem a dokinénim azt mondta, még nem

kell fogat mosni Gabinak. Te hogy csinálod?

Ballagyó, nagyon klassz a tükrös kép!!! Édes a fiad :)

Lukrécia, és most albérletben vagytok? Milyen gyakran jön haza a párod? Nem lehet könnyű egyedül...

Benszi, azért ez kemény, hogy még mindig zűrösek az éjszakák :( Most már megbarátkozott Gabi a nagyszüleivel,

úgy csináltam, ahogy javasoltad! Ott voltam a szobában, de a nagyszülők foglalkoztak vele. Már nincs gond :)

Gabicsibe, nagyon klasszak a fotók :) Tök jó, hogy Boti már így élvezi a játszóterezést! Miket játszotok már?

Nálunk itt Naményba a szomszédban van a tér, de csak hanyományos hinták vannak, amin általában a 15 éves

c-kategóriás ipari iskolások lógnak...:( na de majd ha hazamentünk, elmegyünk mi is, megnézem, mit szól hozzá

Gabi :)

Mamm, feliratkoztam a blogodra, remélem, frissíted majd rendszeresen :) Nagyon szépséges a leányzó!
Szép a szerelmetes kép!

Brigii, hellóóó :) Aranyosak a szöszmöszök, gyere gyakrabban! :)

Bibike, na és veletek mizujs? Képet nem hozol?

Bibar, örülök, hogy Oli jól van már. Milyen kis hős azzal az orrszívóval!!!

Vicuska, a Joel fura. Hogy becéznék? Mondjuk nekem a Noel is az.... de hát végülis ők tudják... Rami tündéri :)))

Witch, milyen a légzésfigyelőtök? Lehet ám, hogy neten találsz leírást róla.

Rebe, na végre Te is előkerültél :) Néha lesem ám a csajszikat az iwiwen, nagyon nagyok már és milyen ügyesek!!!

Agnese, gyönyörű Zalán!!! És a kis képen látszik, ami a vonalzón van, hogy iszonyatosan hasonlít Miló kiskori arcára...

Nálunk az van, hogy most nem tudom, mi van, megint a régi nóta kezdődött el: Gabi ordít altatáskor.
Ez már nagyon rég nem volt, annyira fájdalmasan visít, tutira fáj valamije, ami nem hagyja aludni. Csak mi lehet? A szokásos fogzásos tüneteket nem produkálja (híg kaki, hőemelkedés, pirospopsi), ráadásul éjjel is viszonylag jól alszik, csak 1x ébresztett... viszont kékre bőgi magát attól, hogy fáradt és álmos és valamitől nem megy az elalvás. Most majd megpróbálom a chamomillát, hátha segít, meg igyekszem megnézni az ínyét, de nem könnyű... kicsit bekukkantottam ma, és duzzadt és mintha kifehéredett volna, de nem tuti... nagyon nem hagyja megnézni.

Itt végre jó az idő, tegnap havazott! Azt hittem, elájulok, amikor megláttam, hogy szakad a hó...

Na rohanok, már nyünnyög...

Kép
elan

Elan
havazott???atyaég :oops: :oops: szegény Gabi ,nem tudom mi lehet,de nekünk sokszor volt a bűnös a fogzás és nem voltak azok a tünetek amit irsz/hig kaki stb/
én úgy hallottam hogy fogat mosni onnantól kell hogy kijönnek az első fogak :oops: :oops: amig csak egy kettő van akkor pelussal vagy gézzel kell átörölni,aztán rendes fogmosás persze bébi fogkrémmel,amit lenyelhet.mi öt hós kora óta mossuk :oops: :oops: hogy hogy a te dokinőd azt mondta hogy nem kell??bár gondolom itt is ahány ház annyi szokás :oops: :oops:

nálunk is jó idő van nagyon,na ilyenkor vagyok bajban hogy mibe vigyem ki a manót :oops: :oops: ti mennyire meritek lejjebb vetkőztetni mint eddig??a napon nagyon meleg van :lol: :lol: :lol:

bibar

Sziasztok!

Hűű, mi van itt!

Először is mindenkinek boldog név és szülinapot - akinek mostanában van/volt/lesz - és kellemes Húsvétot :wink:

Megvagyunk, lányok nőnek, huncutodnak, végre itt a jó idő, sokat vagyunk kint.

Vikkata! Zymaflourt nem javasolták? Recept nélkül is lehet kapni gyógyszertárban.

Agnese, Zalán csoda helyes kispasi. Nem lehetne Milóról is képet?

Tali jó ötlet, csak nem május 13-18 között legyen!!!!!!!!

Vicuska!

Rami továbbra is csodaszép, enyémek is ilyen jó húsban vannak :lol:

Bibar, Oli stramm kis legény. Jó hogy ilyen jó barátságban van az orrszívóval. Ha meg néha a szájába dugja, lehet, hogy fogorvosnak készül :wink:

Zsókuci, szuper szép lett a tábla.

Mamm, én leslek ám, csak tessék gyakrabban írni...(bagoly mondja :oops: )

Brigii, annyira szépségesek a lánykáid!!!!!!!! Képeket, még még még!

Ballagyo!

Én olvasom ám a blogodat!!!!!!!!!

Ha valaki kimaradt bocsi, most ennyire futotta....

Chesti! Kiváncsi vagyok azért ki fog-e derülni, hogy mi okozta hajhullást...

Judit

jucicuki

Sziasztok!
Gyorsan dobok két képet az én gyönyörümről is!
Kép

Kép

Kép
kira76

Sziasztok csajok!!

Hűha, hűha!! Alig birtam visszaolvasni! Mi van itt kérem??Mi ez a zsibi?? :lol: :lol: :lol:
A sok zugolvasó anyuka ugye ugye 8) :lol:
Mondom én ugyebár aki szintén többet olvas mint ir :wink: 8) :lol:

Zsókuci!!!

Tök jó hogy raktál fel táblicskut már régen láttam. És igy elnézegetve mi lehet Lippával,Estrellával,Zuzmóval????
Vagy mi lehet Lexivel?? Őrola ugy szeretnék egy kicsit többet tudni!!

Ballagyó!!

Hú nagyon nagyfiú lett Soma!!Ilyen triciklit szándékozom venni a Bencének husvétra!
A nagybanin néztem a multkor 8 ezerért.Szereti Soma???

Chesti!!

Örülök hogy kezd sürüsödni Niki hajacskája!4 Lehet hogy tényleg csak váltotta a sérót!4 A mandulának nem néztetek utána???
Képeket kérünk!!! :lol:

Kira!!!

Oliról képeket kérünk azonnali hatályal!! Sokat :lol: :lol:

Vicuska!!!

Rami nagyon tündéri nagyon édes kiscsaj!!
A reklámokkal nálunk ugyan ez a helyzet!! Szerintem gyerekeknek csinálják őket :lol: :lol: Bence se lát se hall ha reklám megy! Most a kedvenc a Kukoricás borsos ahogy énekelnek a griz zenéjére!! :lol:
Eddig a kinder csokis volt a nyerő az Amanda lear számmal :lol: :lol:

Mamm!!!!

Gyönyörű a kislányod!!!És te is tök csini vagy :lol:
Sajnos én sem vagyok egy nagy bloggoló!Nem sok időm van és ami van mindjárt ide szoktam jönni! :oops:

Elan!!

Gabi egyszerűen egy huncut kis kópé és kész :lol: :lol: Jo az a kép ahol bekapja az álladat!! Bence is csinálta!! :lol:

Mot!!!

Krisztina királynőről mostanában nem készülnek fotók drága Mot papa??? :lol: :lol: Ha mégis akkor feltenni ide belőle mégpedig haladéktalanul :lol: :lol: :lol:

Witch!!!

Már egy pár napja gondolkodom azon hogy nem korai még ennek a kis hercegnőnek a főzi???? Én négy honaposan adtam először a Bencének főzeléket!!Sütőtök volt az első ha jól emlékszem!!Pedig nem volt szopis baba!! nekem nem volt tejem az elejétőlfogva és már nagyon vártam hogy egy-két evésre mást is adjak neki mint tápit!!Mégsem adtam neki 1o-11 hetesen! Nem gyenge még a kis pocikája?? Különben meg fotókat!!! :lol: :lol: :lol:

Benszi!!!

Ez igen csajszi!! Jól felpörgetted a topicot!! Csak tartós is legyen!!

Most a joghurt evős kép a kedvencem :lol: :lol: :lol: :lol:

Gabi!!!

Boti egyszerűen tüneményes a második képen!!! Bealudt a drága?? Hiába a játszótéri izgalmak megviselik az ember fiát!! :lol: :lol: :lol:

Brigii!!!

Annyira de annyira édesek a katicabogaraid!! Naggggyon jo kép!! Hogy vagy megelégedve ezzel a zebrával!?? Karácsonyra akartam a Bencének tök sokáig filóztam rajta aztán leszavaztam mert olyan drága :oops: :oops:

Jerika!!

Én is ilyen aggódó anyuka vagyok :oops: :oops: De tök jo hogy minden rendben van az u.h.-on : :lol: Képeket a drágáról!!!

Bibar!!!

Olivér naggyon ügyes azzal az orszivóval!! Nálunk még csak egyszer kellett használni azis tök rég volt de Bence baba orditott ahogy a torkán kifért :lol: :lol:
A kutyákkal mi is igy vagyunk!! Ha jön egy vau-vau kész!!Bence onnan nem mozdul!! De mondjuk ugyanolyan csodálattal adózik a galamboknak a varjaknak a tyukoknak stb stb....... :lol: :lol: :lol:
Lehet hogy titokban parasztgyerek??? :lol: :lol: :lol:
Bár a libákat nem szereri!! Attól félünk nagyon!! :lol: :lol:

Rebe!!

A csajok egyszerüen gyönyörűek mint mindig :lol:
Könnyű neked!! Már van aki mosson helyetted :lol: :lol: :lol:

Nika!!

Tök jók vagytok eggyütt a képen!! Fotót még még :lol: :lol:

Ágnese!!

Zalán gyönyörű édes kis husi musi!! Olyan kis dögönyözni való!!! Miló????????????????

Csajok!!!

Utolért a nyavalya és döglődöm ezerrel!!! Már elhasználtam 200 papirzsepit az orrom elmehetne a jancsi és juliskába a vasorrú bábához!! Biztos megirigyelne érte :x
Próbáltam gőzőlni de ugyérzem az agyam kijön a homlokomon!!
Én már annyira várom a jóidőt hogy ne kelljen félórát öltözni ahhoz ha ki akarunk menni!! mi ha délben megyünk ki egy kicsit csak dzsekitszoktam ráadni a kezeslábas helyett!
Nem is lenne már olyan rossz idő ha ez a qrva szél nem fujna mindig!! de hát a cigány is aztmondja hogy: szar a hideg szél nélkül!!
A héten már annyira vártam a kicsit jobb időt hogy elkezdtem ablakot pucolni :shock: :shock:
Én meg az ablakpucolás...........Úúúúúútálom!!
De azt jo időben szoktam csinálni és lehet hogy tudat alatt arra gondoltam akkor msjd jön a jóidő :roll: :oops: :oops:
Egy két frisssss:

Kép

Kép
A nevem Bence.... Pataki Bence

Kép

Kép

Puszi mindenkinek

Kép
fiona66

Elan
Havazott??? :shock: :shock: Itt olyan gyönyörű tavasz van,voltunk megint a játszón.A hintát nagyon élvezi,vannak rugósfigurák arra ültettem rá,az is tetszik neki,próbáltuk ma a csúzdát de nem volt valami nagy sikere.tegnap anyukám vigyázott rá,megmutatta neki milyen jó kézenfogva sétálni,annyira rákapott hogy ma csak úgy hajlandó menni.Boti mindig nyüglődik a napközbeni elalvásokkor így sajna nincs ötletem :(

Bibar
A Bikás egy hatalmas játszótér.Lucia és Chesti tudna róla mesélni!

Kira
Végre fotó a pasidról :D Jó nagy haja van,nagyon édes :D
gabicsibe

Gabicsibe!
Köszi!
A Bikás az a nagy domb, aminek a tetjén bika szobor van??? Basszus olyan rég jártam arra! :( Még jó, hogy XI kerületi vagyok. Nagyon hiányzik. Bármikor visszaköltöznék. Bár mégsem. Nem vihetem a lovakat, kecskét... :D
Fiona!
Az a napszemcsis kép, nagyon ott van! :lol: :lol: :lol: A többi is, de az kimondottan tetszik! Nagyon vagány!!!

Kép
kira76

Juci
nem ellenkeznék :P :P sőőőt javaslom még neki a meddőségi szakembert vagy a közjegyzőt :lol:

Kira
édes nagyon,az az oldalra álló hajacska :wink: :wink: tényleg tartotok lovakat és kecskéket??

Fiona
jobbulást :cry: :cry: ablakot nekem is kéne pucolni de olyan sok van én meg olyan lusta vagyok :oops: :oops: jók a képek :wink: na látom már neki is megy a motorozás :wink:

Gabi
de jó hogy van ilyen szupi hely a közeletekbe :wink: :wink:

bibar

Bibar!
Igen! Van 2 ló, + májusba születik egy csikó, van egy kecske+jövőhéten születnek kicsik. Van egy rakat nyúl, csirke, 3 kutya+ a férjem! :lol: :lol Született 2 Oroszlánfejü kosorrú törpenyúl, meg 9 Német Óriásnyúl. Asszem most ennyi állat van. Szegény fiamat amint ülni tud, rakom is fel a póniló hátára. Kivi leszek mit szól majd. :)

Kép
kira76

Jól van pörgös banyák,ezt mnán szeretem!Hogy elő tud bújni mindenki :lol:

Köszönöm mindenkinek a kölkök dícséretét,arik vagytok! :D

Bibarkám!
Tegnap azért nem gyüttem,merrt Balum lázas volt éjjel meg nappal is,de estére semmi és ma sincs semmi!Szerintem az oltás utója,mert Dórinak is volt egy kis lájtos hőemelkedése.Se orrfolyás,köhögés semmi!Vagy a foga!
Olivér nagyon komoly az orrszívóval!
Imádom!Szombatra mi legyen a menü?

Luki!
Örülök,hogy javul a látásod :lol: Ja és vidéken(pszihofalván) tényleg kilenne a pöcsöm :lol:

Fiona!
Jobbulást neked!Nagyon jól néz ki Bence 007-nek! :wink: 8) 8) 8)

Zsókuci!
Ha te nem lennél ki csinálná a táblát,még jó,hogy bevédlek :lol:

Elan!
Örülök,hogy bevált az ötletem! :lol: Ébredés most a szemfogaktól van!Sajna elcsesztem,mert hulla vagyok végig asszisztálni az éjjeli nyűgést,így inkább átviszem őket amikor felkelnek közénk és akkor mindenki alszik tovább.Így csak 1x kelnek. :roll: :oops: :lol:
Szerintem a foga lesz a ludas a fiadnak!Vergődik és dobálja magát alvás közben?Ha igen akkor fogzik!

Chesti!
Ígérem megyünk látogatni. :roll: Írj majd mi volt a kivizsgálásokon.De jó,hogy sűrűsödik Niki haja!

Brigii!
Édesek a Katicák! :lol: Tényleg jó az udvar,mert nincs akkora veszély,mint az utcán!No még meg kéne tanulni nekik együtt közlekedni,addig az udvaron szabadon garázdálkodnak,kint viszont babakocsi!Mondjuk az utcánk zsákutca és a végén lakunk,így ide nem jár autó,ide kimerészkedem velük egyedül,de messzebbre nem!

Mamm!
Szépek vagytok! :lol: Jobbulást Zsófinak!

Agnese!
Gyönyörű Zalán baba! :lol:

Gabicsibe!
Az a vigyor!Megzabálom!És ahogy beájult :lol:

Rebe!
Gyönyörűek a husi csajok :lol: :lol:

Bibike!
Én is néztem a mikis képeket és nagyon jók lettek!Remélem semmi komoly,amiért nem mentek vissza tesóért!Ha van kedved írj róla,hátha tudunk segíteni :wink: Én is örülök,hogy felismertél és odajöttél hozzám :lol: :lol: :lol:

Vicuska!
Baj van,elrabolták a lányod combjait :lol: :lol: :lol: :lol:

Witch!
Képet Jamináról!

Kira!
Állatkertben laksz? :lol: :lol: Mennék hozzátok!Mennyi a beugró? :lol: Nagyon szép Olivér!Jó a sérója!

Ha kihagytam vakait sorry!
Vendég

Kira
Ez igen :lol: :lol: :lol: :lol: következő babatalit akkor nálad tartjuk :P :P :P

Benszikém
jaj remélem tényleg csak a szuri volt :oops: :oops: :oops: a menü legyen Dóri Balázzsal plussz egy kis Olivér izesitésnek :P :P :P majd csörgök :wink: :wink:

bibar

Bibarkám!
Főtt gyerekek?Halleluja!Átalszom majd az éjszakát :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Bibar!!!

Ez csak a látszat!!! Sose higgy a szemednek csajszi :lol: :lol: :lol:
Kb 35 másodpercet ül rajta és már lefelé is!!! Tudod sokkal jobb tologatni ám azt a mocit :wink: :lol: :lol: Ja meg a legjobb :ugy ahogy van felborítani és a kerekét pörgetni :lol: :lol: Nnnnna az a legjobb :shock: :roll: :lol:

Kira!!!

Olivér egyszerűen gyönyörű!! Az a séró :shock: Nem semmi :lol: :lol: Nekünk is volt egy almásderesünk. Fiatal volt még és nem volt hozzá türelmem és időm sem. Amúgy imádom a lovakat és a kutyákat!!!
Rottweiler az mindig van. 12 éve. És sharpei is. Ezt a két fajtát a szokásosnál is jobban szeretem. Bár anyum szerint nem született még meg az a kutya akit én nem fogadnék be! :oops: :oops:
Ezt még régen mondta. :D

Na de BENSZI!!!

Semmi fotó???????????????????????????????????????

Kép
Csajok!!! Nem korai ez még egy csöppet szerintetek?? :lol: :lol:

Kép

Kép
fiona66

Sziasztok!

Kira!

Olivér csodaszép :)

Elan!

Angel Care AC401 -es a légzésfigyleőnk...

Fiona!

Sanos a tápszerpalettát végig ettük, és üvöltve kakil, nem tud kakálni. Most minden étkezésre püréket kap, mert ha tápit adok hány és fáj a hasija persze a püré mellé tejcsi is megy, már amennyi van...
Amúgy meg téged engem, és a többieket is etettek mással 6 hetes korunktól, és még élünk nem ? Csak most divat ez, amúgy a házi orvosunk modnta, nem én találtam ki...

Képeket irégem rakok, már vannak frissek, csak formázni kell... Ma egész nap csavarogtunk a szép időben, és most már én is kész vagyok, holnap jövök...
Puszi a manónknak :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Rebe

tündériek a csajok,könnyű nektek ikreseknek,az egyik mos,a másik port töröl..... :roll: :lol:

Chesti

várjuk ám a képet a kis szépségről :D

Ágnese

hú Zalán tényleg tiszta bátyja.Nagyon szép :D

Bibi

azért rakhatnál fotót :D :D Remélem megoldódnak a gondok és vissza tudtok menni kistesóért:)
Mi jól vagyunk,lassan lejár a másfél éves küldetésünk Óváron és költözünk vissza pest mellé.Már alig várom,kezdek megkukulni itt. :shock:

Kira

mekkora hajasbabád van,nem semmi :D Nekünk fele ennyi hajunk sincs :oops: :lol:

Elan

Havazott,atyaég.....
Sztem is lehet a fogacska a sírás oka,nem kell ahhoz mindig piros popsi.... :roll: mióta tart?

Fiona

elég korán kezditek ezt a tekerést :lol: Jó a napszemcsis :lol:

Kép
lukrécia

Witch
Nekünk is ilyen van!Az érzékenységet az angyalka hátulján tudod állitani.Van egy gomb számokkal és azt kell feltekerni.

Fiona
Jobbulást!napszemcsis király :lol:

Kira
Igen az az :D

Na lányok!ma volt egykis szabad délutánom és utána néztem hol tarthatnánk bulit!Ezeket találtam:

http://www.kisvakond-jatszokucko.com./i ... g=hu&mid=8
XII.kerületben van a Délitől nem messze egy családi házban.Sajnos árat MÉG nem tudok,de hétfőn(remélem lesz időm)megkérdezem.

http://www.jatszokucko.hu/?K%E9pgal%E9ria
Ez a XI.kerületben van Lágymányosi-híd budai lábánál,nem messze a Kopaszi-gáttól.Árakról itt is érdeklődni kell.Ja és van kert is jóidő esetére.

http://www.babapiheno.hu/retek/galeria_r.php
EZ a Retek u-ban található a Mammut bevásárlóközpont közelében.
60nm-es,3 szobás lakás kerttelÉs az ára nagyon vonzó,mert 5000Ft./óra(maga a helyszín)

http://www.babapiheno.hu/moricz/galeria_m.php
XI.ker.Móricz Zsigmond körtérnél található,80nm-es lakás,3 szobával,kerttel.5000 Ft/óra.Ez az utolsó kettő egy cég.

Sajnos a pesti oldalon nem találtam csak olyat ahol kimondottan csak szülinapi partikat rendeznek horibilis összegért,meg mindenféle műsorral.

Akkor most már csak ki kell választani a legszimpatikusabbat és az időpontot!Ez rajtatok áll!ha valakinek van más ötlete ossza meg velünk :DÉn most eltünök két napra,addig gondolkozzatok :D
gabicsibe

Gabi
de ügyi vagy :P :P :P nekem az utcsó kettő tetszik,bár egyik sincs sajna közel,de én sem találtam pesti részen egyenlőre :oops: :oops:
az időponttal kapcsolatban szeretném kérdezni hogy szerintetek nem lenne jobb kora délután,kb 2 órától bérelni kb 6 ig??csak egy kérdés,mert tudom hogy sokan alszanak ebéd után :oops: :oops: Gabi csinálsz majd táblázatot??ha már ilyen ügyi vagy :lol: :lol: :lol:

Fiona
ez igen :lol: :lol: igazi sportember :lol:

Lukikám
:P :P

Benszi
jó kis húsuk van úgyis :wink:

bibar

Sziasztok, persze megint rohanósan, mert ma kifestem a NIki szobáját. :)
Tegnap cirkuszban voltunk, és hát csak ajánlani tudom. :) Niki aki alig bír megmaradni végig ülte, sikongatott, tapsikolt, tátott szájjal bámulta. :) Még felnőttként is egy nagyon jó program volt. :) Igaz emlékeimben úgy él, h a cirkusz haaattallmaaassss :)

Gabicsibe, nekem az első nagyon tetszik. :) írtam emilt a műv-háznak, és megkérdem még a füles játszóházat a XI kerben, ahol a legelső lett volna. Annak is van kertje. :)

Fiona :) Napszemcsis kéééppppppppp :) ááááááááááááááááá :lol:

Elan, hozzátok most ért el a hó? :)

Luki nem lehet semmi ez a leköltözés. Többször van ilyen? Falatkáról kééépet! Amugy h vagytok? Fülecskéje?

Agnese, de jó h jöttél! Hát gyönyörű fiad vannak!!!!! :lol:

Kira lovak, kecskék??? Irigybirigy!! :) Mi is benevezünk hozzátok. :) Gyönyörűségesek a képek!! :)

Benszi :lol:

Rebe tündérszépek a csajok!! Többször jönni legalább képet dobni!!!

Juci és a képek hol vannak? :)

Brigii az egyedül kajolós már csak ilyen. :) Lesz ez jobb is, csak addig ne őszülj meg. :)

Bibike hajrá hajrá kistesó, ha gondolod ird le mi a baj.
Zászló őrületet láttam már, igaz nem nálunk :) Mi még semmihez sem ragaszkodunk igazán. Kééépeket!

Zsókuci husi ha meg van hely csinálod majd a táblicskut a részvevőkről? :) :lol:

Bibar drága kicsit többet már magatokról, és kééépeket!!!

Bocsi ha valakit kihagytam :oops:

Niki bohóc :)
Kép

Oroszlánoknál ő is "oroszlánüvöltött" :) :)

Kép

chesti

Lányok!
Tőőőlem!!! 400-as telken sokan elférünk ám!!!! :lol: És még fizetni sem kell!! :D Sok lánynak közel is vagyok nagyon. Taksony, Szigethalom... Laktok ott jónéhányan!!! De most viccet félretéve! Aki lovagoltatni szeretné a gyerkőcöt, nagyon szivesen várom!!! Itt a jóidő, jó kis program!!!
Lukrécia!
Igen, jó nagy haja van, de szerintem már hullik Neki. Jön az igazai haja. Olyan szőrös lett a feje. :lol: :lol:
Chesti!
Nagyon édi a csaj! Látszik, hogy élvezi! Én is úgy elmennék cirkuszba. Már egyáltalán nem emlékszem, hogy milyen. Na majd Olivérrel 2-3 év mulva. Csak nem tüntetik addíg el!
Fiona!
A 3 kutyából 2 Roti!!! :lol: :lol: :lol: Jó az izlésed kutyaügyileg!!! :lol:

Kép
kira76

Sziasztok,

Bibar, én is azt tapasztaltam, hogy minden doki, védőnő (barátnő, szülő, szomszédnéni, stb :D ) mást mondd. Mikor kijött Gabi foga, direkt megkérdeztem a dokit, hogy hogyan tisztítsam, azt mondta, sehogyan :-o... nekem is fura volt.

Lányok, minden étkezés után le kell törölgetni? Vagy csak reggel, este? De hát az esti szoptatás után most álljak neki turkálni a szájában? Tuti nem fog neki örülni...

Kira, nagyon édes Olivér, és milyen nagy már!!! Irigy vagyok az állataidért, legszívesebben egy tanyán élnék én is :D Mondjuk azt nem bánnám, ha valaki felkelne hajnalban ellátni az állatokat, azt kihagynám :D Nagyon melós lehet, hogy bírod? Én is ilyesmi körülmények között nőttem fel, és nagy szívfájdalmam, hogy Gabit állatkertbe kell majd vinni, hogy kecskét meg disznót lásson :(

Fiona, nagyon vagány a napszemüveges kép :D Jobbulást Neked!!! Én is nagyon várom a meleget...

Benszi, biztosan jó nagy ágyatok van, ugye? :) Mert közöttünk még Gabi se nagyon fér el, verekszik! :D

Witch, nekünk Baby Comfort van, vagy mi, de látom már Gabicsibe segített :)

Gabi, nagyon lelkes vagy! Nekem a Retek u. a legszimpibb, de én inkább nem mondom biztosra, nálunk minden attól függ, mikor vagyunk épp a szüleimnél Vásárosnaményban. De amúgy nekem is a délután a legszimpibb, mert délelőtt mi még alszunk ezerrel, szerencsére.

Chesti, hát igen, a cirkuszt elsősorban a kicsit élvezik... én mondjuk ki nem állhatom, de azért ezt az áldozatot én is meghozom majd a fiamért :D

Hát, úgy néz ki, tényleg a fogzás miatt nyűgösködik mostanában Gabi (szerencsére éjjel csak 2x nyafogott kicsit, de rögtön visszaaludt egy kis vízzel-cumival), a felső ínye meg van duzzadva, és már látszik két fehér csíkocska. Ha jól láttam eléggé széles fogacskái lesznek, biztos nem lesz könnyű meló áttörni a fogínyt.
Most a szüleimnél vagyunk Vásárosnaményban, ez az ukrán határ mellett van, biztosan azért van hidegebb :D Tényleg havazott, de szerencsére elmúlt, és most már hét ágra süt a nap. Megyünk is sétálni, amint felébred és megetetem.

Kép
elan

Nekünk is a délután lenne jobb a talira,a déli szundi után..... 8)

Chesti

hát ez a csaj óriási egy fazon :lol: Annyira látszik hogy kiegyensúlyozott,életvidám kislány :D :D
Mi most májusban hazamegyünk és utána júniustól külföldön dolgozik az uram mi meg Falattal egyedül maradunk,de azért sűrűn hazajár majd.Reméljük csak egy-két év és utána Budapestre visszakerül megint :) Azért majd a fagyikért egyedül is vissza tudok menni alkalomadtán.... :lol: :lol: :lol:

Elan

minket is kikészítenek mostanában a fogacskák és még csak 5 van :cry: hol van még a vége :lol: :lol: :lol: Na a páromnak Te lennél az ideális asszonyka.Ő is mindig falusi életre vágyik,pedig nem ott nőtt fel :)

Elnézést mindenkitől akit nem köszöntöttem fel valaha-valamikor :wink: dehát az én kis szívem csücskét mégis......BIBARKÁM

NAGYON-NAGYON BÓDOGSÁGOS SZÜLIKÉT NEKED!!!!
Millió puszi így 25 felé.... :lol:

Kép
lukrécia

Sziasztok!

Bibar!!

Boldogságos szülinapot neked!!
Mi?? Hogy már 25 vagy?,A fene se gondolta volna rólad :lol: :lol:

Kira!!

Igen igen!! A szivem csücske a roti!! Ez most a harmadik rotim és ezzel vagyok a legkevésbé megelégedve. Lehet hogy azért mert eddig szukáim voltak és ez egy kan??Annyira szeles, szófogadatlan.Mondjuk nem foglalkozom annyit vele mint az előzőekkel.De ha befelejövünk biztos hogy hasra kell esni benne vagy átesni rajta....
Még képeket a tündérkirályfiról ám! :lol: :lol:

Luki!!

Te is egyedül maradsz juniustóL?? Mit dolgozik a párod??
Nálunk az a legnagyobb baj hogy elmegy ápr 3-án és oktober végéig egyáltalán nem is látom. Ha legalább havonta haza tudna jönni már az is jobb lenne mint igy :cry: :cry:
Képeket falatkárol....

Chesti!!!

Az oroszlános üvöltős az egy naggggyon jol elkapott kép!!
A bohocorros is édes :lol: :lol: :lol:

Witch!!

Bocsika nem akartam ám beleszólni csak én ugy gondoltam még korai. :oops: :oops: De ha nem nem.
Nem raksz képet a kishölgyről???

Ma egy kicsit jobban vagyok, talán megmaradok... :lol:
Délelőtt elakartam vinni a Bencust koszorúzásra...Na nem mintha értené hogy miről van szó csak mégis sok ember ..Forgatag.. Vásári hangulat... :lol: :lol:
De ez az utálatos eső pont akkor kezdett el szemerkélni mikor kimentem megnézni hogy akkor mit is adjak rá dzsekit vagy a kezeslábast??
Igy aztán itthon is maradtunk!!
Képzeljétek sült kacsamájat adtam neki hagymáskrumplival!!
Még nem evett ilyet de bejött neki :lol: :lol: :lol:
Remélem nem lesz nehéz a kis pocikájának.
Tudjátok az a bajom a Bencussal hogy nem nagyon akarja megenni a darabos kaját!!! Sokkal jobbat eszik ha turmixszolom neki. Képes hányni egy picit nagyobb sárgarépadarabtól.
Arrol nem is beszélve hogy mire lenyeli elunom az életemet. :shock: 10 percig képes tartani a szájába a falatot! :roll:
Szerintetek mit csináljak vele??
Tök ciki hogy még mindig turmixolni kell nem??? Mi a véleményetek??
Mondjuk a kinder bueno falat akármekkora is lehetne....Megküzd vele...
A Tali nekünk is jobb lenne délután mert a Bencus is alszik ebéd után!!
Kép

Itt épp szerelek :lol: Ég a kezem alatt a munka.... :lol: :lol: :lol:

Kép
fiona66

Sziasztok, néhány kép :)

Keresztapussal is :)

Kép anya ágyában

Kép az első nőnapi tulipánommal

Kép az első nőnapi tulipánommal2

Kép az első sütőtök pürém

Kép Keresztapussal

Kép Keresztapussal2

Kép kicsit maszatosan

Kép már udvaroltatok

Kép nevetek

Kép Ördögfióka

Kép Ördögfióka2

Kép Ördögfióka3

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Gabicsibe!

Azt már megtaláltam, de nem tudom mi szerint kell tekergetni, az 1-5 ig van, és nem tudom melyik lenne a jó...

Fiona!

Nem haragszok, érem én :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Halihó Csajok!

Na, most becsülettel visszaolvastam az utolsó néhány oldalt, úgyhogy előre szólok, kisregényt készülök írni! :D

Elan,
múltkor kérdeztél főzelék témában. Én ebédre szoktam mindig mást csinálni Zsófinak, általában husival, vacsira pedig vegyes főzi van (sárgarépa, zeller, petrezselyemgyökér, karalábé, krumpli meg ami épp van) husi nélkül.
Amúgy nagyon édes Gabi baba ahogy ácsorog a járókában. :) Meg az az anyátszeretgetősállbaharapdálós is! Imádom az ilyen képeket, mert lerí róluk a bensőséges kapcsolat. :)

Vikkata,
mi havonta elmegyünk tanácsadásra. Ez egyrészt a dokinőnk "elvárása", meg én is örülök, ha megnézni. Arról nem is beszélve, hogy mindig egy rakás kérdésem összegyűlik, amit a tanácsadáson meg tudunk beszélni.

Witch,
mindig elámulok, hogy milyen ügyes vagy, és tudsz (tudom muszáj) ilyen pici baba mellett dolgozni. Biztos jó szervező vagy, másképp ez nem is menne. Minden elismerésem! :wink:

Luki néni
,
megzabálom a hatalmas szemű kiscicádat! Meg ez a napszemcsis kép! Ááááá! :D Biztos nem lesz egyszerű, hogy a párod most meg külföldre megy... De hát itt lesz nektek Bibarka, és az ő Oli babája, nem igaz? :)

Fiona,
nagyon sok kitartást kívánok neked!!! Nehéz időszak előtt állsz, de azért ahogy Bence egyre nagyobb, úgy egyre könnyebb is vele, nem? Én legalábbis így vagyok Zsófival. :wink: Jobbulást!!! (Vadmotoros Bence baba nagyon édes!)

Nika,
jajj de édesek a kicsi fiad! :) És már 6,5 kiló? Biztos jól tartja az anyukája! :) Annyira emlékszem még a 2007 novemberi talira! Akkor Zsófi még a pocakomban, Ti pedig babára várva, most meg tessék, itt a gyönyörű kisfiad! :)

JErika,
nálunk is elég sokáig kelt éjszaka Zsófi. Igaz, ő csak egyszer, 4-5 óra környékén. Szép lassan aztán leszokott róla. Remélem hamarosan ki tudod aludni magad!

Benszi,
jól felráztad a topikot, Bibarkával együtt!! :D :D :D Nem semmik vagytok ti ketten, ha összefogtok! :D Dóri joghurtevős képe nagyon tuttti! Gondolom jó volt takarítani a kiscsaj után! (ha most lenne nyelvnyújtogatós szmájli, olyant tettem volna ide...) :)

Gomba,
remélem azért majd meggondolod magad, és teszel fel képeket Benedekről! Naaa! :)

Zsókuci drága,
itt is köszi, hogy előszedted a táblázatot, és foglalkoztál vele. Tündér vagy! :D

Share,
szopi-ügyben mi a helyzet? Én is szívesen olvasnék rólatok! Meg tegyél képeket is, jó?

Chesti,
jót vigyorogtam ezen a "mi öregek" beszóláson! Édes kis öreganyó! :) Na jóó, tudom ám, hogy nem így értetted! Kicsi lánykád olyan nagy már, kész hölgy! Biztos én maradtam ám le, de mit dolgozol?

Ballagyo,
én olvasom ám Soma blogját! Kommentelni is akartam már, de valamiért nem sikerül... :?

Gabi,
minitali? Nanááááá! Kereslek ha meggyógyult a csemetém! :) Mit csináltál Botival hogy így kidőlt a babakocsiban??? :D Mi is elfogadjuk Őt vőlegénykének! Az a pár hónap ugyan mit számít! :) :) Hol van ez a Bikás? Talizzunk ott?

Brigi,
megzabálom a kis katicáidat! Édesek nagyon! Látom nálatok is mennek az ikeás kistányérak... Nálunk is van belőle egy széria, és nagyon szeretjük! :wink:

Bibike,
tegyél képet Bettináról, olyan rég láttuk Őt is! :)

Bibarka,
én teljesen kész vagyok az orrszívós kiskrapektól! :D :D Annyira ügyes! Én hiába dicsérgetem, szeretgetem Zsófit utána, mindig ordít szegényem... Sőt! Múltkor amikor meglátott a kezemben az orrszívóval, odamenekült Apához, két kicsi kezével átkarolta a nyakát, és esze ágában se volt odajönni hozzám... Majd' megszakadt a szívem!
Öltöztetéssel kapcsolatban: én már nem overálozok, hanem vastag harisnya, és vastag naci, felül pedig body, vastag kötött pulcsi kabát... Bár én is mindig bajban vagyok ezzel a témával... Ja, és Nagyon Boldog Szülinapot!!! :)

Vicus,
van némi közös vonás a csajainkban... Zsófi is kábé ugyanilyen megbűvölve nézi a reklámokat. A filmek egyáltalán nem érdeklik, simán eljátszik úgy hogy rá se néz a tv-re, de amint meghallja a reklám szignált, minden kiesik a kezéből... :D :D :D Husi-musi Rami combika! :D

Rebe,
szoktam nézegetni a csajok képeit az iwiw-en. Olyan szép nagyok máár! :D Olyan hosszúnak tűnnek a kis huncutkák, hány centisek most?

Agnese,
eszméletlen hogy mennyire hasonlít Zalán Milóra! Nagyon-nagyon szépek mind a ketten! :) Igazán büszke lehetsz rájuk! Hogy telnek a hétköznapok kétgyerekes családként?

Juci,
én is rendszeres olvasótok vagyok!! :D Úgyhogy igen, írhatna az a bagoly is többször! :D

Kira,
de édes a kisfiad! És milyen tuti helyen lakhatsz! Tényleg lehetne egyszer talizni nálatok is? A gyerekek biztosan élveznék! :)

Húú, remélem senki nem maradt ki... úgy igyekeztem!!! Komolyan!

Talira nekünk is a délután lenne jobb!

A bloggal kapcsolatban még annyit szerettem volna mondani, mert lehet hogy volt aki félreértette: nem azzal volt a bajom, hogy Zsófi blogját nem olvastátok, azt úgyis olvassa, akit érdekel, hanem hogy a KÖZÖS blog ötletéből nem lett semmi. De megértem, hogy senkinek nincs ideje, marad a táblázat (Zsókucinak hála)! :)

Zsófi már kicsit jobban van szerencsére. :)
Figyu Csajok! Szerintetek az nem gáz, hogy Zsófi 13 hónaposan csak 73cm? Mindenki azt mondja a családban hogy ne aggódjak ezen, majd megnő, de hát akkor is. Viszonylag nagy babának született, és szerintem most itt a topikon a nyári babák (Boti, Gabi, Rebe csajok) már simán nagyobbak nála (legalábbis a képek alapján)... :( Hüpp-hüpp...

Na, most tutira elfoglaltam vagy egy fél oldalt... :D :D :D

Kép

Kép
mamm

Lukikám
köszi :wink: :wink: :wink: de tudod hogy még csak 20 vagyok :wink: :wink:

Fiona
neked is köszi :wink: a fiad még szerel is????nem semmi :lol: :lol:

Chestikém
éééédes :lol: :lol: én is imádtam az ovisokkal a cirkuszba járni :wink: :wink:

Elan
én mindig csak este töröltem át neki,most meg 2 szer mosom naponta,Olivér imádja az izét a fogkrémnek :wink: :wink:

na és két képet dobok én is ,nem akarok sok lenni :oops: :P :oops: Kép én és az ajándékom:)))))))

Kép pufikám:)))

Ja és Chestikém
én olyan szivesen elmennék a foglalkozásodra,olyan kár hogy messze vagytok :wink: :wink:

Kira
jaj én bizti szavadon foglak egyszer,szeretném Olivért megismertetni közelebbről az állatokkal :lol: :lol: :lol: na és majd egy szabadtéri tali nem lenne rossz :wink: :wink:

bibar

Mamm
egyszerre irtunk :lol: :lol: örülök hogy már jobban vagytok :wink: :wink: az meg hogy mekkora,háááát majd megnő :lol: :lol: legfeljebb nem megy kosarazónak :wink: irjál mostmár gyakrabban légyszi,ja és képet is minden oldalra kérek,annyira édes Zsófi baba :wink: :wink:

bibar

witch!
Hííííííííííííííííííí! Mit látok??!! Macska van a gyerekeknél??? Nahááááát! Nekem is! :lol: :lol: :lol: :lol: Csak mindíg ezt a szöveget hallgatom amit írtam! :lol: :lol:
De nagyon cuki a kiscsaj! Olyan szép kis arca van!!! De ezt már írtam egyszer, úgyhogy nem ragozom. :)
Bibar!
Nem is pufi Olivéred!!! :) Szép kis kölök! :) Ja tényleg! A név kötelez!!! :D

Kép
kira76

Mamm!

Tudod, nem menne ha nem lenne az anyukám, sokat segít, de így is nehéz. Nem a idővel van gond, hanem a fájdalmakkal. Mióta szültem, azóta iszonyatos fájdalmaim vannak, minden csontom fáj, a térdem és a derekam főleg. Állítólag gerinc sérvem van, a doki szerint 2-3 hét ágynyugalom. Peresze mert az úgy megy...

Kira!

Köszi aranyos vagy. Tudod a macsek nem megy oda a gyerekhez, max megszagolja, ennyi, figyelek hogy nem legyen macsekszőr midnenütt.. Ennyi. Van aki kutyát enged oda, stb. egyik sem különb...

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Sziasztok!!

Ma ugytűnik naggyon ráérek!!:lol: :lol: :lol:

Witch!!

Jamina egyszerüen gyönyörű!!!
A legjobb a második tulipános kép, meg a nevetős is tuti ,meg az ördögfióka 1 is nagyon ott van!!
Én inkább kutyás vagyok ezért nem annyira szeretem a macskákat :oops: :oops:
De a sharpeinek a Bencus ugy huzza a fülét hogy szegénynek a szemei majd kiugranak de még csak arréb sem megy. Nagyon birkán türi és ezért még külön imádom azt a kutyát :lol: :lol:

Mamm!!

Örülök hogy a csajszika jobban van!!!
A magasság miatt szerintem meg ne aggódj!! Nagyon szépek ám az édes kis csajszik!!! Nem kell 190 cm-nek lenni.
Képeket..képeket..képeket.... :lol: :lol: :lol:

Bibar!!!

Nnnnnna!! Nem is pufika!!
Hány kilo a drágaság??? A Bencus 12,60 kg. 85 cm.
Szépek vagytok eggyütt :lol: :lol:

Kép
Szaggatom az aszfaltot .................

Kép
fiona66

Fiona!

Köszönjük a dícséretet:)

Bence csak nem brümmög hozzá? Édes azon a kis moroton...

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Witch!
Az én macsekom sem megy a gyerkhez. A szobájából akkor kitiltottuk, mikor elkezdtük festeni. Egy párszor segbrúgtam és emiatt esze ágába sincs bemenni. Csak folyton kapom a leszúrást, hogy mekkora lüke vagyok. Hát én meg pont le..arom. Ha kimegy a gyerek az utcára, ott is van macsek, sőt ott még macsek kaki is. Akkor nem mehetne homokozóba. Na mindegy! Erről ennyit! :)

Kép
kira76

Sziasztok!

Witch, Bibar, Fiona, Chesti, Kira!

Gyönyörűek a gyerekek egytől egyig :wink:

Mamm!

De jó, h írtál! Jöhetnél gyakrabban is, bár olvasom Zsófi baba blogját :wink: Mi újság a "harci" sérülésével, meggyógyult már az orra?

Szeretnék egy kicsit dicsekedni nektek. Mivel pocsék volt ma az idő, életemben először kiflit sütöttem, isteni lett, Soma szerint is:)

Kép

Kép

Ja, a tricikliről akartam még írni: a TeszVeszen vettem kb. 1 hete 8 ezer forintért. És Soma imádja :wink:
ballagyo

Fiona
egy súlycsoportban van Bencével,szinte tök ugyanannyi :lol: :lol: a pufit csak képletesen irtam,én tökéletesnek látom,csak egy kis pókhas,de hát az kell egy pasinak :P :P :P

Ballagyó
húúú összefutott a nyál a számba :oops: :oops: könnyü volt megcsinálni??esetleg egy recept jöhetne majd priviben :wink: aranyosan majszolgatja Soma :lol: a triciklist köszi!

Lukikám
akkor Skype ma??

bibar

Sziasztok!

Jamina annnnyyyira éééédes!! Kész vagyok tőle! Egy kis szépség!!

Olivér is nagyon tetszik nekem!! Olyan jó lenne már élőben is látni!

Kira, hú nálatok szuper lenne, ha valóban vállalod! De akkor az valóban májusban lenne a jó, hogy szép időben kint lehessünk.
Merre is laksz? Itt a közelünkben? Végül kiderül, hogy egy csomóan erre lakunk! :lol:

Fiona, Bence is szép férfias méretekkel rendelkezik, hiába, lassan lehagyják a fiúk Ramit, ő most olyan 11,5 kg, hát a centit nem tudom..majd a 18 hónapos szurinál leméretem.

Ballagyo, összefutott a nyál a számban! Nagyon ügyes vagy!

Tegnap a "nagy balhé" óta először voltam anyóséknál..de minek. Végig azon lovagolt, hogy Rami kire hasonlít..felsorolta az ő egész családját, hogy a szeme ezé, a szája azé..engem persze meg sem említett. Nem bírtam cérnával és közöltem, hogy lehet, hogy nagyon fáj neki de Rami tisztára rám hasonlít, jobb ha belenyugszik. Erre ő: akkor csak azért imádkozom, hogy a természete legalább a miénk legyen! ANYÁD! Szerintetek ez nem sértő? Meg is mondtam neki, hogy na kösz, ez jól esett! Erre persze elkezdte a mártírt, hogy nem is "úgy" mondta. De Péter is mellém állt és közölte, hogy fejezze be ezt a "kire ütött a gyerek" baromságot, ne szurkálgasson engem, Rami egy önálló személyiség miért kellene bárkire hasonlítania..
Az a baj, hogy annyira irritál ez a nő, hogy minden szavára ugrok. Ja, az a halálom, hogy egyes szám 3.személyben beszél magáról: a mama így, a mama úgy..ez szörnyű!
Elesett Rami egy jó nagyot és sírt ezerrel. Erre majdnem sírva: Mama nem vigyázott jól, mama bűne, hogy elesett, mama egy hülye..na legalább ez igaz..
:lol:

Kép

Lilypie Premature Baby tickers
vicuska2007

Vicuska!

Köszi a dícséretet :)
Szerintem teljesen igazad van, hogy rosszul esett amit mondott, én is sértésnek venném...
Na ilyenkor érzem azt, hogy de jó,hogy nincs pasi se anyós se semmi :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Hahó,

Luki, mit dolgozik a párod? A falusi élet nagyon jól hangzik különben, csak azt hajlamos elfelejteni az ember, hogy iszonyat melós dolog :)

Bibar, Isten éltessen!!! Fogmosás-kérdés: ha este törlöm át neki, akkor még utána szopik, és hát aközben gyakran bealszik... ilyenkor szerinted nem fölösleges? Felébresszem emiatt?

Fiona, nem lett baja Bencének a kacsamájtól? Én nem tudom (még) mennyire gáz, hogy nem eszik darabosat... Azt hallottam, valami olyasmi kaját érdemes először darabosként megpróbálni adni, amit korábban nem evett pépesen. Gabi eddig csak kenyérhéjat és bulátát kapott darabosként, meg pici darab sajtot, pizzahéjat (de ilyen atomnyi mennyiségben), hát, elnyammog rajta, de inkább csak a játék kedvéért.

Witch, éljen-éljen, keresztapus kép!!! :D :D :D Nagyon szép a lánykád!!! Nekünk is ilyen hippes előkénk van :) Az ördögfiókás szerelés pedig mindent visz, hol lőtted? :) A macska-kutya kérdésről annyit, hogy nekünk 2 cicánk van, éjjel kint laknak, nappal bent. Ahol Gabi alszik, abba a szobába nincs bejárásul, de hát Gabi mindenhol máshol is előfordul, és a macskaszőr az már csak olyan, hogy száll. Jó, persze igyekszünk takarítani, de hát, akinek van macskája, az tudja, hogy mennyire reménytelen vállalkozás :) Mindenesetre én nem parázok ezen. Én is 5 macska és 2 kutya társaságában nőttem fel, nem beszélve a tyúkokról, kacsákról, disznókról, és semmire sem vagyok allergiás (jó, a laktózra igen :) ). Mellesleg itthon anyuéknál meg van egy éppen vedlő szobakutya, akinek Gabi már első nap kiosztott néhány sallert :D Szóval mi elvagyunk látva mindenféle szőrrel :D

Mamm, köszi a főzelékes tanácsot! Ilyesformán csináljuk mi is... Szerintem nem baj, ha Zsófi nem langaléta... Gabi hosszú, az igaz, de az apja 198 cm. Meg amúgy is fiú. :)

Ballagyó, jaj, ezt a képet nem kellett volna, most itt csorog a nyálam :D Nagyon jól néz ki!!!! Nemcsoda, hogy Somának is bejött ;)

Vicuska, anyósod nem semmi :( Úristen, nekem ilyen beszólna valaki, felé se néznék, az biztos :( Jó, hogy a férjed melléd állt, le kell állítani a mamit, mert ez nem normális, komolyan.

Nálunk most az a helyzet, hogy anyukám és apukám is lebetegedtek, hőemelkedésük van, folyik az orruk, köhögnek, szóval jól néznek ki... sajnos nem sok esélyt látok arra, hogy megússzuk, szoptatás ide vagy oda. Nem tudok elkerülni, hogy Gabi ne legyen velük legalább néha, még zuhanyozni sem tudnék...

Na megyek, már fel is ébredt...

Kép
elan

Először is!

Bibarkám!
Itt is boldog születésnapot! :P :P :P :P Gyönyörűek vagytok a közös képen!

Elan!
Miért nem mész haza,ha betegek a szüleid?
Tusolás!
Mászik már 4kézláb Gabi nem?Akkor vidd be magaddal a fürdőbe!Én mindig velük tusoltam és szem előtt voltak!Bevittem a játékaikat és elvoltak addig!
Ágyunk:200x180,de így is kicsi,mert néha lapjával kell tőlük aludni! :lol: Fogmosás!Én este a fürdésnél próbálkozom mindig!

Vicuska!
Az anyósod egy igazi paraszt :roll: Én soha többet nem mennék hozzá!

Ballagyó!
Baromi jól néz ki az a kifli! :lol: Receptet gyorsan,ha könnyű megcsinálni!Édes a fiad!

Witch!
Nagyon szép lánykád van! :lol:
Gerincsérvért nem irigyellek,de próbáld meg kímélni magad!

Fiona!
Vad motorosod nagyon édes!Majd én is rakok képeket!Kajálás!Szép lassan fog hozzászokni a daraboshoz.Van még,hogy Dóri is öklendezik,de olyankor vagy direkt nem veszem észre vagy mondom neki semmi baj,ügyesen rágd meg,így nem köpi ki,de legyűri és nem ijed meg! :lol:

Mamm!
Tényleg sajna ritkán hagyom őket egyedül enni,mert ami utána van takarítás az nem pite! :oops: :roll: :lol:Miért lenne gáz a 73cm?

Chesti!
Oroszlánüvöltős kiscsaj nagyon édes!

Gabicsibe!
Én oda megyek talira,ahova mondjátok!

Tali!
Nekünk a délután lenne jó,mert csak 1x alszunk már!
Vendég

Bibarci!

Boldog szülinapot!

Mivel Chesti rámszólt :lol: dobok pár képet nektek:

Kép vendégségben - anya elmentem bevásárolni
Kép vendégségben 2
Kép Ha a Papi átjön rögtön lenyúljuk a kalapját
Kép Ugye jól áll?
Kép mulassunk!!!!!!!!!!!
Kép egy kicsit közel jöttem a géphez

jucicuki

Elan
nehogy felkeltsd,ha bealszik a cicin :wink: én is csak akkor töröltem le mikor ébren volt,és raktam a hálózsákjába.Mondjuk mi elég korán áttértünk a fogkefére,azt meg már fürccsi közben csináljuk :lol: :lol:

Vicuska
nem semmi az anyósod :twisted: :twisted: én is vagyok olyan sajna hogy többé be nem tenném a lábam ha ilyet mondana és állandóan szekálna,szerencséje van az anyósodnak hogy még tűrsz :oops: :oops: nekem nagy szerencsém van a párom családjával :wink: :wink: mi is szeretnénk már megismerni közelebbről,de hát olyan messze laksz :cry: :cry: vettünk nekem egy kocsit de már 16 éve van jogsim viszont ritkán vezettem,igy most gyakorlok,aztán majd összehozunk valamit,kéne találni valami középutat ahol randizhatnánk :wink: :wink:

Benszikém
köszi itt is :P :P :P holnap hivlak uram telójáról :lol: :lol:

Juci
köszi aranyos vagy :wink: nem semmi a kalapos képek,jól áll nekik,igazi mulatós banda :lol: te mostanában nem csináltál valami finomságot amitől csoroghat a nyálunk? :wink: :lol:

Lukikám
megjöttünk a sétából,olyan jó idő lenne ha nem fújna a szél :oops: :oops: gondoltam közben rátok,ahogy gyűjtitek ti is a kövecskéket :wink: :wink:

NAPCSI??????????????????????????????????????már tényleg jelentkezhetnél,aggódunk :oops: :oops: :oops:

bibar

Benszi, hát épp ez az, hogy itthon vagyunk most a szüleimnél, nyakig a bacilusokban! Ha ezt nem kapja el Gabi, akkor semmit :(

Juci, édesek a kislányok nagyon, hát ezek a kalapos képek!!! :D

Bibar, megfogadom a tanácsodat, és akkor letörölgetem neki, meg felavatjuk a fogkeféjét, amint hazamentünk (már van neki :D )

Na mentem...

Kép
elan

köszi Lányok, az együttérzést anyós ügyben!

Képzeljétek, nekem már 1 hete késik a mensim. Én kis naív csináltam egy tesztet, persze negatív lett. Még azt sem érzem, hogy "mindjárt" megjön..vajon mi lehet? Lehet az fsh hormonom már olyan magas, hogy ennyi volt..na, jó ezt azért 1 hét késés után nem jelenthetem ki. Mondjuk a mensi nem hiányzik az biztos! Csak reménykedtem valami csodában..
:oops:

Kép

Lilypie Premature Baby tickers
vicuska2007

Elan!

Köszi a dícséretet. Az ördögfiókásat angol használtruhásnál vettük :) Nem lehetett ott hagyni :)
A cicával úgy vagyok, hogy ha az utcán fog sétálgatni, sokkal több baci érheti, a másik pedig, hogy szoba cica, és minden extra oltást megkapott, nehogy manókának legyen vmi baja...

Juci!

Nagy kópék lehetnek a lányok :)

Lányok!

Ennyire tetszik az öcsikém? Facér még :wink: Nincs valakinek huga, vagy ismije aki normális? Eladó a keresztapus :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Vicuska
velem is ez volt 2 hete,másfél hetet késett,Lukival már kötögettük a babaruhát,én is csináltam tesztet :oops: :oops: no de a csodák ugye nem velem történnek :wink: :wink: majd máskor...de neked nagyon drukkolok,HÁTHA :lol: :lol: :lol:

Elan
csak ügyesen:))Olivér imádja az izét a babafogkrémnek,igy alig várja hogy mossuk :wink:

bibar

Witch!

Jamina micsoda szép baba! :D A fotóit elnézegetve, azt vettem észre, hogy látszik rajta, hogy elégedett, boldog baba. És ez szerintem nagyon jó. :D
Na jó, nem mondom, keresztapus képein is elidőztem.... :oops: :oops: :D :D persze szigorúan csak Jaminát nézegettem :D :D

"A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg."
(Rodin)
rony77

Rony!

Köszi a dícséretet :). Na igen, bizots hogy elégedett az én manóm, mindent megadok ami tőlem telik :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Ballagyó!

Édes a pici fiad, Annyira édes a pofija!

Gratula a kiflihez :) A receptet el tudod küldeni privibe? Imádok sütni főzni :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Ballagyo
Nem szép tőled ilyen illatozó,fincsi kifliképeket felrakni! :D amikor én lassan mekegek a sok salátától :?

Mamm
Egy lány ne legyen túl magas,ne kelljen mán laposba járnia,mert magasabb mint a fiúk :D Botinak jó lesz ilyen alacsonyan is :wink: majd csak azt veszed észre egyik napról a másikra,hogy mekkorát nőt ez a gyönyörűség!A Játszó pedig Burger Kingtől 1 percre van :D

Witch
Bocsi átvágtalak,nem volt szándékos :oops: :oops: nem lehjet az érzékenységet állítani,csak azt hogy jamina szuszogást is halld vagy csak azt,hogy sir.Mégegyszer bocsi!!!Amúgy nagyon szép kislányod van!

BIbar
Boldogságos szülinapot!

Vicuska
Hát gáz egy anyósod van!ha teheted inkább kerüld,de ne Rami hátrányára!neki még is csak a nagyija akár milyen ...... is.Nekem szerencsém van anyóssal,de én sem szeretem mikor azt elemzi,hogy kire hasonlít.Nem mindegy! az a lényeg hogy a miénk!

Luki
nem irigyellek,de legalább már itt lesztek Pesten.Talán így könnyebb lesz,mert közelebb lesz a völegény is :D

Elan
Én nem vagyok ilyen bátor,hogy bulátát,meg pizza szélét adjak neki. :oops: :oops:

Lányok!
Milyen időpontra gondoltok a délutánon belül?és akkor kérem a szavazatokat,hogy jegyzetelhessek!És kinek mikor lenne a jó.Ha május tényleg mehetnénk Kírához :lol:
gabicsibe

Hu csajok nem semmi hogy mennyit irtatok :D

Elan
Nekem azt mondták ha kibujtak az elsö fogak el lehet kezdeni mosni,nem feltétlenül kell fogkrémmel,mi azzal mossuk nagyon szereti, az esti kakaó után már rohan a fürdöbe és nyul a fogkefe után, szeret fogatmosni nagyon.

Bibar
Én is bajban vagyok az öltöztetéssel, nem nagyon merem lejjebb vetköztetni, mert ha süt is a nap olyan csaloka az idö.
Utolag is boldog szülinapot. :D

Kira76
Nagyon szép a kicsi fiad :D

Lukrécia
Mesélj a lánykádrol is valamit :wink:

Chesti
Milyen lett Niki szobája? Képet kérünk róla. :wink:
Oroszlánüvöltös kép nagyon jó. :lol:

Witch
Egyszerüen gyönyörü a lányod. :lol:

Mamm
Az én lánykám 1 évesen 72 cm volt. :wink:

Ballagyo
Nekem is jöhetne privibe az a kifli recept. :wink:
Édes Soma is husi :lol:

Vicuska
Hú nem semmi anyosod van, és sem birnám.
Nálunk is mindeni azt mondja hogy tiszta apja, addig mig nem látták a gyerekkori képem, majd megprobálom feltenni.

Velünk kapcsolatban csak annyit , hogy sajnos férj gondok vannak
én mondtam ha nem szedi össze magát akkor egyedül fog maradni, kicsit több törödést várok töle, több közös programot, és hogy jobban vegye ki a részét dolgokbol, sajnos az én párom nagyon nehéz kimozditani itthonrol, de talán a hétvégén hatottam rá, nem akarom elkiabálni de kezdi összeszedni magát.A 7 ik évben járunk a vizválasztó. Remélem tul jutunk a nehézségeken.

Most mennem kell,hiv az uram filmezni.
Képet majd rakok csk még nem volt idöm feltenni a gépre.
Puszi nektek

Kép
bibike27

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?