Halihó Csajok!
Na, most becsülettel visszaolvastam az utolsó néhány oldalt, úgyhogy előre szólok, kisregényt készülök írni!
Elan,
múltkor kérdeztél főzelék témában. Én ebédre szoktam mindig mást csinálni Zsófinak, általában husival, vacsira pedig vegyes főzi van (sárgarépa, zeller, petrezselyemgyökér, karalábé, krumpli meg ami épp van) husi nélkül.
Amúgy nagyon édes Gabi baba ahogy ácsorog a járókában.
Meg az az anyátszeretgetősállbaharapdálós is! Imádom az ilyen képeket, mert lerí róluk a bensőséges kapcsolat.
Vikkata,
mi havonta elmegyünk tanácsadásra. Ez egyrészt a dokinőnk "elvárása", meg én is örülök, ha megnézni. Arról nem is beszélve, hogy mindig egy rakás kérdésem összegyűlik, amit a tanácsadáson meg tudunk beszélni.
Witch,
mindig elámulok, hogy milyen ügyes vagy, és tudsz (tudom muszáj) ilyen pici baba mellett dolgozni. Biztos jó szervező vagy, másképp ez nem is menne. Minden elismerésem!
Luki néni,
megzabálom a hatalmas szemű kiscicádat! Meg ez a napszemcsis kép! Ááááá!
Biztos nem lesz egyszerű, hogy a párod most meg külföldre megy... De hát itt lesz nektek Bibarka, és az ő Oli babája, nem igaz?
Fiona,
nagyon sok kitartást kívánok neked!!! Nehéz időszak előtt állsz, de azért ahogy Bence egyre nagyobb, úgy egyre könnyebb is vele, nem? Én legalábbis így vagyok Zsófival.
Jobbulást!!! (Vadmotoros Bence baba nagyon édes!)
Nika,
jajj de édesek a kicsi fiad!
És már 6,5 kiló? Biztos jól tartja az anyukája!
Annyira emlékszem még a 2007 novemberi talira! Akkor Zsófi még a pocakomban, Ti pedig babára várva, most meg tessék, itt a gyönyörű kisfiad!
JErika,
nálunk is elég sokáig kelt éjszaka Zsófi. Igaz, ő csak egyszer, 4-5 óra környékén. Szép lassan aztán leszokott róla. Remélem hamarosan ki tudod aludni magad!
Benszi,
jól felráztad a topikot, Bibarkával együtt!!
Nem semmik vagytok ti ketten, ha összefogtok!
Dóri joghurtevős képe nagyon tuttti! Gondolom jó volt takarítani a kiscsaj után! (ha most lenne nyelvnyújtogatós szmájli, olyant tettem volna ide...)
Gomba,
remélem azért majd meggondolod magad, és teszel fel képeket Benedekről! Naaa!
Zsókuci drága,
itt is köszi, hogy előszedted a táblázatot, és foglalkoztál vele. Tündér vagy!
Share,
szopi-ügyben mi a helyzet? Én is szívesen olvasnék rólatok! Meg tegyél képeket is, jó?
Chesti,
jót vigyorogtam ezen a "mi öregek" beszóláson! Édes kis öreganyó!
Na jóó, tudom ám, hogy nem így értetted! Kicsi lánykád olyan nagy már, kész hölgy! Biztos én maradtam ám le, de mit dolgozol?
Ballagyo,
én olvasom ám Soma blogját! Kommentelni is akartam már, de valamiért nem sikerül...
Gabi,
minitali? Nanááááá! Kereslek ha meggyógyult a csemetém!
Mit csináltál Botival hogy így kidőlt a babakocsiban???
Mi is elfogadjuk Őt vőlegénykének! Az a pár hónap ugyan mit számít!
Hol van ez a Bikás? Talizzunk ott?
Brigi,
megzabálom a kis katicáidat! Édesek nagyon! Látom nálatok is mennek az ikeás kistányérak... Nálunk is van belőle egy széria, és nagyon szeretjük!
Bibike,
tegyél képet Bettináról, olyan rég láttuk Őt is!
Bibarka,
én teljesen kész vagyok az orrszívós kiskrapektól!
Annyira ügyes! Én hiába dicsérgetem, szeretgetem Zsófit utána, mindig ordít szegényem... Sőt! Múltkor amikor meglátott a kezemben az orrszívóval, odamenekült Apához, két kicsi kezével átkarolta a nyakát, és esze ágában se volt odajönni hozzám... Majd' megszakadt a szívem!
Öltöztetéssel kapcsolatban: én már nem overálozok, hanem vastag harisnya, és vastag naci, felül pedig body, vastag kötött pulcsi kabát... Bár én is mindig bajban vagyok ezzel a témával... Ja, és Nagyon Boldog Szülinapot!!!
Vicus,
van némi közös vonás a csajainkban... Zsófi is kábé ugyanilyen megbűvölve nézi a reklámokat. A filmek egyáltalán nem érdeklik, simán eljátszik úgy hogy rá se néz a tv-re, de amint meghallja a reklám szignált, minden kiesik a kezéből...
Husi-musi Rami combika!
Rebe,
szoktam nézegetni a csajok képeit az iwiw-en. Olyan szép nagyok máár!
Olyan hosszúnak tűnnek a kis huncutkák, hány centisek most?
Agnese,
eszméletlen hogy mennyire hasonlít Zalán Milóra! Nagyon-nagyon szépek mind a ketten!
Igazán büszke lehetsz rájuk! Hogy telnek a hétköznapok kétgyerekes családként?
Juci,
én is rendszeres olvasótok vagyok!!
Úgyhogy igen, írhatna az a bagoly is többször!
Kira,
de édes a kisfiad! És milyen tuti helyen lakhatsz! Tényleg lehetne egyszer talizni nálatok is? A gyerekek biztosan élveznék!
Húú, remélem senki nem maradt ki... úgy igyekeztem!!! Komolyan!
Talira nekünk is a délután lenne jobb!
A bloggal kapcsolatban még annyit szerettem volna mondani, mert lehet hogy volt aki félreértette: nem azzal volt a bajom, hogy Zsófi blogját nem olvastátok, azt úgyis olvassa, akit érdekel, hanem hogy a KÖZÖS blog ötletéből nem lett semmi. De megértem, hogy senkinek nincs ideje, marad a táblázat (Zsókucinak hála)!
Zsófi már kicsit jobban van szerencsére.
Figyu Csajok! Szerintetek az nem gáz, hogy Zsófi 13 hónaposan csak 73cm? Mindenki azt mondja a családban hogy ne aggódjak ezen, majd megnő, de hát akkor is. Viszonylag nagy babának született, és szerintem most itt a topikon a nyári babák (Boti, Gabi, Rebe csajok) már simán nagyobbak nála (legalábbis a képek alapján)...
Hüpp-hüpp...
Na, most tutira elfoglaltam vagy egy fél oldalt...