Sziasztok!
Na, ma végre bejelentettem a munkahelyemen. Ahh, annyira rosszul éreztem magam közben. Miért kell, hogy bűntudatom legyen azért mert szülni szeretnék?? Á, nem is érdekel. (dehogynem, itt ülök, és eszem magam)
Igaz, most még csak a közvetlen főnököm az igazgató tudja, kértem, hogy amíg még nem biztos semmi, addig ne híresztelje. De még lesz egy köröm a gyár tulajával is. Vele nehezebb lesz szerintem, Ő sokkal rosszabb eset. Egyáltalán nem szimpatizálunk egymással, egy kekeckedő, okoskodó, szörnyen zsugori ember. Már ma megkaptam a megjegyzést az Igazgató Úrtól, hogy a tulaj nem fog örülni, mert a költségek amik ilyenkor a velejárói, biztos ki fogja akasztani. Most erre mit mondjak?????
Meg, hogy amikor ide jöttem, 4 hónapja, erősködtem, hogy 2-3 évig biztos hogy nem szülök. Erre is csak annyit tudtam kinyögni, hogy nem szándékosan estem teherbe. Hihetetlen, azt várnák tőlem, hogy elvetessem, mert nekik az lenne a könnyebb és jobb megoldás? És tudom, hogy ha majd oda jutok, hogy a tulajjal beszéljek akkor Ő ugyan ezeket a kérdéseket fel fogja tenni, persze még bántóbban és sértőbb stílusban.
Tudom, hogy nyugodtnak kéne lennem, meg nem szét stresszelnem magam, de egyszerűen amíg nem szóltam azért voltam ideges, most meg még jobban idegeskedem, mert tudom, hogy még a felén se vagyok túl, és már most teljesen kiborultam.
Közben meg valószínű, hogy a párom elfertőzött. Ráz a hideg, fáj a torkom, és a hátam. Mit lehet ilyenkor csinálni? Van valami olyan pirula , vagy forró ital (pl. neocitran) amit bevehetek, vagy ihatok? Nem szeretném, ha lebetegednék. Meg nem tudom mennyire meleg vízbe lehet beülni, mert én ilyenkor azt szoktam, forró fürdő, forró tea, vagy mézes tej, és ágy. A forró, mennyire lehet forró? Mert én nagyon bírom, de a pici nem hiszem, hogy szeretné.
Úristen, milyen sokat írtam! Bocsánat a regényért!
Üdv!
Andi