Sziasztok Lányok!
Nyanya nagyon jól esett,hogy hiányoltál.Itt vagyok ám. Ha nem is minden nap, de hetente 2-szer kb. olvaslak titeket.
Nálunk mostanában nincs semmi helyzet. Eléggé leálltunk a babaprojektről...
Persze én nagyon szeretném, de most vettünk autót, most jár le a 3 hónap próbaidőm, és úgy gondoltam ha 2 éve várunk rá, akkor most még egy fél évet kibírok
Lehet, hogy anyagiasnak tüntem bocsi, de nem így van.CSak azért muszáj gondolkodni. Egyébként én lennék a legboldogabb, ha sikerülne. de nem hiszem,hogy spontán lesz babánk..
Mostanában a menszim is elég gáz. Képzeljétek szerdán megjött menetrend szerint.semmi görcsölés( ami nekem nagyon is szokott lenni).... aztán volt még másnap egy kevés,de nagyon kevés. Tegnap egyáltalán semmi, ma meg barna..
bocs.
Egyébként középidő óta fáj a hasam,ha emelek,vagy sokat ülök.
Szerintetek ilyenkor mivan? Ma mármegint éreztem a hasam szurkál néha.Remélem nincs semmi gáz.CSak nagyon fura,hogy eddig mindig halálomon voltam menszikor, most meg semmi.
Múlt hónapban középidőm után volt nagyon sok fehér folyásom, ami még soha, most meg ez...
Virág örülök, hogy jobban vagytok.
Nita hogy repül az idő.... Gratula a súlyhoz. Ez igen. ügyi vagy.
A turis véleményeket osztom.. Én is szeretnék járni, de errefelé nem igazán van jó. Volt de bezárt.
Bocs hogy mindenkinek nem írok személy szerint.Puszi mindenkinek és pocaksimi a kismamiknak!!