Sziasztok!
Szöszke!
Utólag is boldog Gergő napot!
Lillát nem kereszteljük meg, mi sem vagyunk..
Nagyon aranyosak a képek, és Gergő szeme nagyon poén!
Tényleg látszik!
szemek: tényleg, akartam már kérdezni, h nálatok elkezdett már változni a babák szeme? vagy van akinek már teljesen bebarnult pl? Lillusnak még szinte semmit, talán kicsit világosodott, kékebb lett...lehet, h ő tényleg kék szemű marad? Vagy majd egyszercsak elkezd hirtelen barnulni? Fura, mert jelenleg szőkés, vöröses barna hajú (ez már a totál kpaszodás utáni új haj, egyébként sötét barnán született) és kék szemű...mi meg sötétbarna, sötétbarna mindketten.
Hmmm...most elgondolkodtam...
Zsuzsu!
Oké, majd megbeszéljük a talit. Simán mehet, apukám elég sokat jár be, úh majd elmegyünk vele. Csak várjuk ki a jó időt!
Képeket majd hozok, bár nem sok új van...így egyedül nem igazán veszem elő a gépet, de mostmár rászoktatom magam, mert később jó lesz.
Otthon nemtom kapok-e vmt...majd utána nézünk.
Jobbulást!
Örülök, h végre elkezdhetitek a fejlesztést, szurkolok, h jól menjen!
Tücsök!
Hát én először turmixolok, aztán később már nem.
Kata!
Szurkolok az ovihoz!
De rossz lesz apa nélkül, főleg Lillának, de ez van sajnos.
éjszaka: Lilla sosem kel éjjel, mostanában 6kor ébred enni, utána még alszunk 8-9ig. Ja és 10kor fekszik. Korábban 5/5.30 körül kelt először, de tetszik ez a szokása. De amilyen mákom van, tuti ma történni fog vm...úh kopp kopp.
Peva!
Dorkának nagyon tetszik a labda.
A lila J&J-tól Lilla is kiütéses lett. De az új cuccuk nagyob bejön...naturals a neve, zöld színű. Annó mikor Lillának nem múlt az ekcéma szerűsége, mindent kipróbáltam, a gyógyszertáritól kezdve az itteni organic-on át az oliva olajig, és csak ez segített, és szépen elmúlt pár nap alatt. Azóta ezt használom csak. Sztem egy próbát megér.
Köszi a jókivánságot!
Emmaléna!
Nagyon nagyon sajnálom, sok erőt kívánok!
Örülök, h jól vannak a gyerkőcök!
Ildi!
Fura, esténként azóta is viszketek, napközben nem. Most ugrott be, h lehet h a tusfürdő?Merthogy este tusolok...na hnap előveszek vm másikat.
Nincs a tv-nkben adás, pedig jó nagy.
Csak dvd-zünk. De asszem láttam egyszer ezt az adást a főnököméknél, mikor aludt a gyerek.
Egy szemüveges, kicsit nagyobb darab nőci van benne?
Sztem Lotti is megérett a ht-re.
Nagyon arik a képek!
LKata!
Én nemtom Lillus mikor kap májat, mert én ránézni sem bírok.
Borkaby!
Dejó, h Tomival minden ok!
Norbi nem jön haza, mi jövünk majd vissza ősszel, ha minden jól megy. És akkor elkezdek valahogy, valamennyit dolgozni. A lakótársak még mindig cigiznek...a szobájukban, nyitott ablaknál...néha kicsit érzem a folyosón, de ennyit már én is eltűrök. Tudod mi a durva? A csaj 36hetes a kisfiúval, és nem szokott le.
Marek!
Nagyon jók az uszis képek, látszik, h élvezte Bori.
Nymalac!
Jobbulást nektek!!!!
Velünk nem sok minden van. Hősiesen állom a sarat egyedül.
Na jó, azért annyira nem...tegnap este átjöttek a barátaink, és a csaj segített megfürdetni Lillust, meg tartogatta, amíg én sürögtem-forogtam, ma egy másik barátnőm jött, ő megetette (babay rizs) délben, ő is tartogatta sokat, majd kimentünk együtt a parkba. Hnap meg másik barátaink jönnek, akik friss babavárók, egy hete derült ki a nagy hír, remélem minden ok lesz, mert karácsony körül elment egy babájuk. És ezután már hétfő lesz, és jön haza Norbi este.
Lillus ma tök ügyesen evett, rákattant a kanálra és húzta be a szájába a kanalat, fogta a Kati kezét, és úgy húzta. És a kaját is megette róla.
Tegnap fürdés előtt sikerült bekapni a lábát, mostanában nagyon el van foglalva vele, felcsapja mindkettőt teljesen, fogdossa, nézegeti, és eldől így oldalta, majd vissza.
Sztem lassan lesz hátról hasra fordulás is. Egyébként mosolygós baba, majdnem mindig jókedve van. Sajnos az orra még mindig szörcsög, de nem folyik, csak dugul, és az orrcsepp (asszem sós) sem nagyon dugítja ki, úh már hiába szívom, csak sípol, és nem nagyon jön semmi. De azért szelel neki, mert tud enni rendesen. Ugye ilyenkor már nem mehet rá a fülére, vagy az arcüregére?Remélem hamar meggyógyul teljesen.
Na végeztem a fejéssel, és már alig látok, úh jóreggelt mindenkinek...