Új privát üzeneted érkezett!

SZIASZTOK LÁNYOK!!!!!!!

Lenne több csomag vakdugóm eladó,
tudjátok konektorba való.
Használata:be kell ragasztani a konektorba,és ha be akarod dugni a villát,csak el kell fordítani,ha kihúzod automatán vissza zár.
Nagyon praktikus,nekünk be vállt.

450ft/6db,
és a posta költséget én állom.
Kép Kép Kép



Kata&Milán


oszman777
 
 


Sziasztok!!

Ma voltam Tótkomlóson, párocskámnak hoztam haza cuccokat az asztalosától, és mondta, hogy van egy extra óccsó emeletes ágya, kifutó darab, gondoltam szólok ha valaki épp most szeretne emeletes ágyat venni a lurkóknak. Házhozszállítás megoldható, ugyanis vasárnap viszi ki a Mórahalmi vásárba eladni.

Van kép róla itt:
http://www.komlos-butor.atw.hu/

Az ágyak alkategóriába a 22.-es sorszámú versenyzőről van szó! :wink:

Amúgy olyan 70-80 ezer ft körül vannak az emeletes ágyak, de most 50 000 ért ideadja mert kifutó darab, többet ugyanilyet nem gyárt. Ha valakit érdekel a weblapon található telefonszámon elérheti a gyártó urat :D (nagyon szépen dolgozik!!)

Szuperjól dolgozik ám :wink:

Én megvenném, de most akkora lett a gyerekszoba, hogy nem kell emeletes ágy :D , meg a kicsik még nagyon picik hozzá, a Boginak meg külön szobája van! :D

Most csak ennyi,rohanok, perpill 5 gyerekem van :D
Pusza :)

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged
 
 


Hja még valami, a Plázába a Leonardo cipőboltba akció van!

Ha veszel egy TÉLI lábbelit (felnőtt, gyerek egyaránt) és veszel egy másik cipőt hozzá (teljesen mindegy milyet) akkor az olcsóbbat 99%-os engedménnyel kapod!!!

Tegnap vettem Viusnak csizmát 3290 ftért és Marci sportcipője csak 19 ft-ba került 1900 helyett :wink: Tehát 3310 ft-ért vettem egy csodaszép csizmát és egy tesiórára való edzőcipőt a gyerekeknek :wink:

Érdemes szétnézni jó áron vannak eleve és még ez a jó kis akció is..... :wink:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged
 
 

 
 

Leonardo akcio az uj Plázában is van (Szabadkai ut), de ott sokkal nagyobb a választék. Én 3e ft alatt vettem 3 pár cipőt Orsinak:)

Szilde! Esetleg irj nekik forgalmazzák-e ezeket valahol itt a környéken is

Fülfelszurás. Elöre nehéz okosnak lenni, mert Norbinak is ugye csüt. nézték a fülét (1 hét antibogyo után) szombat éjjel meg átszakadt a dobhártyája. Vas. este a másik fülét még nem kellett, de hétfö délelött már fel kellett szurni. Szoval én igy utolag nagyon bánom hogy idöben nem lett a másik füle is felszurva Norbinak. Inkább fájjon kicsit a beavatkozás mint kockáztassam hogy a gyerekemnek perforáljon a dobhártyája! Nyilván hogy egy orvosnak látnia kell fülgyulladásnál is hogy mennyire van a dobhártya behuzodva, ha gyanus neki akkor hivja vissza másnap is mennyit romlott, javult és az alapján döntsön, de ha romlik akkor meg ne szarozzon szurja fel. Gondolom én ezt azok után ahogy mi jártunk. A fájdalom valoban csökken utána, mert a nyomás ami belül volt és a dobhártyát vákuum szerüen behuzza kiegyenlitödik, a felgyült folyadék meg távozni tud, szoval a komfortérzetet is jelentösen javitja. Persze én is azt mondom gyulladás miatt ne szurjanak rögtön, de jobban is odafigyelhetnének romlik-e v. sem a beteg állapota, ami nem jellemzö, mert közlik mindig jöjjön vissza a köv. héten.

Szilcsi! Nekünk a Corás nem csepeg, nem folyik mellé. De ezt 2 éve vettem, de késöbb is láttam többször

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Sziasztok :)

Megvagyunk mi is, csak túl sok érdekes nem történik velünk.
Boti meggyógyult, Noémi még taknyos, és most már én is. :( :(
Szóval elegem van...
Noéminek találtak bacit az orrváladékában, ezért kap antibios orrcseppet, szerencsére más nem kell, mert nem lázas, kutyabaja, csak a takony nem akar elfogyni. :roll:

Nóri :) Ilcsi :)
Én is valami ilyesmi kulacsot kerestem Botinak, pont most hozott nekünk a sógornőm a Corából. Én az esti meg reggeli kakaót szeretném Neki ebbe adni, mert a cumisüveget már elszedtem Tőle.
Ha alaposan beáztatom, akkor csak kijön belőle a kakaós cucc is... :oops:

Ilcsi :)
Annyira édi Lali a képeken!!
Az ágyról lejövetelt meg olyan gyorsan megtanulják!

Ortopédia:
Nekünk is azt mondták, hogy önálló járáskor kell menni, szóval nekünk is aktuális..
Én már akkor ráadtam egy kis cipőt Noémire, mikor az első lépéseit megtette 1 évesen, mert elég sokat pipiskedett. Most már szinte mindig rajta van a kis cipő, szépen meg is szokta.
Amúgy nekünk is Bea mondta, hogy legyen rajta cipő..

Ja, voltunk szemészeten múlthéten. Mindkét gyerek rövidlátó kicsit, Boti szeme -1-es, Noémié -0,5-ös. De nincs vele semmi teendő, Botinak csak 6 éves korban kell legközelebb menni, Noéminek pedig 3 évesen.
És nem kancsal Noémi - pedig mérget vettem volna rá
:oops: - csak széles az orrnyerge.

Kép
Kép
zituska28
 
 


Zita! Nem fog kijönni a kakao. Én Orsinak szivoszálat kell adjak a kakaohoz, reggel este is, azonnal kimosom, mégis pár használat után ki kell dobjam, belül elkezd foltos lenni, mintha mocskos lenne:( Pedig tényleg azonnal kimossuk. Igy azota vettem erre nagy doboz müa. szivoszálat, aminél nem sajnálom, kidobom 2-3 alkalom után amivel ivott
Nekem is kicsit kancsalnak tünik a fotokon Noémi, de ha szakorvos szerint nem az akkor biztosan. Hol voltatok, kinél? Mert nekünk tb alapon nem nézte meg igy senki, egyiket sem. Orsit vittem aztán a H.Kovácshoz, de Norbit azt hittem még nem tudják megvizsgálni, ehhez kicsi.

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Sziasztok!

Valaki tud esetleg eladó babakocsit?Hordozóval együtt kellene...


Köszi:Kriszta

Kép


Xénia,Emese,Kriszta
mandasz kriszta
 
 


Karmen!
Nekem mindegy milyen üzlet,v. hálózat csak legyen nekik amit keresek.Nem muszály Zöld Zugnak lennie.Most olvastam,hogy talán a Mérey utcai festékboltban lesz mosószóda..
Reménykedem,hogy vki itt a fórumban rendszeres vásárló és kiokosít..:)

Emlékszem szegény Norbi mennyit szenvedett a fülével...
Mostanában nincs gond vele?

Zituska!
Kinél és hol voltatok szemészeten?

Gyerekekkel foglalkozó fogászt senki sem tud?? :shock: :oops:

E.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged
 
 
 


Karmen!
Nem is tudtam,hogy van új Pláza. :shock:
Hogy tudok odakijutni,melyik busszal?
E.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged
 
 
 


Szilde!

A Mérey utcai festékboltban van mosószóda Csodaszóda néven fut.
Vendég
 


Haragosi!
Köszi szépen az infót!!
E.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged
 
 
 


Edit :)
Dr. Sohár Nikolette-nél voltunk a Minikliniken. A Sári-Kovács helyett rendel.
Szerintem nagyon alapos volt.
Pupilla tágítás után vizsgálta Őket.

Karmen :)
Egy éves státusz szemvizsgálaton már kell, hogy nézzék a kancsalságot is!!
A doki szerint is annak tűnik, de a vizsgálat szerint tuti nem az, minden a helyén van, csak az orrnyereg széles, a szeme pedig elég nagy. :D Azt mondta, akkor van gond, ha tartósan bent marad Neki az egyik szemecske, de Noéminél ilyen nincs.

Kép
Kép
zituska28
 
 


Üdv.

Képzeljétek, sikerült Petinek két negatív mintát produkálnia, így hétfőtől ismét mehet a bölcsibe. :)

Szilcsi, hát igen fura módszere van Lalinak az ágyról lejövetelre. :D
Nem tudom, szerintem, most hogy jön a jó idő, inkább szandit vegyetek. Ahhoz könnyebben hozzászokik, és abból szinte csak olyat lehet kapni, ami harántemelős, bokatartós. Remélem, nem lesz gondotok. Én már az első alkalomkor, ahogy Peti felállt, ráadtam a szandit, mondjuk nincs is gondunk, hogy állandóan le akarná venni a lábbelijét. ;)
Szívószálas kulacs: nem tudom, hogy az milyen, de a bnőm most vett valamilyet a móravárosi KIK-ben.

Kármen, mi sem voltunk egyévesen ortopédián. Azt mondta az orvosunk, hogy látja, hogy minden OK, ne menjünk! Nem is mentünk.
Á, nem kaptam még vissza az APEH-os pénzemet, magát a bevallásomat is a hét elején tették fel a folyószámlámra, pedig febr.2-án bekültem a neten. Tehát már a feldolgozás is több időbe telt, mint 30 nap, de hogy pénz mikor lesz belőle? Feriét még nem is láttam tegnap a folyószámláján, pedig egy napon küldtem be a két bevallást!
Fülfelszúrással kapcsolatban egyetértek veled, én is úgy gondolom, hogy inkább egy szúrás, mint a repedés, ami ugye nehezebben és lehet, hogy hegesedéssel gyógyul.

Zsivicz, neked adtak infot? Mert ugye azt mondják, hogy konkrét ügyekben nem adnak felvilágosítást...kivel beszéltél? Milyen telcsiszámon?
Hát én nagyon kétlem, hogy pótlékolni fogják a kiutalandó összeget...

Szilde, mosószódát azt hiszem Szegeden sehol nem lehet kapni (na ezek szerint mégis...). Sajnálom, hogy szendvedsz. A "mesterséges" szerekből nálunk a Cillit maximálisan bevált, a többi nem ér sokat nálunk sem.

Zituska, és a Minikliniken mennyi volt az annyi? Csak kíváncsi vagyok, mi a körzetessel nagyon meg vagyunk elégedve.

Mindekinek szép napot!

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Gyermek fogorvos! Dr Farkas Ágota! A Gogol utca elején rendel!
06302922704

Naaagyon kedves ő csinálta Bogimnak a barázdazárást! :wink:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged
 
 


Szilde! Lehet nem Pláza a neve, hanem üzletközpont, a Szabadkai uton ami nyilt, Napfény v. Napsugár a neve. Norbi füle, köszi azota gondtalan, ugye 2 dolgot is tettünk érte, kivették az orrmanduláját ill. megkapta a Prevenart. Ha taknyos azota gyorsan lámpázom is (orvos is mondta a korházban hogy jo lenne) meg még immunerösitöt is szed télen, szoval nem is 2 dolog, kicsit többet probáltunk tenni hogy ne legyen többet ilyen belöle.
Fogorvost nekem 2-t is irtak itt, majd megirom akkor neked. Még nem mentünk el, mert elöbb elviszem ide hétfön a körzeteshez itt digitális rtg is van, hogy csináljon felvételt most már melyik fogak haltak el akkor.
Mososzódát valaki itt egyszer már emlitette, nekem Gira rémlik hogy használja.
És mentek maszekban gasztrohoz, hogy döntötté?

Zita! KÖszi, akkor én is kérek Norbinak idöpontot oda. Mert mi erösen rövidlátok vagyunk, igy szeretném ha legközelebb csak 3, majd 6 évesen néznék meg, ahogy Orsinál is akarták. Még mindig 3-4e? Tudnál irni egy számot ahol lehet idöpontot kérni? Nekem elkallodott sajna, honlapjuk meg nincs.

Exi! Nekünk 3 hósan nézte ortopédus, akkor szerintem még nem lehet eldönteni hogy ha feláll és jár akkor mennyire döl meg a bokája. Gyerekorvosnak meg nem ez a szakterülete, ö is küldött rutinbol meg hivták az ortopédusok is 3 hósan majd vissza öket, és jo is volt mert Norbirol nem gondoltam, hiába néztem, de neki is kell gyogycipö, Orsinak nem kellett csak 4 évesen. Én valszeg megmutatnám azért Petit is mert ha kell mégis akkor jobb idöben (Norbi nem panaszkodott, Orsinak viszont nagyon sokat fájt évekig a lábszárcsontja éjszaka, amire mondták tipikusan ettöl szokott lenni).
Szuper hogy végre mehet bölcsibe, remélem nem lesz sirás!
Ezt elmagyaráznád hogy bevallást milyen folyoszámlán nézel meg? Mert én ugy tudtam beküldöm ügyfélkapun, visszaigazolták hogy megkapták, majd folyoszámlán csak pénz láthatom, hiszem az számla, ott irat nem lehet. Nem értem ezt amit irtál, bocs

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Enikő!
Köszi az infót!

Karmen!Exi!
Nektek is.:)

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged
 
 
 


Sziasztok :)

Karmen :)
62/ 499-755
Ez a Miniklinik központi száma, itt kell mondani, hogy a szemészetre kérsz időpontot (csak egy szemdoki van, a Sohár Nikolette).
De ne lepődj meg, ha csak két hónap múlva lesz időpont, mi januárban kaptuk a márc. 5-öt.
5000 Ft.

Exi :)
Összeget írtam fentebb Karmennek...

Kép
Kép
zituska28
 
 


Zituska!
Mi H.Helgához megyünk szerdán.Majd beszámolok.
Jó tudni,hogy az új doki is rendes,alapos.
Mennyit kért?
E.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged
 
 
 


Karmen!Exi!
Igen jó ha adnak késedelmi pótlékod, de a kérdés mennyi is az?
Biztos nem annyi mint amikor a kamatot vonják tőlünk :evil:

Az apeh ügyfélszolgálatot hívtam, elérhetőség lennt ha valakinek szüksége lenne rá. Gondolom pesti központ volt mert kérdezte honnan telefonálok, elmondtam a problémám, hogy február 3-án adtam be és még semmi. Akkor mondta a hölgy, hogy rendszerhiba történt. Igen, bővebb infót tényleg csak személyesen adnak.
De azért adott egy szegedi számot 62/567-644 ezen próbáljam meg, de csak az akié az adóbevallás. Itt talán meg tudják mondani milyen stádiumban van. Még nem hívtam ezt a számot.

Az APEH Contact Centere hétfőtől csütörtökig 8.30-16 óráig, pénteken 8.30-13.30 óráig tart nyitva
kék szám (mobilhálózatból is hívható) 40/42-42-42

mobilhálózatokból a kék szám
20/33-95-888
30/33-95-888
70/33-95-888

Anikó
Kép
zsivicz
 
 


Sziasztok!

Málna kinőtte az Asso cipőjét és eladnám! 19-es méret,nagyon jó állapotban,semmi kopás,zúzódás nincs rajta,a képen csak poros!


Kép
Kép
20140113113746
 
 


Szilde! Hova mentek Helgához? Ö mennyit kér?

Zita! Köszi, felhivom öket a jövö héten akkor. Nem hinném gond lenne, de nyugodtabb vagyok ha megnézik, na.

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Üdv.

Kármen, hát nem tudom, én direkt rákérdeztem a védőnőtől meg a körzetitől is, mondták, ha akarom, vigyem. Hát nem akartam. De májusban amúgy is megyünk, max. mondom a sebésznek, hogy erre is nézzen már rá, hogy szerinte jól megy-e.

Folyószámla: belépsz az ügyfélkapun, és kiválasztod, hogy e-BEV szolgáltatás. Ott kiválasztod a lekérdezést, a fülön a folyószámla-kivonatot válaszd. Ott új lekérdezés. Feljön egy ablak, ott meg csak rákatt az Indításra. Aztán visszaugrik az eredeti ablak, ott egy idő után nyomj egy Frissít gombot. Amikor az állapot "elkészült", akkor az ikonra kattintva pdf-ben meg tudod nézni, hogy hányadán áll a folyószámlád apehéknál. ;) Remélem, menni fog! (Egyébként az adózói apeh-es folyószámláról beszéltem, bocs, ha elsőre nem volt érthető.)
Most én is megnéztem, végre a férjem bevallása is fent van!
Ja, ez a folyószámlás dolog arra is jó, hogy kiderüljön, hogy esetleg van-e még többleted, én Ferinél így jártam, adtam is be a papírt, hogy utalják kifele.

Zituska, köszi.

Zsivicz, neked is. Hát elvileg a késedelmi pótlék számukra is ugyanannyi, általában a jegybanki alapkamat kétszerese. Na ez most tízezer forintra egy napra (ha 365 napnak számítok egy évet) 5 Ft-ot jelent.

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Exi! Köszi, ezt nem ismertem. Megnézem majd akkor.

Szilcsi! Ma voltam Mórakertben, láttam almalevet, most 1399 ft az ára. Kérdeztem, ezt a szegedi boltjukban nem árulják, igy ne fáradj el oda. De ha szeretnéd akkor veszek neked, és a férjem elviszi magával, oda meg a melohelyére elmentek és átveszed.
Több iz szokott lenni, az alma a legolcsobb, a többi több kerül (most nem volt másmilyen, de nem emlékszem milyen a többi)

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Exi! Hü, köszi, ezt egyedül nem találtam volna meg. Állapot feldolgozás alatt:(

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Kármen, minek az állapota feldolgozás alatt? Szürke az ikon? Na azért kell Frissít ikont nyomni, és az kipirosodik, akkor tudod megnézni! ;) De szerintem ha ismét visszalépsz, már meg is nézheted, gyanítom, ki-belépéskor automatikusan frissül az oldal.

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Exi! Eleinte semmi nem volt a listában, akkor kértem uj lista v. frissités valami ilyesmi, akkor hozta ki hogy feldolgozás alatt van tételem. Szürke volt a PDF ikon, igen. Majd megnézem akkor holnap is.

Szilcsi! Még az jutott eszembe hogy a multkor is irtam, anyu nemrég a Metroban vett ilyen 5 literes almalevet, jo édes volt, de az egy harmadik fajta. Árat már nem tud.

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Karmen!
Köszi,az almalevet sztem én kérdeztem.. :wink:
Megbeszéljük még hogy kimegyünk-e a Metroba,mert akkor nem fárasztanálak ezzel..
E.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged
 
 
 


Kármen, amíg még szürke az ikon, addig maga a folyamat van feldolgozás alatt, nem a bevallás. Kicsit megtévesztő... :( Remélem, ma már piros lesz az az ikon (ha nem, akkor kérj le ma egy új folyószámlát), és már a te bevallásod is fel lett dolgozva.

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Exi!
A folyószámla lekérést bárki kérheti? Vagy csak az aki elektronikusan adta be?

Anikó
Kép
zsivicz
 
 


Zsivicz, hát neten bizti csak az tud lekérni, akinek van netes ügyfélkapuja. (Az nem muszáj, hogy magát a bevallást is neten add be.)

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Exi! Nekem APEH ma utalt, ill. ma már a számlán van. Azt nem tudom kamatot tett-e rá, ha igen akkor csekély lehet

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Sziasztok!
Mi még mindig betegen. :cry: Dórival lassan két hete taknyosak vagyunk, én már kifelé megyek, remélem, hogy ő is. 4-5 napig „csak” taknyos volt, aztán elkezdett köhögni, napról napra csúnyábban, hurutosabban, és még mindig rondán köhög. :( Marcsi szeme meg megint gyulladt (majdnem 2 hétig kutya baja se volt) :cry: , másik szemcseppet kap.

Zituska: tuti, hogy a mi orrváladékunkban is lenne baci, ha kitenyésztenék, ez már nem vírus… Dórinak is adok neomicines szemcseppet az orrába, volt tartalék receptem hozzá, hétvégén kiváltottuk. Dóri is oké úgy egyébként. A tejet semmiképpen ne tedd szerintem a kulacsba, mert:

Kulacs-fertőtlenítés: áztatással egészen biztosan nem lehet kipucolni. Amikor taknyos, köhögős a gyerek, nem javasolják a tejtermékek fogyasztását, mert a tejben remekül szaporodnak azok a bacik, amik ilyenkor csúnya felülfertőzéseket tudnak csinálni. Na, ezek a jószágok remekül szaporodnak a kulacs csövecskéiben, itatópohár szelepében is. Még a tiszta vizet se hagyjátok benne szerintem, én minden este kiöntöm, kirázogatom a csövekből is. A bacik imádják a kicsi vizes alap +sok levegős helyeket, jó kis biofilmet csinálnak a cső belsejében, ami fittyet hány az áztatásnak. Ha ezt még meg is támogatjuk azzal, hogy nem csak vizes közeg, hanem mindenféle kiváló táplálék is ott van nekik (tejfehérje, gyümölcscukor stb), akkor végképp boldogok lesznek. :twisted: Na ennyit mára a tudományból, mindenki döntsön saját belátása szerint. :wink:

Karmen: sajnálom a fül-dolgot, nem is tudtam. :( Hát igen, biztos van létjogosultsága a felszúrásnak ilyen esetben, csak nem kéne automatikusan, ehhez kellenek, kellenének jó szakemberek, hogy el tudják dönteni. :roll:

Enikő: mi az a barázdazárás?

Tényleg, ki mit tud a kicsi résről a fogsorban középen? Jegylyukasztó fogak, ahogy barátnőm emlegette :lol: , Dórinak ilyen van felül, nem tudom, kell -e ezzel valamit kezdeni. :roll: Nyilván csak esztétikai jelentősége van, de vajon magától záródik -e? Dokinénink azt mondta, ki kell onnan csippantani egy darabot az ínyéből, de én nem tenném ki ennek, ha nem muszáj. :shock:

APEH: nekem egyszer kellett fizetniük késedelmi kamatot, ki is fizették, ugyanannyi nekik is, mint az állampolgárnak, ahogy Exi írta. Vitatkozni velük miatta csak jelentősebb összegért éri meg, 10-20 Ft-ért nyilván nem, többe kerül az ajánlott levél.

Rajzolás: ti hogy csináltátok, csak odaadtátok a ceruzát, tollat, vagy rajzoltatok rendszeresen együtt a gyerkőccel? Ha utóbbi, akkor hogyan? Csak rajzoltatok neki, vagy fogtátok a kezét, vagy a ceruzát vele együtt? Már ha hagyta, ugye. :lol:

Nóra
KépKép KépKép
norus88
 
 


Nóri! Barázdazárás a hátsó rágófogak megóvása miatt kell, zselésszerü anyagot tesznek rá. Ugye a hátsó fogak romlanak a legkönyebben, ezt tudjuk. 7 éves kor körül szokták, fogorvos elmondja. Nekem van egy tájékoztato füzetem, ha kell majd elmegyek a rendelöbe és elviszem neked erröl hétfön
Rés. Norbinak csupa hézagos a fogsora, most nem izgat, mert a maradandó fogak legalább könnyebben kiférnek, nem ugy mint nálam, akinél meg nem volt hely, emiatt keresztharapásom lett. HA meg utána sem szabályos a fogsora akkor fogszabályzot fog kapni
Fül. Ha rutin lenne hogy akinek panasza van megmérnék a fül nyomását (timpanométer) akkor valszeg egyszerübb lenne eldönteni hogy kell-e mégis szurni v. sem.

Rajz. Norbinak csak odaadtam a ceruzát, papirt a kezébe és ö már firkált is. Irtam én is hogy ö is nagyon szabályosan fogja a ceruzát, tollat, eleinte vonalakat huzott, most már köröket is tud rajzolni. Sokat rajzol, én nem szoktam segiteni neki, egyedül csinálja. Annyi hogy kéri a ceruzát, papirt mert elöl nem hagyok ilyet :lol:

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Norus!
Hannának is van rés elől a fogai között.Nem is tudtam,hogy ezt el lehet tüntetni... :shock:
Úgy csak szebb.

Rajzolásnál csak hagytam próbálkozni,később már mutattam egy két fogást,de nem mindig hagyta...szeretett egyedül próbálkozni.
Az ovistársaitól jobban szeretett ellesni dolgokat...:(
Mostanában szeret sablonnal is rajzolni,az is vezeti a kezét.Nekem nem engedi...De ezt csak mostanában.

Karmen!
Vettem a Tescoban tök olcsón 100%-os almalét.372Ft volt 2 liter.Remélem tényleg 100%-os... :oops:

Hannának is nyitott harapása van kezdettől,de én azt hittem az ujjszopástól..
Még mindig szopja...:((

Mit tudtok a Laringithisről v. asztmáról.Felmerült,hogy Hannának van vmelyik... :shock: :shock:

E.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged
 
 
 


Edit, Karmen! A Lidl-ben a literes Dizzy 100 % -os almalé 159 Ft. :)

Melinda és

Kép

Kép
melinda29
 
 


Melinda! KÖszi vettünk már olyat, de közel sem olyan mint az 5 literesben amit megszoktunk, ez olyan hig, az meg rostos.

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Karmen, én is megkaptam az APEH pénzt, pont annyit, amennyi visszajárt. Menjenek a búsba, bezzeg, ha én fizetnék később...

Norus, persze, nem éri meg velük vitatkozni, de akkor az állampolgártól se várják el, hogy fizet nekik pluszban. Legyen megbízható rendszerük, és tartsák magukat a törvényekhez. Ez akkora kérés egy ekkora szervezethez???

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Sziasztok!Karmen hol érdemes megnézni a lépcsőlapot,korlátot Szeged környékén?Vagy esetleg maradjak Baumax,Praktikernél?Valakinek még ötlete???

Kép
Kép
Kép
heno
 
 


Exi! Én is pont annyit kaptam vissza, 1 ft-al sem többet:(

Heni! Lépcsölapot (és minden járólapot, csempét) mi a Szatmáriban vettünk, a Dorozsmai úton, nekünk nem fával lett burkolva. Arra férjemnek sincs most tippje, asztalost kellene keresni szerinte. Mentek Ti is bölcsibe szept-től? Mi igen, ha lemaradtál a hirekről:) Ha tudsz jó asztalost engem is érdekelne:)

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Off:
Subject: teszvesz-vatera-auxx?

Kedves korábbi vásárlóim (vagy akiktől én vásároltam:),

bizonyára értesültetek arról, hogy március 30-tól a teszveszen a feltöltésért is fizetni kell.
A mai napon a Vatera is bejelentette, hogy április 6-tól ugyanúgy bevezeti a fenti díjat.
A hétvégén sok időt töltöttem a fórum olvasgatásával... és talán többen is olvastátok, hogy jó páran új aukciós oldal felfuttatásáért szálltak harcba.
A www.auxx.hu portálon találtok egy ilyen aukciós oldalt, (gondolom erre gondoltak az "úttörők", mert leírni senki nem írta le, vagy eltávolították...) ahol az elmúlt 2 napban megduplázódtak a felvitt termékek, ahogy nézegettem a számokat.
Akár eladóként akár vevőként lépsz/-tél színre a Teszveszen (és a Vaterán) biztos nem mindegy hogy van-e ez a feltöltési díj... de ezeken az oldalakon lesz.
Az auxx-on most ingyen van "minden". Ha jól olvastam sikerdíj sincs annak, aki április 30-ig beregisztrál.

Klikkeljetek oda, nézzétek meg, és szóljatok akinek tudtok.
Sajnos sokan nem engedhetjük meg magunknak, hogy fizessünk... tájékozódjatok és ha tetszik az auxx, hát akkor auxx-oljatok Ti is!
Ott is van fórum - sok ismert felhasználót ugyanazon a néven el lehet érni - engem is (már beregeltem próbaként), ha más választást nem ad a Vatera és a TeszVesz...

Köszönöm hogy elolvastatok!
Üdvözlettel,
nagy andi-kakukkmadarka

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Mi is szeptembertől megyünk az oviba.Május 9-én van a beíratkozás.Asztalost tudok kettőt is!Ha kell a számuk megadom majd.Lépcsőlapot akkor inkább a baumaxban veszünk 3000ft/db fenyőből.Ha valakinek van tippje azért szívesen meghallgatom.

Kép
Kép
Kép
heno
 
 


Sziasztok!

Nóra, sajnálom, hogy még mindig betegek vagytok. :( Jól elhúzódik. Jobbulást! Akkor ti nem mentem többet az okosító tornára?
Köszi a felvilágosítást a kulacsról, nem fenyeget a veszély minket, mert Lali abból sem iszik... :roll: Úgyhogy a 3 fajta itatópohár és a szívószálas kulacs a szekrényben hever. :? Sportkupakosból iszik néha. De iagzán csak és kizárólag a dobozos szívószálast fogadja el, abból napi kettő lecsúszik.

Karmen, köszi az almaleves infókat. :D Metroba talán megyünk a hétvégén, bár Lali nem issza meg a szűrt leveket sem, csak a rostosat... :roll:
Fülfelszúrás: lehet, maradi vagyok, de sztem is jobb, ha felszúrják szükség esetén, minthogy magától kilyukadjon és csúnyán hegesedjen, még több bajt okozva...

APEH: :twisted: na igen ez a tipikus magyarországi kettős mérce. :twisted:

Fogacska: Lalinak oltári nagy szünet van az első fogai között, elég viccesen néz ki, de reménykedem, hogy a maradandó fogai rendben lesznek. Egyébként jön a 16. foga. :shock:

Ortopédia: még mindig döbbenten nézek, nekünk nem mondták, hogy kellene mennünk. Holnap jön a védőnő, majd rákárdezek.

Kép
szilcsi
 
 


Szilcsi, Szilde! A Metros is rostos lé, meg a Mórakert is amit árul. Nekünk a Lidl nem csak azért nem jött be mert szürt, hanem az ize sem. De a baracklé viszont ott a legfinomabb:)

Unokahugom 7 hós és mindjárt 8 foga lesz! Na képzeljétek szegényke is hogy szenved vele. Én örülhetek mert igazán fogzási gondunk nem volt.

Heni! Köszi, MSN-en is megirhatod. Ha reális áron dolgoznak és szépen.

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Én is vettem ilyen lépcsőlapot Praktikerbe asszem (csak én küszöbnek rakattam le) és minden baja lett :shock: , 1 hónap után kicseréltettem az asztalossal.

Ez a Tótkomlósi asztalos egy kincs, ő fogja csinálni az ajtónkat is, gyönyörűen dolgozik és kb féláron mint itt Szegeden. Minden héten jön Szegedre, leméri amit kell, pár nap múlva hív az árajánlattal és mivel messze ő a legolcsóbb el is fogadom az árajánlatot és megcsinálja, elhozza, beépíti. Gyönyörűen dolgozik!!!

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged
 
 


Karmen!
Bugyi megjött, küldesz egy számlaszámot?
Mennyit utaljunk?

Heno!
A Debreceni utcában és a z Izabella hid szeged felőli oldalán is van faárú bolt, szerintem ott is érdemes megnézni a lépcsőlapot.

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita
 
 


Zita! Megirtam priviben amikor feladtam, az adatokat.:)

Enikö! Lehet én is elhivom akkor ide egy kis szekrényre kéne árajánlat. Nem tettem el a linket, hol is lehet öt elérni?

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Erika: http://www.komlos-butor.atw.hu/

Pont az előbb hívott ajtó csere ügyben megadta az árajánlatot. 60%-káért csinálja meg, mint a szegediek.... És szuperjó minőségben, párom ajánlotta :D Ő vele dolgoztat már sok sok éve....

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged
 
 


Sziasztok!

Karmen: köszi előre is a tájékoztatót!

Fogsorhézag: akkor nem kell vele kezdeni semmit? Vajon a maradandó is így nő majd? Dokinénink azt mondta, így könnyebb tisztítani. :wink: Na de mégiscsak szebb hézag nélkül.

Rajzolás: köszi a válaszokat mindenkinek. Azért kérdeztem, mert kíváncsi lennék, hogy vajon "ügyesíthető" -e úgy a rajzolás, ha segítünk, vagy felesleges. :roll:

Exdeus: teljesen egyetértek, ami jár, az jár, én is képes lennék utánamenni, ha a kamat-utánajárás költsége akármilyen kicsi pozitív szám. :lol: Amikor az APEH levelez velünk késedelem-ügyben, azt is a mi pénzünkön teszi. :evil:

Vatera-Teszvesz: hoppá, én nem is tudtam, hogy a teszveszen is lesz ilyen, a vaterától most kaptam értesítést, a TV is igazán küldhetett volna. Undorítónak tartom, az indoklást is. Kapzsi banda. :twisted: Az a baj, hogy az új portál is be fogja vezetni, ha felfutott. :(

szilcsi: ugyanoda (Kazinczy u.) biztosan nem, ha valaki ír jót a százszorszépesről, akkor azt kipróbálnánk mi is.

ATZita: és jó a bugyi?

Nóra
KépKép KépKép
norus88
 
 


Nóri! Teszvesz csak az oldalán jelzi a friss hireket, változásokat, én is megszivtam ezt már korábban is. Most is onnan tudtam hogy Zsivicz megirta priviben. Én is azt gondolom, egy rendszerüzenet ilyenkor elférne a postaládámban! Én számoltam, ált. 5 napig megy egy hirdetésem, akkor kb 800 ft inditási dij lenne, ez 6 alkalommal már... :( Ennyit ráterhelni a vevőkre sem tudok, nem lehet. Ja és még a jutalék is, szoval tul sok plusz ktg lenne nekem amit elvinne, igy is a legtöbb terméken az ember amit elad bukik, nem is keveset, hiszen legyen az könyv, gyerekholmi, butor stb. mindent joval fele ár alatt lehet csak eladni, és akkor még ez a jó állapotura vonatkozik, ami már nem olyan szép azt még annyiért sem.

Én is várom még kiváncsian mindig milyen a torna a Gyerekházban!

Enikö! Köszi:)

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Sziasztok!

Ezer éve nem jártam erre. :oops: Nagylányom nem alszik délben, így az a kis időm is elveszett, amit a gép mellett tölthettem, csak e-mailek, meg a kötelező dolgok, így is mindig Teletubbies-t akar nézni, ha a gépnél ülök... :roll: :roll: :roll:

Minden gyerkőc csudaszép!!! :D

Kristófnak
boldog szülinapot kívánunk, bár elég későn, de annál nagyobb szeretettel! :)

Rajzolás: Szerintem sok múlik a géneken. Doró nagyon ügyesen rajzol, fejet szempillás szemmel, hajjal. Néha autót egész felismerhetően, napot, de nem vonal sugarakkal, hanem fodros sugarakkal, ahogy az apjától látta. Nagyon szépen fogja a ceruzát. Állandóan ott van előtte a papír és a ceruza, filctoll. Szerintem fontos, hogy megfelelő eszközöket kapjon. Soha nem eröltetjük, magától elrajzolgat órákig. Néha kéri, hogy üljünk mellé -főleg apja (grafikus)- és rajzoljunk. Figyeli és próbálja utánozni (de nem mindent). Én csak "buta" dolgokat tudok neki mutatni, mondókázva török basát meg hasonlókat, de az apja megmutatja neki a "trükköket" is (pl. hogyan kell pillangót rajzolni, és próbálkozik vele). Mi nem fogtuk soha a kezét, nem vezetgettük, nem is engedte. Jobban szeret egyedül rájönni, igaz ezt a korszakot éljük. :) Szinezni is elég szépen szinez, ha van türelme a kis felületeken alig halad ki a vonalon kívülre, de a szineket nem hajlandó a minta alapján használni, igaz, nem is várom el tőle. :lol: Nagyobb korban mindenképpen fejleszthető a rajztudás -szakértők szerint. :D

Norus: Sajnálom, hogy még mindig benne vagytok a náthában-vagy nem is tudom, mi ez már... Mielőbb gyógyuljatok meg!!! Lassan elmegyek a cuccokért is, majd rádcsörgök időpontegyeztetés céljából! :lol:

Fogászat: Én is kérném az összes infót, ha valakinek van türelmes, jó gyermek-fogásza... Nem szeretném idő előtt elrettenteni a fogorvostól Dorottyámat.

Velünk nincs semmi, szerencsére nem vagyunk betegek. A héten elmegyünk megnézni a leendő ovinkat, húúúú, de eltelt az idő!!! :shock: Kicsit sűrűk a napok a két gyerekkel, már 10 óra, mire mindkét gyereket rendbe imátkozom, aztán néha kezdhetem előlről (lebüfögi, bekakál, stb.) :lol: Nem egyszerű, de én optimista vagyok! :D
Mindenkinek szép napokat!

eszter

KépKépKépKép
hefe
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?