Sziasztok Lányok!
Nagyon eltűntem az utóbbi időben, de elég betegesek voltunk.
Manónak tüdő- és mandulagyulladása volt, mikor abból meggyógyult "rejtélyes" kiütésekkel lett tele, amivel kórházba kerültünk, mire kiengedtek nekem lett mandula- és tüdőgyulám, szóval eléggé ránk járt a rúd az elmúlt bő 3 hétben.
Kriszta, Szilvia fogadjátok őszinte részvétem.
Minden csemete nagyon édes a képeken.
Kokó is nagy nehezen megkapta a 15 hóst a múlt héten. Nálunk nem ad be a dokinéni sosem egyszerre két védőoltást, azért, amit Nyafi írt, elég eggyel is megküzdeni a szervezetének. Egyébként ő már megkapta mindkét Prevenart, egy hónap múlva megkapja a bárányhimlő ellenit is, ha addig nem lesz himlős. Nálunk ugyanis most bárányhimlő járvány van, így nem nagyon megyünk gyerekközösségbe sem. Szegényeknek pedig már nagyon hiányzik a babaklub meg a néptánc is.
Kokó sok új szót tanult meg az utóbbi hetekben, és érdekes, hogy nem úgy mondja a szavakat, mint Manó ilyen idősen (emlékeztek írtam, hogy ő csak a szavak elejét mondta), hanem a teljes szót próbálja mondani. Ilyeneket tanult meg: haggya (hangya), tál, taatá (tartály), hakka (sapka), apa, anya (eddig én ennya v. nyannyany voltam), stb.
Mi szoktunk venni Libero up&go-t, tényleg nem olcsó, de szerintem másfél-két évesnek, már jobb, mint a hagyományos. Csak ilyenkor kicsit macerás, mert a pelusozáskor sok ruhát kell levetni a gyerekről. Szóval mi is majd akkor veszünk, mikor már nem lesz ennyi ruha a gyereken. Így is iszapbírkózáshoz hasonlít a pelusozás, hát még ha le is vetném róluk a harisnyát meg a nadrágot.
Szilvió! Egyébként tök könnyen el lehet tépni az oldalát az up&go-nak és a hátulján van egy ragaszószalag, amivel össze tudod ragasztani levétel után. Szóval tök jól meg van oldva.
Na, megyek kisebbikem mocorog, eddig aludt a babakocsiban.
Ja, tényleg vettünk babakocsit. A Pierre Cardin mellett döntöttem, remélem nem bánom meg.
Szép napot mindenkinek. Nálunk elég cudar idő van, nagyon hideg szél fúj és egy órával ezelőtt jég esett (nem jeges eső, borsószemnyi jégdarabok).