Sziasztok!
Mi sajna még mindig betegeskedünk, leginkább Bogi és én. Bogi ma kapott köptetőt meg még valamit, már láz szerencsére nincs, csak ez a ronda köhögés. És én is még orrdugulós vagyok éjszakánként, sőt lehet meg se gyógyulok
.
Üdv itt Szintia, mutass képet a kismanódról, meg persze magadról is. Első baba, ugye?
Nálunk is Süsü csak youtube-os van, meg zene.
Üdv Gyuri apunak is
.
Réka, és Ti valami szektások vagytok, hogy nincs tévétek
? Pár éve kérdezték uezt tőlünk, mikor egy fél évig nekünk sem volt tévénk
.
Gabuska, aranyos a "rakás"-od
. Micsoda csendélet!!!
Ti már "mossátok" a fogukat a manóknak?
Érdekes, én most talán annyira nem ragaszkodom a szopihoz, Toncsival nagyon. Majd egy évig már csak napi 1 szopi volt, de ha jól hallottam, talán 20 ml anyatej egy nap is ad kellő immunvédelmet (lásd most Bogit
).
Bogika még csak most kapott glutént
babakeksz formájában, tetszett neki. De az ilyen mázgás szmötyiktől kirázza a hideg
. Ki érti? Meg kéne neki magyarázni, hogy a kisbabák ilyeneket szoktak enni
.
Tegnap voltunk ovinézőben (Pat, az Epreskertiben), ahogy beléptünk Toncsi egyből odaszaladt a játékokhoz és másfél óráig vissza se jött
. Még szerencse, hogy ismerős volt az óvónéni, így addig beszélgettünk. Még talán hétfőn is elmegyünk egy másikba (Pat, a Széchenyi utcaiba), utána döntünk.
Igen Pat, Toncsi jár angolra. Már lassan egy éve. Most dobálhatjátok a köveket
. Imádja, itthon ha mesét néz, csak angol nyelvűt. Sőt, olaszt is
, így néztek, mi
. Mielőtt bárki megbotránkozna, gyönyörűen beszél magyarul
.
Jaj, Bogi kirámolta a szemetest és egy halom piszkos zsepivel játszik. Na, meggyógyul? Elindult a kábelek felé, megyek.