Új privát üzeneted érkezett!

Hahó!

Minitali szuper volt, Joli fotózott is! Csanád nagyon jókedvű volt, kacagott nagyokat, Máté meg pár perc aggódás után akcióba lépett - szóval kispasik édesek voltak. Joli elhozta Barnit is - a kisebbik nagyot, no rettentő büszke lehet rá, nagyon klassz kis fickó! És profin bánik a kicsikkel, nagyon jó apa lesz, ha felnő...

Szóval nagyon jól éreztük magunkat, remélem, hamarosan kiegészülve találkozunk megint.

A fotók édesek! Középeurópa legszebb KISpasijáról meg majd teszek fel képeket, (a nagyobb leggyönyörűbb kategóriában meghagyjuk a trotyihuszárfotós Dorkót :wink: ) készült egy-két olyan, hogy megszakadtunk a nevetéstől... Jázmin igazi nő. Locsolók (jelöltek) vannak már?

Fiús mamák! Idén viszitek a kispasikat locsolni?

Autó vonalon a realista énemnek lett igaza... ki tudja, mikortól lesznek újra veszélyesek a budapesti és környéki utak... brühü :wink:

Ja, Berni, ne aggódj, lesz a pelenkázás rosszabb is, Máté szabályosan meglép a pelus elől :lol: és nem tudom, melyiket rosszabb ráadni: a simát vagy a let's go típusút!

Máté, Ákos, Gyuri és Réka
KépKép KépKép
kindertojas
 
 


Kép Kép
Itt az látható. hogy milyen finom rágókát adunk mamának, nehogy viszkethessen az ínye.

Kép
Ilyen szilajul röhögünk az akcióhoz



Kép
És amikor egy pelussal kergetem :wink:

A következő adag akkor jön, ha ráraktam a gépre... folyt köv! (valamikor, ha hagy a fiatalúr)

Máté, Ákos, Gyuri és Réka
KépKép KépKép
kindertojas
 
 


Sziasztok!

Réka!
Várom a képeket nagyon!
:D

Patrícia!
Jók az alvós képek! És nagyon szép Mira még összekócolt fejjel is! :wink:

Berni!
Kis betyár Dorkó! :wink: :D Nagyon édes! Az a meztelen kép, csúcsszuper!!!!!!!!

Szly!
Mosolygós Jázmin nagyon édi! Nekem Roli is olyan kislányos azon a baba képen! :oops: Persze, most már nem! És a szemük színétől eltekintve nagyon hasonlítanak szerintem!

Úgy örülök mindig a sok képnek, várom a talis képeket is!

Velünk semmi extra, talán beállunk arra, hogy 2x kel éjjel, most már egy hete így van! Nekem ez így jó lenne, mert csak szopizik, és alszik tovább!
Tegnap felírattam, és kiváltottam a tápit, a dr.nő kicsit húzta a száját, hogy ez ugye gyógytápi (AR), meg nem biztos, hogy megeszi, azért mert más megeszi, de azért felírta! Olyan gáz, hogy nincs kisebb kiszerelésben, mondjuk valami kóstolószerű mennyiségben, akkor az ember lánya nem költene ennyit feleslegesen tápszerekre! :twisted: :( Az is lehet, hogy ha csak tápis lenne Vince, nem válogatna ennyit, már erre is gondoltam, de hát mit csináljak, ha csak néha kell? :shock: :oops: :?

Réka!
Mivel párom se egy locsolkodós pasi, val.leg Vince sem lesz az, szóval nálunk idén (is) tuti kimarad! Kocsit sajnálom! :( Azért lesz babaúszás hétvégén?

Üdv: Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26
 
 

 
 

Közben meglettek a képek, haláli, ahogy benyomja a szádba a rágókát és "röhög" hozzá! :D :D :D

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26
 
 


Réka! Nagyon édik a képek! Nálunk apa nem locsolkodik. Hozzánk mindig jönnek a rokonok, de ő nem megy. Roli max a mamákat és a keresztanyját fogja meglocsolni. Pedig milyen jó lenne, ha vinné. Szerintem örülne neki a gyerek. Bár tavaly Húsvétkor állatkertbe mentünk, lehet idén is és akkor nem kell jönni senkinek locsolkodni.

Évi! Most Jázmin is kétszer kelt és lehet rájöttem miért. Száraz a levegő. Amikor a krupp miatt ment a párásító, hiába volt beteg, mégis aludt éjszaka. Most nem megy a párásító és megint kel már kétszer is. Viszont, ha nem kel fel, nem fog abszolút szopizni, max egyszer hajnalban. Nem tudom melyik a jobb, így legalább kétszer szopizik. Jó lenne még egy kicsit húzni, hogy legalább az igazi tavaszig szopizzon, csak védi valamelyest.

Kép
szly27
 
 


Sziasztok!

Nem tudok most visszolv, csak bejelentkeztem.

Tegnap estére 4 gyerek lett hányós az oviból, ebből az egyik Livi...
Délután 6tól reggel 5ig hányt, fél órás megszakításokkal. Még a vizet is. Mostanra lett kis hőemje is, 37,2. Étvágya semmi, de mindig szomjas, érthetően. Reggel óta szerencsére benne is marad, amit megiszik.
Ügyeletes dokival beszéltem, nem jött ki, de persze mondta, hogyha ragaszkodok hozzá, akkor jön. Rendes volt meg minden amúgy. Azt mondta, ha láztalan, nem társul a hányás hasmenéssel vagy fejfájással, és nincsenek kiszáradásos tünetei, akkor elég, ha ma a saját orvosunkhoz leviszem. Az éjjel kétszer is pisilt, így kiszáradás kizárva.
Szegény írtó rosszul viseli, hisz nincs hozzászokva az ilyen betegséghez, tudjátok, ő inkább takonyban és köhögésben utazik...
Most alszik mindkét tündérbogár. Olyan aranyosak voltak, Livinek mértem a lázát, mellette ültem és átkaroltam, Nóri az ölemben. Összedugták a fejüket, úgy nézték a Noddyt. És se a fotógép, se a telefonom nem volt elérhető közelségben. :(

Remélem este már tudok jönni olvasni is.

Szép napot!

Ja, milyen volt tegnap a randi, Joliék? :)

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Sziasztok!

A tegnap nem semmi napunk volt, Csanád leborult az autósüléssel a székről, megütötte a fejét. :( Elvittük röntgenre, szerencsére nem lett semmi baja.

Pat, nálunk mindenki mindent csinál Csanáddal kapcsolatban, persze a szopin kívül :lol:

Évi, nagyon jó segítséged van, otthon van a konyhában, fürdőben:lol: Én is szoktam puliszkát főzni :) Csanádnak főleg és itt eszembe jut, hogy Berni kérdezte, mivel adom a tehéntúrót, hasonlókat: puliszkával:)

Berni, nagyon jó, hogy Dorkó alszik, amikor aludnia kell, nekem csak az nem tetszik a módszerben, hogy mellette kell lenni, tehát el kell altatni. Csanádnak is kell aludni, de nem annyira napirend szerint, inkább amikor látjuk, hogy fáradt. De legtöbbször elalszik magától.

Persze nem olyan könnyen, mint Jázmin :wink: Szly, kösz a bókot s versre, apától koppintottam le:) Csanád is be programozva éjjel kettőre :shock:

Ha már mindenki bevallja a palacsintát: én tudok sütni, de nem szeretek :oops: :lol:

Pat képeinél hagytam abba a túloldalon az olvasást, valamikor mjd folytatom. Csak így megy, ha az ember le van maradva :wink:

KépKép
Kép
el..né
 
 


Sziasztok!
Gabuska!
Mielőbbi gyógyulást a kisasszonynak!Errefelé is vírus van,de inkább a köhögős változatot kapják el többen.Nagyon meg tudja vieslni a betegség még az erős szervezetet is,ilyenkor látszik,hogy milyen kis védtelenek! Sajnálom,hogy nem készült kép,de vigasztaljon,hogy az összebújás megismétlődhet!Majd legközelebb fotózol! :wink:

Berni!
Örülök,hogy ilyen hatással vagyok a boldogsághormonjaidra! :lol: Én is szoktam itt az olvasottakon röhögni,amikor ott a férjem,és csak néz,ha épp nem valami vicceset magyaráz!

Sly!
szép kis vers,de nem túl egyszerű! jázmin nagyon szépséges,olyan nagy már! És rolira is azt hittem,hogy Jázmin,ő is nagyon cuki! :D

Réka!
Az a rágókás kép nagyon szuper! :lol: Örülök,hogy nektek Jolival újfent összejött a tali!Várjuk a többi fotót!

Joli!
Hűűűűűűűűű! Milyen széken volt az autósülése? Bent volt a lakásban? Szegény kis pasink,szerencse,hogy nem lett semmi gond! Látszik rajta valami? Nem lett rosszkedvű? Puszik a buksijára! :)

Az én férjem sem locsolkodik,de a nagyobb fia mindig itt van a tavaszi szünetben,és ő itt Bükön meglocsolja az ismerősöket.Tavaly már Márkot is magával vitte! :lol:

Ma voltunk a védőnéninél...Mira 1 dkg-ot hízott 1 hónap alatt,így a súlya stagnál 7,7 kg-nál, nőtt viszont 2,5 cm és 72,5 mutat most!

Márknak vírusos torokfertőzése van,kapott cseppeket,egy hét múlva megyünk vissza! Azóta már az én torkom is még jobban fáj,már-már elviselhetetlen ha nyelek! :evil:

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Ja,Berni!
Már tegnap is akartam írni,olyan szépek a virágaid! :lol: Is! :wink: Viccet félretéve tényleg írni akartam,csak közben kiszúrtam dorián kezében a káelt,és elfelejtkeztem a virágokról! :lol: jut szembe mit csinálsz most? Egész este a mai termést akarod visszaolvasni? Vagy alibi-alszol? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Visszaszöktem egy kicsit :P
Pat, itthon is mindig az autósülésben van, ha kivesszük az ágyából, kivéve ha játszunk vele. Már képet is tettem fel többször vele. Minden szobában irodai forgószék van karfával, azokba szoktuk beletenni a hordozót, mert csak egy oldalról nem támasztja. Hát persze, hogy a lurkó megtalálta azt az egy oldalt, ahol le lehet esni!nagyon kellett nyújtozódjon! Most már bekötjük ott is, mint az autóban :lol: Egy kicsit sírt, egy kicsit félt, amikor visszaültettük, de hamar elmúlt, nem látszik semmi. Márk olyan angyal, ahogy alszik! Ja, Mircsi fürdés közben :lol: Inerke a múltkor visszaírt, hogy ide járnak tornára a Király utcába 10 órára, tehát lehet, hogy csatlakozik. Ennyit csak.

Csilla, gratula a 9 hónaphoz! És gyógyulást Boginak! Nem lehet, hogy csak a foga? Milyen volt a nyílt nap Toncsinak?

Berni, Dorkó olyan nagyon cuki :P A pelenkázás nálunk is csak harcok árán megy! Aranyosak vagytok, ahogy Pattal szópárbajoztok :lol:

Szly, látom végülis egy komoly vers lett a nyerő, úgy is kell, esetleg utánna jöhet a poénos. De inkább majd csak jövőre! Jázminnak olyan kis piros dundi arca van :P

Réka, kösz, hogy te legalább írtál a taliról, valamikor majd képeket is teszek fel! Na, megint mennem kell, most Réka képeinél vagyok.

KépKép
Kép
el..né
 
 


Joli!
Ahogy írtad,már előttem is a kép,ahogy ül Csanád a székében! Örülök,hogy őt nem viselte meg! És ráhibáztál,Márk egy angyal :D !Ha alszik! :evil:

Amúgy Mirával éjjel megint volt egy 3/4 órás menetem,és megint én nyertem! :oops: Háromnegyed 3-tól fél 4-ig hisztizett,és végül fél 7-ig aludt,akkor evett,majd fél 9 után kelt! Márk meg jóval 9 után,amikor is jövök fel a szobába,és látom,hogy képeskönyvet nézeget az ágyban! :shock: :shock: :shock: Alaposan meg kellett vizsgálnom,mert azt hittem az éj leple alatt valaki elcserélte egy nyugodt gyerekre...persze nappal bebizoyosodott,hogy nem! :evil: :lol:

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Most szereném mindenkivel közölni,hogy ha valaki nevét nagy igyekezetem ellenére is kisbetűvel írom,az nem az alsótagozatos sorozatos hiányzásomnak tudható be! (amúgy nem is hiányoztam :lol: )

KépKép
Kép
patricia83
 
 


sziasztok!
pat!
még szerencse,h én megszokásból mindig mindent kisbetűvel írok(kivéve a gyerekek nevét)ez a megkülönböztető jegyem :wink:

joli!
a hideg is kirázott :cry: puszik mennek!amúgy már írtam,h Dorkót sem kell altatni,csak jó kifogás :oops:

és kikérem magamnak nem is aludtam délután(ma kivételesen),csak itt volt anyósom,ma ő vigyázott Dorkóra,amíg tornáztam.na,jó azért délelőtt becsúszott 1 óra alvás :oops: :lol: :lol:

gabi!
jobbulást a lánykának,el ne kapjátok!jobban van már?

évi!
ne foglalkozz a szájhúzással,a lényeg,h megvan a cucc :lol:

szly!
miért gáz,ha kihagyja az éjszakai szopit a gyerkőc?már elmúlt 8 hós.bocsi,ha nem értem.... :oops: ja,vagy a rendes kaja el nem fogadása miatt?

Kép
berni1
 
 


jaj,csajok!HEEEEEEEEEEEEEEEELP!
valaki könyörüljön meg rajtam légyszi!mindnehol süsü a sárkány dvd-t keresek,de nem adták i már egy ideje.felvettem a kapcsolatot a kiadóval is,meg netes oldalakon várólistán vagyok,de.....nagyon-nagyon szeretném meglepni vele Dorkót,újszülött kora óta ezt énekeljük neki,nálunk ez amolyan családi dal lett :oops: erre nyugszik meg a dokinál,a kádban stb.ha valaki tudja honnan szerezhetném be,légyszi segítsen,de csak,ha van is,mert különböző oldalakon már néztem,mindenhol ua. a helyzet. :cry: vagy többgyerekes anyukák!ha véletlen valakinek megvan,kérem másolja át,kifizetek mindent!

Kép
berni1
 
 


Berni!

Nekünk megvan a Süsü, mind a 2 DVD, csak nem tudom, hogy át tudjuk-e másolni (elég analfabéták vagyunk ezen a téren), de igyekszem megoldani! Violka is szereti! 8)
(Bocsi, már a múltkor is akartam írni, csak elfelejtettem! :oops:

Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26
 
 


Én meg 100 folk celsius, meg Halász Judit cd-ket hajkurászok! Eredetit, mert a másolt cd-k mind akadoznak! :shock: :? :)

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26
 
 


Sziasztok!
Berni,most néztem a vaterán,sajna linkelni nem tudok,de van egy Süsü dvd,a licit még 22 óráig tart, szabóbakter1 néven Budapesten hirdeti 2300Ft-os villámáron!
Remélem tudtam segíteni,de azért még szétnézek! :wink:

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Időközben Évi megelőzött,ha ő át tudja másolni az még talán jobb is,nem?

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Évi!
A Tesz-veszen 100 folk celsius cd is van,de azt nem írja,hogy eredti-e! Halász Judit ott sincs! :(
Viszont a vaterán van egy, "szeresd a testvéred" című cd H. Judittól. Bár lehet ezt nekem kéne megvenni Márknak! :oops:

Csajok,most lépek,ma sajna én sem tartom a frontot,fáj a fejem, a fogam, a torkom olyan mintha sündisznót nyeltem volt, az orrom bedugulva! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! :evil: :evil:
Jó éjt mindenkinek!

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Kedves Berni!

Nekünk megvan eredetiben, és tudunk készíteni neked egy biztonsági másolatot róla asszem 2 dvd, de még ellenőrzöm. Rékával tárgyaljátok le, ahány lemez, annyit juttass el hozzánk helyette üreset. Ennyi, bocs hogy belepofáztam a fórumba. :))

Gyuri, Réka párja, Máté papája, anyja fia, öccse bátyja
kindertojas
 
 


ja, és tutira át tudjuk másolni :)

pasi, mint fent

Máté, Ákos, Gyuri és Réka
KépKép KépKép
kindertojas
 
 


Kedves Gyuri! Nagyon örülünk, hogy Mátéapuka megtisztelt bennünket! Ezúton fogadja gratulációnkat, stramm gyereke
és Kedves neje miatt! :)

Berni, köszi neked, hogy becsábítottad a fórumba az első apukát! :wink:

Pat, ne légy beteg, mert akkor ki tartja a frontot?!

Réka, képeken is csúcsok vagytok! :lol:

Évi, én a pelusokkal vagyok így, miért nem árulnak kis kiszerelésben is, akkor kipróbálnám, na de 54 darabot próbából?!

Szly, én is úgy ragaszkodom a szopihoz, hiába, hogy már elmúlt 9 hónapos! Hajnalban szopik és még reggel amikor felébred, akkor is bedugom a szájába, amíg teljesen ki nem megy az álom a szeméből!

Gabuska, sajnálom a betegeskedést, remélem holnapra már kutya bajotok sem lesz!

KépKép
Kép
el..né
 
 


Jó reggelt!
Egy apuka! Szia Gyuri! :)

Gabus!
Jobban van a kisasszony?

Nekem extra sz@r éjszakám volt,nem kaptam levegőt az orromon,ezerszer voltam fent! 5-kor benéztem Mirához,mert mégcsak nem is mocorgott egész éjjel,erre felébredt! :evil: Mivel Márk tegnap este 7-kor magától a földön kidőlt,reggel 6:40-kor kezdtük a napot! Ez kínzás!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nem akarok megbántani senkit,és remélem az ismerősi körötkben sincs ilyen név,de mondjátok már meg nekem légyszi,hogy mi visz rá egy embert arra,hogy Brendonnak hívja a gyereket???? :roll: Ha úgy adódik,és nálunk lesz harmadik (nem lesz), akkor nemtől függetlenül Kenguru Gold lesz a neve! :lol:

Joli!
Azért is jó lenne,ha lenne kisebb kiszerelsű pelus,mert az ilyen kezdő anyukák mint én,ha pelus nélkül indulnak el otthonról,és történik egy kis baleset,nem kellene feltétlenül óriáscsomagot venni kényszerből!!! :evil:

Szép napot,írjatok sokat ma! :D

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Jóóóóóóóóóóóó reggeeeeeeeeeeeeeelt! (az ásítozós "szépidőt" akartam érzékeltetni...

Apája egyébként rendszeresen olvassa a topikot, írni most írt tán másodszor :)

Máté jól aludt, az anyját viszont hagyjuk. Pat, csatlakozom az éjszakai eldugult orrúakhoz!
Név szempontból még az Elefánira nem gondoltál? Végül is az is egy bababolt :wink: Egyébként a mai mamák névadási szokásai számomra is titokzatosak. Szegény gyerek meg szív egy életen át. (Egy volt kollégámnak Bátony lett a kisfia. Ha lánya születik, Terenye lesz????? No mindegy. Én szeretem nagyon a régi magyar neveket, de Taksonynak sem hívnám a fiamat... Sajna a vezetéknevünkkel nagyon meg kellett válogatni, nem sok minden szólt jól...)

Pelus ügyben egyetértek! :wink:

Joli, várjuk a képeket!
Csanád koppantott buksijára meg gyógypuszikat küldünk! Vigyázzatok most nagyon, hogy egy ideig ne koppanjon, mert egy ilyen után nagyon nő a fejfájósság esélye.

Berni, mindentől függetlenül el tudlak képzelni, amint azt énekled, hogy én vagyok a híres egyfejű! :wink: (megjegyzem, én is szoktam :wink: ) :lol: :lol: :lol: (ja, az egyik barátnőmnek még a csengőhangja is ez. Jól érvényesült a félévzáró értekezleten a diri dumája közben :twisted: :lol: )

Gabi, jobbulást! Rókafogó gyógypuszik mennek!

Puszi

Máté, Ákos, Gyuri és Réka
KépKép KépKép
kindertojas
 
 


Réka!
Borzasztó ez az orrdgulás.emiatt a szádon veszed a levegőt,ami meg úgy kiszárad,hogy vattát köpsz! :evil:
Talán akkor írt utoljára apuka,amikor megszülettek a csemeték és hozták a hírt. az én férjem tuti nem íra,nem os olvas,sőt mindgi kérdezgeti,hogy má megint fórumozok? :evil: Nem tudja,hogy nekem szinte ez az egy kapsolatm van a külvilággal! :lol:

Nem is rossz ötlet az Elefáni! :lol: De akkor már lehetne Auchan is vagy Cora,esetleg Tesco. Na,Molnár Teszkóka? :shock:
Bátony? Ezt még nem is hallottam névnek!Kemény! Azért lehetne még szemezgetni az MTA engedélyezett nevek listáján! :lol:

Azt hiszem itt az ideje Mirát letenni, a fiúk elmentek Sz.helyre nekem freedom van,aludnom kellene!

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Már alszik is...minden ilyen simán menne! 8) Ja,mondtam már hogy Mirus kapott tojásrántottát?4-5 nappal ezelőtt is kapott,meg tegnap is,nagyon nyelte! :lol:

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Sziasztok!

Látom Süsü megoldódott!

Berni! Hát, tudom, hogy már lassan 9 hónapos, meg minden. De talán még nyújt némi védelmet neki az anyatej. Meg én már nem igen leszek többé kismama, szóval ha abbamarad a szopi, többet nem lesz benne részem.
Még az is rosszul esett, hogy a fejőt el kellett tennem. (én szerettem fejni) Tudom lüke vagyok!
:oops:

Ja és ha kihagyja az éjszakai szopit, akkor már nem nagyon szopizik, mert csak félálomban kell neki.

Gabuska! Hogy vagytok? Livi?

PAt! Én orrdugolással nem tudok aludni! Miért nem fújtad be vagy orrcsepp, ilyesmi. Én már talán mondtam, de orrcseppfüggő voltam kb két évig.
Ha megbetegszem és csöppenteni kell, nehezen tudom a gyógyulás után elhagyni. Kell hozzá akaraterő!
:oops:

A Brendon nálunk most a romáknál menő név! Gondolom pár év múlva mondogathatom párszor, mert lesz egy két gyerek a suliban.

Kép
szly27
 
 


Sziasztok lányok!

Csatlakozhatnék?

Kislányom Fruzsina 2008.V.27-én született,nem tudom ide-e tartozunk?!

Megköszönném,ha befogadtok :wink:

Kép
Kép
szintus
 
 


Lákátos Számántám nekem is volt tanítványom :wink: Hajrá kicsi Brendonok! :twisted: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: Jópofa egyébként, hogy bejön egy sorozat, aztán két éven belül lesz Lúcia, Pamela, Brendon és Rikárdó (sic) a különböző tanintézményekben. Most mik a menő sorozatok? (nekünk nincs tévénk, mindig le vagyok maradva :oops: )

Szly, én is nagyon ragaszkodom a szopis összebújásokhoz! Rémesnek tűnik, hogy ez is elmúlik, szóval én is a lükék táborát gazdagítom. Majd Manó eldönti, meddig kéri a cicit.

No most rakta tele a gatyáját, megyek tisztázni a kicsit!

Máté, Ákos, Gyuri és Réka
KépKép KépKép
kindertojas
 
 


Szintus, gyere nyugodtan, ha van kedvetek! Szerintem a többiek sem bánják... Írj magatokról egy kicsit!

Kérünk képet is a nagylányról!

Máté, Ákos, Gyuri és Réka
KépKép KépKép
kindertojas
 
 


Szintia a becses nevem :wink:
Kislányom F

Kép
Kép
szintus
 
 


Valamit elnyomtam........

Kislányom Fruzsi,9 hós császárral született.

Vajdasági vagyok,férjezett.
Kerskedő,munkanélküli :(

Mindenkinek szép napot :wink:

Kép
Kép
szintus
 
 


Üdv Szintia! :)

Jól vagyunk, már már túl jól is. :lol:
Végülis 6 gyereket kapott el ez az izé a csopiból, egy éjszaka alatt átment rajtuk.

Remélem többi betegecskénk is meggyógyult már!

Süsü nálunk is alap. :) De sajna csak a youtube-on szoktuk nézni, dvd-n és semmi máson sincs meg.

Én a kórházban kifogtam az összes Dzsenifert, Márkót és Rómeót. Izgalmas 3 napom volt, az biztos. :lol: Az anyukák jó fejek voltak amúgy, a gyerekekkel nagyon szépen bántak, de mikor bejött a pereputty... Nem tudtam, hogy sírjak, vagy röhögjek. :lol:

Livi megterített :lol:
Kép

Egy pillanatra kiteszem a lábam...
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Sziasztok!

Szintia, örülünk, hogy csatlakozol! Az én fiam csak jó 10 nappal fiatalabb a lányodnál. Nagyon reklámbaba abban a babakocsiban :)

Gabuska, de jó, hogy nem volt komoly! Lívi :P

Réka, Pat, gyógyulást kívánok nektek!

Az éjszakánk nekünk is rossz volt, nem tudom, miért ébredt a manó 100-szor :twisted:

KépKép
Kép
el..né
 
 


Szly, az orrcsepp az ütős tud lenni. A férjem is járt úgy, mint te, így aztán a családban nagyon ritkán engedélyez bárkinek is orrcseppet!

KépKép
Kép
el..né
 
 


Sziasztok!

Mi sajna még mindig betegeskedünk, leginkább Bogi és én. Bogi ma kapott köptetőt meg még valamit, már láz szerencsére nincs, csak ez a ronda köhögés. És én is még orrdugulós vagyok éjszakánként, sőt lehet meg se gyógyulok :shock: :evil: .

Üdv itt Szintia, mutass képet a kismanódról, meg persze magadról is. Első baba, ugye?

Nálunk is Süsü csak youtube-os van, meg zene.

Üdv Gyuri apunak is :wink: .

Réka, és Ti valami szektások vagytok, hogy nincs tévétek :lol: ? Pár éve kérdezték uezt tőlünk, mikor egy fél évig nekünk sem volt tévénk :shock: :lol: .

Gabuska, aranyos a "rakás"-od :D . Micsoda csendélet!!!

Ti már "mossátok" a fogukat a manóknak?

Érdekes, én most talán annyira nem ragaszkodom a szopihoz, Toncsival nagyon. Majd egy évig már csak napi 1 szopi volt, de ha jól hallottam, talán 20 ml anyatej egy nap is ad kellő immunvédelmet (lásd most Bogit :lol: :? ).

Bogika még csak most kapott glutént :oops: babakeksz formájában, tetszett neki. De az ilyen mázgás szmötyiktől kirázza a hideg :shock: . Ki érti? Meg kéne neki magyarázni, hogy a kisbabák ilyeneket szoktak enni 8) .

Tegnap voltunk ovinézőben (Pat, az Epreskertiben), ahogy beléptünk Toncsi egyből odaszaladt a játékokhoz és másfél óráig vissza se jött :lol: . Még szerencse, hogy ismerős volt az óvónéni, így addig beszélgettünk. Még talán hétfőn is elmegyünk egy másikba (Pat, a Széchenyi utcaiba), utána döntünk.

Igen Pat, Toncsi jár angolra. Már lassan egy éve. Most dobálhatjátok a köveket :roll: . Imádja, itthon ha mesét néz, csak angol nyelvűt. Sőt, olaszt is :oops: :shock: , így néztek, mi :lol: . Mielőtt bárki megbotránkozna, gyönyörűen beszél magyarul :roll: .

Jaj, Bogi kirámolta a szemetest és egy halom piszkos zsepivel játszik. Na, meggyógyul? Elindult a kábelek felé, megyek.

Csilla

Kép

Kép
csillala
 
 


[quote="gabuska"]
írta:
gabuska Én a kórházban kifogtam az összes Dzsenifert, Márkót és Rómeót. Izgalmas 3 napom volt, az biztos.

Hmmm...Márkót???? Én szoktam úgy becézni! :lol: Na mindegy,terhességem előtt 1 Márkot sem ismertem,de mióta megszületett tudom,hogy Bükön minden romacsaládnál Márknak hívják a fiút! :evil: (talán már írtam korábban)

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Az előbb a hsz többi rész eltŰnt! :shock: :shock: De hová????

Szintia!
Üdv itt,nagyon édi Fruzsina! Hozz még képet,és írj magatokról! miért írtad,hogy munkanélküli? Nem gyeden vagy? Vagy már szülés előtt lettél mn?

Sly!
Sajna nincs itthon csepp sem meg spray sem,de nem is igazán szeretm,mert hányingerem van tőle,ha lefolyik a torkomon.Csak innivalóval a számban tudom használni! :oops: De azt hallottam,hogy függőséget okoz,sőt egyik b.nőm is előszeretettel használja4 De vajon miért? :idea:

Gabuska!
Tök jó,hogy ilyen gyorsan átvészeltétek azt a nyavalyát!Látom már elemében van Livi! Jó a "családi" kép is! :lol:
Nálunk amúgy az egri kórházban egyértemű volt a kérdés,babaás szoba,avagy roma-szoba! :roll:

Csilla!
Remélhetőleg ti is kilábaltok már ebből a betegségből!Ideje lenne! Helen Doron early english? Miért köveznénk meg? szerintem is jó dolog!!!!! :wink:

joli!
Köszi a jókívánságot,remélem 6 !

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Szinti! Nagyon aranyos Fruzsi! Ja, üdv itt, persze, hogy csatlakozhatsz. Eddig is olvastál minket, vagy csak most találtál a Babanetre? Miért kellett császárral szülnöd?

Csilla! Én nem megbotránkozok rajta, hogy angolul beszél Toncsi, hanem inkább csodállak, hogy ennyit foglalkoztok vele. Tuti nem az angol foglalkozáson tanulta meg ezeket a dolgokat.
Jobbulást!


Gabuska! Akkor jó, hogy ilyen hamar túl lett rajta Livi! Valami ételmérgezés féle volt?

A 20 ml az jól hangzik! Annyit még tuti szopizik Jázmin!

Joli! Lehet megint a foga jön Csanádnak?

Kép
szly27
 
 


Helloka!!!

Egy párszor beleolvastam már a topicba,egyébként már irtam másikba is :wink:

Itt Vajdaságban másképp müködnek a dolgok,mint Mo-on.Munkanélküli pedig már akkor lettem(hála Istennek)amikor babás voltam,így jár 20 hónapon át a munkanélküli segély.
Külömben,ha késöbb lettem volna terhes,akkor semmi,de semmi sem járt volna!

:roll: Elég gáz,de így müködik....

Csilla mielöbbi gyógyulást neketek!Fruzsi is sokáig huzta a náthát,még most is inhalálni kell.De már sokkal jobb
:)

Kép
Kép
szintus
 
 


Pat, ők nem Márknak, hanem Márkónak keresztelik őket, azzal a névvel sincs semmi baj, csak jellemző nagyon rájuk. Szóval a Te Márkod teljesen más. :wink: :)

Nem tudni mi volt, az orvos nem mondta ki egyértelműen, hogy kajától volt. De valószínű, mert egy vírus sztem nem megy ki belőlük fél nap alatt.

Csilla, én is támogatom a nyelvtanulást! :wink:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


A szüléstörténetem röviden:
Elfolyik a magzatviz reggel,oxytocint kaptam a gyorsabb tágulásért,10 ujjnyit megnyiltam,de a babóka feje nem volt rendesen behelyezkedve,meg nem is jól állt a baba.Így nagyon nehéz lett volna természetesen.A dokik felajánlották a császárt,amit természetesen el is fogadtam :wink:
Így született meg a kicsikém 3920gr,52cm-rel :D :D :D

Majd visszaolvasok a topicban,hogy megismerhesselek titeket :wink:

Üdv.lányok :)

Kép
Kép
szintus
 
 


Szinti!
Kicsikéd,majd 4 kilóval? :lol: :lol: Elég sz@rul hangzik ez a rendszer ami ott van! És az egészégügy milyen nálatok? Terveztek majd kistesót? It már van 2 újbóli kismama! :D Titi,sajna már nagyon ritkán jön (van 2 kisfia -ez magyarázat a kimaradásra :lol: ) ő már túl van a félidőn,és itt van Adri,ő még kisebb pocakos!

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Patricia
Szar is a rendszer hidd el....
A szülészetet 2006-ban újitották fel,az most türhető, a nővérek rendesebbek,ugylátszik egy kicsit meglettek fegyelmezve :wink:

Kistesót igen,tervezünk,de még nem,majd 1-2 éven belül.
Reméljük a helyzet is egy kicsit javul addigra :roll:

Egyébként olvasom elejétöl a topicot és sajna láttam egy páran elmentek.Remélem mára már ők is babásak :)

Kép
Kép
szintus
 
 


Jó regglt! Mindenkit kicsalogatott a szép idő a gép elől? No, én se írok most többet :wink:

Máté, Ákos, Gyuri és Réka
KépKép KépKép
kindertojas
 
 


Sziasztok!
Igen Szintia,az elején elég rossz volt az arány ebben a topicban,elég sok kismaminak elment a babája,de azért összegyűltünk páran,sőt vannak akik szülés után csatlakoztak! mi örülünk mindenkinek! Szerintem jó kis csapat van itt,bár nem túl nagy a létszám,így nem pörög annyira!De jó!!!!! :D

Réka!
Nálunk verőfényes napsütés van, Mira az autóban alszik,Márk meg játszik és kertészkedik az apjával,én meg mint látszik épp ebédet készítek! :lol:

többiek?
Majd még jövök,valamit meg akarok osztani veletek!

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Sziasztok lányok!
A párom most ment el ebédről és azt mondta,hogy menyjünk ki sétálni.
Hát igaza van,megyünk is csak ráncba szedem magam.
Mindenkinek kellemes d.u.kívánok!

Kép
Kép
szintus
 
 


Pat, meddig csigázol még :wink: ?

Bibíííííííííííí, éjszaka nem volt bedugulva az orrom :lol: . Bogika is már alig köhög, Toncsi meg már szinte nem is. Lassan látni az alagút végét.
NÁlunk is 23 fok volt a napon, Bogi aludt a kocsiban, Toncsi meg kertészkedett Nagyival (Pat után szabadon), mi meg elmentünk vásárolni, aztán hazacsempésztük a húsvéti szajrét :lol: .

Na, kakkancsos a drága, úgy érzem 8) , dógom van.

Csilla

Kép

Kép
csillala
 
 


Helloka!
Csilla!
Ne izgulj nem vagyok terhes. :lol: .igazából nincs is közöm a storyhoz,meg nem is pozitív. Szóval van a szomszédunkban egy fiatal pár,akiknek a fia Márktól 5 nappal idősebb. a 2. gyerkőccel volt terhes az anyuka,tudtommal áprilisi kiírással. Ma találkoztam vele Szombathelyen a Metroban,és látom nincs hasa! :shock: Kérdeztem,hogy mikorra van kiírva,nem mostanában,vagy április. Erre mondta,hogy Márc. 20-ra volt.de január 13-án megszületett a baba. Minden előzmény nélkül (bár magát a terhességet meglehetősen rosszul viselt) elfolyt a magzatvíz,és azonnal meg is császározták. 1250g-mal született meg a kislány!Még kórházban van azóta is,Sz. viszi neki minden nap a lefejt tejet,míg 2200g nem lesz,addi sajnos ottmarad.De hamarosan eléri!
Annyira meg voltam döbbenve,hogy hihetetlen!
Remélem nem veszi zokon,h leírtam a történetét,de biztos nem fórumozik!

Csilla!
Jó,hogy már javultok végre! Nekem még sz@r éjszakám volt,de ma vettem orrsprayt,meg Strepsilst,potom 2300Ft-ért! :evil: Mi lesz a húsvéti szajré? :lol: :lol:

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Sziasztok! Én is megvagyok ám... :oops:
Minden betegnek gyógyulást! Az orrcseppről csak annyit, hogy náthában KELL használni, hogy ne kapjon az ember arcüreggyulladást, vagy középfülgyulladást, de maximum 1 hétig szabad. Azért szoknak hozzá, mert utána az orrnyálkahártya is "hozzászokik" és már csak akkor húzódik össze (vagyis dugul ki az orr), ha cseppent az illető, és ezért nem tudja abbahagyni. De ez azért nem olyan mint a kábszer :) nem kell tőle annyira tartani, 1 hét alatt nem lehet rászokni :)

tudom már nem aktuális, de palacsintasütésben én is jó vagyok! (szerintem a jó sütő a kulcs)

Ártemisz továbbra is átalussza az éjszakát, ritkán néha felsir egy picit, de akkor ha kiveszem, megsimizem rögtön visszaalszik. Este 8-tól reggel fél7ig alszik. szopi nálunk reggel és este van. fogalmam sincs mennyit szopizik, de én nem is aggódom emiatt. Kap mostmár joghurtot, meg sajtot, szóval még kap ezen kivül is tejterméket, szerintem 1 éves korig igy marad nálunk ez a rendszer, hogy reggel-este szopi, aztán áttérünk a tehéntejre.
Nappal már ő is csak 2x alszik, délelőtt 10-11 és délután 3-4 körül.
Érdekes, néha ÉN szeretnék vele összebújva elaludni délután, de ő nem akar, állandóan fészkelődik, nyűglődik, ha viszont beteszem az ágyába simán elalszik...szóval nem erőltetem, csak néha olyan jó lenne (de azért jobb, ha nem szokik rá persze). :)

KépKép

KépKép[/url]
neirda
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?