Új privát üzeneted érkezett!

Zsuzsa: bizony együtt növesztettük! ( bár ő már azóta mióta együtt élünk, nekem csak 9 hónapig volt! ) :lol:
mondtam is neki, h már igazán igazodhatna megint hozzám mert igy lassan nem tudja a kutyákkal tartani a lépést..

Kép
eszterke24

Hát, ebben a hónapban elég "kopp" napokat élünk. Amin talán tudok spórolni, az a kaja. Megpróbálok minél kevesebbet menni boltba, és abból főzni, ami van itthon. Mivel az se túl sok minden, kreatívnak kell lennem. Első saját kreálmányom receptjét és fotóját felteszem a másik topikba, akit érdekel, próbálja ki. Az íze nagyon jó!

Kép
Kép
szeles4

Halihó!
Tényleg jó olvasni ezeket a sztorikat!!! Mindenki nagyon szép volt!!!

Andy: hát tényleg rád hasonlít Regi. Nagyon szép menyasszony voltál, meg gondolom még mindig az vagy! :lol: :lol:

Szeles: nyugi! Majd lesz jobb is!!! Nálunk sem fényes a helyzet, és ha majd lejár a TGYÁS még sz@arabb lesz. De majd megoldjuk valahogy!!!!

Babamóka nálunk is nagyon bejött!!!!

Megyek mert valaki éhes!!!
Vendég

Bocika! Nyugiban vagyok! Ez a hónap azért szar, met beterveztük a párom túlórapénzét, amit ugye nem kapott meg, talán majd az ehavi bérrel. Mivel a GYÁS-t napra számolják, a rövid február miatt én is 16.000 Ft-tal kaptam kevesebbet, és hát a párom horgászengedélye összesen 16.500 Ft volt, ez se rendszeres kiadás. Voltunk már ennél sokkal rosszabb helyzetben is, akkor is megoldottuk. De hát közgazdász vagyok vagy mi a szösz, úgyhogy a családi költségvetést rendszeresen áttervezem.
Azt hiszem, itt a topicon mindannyian elég ügyesek vagyunk ahhoz, hogy ahogy mondod "megoldjuk valahogy"!!! :lol:

Kép
Kép
szeles4

Laura: majd a következő hónapok jobbak lesznek! Addig meg ügyes vagy és főzöl finomakat egyszerűen!

Nálunk sem fényes a helyzet de én még mindig nem szólhatok, mert több a TGYÁs om mint a fizetésem volt mikor napi 12 órát dolgoztam!!

Kép
eszterke24

Andy, bizony annyi minden volt 110 pénz!

Izzadás, én Naturlandos izzadás elleni ecsetelőt használok(már terhesség előtt is), Nekem nagyon bevált.

verzso

Laura: nekem tetszik a recept! és nem is "minimál", mert hús is van benne tészta, zöldség, sajt.. :D

Kép
eszterke24

Itt az eső esik. Minden szürke és sötét. Nyomasztó. :( gyerkőc is totál nyűgös emiatt, le se tudom tenni a kezemből.

Zsebi: szépek vagytok nagyon. Sok ponton hasonló a sztorink :)

Szeles: én is kicsit behaltam, mikor megláttam, mennyi a tgyás és mennyi lett a hiteltörlesztésünk most, hogy ennyi a svájci frank. :( nem egyszerű a helyzet, de megoldódik.

Manna: az ötletgazda sztoriját még nem ismerjük :wink: :D

Kép

Kép
gabilany79

De jó volt a sztorikat olvasni! Na és, hogy nem csak én ismerkedtem neten.. :lol:

Ma elég carul vagyok, tejlázam van, nincs erőm, energiám semmire, az éjszakám nagyon rossz volt... :?

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mági: jobbulást. Pont most akartam írni neked, mert reggel, mikor bevettem a pajzsmirigy bogyót, eszembe jutott barátnőd és megnéztem a papírját.
"Még magas dózisú terápia mellett is az anyatejbe kiválasztódó mennyiség igen csekély, és így ÁRTALMATLAN."
Doki mehet a sunyiba :twisted:

Kép

Kép
gabilany79

Sziasztok!!!

Megjártuk a dokit reggel Rékával,csak lázcsillapítót írt fel neki,nem piros a torka,nem lázas....azt mondta dokinéni h lehet majd csak ezután jön elő neki,de most szerencsére nem lázas.Az éjjelünk katasztrófa volt.
Itt nagyon csodás idő van süt a nap,apa megy Olival ma sétálni,mert Rékát nem akarom így kivinni.
Olyan mérges vagyok,hétfőn elutaltam a pénzt a kengurus csajnak,és még mindig nem küldte meg postán,szóval most aggódok hogy átcseszett......hihetetlen.....de ha én nem utalok aznap mikor mondom,akkor már jönnek az emailek.....áááááááááááááááááááá :roll: :roll: :evil: :evil:

én is jövök majd du képekkel,de most megyek mert Oli éhes,Rékát meg be kell gyógyszereznem :?

solya051020
Káld

Bocika!
[quote]M írta:indenki nagyon szép volt!!!
...ó, én még most is az vagyok! ;)

Verzsó! Mi a neve annak az ecsetelőnek? Nem találom a Naturland honlapján.

Na, péntek 13: átmentem zöldből pirosba...pedig hogy úúúútálok menstruálni.
Remélem kisröfi nem fog balhézni, mert anyósnál nem lenne nyerő. Előjönne az okoskodhatnéka tuti!

Mági! Mi a szösz az a tejláz?

Kép
zölddisznó

Mági:
jobbulást neked!

Kép
Kép
Kép
f.marti

Verzsó! Nagyon köszi!

Kép
zölddisznó

Zöldi: bocsi! Úgy látszik én magamból indulok ki. Mármint a múlt időben!!!! :lol: :lol:

Mági: jobbulást.

Ja én le sem merem írni, hogy süt a nap, szabályosan meleg van. Na nem hiában lakok én legdélebben!!!! 8) 8) 8) 8) (azt hiszem)

Solya: Rékának jobbulást.

Szeles: tényleg én nem is figyeltem a TGYÁST. Jó hogy írtad, mert megnéztem a bérpapírom és feltűnt, hogy nem vonták le az internet(céges) díjat. Betelefonáltam és hát senkinek sem vonták. Olyan barmok, mert akkor a következő hónapban duplán vonnak. Ezzel a Kontó céggel mindig csak a baj van!!!!! :twisted: :twisted: :twisted:
Vendég

zöldi:
igazából gőzöm nincs miért, de Annával is, amikor szoptattam ,rendszeresen belázasodtam éjszakára,rázott a hideg, szédültem, legyengültem. Most Bencénél is előjött ez.. Csak félig produkálok tejláz szerű tüneteket, mert a tejlázhoz mellgyulladást is írnak, ami ugyebűr nálam képtelenség, tekintve, hogy Beni két ciciből jó, ha 80-at tud szopni. Szóval a mellgyulladás kivételével a többi stimmel, és gőzöm sincs, miért jön elő szoptatós időszakban.... :?

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mági! Nekem is volt hasonló tünetem, a mellem nem volt begyulladva, mégis lzas voltam rázott a hideg. Nekem valószínűleg a túl szoros melltartó okozta mindezt, mert amikor kicseréltem a cicifixeimet, megszűntek ezek a tünetek. Jobbulást!

Apa hazajött ebédelni, nagyon ízlett neki a tészta. Ma 16 óráig dolgozik, hazajön, aztán 18-tól hajnal 4-ig akcióba megy. Tiszta őrület! :twisted:

Kép
Kép
szeles4

Vera: ja, tényleg, Apától!!! :lol: :lol: :lol: Akartam írni, hogy mi sem hosszra, hanem tokára meg hasra gyúrunk!!!! :lol: :lol:
Vendég

Délo lány! Most nézem csak, hol laksz. Nem ismered véletlenül Szombat Renátát? Ő is fórumozott régebben az "anyatopikomban" és földid, ha minden igaz.

Mági! Ilyen tüneteim nekem is vannak - csak láz nélkül - olyan, mint amikor 40 fokban letekerek 100 km-t, és az utolsó emelkedő legtetején lévő kocsmában belekortyolok az út során végig szemeim előtt lebegő nagy korsó hideg sörömbe...és jól megárt.Akkor van ilyen érzésem...mintha agyonvertek volna. De ezt mindig "szakember" kíséretében végeztem, úgyhogy már akkor is védőnő felügyelete alatt zajlott minden tevékenységem.

Kép
zölddisznó

Hurráááá! Megnyertem a Vaterás babakocsit!
http://www.vatera.hu/hauck_jogger_harom ... 74131.html

zsebi_baba

Zöldi: de ismerem. Nem olyan nagy ez a település, hogy ne ismernénk egymást. Sőt egy ideig közel is laktunk. Neki két gyerkőce van már!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Zsebi: király gép!!!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

hát én kezdek aggódni, mert annyira szédülök, hogy egyedül az ülés jó, mostmár a fekvés sem, és Apa nagyon későn jön haza.. Nem engedtem, hogy elvigye az ebédjét, mert ma főztem volna, de képtlelen vagyok rá, viszont Annának ennie kell.. Szegény Apa éhenhal.... :cry:
Zöldi:küldd ide a védőnődet... :wink: :?

Kép
Kép
Kép
mágnes

Sziasztok!

nem sok időm volt visszaolvasni, csak pár "ismerkedős" sztorit olvastam, ha még nem késő a mienket is leírnám rövid lesz, mert nálunk minden nagyon gyorsan zajlott.

2007 nyarát írtuk, már régóta voltam pár nélkül bár sosem unatkoztam :oops:
aztán úgy gondoltam, hogy itt az ideje egy tartós kapcsolatnak, úgy csináltam mint kislány koromba amikor nagyon vágytam vmire, megfogalmaztam pontról pontra milyen párt szeretnék a legapróbb kritériumokat is és megkívántam.
mivel közel és távol sehol egyetlen potenciális alany nem volt regisztráltam a nlc társkeresőjén, pár rossz randi után, gonoltam ez mégsem nekem való.
azért még egyszer körbenéztem az alanyok között,és hopp egy ideálisnak tűnő alany:)
írtam neki vmi ilyesmit, hogy "szia ha gondolod levelezhetnénk"
kb ennyire figyelemfelkeltőt:)
aztán egy hónapig leveleztünk, mert hol én voltam nyaralni hol ő, meg állandó éjszakás voltam akkoriban.
Szóval szeptember 2. volt az első randink, amikor kezet fogtunk,tudtam, hogy teljesült a kívánságom a legapróbb részletekig stimmelt:))))
Amikor bemutatkoztam majdnem elszóltam magam, szia Kolozsy Orsolya hozzád megyek feleségül és neked fogok szülni gyerekeket.:D
aztán októberbe összeköltöztünk, decemberbe már a babaprojekten voltunk és márciusba húsvérkor fogant Réka:)
Júniusba átköltöztünk ide ahol most lakunk, de előbb szépen felújítottuk, jó is volt, hogy babát várok, mert tudtam jönni menni intézkedni:)
hát ennyi, esküvő...hmm majd ha Réka lesz a gyűrű hordozó

KépKép

Kép
orsimorsi

Sziasztok!

Gyors bejel, mert ma még nem ettem.
Voltunk dokinál, Szegény nagyon sírt, de minden ok! Majd leírom!
Itt felváltva esik , és süt a nap, kivagyok a széltől!
Most tápérték habzsolás, mert éhen haltam...

Kép

Kép
dcili81

Zsebi! Gratula!

Boci! Régen nagy spanok voltunk...együtt kezdtünk lombikolni...de nekik hál'istennek spontán összejött. Egyszer találkoztunk is.
Na, indulunk. Csőőőőőőő!

Kép
zölddisznó

Zöldi: jó mulatást!

Zsebi: Hurrá járgány!

Mágnes: jobbulást!

Kép
eszterke24

Cili: de jó! az a lényeg hogy minden oké, és így te is megnyugodhatsz !

Még ennyi internetenpasizós fórumozós csajt egy helyen!!! :lol: :lol:

Kép
eszterke24

lányokti nem vettétek észre,hogy milyen gyorsan telnek a napok,én hirtelen azt veszem észre, hogy már megint eltelt egy hét:)
járunk baba masszázsra keményen fizetni kell alkalmanként 200 forintot, fél órás.
Réka nagyon élvezi, esténként is megcsináljuk már szinte nyújtja a lábát aztán fürcsi, kajcsi, babazene együtt lefekvés, még egy kicsit ficánkol és fél óra múlva szunya:)

Ja képzeljétek ma reggel két ciciből megevett 210-t (eddigi életébe max 160 volt eddig a rekord)meg sem mertem mozdítani, na mondom most fogja összebukni magát,de semmi pár pici büfi aztán játszott tovább, mjad elaludt azóta is alszik,igaz közbe megjártuk a környéket, de annyira erősen fújt a szél, hogy inkább bejöttünk..
kíváncsi vagyok most, hogy kiürítette az egészet, most mennyi lesz bennük.

sina, mush, aida, manna: mi újság felétek?

KépKép

Kép
orsimorsi

Kösi a gratulát! Mostmár mehetünk kirándulni, aminek már épp ideje, csak jöjjön már a tavasz!!!! A párom már az idei barlangnapra készül...na jó, majd megelégszünk a felszíni túrákkal :) .

zsebi_baba

Orsi! Nem sokáig húztátok az időt! :wink:

zsebi_baba

Sziasztok!

A mi sztorink sem túl hosszú, 2004 júnisában találkoztunk először, a sógornőm hozta össze a randit, miután 1 éve emlegette, hogy van egy tök normális kollégája. Én minidg csak nevettem, mondtam ha kiéltem magam, majd hozzámegyek feleségül. Augusztusban elhatároztuk, hogy 1 év múlva esküvő, ami végül áprilisban lett meg, mert úton volt Gyuszi. (A dolog pikantériája az, hogy majdnem elhagytam az embert, mert ő nagy családra vágyott én meg papíron meddő vagyok). A harmadik házassági évfordulóra meglett a harmadik pozitív teszt, nem tudom idén mi lesz az ajándék :lol: :lol: :lol:

Kép Tátrában
Kép Esküvő
Kép Ismét Tátra

Kép Egyenlőre a teljes család :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
habe

zsebi:
valahogy így volt természetes, sokan megkérdik, hogy nem volt túl korai ez nekünk, hiszen másfél évesek voltunk nemrég ebből 9 hónap terhesség és mindjárt 3 hónapos lesz Réka, de eddig egy percig sem kételkedtem benne, hogy ennek így kell lennie, és hála égnek ezt ő is így gondolja:)

amúgy én le sem merem írni, hogy milyen jó dolgom van, nálunk anyós főz, hozzák át, elviszik Rékát a du-án sétára, apa jön haza, masszírozom a kis tejest, fürcsi, aztán "cicikommandóznak" egyet(ami abból áll, hogy én előkészülök az ágyon ő meg amint aki kommandózna lassan becsúsztatja a cicre a csöppet miközben a cápa zenéjét dúdolja neki, hogy meg közbe mondja neki, hogy megközelítjük a cici objektumot csendben és halkan:)
hétvégén együtt sétálunk, piacozunk, pékségbe járunk, szombati nagy ebéd anyóséknál, megrakva jövünk haza, együtt dvdzünk, alszunk, vagy épp takarítunk, nálunk apa szeret porszívozni, sőt vaslni is szokott, bár anyósom csinálja, sőt párom főzni is szeret:9
szóval ki van ny**va a fenekem.
hétfőnként focizni jár, kérdezte, hogy járjon-e tovább én meg mondtam neki, hogy nehogy lemondja legalább ő mozogjon és legyen meg a feszültség levezetése:)

sosem gondolja úgy, hogy én nem csinálok itthon semmit, mert azért most már van napirendünk Réka is alszik napközben ilyenkor mosok, rendbe rakom a konyhát, vacsit csinálok.
ja és sokat netezek:DDDD

KépKép

Kép
orsimorsi

sokan tesz veszeztek, meg vateráztok.
Meg írtátok, hogy van egy csaj akinek nagyon jó játékai vannak, őt hogy lehetne megtalálni?
a ruhákat mindig másoktól veszitek?

KépKép

Kép
orsimorsi

Manna: Nálunk Gyuszinál volt ilyen, hogy egyik napról a másikra
megint sírt fürdésnél, azóta sem tudjuk miért, de 1-2 hét alatt elmúlt.

Aida: Noel nagyon ügyes. Mi van veletek?

Solya: Rékának jobbulást

Szeles: Az jó, hogy felétek még fizetnek túlórát, nálunk erre sajna reménye sincs páromnak :cry:

Mági: Jobbulást neked

Orsi: Hát ti még nálunk is gyorsabbak voltatok :lol:

Mi jól vagyunk,bár Kende egy kicsit hisztis, megviseli ez a bolond idő, meg azt hiszem elértük a 3 hós ugrást, kicsit sűrűbben éhes, de ez is 3,5 órát jelent, úgyhogy még mindig nincs okom panaszra.

Kép

Kép

Kép
habe

Na itt vagyok! Enni nem sok mindent sikerült, mert a kislegény közbe szólt. Az uram akkora kupit hagyott maga után a konyhába, hgy azt hiszem este ha hazajön kiborítom a bilit....

A gyerekdoki rendes volt, megnézett mindent Danin, aki szegénykém annyira sírt, amikor meglátta, alig tudtam megvigasztalni. Megmérte és bizony 7 kiló fölött vagyunk. Pontosabb adat a jövő héten a tanácsadáson!
Amikor azonban a fülét vizsgálta, keservesen sírt, így elküldött a fülészetre. Na ott azt hittem ráborítom az asztalt a dokira. Egy szerintem nálam is fiatalabb kiscsaj volt az orvos. MInden tiszteletem az orvosoké, akik elvégzik az egyetemet, mert nem könnyű, de a tiszteletet elvárom tőlük... Azért mert pici a gyerek, neki is vannak fájdalmai, de nem könnyű rájönni, hogy mi a baja..., még nekem az anyjának is.
Megnézte a fülét, torkát, orrát, hála istennek semmi baja. Majd amikor a papírokat adták oda megjegyezték, hogy biztos sokat eszik a gyerek és visszabukja a felesleget. Igen ez így van, de szerintem nem normális, hogy minden kaja után 2-3x öltöztetem át, meg borzasztó hallgatni, hogy sír, és valamije fáj. Legszívesebben megmondtam volna a magamét, de inkább visszafogtam magam.
Na visszamentünk a dokihoz, minden oké. Kaptunk olyan tápot, amit szopi előtt kell neki adni, 1-2 kanállal, sűrítő cucc, hogy ne jöjjön vissza a kaja. Remélem elfogadja, és használ is.
Aztán hazajöttünk, megkajáltattam, majd visszamentünk a városba vásárolgatni.

Aki kitalálta a kengurut, annak neve legyen áldott...

Dani olyan jót aludt benne, én meg elintéztem mindent!
Vettünk pár új ruhát, új cumit, meg a holnapi kajához a hozzávalókat!

Piszokul elfáradtam, és siettünk is haza, itt ugyanis olyan csúnya felhők jönnek, hogy ebből akár még sz.r is eshet.

Nagyon jók az ismerkedős sztorik!

Kép

Kép
dcili81

HELP!
Most mértem a lázam, 38.5.... Mit lehet szedni lázcsillapítót, és egyáltalán van egy "hőhatár", hogy meddig szoptathatok? Bakker, mostmár tudom miért szédelgek annyira... ja! És mennyitől kell csillapítani a lázat??

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mági: Algophyrint lehet szedni. Szerintem vegyél egy hűtő-fürdőt előtte. Igaz én nem vagyok nagy szakértő, de ezt tudom javasolni. És szoptass tovább!!!! A gyerkőc úgyis csak az ellenanyagot kapja!!!!

Cili: hát gáz ez a doki helyzet. De reméljük Danid rendbe jön.

Megjártam a fodrászt. Na most már emberibben nézek ki.
Kellett nekem mondani, hogy itt milyen király idő van. Itt hol süt a nap, hol szakad az eső sőt ilyen dara szerű is potyogott!!!!
Vendég

Algoflex van itthon, bevettem egyet, bár nem tudom mennyire fog hatni.....

Kép
Kép
Kép
mágnes

Basszus, ez az idő! Szegény gyereknek ma még a szar is szar. Nagy nehezen altattam kb. 1,5 órát, mert már a szemét se tudta nyitva tartani, de különben meg nyűgös egész nap. Remélem, semmi baja nincs, és tényleg csak az idő :? :(
Jönnek ma barátnőmék babalátogatóba, fasza lesz, ha így marad... :(

Mági: szegény, jobbulást, remélem, hamar elmúlik a lázad.

Kép

Kép
gabilany79

Mági jobbulást!!!

Boci képet az új frizkóról!!! Én valszeg jövő héten megyek!!! :D

Kép

Kép
dcili81

na, akkor másodszor, mert az előbb elszállt :twisted: :twisted:

Klasszak a sztorik, imádom olvasni, Manna, jó ötlet volt :D

Na, és a miénk:
2oo7 novemberben ismerkedtünk meg egy discoban. Ő rám mutatott tánci közben, elkezdtünk beszélgetni. Kb két hét keverés után kezdődött a kapcsolatunk. 6 évig jártunk együtt, amikor a 6 éves évfordulon megkérte a kezemet.
Én tudtam már 2 év után,hogy ő az igazi, de sosem erőltettem, vagy tettem rá utalást, hogy de jo lenne, mert ő még egyáltalán nem gondolkodott ilyesmiben...Nagyon nehéz volt, mert mindeninek mentünk az esküvőjére, én meg bőgtem persze mindegyiken, mert arról álmodtam, nekem is lesz egyszer az én drága párommal..
Aztán a 6. évfordulon mondta, hogy meglepivel készül, ne csináljak programot. Mindenki mondta körülötem, hogy lánykérés lesz, de én mondtam, hogy tuti nem, mert a párom házasságellenes, nem gondolkodik ilyesmiben. Aztán délután csöngetnek, futárral küldetett egy kazal rózsát, és egy üzit, hogy 7re jön este értem. Na, öltöztem, de mivel semmi külire nem készültem, tök átlagosan, mint egy szombat este..
Aztán 7kor kaputelcsi, kinézek, nagy fehér limó soförrel a kapunk előtt, ő pedig előtte egy nagy csokor virággal :shock: Huuha, öltöny, nyaki, meg minden. Elmentünk a disco felé ahol megismerkedtünk, aztán egy puccos étterembe, ahol mint utolag kiderült, mindenki előre be volt avatva, a párom még délután odavitte a gyűrűt.
A desszert körül a zenekar sirós-rivós számot kezdett el játszani, ez már furi volt. Aztán kihozták a desszertet fém kupolával letakarva. Amikor az enyémet felemelte a pincér, desszert helyett egy bársony doboz volt :D Párom ott termett mellettem, letérdelt, és feltette a bűvös kérdést. persze bőgtem mint állat,erre vártam évek óta :D Következő nyáron esküvő, éshát mi mást koronázhatja meg igazán a mi szerelmünket mint egy baba. Na, induljon a babaproject. sajna több év próba után semmi siker, aztán tavaly a 4 éves házasságinkon már pocimban mini Laja. :D
örök hála a mi dokibácsinknak :D :D

És a hab a tortán, nov 28 ismerkedtünk meg, akkor kérte meg a kezemet, mini pedig nov 29 érkezett :D

Kép

Bocsi, kicsit hosszu lett :oops:

Kép
Kép
zsiraf8

Habe, asszem ezt a ruhát én is néztem, ez nem Héjja remekmű? :D

Kép
Kép
zsiraf8

hátlányok lekopogom, nagyon sokszor valahová, azóta,hogy reggel evett 210-t majd eltelt négy óra most evett 190-t két ciciből:)
asszem beindult újra a tejem, ennek örömére, megettem egy óriás Túró Rudit, és egy csomag twixet:)
csak nehogy elkiabáljam magam.....

KépKép

Kép
orsimorsi

Orsi ez szuper, csak így tovább!!!
Apa hazaugrott valamiért, kiborítottam a bilit, nem nagyon, de holnap marad és vigyáz a tökire, amíg főzöm, és nem fogok sietni, ahogy eddig....

Kép

Kép
dcili81

Nem bukott!!!!
Olyan jó kedve van, kurjongat az ágyon!!!! :D :D :D :D :D :D

Kép

Kép
dcili81

Cili: na ez tök jó!
Ja és csak neked!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Kép Fodrász előtt
Kép Fodrász után
Vendég

Boci nagyon jó lett! Én a jövő héten tervezem remélem lesz időpont!
Mártonod édes pofa!!!! Hát ő sem fogyózik...

Kép

Kép
dcili81

Stét! :lol:

Manna, jó ötlet volt ez a mesélős! Nagyon jó volt olvasni őket, lányok! És mindenki nagyon szép! :lol:
A mi történetünk elég egyszerű: 6 éve ismerjük egymást, tavaly előtt nyáron volt az esküvőnk. Megismerkedésünk után nem sokkal a kollégiumból hozzá költöztem a belvárosi kis garzonjába, ahonnan tavaly költöztünk ki (már pocakosan..én is és ő is :lol: ) Soroksárra. Na, és a sztori:
Egy barátnőm járt anno egy neten megismert pasival, és párom az ő haverja volt. Én egy hónappal korábban kerültem ki egy 3 és fél éves kapcsolatból, és éppen úgy voltam, hogy na, most csak suli és semmi más, épp egy nagyon komoly vizsga előtt voltam, amikor hív barátnőm, hogy aznap este randit szervezett nekem. (nekem meg másnap volt az írásbelije annak a vizsgámnak, ami ha akkor nem sikerül, nagyon nagy kakiban lettem volna... :shock: ráadásul aznap reggelre nőtt 2 hatalmas herpesz a számra :? , képzelhetitek, mennyire voltam ismerkedős hangulatban... :P )
Ráadásul karácsony előtt voltunk, én másnap utaztam is haza szüleimhez vidékre. Aztán január elején találkoztunk legközelebb, és onnantól valahogy egyre szebb lett minden.... :lol: és most Ákos babával kerek a világ mindkettőnknek! :D :D :D
bébic

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?