na, akkor másodszor, mert az előbb elszállt
Klasszak a sztorik, imádom olvasni, Manna, jó ötlet volt
Na, és a miénk:
2oo7 novemberben ismerkedtünk meg egy discoban. Ő rám mutatott tánci közben, elkezdtünk beszélgetni. Kb két hét keverés után kezdődött a kapcsolatunk. 6 évig jártunk együtt, amikor a 6 éves évfordulon megkérte a kezemet.
Én tudtam már 2 év után,hogy ő az igazi, de sosem erőltettem, vagy tettem rá utalást, hogy de jo lenne, mert ő még egyáltalán nem gondolkodott ilyesmiben...Nagyon nehéz volt, mert mindeninek mentünk az esküvőjére, én meg bőgtem persze mindegyiken, mert arról álmodtam, nekem is lesz egyszer az én drága párommal..
Aztán a 6. évfordulon mondta, hogy meglepivel készül, ne csináljak programot. Mindenki mondta körülötem, hogy lánykérés lesz, de én mondtam, hogy tuti nem, mert a párom házasságellenes, nem gondolkodik ilyesmiben. Aztán délután csöngetnek, futárral küldetett egy kazal rózsát, és egy üzit, hogy 7re jön este értem. Na, öltöztem, de mivel semmi külire nem készültem, tök átlagosan, mint egy szombat este..
Aztán 7kor kaputelcsi, kinézek, nagy fehér limó soförrel a kapunk előtt, ő pedig előtte egy nagy csokor virággal
Huuha, öltöny, nyaki, meg minden. Elmentünk a disco felé ahol megismerkedtünk, aztán egy puccos étterembe, ahol mint utolag kiderült, mindenki előre be volt avatva, a párom még délután odavitte a gyűrűt.
A desszert körül a zenekar sirós-rivós számot kezdett el játszani, ez már furi volt. Aztán kihozták a desszertet fém kupolával letakarva. Amikor az enyémet felemelte a pincér, desszert helyett egy bársony doboz volt
Párom ott termett mellettem, letérdelt, és feltette a bűvös kérdést. persze bőgtem mint állat,erre vártam évek óta
Következő nyáron esküvő, éshát mi mást koronázhatja meg igazán a mi szerelmünket mint egy baba. Na, induljon a babaproject. sajna több év próba után semmi siker, aztán tavaly a 4 éves házasságinkon már pocimban mini Laja.
örök hála a mi dokibácsinknak
És a hab a tortán, nov 28 ismerkedtünk meg, akkor kérte meg a kezemet, mini pedig nov 29 érkezett
Bocsi, kicsit hosszu lett