Új privát üzeneted érkezett!

Andi! Valószínűleg a Csajok már ilyen pici korban is tudják, hogy a szépségért meg kell szenvedni! :lol:

Anita! A tabasco (remélem, jól emlékszem....) szószt lehet bárhol kapni? Én sose láttam még ilyet, nem is tudtam, hogy van ilyen, azért kérdezem. :) Ebben a hónapban leszünk 10 évesek :shock: Lacival, gondoltam, meglepem egy fajitas-szal. :D Ez így leírva is jó sok.... :lol:

Kép
zsuzska81
 
 


,így gondoltam adok már életjelet magunkról.
Sziasztok!!!!!!!


Végre újra itt! :D
Tegnap már írtam nektek egy regényt ,de a szemét babnet nem küldte el hanem kilépett.jaj nagyon mérges voltam. :evil: :evil: :evil: ,de most újra próbálkozom.
Itt van anyósom ,főzi az ebédet engem meg elzavart pihenni :lol: ,így gondoltam adok már életjelet magunkról.
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a drukkot,az érdeklődést,a gratulációkat,jókívánságokat,sms-eket,a gyönyörű verseket.
ja és a dícséreteket is !
Nagyon aranyosak vagytok,teljesen meghatódtam amikor visszaolvastam.

Zita,Anita,Andi:
Nektek külön köszönöm hogy benéztetek hozzánk és az ajándékokat is nagyon szépen köszönjük.Nagyon édesek a rucik.
Jó volt veletek találkozni és dumcsizni egy kicsit. :D

A kis és nagy betegeknek jobbulást kívánok,és gyógyuljatok meg mihamarabb!Remélem jön a jóidő már lassan.
Ezt elküldöm és utánna folytatom.

Kép

Kép
aliza
 
 


Újra itt!

Vikike születésének története:

Mint tudjátok Március 3-ra voltam kiírva,reggel 8-ra mentem amnioszkópiára,Rendben talált mindent a doki,tiszta volt a magzatvíz ,így mondták hogy holnap Nst,de ha addig beindulna a szülés akkor a szülőszoba ajtaja nyitva áll. :D
Na ,délután már néha nyilalt a hasa,de még elvétve ,majd 8 órakor már 10-15 percesek voltak a fájások ,úgy éjfélig,majd 5 percesek és fél 3-kor keltettem fel a férjemet hogy menjünk mert akkor már 3 percenként jöttek és kb.egy percig tartottak.
Balázs is pont felébredt ,így gyorsan felöltöztettem és vittük anyósomhoz.Na beértünk a Klinikára ott felvették az adataimat,feltették az Nst-t,majd megvizsgált a doki is.2 újnyura voltam még kitágulva.
Előkészítettek majd a férjemet is behívták és mentünk a vajúdóba.
Folyamatosan jöttek a fájások,de nem nagyon erősödtek,majd 8 óra körül kezdett már jobban fájni.
Lukács János volt a doki egy nagyon fiatal,kedves ,normális doki.
Másnap is megnézett és péntek este bejött hogy kiszedje a varratot hoyg nehogy ne engedjenek azért haza minket ha a babát el is engedik.Szóval tényleg naygon aranyos volt.A szülésznő is végtelenül kedves volt.
Közben meg Aranyosi János is megnézett,kérdezte hogy az első bab mennyi sulyú volt?Mondom neki hogy 4 kg.
Erre ő csodálkozva:Egy ilyen csepp asszonykába hogy fért bele? :lol: :lol: Ilyen Humor Béla volt. :D .Meg mondta is hogy nem lesz kicsi baba és kérhettek nyugodtan EDA-t,mert nemsoká megrepesztika burkot és elkell döntenem.
mondtam neki hogy a burokrepesztés után már nem sok ,így kibírom.Erre mondja ő:Maga tudja,mi csak tanítjuk. :lol: :lol: Én nem kértem balázsnál sem ,az az igazság hogy tartok kicsit az ilyen szerektől meg a tolófájásokat úgyis érezni kell és lehet hogy hirtelen az a nagy fájdalom meg rosszabb lett volna nem tudom. :?
Közben volt 2 császármetszés,így csúszott a dolog,és fél 1-kor megrepedt a burok ahogy nézték a méhszájat,onnan meg már háromnegyed óra múlva 13.13 perckor megszületett Viki.
Elég kemény volta vége,de 5 nyomásra kijött,nagyon szép baba volt!Egyből felsírt.
A varrást most jobban érezetm vagy csak már nem emlékszem ,de eléggé fájt.
Az örzőben voltunk 2 órát ahol egyből elkezdett szopizni a drágám.Aminek végtelenül örültem mert Balázs nehezen jött bele annak idején.
Majd lekerültünk az osztályra,első éjszaka elég horror volt mert szegény szopizott volna csak nem volt mit,nekem meg a méhösszehúzodás fájt kegyetlenül.Nem gondoltam hogy második gyereknél ilyen brutál.Olyan volt mintha fájások jönnénnek megint.
De már most ez 1 hét után már kezd szünni.
Végül hajnalban kapott egy kis pótlást és aludt reggelig,a második éjszaka is hasonló volt,de haradiknál már kezdett beindulni a tej,így többet aludtunk ,és szombaton hazaenegdtek minket szerencsére.
Ugyan esett a súlya előző este de ar eggeli vizit után újra megmérték,és akkor már hízott ,így doktorúr hazaengedett minket.
Itthon már alakulunk általában 3 óránként ébred ebnni,nappal nincs gond vele,éjszaka van egy olyan 1,5-2 óra hogy fel-fel ébred és nem alszik vissza akkor sírdogál de egyébként jó baba.nagyon ügyesen szopik,csak úgy nyeli befelé. :lol:

azt hiszem ennyi,majd még próbálok jönni.
Puszi mindnekinek!!!!!

Kép

Kép
aliza
 
 

 
 

Alíz! De jó olvasni a soraidat, csak úgy árad belőlük a boldogság! De hát jogos is, van két gyönyörű gyermeked! :D Ügyes Vikike a szopival, és még jó baba is! Lukács doki szerintem is tök rendes pasi! Ügyeletes volt, mikor Pannika született, de velem ugye semmi dogla nem volt, még csak nem is ő asszisztált a műtétnél, úgyhogy tökre meglepődtem, mikor 2 nap múlva viziten részletesen tudott rólunk mindent... :shock:

Kép
zsuzska81
 
 


Sziasztok!

Aliz! De jó, hogy jöttél, jó volt olvasni a történetedet! Lukács szerintem állandóan ügyeletes :) . Akkor is az volt, amikor én szültem, az egyik ismerősömnek ő a dokija, és ő is mondta, hogy állandóan a szülőszobán van. Utófájások: én is meglepődtem anno Gergő születése után, hogy ez ilyen, most fel voltam rá készülve, de a harmadik után még brutálabb. Na persze ez ne ijesszen el senkit, de nekem rosszabb volt, mint a szülés (ja, hát ilyen szülésnél nem nehéz, az igaz :wink: )

Andi! Sajnálom, hogy lebetegedtetek, de majdcsak jön már a tavasz, és vége lesz a betegségeknek! Akkor majd eljutsz már hozzánk is :wink: . A munkatársak sem jöttek megint, ketten is betegek lettek :( .

Anita! Mi is imádjuk a mexikói kaját, már csináltam is többször, de a tortillát mindíg készen vettem hozzá. :oops: De nem tűnik nehéznek az elkészítése, ahogy leírtad.

Balmarcsi! Üdv közöttünk! Sajnálom, ami veled történt! Én átéltem ezt, nekem az első terhességem szakadt meg 7 hetesen, ráadásul akkor még azon is pánikoltam, hogy lehet-e még azután gyerekem. Mint látod, azóta 3 gyönyörű egészséges gyerekem született, de tudom, abban a pillanatban ez kevés vigasz! Vígasztaljon a kislányod, és biztos sikerülni fog a kistesó is!

Kriszti???????

Teszek már föl képeket a Gergő szobájáról, egyelőre az van teljesen kész(kivéve, hogy ágytakarója még nincs), Boginak majd a héten lesz meg a függönye, majd akkor teszek föl az ő szobájáról is. A Szabié még sehol sem áll.... De az nem sürgős.

zsebi_baba
 
 


Sziasztok!

Most csak 2 percre jöttem, mert nagyon el vagyok kenődve. Ma voltam nst-n, meg a dokim megvizsgált. Kiderült, hogy még mindig teljesen zárt a méhszájam, úgyhogy azt mondta, hogy készüljek, hogy nagyon nehéz szülésem lesz. :cry:
Ráadásul még mindig nem tudok éjszakánként aludni, max 2 óra, amit egy nap alszok és most már tényleg nagyon nehezen birom.
Ja és a doki szerint még min. 3 hétig biztos bent lesz a pici, szóval az április eleji időpont lesz valszeg az igazi.
Bocsi a panaszáradatért, de nem erre számitottam. :(
Vendég
 


Alíz!
De jó olvasni a soraidat, tényleg szuper, hogy túlvagy a nehezén és a karjaidban tarthatod a kislányodat. Szokod már hogy leányzót kell pelenkáznod, fürdetned stb.? :lol: Fiú után kicsit más, de hamar belerázódik egy anya ebbe. :wink:
Nagyon jó hír hogy tejcsid is van és a kis Vikike nem nyammog hanem húzza befelé. :lol: Főnyeremény ha jó babát kaptál.
Szép család vagytok, tényleg lehet okod a boldogságra. :wink:

Zsebi!
Jajj, nekem nagyon tetszik Gergő szobája, igazi fiús szoba. Nagyon jó lett a szekrénye is, nagyon szép és gondolom sok mindent elnyel.
Az ágyon nem játékbaba van? :lol: :lol: Ez jó. :wink:
Egyszer csak eljutok Hozzátok, de inkább már nem is írok és ígérek semmit. :? :oops:

Lilla!
Ne kenődj el, még hogy nem nyílik a méhszájad szerintem nem jelent semmit. Embere válogatja kinek mennyi idő alatt nyílik.Szerintem ebből még nem következik egyértelműen hogy nehéz szülésed lenne. Egyébként is vannak már tágítók amivel tudnak segíteni, nem a kőkorszakban élünk. De ha csak április elején várható a nagy esemény az se legyen gond, lényeg hogy mindketten egészségesek legyetek. Nyugi!!!!!!!!!!!!!!!! Fél lábon is kibírod már! :wink:
Kenézy-s kezelések segítettek valamennyit?

Kép
Kép
bendor
 
 


Lilla! Szerintem sem jelent semit, hogy zárt a méhszájad! Nekem még most a harmadik szülés előtt is csak 2 héttel kezdett nyílni, akkor is csak a belső! Az első kettőnél pedig csak a vajúdáskor nyílt, és egyik sem volt nehéz szülés! A decemberi topikban pedig van egy lány, akinek már a 30. héten elkezdett nyílni, félt is, hogy koraszülése lesz, ehhez képest túlhordta és nagyon nehéz szülése volt. Úgyhogy ez tényleg nem jelent semmit!

zsebi_baba
 
 


Andi! Igen, jó sok mindent elnyel a szekrény, és az nem is látszik, hogy mögötte nem derékszögek vannak, ezért sose tudtuk a szekrényeket normálisan elhelyezni. Azt a részt pedig, ahol most az ágya van, most csatoltuk a szobához (ezért kellett gipszkartonozni), úgyhogy jóval nagyobb lett a szobája, mint eddig volt.

zsebi_baba
 
 



Sziasztok!!!

Aliz: nagyon jó volt olvasni a történeteteket, ezeken mindig meghatódok :roll: Jó hogy van segítséged, használd ki, pihenj sokat, rád fér :wink:

Lilla: Minden ember más és más, ezért egyáltalán nem törvényszerű, hogy későn és nehezen fogsz szülni, nem kell erre gondolni, mert csak őrlöd magad. A nem alvásod viszont :( :(

Marcsi: Üdv. köztünk, sajnálom a történteket, szerencsére nekem sem volt ebben tapasztalatom, de sógornőm nemrég már 2ik babáját veszítette el, nehéz lelkileg, de optimista ( nekik még nincs gyerekük, egy petevezetékét is elveszítette). Gyönyörű a lányod!!! Szépek vagytok!!!

Andi:Hát ez nem igaz, hogy megint ennyire betegek lettetek :( Eléggé tropa az immunrendszeretek már a sok bibi miatt :( Mihamarabbi gyógyulást!

Ma voltunk vérvételen, vizsgálaton, holnap fél8ra be kell mennünk, valószínű Zozi lesz az első.



Kép
Kép
Kép
olik22
 
 


Olgi! Gondolok Rátok holnap!!!!!!

Zsebi! Nagyon szép lett Gergő szobája! nem játékbaba??? pedig azt hittem! :wink: :lol:

Lilla! Ne kenődj el, és ne stresszelj ezen!!!!! Felesleges végigidegeskedned 3 hetet, hogyha tényleg az a jó időpont. Már csak azért sem, mert ha idegeskedsz, akkor sem tudsz ellene tenni.... Úgyhogy nyugi!!!!!! :wink:

Képzeljétek.....Pannika le tudja venni a hálózsákot.... :shock: Gőzöm sincs, hogy csinálja.... Most alszik, remélem, zsákban! :o Meg már a nadrágját is szokta húzgálni lefelé..... Lehet kis sztriptízes csajszi lesz, mint Dorka! :lol: Tényleg, Andi! Dorka szokott még vetkőzni? :wink:

Kép
zsuzska81
 
 


Olgi!
Hát már én is azt érzem, hogy teljesen tropák vagyunk, de én már mást nem tudok tenni, hogy ne kapjunk el semmit. A bacik, vírusok nagyon szeretnek bennünket, sajnos. :roll: :roll:
Gondolok majd Rátok holnap én is!!!!

Zsebi!
Azt érted ezalatt, hogy a falaitok nem merőlegesek egymásra? Mert ezt mi is tapasztaltuk itt panelben, de azt hittem ez csak panelbetegség. :lol: Konyhaszekrényt itt rakta össze az asztalos tavaly, mondván ugyis alakitgatni kell majd a falak miatt. Hát kellett is, de megoldotta. :lol: .
Ja persze anyuék is házban laknak és padlószőnyeg lerakáskor ők is tapasztalták hogy nem merőlegesek a falak. :lol:

Zsuzsi!
Édes lehet Pannika amint kihámozza magát a hálózsákból. Milyen kis leleményes. :lol: :lol: :lol:
Dorka naná, hogy szeret vetkőzni, öltözni. Majd ha jön a melegebb idő, biztos itt fog puccoskodni, mert most azért nem engedjük neki. Öltözködésben pedig, mindegy neki, csak azt vehesse fel amit ő akar, és annyiszor cseréljen ruhát naponta ahányszor csak akarja. Persze ebből van is konfliktusunk, de olyan akaratos, hogy szörnyű. Éjszaka is zokniban aludt, (ami meglepő, mert sosincs éjjel a lábán, de valószínűleg hullafáradt volt és nem volt ereje levenni ), persze ez a zokni nem vot jó a reggeli öltözködésnél, másikat kellett felvenni. És sehogy sem tudtam meggyőzni, hogy ami rajta van az nem koszos. Hát ez van.
Ott tartunk, hogy pisilés után sem nagyon engedi hogy én töröljem meg, ő akarja magát. Elintézi, és már ugrik is le a wc-ről. :lol: Szerencsére a kakálás után még segíthetek neki. :P
De amikor annyi idős lehetett Dorka mint most Pannika, szedte rendszerint le magáról a zoknit, nadrágot. :roll:

Kép
Kép
bendor
 
 


Andi! Hát, nem egyszerű akkor Dorkával..... Igazi nőci, hogy ennyire szeret öltözni! :lol: Hát, meglátom, mi lesz a zoknival, mert most harisnyában van, de néha húzgálja azt is a lábfején.... :lol: :lol: :lol:

Kép
zsuzska81
 
 


Andi! Nálunk sem merőlegesek a falak, de most nem erre értettem. A Gergő szobájának egyik sarka még régen lett "levágva" kémény miatt, a másik sarok pedig azért, mert csak így tudtuk megoldani, hogy ne az egyik szobából kelljen átjárni a másikba. Tehát a szekrény alapterülete ténylegesen trapéz. Nem tudom, érthető-e, de majd ha jössz, megmutatom. :wink:

Nálunk Gergő nem engedte kitörölni a fenekét :oops: . Amikor ovis lett, szóltak az ovónénik, hogy nem engedi. Mondtam, tudom, otthon sem :) .

zsebi_baba
 
 


Zsuzska! Nekem mindkét gyerekem kimászott a hálózsákból.. :) Most Szabival is kísérletezek, ő még bennemarad :)

zsebi_baba
 
 


Zsuzska nagyobb üzletekben lehet kapni, én az intersparban vettem.

Kép

Kép
lolita_78
 
 


Aliz!
Olyan megható volt olvasni a szüléstörténeted, h még a könny is kijött a szememből! :oops: ilyenkor ugy átérzi az ember ujra azt az érzést, h olyan jó, nincs hozzá fogható!
Mostmár teljes a család, fiuk-lányok egyenlő arányban! :P Biztosan nagyon boldogok vagytok! Nagyon ügyes már Vikike, h ilyen hamar milyen ügyesen tud szopcsizni! :wink:

Anita!
Szerintem a Vitacolanban nincs vas, mert azt mi is külön szedtük, de rengeteg vitamin van benne. Sajnos nekünk is elfogyott két napja igy nem tudom megnézni a cimkét, mert kidobtam az üveget és nem minden gyógyszertárban lehet kapni, ugyh még én is üldözöm!

Zsebi!
Nagyon jó lett Gergő szobája, igazi kis fius! Az meg h mennyi átalakitáson ment keresztül nem semmi, jol birtátok!
Olyan aranyos Szabika ott az ágyon, mig nem olvastam h irtad, én is azt hittem egy játékbaba, de Gergő szobájában?! :lol:

Zsu!
Pannika nagyon kis ügyi, h már le tudja venni magárol a hálozsákot, ez éjszaka veszélyes. h még időben észrevedd!
Kami is olyan kis izgága, hogyha lábfej nélküli rugit adok rá zoknival, akkor tuti h ugy tornázik, vagy izeg -mozog, h lerugja magárol a zoknit, igy nem is merek ráadni lábfej nélkülit.
OLyan kis ügyesek és találékonyak a gyerkőcök! :wink:

Kép
dinaedo
 
 


Balmarcsi!
Üdv köztünk!!! Kár h ilyen apropóbol kerültél ide közénk, de mi nagyon szivesen fogadunk! Nagyon helyes kis családod van, és hidd le lehet h te leszel a következő kismama a topicunkban, hiszen most éppen fogyatkozik az a pozicio, jo lenne már ha ujra lenne sok kismamink! :wink: :wink:
Igaz, h én sem kerültem abba a helyzetbe, mint te, de teljesen át tudom érezni. Van egy pár ismerősöm, akiknek már több éve nem jön össze az első baba, sem inszeminálva és mostmár nagyon a lombik felé hajlanak. De nálatok szerencsére nincs ilyen probléma!
Az vigasztaljon, h még "csak" egy magzatot veszitettél el, akit nem ismertél a kinti életben, mert az sokkal fájdalmasabb ha már X ideig felnevelted és akkor veszited el, nekem viszont ebben volt részem nagyon közelről! :cry:
És előttetek még itt az élet, van lehetőségetek és hidd el idővel összejön majd, mi mindenesetre szurkolunk nektek!!!!! :wink:

Kép
dinaedo
 
 


Lilla!
Fel a fejjel!!!! Ne izgulj és idegeskedj ennyire, ez nem tesz most jót Neked! Az h még zárt a méhszájad nem jelent semmit, mert még "csak" 36 hetes vagy (ez csak megközelitőleg, mert ügye mindenki más időpontot számolt!!!) és addig még bármi történhet!
Egyébként pont Zatik beszél,engem is ő vizsgált meg úgy aznap, h beinduljon a szülés , mert mondtam neki h már 41 hetes vagyok, csináljunk már vmit! :lol:
Egyébként nem kellene azzal ilyesztgetnie h nehéz szülésed lesz! Nem lehet ezt előre tudni h mi lesz, meg ki hogy éli meg az egészet! És akár spontán nehéz, akár császárral lesz nehéz, hidd el a végeredmény, a kislányod kárpótolni fog mindenért, és elfelejted előtte minden fájdalmad!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink: :wink: :wink: ( én már csak tudom, 41.hétre szülve, 14 óra vajudás utáni császárosan!! :wink: )

Kép
dinaedo
 
 


Andi!
Ti is jol kifogjátok mindig ezt a sok betegséget :evil:
Olyan borzasztó!!! én is még fújom az orrom, nagyon tele vagyok, a torkom már nem fáj annyira, de olyan fáradt és kimerült vagyok mint még soha, pedig nem csinálok semmi megerőltetőt.
majd még jövök, de most Kaminak is le kell szivni :twisted: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Kép
dinaedo
 
 


Szóval folytatás...
Andi!
Válaszolva a kérdésedre Kami betegségét illetően, nem hiszem h beteg lenne, mikor pénteken csak evett és aludt, tényleg csak a fáradtság lehetett az oka, mert azért másnap már vidámabb volt.
Az oorát is csak azért kell szivni, mert kicsit teli érzem, de csak max napi 1-2 szer, akkor is nagyon sűrű benne a váladék.
Körzeti orvoshoz nem is viszem mert felesleges, majd jövőhéten megyünk a Klinikára az ottani orvosunkhoz. Egyébként nekünk a vérvétel eredménye még aznap, sőt ott helyben 2 percen belül meg is tudjuk mindig egy új speciális műszer segitségével!
Dorka is milyen kis hiperaktiv, akaratos gyerkőc, nem lehet vele könnyű, na de egy anyuka mindent megtesz a gyermekéért. Anyum mondta, h én is csak ugy mentem szivesen oviba, ha minden nap uj ruhába mentem :roll: :wink: :lol: :lol: :lol: persze ez most vicces, de neki nem volt az, mert anno ő igy is nagyon sok ruhát varrt rám, és nekem akkor is mindig uj kellett :lol: :lol:
Na akkor majd mire számithatok Kaminál?! :roll: :roll: :lol:

Kép
dinaedo
 
 


Sziasztok!

Még mindig vacakul vagyunk, de nincs ebben semmi újdonság. :? Remélem azért legkésőbb a jövő hétre már összekapjuk magunkat.

Olgi!
Gondolok Rátok és remélem minden a legnagyobb rendben zajlik Zozika körül. Biztos ügyes, nagyfiú módjára fog viselkedni, hisz ő maga is az.

Kriszti!
Most vettem észre, hogy lestipistopiztál 3 db rucit, azokat le is töröltem. Ha meggyógyulunk (remélem egykettőre ) jöhettek a cuccokért. :wink:
Mesélj, hogy ment a fülbevalóbelövés, vagy fúrás vagy ami volt. Hogy viselte Nelly baba? Nem gyulladt be neki? Nem piszkálja a fülét? Majd hozz képeket is a kis fülcsis csajról.
Na és a saját hajadat sem láttuk frissen fodrászolva. Nem is jelentkeztél azóta. Ennyire nem vagy elégedett, hogy már babanetre sem mersz jönni? :lol:

Edina!
Na az nagyon jó, ha Kami baba nem betegedett le.
Neked továbbra is jobbulást!
Párod hogy van? A betegsége? Azzal most mi a helyzet?
Hát... majd nő kicsit a lányod és meglátod milyen öltözködős lesz biztos ő is, hisz a lányok nagyon tudnak ám szépítkezni kicsi korban is. :lol:
Képzeld, kérdeztem az óvónőt, hogy mennyire jellemző hogy a nagycsoportos ovisok tudnak már olvasni. Ezt a választ kaptam:
Kb. 50-50% az arány, de az olvasni tudók nagy többségében fiúk. A lányok ebben a korban még elvannak a szépségükkel, az okosság még nem mutatkozik meg. Inkább fésülgetik a hajukat, öltözködnek.... a betűk és számok annyira nem kötik le őket. :lol: :lol: :lol: A fiúkat annál inkább. :lol:
(Hozzáteszem, Bencéék csoportjában is egy kislány tud olvasni, a többi olvasó gyerek mind fiú, köztük Bence is. Kiváncsi leszek ezek után Dorka mennyi idős lesz mikor magától elkezd majd olvasni. Persze ez még messze van, addig meg marad a sok ruha, cipők, fésülködés, csattok, hajgumik, körömlakk, parfüm) :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
bendor
 
 


Olgi
Izgulunk Zolikáért, biztos minden rendben lesz, tudom, hogy hősként fog viselkedni. Majd gyere a hirekkel!!!

Andi
Azért ha kisebb arányban is, de a lányok is megtanulhatnak olvasni az oviban, igy Dorka is. A hugom is hamar megtanult mindent, hamarabb mint a fiúk, azóta is egy zseni. De ha Dorka most mégsem az olvasást választja akkor sincs baj sztem.

Kriszti
Még egyszer köszi a férjednek, hogy megspórolt nekem egy utat és sorbanállást. Mikor láthatjuk az új séródat?Na és a beszámolót Nelly fülbevalójáról - fotót is - meg a fodrászról???

Aliz
De jó hogy irtál!!!!Még egyszer kivánok nagyon sok boldog, problémamentes együtt töltött napokat nektek. Mesélj Balázska hogy viselkedik a kis hugicával?És várjuk a fotókat!!!

Évi
Sajnálom, hogy ennyi idő után is újra meg újra át kell élned azt a borzalmat, amit egyszer is sok. Meg azt is hogy ilyen helyzet uralkodik nálunk, hogy még egy kismaminak kell bizonygatni hogy a rend őrei nem jártak el helyesen egy adott helyzetben. Jobb lenne ha minél hamarabb véget érne ez az egész, nem tesz jót nektek hogy ezzel kell foglalkoznod.

Betegeknek jobbulást, küldöm a gyógypuszikat!
Puszi

Kép

Kép
lolita_78
 
 


Anita!
Persze, nem is vontam én le az óvónő szövegéből messzemenő következtetést, hisz minden gyerek más, kár is általánosítani. Csak biztos azért mondhatta , mert ebben a korban inkább azt veszik észre hogy a fiúk fogékonyabbak a tanulásra. De kivétel akad szerintem bőven mindkét nemnél, ugyhogy nem foglalkozom én ezzel. Csak meglepődtem hogy ezt a választ kaptam , így megosztottam Veletek. :wink: :wink:

Kép
Kép
bendor
 
 


jaj, Lányok, ilyen nincs..... :cry: :cry: :cry: Pannika megint levette a hálózsákot, de most eltűnt a zippzár húzókája is.... :cry: :cry: :cry: Sehol nem találom, ugyanaz van, mint a fülbevalóval a múltkor. Hót ideg vagyok. Pedig pont tegnap varrtam meg a zippzárt (összevarrtam a 2 felét, hogy ne tudja leszedni a húzókát), ennyire nem lehetek szar anya, hogy már másodjára nyel le vmi veszélyeset a gyerekem..... :cry: :cry: :cry:

Kép
zsuzska81
 
 


Sziasztok!

Most gyorsan csak annyit, hogy raktam föl a Picassára néhány kislányoknak való Legot, amit Bogi "kinőtt", de igazából alig játszott vele :( . Kislányos anyukák, érdekel valakit? (aminek azonos a felirata, az egy csomagnak értendő!)

zsebi_baba
 
 


Lányok,
Tettem fel én is pár eladó ruháról képet.
Láttam Edina, egyre már le is csaptál. :lol: Igaz annak a képét még délelőtt tettem fel. :P

Zsuzsi!
Ne hülyéskedj, miért lennél Te attól rossz anya, hogy Pannika ilyen kis mindenevő lett?! Nem ellenőrizheted minden mozdulatát a nap 24 órájában. Nagyon kis leleményesek a gyerekek, és mindennel próbálkoznak, amivel csak tudnak. Azt meg ugye nem álmodhatod meg előre hogy most a hálózsák húzókája fog következni. :P Ezek azok a kikerülhetetlen dolgok amikre nem lehet előre felkészülni, ill. megakadályozni. :roll:
De hátha nem a gyomrában tüntette el , csak valahol nagyon eldugta a kiságya körül, nem? Nem lett meg azóta sem ???? :shock: Ha mégis lenyelte, akkor várd a kakiban, ott lesz hamarosan. Nem lesz semmi gond, meglátod. :wink:

Képzeljétek, hétfőn , mikor már betegek voltunk javában Dorkával, megjelent anyós. Már az ajtóban mondtam neki, szerintem csak akkor jöjjön be ha nem akarja elkapni a nyavajánkat. Azt mondta nem fogja. Erre ma telefonált hogy iszonyat rossz éjszakája volt, elkezdett köhögni, rázza a hideg, fáj minden porcikája stb. szóval pont mint mi...... Én megmondtam előre..... :lol:
Ez tutira influenza a "javából". :roll: :roll:

Kép
Kép
bendor
 
 


A Legokat le is vettem, mert a Tesz-veszen sikerült eladni.
Kriszti! Az a pelenkázó lap nagyon tetszik, ha lányom lenne, megvenném! :)

zsebi_baba
 
 


Alíz!
Édes tündércukipofa a kis drága hajasbabád a képeken.
A haján még mindig teljesen el vagyok ájulva. Nagyon tetszik. Szép kislány nagyon.
Jól vagytok? Eszik alszik a kis drága ?
Mondtad hogy Balázska venné ölbe, játszana vele, ez továbbra is így van? Édesek lehetnek együtt.
Utolsó hetekben nem láttunk, képet nem hoztál Magadról. Nagy volt a pocid? Bár gondolom igen, hisz nem kis baba Vikike.

Panka!
Olvastam a blogot.
Nagyon ügyes a lányod a bölcsiben, szépen halad a beszokással.
Hajrá, csak így tovább!
Majd amint lesz kis időd, gyere ide is. Bár tudom ezer a teendő, maholnap ismét dolgozó nő leszel, és a kis Emilit is szokatni kell. Messze van Tőletek a bölcsi? Mivel közlekedtek? Babakocsival? Vagy valamilyen tömegközlekedési járműre is kell szállni? Munkahelyed messze lesz ?
Férjednek hogy tetszik az új munkahely? Ő már szokja 2. hete. :wink: Mondhatni , hogy ő már beszokott ??! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
bendor
 
 


Sziasztok!

Andi! Köszi! Amúgy tegnap első felindulásomban és lelkiismeretfudalásomban írtam. Nem gondolom, mgam rossz anyának, remélem, Pannika sem! :) De tegnap csak nem hagyott nyugodni a dolog, merthogy olyan nagy. Így kivittem a klinikára, megröntgenezték, és szerencsére semmit nem találtak. De amilyen állapotban én voltam, míg ki nem derült.... :( Túráztatja Pannika rendesen az idegrendszeremet, mondtam is neki! Úgy kimerített a tegnap délután, hogy fél 8-kor már aludtam.... :oops: És meglett este a húzóka. Én végigtapogattam az ágyát természetesen, mielőtt orvoshoz vittem volna, meg az ágy körül is megnéztem, meg alatta, mögötte. Aztán este Laci megtalálta, valószínűleg nagyon ideges voltam, azért nem találtam... pedig én nem tartom magam egy parázós anyukának, nem is rohanok folyton orvoshoz, de inkább legyen 100 felesleges körünk, mint egyszer baj... :roll: De túlvagyunk rajta. Azt hiszem, nem ez volt az utolsó izgalom az életünkben... :P

Kép
zsuzska81
 
 


Sziasztok!

Írtam nektek 2x, persze litániát és sikeresen ki is töröltem!!! Gondoltam lementem, de másolás helyett a beillesztésre kattintottam és hopplá elszállt az iromány. Hogy miként azt ne kérdezzétek.
Sajnos se idegrendszerem, se időm nincs újra írni.

Andikám, remélem gyógyulgattok! A rucikat elhozom hamarosan , mert már égek miattuk.

Alízka, hogy te milyen szép kismami vagy! Mi a titkod?? :wink: :wink:
Pici Viki csodaszép baba. Hogy telnek a napok? Balázskának tetszik? És Apa mit szól a lányához? :wink: :wink:

Zsu, üdv a klubban! Lesz ez még jobb is! :lol: :lol: :lol: :shock:
És gondolj bele Pannika egy nyugodt gyerek.... :lol:

Zsebi, köszi a segítséget, de kilőve Ausztria, marad Montenegro vagy Bulgária (Burgas), bár ez utóbbi ellen erősen küzdök...

Anita, örülök, hogy nem fogyott Anna! Néztem a képeket és a fürdősön meglepődtem. Azt hittem kis vékony törékeny, de nem jó kis életerős, csini csajszi. Tényleg édes a popsija!!!
A Multikid vastartalma Olivérnek nem okozott problémát, pont amiatt, hogy jó az étvágya, mindent eszik. Gyümit stb. Szerintem csak akkor okoz szorulást, ha pl.tápis a baba , tehát egyfélét eszik. De ezt csak én gondolom.
Jó, hogy írtad a receptet, mi mindig boltiból csináljuk a fajitast, de megsütöm a lepényedet. Esetleg kukoricaliszttel?
Guacamoléval és friss zölségekkel készítem, a többi ua. Nelly is imádja a natúr avokádót, állítólag élettanilag nagyon hasznos.

Olgi, szorítok Zolcsinak, reméljük jól viseli a kórházi órákat, élményeket. Altatják vagy kábítják???
Tücsi miket csinál?

Zita, nagyon tetszett a torta és az ára is meglepő. Mi imádjuk a marcipánbevonatot, de 3-4 Ft-több, mint a krémes torták. Finom is volt?
Ha igen a gyerekek tortáját majd onnan rendelem, a Mandulás már olyan uncsi (meg fakó is..)

Edina, a hajamról inkább nem írnék, a festés gáz, a fazon elmegy, árban olcsó (de ez az utolsó szempont). Vagyis inkább nem ajánlanám...

Nálunk minden ok, Nelly kicsit sírt, de inkább duzzogott és csúnyán nézte a kozm. csajt, aki kilőtte a fülét. Édes lett fülbevalóval, igazi komoly csaj!!
Én meg elültettem 50 db kardvirágot, csemegekukoricát Olivérnek, büdöskét, málnát és áfonyát szeretnék még, de HAVAZIK!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil:

Lilla, durva ez a sok hülye nőgyógyi, hogy paráztatják az anyukákat!!! Semmit sem jelent a zárt méhszáj, de ezt te jobban tudod.
Olivérrel 4 db 30 perces összehúzódásom volt, ettől kinyíltam 3 ujjnyira ( még csak nem is fájt) sajnos faros volt így nem szültem meg.
Én is sírtam mikor megtudtam, hogy császár lesz (Nellyvel még jobban), de igazából egy számít :az hogy Anna meglegyen és egészséges legyen!!! Egy szülésélmény sosem olyan fontos, mint a gyermeked egészsége!!! A jó vagy valódi anyaság nem itt kezdődik.

Marcsi szia neked is, kár, hogy így találkozunk..
Nekem volt miss. ab.-om a 7 hét körül. Pontosan nem tudták megmondani, mert a 8.-re héten már majdnem fel is szívódott.
Tervezett baba volt? Nehéz most neked, de itt a atavasz, jön a gólya nemsokára!
:wink:
Fel a fejjel!!

Szép hétvégét mindenkinek, házavatóra megyünk, hétfőn jövök!

Kriszti



Sziasztok!

Pár újabb eladó rucit tettem fel, akit érdekel megnézheti. :wink:

Zsuzsi!
Na örülök, hogy meglett a húzóka. Nagyon tudnak ijesztgetni ezek a kis manók, ehhez értenek. :lol: De megnyugodhatsz.... a következő csínytevésig. :lol:

Kriszti!
Hát, épp ma pakolgattam a lestipistopizott cuccaitokat össze. Remélem meggyógyulunk már egyszer (hamarosan) és jöhettek érte.
Naaaaaaaaaaaaaaaaa........ nem hoztál képeket, irgum-burgum! Fülbevalós Nellyke?
Óóóóó.... a hajad nem tetszik? :( MOst milyen színűre van befestve? Az iwiwes képed lenne az új? Vagy az a régi hajad? Nem tudlak követni. :lol: :lol: :lol:
Jó házavatást most hétvégére!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
bendor
 
 


Sziasztok Lányok!
Nagyon örülök, hogy ilyen kedvesen fogadtatok!
Alíz gratulálok a kislányodhoz!Nagyon jó egészséget kívánok nektek!
Most mennem kell, de nem soká írok többet!
Üdv.:Marcsi
balmarcsi
 
 


Sziasztok!

Elcserélném a következő DM -es kuponjaimat, DM-es pontokra vagy Libero vonalkodra, nyuszi emblémára., esetleg más dolgokra megbeszélés szerint.

2009.junius 30-ig beváltható:

- babylove melltartóbetét ( 100 Ft-os kedvezmény)
- Laktoherb tejelválasztást serkentő filteres teakeverék (teljesen ingyenes kupon 379 Ft-ot ér)
- Johnson's baby fürdető -300ml (150 Ft-os kedvezmény)

2009. április 30-ig beváltható:

- Johnson's baby nyugtató aromafürdető -500ml (225 Ft-os kedvezmény)
- B-MAX 1000mg-os multivitamin tabletta (365 Ft kedvezmény)
- Naturella tisztasági betét (115 Ft kedv.)
- Fantazia tengeri fürdőkristály 100ml (400 Ft kedv.)
- Nivea Soft intenziv bőrápoló krém 75 ml ( 190 Ft kedv.)
- Garnier Skin Naurals UltraLift Pro-X bőrújjáépítő arckrém 50 ml ( 825 Ft kedvezmény)
- DIM harisnyanadrág ( 650 Ft kedvezmény)
- Helia-D Fruit Selection testápoló 250 ml (225Ft kedv.)
- Intersett olvasószemüveg (300 Ft kedv.)

Akit valamelyik kupon érdekel, irjon ide vagy priviben.

Kép
dinaedo
 
 


Sziasztok!

Marcsi
Üdv közöttünk!Sajnálom ami veled történt én el sem tudom képzelni milyen érzés lehet.Az nagyon pozitív hogy nem adjátok fel.Én szorítok hogy mihamarabb beköltözzön valaki a pocakba.

Andi
Nektek mindig jut a tutiból :cry: sajnálom hogy mindig megtalálnak a bacik.Már előre félek attól az időszaktól amikor bekerül Szasza egy nagyobb közösségbe.
Dorka nagyon ügyi kisccsaj hogy ilyen önellátó a wc-n.Bence is ennyire gyorsan wc-re szokott?Ugy hallottam hogy a fiuknál ez lassabban és nehezebben érhető el főleg az éjszaka.

Anita
Köszi az együtt érző szavakat.Tudom hogy nem kellene idegesíteni magam.Sajnos én belülről feszengek az ilyen problémák miatt és ezt a testem mindig jelzi.Most a nyakam csípődött be (még vasárnap) de már jobban vagyok egy gyors infuziónak és sok krémezés-masszírozásnak köszönhetően.
Örömmel olvastam hogy Anna nem fogyott!Remélem mielőbb megoldodik az evési probléma.Sajnos én nem tudok okosat mondani ebben a témában mert Szabi minden evő.

Alíz
Viki milyen szép kislány!Mint az anyukája!Még egyszer gratulálok hozzá!Milyen otthon?Mozgalmas?Balázska hogy fogadta?A képen nagyon jó testvérnek látom.

Zita
A védőnődnek igaza van rettentő erős és ügyes patrickó.A korához képest hatalmas a mozgás kulturája.A képeken nagyon tündér.A szétmállott babapiskótás tetszik :lol:

Panka
Mizu veletek?Gondolom a kipakolás már rég megvan de a "berendezkedés" is?Emili mennyir fogta fel?képket muti majd.

Edina
Nekem van liberos kuponom majd valahogy eljuttatom hozzád nekünk nem kell :lol:
Kamirol is tehetnél fel uj képeket kiváncsi vagyok rá is.

Bea
Remélem jó a hely ahol gyakszin vagy.Hogy bírod?

Olgi
Zolika hogy van?Remélem nem viselte meg nagyon a drágát!
:oops: utolag is nagyon sok boldog névnapo a fiuknak :oops:

Zsuzska
Jajj miket irsz Te!Pannika elhiszem hogy a frászt hozta rád!Az idegességtől pedig nem látja az ember még azt sem ami az orra előtt van.De a lényeg hogy meg van.
Pannika frizurája nagyon aranyos.Nyárára biztos megerősödik és megnő!

Márti
Mizu veletek?(azon a sok rosszon kívül amit irtál)Fanninak a felvételije sikerült?Én még mindig várlak titeket!

Lilla
Kitartást neked!Nem szabad kézpénznek venni amit az orvosok mondonak.Nem biztos hogy nehéz szülésed lesz!Én minden nap gondolok rád!Nekem is Szabi aug.20-ra volt kiirva és 8.-án ugy döntött hogy Ő most már kijön.Szóval bízd a dolgot Annára :lol:

Puszi mindenkinek

Évi és Szasza

Kép
awe
 
 


Sziasztok

Életjel!
Bocsi visszaolvasni csak nagyvonalakban tudtam az ucsó oldlakat.
Betegeknek jobbulást!
Aliz gtarulálok és sok tejcsit kívánok!
Balmarcsi: :( sajnálom..de ne adjátok fel!!!


Mi megvagyunk. Hazaköltözésen, millió pakoláson túl..talán kezdünk normál kerékvágásba kerülni. Emma nagy lány..de folyamatosan igényel..és nem szereti ha gép elé ülök...ezért is sikerül ritkán jönni.

KépKép
kaqk
Debrecen
 
 


Sziasztok!

Na küldöm végre a pocakfotót, amit igértem.
Remélem nemsokára babafotót tudok küldeni. Kép poci
Vendég
 


Kriszti!
Jó h jöttél, már nem tudtuk h mi történt veled!
Sajnálom h ennyire nem lett jó a hajad! milyet szerettél volna és milyen lett helyette? teszel fel majd képet?
Mondjuk én nem akarom festetni, csak egy jó frizurát szeretnék :wink:

Évi!
Te is jó h végre hirt adtál magatokról!
Köszi a Liberos kupont, akkor majd vhogy megbeszéljük hogyan jusson el hozzám. Cserébe nincs szükséged vmki kuponra?

Lilla!
Nagyon szép csinos pocakod van! :wink: már elfogott a vágy h nekem is legyen :wink: de még az pár év.. :roll:

Andi!
Anyós :twisted: :twisted: :twisted:
A rucikért meg majd elmegyünk vmikor, csak gyógyuljunk már meg és legyen jó idő!!!! addig meg még lehet bővül a paletta :wink:

Kép
dinaedo
 
 



Jelentem: tul vagyunk mindenen, bovebben majd meselek, most a parocskam dolgozik a gepen. Zolcsika bator volt, altatasbol is jol ebredt, most elpakoltunk a biciklit, hogy ne legyen csabitas.
Tenyleg majd jovok, puszika
Nagyon orulok, hogy tul vagyunk, nekunk idegorlo volt, senkinek nem ajanlom :(

Kép
Kép
Kép
olik22
 
 


Sziasztok!

Marcsi! Kaqk!
Gyertek gyakrabban, hogy megismerhessünk Benneteket. :wink:

Lilla!
Nem is pici a pocid, ne hülyéskedj! Szépen kikerekedett.

Edina!
Mint msn-en is irtam, nagyon szép a mosolya Kaminak, meg persze mindene, formás a pofikája is. Sokat nőtt a legutóbbi képek óta.
Persze, ha meggyógyulunk, jöhettek a cuccokért. Ígérem, mi iparkodunk. :P

Olgi!
Gondoltam én is Rátok, örülök, hogy túl vagytok a műtéten, és hogy Zolcsika is jól viselte. Tudom min mentél keresztül, Bencének is vettél már ki orrmanduláját. A műtét alatti tehetetlenség, az idő is egy örökkévalóságnak tűnik ráadásul ilyenkor . Nekünk ráadásul ébredés után nem sokkal volt egy kis riadalom is, szóval horror a köbön egy ilyen a szülőnek. Az tudja akinek ezt át kell élnie.

Évi!
Kérdezted Bence is ilyen gyorsan lett e szobatiszta mint Dorka. Azt kell mondanom hogy igen.
Bencénél éppen 2 év 8 hónapos volt, augusztusban a bölcsiben mikor szóltak a gondozónők, hogy vegyünk és vigyünk be kis gatyákat, mert mikor kimennek az udvarra akkor csak azt adnának rá, hátha nem pisilne bele. Gyorsan beszereztem jópárat , (mert teljesen váratlanul ért, nem is vettem előtte,) így indulhatott a szobatisztaság-projekt. Nem hazudok, de 2 hét alatt ő is teljesen szobatiszta lett, azalatt is csak 2-3 alkalommal sikerült picit becsorognia a pisinek. Ezek szerint már ő is készen állt erre a változásra. Éjszaka eleinte a lepedő alá tettem egy vízhatlan lepedőt is, biztos ami biztos, de nem ázott el soha semmi. Kakis kisgatyát meg kisbugyit, szerencsére egyik gyerek után sem kellett sosem mosni. Igaz én Dorkánál és Bencénél sem erőltettem soha , hogy jó lenne ha le tudnám szokatni a pelenkáról minél előbb. Meg kell nekik erre érniük . Ismerős erőltette a gyerekét, átmenetileg értek is el sikert szobatiszta lett a gyerek, aztán visszaesett még kb. jó bő fél évre vagy még hosszabb időre is, mikor menthetetlenül kellett a pelenka.
Én ezért mondtam Pankának is, erre meg kell érniük. Főleg látva az ismerős kisgyerekét. Lehet hogy van átmenetileg sikerélmény, de ez még nem teljes szobatisztaság, mert ha nem kész rá a gyerek úgysem tudja kontrollálni mindig az eseményeket. Szülő bármennyire szeretné. Ugyhogy ezzel kapcsolatban majd csak egyet tanácsolhatok: Legyetek türelemmel, meglesz a gyümölcse. Pelenkás úgysem marad a gyerek. Hogy most fél évvel korábban vagy később szokik le a saját gyerekünk mint a másé, az teljesen mindegy, le fog szokni, de csak akor ha már ő is kész erre.

Kép
Kép
bendor
 
 


Csajok!
Hatalmasat nevettem. Persze lehet csak nekem annyira szórakoztató ez.
Férjem és Bence nemrég jöttek haza a Jégcsarnokból,korizni voltak.
Jön Bence és mondja:
- Anya, találkoztunk Géza feleségével.
(Egy Gézát ismerek, az Németh Kristóf a BK-ból :lol: :lol: )
Kiderült valóban a Kristóf feleségével találkoztak és a gyerekükkel.
Férjem tanitványa volt Niki, és mint egyszer régebben irtam, azóta is megismeri Tibit. Na nem ez a lényeg, de szegény Bencém nem tudta hogy ki a "néni" akivel apa beszélget , így Tibi elmagyarázta neki, hogy a Barátok köztből tudod az aki.....
Nikit kérdezi:
- Hogy is hívják a férjedet a sorozatban?
-Gézának.- de itt már nevetett mindenki.
- Szóval ő a Géza igazi felesége. :lol: :lol: :lol: :lol:
Tibi persze megjegyezte többek közt ezt is Nikinek:
-Többet látlak az újságokban mint a valóságban. :lol: :lol: :lol:

Hát.... bocs, ha valakit untatok ezzel, de én ezen tudtam nevetni. :lol: De persze lehet csak én. :P :P :oops: :oops: :roll: :roll: :roll: Magam elé képzeltem a szitut. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
bendor
 
 


Sziasztok,

Olyan szép idő van..így egész délelőtt kint voltunk Emmával. Du-án pedig uncsi tesó 1 szülinapjára megyünk..Már nagyon várjuk..olyna jól eljátszanak.

Teszek egy képet emmáról...ide egyszerübb most. :oops:

Kép

KépKép
kaqk
Debrecen
 
 


Sziasztok Lányok!

Húúú, de nagy itt a csend. Látszik, hogy hétvége van.

Elfelejtettem korábban írni, de jelentem meggyógyultunk.
Pénteken visszavitte férjem az orvoshoz Dorkát, aki megállapította hogy teljesen rendbe jött. De azt javasolta, hogy mivel picit, elvétve ugyan de köhög még , és hogy teljesen megerősödjön, keddig maradjunk még itthon, de ha nem vállalnánk, már mehetne akár hétfőn is bölcsibe. Így végre már nem fertőzünk. Kedd délelőtt megyünk vissza igazolásért és a tp-es papíromért.
Én is rendben vagyok, végre. Szinte hihetetlen, de már nagyon vártam persze.
Ugyhogy akinek gyűlik itt a "ruhakupaca", (Edina, Kriszti, Zita) ha nem vagytok betegek, szívesen látunk benneteket kedd délután, és persze bárki mást is. Szabadok leszünk este 6-ig, hisz fiúk fociedzésen lesznek. (Délelőtt azért nem jó, mert dokihoz megyünk vissza, mint írtam is)

Kaqk!
Tényleg szép idő van ma, mi is voltunk sétálni és a játszin is, tettem is fel képeket a gyerekekről.
Nagyon szép a lányod, micsoda szemei vannak. Pár év és hessegethetitek el a fiúkat. :lol: :lol:

Panka!
Emilinek nagyon sok boldog születésnapot kívánunk!!!!!
Kép Kép Kép Kép KépKép

Kép
Kép
bendor
 
 


Panka!

Emilinek NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNUNK!!!!

Kép

Kép
dinaedo
 
 


Kaqk! /Beáta/

Nagyon édes a kislányod! tényleg szép gyermek! :wink:
hogy megnőtt ahhoz a kisképhez viszonyitva!
Gyere sűrűbben te is! :wink:

Kép
dinaedo
 
 


Emikének nagyon boldog 2. szülinapot kívánunk!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Kép
zsuzska81
 
 


Bendor
Örülök, hogy meggyógyultatok!Végre!!!Nekünk ugyan nincs most semmilyen ruha eltéve, de lehet mi is elnézünk felétek kedd délután, majd még meglátom, lesz e valami más dolgunk.

Tegnap voltunk Orosházán hármasban. Anna nagyon jól birta ismét az utat, pedig ez jó félórával hosszabb volt mint a múltkor csabára. Ott is jól érezte magát, mindenkit elszórakoztatott:-))))

Panka
Emilinek nagyon sok boldog 2. szülinapot kivánunk!!!

Kaqk
Nagyon szép kislányod van. Milyen újra itthon?Most hol is laktok?

Edina
Láttam a fotókat, nagyon helyes Kamilla abban a kalapban:-)) Tényleg már 5 hónaposan vettetek neki autósülést?Hisz még nem is nagyon ülhet, és elég nagynak néz ki hozzá képest az az ülés, meg az öv sem tűnik túl biztonságosnak . . . legalábbis igy a fotón. Nem volt ez még kicsit korai????

Kép

Kép
lolita_78
 
 


Sziasztok!

Andi! Örülök, hogy meggyógyultatok, remélem, ezután már elkerül benneteket a betegség!

Kaqk! Gyönyörű a kislányod, és örülök, hogy jól érzitek magatokat itthon!

Anita! Mi a hétvégén készülünk Szegedre, kicsit izgulok, hogy Szabi hogy fogja bírni és hogy hogy fogok szoptatni, de majd megoldom valahogy :) .

Emilinek boldog szülinapot kívánok!!

Mostmár tényleg elmondhatom, hogy apróságok kivételével kész vagyunk, tegnap a Szabi szobáját is berendeztük. Igaz, még matraca nincs, de a kókuszmatrac épp most akciós a Kikában, remélem, még lehet kapni. Meg venni akarok valami jó kis mackó mintás anyagot a fonott fotelre párnahuzatnak, meg a fejvédőt is áthúzom, hogy egységes legyen. De még úgyis nálunk alszik, de már közeledik az átköltözés, hiszen már simán alszik 9-reggel 6-7-ig, és a bölcsőt lassan kinövi.
Teszek föl képeket, csak most éppen ébredezik Szabi.

zsebi_baba
 
 


Andi!
Örülök, h meggyógyultatok!!!! Reméljük már jön a jóidő és nem lesz folytatása a dolgoknak, mert már nagyon elegem van belőle!
Nem igérem, h kedden el tudunk menni, mert tegnap este bekerült anyósom a klinikára, vizesedik a lába , fel van puffadva igy befektették, ugyh párom segit most apósomnak, igy kocsi sincs, nem tudom h tudnánk kimozdulni messzebbre.
Mondjuk elvileg szerdán én is megyek a Lézerbe bőrgyógyászat-sebészetre levetetni a szemölcseimet mert a terhesség alatt szaporodott és virusos is van, ugyh mihamarabb el kell intéznem!

Anita!
Válaszolva a kérdésedre, egyébként már egy hónapja megvettük az ülést a Brendonban és ez 0-18 kg ig van kiképezve. Dönthető 3 fokozatban, és magasitható az eleje h mégjobban dőljön, és van benne ujszülött szűkitő betét. Megmondom őszintén, h sokkal jobban érzi benne magát Kami, mert utazás közben nem szeret feküdni, ugyanis mikor a babyhordozóban vittük, ugye ott majdnem teljesen fekszik, minden alakalommal üvöltött a kocsiban, ebben pedig nézelődik, és a hosszú utat is kibirja! Ülés szempontjábol is kényelmes, azért csak ugy van kiképezve! Mivel minden gyerek más, tapasztalatból tudom, h Kami h utálta a babyhordozót!

Kép
dinaedo
 
 


Sziasztok!

Panka, puszilgassd meg Emikét helyettem is szülinapja alkalmából!! Isten éltesse a csajszikát!!




Kép

Edina, tényleg tündérpofa Kamilla (eddig is az volt), gyönyörű kis hölgy lett belőle!!
A szemölcsleszedésre kiváncsi vagyok, nekem is van jó pár "futó"... :shock: :shock:
A bizt. övet biztos lehet állítani, hogy ne legyen bő, jól tartson.

Andikám, égek megint, de holnap Olivér fogadóórájára megyek , hogy mikor hozom el a rucikat már előttem is rejtély.
Előtte a Tigáznál fogok balhézni, mert februárban lefagyott a nyomáscsökkentőnk és amikor kicserélték felírtak egy 2400 m3-es állást, mely szerint 101 e Ft a gázszámla. Igaz, hogy a mai leolvasásnál még csak 1960 m3. :evil: :evil: :evil: :evil:
Biztos jó hangulatú kis délután vár rám..... :twisted: :twisted: :twisted:

Nelly katasztrófálisan nyűgös, tegnap az ügyeleten voltunk. Görcsben az összes hörgője. Sugárban hány, reggel óta 3x öltöztünk, most fecskendővel itatom, így megmarad benne a folyadék.
Persze megint theophylles kúpot kaptuk, jó nagy adaggal, gyakorlatilag a gyerek megbolondult.... .
Nagyon gondolkodom, hogy adok neki chamomillát, de senki sem tudja megmondani, hogy lehet-e együtt a kettő..
Hajnal 4 óta ébren vagyunk, az előbb már majdnem megpofoztam, de inkább gyorsan ideültem :oops: :oops: :oops:

Zita, Anita, Edina rendeltek mostanság Beától? Szeretnék egy húsvéti koszorút, de 900 Ft a posta és a koszorú is annyi :shock: :shock:
Ha rendelnétek küldjetek már privit, mert nem tudom mikor tudok visszaolvasni a házisárkány mellett.

Sziasztok!


Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: