Sziasztok!
Írtam nektek 2x, persze litániát és sikeresen ki is töröltem!!! Gondoltam lementem, de másolás helyett a beillesztésre kattintottam és hopplá elszállt az iromány. Hogy miként azt ne kérdezzétek.
Sajnos se idegrendszerem, se időm nincs újra írni.
Andikám, remélem gyógyulgattok! A rucikat elhozom hamarosan , mert már égek miattuk.
Alízka, hogy te milyen szép kismami vagy! Mi a titkod??
Pici Viki csodaszép baba. Hogy telnek a napok? Balázskának tetszik? És Apa mit szól a lányához?
Zsu, üdv a klubban! Lesz ez még jobb is!
És gondolj bele Pannika egy nyugodt gyerek....
Zsebi, köszi a segítséget, de kilőve Ausztria, marad Montenegro vagy Bulgária (Burgas), bár ez utóbbi ellen erősen küzdök...
Anita, örülök, hogy nem fogyott Anna! Néztem a képeket és a fürdősön meglepődtem. Azt hittem kis vékony törékeny, de nem jó kis életerős, csini csajszi. Tényleg édes a popsija!!!
A Multikid vastartalma Olivérnek nem okozott problémát, pont amiatt, hogy jó az étvágya, mindent eszik. Gyümit stb. Szerintem csak akkor okoz szorulást, ha pl.tápis a baba , tehát egyfélét eszik. De ezt csak én gondolom.
Jó, hogy írtad a receptet, mi mindig boltiból csináljuk a fajitast, de megsütöm a lepényedet. Esetleg kukoricaliszttel?
Guacamoléval és friss zölségekkel készítem, a többi ua. Nelly is imádja a natúr avokádót, állítólag élettanilag nagyon hasznos.
Olgi, szorítok Zolcsinak, reméljük jól viseli a kórházi órákat, élményeket. Altatják vagy kábítják???
Tücsi miket csinál?
Zita, nagyon tetszett a torta és az ára is meglepő. Mi imádjuk a marcipánbevonatot, de 3-4 Ft-több, mint a krémes torták. Finom is volt?
Ha igen a gyerekek tortáját majd onnan rendelem, a Mandulás már olyan uncsi (meg fakó is..)
Edina, a hajamról inkább nem írnék, a festés gáz, a fazon elmegy, árban olcsó (de ez az utolsó szempont). Vagyis inkább nem ajánlanám...
Nálunk minden ok, Nelly kicsit sírt, de inkább duzzogott és csúnyán nézte a kozm. csajt, aki kilőtte a fülét. Édes lett fülbevalóval, igazi komoly csaj!!
Én meg elültettem 50 db kardvirágot, csemegekukoricát Olivérnek, büdöskét, málnát és áfonyát szeretnék még, de HAVAZIK!!!!!!!!!!
Lilla, durva ez a sok hülye nőgyógyi, hogy paráztatják az anyukákat!!! Semmit sem jelent a zárt méhszáj, de ezt te jobban tudod.
Olivérrel 4 db 30 perces összehúzódásom volt, ettől kinyíltam 3 ujjnyira ( még csak nem is fájt) sajnos faros volt így nem szültem meg.
Én is sírtam mikor megtudtam, hogy császár lesz (Nellyvel még jobban), de igazából egy számít :az hogy Anna meglegyen és egészséges legyen!!! Egy szülésélmény sosem olyan fontos, mint a gyermeked egészsége!!! A jó vagy valódi anyaság nem itt kezdődik.
Marcsi szia neked is, kár, hogy így találkozunk..
Nekem volt miss. ab.-om a 7 hét körül. Pontosan nem tudták megmondani, mert a 8.-re héten már majdnem fel is szívódott.
Tervezett baba volt? Nehéz most neked, de itt a atavasz, jön a gólya nemsokára!
Fel a fejjel!!
Szép hétvégét mindenkinek, házavatóra megyünk, hétfőn jövök!
Kriszti