Dita!
mennek a szurkaim továbbra is! Én se sokáig bírtam a fekvést, utána light-osan mozogtam, szóval nem gáz. De a fertőzésekkel vigyázz!
Pami,
gratula a 18 héthez! Érzed már a mozgását?
Zsu,
akkor mégis csak egy? De az legalább szép erős, és ennek örülni kell!
Bridg,
szerintem van lombikhoz Japánban is utró (vagy ugyanaz más néven), mivel lombik után nem marad sárgatest, ami spontán terhességnél a progit termelné az első 12 hétben. Progipótlás nélkül nem sikerülhet senki lombikja, hacsak véletlenül benn nem hagynak egy tüszőt, ami megreped és lesz sárgatest, de erre nem lehet építeni.
Én voltam dokinál szerdán, nem láttam Picurt, de hallottam a szívverését, és ez megnyugtatott kicsit. Várom már a 25-ét!!!!
Amúgy én nem sokat híztam, biztos alkati kérdés is. Kb. 56 kg voltam a lombik elején, kedden 59,9-et mértünk, azért azt 16 hét alatt nem sok.
A ház is épül, talán áprilisban már szerkezetkész lesz, és ennek nagyon örülök. Ráadásul ma apa apukája titokban átutalt egy nagyobb összeget apának az építkezéshez, és az bizony nagyon jól jön.
Már nagyon utálom a társasházat, a héten kénytelenek voltunk kihívni a rendőröket, mert a szomszédok olyan brutális módon ölték egymást, hogy komolyan attól féltünk, hogy vér fog folyni.