Új privát üzeneted érkezett!

Csajok nekem van 25 db utróm! Ingyen odaadom vkinek akinek kell!
Nemá pénzért vegyetek!

Ditu!

Na nem akartalak megbántani csak nem szeretném hogy túlerőltesd magad!
Gratulálok az első héthez!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
pamilla

Dit!

ezt a laptetőt szívesen átadom neked! :wink: :lol:
Bár tudom hogy nem szereted, de hátha...

Kép
pamilla

Sziasztok!
Képzeljétek, csütörtökön mehetek a kiskönyvemért :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ditu!
Tessék körzetishez bejelentkezni előre! Adnak ilyenkor időpontot, hogy ne keljen a betegek között várni órákat!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

PAMI
Bridgeté az elsőbbség, mert ő szólt előbb.

Dehogy bántottál meg, csak egyszerűen már elegem van a fekvésből, mindehol fáj és csak nyavalyogtam úgy. Az egyik éjjel már majdnem megpusztultam annyira fájt a seggem és a hátam a sok fekvéstől. Egész nap egyedül vagyok és már befordulok lassan, hogy még nem is csinálhatok semmit, ezért így döntöttem, hogy lefoglalom magam, olvasni meg tévézni sem lehet egész nap.
Azt hittem ennyi munka után édes lesz majd két hétig feküdni hát már a 3. nap után lelki beteg voltam. Szeretek pihenni, de a tétlenséget nem bírom hosszú távon. Majd visszasírom én még ezt ha az ikrek nem hagynak pihenni!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ZSU
Gratula a kiskönyvedhez! :wink: :D

dita75

Dita
Tied lemeh Pamie...epp irni akartam :wink: Nekem meg baba sincs egyenlore nem kell :lol: Neked meg kell :roll: Amugy is a topikunkban van egy lany o is felajanlotta elkuldi az ovet nekem :) de amugy sem fogadnam igy el,hogy neked is kell :!: Szal hivd csak Pamit gyorsan es add meg a cimed aztan kuldi neked :wink:

A lanynak en is irtam 1000ft nekem se irt....de mondom most mar irt a topikbarinom a masikban es odaadja ugyhogy ne aggodj miattam :wink:

Jelentes
En nem szolok senkinek semmi okoskodast tobbet :roll: Ugyhogy amikor nem irok valakinek reagalast az valoszinu azert van mert fullenteni nem fogok :roll: a velemenyem meg inkabb megtartom magamnak :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold

BRIDGET
Mi a baj? Remélem nem bántott meg senki.
Én szeretem a tanácsaidat vagy ahogy nevezed az okoskodásaidat .... mindenből lehet tanulni, úgyhogy lécci nekem okoskodjál legfeljebb nem fogadom meg mindet, de ez az én hibám nem a tiéd egy kicsit önfejű vagyok, de elfogadom mindig azoktól a tanácsokat akiket szeretek. Lehet hogy próbálom is pár napig aztán persze megint megyek a saját hülye fejem után. :oops: :oops: :oops:
A múltkor is igazad volt hogy olyan fafej vagyok mint a párom, hát igen, valahol igaz, de legalább szerethető fafej! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Biztos kapsz utrot, mert én holnap ugyis mennék a gyogyitárba mert pont egy doboz kell hétfő reggelig, utána meg tudnék kiiratni másikat a dokkerral.

dita75

Két aggastyán, miután kissé beittak, elhatározták elmennek a
kupiba. A madám, látván kikkel van dolga,
végignézi őket, elmegy a szobalányhoz és utasítja:
-Menj tegyél be két felfújt guminőt egy-egy szobába az ágyba.
Ezek jó részegek, nem veszik majd észre
a különbséget, meg minek fárasszam a lányaim hiába.
Ezek után betessékeli az aggastyánokat a szobákba, tegyék
kedvükre, amiért ide jöttek.
Haza menet az úton megszólal az egyik öreg:
-Azt hiszem az én nőm már halott volt.
-Hogy-hogy, halott?! Honnan képzeled ezt?
-Hát, meg sem mozdult szeretkezés közben!
-Lehetett volna rosszabb is! Azt hiszem az enyém egy boszorkány
volt!
-Boszorkány?! Honnan veszed ezt?
-Tudod, még a bemelegítés alatt picit beleharaptam a fenekébe,
erre szembefingott és kiszállt az ablakon! Ráadásul magával
vitte a műfogsorom is!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

11 jel, ami arra utal, hogy öreg az autód:

1. Az utasülést regisztrálták, mint a világörökség részét.

2. Légzsák helyett a kormányodra egy kispárna van ragasztva.

3. A csomagtartóban található holttestek szaga már kezd elviselhetetlen lenni.

4. A piros lámpánál legyorsul egy 12 éves gyerek a biciklijével.

5. A 15 perces átvizsgálásra három napot kér a szerviz.

6. Tolvajok rendszeresen feltörik az autódat, de csak a sonkás szendvicsedet viszik el belőle.

7. A benzinkutas nem azt kérdezi: Lemossam a szélvédőt? , hanem: Visszaragasszam a szélvédő nejlont?

8. Ha megállsz egy piros lámpánál, emberek rohannak oda, hogy megsérültél-e?

9. A Sárga Angyalok még csak nem is válaszolnak a hívásodra.

10. Balra kanyarodáskor rendszeresen elhagyod a barátnődet.

11. A kocsi fogyasztását nem literben, hanem köbméterben méred.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Dita
Nincs semmi baj csak tenyleg neha nehez mert en irnam de amikor homlokegyenest mast csinaltok es itt nem csak rolad van am szo :!: akkor elgondolkodom lehet nincs is jogom nekem beleszolni :roll: na meg faj ha utana szenvedtek :roll: Nem tom mennyire voltam ertheto :? Tudod kint nem hinnem,hogy van utro azert akartam kivinni magammal.Ha netan sikerulne akkor tudjam nyomni :wink: de mondom lesz mit kivinnem no para :wink:

ZSu
Te is itt 1000-rel porogsz surogsz forogsz...mikor tenyleg pihenned kene en meg tok aggodok de mar nem szolok mert minden nap ugy kezdtek epp mit csinalsz :twisted: Olyan vagy,mint egy kisordog pedig meg 4hetig bird ki :roll: ok?

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridg!
Vigyázok magamra, pihenek én sokat, csak nehezen tudok meglenni a popsimon.... teljesen meg tudom értni Ditut.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsu
De tenyleg ne sokat surogjel es vigyazz babakokra mert most ez a leglegleg fontosabb :!: :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!
Most értünk haza uhu-ról.
A doki szerint egyenlőre nem lehet eldönteni, hogy egypetéjűek vagy sem. Egy biztos, hogy inkább egy baba felé hajlik a dokim. Egy dobogó szivünk van. A babóca 19 mm. De felette is van egy folt, amiben lehet, hogy van egy embrió. Ha van, csak nem életképes, akkor beavatkozás lehet, hogy kell, hogy őt eltávolítsák. De lehet, hogy csak árnyék. Két hét múlva megint uhu.
Kép van, de egyenlőre nem tudom feltenni.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Helló!

Na most akkor kinek kell az utróm???
Nekem tényleg mindegy én nem akarok dönteni csak időben szóljatok hogy odaérjen!:)

Zsu!

De jó hogy már ennyi mindent tudtok!
Azért remélem hogy megvan a 2. babócátok is! Nagyon szorítok nektek!!!!!!!

Kép
pamilla

Én tegnap voltam fogászaton. Nagy nehezen rászántam magam a dologra!
DE nem lett belőle semmi mer ta fogorvos 1 ismink és amint meghallotta hogy lombikos voltam közölte hogy ő ugyan semmit nem csinál mert minden beavatkozás, beavatkozás és ha már ennyit szenvedtünk a babáért akkor ő biztos nem fogja veszélyeztetni.
De meg is lettem dicsérve mert azt mondta hogy: "Jók a fogaid Niki"
Mondjuk nincs is gond velük csak 2 fogammal van gond de az sem akkora. azt mondta majd ha megszültem menjek vissza, kivétel ha elkezd vmi fájni!

Szóval ezt is megúsztam! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
pamilla

Szia Ditu!

Mizu véled????
Hogy érzed magad?
Izgulsz már?
Párod azért változott vmit a múltkori beszélgetés+beültetés óta???

Már csak 4 nap!!!!
Nagyon durván eltelt az idő!!!! ÉS ez így fog menni a továbbiakban is!!!

Mér mindig mennek ám a babaragacsok!!!!!!!!!!!!4 :wink: :lol:

Kép
pamilla

PAMIKÁM
Én vettem ma egy dobozzal ami hétfő reggelig elég és utána meg tudok iratni, úgyhogy sztem Bridgetnek add, nekem úgyis ennél sokkal de sokkal több fog kelleni hisz a 12. hét még messze van! :wink: :lol:

Van ám önbizalom mi? :oops:
Persze hogy izgulok. Már majd megőrülök itthon a négy fal között, ma el is mentem a gyogyitárba meg boltba, jól esett a séta ennyi vízszint után.

Néha görcsöl a pocakom, jelenleg is :roll: és tompa nyomást észlelek. A cicim akkor fáj ha kicsit lehajolok akkor érzem a bimbó kürül valamit. Remélem ezeket mind Bogyók csinálják.

ZSU
Remélem észheztér a 2. babókátok is, de gratula az egyes számú szívhanjához!

dita75

Pami
Ha Ditanak nem kell en atveszem :roll:

Dita
Tuti nem kell :?: :roll: Nem vennem a szivemre :roll: mint irtsam en meg babas se vgyok :oops: csakhat ott kint nem tom van-e ilyen(95% hogy nincs :? )eees hat beakartam magam biztositani ha esetleg netalantan bebabasodnek juliusig :roll:

Szoljal am ha dugiban tesztelsz 8) :lol: menek a babaragacsok :!: :!: :!: 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Pami!
Én is húzom még a fogdokit :oops: :oops: :oops: :oops:

Ditu!
Babaragacsok mennek%%%%%%%%%%%%%%%%%%%
És megagigadrukkok is :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Ime ebihalunk:
Kép

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

BRIDGET

TUTI NEM KELL! Tegnap vettem egy dobozzal ami pont hétfő reggelig lesz elég amikor is megyek vérvételre a BMC-be. Ott pedig tudok iratni újat ha kelleni fog még, csak el ne felejtsek szólni! :oops: :lol:

Nem tesztelek, kivárom a vérvételt az a tuti. :wink:

dita75

Zsu
Itt is grat a ebihaladhoz 8) :lol:

Dita
Ok akkor beszelek Pamival :wink: es naon ugyi vgy ha kibirod :shock: le a kalappal :roll:

Pami
Hany darab is van es meddig jo? :roll: hogy oldjuk meg?Legalabb a postakoltseget engedd meg,hogy kifizessem :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget!

azt nem tudom meddig jó pontosan mert a dobozát kidobtam :oops:
összesen 25 db van ás nem hiszem hogy olyan nagy lenne a postaktg mert csak 2 levél az egész azt max beteszem 1 bubis borítékba és kész. Írd meg a címed priviben és a jövő héten már küldöm is!

Pestre megy???
Mert akkor hamar odaér, vidék kicsit gázosabb!

Szóval csak a címed kell és már megy is a szerencsecsomag!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Az jutott az eszembe hogy nem csak a hazautazásod dátuma közeleg hanem a fagyibabás projekt is elindul utána! Júj de izgis!
Kíváncsi vagyok a pároddal mire fogsz jutni ezügyben!

Kép
pamilla

Zsu!

Gratula a gyönyörű kisbubihoz!!!!!
Hallottátok is a szívhangját vagy csak képernyőn láttátok ahogy ver a kis szíve?

Azért jó lenne ha a másik babó is belehúzna és nem kéne semmilyen beavatkozás!
Mennek a drukkok!!!

Kép
pamilla

Ditám!

MÁr csak 3 nap!!!!

A hétvége pikk-pakk elmegy pláne ahogy olvastam jönnek is látogatók :wink: és már itt is lesz a hétfő!!!!!

Az hogy nem tesztelsz előtte sztem jó dolog én is kibírtam és látod jól is tettem :wink: :lol:
mondjuk én később sem mertem tesztelni Szóval igazából nekem nincs is 2 csíkos tesztem! :cry:
De van uh-os képem és 1 KISBABÁM A POCIBAN úgyhogy nem panaszkodom! :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink:

Még mindig mennek a drukkok+ babaragacsok 100 10milló csillió billióval! :wink:

Kép
pamilla

Pamikám!
Egyenlőre csak láttam. Apa nem akar bej9nn velem. Majd csak pocakosra.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

A lány akivel együtt indultunk ma írt hogy nem sikerült neki, elkenődtem, ha nekem is ezt kell átélnem én beleugrom a Dunába! :? :? :? :?

dita75

Dituli!
Te max az ágyikóba ugorj be!!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Dita!

Ilyen butaságra ne is gondolj!!!!
Ki így ki úgy . amikor nekem volt akkor is így volt az egyik lánnyal akivel jóban is lettünk nem sikerült nekünk meg igen.
Erre nem szabad adni ki tudja neki mi volt a gáz.

A lényeg hogy neked sikerülni fog!!!!!!

Csak pozitív gondolkodás.
Ráadásul tudod hogy én merhetem is mondani neked ezt mert én is átmentem ezen. Nehéz néha megállni de csak pozitívan szabad gondolkodni!!!!!!

Kép
pamilla

Na irtam erre kileptetett :twisted:

Pami
Koszonom szepen akkor elfogadom :) pesti vgyok es ha akarod odamegyek es felveszem valahol ha te is pesti lennel :roll: Most hirtelen nem jut eszembe :? :oops:

Boldog 18.at 8)
http://www.babycenter.com/fetal-develop ... s-18-weeks

Kép
Aztaaa mar minnyart felidos vgy :shock: :o

Dita
Nem negativkodunk :twisted: valami tunetek vannak :?: :roll: Majd mi itt a bneten osszedrukkoljuk neked a bebibogyokat 8) :lol: ok :?: nyugiiiii :!: :D szuuu-szaaa szuuu-szaaa :wink:

Boldog 4-et lassan ugye :?: :roll:

Kép

Kisbuta
Merre csavizol :?: :) Neked meg boldog 17.et 8)
http://www.babycenter.com/6_your-pregna ... p=timeline

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Dita!
mennek a szurkaim továbbra is! Én se sokáig bírtam a fekvést, utána light-osan mozogtam, szóval nem gáz. De a fertőzésekkel vigyázz!

Pami,
gratula a 18 héthez! Érzed már a mozgását?

Zsu,
akkor mégis csak egy? De az legalább szép erős, és ennek örülni kell!

Bridg,
szerintem van lombikhoz Japánban is utró (vagy ugyanaz más néven), mivel lombik után nem marad sárgatest, ami spontán terhességnél a progit termelné az első 12 hétben. Progipótlás nélkül nem sikerülhet senki lombikja, hacsak véletlenül benn nem hagynak egy tüszőt, ami megreped és lesz sárgatest, de erre nem lehet építeni.

Én voltam dokinál szerdán, nem láttam Picurt, de hallottam a szívverését, és ez megnyugtatott kicsit. Várom már a 25-ét!!!!
Amúgy én nem sokat híztam, biztos alkati kérdés is. Kb. 56 kg voltam a lombik elején, kedden 59,9-et mértünk, azért azt 16 hét alatt nem sok.

A ház is épül, talán áprilisban már szerkezetkész lesz, és ennek nagyon örülök. Ráadásul ma apa apukája titokban átutalt egy nagyobb összeget apának az építkezéshez, és az bizony nagyon jól jön.

Már nagyon utálom a társasházat, a héten kénytelenek voltunk kihívni a rendőröket, mert a szomszédok olyan brutális módon ölték egymást, hogy komolyan attól féltünk, hogy vér fog folyni. :shock:

Kép
kisbuta

KISBUTA
Én éltem társasházban a panel nem volt gáz de egy öreg téglaházban nagyon durva volt a csupa öreglánnyal lakni és penészedett a kecó is. Egy év alatt meg is szabadultam tőle, és vele együtt az öreglányoktól is. :lol:
Milyen rendes após, hát mi még egy fillért nem kaptunk soha apóstól és nem is fogunk, nem olyan fajták. :? :? :?
Gratula hogy nem hízol, nagyon szerencsés alkat vagy az a pár kiló tényleg elenyésző. Én képes vagyok 2-3 nap alatt felszedni ennyit! :oops: :lol:

PAMI
Persze tudom hogy kinek sikerül elsőre kinek nem és bízom, hogy én az 1/3-adban benne leszek, csak sajnáltam szegény csajszit aztán a másik meg hogy már ne m fáj a cicim, nem érzek semmi terhességre utaló jelet. Kicsit elszomorodtam miatta. De remélem nem jelent semmit.

Tényleg érzed már a kicsi pöcsist nme motoszkál odabent?

ZSU
Megcsappant a létszám de sztem nagyon szerencsés vagy az egy babóval is, majd később jöhet a tesó. :wink: :D
z
BRIDGET
ja, hogy neked lombik utánra kell az utro? Igaza van Kisbutának progeszteront mindenféleképp fogsz kapni kint még sima inszemnél is adnak kisebb adagban

dita75

Dita,
nyugi, nekem az ég világon semmi mellfeszülésem nem volt, most is alig, meg más tünetem sem. Tényleg, mióta követem a többi lombikost, meg nekem is volt ugye kettő, nyugodtan ki merem jelenteni, hogy kár tüneteket keresni, kinek ez van, kinek semmi.

Pusszancs mindenkinek!

Kép
kisbuta

CSAK AZÉRT KERESEM, MERT ELTŰNT, EDDIG VOLT MOST MEG NINCS.
Amúgy nem érdekelne ha nem lett volna. Az előző terhességemnél ami ugye 14. hétig tartott az égvilágon semmit nem éreztem.

ZSU
Csak most nézem, hogy tettél fel képet a kis drágaságról, észre sem vettem, mondjuk pont egyszerre írtunk.
Gyönyörű a kis babszem, nagyon édes kis baba formája van már! :D

dita75

Csajok
Nem lombik utanra kell :!: :roll: Nekem nem lesz lombikom :roll: Csak ha esetleg osszejon a babo es kellene a segitseg legyen :? Mert kint nincsenek olyan bogyok,mint itthon....ezt mar tapasztalatbol irom...amikor antibiotikum kellett tavaly nyaron az ureoplazmamra az se volt sooot ki se akarta irni mert nem kell az nekem meg,hogy-hogy mindkettoknek kiirja meg hogy 10napig?Tudom mar mi volt aztan itthonrol kellett kiiratnom tesom felvette kikuldtek expressz postan aztan beszedtuk asszem az is egyszeru doxicilin volt :roll:

Ugyhogy nem arra kell :roll:

Pami
Meg neked felejtettem el mondani multkor,hogy nem tom meg mi lesz fagyibebik teren :roll: Mert kozbejon lehet valami megint csak meg nem akartam rola ngyon beszelni :roll: :?

Dita
Mar csak 2naaaaap :wink:

Kisbuta
:wink: Fotot gondolom nem kaptal :roll: :? Na de milyen kis rendi aposod van :shock: Hajra epitkezes :wink: Aprilisban mar szerkezetkesz lesz? :shock: ugyik vgytok 8) a majdnem 4kilo meg semmi :shock:

KépKép
bridget0801
Kulfold

BRIDGET
Aha értem már !!! 8) 8) 8)

dita75

Dita
Akkor jo :wink: Akarmilyen gyulladasa is van az mbernek antikiotikum tod milyen gyenge kint csak 100 max 200mg-os amit vegso esetben adnak csak :!: Itthon meg 325-os augmentin a legkisebb ha jol tom es van meg a 625-os na meg a lorugas 1gramm-os :shock: Kint ilyen aaaaaah felejto nincs...ok gyogynovenyekkel gyogyitjak magukat vgy gyogyhatasu keszitmenyekkel... :roll: fejfajasra stb ugyanez :roll: tuti az utro is mas meg ha van is a lombikosoknak :roll: nem is ertek hozza...csak tenyleg amikor baj van mindig itthonrol kell kernem a gyogyszer mert nincs kint semmi vgy tobb hetig faj a torkom :twisted:

Nem akarom ezt ilyen kis dologra bizni...inkabb legyen es akkor ha barnazas van vgy valami tom nyomni ha esetleg ok mast adnanak vgy nem is adnanak semmit....mert az is elkepzelheto :shock:

Na mind1...iknabb csak legyen gyogyszer de ne kelljen hasznalni :wink: :lol:

DITA JUUUUUJ DE IZGI :shock: HOLNAP MAR JOSSZ A JOOO HIREKKEL :D 8) gyere nekunk gyorsan hozd a hireket 8) :lol: :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!!!!
Dita!
Annyira várlak már a hírekkel, kezem lábam csuriban van... és millió trillió bilió babaragacs%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%

Csajok, nekem a hétvégén vennem kellett melltartókat, mert az összeset kinőttem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

A feleség lágy tojást készít a konyhában reggelire. Belép a férje. A
nő így szól:

- Szeretkezzünk, de most ebben a pillanatban.

A férjnek felvillan a tekintete, hogy végre jól indul a napja.
Felkapja az asszonyt, és nyomban magáévá teszi a konyhaasztalon. Ezek
után a feleség csak annyit mond, "Köszönöm" és visszamegy a
tűzhelyhez. A férj kissé furcsállva megkérdi:

- Mi volt ez az előbb?

- Tudod, kétperces lágy tojást csinálok, de eltörött a homokóra...

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!

Jelen vagyok!!!
Micsoda élet volt itt hétvégén!
Én meg pörögtem és szinte semmire nem volt időm ami babanetes! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Bridget!

Hát nekem az is jó ha fel tudja vki venni a bogyókat de én nem nagyon vagyok a héten semerre leszámítva a csüt. napot mert akkor megyünk a Sote II-re uh-ra. Amúgy csak itt Újpesten ténykedem!
Az meg sztem nem nagyon esik útba senkinek. Ha mégis szólj!

Ha senkid nem jön erre akkor holnap feladom neked postán!
Oksa???

Kép
pamilla

Írtam már reggel Ditának hogy ha tud vmit üzizzen vagy hívjon de eddig még semmi.

Amint tudok vmit írom nektek is! :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
pamilla

Kérdeztétek hogy már mocorog e odabenn!
HÁt nem vagyok benne 100%-ig bizti de sztem olyan csüt-péntek óta igen érzem ahogy mocizik odabenn!

Persze ilyenkor előjön a pesszimista oldalam és olyan hülyeségekre gondolok hogy lehet hogy én így érzem és amikor megyünk uh-ra benyögik hogy nem is érezhettem mert gáz van!

Aztán gyorsan le is nyugtatom magam hogy ez hülyeség stb...

Kép
pamilla

Zsu!

ÉS ez még csak a kezdet!
Bár nem karlak elkeseríteni! De nekem azóta még nagyobbak lettek!
A fodrászom azzal szivat hogy hoztam az ikreket!
Szóval készülj mert elvileg lesz ez még nagyobb is! :wink: :wink: :lol: :lol:

Kép
pamilla

Pami
Ujpest utba esik :wink: anyum kaposztason bebiszitterkedik 8) minden nap megyek erte :!: Ugyhogy ha megadod a szamod valamelyik nap elmegyek erte :)

A mostani uhun megis mondjak a nemet :?: :roll: fuuu de izgiiiii :lol: Ditarol varjuk a hireket :!: :!: :!:

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Pami!
KAtam apától kismamamelltertót, ami olyan anyagból van, hogy akár három számot is tud tágulni. De annyira kényelmes, mintha nem lenne rajtam semmi sem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ditu!
Gyere már a hírekkel drága, mert kilukad az oldalam most már :P :P :P :P :P :P :P

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Bridget!

Na az tök jó. Akkor privibe küldöm a számom!
Még jó is Kápmegyer mert én útba is esek nektek, mert mi az sZTK-nál (orvosi rendelő) lakunk!!!

Hát elvileg már tudjuk a nemét, ügye elvileg kisfiú!
De most gondolom azért biztosabban fogjuk tudni!!!

Kép
pamilla

Dita négy után lesz csak netközen. Előbb a párjával beszél, csak utána jön majd hozzánk.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Ez azt jelenti, hogy sikerült :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Dita
Mit mondtunk :?: :wink:

Kép Kép Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Pami
Ok :wink: Na akkor lehet kedd vgy szerda arra veszem az iranyt 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Hihetetlenül boldog vagyok, én nem gondoltam volna, hogy ennyire szét akarok majd pukkadni, tényleg olyan érzés hogy túlcsordul a szíved. Imádom a bébikémet, remélem minden rendben lesz vele!

Szerdán (jövő héten) bogyókukucs lesz!

Kép Kép

dita75

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?