Új privát üzeneted érkezett!

Marek, széééép a kocsi. :D De vigyázz, futáshoz és korcsolyázáshoz nem használható. ;-) Különben nem is tudom, milyen kocsik használhatóak sportolásra. :?: Örülök a jó eredményednek! :)

Mtücsök, lesz szülinapi buli? Vagy volt esetleg? :)

Bangham, én is észrevettem, hogy a férjem görcsöl bizonyos dolgokon. Például a legújabb az ököltömés volt, amit nem nézett jó szemmel. Annyi igaza volt is a dologban, hogy amikor a baba öklendezésig tömi, az nem jó. Pár napja meg vérzett is a nyelve alatt Gergőnek. :(

Kép
szöszke
 
 


Sziasztok!

Ildi!
Nem, Norbi marad itt kint, és jövünk vissza, ha már tudok kicsit dolgozni...most legalábbis ez a terv. Igen, valahogy úgyis lesz majd... :)

Kincs!
Örülök, h javul Marci! A gyerek "kínzása" tényleg nem apáknak való dolog...én is megkapom az orrszívás miatt... :? Nem lehet, h túl meleg van nálatok, és azért kell szívni az orrát mindig? Vagy esetleg padlószőnyeg???

Veronika!
Ti hogy-hogy angolul tv-ztek? Párod esetleg angol?

Szöszke!
Nagyon gyorsan összeszoktak, egy nap sem kellett hozzá, és Lillus mindig vigyorog rá azóta is. :)

LKata!
Ha mi otthon leszünk valami oknál fogva, akkor én szeretném Lillust angol oviba vinni. Otthon én babavizet adtam neki kétszer, egész jól ivott belőle.

Nymalac!
A szentkirályi az sima ásványvíz vagy babavíz? Csak azért, mert előbbivel vigyázni kell, a babák nem ihatják az ásványvizet.
Az öcsém is annó úgy mondta, h ugye, h ügye... :D

Bettyna!
Köszi! :) És remélem tudunk menni a talira.

Bangham!
Ne aggódj, a gyerekek úgy szívnak be mindent, mint a szivacs. Nagyon gyorsan meg fog tanulni Zsolti angolul, nem lesz vele gond. A férjed egyébként hova való?
Hát a hazajövetel annyira nem jó, Norbi marad, igen... :?

Marek!
Örülök az eredményednek! :) És tökjó babakocsit vettetek, én ezt már néztem korábban is...de azt hittem, h vm könnyű rohangálós babakocsit szeretnél.
Hehe, képzeld, nekem az apai nagyszüleim (és apukám) laktak Maroslelén, és meg is van még a házuk. Én is Makón jártam gimibe, gondolom ő is a JAG-ba, mert ez az egy van. :D Kicsi a világ... :) Szólj mindenképp, ha erre jártok, nagyon szeretném, ha eljönnétek! :) Kb mikor esedékes?
Melyik autósülést választottad?

Tücsök!
Én is boldog szülinapot kívánok Dorkának! :)

Na most ennyi voltam, megyek tusolni, vacsizni, fejni...aztán majd vmkor le is fekhetek. Hulla vagyok. Na meg viszketek nagyon, csomó kis kiütés lett rajtam, hurrá...nemtom mitől. :?

Ja és elfelejtettem írni, h megkezdtük a ht-t. Lillus vasárnap óta ebédre szopi után kap babarizst, nem igazán szereti, de a kaja végére megszokja. :) Nemsokára kap ízesített is, hátha az jobban bejön majd neki. 5hós koráig csak ilyet fog kapni, utána elkezdjük a gyümiket. Nem akartam ilyen korán kezdeni, de sajnos nem elég már a tejcsi, mióta visszajöttünk, és a tápit nem issza meg. 3 félét próbáltam. :(

Sensi és Lillus

KépKép

Kép
sensimilla
 
 


A szentkirályi az bizony babavíz :) Még baba szörpijük is van :P

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 

 
 

Marek: nagyon szép kocsit kaptatok!!!! :D Gratula! Nem csoda, hogy Bori nagyot burmolt benne :P

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


Nymalac!

Megvan! mar csak at kell kuldjem valahogy :roll: hat persze, h orulni fog, imadja a kolkeit :lol:
Ezer koszonet :D
En is vmi babaviz utan kell nezzek, az a sanda gyanum, h miki szomjas. :roll:

Sensi!

Igen, tudom, csak nehez nem aggodni a dolgon :roll: Foleg, h most csak 2 honapot leszunk, es egybol bele a melyvizbe :shock: Annyira ugyes az oviban itt, minden nap uj mondoka, enek (tegnap azt mondja nekem, h Lajos bacsirol tanultak. Kerdem mi? aszongya regiment :lol: Vegul osszeallta a nota :lol: ), most meg nem fogja tudni megertetni sem magat... :roll: Hosszu tavon nem feltem
Ferjem gyori. Tenyleg, lakik valaki a kozelben? Most aprilisban is megyunk, majd junius vegen.
En sajnos tudom milyen ez az apa nelkul :? De en is inkabb azt valasztottam, h itthon legyek, mert konnyebbnek tunt :roll: Most azert mar nagyon varom, h legyunk egyutt :) (19-en jon haza apa)
Milyen munkalehetosegekre gondolsz? Bebiszitterkednel tovabbra is? Elvegeztel valamit, vagy csak ugy "feketen" ment? Mit csinalsz majd Lillussal, ha munkaba mennel mondjuk egy ev utan? Azert kerdezek ennyit, mert nalunk is egeto kerdes, de nem latok ki belole :? Ha munkat vallalnek, meg jo esetben is kapnek annyit, h a gyerekeket elhelyezzem valahova... Akkor meg minek?

Szoszke!
Igen, nehez betartani ebben a babaneveleses dologban az odafigyelni, de nem gorcsolni szabalyt :? Biztosan mi is csinaljuk, csak azt meg nem vesszuk eszre :lol: En pl mostanaban jottem ra, h tulzottan gorcsoltem a betegsegeken, tagadtam, nem akartam elfogadni, es Zsoltinak is egy csomo parat kozvetitettem :? Hatha Mikivel lazabb tudok lenni :roll:
Szoritok nagyon, h ne legyen tovabbi gond a citologiaddal+++++++++++++++++++++

Marek!
nagyon jo a kocsi :wink:
Gratula a szep eredmenyekhez! Akkor te mar nem terhetsz vissza a normal taplalkozashoz akarmilyen szep is az eredmeny ?:roll:

Lilypie Second Birthday tickers
Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
bangham
 
 


Mtucsok!

Dorkanak boldogot! Kepeket kerunk! :)

Lilypie Second Birthday tickers
Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
bangham
 
 


Bangham, lehet, hogy Marek táplálkozik normálisan? ;-) :D:D:D

Kép
szöszke
 
 


KÖSZÖNJÜK SZÉPEN MINDENKINEK A SZÜLINAPI JÓKÍVÁNSÁGOT!

Volt már szülinapi buli, majd teszek föl egy két képet ha lesz időm kicsinyíteni.

Kép

Kép
mtücsök
 
 


Szoszke!

Na, igen, az nagyon meglehet! A kilo alma mindenkeppen okebb, mint az en napi jopar csokim es tarsai :oops: :lol:

Lilypie Second Birthday tickers
Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
bangham
 
 


Sziasztok!

Csak gyors bekukk, mert ismét mellgyulladásom van. :cry: :cry:
Áron egyszer alszik végre majdnem át egy éjszakát (8-tól 4-ig) és egyből bedurran, begyullad a cicim. Ha nem alszik az a bajom, ha alszik, akkor meg begyullad a cicim, nekem semmi sem jó!

Éva

Kép

Kép
éva75
 
 


Éva 75, lázad is van? Gyorsan fejd le! Vagyis lassan, óvatosan!

Kép
szöszke
 
 


Sziasztok!

Most jöttünk vissza a sétából és Marci még mindig alszik, a barátnőm (aki 2-re jön) meg ki tudja hol kóborol, úgyhogy gondoltam gyorsan írok pár sort! :)
Marci gördülő sztrájkot tart - mint a VDSZSZ (asszem ők azok) - úgyhogy tegnap este meg ma már rendesen szopizott, szóval ha így haladunk, holnap újra jönnek a gyümilevek! :P

Marek: nagyon jó kis kocsit vettetek! Gyerekülést végülis bevállaltátok? Szupik a laboreredmények!!!!

Éva: Sajnálom a mellgyuszit!! :( :( Szegény, neked aztán sokszor van. :cry:

Nyelvtanulásról: én (és a tesóim is) úgy tanultam (tanultunk) meg vietnámiul, hogy anyu vietnámiul beszélt hozzám (hozzánk) születésünktől fogva. Arra ugyan nem emlékszem, hogy hány hónapos kortól volt értelme... Persze más az, hogy beszélnek hozzád és más az ha TV-ből hallja az ember.

Na, még visszaolvasok, mert hirtelen ennyire emlékszem...

linhbaba
 
 


Szöszke: most olvastam a cytológiát :cry: :cry: :cry: Rossz volt a minta? Lesz még egy konizáció?

linhbaba
 
 


Éva: Áron élőben nem is buci! Szép, karcsú és formás baba, nem duci egyáltalán! (szerintem)

Bettyna: a Szabi-sorozat óriási!!! :D Viszont most már látom, hogy az én Marcim nem szabályosan fordul meg... :(

Haj: nekünk kicsit kopott csak ki azért, mert Marci csak hanyatt alszik. Nálunk a lapos fej nagyobb probléma :?

Köröm: alvás közben vágjuk, vagy szoptatás közben, ha apa itthon van.

linhbaba
 
 


Koromvagas:
Jo, h adtatok otleteket, mert eleg megy a dolog, egyszerre max 2 sikerul. eredetileg apa feladata, de jol nezne ki Miki, ha bevarnam :lol:

Eva!
jajj :( Tudod mit kell csinalni, kitartas! Miki is kevesebbet eszik, en meg nem vagyok az a fejos tipus :roll:

Fejlodes:
Egy kicsit en is parazok :roll: Mintha mi is visszafejlodnenk :roll: Mostanra Miki nagyon nem szeret hason lenni, en kell neki kitamasszam, csak karra tud tamaszkodni, de valamiert mostanaban engedi ket fele a kezeit, majd kinlodik, vegul bog, mig vissza nem forditom. Ez a repulozes? Olyan, mintha nem lenne ereje, pedig van, mindjart felul! Nem forog semerre :roll:

Linh!
vegyes csaladban ez nagyon jo technika, sok ilyen esetrol hallottam. De szerintem termeszetellenes, ha valakinek nem az az anyanyelve, megis valami idegen nyelven beszel a babajaval tanitas celjabol.

Lilypie Second Birthday tickers
Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
bangham
 
 


Linh,
Pálminak is kopaszka és lapos hátul a fejecskéje...

Bangham,
a csokik nálam is mennek rendesen :lol:

Sensimilla,
nem angol, de mindketten éltünk angol nyelvterületen, és így tartjuk frissen :) Sokkal jobb eredetiben egy csomó minden...

Kép

Kép
sz.veronika
 
 


Bangham,
szerintem is csak anyanyelvű beszéljen a babájához azon a nyelven. Meg bármennyire is jó valakinek a kiejtése, ha nem anyanyelvű és csak tőle hallja a baba, az nem jó... ezért gondoltam, hogy jobb a tévé, mert ott eredetiben hallja, sokféle embertől sokféle hanggal.

Ha például én valamit rosszul mondanék, akkor azt tanulná meg tőlem, ha csak tőlem hallaná. Meg állítólag össze is zavarja a babákat, ha ugyanaz az ember többféle nyelven beszél hozzá, nem tudja mihez kötni.

Ahol Angliában bébiszitterkedtem, ott a kicsi 4 éves gyerek, csak úgy tudta, hogy "apa beszéde" meg "anya beszéde" nem azt, hogy angol és magyar, de mindig tudta kihez hogy szóljon és abszolút el tudta választani a kettőt.

Kép

Kép
sz.veronika
 
 


Sziasztok!

Linh - Köszi! De ne aggódj, ez nem a szabályos megfordulás! Ez a Szabi-féle technika! :wink: BÁr ma már majdnem sikerült neki szabályosan is! Sőt a hátról hasrára is majdnem megvolt! EGy mozdulat kellett volna még. Na, majd holnap! :wink:

Tücsök - Isten éltesse Dorkát!

Marek - Klafa az új kocsitok!

Éva - Mellgyuszi :cry: Nekem is fájdogál egy kicsit, úgyohgy tegnap este óta a szájbalógatos módszerrel eszik Szabi.

Továbbra is várom ám priviben a szavazatokat, hogy mikor legyen a tali (hétvég vagy hétköznap) és hogy apás legyen vagy ne!!!!! Jó lenne, ha többen lennénk, mint 5, de ehhez segítenetek kell. Már ha szeretnétek jönni!

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna
 
 


Sziasztok!
Csak pár gyors hír, hátha nem tudtok róla:
-a Rossm@nnban is lesz olyan 15%-os kedvezmény, amihez ezer forintonként kell gyűjtened a pontokat. 16.-án indul
-22.-én babamamaexpo lesz.
Sensi: tök jó, hogy jöttél! Sajnálom, hogy nem találtál munkát- a híradóban is hallottam, hogy Angliában a legnagyobb a munkahelycsökkenések száma a régióban :(
marek: jó a kocsi és gratula a véreredményeidhez! Már akartam kérdezni, hogy te saját magadnak találod ki az étrendedet a vonatkozó szabályok alapján, vagy van esetleg mintaétrended is?
TV nézés: nálunk nap közben alig, este szinte mindig. A gyerkőcöt jelenleg csak a fény érdekli belőle, de remekül játszik és alszik mellette. Nem tartom károsnak, kivéve, ha szülői gondoskodást/foglalkozást váltunk ki vele. Szerintem egy jó szülő kezében fejlesztő eszköz is lehet...
Hajkikopás nálunk is van :)
Visszafejlődés: nálunk is érzékelhető-lánykám hetente egyszer hajlandó fordulni, aztán utána megint semmi. :shock: Legújabb produkciónk a következő:
Kép Cogito, ergo sum
Mindenkinek szép estét,
M.

macianyu
 
 


Jaj de cuki! :)

Kép

Kép
sz.veronika
 
 


Sziasztok!

Kicsit ismét eltüntem,de annyi dolgom volt,h egyszerűen nem tudtam jönni! :? Mert persze mindenki azzal jön nekem,h "csináld már meg ezt meg ezt légyszi,mert neked úgysincs más dolgod!" :evil:

Nagyjából végig olvastam az előző oldalakat!Néhány téma:

Körömvágás:ölembe ültetem és szövegelek neki veszettül!Ő meg érdeklődve figyeli a dolgot!:D

Fejlődés: nálunk is nagyon változó!van ,amikor semmit sem hajlandó csinálni, viszont van amikor nagyon pörög és mindent akar!:D Most volt a héten a védőnő és nagyon megdicsérte,h milyen ügyes!:D Teljesen kinyomja a felsőtestét hason, meg felhúzza a fenekét és hirtelen kirugja a lábát!Mondta is,h így nemsokára meg fog indulni!Persze én meg nem mondtam,h azért nem mindennapos dolog ez nála,mert ezzel együtt 3x csinált ijet össz-vissz! :lol: De én nagyon büszke voltam rá!:D

Ivás: Én még csak szoptatom,de a múlt héten vettem hipp édeskömény teát és azt szoktam adni neki mostanában itató pohárból!Nagyon édes,ahogy rákap és cummogja!:D

Hajkopás: Julcsinak is kikopott hátul egy jó nagy foltban,de már újra benőtte a haj!

Játékok: én egyáltalán nem adok neki műanyag cuccokat, még csak puha játékokat mertem!
Viszont nálunk meg abból van sokszor sírás,h belefejel az államba vagy a kulcscsontomba!Annyira sajnálom olyankor,úgy sír szegénykém! :(

Tv: nálunk nincs vele probléma,ugyan is nincs bekötve a kábel! :lol:
csak dvd-zni szoktunk nagyon ritkán!


Ildi, így utólag: NAGYON SOK BOLDOG NÉVNAPOT!!! :wink:
Nagyon Édes Lottika a játszószőnyeggel!:D Julcsi is nagyon nyírja mostanában az övéit!


Marek,álmaim babakocsiját vettétek meg! :roll:
Én is nagyon hajtottam erre!pont erre!..sóhaj--sóhaj--sóhaj--:D
Majd teszel fel képet Borival?

Mit fordított le férjed?Én szeretem a krimiket,bár én mostanában többnyire horrort olvasok!Plogár jog meg hasonlók! :lol:

Bettyna, engem érdekelne a tali,de már nem merek mit mondani,mert eddig nem sikerült eljutnom egyikre sem!De ha választani lehet,nekem inkább a hétvége!Az,h apával vagy nélküle,arra nem tudok mit mondani,mert az én uramnál sosem lehet tudni! :lol:

Velünk: Julcsim ismét rálelt a cumijára!Amikor beraktam a kiságyba valahogy előkotorta a játékok közül!Én már el is felejtettem,h van!
De most nagyon szereti!Viszont volt is vele egy balesetünk a hétem,úgy megijedtem!Van egy ilyen cumink: http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =2&whid=58 és a műanyag végét kapta be úgy,h a keret nem vízszintesen volt a kis arca elött,hanem függőlegesen!Az a sz@r úgy megsértette a kis ínyét,h vérzett és annyira sírt!Úgy sajnáltam szegénykémet!:(
Mérgemben úgy elhajintottam azt a vackot!...

Más téma: evés
Sokszor szokott úgy lenni,h eszek és közben a kezemben van Julcsi!Olyankor azt csinálja,h amit eszek abba jól belenyúl és megkóstolja!Pl tegnap sajtos tészta: belemarkolt és elkezdte szopogatni,ami a kezében volt!Ma belenyúlt csokikrémbe és a bodyja újja tiszta olyan lett ő meg olyan élvezettel szopogatta szívogatta még sokáig és ha elvettem a szájától rögtön ideges lett! :lol: vagy volt olyan is,h elkapott egy nagy darab sajtot az asztalról és azt szopogatta!Ha elvettem, üvöltés!...vagy a játszószőnyegén volt én ettem mellette,de ki kellett szaladnom a konyhába és túl közel volt hozzá a tálca és mire visszajöttem a kiflimet csócsálta! :shock: na jó nem sorolgatom,mert nem akarlak fárasztani benneteket csak kérdés:

Szerintetek ettől lehet baja???Másnál is van ilyen???


Hű nagyon hosszú lettem bocsi!Megyek is! :arrow: :lol:
Vendég
 


GERGŐNEK BOLDOG NÉVNAPOT!!!! :wink:
Vendég
 


Nyaraláshoz találtam egy tök jó dolgot: gyerek elvesztése esetén biztonsági karszalag. Bár szerencsére nem gyakori egy miénkhez hasonló korú gyerek elvesztése, de pölö baleset, strandmedence stb. esetén praktukus lehet...
a link:
http://www.jatsszvelem.hu/hirek/altalan ... eknek.html
Adri: elég durva ez a cumis story, remélem már a helye sem látszik... Lábkirúgáshoz gratula- még 7 ilyen, és kiérdemli a hőn áhított babakocsit, nem? :wink: :D :D :D
M.

macianyu
 
 


Sziasztok!

Adri!
Szerintem ezektől nem lesz semmi baja, nem eszik érdemi mennyiséget. Én Dórikánál mindent betartottam, első gyerekes anyuka ként mindent egy hónappal adtam neki, mint lehetett és lásd mégis tejallergiás. Egy ismerősöm gyereke 5 hónapos kora óta azt eszi amit ők, turmixolás nélkül (harmadik gyerek) és semmi baja. Szerintem ez nem ezen múlik, de most a másodikat én is bedobom a mély vízbe, nem lesz turmix és hamar fogja azt enni amit mi.

Körömvágás:
Nálunk horror. Én vágom, apa lefogja, ő üvölt. :cry: :cry: :cry: :cry:

Tali:
Én sem tudom mit mondja, szeretnék menni, de eddig mind a kettőn betegek voltunk. :cry: :cry: :cry: :cry:
Nekem az apással az a bajom, hogy az én férjem nem egy nagy társasági ember, vagyis a saját jól megszokott társaság az oké, de elég nehezen ismerkedik, ellentétben velem, úgyhogy vigyázzatok. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
mtücsök
 
 


Sziasztok
Csak néhány dologhoz tudok hozzászólni, aztán megyek fejni, mert tiszta csomó a cicim. Ma én is kénytelen voltam belelógatni Bori szájába, hogy a csomók is eltűnjenek. Elég jól sikerült a dolog, de azért még neki kell esnem a géppel is... :roll:

Borinak sincs hátul haja. Viszont alatta meg tök hosszú, meg sűrű. Viccesen néz ki.

Bangham
Én már sose fogok normálisan étkezni. :lol: Elfelejthetem a somlóit, a krémest, a dobos tortát, a tiramisut, az epres milkát....stb stb stb... :cry: Ez egy részről nagyon sz@r, mert imádom az édességeket, de jó is, mert túl sok édességet meg tudok/tudtam enni. Rajtam már az is segítene, ha tejterméket ehetnék, mert akkor legalább a diabetikus nápolyira visszatérhetnék. :roll:

Bori is pont olyan, mint Mikike. Nem szeret már hason lenni és nem csinálja azokat a dolgokat, amiket régebben csinált. Azzal biztatom magam, hogy most nagyon elkezdett nőni, és nem lehet egyszerre nőni is, meg mozgásfejlődni is... :)

Mennem kell, mert a férjem már megint féltékeny. Egész nap nem ültem itt, este kilenckor mostam fel, tízig vasaltam, most meg ezt a rohadt tíz percet sajnálja tőlem. Na most felhúztam magam. Megyek fejni.
Jóccaka!

marek
 
 


Sziasztok!

Bangham!
Ne aggódj, 1-2 hónap, és nem lesz már olyan elveszett a nagy fiad! :)
Ugyanazt szeretném csinálni, mint eddig. Nanny voltam októberig. Vagy Lillussal együtt szeretnék menni egy családhoz, vagy a volt főnökömhöz vissza (megállapodás kérdése), vagy több esélyt látok childminderkedésre, ezt szivesebben is csinálnám, mert akkor nem kéne elmenni itthonról. Nincs végzettségem, de hivatalosan dolgoztam, be voltam jelentve. Nannyknek nem feltétlen kell képzettség. Persze szeretnék tanulni is, h legyen hivatalos papírom is, akkor több pénzt is kaphatok. Kinéztem már egy távoktatásos college-t, ahol van egy nagyon jó szak. Sztem ezt fogom majd megcsinálni. Lillust semmiképp nem fogom lepasszolni, 2éves koránál hamarabb nem adom be sehova. (Úh ha nem sikerül semmi, akkor maradunk a fenekünkön) Ezután sztem oviba fog járni heti 1-2 napot, majd 3évesen full time-ban. Igen, ez tényleg így van, h a minimálbér kb annyi, amennyit ki is fizetnél az ovira/childminderre, nannyről ne is beszéljünk.

Éva!
Remélem gyorsan túlleszel a mellgyuszin!

Veronika!
Értem...a tévézés az tényleg jó szintentartás, ha már aktívan nem tudja az ember használni (beszéd). És lehet belőle sokat tanulni is...
Most legutóbb volt a reptéren egy vicces story. Éppen két kiscsaj várakozott mellettünk az anyjukkal beszállásra, és a gyerekek egymás között angolul beszéltek, az anyjuk viszont magyarul szólt hozzájuk, és ők úgy is válaszoltak.Aztán ahogy lezárták a dolgot, fordult is egymáshoz a két kiscsaj, és folytatták angolul. Jót borultam rajtuk, aranyosak voltak. :)

Macianyu!
Nem is kerestem munkát, Lillus egy éves koráig nem akarok dolgozni. Azért kell hazamennünk, mert nem jövünk így ki, h én csak maternity leave-et (kb gyes) kapok, mert az itt nagyon nagyon kevés. Persze meg tudnánk élni simán Norbi fizujából is, de nincs értelme felélni az összes pénzt azért, mert csak itt tengünk lengünk...ő úgyis alig van itthon, és spórolnia kell itthoni ügyei miatt is...így én is összegyűjöm a kis pénzemet, amit júliusig kapok, és akkor van miből elindulni ősszel (ha marad a mostani terv).
Egyébként mi ebből a válságból nem érzünk semmit, Norbinak is biztos munkahelye van, mert speciális cég, és engem sem fenyeget semmi, mert gyerekre mindig kell majd vigyázni. Az viszont lehet, h aki ezután akart kijönni dolgozni, az inkább ne induljon már el. Gondolom nincs annyi lehetőség, mint korábban. Bár kávézókban, meg sok egyéb hasonló helyen, kertészetekben - csak hogy az alap állásokat említsem - azóta is keresik az embereket, itt nem áll meg az élet. Viszont a volt főnökömet nagyon hazavágta a dolog, kb negyedére csökkent a bevétele...fejvadász banki felsővezetői rétegekben (nem síma közbank, hanem vm olaj traider dolog, amiről gőzöm sincs, h mi, de milliomos munkakör :)). Szal pont a legnagyobb szívás szegénynek, mert pont vm iylesmiből indult ki a válság. Ő ezt mondta, én nem értek hozzá. :)
Nagyon ari ez a kép! :)

Adri!
Gratula Julcsi első kúszáselőkészítő mozdulataihoz! Cumis baleset :(. Sztem nem gond, h kóstolgatja a kajákat (a csokit azért én kihagynám :)), de sztem Julcsi megérett a hozzátáplálásra, én elkezdeném, ha ennyire bejön neki a kaja.

Tücsök!
De hogy fogja Áron megenni a kaját eleinte, ha nem turmixolod össze? Rögtön csirkecombbal kezdtek? :)

Marek!
Remélem még megfogtad időben a ciciparát!

Szöszke!
Olvastam az eredményedet. Sajnálom, remélem javul majd a helyzet!

Mi mától egyedül vagyunk hétfő estig. Norbi elment snowboardozni Franciaországba. Az első nap egész jól sikerült, igaz csúsztunk egy kicsit, így Lillus 10.15kor került ágyba, jól elfáradtam. A fejés is csúszik, így nemtom én mikor alhatok. :( Ma is voltunk parkban, bár totál be volt borulva, senki nem volt rajtunk kívül (na jó, de páran). Még jó, h nem áztunk meg, azt hittem eső lesz belőle. Mióta itt vagyunk, minden nap sétálunk Lillussal kb 2 órát, eddig egyszer nem tudtunk menni, mert esett, és hétvégente 1x Norbi viszi el, és én itthon maradok. Szal a lényeg az, h mivel ez nagyon dombos vidék, tökjól megedződtem már. Már nem halok meg, ha fel kell jönni a másodikra, Lillust is símán viszem le-fel mózesestől, meg séta közben sem fulladok ki annyira. Érzem is magamon. Persze még mindig ugyanolyan undorítóan nézek ki, mint eddig, de ez már egy kis lépés előre.Otthon úszni is fogok járni, meg elkezdek dvd-re tornázni, remélem nyárra lesz emberi formám.
Lillus pár napja megtalálta a lábait, és most egyfolytában fogdossa a talpikóit. :) Tök vicces, amikor majdnem a nyakába rakosgatja a lábait, aztán eldől oldalra. :D Sztem nemsokára a szájába is tudja majd venni, egés jól halad. A babyrizs még mindig nem arat túl nagy sikert, de azért nagy nehezen lemegy már egy kisebb fajta adag...mostmár nem félek annyira, h elfogy. Lehet, h hnap adok neki ízesítettet is, hátha azt jobban szereti majd.

Na megyek vacsizni, már alig látok, aztán tus és fejés. :) Jóéjt!

Sensi és Lillus

KépKép

Kép
sensimilla
 
 


Linhbaba, sajnos a minta nem volt rossz, de lehetséges, hogy nem az ép szövetben sikerült kivágni. Most várom a hétfőn levett minta eredményét. Még kb. 2 hét, amilyen lassan elemzik. :(

Inez, én nem merem hagyni, hogy a kajákat tömögesse a szájába. Ha kint vagyunk a konyhában, kap egy bazi nagy fakanalat, azzal szórakozhat. :D Nincs tányérba nyúlkálás...egyelőre. :)
Köszönöm Gergő nevében a köszöntést. :)

Kép
szöszke
 
 


Keresztelő: Mareken kívül kereszteltette már valaki a babáját, vagy tervezi?

Kép
szöszke
 
 


Sziasztok!

VIDÁM NÉVNAPOT GERGŐNEK!!!

Tücsök!
:wink: :wink: :wink: :lol:

Ildi!
"Döbrögi" ÚR inkább hisztizik, emiatt csúszkál...ha nem tetszik neki valami, akkor feszíti magát.....így halad pld. a hordozóban is.....
egyik nap kétszer is fejbekólintotta magát egy csörgővel, a másodiknál már zokogott... eszembe jutott Lottika! :cry: :)

L.Kata!
Simán lehet, h eljött az anyás korszak!! Valami "szorongásos dolognak híjják hivatalosan"... :)
Milyen tejpépet kap Norbi ???

Egyenlőre nem adok vizet, de ha igen, akkor forralt, lehűtött csapvíz. Szerencsére itt normális a víz. 1 éves korig forralom. A gyümölcs, zöldség sok vizet tartalmaz, na meg szopizunk is....

Bettyna!
Szabi csúcs!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Szöszke!
Nálunk is kikpott kissé a haja, de inkább az a feltűnő, h színtváltottunk. Eltűnt a születéskori barnasága, most már egyértelműen szöszke Ő is.

Sensi!
Örülök, h jelentkeztél!!!! Azt sajnálom, h nem úgy alakulnak a dolgaid, ahogy szeretnéd.
Én is szívesen talizok Veled Szegeden. Mennyire leszel mobilis??????
Itthon kapsz valamilyen jutattást????
Azért az apanélküliség kemény lehet.......
Képek?????????

Marek!
Örülök, h teljesült a vágyad!!!!!!

Évi!
Jobbulást!!!!!

Macianyú!
Zengő: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

akkor az egyebek:
körömvágás: azt hittem, csak nálunk kell gyakran vágni, de így megnyugodtam :)

nyelvtanulás: Én is azzal értek egyet, h előszőr az anyanyelvét tanulja meg. Írni, olvasni, SZÖVEGÉRTENI, aztán jöhet az idegen nyelv. 9-10 éves korban már lehet ismerkedni játékosan.
Természetesen, aki idegennyelvi környezetben él, ott más a helyzet.

tévé: nekem nagy "segítség" volt a maratoni szopik idején. Ábelt lekötötte egy-egy mesedvd. Most a Bob a mester a kedvence, aranyos mese.
Jön a tavasz, akkor már többet leszünk kint így a tévézés háttérbe szorul.

Mi: még mindig köhécselnek, náthásak a fiuk, de lázuk nincs, így csak tengervizes+orrszívás. Szerdán kapna szurit Konsti, de lehet, h halasztunk..
Konsti rengeteget magyaráz, változtatja a hangszínét, kacag.......imádom!
tegnap belekapott Ábel hajába, Ő nevetett, Ábek visított....
Egyre szorosabban fog, markol és mindent töm a szájába...

Megkaptuk a véleményt Ábel nem beszélésről, de semmi új nincs benne. Fejlesztésre szorul, de h mi a gond és merre tovább, az rejtély.

kérdésem: aki tápszert ad milyet???????
mennyit esznek naponta a gyerekeitek??????

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72
 
 
 
 


Sensi!

A villa csodákra képes, egész apróra lehet vele törni a kaját a húsit pedig nagyon-nagyon kicsire lehet vágni késsel. Régen sem volt turmixgép mégis felnőttek a gyerekek. :lol: :lol:

Itt a házunkba van egy lány aki mindent krémesre turmixol a babájának és a majdnem egy éves gyereke a legkisebb egyben lévő cucctól is öklendezik.

Kép

Kép
mtücsök
 
 


Sziasztok!

Pár napra eltüntem de kicsit be borult a lelkivilágom :oops: Semmi komoly csak voltunk óvinézőbe édes ővőnénik és vezető óvónéni azt mondták,hogy ha rajtuk múlna már holnaptol oda járhatna Zsófi DE mivel sorend van mi kapásból az utólsók között rugunk labdába.Láttam a lányom lelkesedést és totál iborultam,hogy neki az a hátránya,hogy van munkahelye a szüleinek és csak 1tsója van??? :evil: :evil: De reménykedem és drukkoljatok,hogy ne jelentkezen sok hátrányos helyzetü 8)

Tv:Nálunk az az alaphang itthon.Nem tudunk rendes rádiot fogni csak a Gongot ott meg déelölt duma van és azt nem szeretem.Én nem vagyok ellene szerinte ha tiltanám annál jobban érdekelné :roll:

körömvágás:Lefektettem dumálok neki meg énekelek(jó hangom lehet mert akkor még a szája is tátva marad :lol: )

Kerestrelő:Nekünk vagy is Zsombornak március 22-én
lesz :D

Móni:Nyugi nem maradta le Miki semmiről.Nálunk is van,hogy valamit már nem úgy szeret csinálni aztán csinál mást. A mi babáinkat akiknek van tesójk sokkal több inger éri.

Sensi!De jó,hogy jöttél Kép Nem lesz rossz olyan hosszu idő apa nélkül?Már Lillusnak is.Gondolom most se olyan sokat látja :roll: De az okot totál megértem.

Mtücsök!Nagyon boldog születésnapot Nagy Lányodnak Kép

Marek!Szuper kocsi!!!Kérünk ám majd képet Bori "utazásaiho" :wink:

Éva!Cicid,hogy van?Le tudtad fejni?

Zsuzsi!Mi a Humanna Ha 1-et iszuk és reggel és lefekvés elött illetve éjszak.Nincs tejed?

Lányok!Nálatok milyenek az éjszakák?Nálunk megint óránként van kelés vagy cumit kér vagy vissza kell fektetnem hasar :? Lehet az időjárás,front miatt van?

Gergőnek és Ildinek utólag is boldog névnapot Kép

KépKép
KépKép
KépKép
kata84
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Olvastam mostanában, csak írásra nem futotta....

Marek! Klassz a kocsi, csak ezek tényleg városba valók. nem hozzánk. :lol:
Én majd tavasszal szeretnék egy esernyőre csukhatót (az mobilabb, mont a mostani)- de azt csak elvitelre.

Etetőszékkel hogy álltok? Én ezzel szemezek, nagyon csajos:
http://www.matti.hu/termekek/etetoszek/ ... 9_n06.html

Inez! Szerintem rágni is kell a babáknak, nem elég a plüss játék. Dorka imád rágni, persze vannak fejbevágós balesetek.

Ildi! Nálunk is van néha, hogy nagyon megüti magát a játékkal. Ilyenkor csak közel hajolok, és nevetek (ne lássa, hogy ijesztő, mert akkor még jobban sír. Apával is megbeszéltük, hogy ha valami baleset van, nem szisszenünk fel, inkább mosolygunk- ez nagyon beválik!!!!)

Mi is elkezdtünk úszni múlt szombaton:
Kép

Daisypath Happy Birthday tickers
peva
 
 


folytatom:

Úgy néz ki a Johnson&J-tól kiütéseink vannak, szóval ezennel vége a habfürdőzésnek. Először azt hittem az úszástól lett pöttyös Dorka háta, de pár napja rájöttem, hogy fürdés után ismét előjönnek, és pont ott, ahol a hab jobban érte (vállaknál és az oldalán, hátán). Ez van. Marad a gyógyszertári fürdető.
Ti mivel fürdettek?

Szöszke! Sajnálom az eredményt, főleg, hogy megint várni kell. :evil:

Éva! Mellgyuszi? Mi jöhet még Nektek?! Áron formás baba!

Haj: Dorka feje is kezd hátul laposodni, a haja még nem kopott ki (idő kérdése).

Mozgás: Nálunk a hasalás ideje csökkent, mert rögtön fordul Dorka (még hátról hasra nem), de próbálom hason tartani, hogy a mászás jöhessen...

TV: nálunk megy alapzajként, kivéve, ha Dorka a habtapin van (az túl közel lenne, ha felnéz a TV-re). Viszont a távirányítót 1 hete nagyon meg akarja szerezni! Plusz a mobiltelefont.

Dorkát mostanában az érdekli, ami nem játék (pohár, ársványvizes palack, asztalterítő, popsikrém, törlőkendő, függöny).
És kb. 1 hete hajlandó megenni a kanálból a vitamint! Lassan jöhet a HT.
Tegnap voltunk mérésen/szurin, ott is szólt a doki, hogy lassan kezdjük el.
Csak 1 szuri volt (neis vac, választható), és képzeljétek alig sírt Dorka! Inkább csak felsírt, és abba is hagyta mielőtt felvettem volna! Elég volt 4-5 puszi!
Amúgy azt mondta nagyon szépen fejlődik Dorka és nagyon értelmes (annyira figyel a beszédre és nyugis is). Ez a dicséret persze lehet annak szólt, hogy 2 napja egyik közeli babás család átment ehhez a dokihoz az én ajánlásomra. :lol:

Éjszakák: este fél 9- reggel 6-ig alvás. Fog sehol...

Körömvágás: ölemben ül, TV-t néz, én meg levágom. Szinte élvezi a manikűrt (igazi csajszi). Lábán picit nehezebb, mert kalimpál, azt csak 3-4 részletben tudom levágni.

Sensie! Értem a hazajöveteled, sok erőt kívánok Apa nélkül. Én nem bírnám - vagyis inkább Apa nem bírná a lánya nélkül.
Egyik este én kezdtem el vetkőztetni fürdéshez, ki is kaptam. :oops: Legalább az maradjon meg neki hiszti volt. :lol:
Utána mindigmegpuszilja Dprka hasát, amin kacag - most már tudja előre, szóval már vetkőztetéskor kacag. Zabálni való.

Daisypath Happy Birthday tickers
peva
 
 


Kata! Az ovi/bölcsi helyzet kiábrándító. És lehet, hogy pont azért nem veszik be Zsófit, mert Te úgyis otthon vagy....

És lányok! Sekit nem érdekel a könyvküldözgetős dolog? Annyira befürödtem vele.....szegény, aki miattam kap kevesebbet. :oops:
Képzeljétek tegnap egy ismerős azt mondta, hogy nekik van elég könyvük, és a gyerek úgyis csak 2-3 könyvet szeret közülük... :shock: Nem férne el. Bárcsak annyi gyerekkönyvünk lenne, hogy ez lenne a baj!

Nyelvtanulás: én gimiben kezdtem és így is ment. Persze jobb ált isk. elején (nekem a kéttannyelvű nem szimpi a magyar helyesírás, fogalmazás fontossága miatt) - heti 2-3 órában.
Szóval jobb előbb, de sosem késő! Nekem már mondta amerikai vendég (amikor még recepcióztam), hogy olyan, mintha kint éltem /tanultam volna.

Tercsi! Lehet, hogy valami nem OK a kivitelezéssel, ezért építenek át. Amúgy szép a mostani ház, de 2 sarokra van a Kozma utcai börtön...azt tudtátok? (temető mellett)
Az új házról van kép? Mikor költöztök? Ha jól emlékszem Vecsés?

na, tele lett velem a fórum, nézzétek el (akiket kifelejtettem, azok is)

Daisypath Happy Birthday tickers
peva
 
 


amikor jövök dumálni, mindenki el van tűnve...ha meg nem nézek ide 2 napig, mindenki előkerül :lol:

Daisypath Happy Birthday tickers
peva
 
 


Sziasztok!

Talán még emlékeztek rám, nagyon nagyon eltűntem.Sajna ennek is megvan az oka, meghalt az anyukám.Rengeteget szenvedett, megváltás volt neki.Mostanában kezdem összeszedni magam, muszáj, nem tehetek mást, pedig nem könnyű.Szeretném újra felvenni veletek a fonalat, ha nem bánjátok.

Üdv mindenkinek.
emmalena
 
 


Emmalena, fogadd őszinte részvétemet anyukád miatt, nagyon sajnálom!!!!! Gyere minél többet, hátha az segít és nem felejtettünk el, ezt biztosan mindenki nevében mondhatom!!!

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Emmalena, őszinte részvétem!
Nem felejtettünk ám el, gyere gyakrabban, hátha tudunk segíteni valamiben!!!

linhbaba
 
 


Sensi - sajnálom a kiütéseket, múlnak már?
Nanny 911, nem szoktad nézni? :lol: (Segítség, gyerekeim vannak)


Éva - jaj, már megint ez a mellgyulladás? Szegénykém, nem irigyellek :cry: Mihamarabbi jobbulást!!!

Macianyu - de édes Zengő ezen a képen (is) :lol:

Adri - jaj, sajnálom ezt a fránya cumis balesetet, gondolom, hogy nagyon megijedhettél :? Nekünk is pont ilyen cumink van, a TT, de Lotti nem szereti! Valahogy zavarja, hogy rátapad a szája köré, úgyhogy nem is használjuk, pedig nekem nagyon tetszett.
Szerintem a kóstolgatástól nem lehet baja, de a kifli csócsálás már nem egyszerű, ott akár egy kisebb darab megakadhat a torkán, azzal szerintem vigyázz!!!
Amúgy Lottika is nagyon érdeklődő, pl. amikor joghurtot eszek, kinézi a számból! Van egy olyan érzésem, hogy nem lesz gondunk a hozzátápival, pl. amikor a gélt kapja minden szopi előtt, a kanalat majdnem kiveszi a kezemből, automatikusan tátja a száját, remeg az új dolgokért :lol:

Marek - mire féltékeny a férjed, rád vagy a számítógépre ilyenkor? :lol: :?
Szuper a babakocsi, amit vettetek, nagyon teszik!


Szöszke - mi tervezzük, hogy május környékén keresztelünk!!! Csak el kéne menni itteni katolikus templomba, beszélni a pappal, hogy mit hogy (mi nem vagyunk összeházasodva, de ez állítólag csak kekeckedő papoknál gáz-fene se tudja, milyet fogunk ki) kell, annyit tudok, hogy 5 e forint és hogy a keresztszülőknek illik adni egy kis manit a szertartás után a papnak és hogy nem árt, ha mindketten katolikusok vagyunk (azok vagyunk) és a keresztszülők is, de még utána kéne nézni a dolognak. Ha valaki tud segíteni egyéb infóval, várom!

Zsuzsu - nem tudom elképzelni arról az angyalarcú csodafiadról, hogy hisztizik és feszíti magát :lol:
Ú, hajtépés, na az nálunk is van, néha úgy belemarkol a hajamba a leányzó, hogy kész vagyok :roll:
És most akkor mit csináltok Ábel "nembeszélésével" kapcsolatban?

Kata - drukk-drukk az ovi miatt!!! Amúgy nagyon gáz ez, mert én most úgy tervezem/gondolom, hogy Lotti 1,5 éves kora környékén visszamennék dolgozni, de hát még bölcsit se néztünk és be kéne jelentkezni, de közben tervezzük,hogy elköltözünk...
Júj, akkor ti nemsokára mentek a keresztelőre, de jó, majd hozz képeket!!! Mit kellett előtte intéznetek?

Éjszaka - nálunk ugyanolyan, mint volt, 22 körül elalszik és ált. 5 környékén kel, eszik kb. 20 percet, 5 perc böfi és már a kezemben alszik és ált. 8-ig húzza. De valamikor ez a rend megborul, mert pl. tegnap 21-kor bealudt és ezért ma 3-kor kelt :shock: Aztán evett és utána kelt 7-kor, evett, játszottunk és most már alszik szegény vagy fél órája, szerintem érzi ő most, hogy ez máshogy indult, mint szokott.
Amúgy én azt csinálom, hogy ha 5 előtt kel fel, akkor cumit adok neki, ha utána, akkor megyek vele ki szopizni a másik szobába, most már, hogy kint van 2 foga, nem lehet komoly baja, anno szerintem a fogzás miatt kelt fel 1-2 között, most max. azért, mert tényleg éhes.

Peva - júj, nagyon csúcsszuper ez az etetőszék, tetszik, de horror az ára :shock: Én most licitálok Vaterán pihiszékre és abban fogok egyelőre etetni, amíg Lotti nem tud ülni, szerintem még biztos 1-2 hónapig. Édi az uszodás kép, látom, nagyon tetszik Dorkának a lila labda :lol:
Mi használjuk a J&J lila fürdetőjét habfürdőnek és a gyógyszertárival mossuk, ő nem lett kiütéses tőle, ez biztos a bőrtípustól is függ, kinek mennyire érzékeny. Lotti az én bőrömet örökölte, és nekem sosem volt semmilyen kiütésem, semmire se volt érzékeny, kreolos,tehát nyáron szuper barna tudok lenni, bár most épp sárga-sápadt-nyomi színem van, mert ezer éve nem ért nap. Már tervezek lemenni szoliba kb. 3 hónapja, de mindig van valami, pedig itt van a házunkban :roll:
Gratula a kis hősnek a szurihoz!!!

Na mennem kell, ennyit sikerült most, tegnap főztem, ma takarítok, mert megesz a kosz :roll:

Tényleg, mikorra tudnak ülni a babák??? Kb.?

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Sziasztok!

Emmalena - Nagyon sajnálom. Sok-sok erőt kívánok nektek! Gyere minél többet, jól eltereljük a figylemedet. :wink:

Peva - Nagyon vagány az etetőszék! Gratula a szurihoz! Ez mi ellen volt? Uszis kép cuki nagyon.

Boldog névnapot Ge rgőnek!!!!

Keresztelő -Nálunk biztos nem lesz.

Zsuzsu - Köszi. :D Ez hihetelen, hogy nem tudnak semmi okosat mondani Ábelről, csak azt, hogy fejlesztésre szorul! :roll:

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna
 
 


Emmaléna, pü ment.

Kép
szöszke
 
 


Emmalena!

te meg lehet, h nem is ismersz, mert csak az utobbi idoben csatlakoztam rendesebben vissza, de en kovettem a veled tortenteket. Fogadd oszinte reszvetemet!
Sajnos nagyon megertem a helyzetedet, mivel az en edesapam is nemreg koltozott el kozulunk, Miki ket hetes volt, amikor temettuk. :cry: O is rakos volt, neki is megvaltas volt.
Kitartast neked!

Lilypie Second Birthday tickers
Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
bangham
 
 


Szbettyna, köszönöm Gergő nevében. :)

Peva, hová játrok usziba?
Mi is szeretnénk vinni, de előbb meg kell várnom a szövettant, meg azt, hogy fürödhessek végre (műtét után 6 hét, mint szülés után). Ha nem mehetek, majd a férjem pancsol. :)

Kép
szöszke
 
 


Szoszke!

Miki aprilis 12.-en lesz kereszteny, Husvet vasarnapjan!
Gergo? Tenyleg, megy meg a bojtoles?

Lilypie Second Birthday tickers
Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
bangham
 
 


Köszönöm mindenkinek a részvétet.
látva anyukám szenvedését, már tudom, hogy van rosszabb a halálnál.Bízom benne, hogy neki már jó, hogy már nem szenved.
Na de nem szeretném a fórumot terhelni ezzel a bánattal, megpróbálok mesélni a gyerekekről, ha lesz délben egy kis időm, mikor alszanak:-)
emmalena
 
 


Kata!

Sajnalom az ovis dolgot :( Nekunk mazlink volt vegul, de zsolti is csak ugy sovargott, es minden oviban mondtak, h szo sem lehet rola :? Aztan vegul ratalaltunk a nyerore. :wink: Nincs mas ovi? Nem lehet tobb helyre jelentkezni, aztan valamelyik csak bejon? :roll: Nekunk fontos volt, h menjen, igy elfogadtuk azt, ahol befogadtak, es nagyon jo lett :) Azert gondoskodhattok meg egy tesorol, h Zsebivel ne legyen majd gond :wink: :lol:

Lilypie Second Birthday tickers
Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
bangham
 
 


Emmalena!

Én emlékszem rád, és nagyon sajnálom. Nagyon sok erőt és kitartás kívánok!

Peva!

Hova jártok usziba???? Kiütésünk nekünk is van ettől a terméktől, de attól még lehet pancsizni, csak nem kell bele hab!!!!

Kép

Kép
mtücsök
 
 


Emmaléna!Fogad öszinte részvétemet!!!!

Ildi!Hát itt a bölcsinél nagyon fontos a munkáltatói de van,hogy így sem veszik fel a gyerekeket!Hú de irigy vagyok a jó éjszaka miatt.Hova költöznétek?Nálunk annyi volt,hogy a Kecskeméti Főplébánián beírattam valami nagy könyvbe és kaptam egy papirt azt bevittem a kiválszatott Templomba és kész.(annyi,hogy Zsófinál volt egy kisebb megbeszélés igazából elmondja a pap mi a feladata a kereszt szülöknek ennyi.)most ez kimaradt mert 2.baba.

Móni!Ez rendelet akár hova írtaom ez a sorend és kész. :cry: De én ebbe az óviba akarom íratni közel van meg aranyosak. :lol: Ti most merre vagytok?Mikro jöttök Mo-ra?

Peva!Mi ilyet vettünk múlt héten:
http://www.fotexnet.hu/bababirodalom_on ... _etetoszek
A j&j-ra Zsófi is érzékeny volt.Zsebin még nem jött ki.Gabit vagy Neogranormont jaasoltak nekünk.

KépKép
KépKép
KépKép
kata84
 
 
 
 
 


Sziasztok, na alszanak a pindurok, mesélek egy kicsit magunkról,Emma sajnos már nem szopizik, ez a stressz elvitte a tejemet.De nagyon ügyes, mert minden gond nélkül fogadta el a tápszert és az üveget.Ábi soha nem fogadta el:)Az éjszakák is elég jók, késő este eszik kb.11kor és utána reggel 7ig csönd van.Viszont nappal rengeteget fal, 5ször eszik 250 grammot.Már majdnem 8 kiló.Szerencsére az oltások nem viselték meg, rögtön kapott kúpot, és fel sem tűnt neki.Már hangosan kacag, Ábi imádja, együtt kacagnak.Ábel mackó lassan ovis lesz.Láttam volt az ovi téma, hát én is eléggé frusztrál vagyok a dologtól, remélem a böli után nem hagyják, hogy ne kerüljön be egy oviba sem.
Ábel beszéde az utóbbi időkben nagyon meglendült, egyfolytában dumál.Aminek nagyon örülök, hogy a közös gyerekszoba azóta is működik, teljesen összeszoktak.
Már nagyon várjuk a tavaszt, hogy lehessen nagyokat játszóterezni, bringázni.

most mennem kell, de igyekszem lépést tartani veletek.
emmalena
 
 


Bangham, a böjtöt próbáljuk tartani, de nem mindig jön össze. :( Hetente egyszer sajnos becsúszik egy kis húsevés, és napi 3-szor eszünk, de csak egyszer lakunk jól. De valamikor egyszer sem. :D

Kép
szöszke
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?