Sensi - sajnálom a kiütéseket, múlnak már?
Nanny 911, nem szoktad nézni?
(Segítség, gyerekeim vannak)
Éva - jaj, már megint ez a mellgyulladás? Szegénykém, nem irigyellek
Mihamarabbi jobbulást!!!
Macianyu - de édes Zengő ezen a képen (is)
Adri - jaj, sajnálom ezt a fránya cumis balesetet, gondolom, hogy nagyon megijedhettél
Nekünk is pont ilyen cumink van, a TT, de Lotti nem szereti! Valahogy zavarja, hogy rátapad a szája köré, úgyhogy nem is használjuk, pedig nekem nagyon tetszett.
Szerintem a kóstolgatástól nem lehet baja, de a kifli csócsálás már nem egyszerű, ott akár egy kisebb darab megakadhat a torkán, azzal szerintem vigyázz!!!
Amúgy Lottika is nagyon érdeklődő, pl. amikor joghurtot eszek, kinézi a számból! Van egy olyan érzésem, hogy nem lesz gondunk a hozzátápival, pl. amikor a gélt kapja minden szopi előtt, a kanalat majdnem kiveszi a kezemből, automatikusan tátja a száját, remeg az új dolgokért
Marek - mire féltékeny a férjed, rád vagy a számítógépre ilyenkor?
Szuper a babakocsi, amit vettetek, nagyon teszik!
Szöszke - mi tervezzük, hogy május környékén keresztelünk!!! Csak el kéne menni itteni katolikus templomba, beszélni a pappal, hogy mit hogy (mi nem vagyunk összeházasodva, de ez állítólag csak kekeckedő papoknál gáz-fene se tudja, milyet fogunk ki) kell, annyit tudok, hogy 5 e forint és hogy a keresztszülőknek illik adni egy kis manit a szertartás után a papnak és hogy nem árt, ha mindketten katolikusok vagyunk (azok vagyunk) és a keresztszülők is, de még utána kéne nézni a dolognak. Ha valaki tud segíteni egyéb infóval, várom!
Zsuzsu - nem tudom elképzelni arról az angyalarcú csodafiadról, hogy hisztizik és feszíti magát
Ú, hajtépés, na az nálunk is van, néha úgy belemarkol a hajamba a leányzó, hogy kész vagyok
És most akkor mit csináltok Ábel "nembeszélésével" kapcsolatban?
Kata - drukk-drukk az ovi miatt!!! Amúgy nagyon gáz ez, mert én most úgy tervezem/gondolom, hogy Lotti 1,5 éves kora környékén visszamennék dolgozni, de hát még bölcsit se néztünk és be kéne jelentkezni, de közben tervezzük,hogy elköltözünk...
Júj, akkor ti nemsokára mentek a keresztelőre, de jó, majd hozz képeket!!! Mit kellett előtte intéznetek?
Éjszaka - nálunk ugyanolyan, mint volt, 22 körül elalszik és ált. 5 környékén kel, eszik kb. 20 percet, 5 perc böfi és már a kezemben alszik és ált. 8-ig húzza. De valamikor ez a rend megborul, mert pl. tegnap 21-kor bealudt és ezért ma 3-kor kelt
Aztán evett és utána kelt 7-kor, evett, játszottunk és most már alszik szegény vagy fél órája, szerintem érzi ő most, hogy ez máshogy indult, mint szokott.
Amúgy én azt csinálom, hogy ha 5 előtt kel fel, akkor cumit adok neki, ha utána, akkor megyek vele ki szopizni a másik szobába, most már, hogy kint van 2 foga, nem lehet komoly baja, anno szerintem a fogzás miatt kelt fel 1-2 között, most max. azért, mert tényleg éhes.
Peva - júj, nagyon csúcsszuper ez az etetőszék, tetszik, de horror az ára
Én most licitálok Vaterán pihiszékre és abban fogok egyelőre etetni, amíg Lotti nem tud ülni, szerintem még biztos 1-2 hónapig. Édi az uszodás kép, látom, nagyon tetszik Dorkának a lila labda
Mi használjuk a J&J lila fürdetőjét habfürdőnek és a gyógyszertárival mossuk, ő nem lett kiütéses tőle, ez biztos a bőrtípustól is függ, kinek mennyire érzékeny. Lotti az én bőrömet örökölte, és nekem sosem volt semmilyen kiütésem, semmire se volt érzékeny, kreolos,tehát nyáron szuper barna tudok lenni, bár most épp sárga-sápadt-nyomi színem van, mert ezer éve nem ért nap. Már tervezek lemenni szoliba kb. 3 hónapja, de mindig van valami, pedig itt van a házunkban
Gratula a kis hősnek a szurihoz!!!
Na mennem kell, ennyit sikerült most, tegnap főztem, ma takarítok, mert megesz a kosz
Tényleg, mikorra tudnak ülni a babák??? Kb.?