Új privát üzeneted érkezett!

és végül: nektek kusznak hason a bébik? képzeljétek az enyém csinálja. babamóka v dévény miatt-e de kb azóta van ez: Kép

na ma remélem nem lesz rosszat álmodás :?

Kép
andy30

Andy!
Mintha Regi lenne a tortán!!! :)

Vinzent még nem kúszik, söt a fejét is csak ritkán emeli! Nem tudom miért! :? :?

Lehet megveszem én is Babamókát, olyan sokan írtátok, hogy megvan!
susy75

na már fel is ébredt :? 8kor fektettem le :? sztetek mi lehet az oka?

Kép
andy30

suzy: majd emeli de legyen sokat hason nekünk az segitett. napi párszor 10percek! hol ismerkedtetek meg a pároddal?

szépek az ismerkedős sztorik és mindenkinek a képei! majd ha lesz időm én is jövök vele.

másnak is volt ilyen sikitás rosszat álmodás felkelegetés dévény után? összefügghet téleg?

Kép
andy30

ja és vettem ma neki chamomilla c15öt de nekem c5öt mondott egy ismerősöm de a gyóccerész szerint olyan nincs nekik a gépben ez a 15ös a legkisebb. van vkinek tapasztalata? oda merjem adni a c15öt neki? lefekvés előtt kell 5golyót vizben felolvasztani? már ebben gondolkodok h nyugodtabb legyen éjjel. nem kéne?

Kép
andy30

Apás sztori: nekünk most 15-én lesz 11 éve hogy megismerkedtünk, vagyis hogy összejöttünk, mert látásból ismertük egymást. Ő nem idevalósi, de itt focizott akkor, mi meg oda jártunk ki tornázni így látásból ismertük egymást! Az akkori barátnőm egy másik focistáért volt oda, és őt kellett kísérgetem meccsekre. Utána meg mindig beültünk a törzshelyünkre. Aznap a focisták is ott voltak és mi ott kezdtünk el beszélgetni. Aztán hazavittek kocsival és ott történt meg az első csók. Sajna neki akkor volt barátnője, és hát egy ideig én nem voltam hivatalos. Szintén 15-én lesz 5 éve hogy megkérte a kezem, és 1 éve hogy Mártonunk megfogant. 2005. szeptember 3-án házasodtunk össze.
Kép
Itt azért jobban néztem ki, mint most. Ja és nem is tudom honnét örökölte Marci a hatalmas szemeit! :oops: :oops:
Vendég

Andy: nálunk is volt már ilyen felsírós, de simán visszaaludt!
Vendég

boci: többször is? és magától aludt vissza? nálunk nem jellemző ja és főleg nem éjfél előtt a kelés főleg nem félórával elalvás előtt :roll:

Kép
andy30

suzy: Vári Orsit sem ismered? uarra járt mint te az EKFen. lehet kicsit fentebb de nem biztos. kolléganőm.

Kép
andy30

na teszek én is esküvőit és már téleg eldugulok fotó-téren (egy időre:) sztorival meg majd jövök később.. Kép Kép

Kép
andy30

Andy!

a chamomilla 15ből lehet adni többször 5 golyót felolvasztva,a 30asból lehet csak 1szer.és fémmel ne érintkezzen!

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

bocika
apától :lol: :lol: :lol:

én is agg koromra tekintettel szintén a múlt században ismerkedtünk meg. méghozzá 1995 március 18-án a férjem kollégájának a szülinapi buliján. Én voltam a kezdeményező úgy szólván. Utána órákhosszai telefonok meg dizsi biliárd és májusba családi perpatvar miatt odaköltöztem hozzá. augusztusba előnászút és október 7-én házasság és rá pont egy évre megszületett az első fiunk október 9-én. amúgy férjem meg október 8-ai :lol: :lol:

Kép
férjeset majd holnap
Kép
így néztem ki akkoriban.
Kép
és így mostanság
na meg így
Kép

harivera
Budapest XXI. kerület

suzy: szalkai zsuzsa oszt.társam volt gimiben, sikuemivel meg épp tegnapelőtt taliztam, gyöngyösre ment férjhez és ők is tervezik a bébit:)
annyira édes ez a kis Vinzent főleg amikor rajtad alszik:):)zabálnivaló

Kép
andy30

Nagyon szép voltál ,és vagy is biztos!látásból a férjed is ismerem!

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Hát, mi egy helyen dolgozunk, mikor én odakerültem az egyetem utsó évében gyakornokként, akkor ő már ott volt pár éve. Aztán egyetem után munkát ajánlottak a cégnél, én meg elfogadtam, mert nagyon tetszett a hely és a kollégák is. Mindeközben engem akkor már eljegyeztek, az akkori pasim kb. 200 km-re lakott, úgyhogy csak hétvégeken találkoztunk. Neki is volt eg akkor már 5 éves kapcsolata.
A nekem első céges karácsonyi bulin kezdtünk el beszélgetni, aztán kicsit nem szomjasan elkezdte nekem csapni a szelet, de semmi komoly nem volt csak barátság. Aztán márciusban volt egy hétvége, amikor nem mentem haza és az ő barátnője sem volt otthon, és szerveztünk közös progit, elmentünk mozizni. És hát ezután volt egy nagy beszélgetés, amikoris komolyabbra fordultak a dolgok. Kicsit szégyellem magam, mert ezután kb. 1 hónapig párhuzamosan futottak a szálak, de valahogy sose jött össze, hogy elmondjam az exemnek, hogy vége. Aztán egy szombaton elmondtam, összecsomagoltam, és eljöttem. Baromi szar volt, mert az exem semmit sem sejtett, én pedig éreztem, hogy ha ez tényleg életreszóló lett volna, akkor nem megyek bele ilyesmibe. Az egészben az volt a legszebb, hogy akkor még arról szó sem volt, hogy ő kilép-e a kedvemért a kapcsolatából, de mikor felhívtam, hogy én elmondtam és épp pakolok, akkor még aznap ő is elmondta a barátnőjének. Persze a legelején a cégnél is titokban kellett tartani, ami szinté nem volt egyszerű, de amikor kiderült, mindenki nagy örömmel fogadta a hírt.
2005. májusa óta együtt élünk, és júliusban leszünk 2 éves házasok.

Kép

Zöldi:
[quote] írta:
[quote]
írta:
és még sorolhatnám....

...halat fog a topikos csajok találkozójára, hogy fincsi halászlével tudja őket majd meglepni!

Április vége-május? apa benne van :D
Ha nem is azonnal, de itt az anyag:
http://www.teszvesz.hu/item575665158_pa ... sarga.html

Van belőle sötétkék is, de azt én túl sötétnek találtam.

Kép

Kép
gabilany79

Örülök, hogy az ötlet bejött!!!!!!! Mindjárt végignézek mindenkit!!

Zöldi: Egy kérdés: Domi három napja nagyon sír a kádban. Abban a pillanatban kezdi, amikor belerakom. De keservesen biza. Szerinted? Irritálhatja valami? Fájhat valami?

Most megyek LOVESZTORIKAT olvasni!

Kép
mannababoca

Mi már ilyet is tudunk :D (eddig nem tudott hason feküdni..)

Kép

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Aida: mindig megcsodálom, hogy milyen hatalmas szemei és hosszú haja van Noel babának :D Nagyon ügyi.

Kép

Kép
gabilany79

ANdy!
Milyen kicsi a világ!
Vári Orsi csop.társam volt a fösulin, Sz. ZSuzsa meg kolléganöm.

Gaby!
A szálak nálunk is párhuzamosan futottak 2 hónapig....
:oops: :oops:
susy75

Andy!
Szép menyasszony voltál!
Nézem az iwiw-es közös ismiket. Egri Z.-t honnan ismered? :roll:
susy75

honey: köszi:) a chamomillát meg sztem holnap kipróbizom v még ma ha nagyon nyugtalan lesz éjjel. most alszik kopppkoppp. párom keris volt és egy évvel fiatalabb nálam:) de a báytja miatt ismerheted. aszem privi holnap megy!

aida: látod noli is milyen ügyi! gyakoroljatok sokat nálunk bevált!már bánom h nem hamarabb kezdtük.

story gyorsban: mi már nagyon rég ismerjük egymást. gimiben nagy plátói szerelmem volt akkoriban őt nem lehetett megszerezni:) más se tudta csak a gördeszkája érdekelte kb:) pedig persze megtudta a dolgot:) aztán fősulira egy vonaton jártunk de akkor már túlvoltam rajta. utólag mondja h akkor már elkezdett "érdeklődni" és végül diplomázás után voltunk már mindketten épp azon a nyáron a Szépasszonyvölgyben egész este sündörgöttelkérte vkitől a számomat és onnantól bombázott..kb két hónapra rá adtam be a derekam és ez volt 6 éve. félévre rá már együtt laktunk nálam, két éve esküvő és most a bébi:)

na szaladok fszoba meg ilyenek mert nem tudhatom mikor kel megint :roll:

ui: nagyon jók a sztorik jó h felvetődött

Kép
andy30

suzy: bnőmnek volt a pasija pár hónapig. nagy tévedés volt neki :lol: de a tűzoltóságról is ismerem mert egy rokonom és egyik kolléganőm férje (kormoszzsuzsié akit irtam) is tűzoltó.

Kép
andy30

ja és suzy köszi te is:)

Kép
andy30

suzy:v.orsi már pszichológus képzeld elvégezte Debrecenben. irigylem.majd mondom neki h beszéltünk.

Kép
andy30

Andy!
Akkor én el se mondom honnan ismerem.... :oops: :oops:
susy75

naaa dehogynem! :wink: nagy kujon ennyit tok róla ugyh sejtem? 8)

Kép
andy30

Üdvözlöm Orsit! :wink:
susy75

Andy!
Nekem ö volt az exem a férjem elött. (5 évig):oops: :oops: :oops: :oops: :?
ìgy utólag már én is azt tudom mondani, hogy tévedés volt. PEdig együtt is éltünk.
A fél tüzoltóságot én is ismerem.
susy75

Susy: úgy látom, nálunk ez az 5 év bűvös kor (nekem is addig volt meg az exem... :oops: :oops: )

Kép

Kép
gabilany79

suzy: akkor jól birtad:) bnőmet megcsalta meg folyton bulizott ivott cimbizett stb elutazgatott hát nem volt vmi nagy szerelem :? a társaságunkba se nagyon tudott beilleszkedni. pedig elsőre szimpi volt mindenkinek meg jól is néz ki:) vsznű jobban jártál igy sokkalsokkal!nemkérdés.a férjed nagyon aranyosnak tűnik. orsinak megmondom. holnap lehet ugyis benézek mhelyre ő meg mindig ott van nagyon sokat dolgozik.az ő lánya már 9 v 10 éves nem is tom melyik!nagylány.

Kép
andy30

ja és papzsolti a kolléganőm férje a tűzoltó. sofőr. ha ismered. na jó eldugultam téleg bocsi mindenki:) még álometetek 11kor azért kuruttyolok itt.

Kép
andy30

Gaby!
Remélem ez az öt év nem ismétlödik meg mégegyszer. Februárban volt öt éve, hogy ismerjük egymást a férjemmel!!! :P

Andy!
Tuti jobban jártam, össze se lehet hasonlítani öt a férjemmel!!! 8)
susy75

sziasztok
Lejárt a nagy szülinapi parti, minden jól sikerült, barackos joghurttortát csináltam, mire lefényképeztem volna, elfogyott... 8)
Nagyon jók a menyasszonyi képeitek, nekem ez sajnos kimaradt az életemből...mármint a hófhér menyasszonyruha :(
Mi a párommal 2003 ban ismerkedtünk meg, kezdetben jóbarátok voltunk, nekem volt egy másik kapcsolatom, és mivel másfél évvel öregebb vagyok nála, eleinte el sem tudtam képzelni, h én vele...
Aztán az exem kirugott, és lassan a barátságból szerelem lett. 2006 októberben eljegyeztük egymást, 2007 auguztusban meghalt anyukám, igy esküvőről szó sem lehetett, aztám, még mielőtt lejárt volna a gyászév, öszejött a gyerek, három hónapos terhes voltam tavaly juniusban, mikor polgárilag összeházasodtunk. Hát ennyi.
Képek:
Kép Első szilveszteri bulinkon

Kép esküvőnk
Kép és most

Kép
galzsuzsa

Susy: Ámen :D

Zsuzsa: a polgárira nem akartál fehér ruhát vagy nálatok nem szokás? Nekem sem volt templomi esküvőm, de menyasszonyi ruhám igen. Vagy a gyászév miatt nem volt?

Kép

Kép
gabilany79

zsuzsa: mennyi virág! nagyon aranyosak vagytok a fotón és a párod mennyit változott (komolyodott:) igazi férj-apa az első képhez képest.
az én párom is fiatalabb egy évvel de észre se venni sőt engem fiatalabbnak néznek mindig mármint nem látni hogy forditva van. de ez nem is számit.
na lassan megyek álometetni. nem bánnám már ha rendeződne ez a felkelősdi :?

jóét mindenkinek

andy

Kép
andy30

Sziasztok!

Manna:nagyon szupi ötlet volt ez :lol: :lol: ,nagyon szép mindenki

Én ma nem tudok feltenni képet,majd holnap,mert alig megy ez a hülye gép,holnap azt hiszem újra fogom telepíteni,tehát holnap lesznek képek meg,történet is :D :D
Ma voltunk masszázson,hát ez egyre jobb lesz,Oli tök élvezte :lol: :lol:
És képzeljétek:fürcsi után Réka elkezdett keservesen sírni,és azt mondja tök fázik,valósággal remegett,hát megnéztem a homlokát és tűz forró...Mértem neki lázat 38,6 :shock: :shock: gyors megint fürcsi,gyógyszer és most alszik.....holnap meg irány doki,remélem legkisebbikem nem kapja el :roll: :roll:
Most megyek is,
midenkinek jó éjt

solya051020
Káld

sziasztok

sajna a gépünk folyton szarakodik este megint ujra kellett huzni.
Most már müködni fog...

Mindenki annyira gyönyörű az esküvős képeken...irigy vagyok...
Mi ugy tervezzük hogyha Vivi járni fog akkor házasodunk össze..gyüjteni kell pénzt mert bár szük családi esküvőt szeretnénk egy-két baráttal...de nagy a család.lásd.9 testvér..:D

Vivike nagyon ügyi annyira jol fejlődik..naprol-napra egyre ügyesebb...ugye a 2 fog ami kijött az alap,de megállás nélkül kacag,forog jobbra-balra hason is szépen tartja magát és még mindig csak cicizik...:D

Help:ugy keltem fel hogy a jobb kezem válltol lefele fáj.nem zsibbad fáj,de szerintem elfeküdtem.mindegy mit csinálok ugyanolyan...mit tudok még kiprobálni?vettem be magne b6 ot.

Kép

Kép
nikianya21

Sziasztok! Jó reggelt mindenkinek! :lol:

Hu, látom pörögtök rendesen! :lol:

Berni:
BabaIQ ment!

Nos akkor a mi ismerkedős sztorynk:
Mi is már régi motorosok vagyunk :wink: 1995 július 10. én mentünk a Feketetengerre vonattal és ott ismerkedtünk össze.Laura-mi is vonatban ismerkedtünk. :lol: 3 évig jártunk és pontosan 3 évre rá jul. 10 volt az esküvő.Megjegyzem, hogy julius 10 tesóm szülinapja is egyben :lol: Lassan 14 éve, hogy együtt vagyunk,jóban-rosszban...
Ja és nekem ismajdnem két évvel kisebb a drágám :wink:
Esküvői kép:
Kép Kép

És most: :lol:
Kép

Aida:
nagyon aranyos kis Noel baba. Milyen hosszú haja van :lol: Hogy vagytok???Anyudék mit szólnak az egészhez???

Andi:
mindig megcsodálom a kis husgombocodat! :lol: :lol: Anett is kúszik , legalábbis próbálja és halad is, ami érdekes hanyatt fekve is halad felfele, léki magát és tegnap felemelkedett félig ülő helyzetbe, a könyökeivel kilökte magát. :shock: Visszalöktem, hogy hova sietsz kis drágám??? :lol: :lol:

Solya.
Rékádnak jobbulást, sok-sok gyógypuszit!

Zsuzsa:
de édik vagytok :lol:

Vera. mi is 1995 -ben ismerkedtünk :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Nem ér!!! Nálunk szakad a hó!!! :twisted:

Egyébként jó reggelt! Nagyon jók a sztorik és a fotók, jó ötlet volt Manna! Várjuk a többiekét is!!!

Hunor hajnal 3-kor evett, fél 7-kor kelt, de azóta sem hajlandó enni. Jó sokat szopizhatott, ha még mindig nem éhes! :lol:

Szép napot mindenkinek! Laura

Kép
Kép
szeles4

Sziasztok!

Laura: itt is szakad a hó.. :evil:

Tegnap pedig Egerben olyan csodás idő volt! sétáltunk egy nagyot meg plázáztunk.. :oops: 8)

Manna: ez tök jó ötlet volt!
olyan jó olvasgatni a lovestorykat.. :D meghatóan irtátok le..

Mindenki nagyon szép az esküvői képeken!

Akkor a mi történetünk..
Fiatal korom ellenére nem ma kezdtük.. március végén lesz 11 éve.. Egy barátnőm révén ismertem meg holott az öccsét régebbtől ismertem, de akkor nem tudtam h van egy bátyja.. :roll:
Én még suliba jártam ő pedig a határőrségnél dolgozott. Reggel mikor én beértem a busszal ő akkor várta a hazafelé buszt éjszakások után.. először csak beszélgettünk....aztán én késegettem el suliból, majd ő nem járt haza éjszakás után, bekisért, sőt volt h meg is várt..
Sok minden történt velünk ennyi idő alatt, de kitartottunk.
5 éve együtt élünk,
tavaly a 10 éves évfordulón eljegyeztük egymást, utána nemsokára kiderült h bővül a család... :D
és kép
Kép

Kép
eszterke24

Röff!

Készülődünk Lellére. Jeeeeeeeeeeee! Gyönyörű idő lesz hétvégén!

Az Éjszakai gondoskodás c. könyvet kivégeztem. ha valaki szeretné kölcsönbe elolvasásra, szívesen postázom. (Az oda-vissza posta is csak kb negyede a könyv árának)

[quote]m írta:ásnak is volt ilyen sikitás rosszat álmodás felkelegetés dévény után? összefügghet téleg?

Andi! Szerintem nem.
A Chamomilla hasi görcsökre való nem?

Gabi! A teszveszes anyagosodtól már 20 m cuccot vásároltam anno. :)

[quote]Z írta:öldi: Egy kérdés: Domi három napja nagyon sír a kádban. Abban a pillanatban kezdi, amikor belerakom. De keservesen biza. Szerinted? Irritálhatja valami? Fájhat valami?

Manna! Sejtelmem sincs. Gondolom nem megeg/hideg a víz, nem használsz más fürdetőt, ugyanúgy fogod, nem máshol fürdeted, satöbbi...

Solya! Orsinak gyógyulást!

A mi love storynk "bővebben":
Interneket én kattintottam rá. Még aznap este felhívott, egész éjjel beszéltünk. Egy hétre rá 2004. október 14-én 17.00-kor ajtót nyitottam neki, vacsiztunk, sétáltunk, elvitt tiramisuzni, otthon folytattuk vörösborral...aztán indult a családtervezés.
Szilveszterkor ágybóltévézés közben megkérte a kezem, aztán többszöri esküvőhalasztás után 2006-ban összeiratkoztunk.

Kép
zölddisznó

... és még mondják hogy interneten nem lehet komoly kapcsolatokat szerezni... :lol: :lol:

Solya: Rékádnak jobbulást!

Aida: nagyon ügyes Noel! hogy vagytok?

Andy: Regi nagyon édes! és továbbra is nagyon hasonlít rád! mintha az ő képe lenne a tortán!
Nekünk sosem volt ilyen felsírás még, Dévény után meg alszik mint a bunda.. :lol: most a macerát is jól tűrte, dumált fél órát, aztán a végén volt egy kis bőgés-.

Nekem is az erkélyen alszik szuper jókat! Közben én is tudok főzni.. :wink:

Én is rendőrfeleség vagyok, ( azaz majdnem feleség.. ) és hát nálunk is sok bosszúság "hazajön " munkából. Most pláne idegesebb, mert nemrég műtötték az egyik kutyakollégát, érte is aggódik, most meg még suliba is jár, március végén vizsgázik... reméljük legalább a helye biztos lesz ha elvégzi..
De mindezek mellett egy szavam nem lehet rá, mindenben segít, hajnalban felkel h visszaalhassak, sétálni viszi, játszik vele, mosogat(na) de nem hagyom mert mindig káresemény a vége.. :lol:

Kép
eszterke24

Zöldi: gyönyörű időőőő? hol? szánkózni mész? :lol: :lol: itt akkora pelyhekben szakad a hó..... :?

Kép
eszterke24

Sziasztok!

Olyan jó a történeteket olvasni :) . És olyan jó, hogy nem én vagyok az egyetlen, akinél párhuzamosban ment adolog egy ideig (ill. nem nálam, hanem a páromnál), úgyhogy az én történetem:

A munkahelyen ismerkedtünk meg, ő 2000 óta dolgozik ott, én akkor éppen Gergővel voltam gyeden, úgyhogy igazából 2003-ban, amikor visszamentem dolgozni, akkor ismertem meg, de nem sokat beszélgettünk. Nem sok közös volt bennünk, hiszen én férjes asszony voltam, anyuka, ő pedig egy fiatal srác a földszintről :). 2004-ben én már válófélben voltam, amikor a céges karácsonyi bulin nagyon csapta nekem a szelet, annak ellenére, hogy nem is tudta, hogy válófélben vagyok. A buli utáni napon sokat sms-eztünk, majd vasárnap randi. Nagyon sok minden szólt a kapcsolat ellen, hiszen neki barátnője volt, addigra már a főnököm volt és fiatalabb is nálam 6 évvel, ezért először megbeszéltük, hogy csakis titokban és "csak szex és más semmi". Válás közben nem is vágytam komolyabb kapcsolatra. Aztán be kellett látnunk, hogy ez azért nem így működik, lett "más"is, úgyhogy 2005 augusztusban ismerkedtek össze a gyerekekkel, akik azonnal megszerették, és össze is költöztünk. Az esküvőnk tavaly júliusban volt, de akkor szerintem már itt fórzmoztam, talán még képet is mutattam nektek, de ha nem, most mutatok: Kép Kép

zsebi_baba

Gabi: igen, a gyász miatt nem vettem fehéret...de igy is szép élmény volt. Ugyanakkor fájdalmas is anyukám, és párom apukája miatt, aki szintén nem él, hogy nem érhették meg gyermekeik esküvőjét, és unokájuk érkezését

Andy: tényleg nem látszik nálatok a korkülönbség, nagyon szép menyasszony voltál

Solya: remélem nagylányod hamar rendbejön, mitől volt láza?

Niki: nagyon ügyes Vivikéd, hogy már forgolódik

Márti: ti is szépek vagytok, imádnivaló Anett a nagy bociszemeivel :wink:
És jó tudni, h nem csak nálunk a feleség az idősebb :lol:
Amúgy mi az utcán találkoztunk először, egy közös ismerős bemutatott egymásnak, és aztán több hónapig fűzögetett, amig beadtam a derekam...

Itt is hull a hó :roll: tavaszt akarok!!!!

Eszter: együtt növesztettétek a pocakjaitokat? :lol: :lol: :lol:

Kép
galzsuzsa

Zsebi: szépek vagytok!!!

Kép
galzsuzsa

Zsuzsa! Köszi! Ugye nálunk sem látszik a korkülönbség? :wink:

Itt is hull a hó :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

zsebi_baba

Zsebi:
de aranyosak vagytok!
És tényleg nem látszik hogy 6 év a korkülönbség :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Zsuzsa:
köszike :lol:
Nálunk is hullott tegnap, akkora pelyhekben hullott a hó, hogy csak néztem :shock: le is fényképeztem az ablakból:
Kép

Kép
Kép
Kép
f.marti

Manna, nagyon jó ötlet volt! Olyan jó olvasni a történeteket!

Mi is internet!! 2004. november 13-án válaszóltam a levelére, 27-én találkoztunk elsőnek, 2005. januárban már az én kis garzonomban laktunk, majd júniusban beköltöztünk a mostani lakásunkba!2008. november 26-án pedig haza jöttünk a két kisfiúnkkal.(az évfordulónkat már négyesben ünnepelhettük :lol: :lol: )
Házasság még nem volt, de ami késik nem múlik! :lol:
Kép
Kép
Az első pocakfotónk:
Kép

verzso

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?