Hát, mi egy helyen dolgozunk, mikor én odakerültem az egyetem utsó évében gyakornokként, akkor ő már ott volt pár éve. Aztán egyetem után munkát ajánlottak a cégnél, én meg elfogadtam, mert nagyon tetszett a hely és a kollégák is. Mindeközben engem akkor már eljegyeztek, az akkori pasim kb. 200 km-re lakott, úgyhogy csak hétvégeken találkoztunk. Neki is volt eg akkor már 5 éves kapcsolata.
A nekem első céges karácsonyi bulin kezdtünk el beszélgetni, aztán kicsit nem szomjasan elkezdte nekem csapni a szelet, de semmi komoly nem volt csak barátság. Aztán márciusban volt egy hétvége, amikor nem mentem haza és az ő barátnője sem volt otthon, és szerveztünk közös progit, elmentünk mozizni. És hát ezután volt egy nagy beszélgetés, amikoris komolyabbra fordultak a dolgok. Kicsit szégyellem magam, mert ezután kb. 1 hónapig párhuzamosan futottak a szálak, de valahogy sose jött össze, hogy elmondjam az exemnek, hogy vége. Aztán egy szombaton elmondtam, összecsomagoltam, és eljöttem. Baromi szar volt, mert az exem semmit sem sejtett, én pedig éreztem, hogy ha ez tényleg életreszóló lett volna, akkor nem megyek bele ilyesmibe. Az egészben az volt a legszebb, hogy akkor még arról szó sem volt, hogy ő kilép-e a kedvemért a kapcsolatából, de mikor felhívtam, hogy én elmondtam és épp pakolok, akkor még aznap ő is elmondta a barátnőjének. Persze a legelején a cégnél is titokban kellett tartani, ami szinté nem volt egyszerű, de amikor kiderült, mindenki nagy örömmel fogadta a hírt.
2005. májusa óta együtt élünk, és júliusban leszünk 2 éves házasok.
Zöldi:
[quote] írta:[quote]
írta:és még sorolhatnám....
...halat fog a topikos csajok találkozójára, hogy fincsi halászlével tudja őket majd meglepni!
Április vége-május? apa benne van
Ha nem is azonnal, de itt az anyag:
http://www.teszvesz.hu/item575665158_pa ... sarga.html
Van belőle sötétkék is, de azt én túl sötétnek találtam.