Sziasztok csajok!
Kriszta!
Örülök, hogy ismét köztünk vagy!!! Hétvégére minden szépet és jót!!!
Zsuzska!
Remélem minden rendben lesz, és nem kell beavatkozás!
Ha ott van a 2. babóca, biztos ő is felveszi a versenyt és felzárkózik tesókája mellé!!!!! Pihenj sokat!!!! Hajrá!!!!!! Babócáknak pocaksimik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kata!
Szuper, az erősebb teszt, várom nagyon az UH-t, hogy mit mondanak!!!!
Hogy sikerült a ZH-d?
Mennek a pocaksimik !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dezsina!
Már csak kb. 18 óra és jöhet a teszt!!!!!! Tudod péntek 13, csak jót jelenthet!!!!!!!!!!! Kitartás! MILLIÓ babaragacs!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wepe!
Kérted, hogy küldjek képet kutyimról, íme: (Nem kinevetni, ha kérhetem, mert a gazdi az, aki annyira pihent, hogy ilyen ruhákba öltözteti szegénykét!!!)
Balettozni tanulok...
Fitie?!
Petike helyzete változatlan vagy sikerült egy kicsit odébb tornásznia magát? Megy a pocaksimi neki is!!!!!!!!!!!!!
Belluska, te jó tündér!
Repítsd azt az időt, minél hamarabb!!!!!!!!!
Ladiva, Lilla, Salygabó, Bettem, Manó!!
Sziasztok!!!
Képzeljétek, úgy volt, hogy szabin leszek majdnem 2 hetet. Már annyira vártam, olyan jól jött volna most, hogy egy kicsit pihenjek és kikapcsoljak. Úgy volt, hogy holnap hazamegyünk pár napra vidékre. De sajnos a munka közbeszólt... Tegnap éjszakára berendeltek dolgozni és most várom a telefont, hogy szombat vagy vasárnap éjszaka, esetleg mindkettő mennek kell-e. Így lehet, hogy a hazaútnak is lőttek. Imádom a munkám!!!
Ilyenkor mondják, hogy ne legyek stresszes, csak nyugi. De hogyan???? Mindjárt felrobbanok!!!!!
Amúgy mindenkinek szép napot!!!!!!!!!!
Minnie