Új privát üzeneted érkezett!

Két aggastyán, miután kissé beittak, elhatározták elmennek a
kupiba. A madám, látván kikkel van dolga,
végignézi őket, elmegy a szobalányhoz és utasítja:
-Menj tegyél be két felfújt guminőt egy-egy szobába az ágyba.
Ezek jó részegek, nem veszik majd észre
a különbséget, meg minek fárasszam a lányaim hiába.
Ezek után betessékeli az aggastyánokat a szobákba, tegyék
kedvükre, amiért ide jöttek.
Haza menet az úton megszólal az egyik öreg:
-Azt hiszem az én nőm már halott volt.
-Hogy-hogy, halott?! Honnan képzeled ezt?
-Hát, meg sem mozdult szeretkezés közben!
-Lehetett volna rosszabb is! Azt hiszem az enyém egy boszorkány
volt!
-Boszorkány?! Honnan veszed ezt?
-Tudod, még a bemelegítés alatt picit beleharaptam a fenekébe,
erre szembefingott és kiszállt az ablakon! Ráadásul magával
vitte a műfogsorom is!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska!
a patik elmúlnak! csoki.... hááát vigyázni kell!!! Két babával pláne!!! :wink:

Kata!
kicsit csalódott vagyok, mert azt gondoltam hogy már most lesz UH időpont! De lényeg, hogy haladsz!
dezsina

Dezsina,
én is azt hiettm, hogy ma megtudom mikor mehetek. De nem baj, legfeljebb majd többet látunk elsőre. :lol:

i.kata

Kata!
olyan jó, hogy ilyen optimista vagy :D :P
dezsina

Dezsina,
ha tetszik az optimizmusom, akkor tessék példát venni :wink:

i.kata

Zsuzska!
:D :D :D

Dezsina!
Mennek a drukkok!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Jól érzem,hogy kicsit nyugodtabb vagy mint az elején?(Minden relatív persze,már amennyire lehet ilyenkor),de úgy érzem innen az éteren keresztül! :lol:
Mindjárt péntek aztán jössz a jó hírrel! :P :wink:

phpBB: Kép
belluska

Belluska!
az az igazság, hogy tegnap szinte (félve merem kimondani) de biztos voltam. Ma reggel úgy görcsölt a hasam, mintha menten nyomban meg akarna jönni. még a derekam is éreztem. Kikészültem. teljesen. de nem vagyok hajlandó tesztelni 13.a elött. az az én napom. egy órája varázsütésre, illetve az őstopicom tagjainak fenékbebillentése után teljesen elmúlt a görcs és visszajöttek a szokásos helyeken a nyilalások szurkálások, a szokásos. most megint teljesen nyugi vagyok.
nem akartalak titeket is terhelni a reggeli hisztimmel. 8 és 11 között. Nagyon nagyon kész voltam.
most jó 8)
De nagyon ráéreztél... tényleg tegnap már nyugi voltam. remélem ma már az is leszek... (amúgy olyan sápadt vagyok, hogy elaléltam a tükörképemtől. Nagyon megviselt a görcs. azért még kicsit félve megyek 20 percenként w-re (mert nagyon sokat iszom) de azért sokkal jobb...
köszönöm, hogy igy a lelekeden viseled kis sorsunkat :) :) :) :oops:
dezsina

11 jel, ami arra utal, hogy öreg az autód:

1. Az utasülést regisztrálták, mint a világörökség részét.

2. Légzsák helyett a kormányodra egy kispárna van ragasztva.

3. A csomagtartóban található holttestek szaga már kezd elviselhetetlen lenni.

4. A piros lámpánál legyorsul egy 12 éves gyerek a biciklijével.

5. A 15 perces átvizsgálásra három napot kér a szerviz.

6. Tolvajok rendszeresen feltörik az autódat, de csak a sonkás szendvicsedet viszik el belőle.

7. A benzinkutas nem azt kérdezi: Lemossam a szélvédőt? , hanem: Visszaragasszam a szélvédő nejlont?

8. Ha megállsz egy piros lámpánál, emberek rohannak oda, hogy megsérültél-e?

9. A Sárga Angyalok még csak nem is válaszolnak a hívásodra.

10. Balra kanyarodáskor rendszeresen elhagyod a barátnődet.

11. A kocsi fogyasztását nem literben, hanem köbméterben méred.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Dezsina!
Hát igen nem könnyű,egyszer így érzi az ember, egyszer úgy!De próbáltam visszaidézni a tesztelésem előtti időszakot,de én nem éreztem semmit a tesztig,csak utána,de azt is csak pár nappal!Nekem görcsök nem voltak,de nekem a punkció után sem volt soha fájdalmam,talán csak ott egy órán át!Egyedüli jel ami talán volt előtte az a fáradtság,ami erősebb volt a szokásosnál!
Ne izgulj!Akiért ennyien szorítanak annak csak is bizakodnia szabad!!!!!Sikerül Dezsi!!!!! :lol: :lol: :lol: :wink:
Pihizzél és csak jó dolgokra gondolj!!!!

belluska

Belluska!
:)
dezsina

Sziasztok!

Itt vagyok nem tüntem el, csak sehogy nem tudom eltüntetni a kismama vonalzómat. Azt gondoltam ha kilépek talán eltűnik. Nem jó látni hogy számol :cry:

Szóval jó vagyok, már minden rendben, bár még nem jött meg de gondolom nemsokára.
Én nem adom fel, amint lehet megyünk majd újra.

Kata
Nagyon örülök a jó hírnek, szurkolok, hátha ikrek :lol: :lol:

Dezsina
Rád pedig nagyon büszke vagyok hogy így kibírod :lol: :lol:
És nem marad el az eredmény meglátod :!:

Bocsánat de annyit írtatok hogy majd szépen lassan reagálok rájuk. Kicsit rosszalkodik itthon a netünk.
De minden kismaminak pocaksimit küldök.
Belluska Őrangyalom!
Itt vagyok látod :!: :!:

Hétvégére egy kis pihire elmegyünk, Dezsina remélem mire hazajövünk meglepsz te is valamivel :lol: :lol: :lol:
Vendég

Kriszta,
köszönöm!
Gondolom most sem kell majd várnotok a lombikra a veséd miatt, max. a 3 hónap pihi, ami elvileg kötelező.
Nagyon drukkolok, hogy minél előbb kezdhessetek.
Jó pihit a hétvégre!
Nagyon tetszik az új avatarod :lol:

i.kata

KRISZTA!!!! :P :P :P :P
Éreztem,hogy jönnöm kell!!!!Örülök,hogy itt vagy!!!!!! :P :P :P
Sok-sok vidámságot és kikapcsolódást neked a hétvégéhez,rád fér és kell is a folytatáshoz!!!!!! :wink:
Irigylésre méltó a hozzáállásod és akaratod,ami így van jól!!!!!
Már hiányoztál!!!!

belluska

Kriszta!
Nagyon-nagyon örülök, hogy jelentkeztél!!! Jól teszitek, ha elmentek egy kicsit kikapcsolódni. Jó hétvégét neked és pihizz sokat.
Vendég

Kriszta!
de örülök, hogy jöttél! :D Nagyon hiányoztál már, annyit gondoltam Rád!!!!
Nincs már meg a vonalzód... tehát sikerült letörölni. :)
Jó kikapcsolódást és várunk újra, hisz elröppen az idő meglásd és Ladiva dr.nővel és Wepével indulhattok újra!!! :wink:
Nekem az előző avatar is nagyon tetszett, de tudom, én is váltottam a rossz események után!!! Ez nagyon aranyos! :)
dezsina

Dezsina,
hogy vagy?

Én ma egész nap olyan voltam, mint egy holdkóros és még szinte semmit nem tudok a holnapi zh-ra. Fáj a fejem is és az előbb volt egy nagyon-nagyon pici hőemelkedésem is. Ittam egy Aspirint plusC-t, de semmit nem használt.

i.kata

Szia Kata!
köszi már jobban! a szokásosan fáj a hasam... úgyhogy nagyon félek, vagyis nem, mert izgulok... Na pénteken kiderül!
Neked megadrukkok ZH-hoz!!! Holnap tesztelsz?
dezsina

Sziasztok !

Kriszti, örülök, hogy újra itt vagy!!! Jó pihit majd a hétvégére ! :)

Dezsina, nagyon szorítok!!! Már csak kettőt kell aludni ! :wink:

Kata, javulást küldök a fejfájásodra, és drukkolok a ZH-ra !

Zsuzska, Belluska :D :D

Fitie merre és hogy vagy ? Petike váltott helyet ? :D

Többiek ? :D
wepe

Wepe!
köszi... csak tudnék aludni :P :D
dezsina

Sziasztok,

Dezsina, tudod mennek a drukkok :D :D :D :D
wepe

Dezsina!
már csak 1 nap és Kép
nagyon-nagyon szorítok!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

belluska

sziasztok!

képzeljétek, ma végre jól aludtam. valahogy megnyugodtam... Reggel viszont picit elkezdett fájni a fejem, meg a hasam is fáj. Minden kezdődik elölről :shock: :?: Már nem idegeskedek! 8) kevesebb mint24 óra :D és minden kiderül :P

(zárójelben: nagyon nagyon nagyon izgulok) :)

Belluska!
aranyos vagy :D

Wepe!
:)

Kata!
teszteltél??? Erősebb?
dezsina

Szia Kriszti! Örülök, hogy újra itt vagy! A pihenés most nagyon jót fog tenni nektek! Meglátod: két-három hónap és új vonalzót kell majd csinálnod!

Dezsina! Várom a holnapot! Drukkolok neked!

Kata! Nem baj, hogy egy kicsit később kell menni UH-ra, mert akkor legalább már még többet fogtok látni a képen! Kíváncsi vagyok, hogy hányan vagytok! Kata, szedtél valami olyan extra dolgot, ami esetleg a sikert hozhatta, pl. Aspirin C, protekt, vagy csak a szokásos magzatvédőt, folsavat?

Wepe, Minnie! Nemsokára mi is indulunk!
Vendég

Ladiva!
:D köszi, köszi!!!!!! :D
dezsina

Sziasztok!

Dezsina,
már tényleg csak 1 nap :lol: Az nagyon gyorsan elszalad :wink:
Teszteltem és az a fajta teszt, amelyik halványabb volt, az mára erősödött :lol: Az összes többin egész erősen látszik.

Ladiva,
a stimutól szedtem E- és C-vitamint, Gravidát, de csak naponta és amikor nem szedtem Gravidát, akkor csak sima folsavat vettem be. Ezeken kívül szedtem már stimu óta Aspirin protectet, és esténként ittam aspirin plusC-t. Azt igazából csak azért, mert köhögök és az egy kicsit csillapítja. Beülti után is ezeket szedtem, de az E vitamint már nem. Ja, és Magne B6-ot 3x2-t.

i.kata

Kata!
szupi hírek, hogy erősödik a csík!!!!! :D
dezsina

Sziasztok!
Most értünk haza uhu-ról.
A doki szerint egyenlőre nem lehet eldönteni, hogy egypetéjűek vagy sem. Egy biztos, hogy inkább egy baba felé hajlik a dokim. Egy dobogó szivünk van. A babóca 19 mm. De felette is van egy folt, amiben lehet, hogy van egy embrió. Ha van, csak nem életképes, akkor beavatkozás lehet, hogy kell, hogy őt eltávolítsák. De lehet, hogy csak árnyék. Két hét múlva megint uhu.
Kép van, de egyenlőre nem tudom feltenni.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Dezsina!
Az izgalom természetes,de jó hogy nem idegeskedsz! :lol: :wink:

Kata!
Szupi az erősödő tesztecskéd!!!!!Kíváncsi leszek és már várom az uh.-ot,de szerintem sem baj ha egy kicsit később mész ,annál biztosabbat fognak mondani és mutatni!!!!!

Zsuzska!
Következő uh.-on reméljük már biztosat mondanak,remélem kettő babócád van,de ha egy is mindegy csak egészséges legyen és minden rendben legyen végig!Ami persze úgy is lesz! :lol: :wink:
Pihizzél azért néha!!!!! :P

Kriszta!
Puszi neked!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Wepe,minnie,Ladiva!
Kitartás az időpontig,repítem az időt nektek!!!!
Ámbár Katának is repítettem és tessék!!!! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :D

belluska

Zsuzska,
ha egypetéjűek, akkor korábban csak 1 petezsákot kellett volna látni, nem?
Drukkolok a 2. babócának is, hogy beérje tesóbabát. Még van remény, ugye?

i.kata

Bellusk, Ladiva,
én is így gondolom, hogy legalább már többet láthatunk :lol:

i.kata

Egyenlőre biztosan nem tudott mondani a Tanár Úr. Két hét múlva okosabbak leszünk.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska,
akkor nagyon drukkolok!!!

i.kata

Zsuzska!
nagyon drukkolok, hogy második csöppség belehúzzon! Ellenkező esetben pedig drukkhegyek, hogy ne kelljen beavatkozni!!!! :)

Belluska!
igen nyugi van.... :D
dezsina

Zsuzska!
Remélem, hogy a másik kis csöppség fejlődése is jócskán megindul, vagy ha nem, akkor a természet megoldja ezt a dolgot magától, szorítok, hogy ne legyen beavatkozás.

Kata!
Jó kis vitaminkoktélt ettél, ezzel szinte kompletten megvan a reggeli-ebéd-vacsora :D Mindenesetre nyilvánvalóan sokat jelentett.
Vendég

Sziasztok csajok!

Kriszta!
Örülök, hogy ismét köztünk vagy!!! Hétvégére minden szépet és jót!!! :D :D :D

Zsuzska!
Remélem minden rendben lesz, és nem kell beavatkozás! :) Ha ott van a 2. babóca, biztos ő is felveszi a versenyt és felzárkózik tesókája mellé!!!!! Pihenj sokat!!!! Hajrá!!!!!! Babócáknak pocaksimik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

Kata!
Szuper, az erősebb teszt, várom nagyon az UH-t, hogy mit mondanak!!!! :lol: Hogy sikerült a ZH-d? :)
Mennek a pocaksimik !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

Dezsina!
Már csak kb. 18 óra és jöhet a teszt!!!!!! Tudod péntek 13, csak jót jelenthet!!!!!!!!!!! Kitartás! MILLIÓ babaragacs!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Wepe!
Kérted, hogy küldjek képet kutyimról, íme: (Nem kinevetni, ha kérhetem, mert a gazdi az, aki annyira pihent, hogy ilyen ruhákba öltözteti szegénykét!!!)

Kép Balettozni tanulok...

Fitie?!
Petike helyzete változatlan vagy sikerült egy kicsit odébb tornásznia magát? Megy a pocaksimi neki is!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

Belluska, te jó tündér!
Repítsd azt az időt, minél hamarabb!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Ladiva, Lilla, Salygabó, Bettem, Manó!!
Sziasztok!!! :lol:

Képzeljétek, úgy volt, hogy szabin leszek majdnem 2 hetet. Már annyira vártam, olyan jól jött volna most, hogy egy kicsit pihenjek és kikapcsoljak. Úgy volt, hogy holnap hazamegyünk pár napra vidékre. De sajnos a munka közbeszólt... Tegnap éjszakára berendeltek dolgozni és most várom a telefont, hogy szombat vagy vasárnap éjszaka, esetleg mindkettő mennek kell-e. Így lehet, hogy a hazaútnak is lőttek. Imádom a munkám!!! :? :x :? :x
Ilyenkor mondják, hogy ne legyek stresszes, csak nyugi. De hogyan???? Mindjárt felrobbanok!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Amúgy mindenkinek szép napot!!!!!!!!!!

Minnie

Ne álmodd az életet, hanem éld az álmaidat...

KépKép

Kép
minnie manó

Minnie, fantasztikus :lol: :lol: :lol:
Te varrod a ruháit ?
wepe

Minnie!
Nem is tudom mit mondjak!Hát iszonyú jót nevettem a kutyidon,de azért mert eszméletlen aranyos! :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:
Kata felkel megmutatom neki! :P :wink:
Írtad,hogy jó tündér,Kata(lányom) jutott eszembe,mert rendszeresen becézget és tündér is voltam már neki,úgyhogy ez így is van! :oops: :D
Persze már annyira várom a ti kezdéseteket is!!!!! :lol: :lol: :lol:

belluska

Zsuzska!
Szorítok, hogy vagy beinduljon a második babó is és utolérje a testvérkéjét, vagy pedig szívódjon fel, hogy ne kelljen műteni. Nekünk sajnos a 2. volt, de az már így a 8. héten nem is látszott, úgyhogy nektek van még esély, hátha...

Kata!
Szuper híreket hoztál, csak így tovább, erősödjenek azok a csíkok!!! A sulival hogy állsz? Ebben az évben végzel vagy van még éved hátra?

Dezsina!
Nagyon-nagyon szorítok Neked!!!

Minnie!
Nagyon irigykedek ám a kiskutyád miatt. Nekem is volt egy kiskutyám, de sajnos tavalyelőtt 18. évesen elaludt (na, mindjárt bőgök). Úgyhogy tényleg irigykedem, annyi szeretetet adnak ezek a kis élőlények, hogy csak imádni lehet Őket. A tiéd is nagyon aranyos, imádnivaló kiskutyus.

Ladiva-Wepe!
Mindjárt ti jöttök, addig szorítok, spontán hátha :P :P :P
Vendég

Wepe!
Sajnos nem én varrom, de már erősen gondolkozom rajta, hogy meg kellene próbálkozni vele! :D

Belluska!
Akkor tényleg igazam van!!!! :D :D

Lilla!
Tényleg rentgeteg szeretetet adnak, olyan édes, mikor elkezd puszilgani, imádja, ha visítok, minél hangosabban, ő annál jobban mászik ezerrel a fejemre... :lol: :lol: :lol:
Neked milyen kutyid volt? Nagyon szép kor a 18 év, én is azt szeretném, ha legalább olyan sokáig élni, ő most 19.-én lesz 9 hónapos. :lol:

Minnie

KépKép

Kép
minnie manó

Minnie,
én megláttam a képet és felnevettem, de nem mondom meg mit mondtam közben :lol: :lol: Voltál már vele így sétálni? Amúgy én télapó ruhát akartam nekik venni, csak sajnáltam arra az egy alkalomra a pénzt.
Amúgy nagyon helyes, és mulatságos :lol:
A zh-m nem lett valami fényes, de most nem idegeskedem ezen. Olyan nyugalom szállt meg, mint még soha.

Ladiva,
ne is mondd. Ráadásul a Cvitamin a magnézium és a gravida mind óriási. Rosszul vagyok tőlük, amikor le kell nyelni.

Lilla,
már csak ez a félév van a suliban, de az őszi félév az gyakorlat, aztán januárban államvizsga. Szóval mire papírom lesz, az még 1 év.

i.kata

Kata!

Konkrétan ebben a ruhában még nem vittem sétálni, van neki pulcsija, kötött kardigánja, mellénye, azokat szoktam ráadni. De a séta nálunk nem igazán séta, nem igazán szeret sétálni, mármint 4 lábon és nagyon fázós is... Ha ölbe visszük vagy a táskájába, azt imádja! :lol: Lassan, ha jön a jó idő, próbáljuk sétára szoktatni, nagyon szeret szaladgálni, de a pórazzal még hadilábon áll!!! Egyébként általába mindig magunkkal visszük mindenhova, igaz, az utóbbi időbe több helyen szóltak, hogy kutyát tilos bevinni. Nem is értem, kit zavar egy ekkora kutya, pláne, ha táskában van?! Egyébként ha kutyát tilos, lovat, macskát stb., miért nem??? Arra gondoltam, veszek egy patkányt és besétálok vele az egyik ilyen áruházba?!?!?! Na, jó ötlet???? :lol: :lol: :lol:

Felhívtak! Szombaton éjjel dolgoznom kell, a vasárnap még 50%... :x :x :x :x :x :x :x

KépKép

Kép
minnie manó

Minnie,
az enyémeknek is van ruhájuk, de csak meleg rucik, mert ők is elég fázósak, bár nagyobb a bundájuk, mint a tiédnek.
Én sem értem itthon miért nem lehet bevinni kutyákat sehová. Külföldön szinte mindenhova lehet vinni, még étterembe is. Mi is mindig utaztatjuk a feneküket és Ausztriában egy autópálya melletti étterembe bevittük őket és még vizes tálat is hoztak nekik. Itthon még fejlődnie kell ennek a kultúrának is.

Mit dolgozol, hogy ilyenkor szólnak és ráadásul éjjel?

i.kata

Dezsina,
már csak pár óra :lol: :wink:

i.kata

Minnie!
Hát nem irigyellek a munkád miatt,hogy így kell járni! :?

Dezsina!
Reméljük holnap teszel róla,hogy gyönyörű napunk legyen!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Izgulok nagyon!De tuti a siker!!!!!! :wink:

Hát akkor jó éjt lányok egy gyönyörű szép holnapi nap reményében!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

belluska

Sziasztok!
Nagyon szép hétvégét nektek!!
Pocaksimiket, drukkokat küldök mindenkinek.
Dezsia
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Pihenjetek, izgalmas jövő hetünk lesz :lol: :lol:
Vendég

Jó reggelt!

Kriszta,
jó pihenést és kikapcsolódást!
pusszillak!

Dezsina,
gyere már a hírekkel, tűkön ülök... :roll:

i.kata

Dezsina!
Várunk nagyon!!!!!!

Jó reggelt mindenkinek lányok!!!! :lol:

belluska

Sziasztok,

Dezsina, gyere !!!!!
wepe

Sziasztok!

látom nagyon vártatok! Olyan aranyosak vagytok mindannyian, hogy ennyire drukkoltatok!
negativ lett totál. még kicsit magam alatt vagyok... mondjuk 1-2 percig (mert úgy fáj már a fejem, hogy legkésőbb reggelre megjön) aztán már nagyon nagyon várom, hogy megjöjjön, mert az uramak mondtam, hogy a kövi ciklusban kexelünk, mint a nyulak... :D Spontáskodásra kell adjuk a fejünket. Mert hát nem lehet, hogy ne legyen közös gyerekünk!!!!
A drukkok kellenek továbbra is...
10 kor telefonálok az intézetbe, (bár már túl lennék rajta) aztán hajrá új ciklus :!:
terveim: spontánkodás, esetleg nyáron megejtünk egy inszemet, hátha bejön, majd jöhet az utolsó lombik. Aztán itt a vége. Vagy lesz gyerek vagy nem :roll: :? 8) De inkább legyen :wink:
dezsina

Dezsina,
Kép

i.kata

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?