Új privát üzeneted érkezett!

Jó éjt!

Kép
melike

-------------
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.05 09:29-kor.
pironya

Sziasztok!
Piri,,Csongi miatt kukkoltam be. Tudtam,tudtam lyuhhhhéééééééééééé.
Mosmár nyugodj meg,kérlek!!!!! :D

Kata&Milán

oszman777

PIRI NEKEM IS DÁVID NYOMTA EL.DE MINDEN MÁS JÓ CSAK EZ NEM JÖTT RENDBE AZ ÚJRAINDÍTÁSSAL.EGYSZERŰEN NEM ÉRTEM

NA MEGNÉZEM A VIDEÓT :lol:
barika2008

TUDTAM,HOGY NEM FOGOM TUDNI MEGNYITNI :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
barika2008

D. Bogi! Babuli voltam most Wasabi vagyok!

Barikám! Vittek a zártosztályra csak hát Én itt kezdtem a pályafutásomat és itt is fogom befejezni! :D
Nem érzem úgy hogy zártosztályra kéne mennem!

Piri! Örülök, hogy Csongival minden rendben van!

Kép
wasabi

sziasztok!jó rggelt!!

wasabi...ok te tudod!!idegen emberek régi keret a monitoron...jobb mint a régi barátaid és az új keret a monitorodon :lol:
akkor most ki a hűséges?????
barika2008

mondjuk megmondom őszintén én is szeretek beszélgetni bárkivel.majdnem írtam a nyáriba,de ennyi helyre már tényleg nem megy
barika2008

óóó babuli!!és ráadásul még hiányzol is nekik!!!
engem nem zavarsz de szerintem ott e helyed velük a zárton!!
barika2008

Bari! Inkább írok ide mert Nekem sosem volt bajom azzal, hogy idegenek is olvasnak! Nem kell kiteregetni a piszkos szennyest ha valaki nem akarja, hogy más is olvassa!
Szerintem az nem hűség kérdése, hogy azért indítunk egy új topikot mert egy két embert nem látunk szívesen! Én mindenkit kedveltem a topikban ezért nem fogok máshova írni!
De inkább hagyjuk az egészet!
Ha szerinted Én vagyok a hűtlen akkor nincs miről beszélgetnünk! Más nézeteket vallunk!

Kép
wasabi

Akinek hiányzom az jöjjön vissza és akkor tudunk beszélgetni ennyi!

Kép
wasabi

Sziasztok, Jó Reggelt!

Piri: nagyon örülök hogy minden okés, és végre megnyugodtál!!! :lol: :lol: :lol:

Én nem tudom megnézni a videót amit felraktál! :cry: :cry:

Ma megyünk tanácsadásra, remélem nem szedünk össze megint valami nyavalya kórságot! :oops:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

----------
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.05 09:29-kor.
pironya

-----------
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.05 09:30-kor.
pironya

Tyűűűűű Piri, nem tudom megnyitni, de megnéztem a videóidat. A lépcsőset akarod mutatni?
Nagyon komoly Csongi, azta, el vagyok ájulva! Nagyon ügyes!!!!

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

-----------
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.05 09:31-kor.
pironya

Gratula neki, nagyon ügyes! Eszméletlen hogyan fejlődnek napról napra!

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Pironya: ment pü!
bszilvi25

Bent vagy Piri anya tanyán,be engedtelek,hozzad Csongit is!!!!!!!!!

Kata&Milán

oszman777

ÉN NAGYON SZÉGYELEM DE MÉG NAGYON HÜLYE VAGYOK A ZÁRTOSZTÁLYHOZ :lol: :lol: :lol: :lol:
BEVALLOM A KULCSOMAT SEM HASZNÁLTAM MÉG...DE KATA A PENGE Ő MINDENT TUD..LÉCCI,HOZZÁ FORDULJATOK MINDENNEL MERT ÉN BÉNA VAGYOK
barika2008

Sziasztok!

Ti be tudtok lépni az anyatanyára? Én nem, tegnap is szarakodott, ma meg abszolút nem tudok belépni! :cry: :cry: :cry: próbálgatom!

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Sziasztok!

Én sem tudok belépni, de úgy érzem, felesleges is :cry: Tegnap este szembesűltem azzal a ténnyel,hogy ha nem vagyok itthon, este mikor hazaértem, az volt a legelső, hogy megnézzem mit írtatok, és rohadt idegesítő volt, hogy majdnem 1 órát vett igénybe, hogy visszaolvassak :cry: :cry: Ezt nem tudom így csinálni..... Örűltem, hogy hazaestem, és Kristóf még ébren volt, ha még nekiállok írogatni, akkor már csak azt láttam volna, hogy milyen édesen alszik....
Szóval szerintem én csak hétvégén fogok menni az anyatanyára, akkor leülök és visszaolvasok 1 hetet. Legalább lesz hétvégi olvasnivalóm :wink: :wink: De ígérem, jelentkezni fogok, nem lesztek elfelejtve :wink: Szóval mindenkinek nagyon boldog babázást kívánok, és egy nagyon hasznos és jó tanács, bár tudom, hoigy most egy ösztönről irok.... de

Tegnap mielőtt elindultam dolgozni, átöleltem Kristófot, és potyogtak a könnyeim, hogy el kell mennem dolgozni :cry: :cry: :cry: még el sem indultam, de már annyira hiányzott..... magamba szívtam az illatát és magammal vittem a mosolyát a munkehelyemre...... szörnyű érzés volt lányok, szóval amennyit csak tudtok és tehetitek legyetek a kicsi Manókkal és élvezzétek ki az összes együtt eltöltött másodperceket is, hisz amit most kihagytok, azt soha nem fogjátok tudni bepótolni, az élet már nem fogja nektek visszaadni......
Bocsánat,ha nagyon csöpögős lettem, de kicsit depis hangulatba kerűltem ezmiatt tegnap.......
Már elhatároztam, hogy nem érdekel mekkora szarban leszünk nyárra, inkább én egy falat kaját sem fogok enni és még azt a napi 1 kávémat sem fogom elfogyasztani, de nem fogok dolgozni járni, mert Kristóffal szeretném tölteni az egyetlen és utolsó nyarunkat, amit még háborítatlanul egymással tölthetünk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bluebox

Szia drága Márti!

Azért ne hagyj el minket, Én személy szerint annak is örülök ha visszaolvasás nélkül csak bekeletkezel hogy hello itt vagyok, ez és ez történt! D itt is találkozhatunk, itt tuti könnyű lesz visszaolvasnod!

Szörnyű lehet ez az érzés hogy dolgoznod kell menni, Én nem tudom igaz, de ha abból indulok ki hogy ha épp úgy megyünk vásárolni hogy itthon hagyjuk Őket, mert ugye ez nekünk is és nekik is jobb, Nekem már akkor szörnyű lelkiismeret furdalásom van, és nagyon hiányoznak ahogy elindulunk! Viszont ha most megszokja hogy anya néha elmegy akkor nem lesz gond majd a bölcsivel, és ovival sem, talán, nézzük a jó oldalát!
Kívánom hogy minden rendben legyen a nyáron, és együtt tölthessétek, boldogságban, gondok nélkül!

Én is most tudtam meg hogy április 20-24-ig lesz beíratás az oviba, hát nem tudom hogy fogom viselni hogy Vikim nincs itthon. De neki nagyon szüksége van rá ezt be kell látnom. Tegnap is olyan lelkesen jött velünk a tanácsadásra, hogy majd tud játszani gyerekekkel, de pechje volt, mert csak ici pici babák voltak, nem volt játszópajtás. Mondjuk nem esett kétségbe, odacsapódott egy anyikához, és azzal kezdett beszélgetni! :lol:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Márti!

Nagyon sajnálom, hogy ezt át kellett élned. Nagyon nehéz helyzetben vagy most. :cry: És hát igen, be kell látni, hogy a net előtt töltött időt máshonnan nem tudod elvenni, mint a gyerkőctől. Mert ha mindent együtt csináltok, akkor még a házimunka is közös program :wink: Ezzel sokan nem értenek együtt, de én megértelek. Pussz!

Brigi

Kép

Kép
hékás

Azért ne csináljunk lelkiismeret furdalást neki, egy kismamának aki mondjuk a nap nagyobb részét egyedül tölti a csemetéivel, jó hogyha szólhat valakihez, írhat valamiről, megoszthat örömöt, bánatot a párján kívül mással is. Attól nem sérül a gyerek ha naponta 2-3x 5 percet leülsz a gép elé, vagy épp elmész a fodrászhoz, vagy lemész tornázni, vagy elmész egyet akárhova. Ha jól emlékszem beszéltünk már erről és Brigi Te írtad hogy neked is szükséged van gyerek nélkül eltölteni pár órát, csak magaddal törődni. Ezzel nincs is semmi gond!Lehet hogy Mártinak ez volt a szükséges kikapcsolódás. Úgyhogy nem feladni, jönni és írni! :wink: :wink: Azért vagyunk itt is! Látod mindenki be be kukkant azért! :wink: :lol:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Örűlök, hogy reagáltatok :wink: :wink: Igen, eszembejutott az is, hogy legalább ha most megszokja, hogy "időnként" eltűnök, akkor nem lesz nagyobb probléma a bölcsibe való beilleszkedéssel sem, de én most kicsit, (nem kicsit) egoista vagyok, és azt vettem előtérbe, hogy nekem most nagoyn hiányzik a kispöcsö, ha itt hagyom :cry: :cry: És az is tény, hogy tényleg szükségem van nekem is és mindenkinek egy kis kikapcsolódásra, a Picik nélkűl, hisz időelőtt bekattanunk, ha nem történik valami. Tény, hogy erre volt és még a jelenben is szükségem van, hogy valakihez beszéljek "emberi" nyelven és elmondhassam a a bánatomat, illetve örömömet :wink: Ezért hálás vagyok nektek, higyjétek el, és köszönöm. Csak szar dolog úgy becsöppeni egy topicba, hogy azt sem tudom, hol kezdjem el..... visszaolvasni, vagy inkább gyorsan leírni, hogy velünk mi történt......
Ha az utóbbit választom, akkor egy idő után úgy néz ki a dolog, hogy (na ez is csak magáról tud írni, de nem érdekli, hogy a többiekkel mi van) szóval nem akarom senkiben kiváltani ezt az érzést, ezért osztottam meg Veletek a problémámat, nem síratni akarom magam, hogy mekkora szarban vagyunk, (hisz szerintem itt a baba tagok 70-80 százaléka hasonló helyzetben van mint én)
Szóval, 100 szónak is 1 a vége, jövök, amint tudok, sietek és olvasok, írogatok szorgalmasan :lol: :lol:
bluebox

Márti hidd el senki sem fog megszólni azért hogy csak magatokról írsz, hiszen tudjuk hogy dolgozol és nem tudsz órákig visszaolvasni, főleg ha nincs is értelme, mert tök baromságokat irkálunk! :wink: :wink: :lol: :lol: Én mindenki nevében merem mondani hogy gyere bátran, nagyon várunk, akár itt akár ott.
Tudod mit? Ha valami fontos dologról beszélgetünk, vagy valaki olyat kérdez, mint pl tegnap hogy leírtuk a babáink étlapját, akkor azokat a kérdéseket elküldöm Neked priviben! :lol: :lol: :lol:
Így reagálhatsz is majd anélkül hogy vissza kelljen olvasnod! :wink:

Brigi Veletek mi újság? Hogy vagytok? Tesó útban van már? Kilók? Ha van pár szabad perced írj pár sort!

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

,,,,,,,,,,
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.05 09:32-kor.
pironya

Hello Pironya!

Jól van akkor már 3-an vagyunk! De csodálom hogy a többiek még nem írtak ide! Vagy Ők be tudnak lépni??

Örülök hogy kialudtad a depit! :wink: :lol:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

én sem tudok belépni de ma én vagyok depis...úgyhogy jövök ha kihevertem :lol: :twisted:
barika2008

Történt valami Bari?? Ki vele!

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

majd a zárton,ha még bejutunk egyáltalán :twisted:
barika2008

Na ilyen az Én formám, a csajszi akitől vettem a járássegítőt kórházban van, most hívtam hogy mizu, miért nem jelentkezik e-mailben. Grr pedig már annyira akarom! :? :oops: :roll: :lol: :lol: :lol:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

MÁRTI!!
ÉN TISZTELLEK,BECSÜLLEK,ÉS MEG ÉRTELEK TÉGED.
FEL A FEJJEL :D ,
HOZZÁNK MINDIG JÖHETSZ!!!! GONDDAL,ÖRÖMMEL.

PUSZA

Kata&Milán

oszman777

uHH,DE LÉGY MEG ÉRTÉSSEL ANNA.

Kata&Milán

oszman777

Szia Kata, Te sem bírsz belépni??

Persze semmi gond, megértem, nem vagyok mérges, dehogyis! Addig megnézegetem mit árul még, láttam nála ruhákat is, Vikire valót! Nagyon aranyos hangja volt!

Csak annyira be voltam már sózva érte! :lol: :lol: :lol: :lol:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Csajszik Kata :lol: :lol: Nagyon köszönöm!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rohanok dolgozóba :cry:
Este jövök :wink:

BARIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII MI A GOND????????????????????????????????????????
bluebox

Én sem birok belépni!!
De sebaj. Mert az urak ki mentek a kertbe Mamáék,én meg takaritok!!!!
Most hivott Apa,meg etette Milánt most lerakta aludni.
Majd délután jönnek.

Kata&Milán

oszman777

Én is jövök megyek pakolászok.

Kata Te már megint takarítasz??

Készülünk ki a keri elé a vonathoz, de egyik pillanatban szakad, a másikban hét ágra süt a nap! :evil: :evil: De sebaj a babakocsira van esővédő, meg viszünk esernyőt!

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

,,,,,,,,,,,,,
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.05 09:32-kor.
pironya

Sziasztok!

én is próbálgattam, próbálgattam, és eszembe sem jutott, hogy ide is írhatok (írtok) :oops: :oops: :oops:
de jött a felismerés.
most lefektettem Mercit, bezártam kint a kaput, mert csapdosta a szél.... :twisted: :twisted: Após be nem zárná, ááááááá
Márti: fel a fejjel! Te még így is erős vagy! amint ezt már vagy jópárszor leírtam, én még fél órára sem mentem el Merci mellől. (tudom, hogy ez sem jó)
ebből kifolyólag szerintem nekünk lesz a legnehezebb a bölcsi :cry:
már most sírva tudnék fakadni, ha belegondolok.....
és ahogy Anna is megírta, jösz és írsz magatokról, és olvasol ha tudsz és akarsz. Rólad mindenki tudja, hogy nem az a :
[quote]( írta:na ez is csak magáról tud írni, de nem érdekli, hogy a többiekkel mi van)
típus vagy! (persze olyanok is akadnak, de nem Te)

Bari: mi a bja? már nagyon várom, hogy beléphessek, hogy elmeséld!!!!
Ja? én reggel 7-kor még tudtam írni oda, Ildi is.
Merci ma nem éjjel kelt fel, hanem 6:30-kor! ez is haladás. Az meg más kérdés, hogy nem aludt vissza.......
bszilvi25

Igen Anna takaritok! el sem hiszed hogy itt a panelbe egy pár nap és hogy ellepi a lakást a por. :shock: :shock: :shock: Hihetetlen..
Már arra gondoltam a felettünk lévő szorja le ránk,áhh de nem :wink: :wink:

hangosan szól a zene,BULI van!!!és megy a fel mosó..ezerrel,a kenyér sütő,és a mosógép is :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Pá-pá mentem.

jahhh Mit főztél vacsira Piri???

Kata&Milán

oszman777

sziasztok!

Márti: nagyon sajnálom! Én is voltam a bölcsibe érdeklődni a beiratásról és már attól majdnem elbőgtem magam, hogy a vezetőnő elkezdte mondani, hogy hogyan megy a beszoktatás! Azért majd jelentkezz itt is a babán, meg MSN-en is, hogy mi is tudjunk rólad!

Piri: örülök, hogy Csongi jól van!

Anna: szeptembertől akkor Viki ovis lesz?

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

.........
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.05 09:33-kor.
pironya

Nahhh akkor bölcsit fogok nyitni :lol:

Kata&Milán

oszman777

--------
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.05 09:33-kor.
pironya

Ezt hallotátok!??????? :shock: :shock: :shock:
Hír tv hírcsíkján volt olvasható: 2010-től a gyedet 1, a gyest 2 évig akarja adni a kormány. Normálisak ezek?

Kata&Milán

oszman777

..................
pironya

na ja, ha lesz hely, hogy berakd a gyereked!

nekem nem nyitja meg :(
bszilvi25

Megjöttünk a nagy sétából, hát buzi egy szél van itt, egészen megfájdult a fülem, komolyan! Jó lesz ha összeszedek valami fülgyulladást!

Szilvi: áruld el a titkot kérlek, Levi megint 4 x kel kb 3 napja, már kivagyok! Lehet megutáltok ezért de nagyon azon töröm a fejem hogy elválasztom, mert csak a cici miatt kel megszokásból tutira nem éhes. Komolyan lassan mint egy újszülött 3 óránként cicizik éjjel! :oops:
Hétvégén erőt veszek magamon és kiteszem a szobájába aludni, aztán meglátjuk meddig bírom hallgatni a sírást!
Tudom hogy nincs titok, az egyik gyerek ilyen a másik olyan, Vikim átaludta pár hetes korától, Levim nem, igaz a körülmények is mások, hát valahogy meg kell oldanom! :cry:
Nappal amúgy semmi gond nincs, minden úgy mint a nagykönyvben, most is bejöttünk,letettem a helyére, egy hang nélkül 2 perc múlva már aludt is!

Kata: már régen nem nevezhetőek normálisnak!!! Igaz engem már nem érint a téma! :wink: De lassan kihalunk, mert ki mer így gyereket vállalni?? Főleg hogy a bölcsik is telítettek, be sem veszik Őket!

Andóca: bizony Viki ovis lesz! Már nagyon várja ha szóba hozom egyből mondja hogy:most megyünk? Baromira igényli a társaságot! Hát mint az anyja! :lol:

Piri: Nekem sem nyitja meg megint! Csak a bejelentkező oldal jön be, nem egyből a videó! :cry:

Van már tanya, megyek oda! :lol:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?