Új privát üzeneted érkezett!

Márti: Remélem nem lesz komoly baj Ágival és gyorsan rendbe jön.
Szegénynek sokat kell szenvednie. Sok+++++

Itt mindjárt eszembe jutott az én szülésem, amit még le sem írtam Neketek, de valahogy még rágondolni is rossz, még mindig.
Csak egy kis szösszenet belőle, hogy császármetszésnél az altató orvos rosszul számolta ki a dózist, így sikerült felébrednem már a vágásnál. Innentől kezdve azt hittem nem élem túl, nem kívánom az ellenségeimnek sem. A pláne az egészben, hogy nem vették észre, hogy fent vagyok.
Kérdésem, hol állt az altatós, ha nem a fejemnél,!!? :evil:

Kép
Kép
noni78

Látom,megint előke a téma,ezt már rég megígértem Nektek,én erre esküszöm,szuper!
http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =1&whid=25

Márti
borossné becz márta

Minyu, ha tudsz írjál légyszi...
Remélem nincs semmi baj.

Kép
Kép
noni78

Márti,
Én is ezt az előkét néztem ki, csak el kéne jutnom a Brendonba :) de már van járgány,szóval már csak az útvonalat kéne valahogy összetennem (bár tegnap rendelt a Drágám nekem ajándékba egy GPS-t, ami elvileg holnapra itt is van) és akkor irány ;) Én annyira nem ismerem Pestet, és magam még elfurikáznék, ha eltévedek sebaj, de gyerekkel...

Netti,
Tök jó a jelmez! :) Édes a lánykád is!

Noni,
Ez SZÖRNYŰŰŰŰŰ!!!!!!! :shock: :shock: :shock: :(

KépKép
KépKép
gabolino

Megjöttünk a dokinénitől és megebédeltünk. Most pedig édesen alszik kint a teraszon, így van egy kis időm, mert nincs kedvem semmit sem csinálni (pedig volna mit! :oops: )
Szóval a mult heti mérésekkel összhangban 7860 gr és 71,5 cm. 45,5-es buksija van, amire doktornő elmosolyodott, hogy szép nagy fejecskéje van. Miért??? Ez nagy???
A cicijével egy vonalban van két kis gödröcske (mindkét oldalon 1-1). Nem tudtam mire vélni. Azt mondja a doktornő, hogy azok olyan cici-kezdemények, mint a malacnál pl. :shock: :lol: :roll: , de nem kell tőle megijedni, mert ezek el fognak múlni. Lányos anyukák!!! Van másnak is ilyen???
Folyton a mászásról-kúszásról faggatnak! :? Annácskámnak még esze ágában sincs se kúszni, se mászni! Nagyon jól elvan ő ott, ahol van! :lol: :wink: Hiába rakom én a földre és teszem messzire tőle a játékokat, úgy látszik olvasta multkor, hogy Monee Ákoskája rákiabálással próbálkozik, hát Anna is hasonlóval próbálkozik azóta. Most már arra is lusta, hogy a pokróccal odahúzkodja.

Márti!
Szorítok a barátnődnek!
Én sem mérem már régen, hogy Anna mennyit szopizik. Valószínűleg már én is a zümiket kergetném az aggódástól! :lol: Egyszerűen érzem, hogy már csak a tejci nem elég. Anna sokat is sír, bár nem tudom mindig, hogy miért, de azt azért látom, hogy általában nem azért, mert éhes. Amikor van elég tej, akkor szép nyugodtan szopizik és viszonylag sokáig, ha pedig kevés, akkor rám akar mászni, tép, húz, harap :shock: :? és egyéb nyalánkságok! Napközben már kap tejpépet, bébiételt és gyümölcsöt is. Mindet nagyon szereti, nem válogatós. A finomfőzeléket és az őszibarackos pulykahúst nem eszi meg. És borzasztóan szeret enni! :D Közben jókat szokott kacagni és sikongatni. :D

Noni!
Nem semmi...!!! :shock: Én hasonló dolgok miatt nem írtam szüléstörténetet! Az egészben csak annyi jó volt, hogy megszületett Annácska és persze, hogy a családom mellettem volt!

Kép
Kép
konan

Sziasztok!

Hoztam nektek kisregényt. :twisted:

Noni: nagyon aranyos a göndör Fanni, Misike oroszlános szerkója meg nagyon tetszik! :) Én is szivesen olvasnék többet rólad, ha lehet. Basszus ez nem semmi, hogy nem vették észre, hogy fent vagy. :shock:

Sziszi: még jó, hogy otthon voltál, és nem lett nagyobb baj. Fiaidnak köszönjük a hóvirágot :) Nagyon helyes egyébként mind a kettő :) Meg a félévesed is aranyos.

Eszike: remélem lassan elmúlik nálatok is ez a fránya nátha! Csúcsos popsi tündéri lehet!

Minyu: ezt még olvasni is rossz volt, mielőbbi jobbulást Nándinak!

Humanka: örülök, hogy minden rendben veletek!

Bejci: Zalánnak is van már két nagyon pici anyajegye. De mivel nekem és páromnak is sok van valószínűleg lesz még neki bőven. Bius nagyon ügyes! Pulzusod :(:( Remélem minél hamarabb kiderül mi a gond, és rendbe jössz!

Minden félévesünknek boldog felediket!

A.m: jól néz ki Gyuszi az etetőszékbe.! Mintha várná a kaját :)

Rekaorsi: na, még egy elveszett bárány :D Jó, hogy jöttél! Nagyon aranyosak a gyerkőceid, de az alapján, amit leírtál kezdem felkötni a gatyámat, mert kis korkülönbséggel szeretnénk tesókat majd :D

Realdream: te gyerkőcöd is nő a képek alapján, mintha húznák :) Én hízókúrázni fogok (nem megverni érte) biztam benne, hogy marad rajtam pár kiló, mert nekem speciel jól jönne, de nem :( Megint kezdek girnyó lenni, hiába eszek.

Ági: Zalán is ugyanitt tart, mint Dávid, hogy nem forog hátáról a hsára. Az oldaláig eljut, egy kicsit próbálkozik, majd hanyatt fekve megoldja, hogy eljusson a kinézett játékig. Nem is szeret hason lenni, max 10 percet tölt úgy, aztán fordul vissza hátra. Kivétel az alvás, mert aludni viszont csak hason.

Szeder: esküvő? :D Nagy gratula tőlem is! :D

Lanta: tündériek a lányaid, jobbulást Kornéliának!

Blúmi: Az ilyen okos megjegyzéseket (miért nem adsz cumit) egyik füleden be, másikon ki. :) Az én gyerekem cumis, mégse kapja meg azonnal egy kis nyekergésre. Sőt csak aludni kapja meg, és nagy ritkán útközben. Ha egyéb okból ordít, akkor inkább az okot próbálom megszüntetni. Én már vittem úgy Zalánt, hogy egyedül voltam vele, mondjuk ő az anyós ülésen volt a hordozójában, mivel nincs légzsák.

Starlark: Neked is jobbulást! Én most tértem vissza a textilpelus a fej alához, mert Zalán úgy alszik el, hogy mindkét kezével markolászgatnia kell valamit. Na most az egyik kezében van a nyula, a másikban meg a textil pelus :D

Csehiék Lucájának jobbulást!

Gwini: Lalunak és Neked is jobbulást!

Gabolino: uszis képek nagyon tetszenek :D A hasszerkezete meg nem egyszerű Andorodnak, látszik, hogy nem éhezik :D Ördögi vigyor nem semmi :D

Monee: tápegység szerelős képen nagyon jót nevettem :D Nekünk fényképezőgép szerelős képünk van :D Gyökerek: szerintem az, hogy a gyerekeinknek milyen gyökerei lesznek, elsősorban rajtunk múlik, a szülőkön. Ha a szűk családi körben megszokja, hogy meg vannak ünnepelve a névnapok-szülinapok, akkor ezt szokja meg. Nálunk igy van most: mi megtartjuk (párom+ mostmár Zalán + én) az ünnepeket az adott ünnephez legközelebb eső hétvégén. Nagyszülőkkel egyéb rokonokkal pedig néhány havonta összevonva Mondjuk elég nagy család van, igy ha egyesével tartanánk, néha hetente találkozhatnánk, és nem lakunk egymáshoz túl közel. Nőnap miatt én bizony orvul elszoktam ejteni egy megjegyzést az uramnak, néhány nappal hamarabb, ugyanis erősen hadilábon áll a dátumokkal :)

Betti: jó hogy jöttél :)

Anyoooka: nektek is jobbulást! Nagyon komoly a telefonos kép :D

Márti: apátlanság :((( Barátnődnek mennek a drukkok, hogy rendben legyen +++++++ Én is elkezdtem tavaszi nagy takaritani, de nagyon nincs kedvem...

Holka: Boldog névnapot!

Netti: jobbulást! Aliz nagyon helyes a ruhácskájában, a fiadnak meg jó a jelmeze :D

Rólunk: Zalán jól van, tegnap megkapta az utolsó kötelezőt meg a 3. Prevenart. Én is gyógyuló félben vagyok, elkezdtem kitakaritani a házat, csak kicsit lassan haladok vele. Hoztam egy fotót tegnap reggeéről, én a gyerkőcöt eredetileg az ágy végétől fél méternyire hagytam, hason fekve :D

Kép

Kép
kistiggrincs

Legalább az előző oldalt valamelyest végigolvastam:

Blúmi!
Annának sem kell a cumi, sem a cumisüveg! Nem is erőltetem! (Pár nekem is sokan tanácsolták, hogy könnyebb dolgom lenne… :roll: )

Gabolino!
Ördögi vigyor! Nagyon jóóó!!! :D

Gwini!
Lalu jobban van már???

Anyooka!
Ádámnak is jobbulást kívánok! Nagyon ari-pasi a képeken!!! :D

Starlark!
Mi sem teszünk már Anna feje alá pelust. Sőt! Vasaláskor tűnt fel, hogy már csak 1-2 vasalnivaló pelus van a régebbi 8-10 helyett!
Jobbulást a családnak!
A tél lemondását támogatom!!! :D :wink:

Szeder!
Kitartás!!! Előbb utóbb lesz időd is! Ami aztán majd jól elfogy! 8) Én is folyton időhiánnyal küzdök.

Netti!
Nagyon klassz a jelmez! Én sosem voltam ilyen kreatív! Alíz pedig nagyon tündéri ebben a virágos ruciban! :D

A.m.!
Mini Gyuszi……! :D :P :D Háááát!!! Olyan édes nagyfiúúúú!!! (Annának is tetszik nagyon! :wink: )

Hbetti!
És mit ellenőrzött az APEKKK? Hogy meg van-e a ház másik része??? :twisted:
Hajrááá torna!!!

Minyu???

Tiggrincs!
Zalán milyen édesen-huncutul tud mosolyogni!!! :D

Kép
Kép
konan

A.m: hát ez a séró??!! Mindig olyan jót mosolygok amikor meglátom Minike 100feléálló séróját! Tiszta vagány!

Starlak: Noncsi örökmozgásának köszönhetően pelus az már nincs a feje alatt. Mert az egész lepedőt bepelusozhatnám... Egész éjjel változtatja a pozícióját. Noémi még soha nem aludt úgy el ahogy én leraktam. Tényleg egy örökmozgó! Ennek köszönhetően a lepedőt örökké cserélem. Éjjel kiborogatja a teát, meg azért még bukizik is néha.

Na csináltam egy csucsosseggű képet! Távolabbról nem tudtam fényképezni, mert akkor át kellett volna kéretőznöm a szomszédba!

Kép
Vendég

Konan: nagyon sajnálom az éjszakáitokat, meg a sok sírást! Arra még nem gondoltál, hogy valamennyi tápszert adj Annának? Én is ódzkodtam tőle nagyon-nagyon sokáig, de 5.5 hónap "szenvedés" után úgy döntöttem kipróbálom, hátha... És hidd el jobb lett mindkettőnknek. Éjjel 1-szer kell csak etetni Noémit, többször szinte fel sem ébred. (na jó vannak kivételek) Előtte meg másfél-2 óránként keltünk. És hiába szoptattam meg, nem akart aludni, csak nyüglődött. Kérlek, próbáld meg (ha elfogadja a cumisüveget) legalább az esti utolsó etetésnél, hidd el jobb lesz. És Te is tudsz pihenni. Mert azért fél év az fél év. Engem is nagyon megviselt a sok nemalvás, még most is úgy nézek ki, mint akit kupánvertek, pedig már 2 hete tudok aludni 4-5 órákat egyben...

Márta: gondolok a barátnődre, mennek neki a drukkok! Én ezt nem értem... miért engedik megszülni az ilyen nagy babákat ilyen testalkattal??? Valamilyen szinten ezt felelőtlenségnek érzem. Most, hogy írtad, örökké ez jár a fejemben!

Netti: Alíz a képen egy igazi HÖLGY!

Noni: Brrrr, ez tényleg szörnyű! Az ilyenektől feláll a hátamon a nem létező szőr! Azt hinné az ember, hogy ilyen csak a filmekben van!
Vendég

Noémi így használja a hintáját, még ebben is képes megfordulni!

Kép

Mégegyszer köszönjük a dícséreteket...olyan boldog vagyok, hogy ilyen jól haladunk a mozgolódással!
Vendég

Sziasztok!
Köszi a jelmez dícséreteket! :oops: Az autót apával ketten gyártottuk! Balázs annyira féltette, hogy a felvonulás után haza kellett hoznom (a felvonulást megnézhették a szülők is, utána a buli már zártkörű volt).

A.m., nagyon jó ez a játék az autóban. Hol vettétek? Gyuszika nagyon aranyos! Az a sérÓ!!!!

Betti, minek megy ki az APEH? Gondolom, hogy megnézzék, reális áron "vetted-e" meg a ház felét...

Konan, tejci nálunk is csökkenőben van.... de remélem azért kitart még egy jó darabig! Cici feszesség meg már régóta nincs. Az esti tejpépezés sokat segített, hogy Alíz újra átaludja (hajnalig) az éjszakát. Délben pedig nemrég (2 hete) kezdtük az ízek kóstolgatását.

Márti, drukkolok a barátnődnek!! Én is nagyon "paráztam" Balázsnál, mert hihetetlenül nagy baba volt elsőre, de szerencsére nálunk nem történt semmi baj...

Gabolino, nálunk szinte folyamatosan fúj a szél, úgyhogy esélyünk sincs kimenni. Dokinéni mára engedélyezett volna nekem 20 perc levegőzést, de csak ha nincs szél.... már 2 hete be vagyok zárva!!! :(
De nézd a jó oldalát az elmaradt sétának: mennyi mindennel végeztél bent és még fórumozni is tudsz! :D Eszterházy torta!? Húú, jó bátor vagy! Képet kérünk róla, ha elkészül!!!

Tigrincs, látom Zalán nagy kópé! :D

Eszike, ez a csúcsos popó!!! :D Nagyon aranyos!

Autózás: ha egyedül megyek Alízzal, akkor ő hátul van, mert nem tudom kikapcsolni a légzsákot. Amíg pici volt, előfordult, hogy sírdogált, de mostmár nincs gond. A hordozójára mindig szerelek fel játékot.
Ha családilag megyünk hosszabb útra, akkor én ülök a kisasszonnyal hátul és Balázs elől gyerekülésben. Így mindkét gyerek jobban viseli az utazást (az más kérdés, hogy én nem szeretek hátul ülni :? )

Na, megyek mert ébred. Ma mindenkinél össze-vissza alszanak a picurok vagy csak nálunk!?!? :shock:

Kép
Kép
netti77

Netti: nálunk is össze-vissza alvás van! Délelőtt tiszta nyügi volt Noncsi, már leragadtak a szemei az álmosságtól, de nem nagyon tudott elaludni. Most meg már 1.5 órája alszik!
Vendég

Eszike!

Privi ment!

Márti
borossné becz márta

[quote][/quote] :roll: :roll:
borossné becz márta

Starlak!
Dávidnak nem a feje alatt, hanem a fején van a pelus. Anno pelussal volt kitámasztva a cumi, de mióta nincs cumi, a pelust nem akartam elvenni, mert azzal jól elvolt, most is így van, mire elalszik, a fején köt ki a pelus, mindig mosolygok, mikor elmegyek mellette.

Márti!
Gratula a barátnődnek! Látod, a sok drukk, előcsalogatta a babát. :D mennek a drukkok ezerrel. Remélem, nem lesz nagyobb baj. Nem is értem, egy 4 kg-s babánál nem merült fel a csaszi? Vagy nem akart?

Netti!
Hú, ez rosszul hangzik. Gyógyulj ki belőle mielőbb.

Noni!
Te jó isten! És észre se vették? :shock:

Eszike!
Szenzációs a csúcsos segg! Én biztos jót nevetnék mindig, ha elmennék mellette!

Konan!
Napközben nekem is változó, hogy mennyire feszül a cicim. Egy-két hete elkezdtem én is a gyümiket, eddig két ízt próbáltunk ki. Este kap 30 gramm pépet is cici mellé, így átalussza újra az éjszakákat. Én tegnap nem fejtem lefekvés előtt, reggelre úgy be voltam durranva, mint már nagyon rég, így rájöttem, az esti fejés nem maradhat el, ha nem akarok szenvedni.
Azért azt se felejtsd el, hogy te eddig csak szoptattál. És ez mekkora kincs Annácskának! Szerintem is inkább adj neki vagy több gyümit vagy egy kicsi tápit, mindkettőtöknek jobb lesz.

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

Márti!

Jaj, nagyon sajnálom a barátnődet. Hozz hírt ha van változás,de addig is mennek a drukkok+++++!

Konan!
Lehet,hogy tényleg kevés a tejcsid.Ha nem fogadja el a cumisüveget akkor hogy adsz neki inni? Vagy akkor kap cicit?

Köszi a Gyuszika dicsiket :D Jól esik. Megmondom majd neki is,de most aludt el.
A berkit a Brendonban vettem még amikor 7 hónapos pocis voltam és akkor is akciós volt (mint ahogy a múlt hónapban).Nem emlékszem talán Gabolino tudja pontosabban,de olyan 3500 Ft körül volt.

Netti!
Igen,ma másképp alszik Gyuszika is.Többet volt fenn.
Viszont azt megfigyeltem,hogy ha telihold van akkor az azt megelőző éjjel felébred,de nem éhes és picit sírdogál majd visszaalszik.Egyébként 17 napja töretlen az éjszakát átalvás :D

Kép
Kép
a.m.

Sziasztok!

Márti!

Jobbulást a barátnődnek! Írj majd hogy mi van velük! Szegénykém. :( Jó kis husom lehet a babucka, mert elég rövidke a súlyához képest. Biztos ez okozta a bajt. :roll:

Azon kívül ami történt vele (és még sokakkal) én nem hiszem, hogy azonnal a csaszihoz kéne nyúlni amit egy kicsi esély is van rá, hogy nagy lesz a baba. Konkrétan nekünk azt mondták a szülőszobán, hogy a mittomén milyen méretek szerint Ákos közel 4 kilós lesz és nem biztos, hogy könnyen fog megszületni. Nem voltak bunkók, csak a szülésznő elmondta ezt, hogy készüljek fel rá, hogy lehet hogy csaszi lesz a vége. Ehelyett lett egy Ákos 3090 grammal és 49 centivel... bár valószínű a 4 kilós gyereket is meg tudtam volna szülni, mert nem vagyok egy picike lány. :) Szóval ha minket ott azonnal feldobnak az asztalra, mert lehet hogy nagy lesz a gyerek, akkor sosem lett volna olyan csodás szülésem, mint ahogy magától sikerült. Meg aztán sokan vannak akik nem tudják a csaszit feldolgozni, még ha programozott volt is, aztán jön a depi, stb. és arról nem beszéltünk, hogy valószínű csomóan feleslegesen átesnének egy hasi nagyműtéten, aminek ugyanúgy van komoly kockázata, mint a hüvelyi szülésnek.
Ez az érem másik oldala. :wink: Persze ettől szegény anyuka nem lesz boldogabb. Remélem hamarosan élvezhetik egymást maradéktalanul ezzel a kis husi bébivel!

Ági!

Ezt varrtam megrendelésre. EZ ITT A REKLÁM HELYE :D:
Kép

Jövök még este valszeg.
Rosszul aludt még mellettünk is Ákos, úgyhogy most eléggé hulla vagyok. Kéne innom egy tejeskávét.

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Eszike!
Noncsi továbbra is csúcs egy csajszi mind a két képen :D

kistiggrincs!
A súlyod miatt nem megverünk max kicsit irígykedünk én legalábbis biztosan. :wink: Sok sikert a hízáshoz :D
Zalán mindig mosolyt csal az arcomra. Nagyon édes kispasi és van neki lyukacskája is. Nagyon Cuki

Kép
Kép
a.m.

A.m.!
Most este is adtam Annának tejpépet, reggelre kiderül, hogy ez segít-e. :) Inni pedig csőrös pohárból adok neki. Most már nagyon ügyin iszik belőle.

Na megyek, mert Annám már csicsikál én pedig ennek örömére lenyomok egy kis lépcsőzést! :lol:

Kép
Kép
konan

a.m: hogy te miket meg nem tudsz figyelni??? Én szerintem 20 év alatt sem tudnám összefüggésbe hozni Noncsi alvását a holdjárással! :roll: :roll: :roll: (pedig a párom vadász, fejből tudja mikor milyen hold van)

Monee: azért itt is elmondom, nem titkolom, nagyon tetszik ez a hordozó!!! Ügyes vagy, de hát ezt már tudtam!
Vendég

Sziasztok!

Hát az én pici Doncekem ma nem és nem volt hajlandó aludni. Egyszer egy fél órát délelőt nagy sírás rívás után /nem jöttem rá mi volt a baja ha felvettem a vállamon elaludt, letettem sírt.../

Márti: Áginak jobbulást! Először nekem is az jutott eszembe, hogy miért nem lett csaszi, de Monee-t olvasva tényleg nem lehet okosnak lenni max utólag.

Noni: Ebbe belegondolni szörnyű!
/Nekem se volt egy túl szép élmény a szülés és a 2 hét kórház szintén nem írom inkább le, de felébredéshez képest lopikula volt szerintem/

Netti: Jobbulást az arcüreg gyusziból.
A kis autóversenyződ nagyon fes volt :) Alíz pedig igazi nő abban a szerkóban :)

AM: Gyuszika nagyon vagány a hordijában :) a béka is nagyon jó. Mi is gondolkodunk hasonlóban amint lesz rendes ülésünk.

Hbetti: Mi volt a terepszemlén? Apeh képes furcsaságokra...

Konan: Lehet kipróbálnám a tápit, de megértelek én is ódzkodom tőle. A csőri pohár nálunk is sláger van benne víz iszogat is belőle, de főleg játszik még vele :)

Kistigrincs: Zalán nagyon édes ahogy mosolyog :) "Anya majd én eldöntöm hogy hol és hogyan alszom :)"

Eszike: A csúcsos posis alvás nagyon komoly :) gyerekek szeretnek így égbemeredő popóval aludni. :)
A hintát hamarosan szerelhetitek ülőpózba
Az én Doncekem még csak fekszik benne

Kép

Monee: Nagyon tuti a hordozó :) Webáruházat nem nyitsz?:)

Akik már hozzátápláltok: Veletek is előfordul, hogy a babó a kanál mellé a kezét is folyton a szájába tenné kajálás közben?
Ez így ok és szokjak hozzá hogy festegetni fog az étellel?:)

Ezt ma este csináltam a vacsi tejezés közben, a fiatalúr már egyedül enne :)

Kép

Kép

Kép
starlark

Lányok!

Nem számítottak ekkora babára! A doki elnézte a méreteket és 3450g-ra saccolta! Szerintem Ő lepődött meg a lagjobban,hogy mekkora lett a pici fiú! Holnap hívom Ágit! Nem nagyon akartam ma zavarni,minél többet pihen annál jobb! Meg amúgy is folyton vizsgálgatták ma...

Édesek a gyerkőcök!
Tigrincs, Zalán csuda vidám!

Márti
borossné becz márta

Sziasztok!
Még szabadlábon :lol:, túlvagyunk az APEH-es terepszemlén. Egy vérfarkast vártam, de egy szimpi 50-60 közötti pasi jött, és nagyon rendes volt! Az volt a szava járása, hogy "rendicsek" :D , és ahogy meglátta Julcsit, rögtön a 10 hónapos unákájáról mesélt. Pozitív csalódás volt, még ilyen normális APEH-ossal nem találkoztam.

Konan,
Remélem, beválik nálatok is a tejpép! Én már egy hete Sinlacot adok Julcsinak vacsorára, és este 8.30-tól reggel 7.30-8.00-ig alszik egyhuzamba! Csak tartsa meg Isten a jó szokását!

Noni,
Nálunk is mindent a szájához ütöget Julcsi, de vajon miért? :shock:
Abból, hogy altatásban végezték a császárt, sejteni lehet, hogy durva volt a szitu! Sajnálom, borzasztó lehetett!

Gabolino,
Bocsi itt is, remélem, nincs harag!
Mi már napok óta nem mozdultunk ki, olyan szél van itt. Jó volna, ha már tavaszodna!

Márti,
Én is drukkolok a barátnődnek, írj, ha van fejlemény!

Tiggrincs,
Hogy viselte Zalán a két szurit? Állítólag a Prevenar még fájdalmasabb is, mint a kötelező. Zalán nagyon cuki a fotón, az van a szemében: Nézd, Anya mit csináltam!

a.m.
Gratulálok az átalváshoz! Megérdemelted már! :D Telihod...hogy Te miket nem figyelsz meg!? :shock:

Monne,
Nagyon jó a hordozó, tényleg simán árulhatnád! Talán csak nem Eszikének készült? :wink:

Starlark,
Mint egy kisangyal, olyan Doncek a hintában!
Én azt figyeltem meg, hogy ha már Julcsi nem annyira éhes, akkor elkezd ficeregni, szájába dugdosni a kezét, és akkor kezdődik a harc vele! De én vagyok az erősebb! :lol:

Eszike,
Csúcs a csúcsosseggű kép :lol: , de fel nem foghatom, hogy bír Noncsi így aludni! Most olvastam, hogy csak 4-5 órát tudsz csak egyhuzamba aludni? :shock: Elismerésem, jól bírod!
Tényleg, többiek, sok baba van még, akik nem alusszák át az éjszakát?

Jó éjszakát!

Kép
hbetti

Jó estét!

Ismét fél 12... persze nem délelőtt... úgyhogy irány a zuhany.. akit érdekel, az olvassa el, hogy mi volt ma velünk.. nagyon elgondolkodtató.. ide most nem írom le, mert a blogba már megtettem.. csak egy kattintás.. és látjátok ,hogy ma miért voltam padlón... ( ne haragudjatok, hogy ide nem írtam.. egyszerűen bőven elég egy helyre ezt megírni... , ha kommetálni szeretni valaki, azt szívesen veszem a blogba.. itt ne írjunk róla.. köszönöm!!!! )

Jövök ígérem.. ( az éjszakáink vissza álltak, de mindig jön valami közbe.. ami miatt kevesebb napközben az időm :wink: )

Puszi mindenkinek!

szeder74

Eszike,Betti!

Úgy kezdődött ez a a teliholdas dolog,hogy amikor még Mini a pocakban volt akkor anyósom mindig mondta,hogy húúúú,ekkor meg ekkor telihold volt és mennyi baba született. A várandósság vége felé nekem is voltak keményedéseim, fájásaim amikor telihold volt. És végül amikor Gyuszika született nem csak hideg front volt hanem TELIHOLD is. Aztán 2009-re olyan naptárat vettem amiben látszik,hogy hogy áll a hold és megfigyeltem Gyuszikára is hatással van. Hát ennyi :D
Emlékszem,hogy Márti is figyelte a holdat amikor Kamilla született,de ő végül nem akkor érkezett. :wink:

Noni!
Nagyon sajnálom,hogy az altató orvosod ilyen figyelmetlen volt+nem is vették észre,hogy ébren vagy...ááááááá nagyon durva.
Közben ez nekem is eszembe jutott:
Az én adagomat egy kicsit megnyomták,hogy nehogy baj legyen + felfedezték a vérképemből,hogy valami aminek az altatót kéne megsemmisíteni az nekem alul működik. Így inkább az volt a kockázatos,hogy felébredek-e....az tuti,hogy sokáig aludtam,mert kb. 3/4 7-kor altattak el és én fél 9-körül ébredeztem. 10 óra lett mire Gyuszikát ki merték hozni,mert addigra nem voltam már olyan kába.
Köszi a levelet válaszolok még ma. :D

Kép
Kép
a.m.

Sziasztok!

Köszi a dícséreteket, gyártani fogok ilyeneket, de mivel ugye egyedül vagyok, így kistételben megy majd a forgalmazás. :) Vatera-Teszvesz, esetleg helyi börze, mert akkor nem kell számlát adni, adót fizetni, stb. :roll:
Eszike is kért egyet, de amiről felraktam képet nem az övék lesz. :)

Túl vagyunk az első komolyan nem alvós éjszakánkon.
Tegnap egésznap nyafka volt a manóm, este már fürdés közben is sírt, hogy álmos, így leraktuk fél 8kor aludni. El is aludt szépen, mint a bunda, de 10 órakor felébredt sírva, el volt dugulva a nózija. Porszívózás, kamilla tea főzés (párásításhoz), járkálás és persze kivertük a gyerek szeméből az álmot. 11 óra után aludt el megint, de nem aludt jól, állandóan forgolódot, nyüszizett és 3kor megint felébredt valamiért, pedig nem is volt eldugulva az orra. Ekkor gyors lázmérés és bár csak hőemelkedése volt, de adtam neki Nurofent, hogy jobban tudjon aludni akármi is van. Szerencsére hamar visszaaludt és azzal a forgolódos, nyugtalan alvásával kihúzta 9.45-ig az alvást. Én mellette, úgyhogy valamennyire kipihent vagyok, de a Férjem 6kor kelt, úgyhogy ő "annyira" nem. :roll:
Na mindegy, ilyennek is kellett lennie. Úgy látom nem beteg a gyerek, csak egy kis nátha, nem is lázas, úgyhogy dokinénihez nem megyünk. Kíváncsian várom a mai éjszakát... :roll:

Márti!

Ezer köszönet a kamilla teás párásítás ötletedért! Úgy emlékszem, hogy köhögésre írtad anno, de nálunk erre az enyhe náthára is bevállt, nem dugult vissza Ákos orra az éjjel. Köszi! Írj majd, hogy mi van Ágival!

Betti!

Nálunk nem alussza át Ákos az éjszakát. Ma extrán nem, de egyébként sem. Egyszer kel még mindig. Mondjuk én nem is bánom, 8-9 hós koráig biztos nem fogom erőltetni, hogy ne keljen fel cicizni.
.
.
.
Ugyanis a hozzátápit ahogy elkezdtük kb. úgy abba is hagytuk. A dévényes tornán döbbentem rá, hogy a fiam, ha éhes lenne, nem lenne elég neki a cici, biza úgy üvöltene, hogy még a vakolat is leesne, úgyhogy egy percig sem kell aggódnom a tejcsi miatt. 200 grammot hízott így a kiccsávó az előző hóhoz képest, 8550 gramm most és 69,5 cm, de még így is bőven jó a súlya, nem aggódom. Akkor sem aludt jobban amikor vacsi környékén kapott valami mást is, úgyhogy akkor nem erőltetem még. Amióta cicizünk visszaállt a napi kaki is, lehet hogy tényleg így jobb a kis hapsinak.

Nyüfi van, jövök majd még.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára monee85 2009.03.12 10:54-kor.

Monee

monee85

Hbetti: a 4-5 óra alvás egyhuzamban az csak az utóbbi időben igaz. Mondjuk úgy 2 hete. Előtte éjjel másfél-2 óránként keltünk. Brrrrrr.
De persze ezt megint elkiabáltam. Éjjel megint gyakran keltünk! Most akkor hogy is van ez a hold téma?

Most is nyügi Noncsi, állandóan lesem az ínyét. És most tényleg úgy látom, hogy alul ott mintha.... egy világosabb vonal van! De nem érzem duzzadtnak vagy keménynek. De ma nagyon nyügös! Éjjel is felkeltünk, de alig bírt visszaaludni, csak nyüglődött, mint a régi szép időkben. Nem tudom mi van! :roll:

Starlak: tegnap este Noncsi már felült a hintában. Egyébként csak ilyen féloldalas üléseket produkál.

Szeder: mindjárt olvaslak! Érdekel mi van veled!

Tegnap letettük Noncsit a földre, ne tudjátok meg mit művelt! Minden érdekli! Imád a parkettán dobolni kezével-lábával. A szőnyeg nagyon érdekli. És tök tetszik neki, hogy a parkettán tudja magát csúsztatni, és hason pörög körbe-körbe. Majd megpróbálom lefilmezni. Csak nem nagyon merem otthagyni egyedül, mert örökké azt hiszem, hogy beveri a fejét az ágyba, a szekrénybe, a padlóba....
A mozgása már kezd ugró békából átváltozni rendes mászásba.
Az ágyra akadályokat teszek (párnákat meg takarót összegöngyölve), hogy ne tudjon leesni, de simán átmászik mindenen. Nincs lehetetlen a számára!
Vendég

Sziasztok!

előre is bocsánat, de most nem olvastam vissza, csak azért jöttem, mert úgy megörültem és ezt Veletek is meg szeretném osztani :)

Andor ma átfordult többször is (eddig 3x- még csak pár perces a dolog) hátról hasra! :) :) :)
Úgy látszik használt neki a tornáztatásom :) Az elsőt nem is láttam, mert csak letettem hátra sütőtök evés után, mert még éhes volt és a cicit nem fogadta el. Szóval mentem a konyhába csinálni tápit és mire benéztem, már hason volt :D Egy pillanatra el is gondolkoztam,hogy én raktam-e le így :D

Most megyek, elkapjuk még a npocskát és sétálunk :)
Pusza

KépKép
KépKép
gabolino

Gabolino: hatalmas gratuláció az átforduláshoz! Ugye milyen nagy öröm újra meg újra látni, hogy forog? Én majdnem cigánykereket hánytam... :D

a.m: ja látom közben válaszoltál a hold témára... megnéztem a holdnaptárat. Nálunk pont félhold volt mikor megindult a szülés. Na meg brutál-hidegfront!

Monee: sajnálom az éjszakát! Akkor Te sem sokat aludtál! Ezek szerint mikor elbúcsúztunk este, akkor le sem tudtál már feküdni?! Én még tevékenykedtem kicsit, aztán végül én is lemaradtam az alvásról, mert mire ágyba keveredtem Noncsikám pont megéhezett. És fél 1-ig nem akart aludni. Úgyhogy akkor kerültem én is ágyba. De persze nemsokkal később már megint keltünk! :cry:

Betti: végülis az APEH-os is ember... :wink:
Vendég

Eszike!

Akkor még vacsiztam, aztán mire tényleg ágyba bújtam volna, felébredt Ákos. Mondjuk ez nekem nem gond, mert mostanság 11 órai elalvásra vagyok kalibrálva és előbb úgysem tudok elaludni.
A 3 órás kelés már gázabb volt... :roll:

Monee

monee85

Sziasztok!

Jelentem, az esti tejpépezés nem jött be. Valószínűleg nem az éhség az oka a keléseknek. Most éjjel 4x kelt a drágám. :?

Megyek, mert ébredt és erős szaga van! :shock: :?

Kép
Kép
konan

Konan: most éjjel szerintem mindenhol ébresztő volt, majd jönnek a többiek is, biztos elmesélik milyen éjszakájuk volt! Nem lehet, hogy éjjel szomjas Anna?
Mert a tejpép után Noncsi is rettentő sokat iszik.

Starlak: nagyon ügyes Donát baba, már egyedül kezeli az üveget!!!
Belenyulkálás a kajába eleinte nekünk is volt. De leszoktattam Noémit róla, mert mindent összemázolt! Első időszakban úgy etettem, hogy lefogtam a kezeit, aztán rájött, hogy hiába szeretne belenyúlni, nem lehet.
Vendég

Starlark!

Nálunk a következő volt a technika. :)
A kezébe adtam a csőrös poharat, ami ugye szintén kaja kellék és mivel azzal jól elhadonászott, nézegette, néha beleivott, így nem nyúlkált a kanál felé. De egyébként egy idő után sztem rájön, hogy jobb az, ha nem nyúl bele, mert akkor gyorsabban jön a kaja. Etetési kellék volt még a nedves törlőkendő... amivel a ragacsos mancsot meg lehet törölni és most vettem ilyen hosszúujjú etetőruhát, hogy ne kenje totál össze magát hadonászás közben... :D
Hamarosan a folteltávolító technikákban fogjuk asszem a hétpróbás anyukák segítségét kérni. :lol:

Monee

monee85

Csajok olvasom, hogy nem aludtak a Lurkók éjszaka, szeretnék én is csatlakozni. Mondjuk nekem már nem feltűnő, mert minden éjszaka 3-4x kel a Drágám. Eddig minden alkalommal szopiztattam, mert akkor gyorsan visszaaludt, de most ott ülök a kiságy mellett és símogatom, így is elalszik,de nehezebben.
Én biztosra tudom, hogy csak a cicifüggőség okozza a keléseket.
Fanninál is ez volt 10 hós koráig, ekkor szokott le teljesen a ciciről, utána már nem kelt fel éjszaka.
"Na, meg a telihold" :lol:

Kép
Kép
noni78

Hol van mindenki? :roll: :roll:
Vendég

és most? :roll: :roll:
Vendég

Eszike!
Szerintem sétálni van mindenki. Mi is most jöttünk haza nemrég.Képzeljétek 2 napja feltettem a vázra a sport rész és első alkalommal egy csomót üvöltött a drágám :( :o .Ma nem sírt viszont még mindig nem hajlandó aludni benne.Megvárta míg haza értünk és most szunyál. Remélem azért megbarátkozik ezzel a résszel is.... :roll:

Ma 4 babával találkoztunk. Nagyon édik voltak. 3 kislány egyidős velünk max. 2 hét a legnagyobb differencia és volt egy 1 éves kisfiú. A 3-ból 2 kislány több,mint 9 kiló :shock: :shock: :shock: ,de azért aranyosak voltak. nem a méret a lényeg.

Ja és Gyuszika is rájött,hogy jó dolog sikítani. :lol: :lol: :lol: ,bár a dobhártyám nem örül ennyire mindig. De akkor is nagyon édes.

Evés: Nálunk is volt szájbanyúlkálás,berregés teli szájjal meg minden,de én is leszoktattam róla. Mondtam,hogy "nem szabad" és szomorú arcot vágtam hozzá. 2 nap alatt megértette :D

Kép
Kép
a.m.

am: ja erre nem is gondoltam, mert itt annyira fúj (t) a szél egész nap, hogy eszembe sem jutott kimenni! Pedig jól jönne egy kis levegő!
Ma egész nap Noncsi ínyét lesem, szerintem már marhára utálja, hogy a szájában lógok! De tényleg látom, ott lent jön a fogacska. De vajon mennyi idő??? Mert ma egész nap csak üvöltött. Lázát mértem, 37 fok. Hasmenés nincs. Csak üvöltés!
Most szerencsére alszik, nagy nehezen elaludt...

Nézd meg, még mindig senki!
Vendég

Sziasztok!

Mi sem aludtunk az éjjel! :cry: De gondolom nálunk ez most a betegségtől lehet. :roll: Legalábbis remélem. :oops:
Már nem lázas a Lalu, de nagyon nyűgi. Lehet, hogy a foga is jön.
Mi is sétáltunk ma egy nagyot ebben a szép időben. :lol:
És képzeljétek, hogy a Lalu újra hajlandó szopizni! :lol: Pedig már vagy 2 hete egyáltalán nem szopizott. :shock:
Ma már 2-szer is szopikált. Na nem hosszú ideig, de akkoris! Úgy örülök neki! :lol:

gwini

Sziasztok! CSatlakozom a nem alvok tarsasagahoz! Nem tudom mi volt az oka de Rekuc irgalmatlanul nyugos volt mar tegnap este, ejszaka fel orankent kelt nyugolt enni akart, amikor enni kapott megsem kerte. Szoval passz nem tudom milyen baja volt, A foga? A tele hold? Lenyeg a lenyeg hogy en ki vagyok! MA meloznom is kellett, + foznom+ Reka ordit ha nem vagyok mellette aaaa ... na meg termeszetesen a nagyokkal sem lehet birni. Szornyu....

MArti gyogyulast a baratnodnek!

Eszike nalunk ismett tel van ma egesz nap havazott, kegyetlen szel van es hideg. Meg sem fordul a fejemben hogy ki lehete vinni lurkokat.

NA megyek uvolt manom

szisziKép
sziszi7

Minyu hol vagy? :roll:

gwini

gwini :)
épp most jöttem haza :)

Alukál a Csöppöm, úgyhogy gyors helyzetjelentés: ma már láztalan volt Nándi, rtg, hasi UH negativ, a manduláján még mindig van genny, a doki szerint valszeg virus okozza nem pedig baci. Nemtom, erre nincs valami teszt, hogy megnézzék, hogy tényleg virus-e és ha igen, akkor milyen? Majd megkérdem holnap. Ha holnap délig láztalan lesz, akkor délben hazajöhetünk. Kéretik nagy-nagy drukkokat küldeni!

Csongoromnak meg kibukkant a 3. foga, és ha jól láttam, megrepedt a másik is felül, mármint az iny. Hihetetlen, hogy Nándi ennyi idösen fogatlan volt és csak a hátán játszott, Csonginak meg lassan 4 foga lesz kinn és izgö-mozgó nyüzsi gyerek (jóvanna, tudom, hogy minden gyerek más, de ennyire :shock: :shock: :shock: )
És Csongi is többet ébred az utóbbi napokban, egyelöre nem tudom eldönteni, hogy a felboritott életritmus (anyahiány), a fogacska, a mozgásfejlödés, vagy a tejcsihiány miatt (ez utóbbit kizártam, mert mikor tejpéppel megtömtem szopi elött,akkor is felébredt.
Nem sokszor, de ahhoz képest, hogy eddig simán átaludta az éjszakát 9-7, most ébred 2 körül és 5 körül is.

gabolino :)
grat a forduláshoz :D

Kép
Kép
Kép
minyu

Minyu!

Szurkolunk Nándinak! Most az apukája alszik bent vele a kórházban? Te pedig otthon alszol Csongival?
Hogy bírja a kórházat?
Csonginak gratula! :lol: Nálunk is teljesen más a két gyerek! :shock:

gwini

Köszönjük szépen a gratulációkat! :) Jaj, Lányok, én úgy örültem, mint majom a farkának :D:D Remélem ezentúl csinálni is fogja a forgást, nem úgy, mint a hasról hártát. Azt totál abbahagyta...újra kell tanulnia vagy nemtom.

Minyu,
Jaj de jó, hogy jöttél! :) Már olyan sokat gondoltam Rád, hogy vajh mi lehet veletek. Mennek a drukkok ezerrel Nándinak!
Csonginak meg gratula! :)

Itt is szép idő volt, így mi is sétáltunk nagyot. Utána meg sokat játszottunk. Andor ma egész nap azt mondogatta, hogy tááá-táááá-tááá :D Majd meg zabáltam! :)

Starlark,
De ééédes Doncek a videón :) ANdor is csinált párszor ilyet teával, de az utóbbi időben nem fogja meg az üveget.

Monee,
Nagggyon ügyi vagy!!! :) TÖk szupi a hordozó! Szerintem nagy sikered lesz vele. (nagyon kívánom)

Gwini,
Örülök,hogy megy ismét a szopi! :)

Nálunk nem volt gond alvással. Remélem ezentúl sem lesz - le is kopogom gyors. :)

KépKép
KépKép
gabolino

Hát ez valóban nem volt egy termékeny nap,na de majd hátha jönnek az "éjjeli" baglyok" :D :lol: (nem sértésnem szántam)

Gabolino!
Nagyon örülök,hogy átfordult Andor. Ma Gyuszikám is produkált valami hasonlót,de a keze a hasa alatt maradt és hintázott rajta :lol: na majd legközelebb sikerül jobban :wink:

Gwini!
örülök az ismét szopinak. Gyógyuljatok mihamarabb!

Minyu!
Jaj,de vártam már a híreket. Örülök,hogy szépen javul Nándi. Drukk,hogy kiengedjék.

Kép
Kép
a.m.

Minyu!
Úgy örülök neki, hogy Nándi jobban van! :D Drukk-drukk ezerrel, hogy ne legyen láza és hazaengedjenek Titeket!!!
Csonginak pedig nagy gratula a fogacskákhoz!!! :D Te hogy vagy? Hogy bírod?

Gwini!
Nagyon örülök az örömödnek szopiügyben! Nagyon ügyi "nagy"lányod van!!! :D

Sajna a nem alvás délután is folytatódott nálunk. Máskor Anna a levegőn 2-3 órát, de leginkább 3-at szokott alucizni, ma 40 perc volt csak! :( Remélem az éjszaka jobb lesz mit az előző! :roll: Már alszik és úgy érzem, mindjárt én is! :lol: Holnap elutazunk Zalaegerszegre hétvégére, így valószínűleg csak hétfőn jövök legközelebb. Addig is mindannyiótoknak kellemes (ha lehet, napos!!!) hétvégét kívánok!

Kép
Kép
konan

Sziasztok!
Megjött az első éjjeli bagoly! :)

Monne,
Persze, amíg tudsz, maradjatok a szopizásnál. Én is így tenném. Húú, 200 g?? Az nem semmi ilyen idősen! :lol:

Eszike,
A földön hempergésről jutott eszembe, hogy a mi védőnőnk nem javasolta a járókát, merthogy az inkább a felállásra készteti a babát, és esetleg kimarad a mászás időszaka. Persze, lehet ezzel vitatkozni, de mi sem rakjuk Julcsit járókába, hanem vettem 30 db habtapi összerakóst és azon van napközben. Élvezi, mert a nappali közepén van, mindent lát, még a konyhában is lát engem, és ráadásul mellé tudok feküdni, ülni, ha játszás idő van. Ezt csak úgy elmeséltem, de nálatok úgy látom nem kell nagyon ösztönözni Noncsit a mászásra! :lol:

Gabolino,
Gratulálok a forgáshoz! Nagy öröm ez az anyukáknak, én is majd kiugrottam a bőrömből. Biztos most már belejön, aztán már csak győzd utolérni!
Nálunk még ma is nagy szél volt, de ennek ellenére pár percre kivitte anyósom Julcsit sétálni. Jövő hétre már jó időt mondanak.

Konan,
Sajnálom, hogy nem jött be a pép! :(
Minden nem alvós baba anyukájának szorítok, hogy javuljon a helyzet!

Minyu,
Én is már várta, hogy gyere. Drukkolok, hogy Nándi holnap hazamehessen végre. Gratula az új fogacskákhoz!

Na mennem kell, le lettem b...va, hogy mit ülök már megint a gép előtt. Hülye pasik!

Kép
hbetti

Sziasztok! :)

Végre túl vagyunk az auditáláson, egy pici pótlás van és egy évre letudva :)

Minyu: Mennek a drukkok Nándinak, legyen túl ezen hamar!

Hbetti: De jó hogy kifogtál egyí ritka példányt :)

Eszike: Figyelni kell akkor Noncsira már rendesen. Muris lehet de biztos fárasztó is :)

Monee: A csőrös poharas módszert ki fogom próbálni. Doncek is szívesen játszik-iszogat belőle.

Sziszi: Boldog felediket Rékucnak! :)

Köszönjük a kép-vidi dicsiket :) az önálló üvegezés egyre gyakoribb nálunk, csak ilyenkor képes masszírozni a cumi szilikon részét és az ujját is mellé dugni a szájába azért cuppog akkorákat :)

Az éjszaka nálunk ok volt, tegnap napközben nem volt szinte semmi alvás. Alig vártam hogy apa haza érjen és legalább elmosogatni el tudjak.

Kép

Kép
starlark

Éjjeli bagoly 3. jelentkezik! :lol:

Hú,meg sem álltam ma,Lányok!
Kamilla tiszta nátha,de eszméletlen jó a kedve és lekúszik már a nem kicsi nappalink felét beterítő plédről is. Közben fekvőtámaszosat játszik, mint Minyu Csongija és fülig ér a szája.
Olyan rendesek vagytok,hogy így aggódtok Ágiért! Hívott ma,sokkal jobban van,csak a szülés óta nem aludt egy szemhunyásnyit sem a folyamatos vizsgálatok (még éjjel is 2óránként)miatt+ azért sem,mert a nagyon okos csecsemősök azt mondták neki,hogy max. 10 percig lehet a baba 1 cicin,akinek meg persze ez kevés volt és emiatt nyugtalankodott,sírt...
Szóval Ági "megúszta" a dolgot 8db infúzióval és töltik bele az antibiotikumot,most kaphatja már szájon át,épp akkor vették ki a branült a kezéből,mikor beszéltünk. Vért végül nem kellett kapnia. ha nem lesz lázas,talán szombaton hazamehetnek délután,én még szombat délelőtt meglátogatom bent.
Szóval tényleg az volt a gond,hogy elmérték a babát uh.-on! A doki még mondta is régebben Áginak,hogy neki a 4kg-os baba már sok lenne megszülni... így alakult. A főorvos szerint meg sokkal jobban néz ki,mint amit a laborjai mutatnak...Mindenesetre mondtam neki,hogy igyon cékla és szűrt meggylevet sokat!

Monee!

Örülök,hogy segített a kammilla-gőz! úgy tűnik,nekem is be kell vetnem Kamillánál ma...
Szép a hordozó! Mei-tai?

Szeder!

Ha lesz időm,írok neked majd egy privit erről a dologról...

A.M!

Bizony figyeltem a teliholdat,okkal,mert Bercikém teliholdas éjjel utáni hajnalban indult el kifelé... :lol:
Kamilla viszont nem! Neki se telihold,se front nem számított! Szeptember 15-én volt telihold,ha jól emlékszem,Anyooka akkor már bent volt a kórházban Ádámmal (ugyanott szültünk) és írta is,hogy nagyüzem volt ott azon az éjszakán! Még jó,hogy nem akkor szültem, csak 3 nappal később! Elég volt 2x szülni teltházas szülőszobán!

Gabolino!

Nagy gratula a nagyon ügyes,nagyon szép fiacskádnak! :lol:

Starlark!

Te jól vagy már? Tegyél már fel képet Doncekről! Annyira szeretem nézni!

Gwini!

De jó,hogy újra szopik Lalu! És jobbulást neki!

Minyu!

Már én is aggódtam! Na, akkor most nagyon drukkolok,hogy hazamehessen Nándi holnap! Hétvégén úgysem nagyon történik semmi a kórházakban, nem?

Betti!

Nálunk van járóka,de mindig csak addig használjuk,amíg a baba mászni nem kezd! Igazából csak azért van,mert ott biztonságban van Kamilla a 3 pár csattogó szandálos gyereklábtól! :lol:
De épp ma jöttem rá,hogy olyan sokszor terítem már ki a nagy plédet Millunak,hogy a járókát napok óta csak játéktárolásra használjuk! :lol:

Az én lányom éjjel és nappal is jól aludt! Jó, persze,mi még 1 éjszakát sem aludtunk végig,de nem is bánom,mert éjjel rendesen és sokat szopik a lányka. Egyébként hétvégén költözik a saját szobájába a kis hercegnő -legalábbis, a tervek szerint!
Éééés Apa jön holnap haza!!!

Márti
borossné becz márta

Visszaszöktem :lol: HP lefeküdt, tiszta a levegő.

Starlark,
Hát igen, jó kifogtam egy "nehéz" példányt. (már ha a páromra gondoltál :shock: ) De 14 év alatt megtanultuk egymást kezelni, mert be kell, hogy valljam, én sem vagyok egy egyszerű eset. :D

Szeder,
Én is olvastam az esetet, de képzeld, az én rühestetvesegyszerúgyis kivágomazablakon laptopom állandóan lefagy, ha a blogodat nyitom meg. Így meg sem próbáltam kommentet írni. :(

Találtam egy másik topikban egy hasznos linket, bemásolom:
http://www.dentalkope.hu/fogattores.html
hátha segít a fogacskákkal küszködő babáknak. Én megpróbálom valahonnan beszerezni.

Nézzétek milyen kincsre bukkantam a Vaterán:
Kép Baba kincsesláda
Kép
Remélem nem néztek szentimentális hülyének, de már pocakosan elhatároztam, hogy csinálok egy dobozt, amiben gyűjtök mindenféle emléket Julcsinak. Kórházi karszalag, aznapi újságok, amikor született, első cumi, első cipőcske stb. Úgy megörültem, mikor megtaláltam! Van hozzá fotóalbum, jegyzetfüzet, ahol a jeles eseményeket lehet vezetni. Igazi kincsesláda! :)

Kép
hbetti

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?