Sziasztok!
Hoztam nektek kisregényt.
Noni: nagyon aranyos a göndör Fanni, Misike oroszlános szerkója meg nagyon tetszik!
Én is szivesen olvasnék többet rólad, ha lehet. Basszus ez nem semmi, hogy nem vették észre, hogy fent vagy.
Sziszi: még jó, hogy otthon voltál, és nem lett nagyobb baj. Fiaidnak köszönjük a hóvirágot
Nagyon helyes egyébként mind a kettő
Meg a félévesed is aranyos.
Eszike: remélem lassan elmúlik nálatok is ez a fránya nátha! Csúcsos popsi tündéri lehet!
Minyu: ezt még olvasni is rossz volt, mielőbbi jobbulást Nándinak!
Humanka: örülök, hogy minden rendben veletek!
Bejci: Zalánnak is van már két nagyon pici anyajegye. De mivel nekem és páromnak is sok van valószínűleg lesz még neki bőven. Bius nagyon ügyes! Pulzusod
:( Remélem minél hamarabb kiderül mi a gond, és rendbe jössz!
Minden félévesünknek boldog felediket!
A.m: jól néz ki Gyuszi az etetőszékbe.! Mintha várná a kaját
Rekaorsi: na, még egy elveszett bárány
Jó, hogy jöttél! Nagyon aranyosak a gyerkőceid, de az alapján, amit leírtál kezdem felkötni a gatyámat, mert kis korkülönbséggel szeretnénk tesókat majd
Realdream: te gyerkőcöd is nő a képek alapján, mintha húznák
Én hízókúrázni fogok (nem megverni érte) biztam benne, hogy marad rajtam pár kiló, mert nekem speciel jól jönne, de nem
Megint kezdek girnyó lenni, hiába eszek.
Ági: Zalán is ugyanitt tart, mint Dávid, hogy nem forog hátáról a hsára. Az oldaláig eljut, egy kicsit próbálkozik, majd hanyatt fekve megoldja, hogy eljusson a kinézett játékig. Nem is szeret hason lenni, max 10 percet tölt úgy, aztán fordul vissza hátra. Kivétel az alvás, mert aludni viszont csak hason.
Szeder: esküvő?
Nagy gratula tőlem is!
Lanta: tündériek a lányaid, jobbulást Kornéliának!
Blúmi: Az ilyen okos megjegyzéseket (miért nem adsz cumit) egyik füleden be, másikon ki.
Az én gyerekem cumis, mégse kapja meg azonnal egy kis nyekergésre. Sőt csak aludni kapja meg, és nagy ritkán útközben. Ha egyéb okból ordít, akkor inkább az okot próbálom megszüntetni. Én már vittem úgy Zalánt, hogy egyedül voltam vele, mondjuk ő az anyós ülésen volt a hordozójában, mivel nincs légzsák.
Starlark: Neked is jobbulást! Én most tértem vissza a textilpelus a fej alához, mert Zalán úgy alszik el, hogy mindkét kezével markolászgatnia kell valamit. Na most az egyik kezében van a nyula, a másikban meg a textil pelus
Csehiék Lucájának jobbulást!
Gwini: Lalunak és Neked is jobbulást!
Gabolino: uszis képek nagyon tetszenek
A hasszerkezete meg nem egyszerű Andorodnak, látszik, hogy nem éhezik
Ördögi vigyor nem semmi
Monee: tápegység szerelős képen nagyon jót nevettem
Nekünk fényképezőgép szerelős képünk van
Gyökerek: szerintem az, hogy a gyerekeinknek milyen gyökerei lesznek, elsősorban rajtunk múlik, a szülőkön. Ha a szűk családi körben megszokja, hogy meg vannak ünnepelve a névnapok-szülinapok, akkor ezt szokja meg. Nálunk igy van most: mi megtartjuk (párom+ mostmár Zalán + én) az ünnepeket az adott ünnephez legközelebb eső hétvégén. Nagyszülőkkel egyéb rokonokkal pedig néhány havonta összevonva Mondjuk elég nagy család van, igy ha egyesével tartanánk, néha hetente találkozhatnánk, és nem lakunk egymáshoz túl közel. Nőnap miatt én bizony orvul elszoktam ejteni egy megjegyzést az uramnak, néhány nappal hamarabb, ugyanis erősen hadilábon áll a dátumokkal
Betti: jó hogy jöttél
Anyoooka: nektek is jobbulást! Nagyon komoly a telefonos kép
Márti: apátlanság
(( Barátnődnek mennek a drukkok, hogy rendben legyen +++++++ Én is elkezdtem tavaszi nagy takaritani, de nagyon nincs kedvem...
Holka: Boldog névnapot!
Netti: jobbulást! Aliz nagyon helyes a ruhácskájában, a fiadnak meg jó a jelmeze
Rólunk: Zalán jól van, tegnap megkapta az utolsó kötelezőt meg a 3. Prevenart. Én is gyógyuló félben vagyok, elkezdtem kitakaritani a házat, csak kicsit lassan haladok vele. Hoztam egy fotót tegnap reggeéről, én a gyerkőcöt eredetileg az ágy végétől fél méternyire hagytam, hason fekve