Gyabi, Betsy,
a nőnapi köszöntőket köszönjük! Nagyon szépek!
Gyabi,
megnéztem a videót, nagyon aranyos Bandita, vidám kiskrapek!
Betsy,
kösz! Éppen ma reggel gondolkodtam azon, hogy vágassak-e a hajamból, vagy mit csináljak, mert május 16-án megyünk lagziba a barátnőmhöz, jó lenne frizura, feltetetni, ahhoz hosszú haj kell, de már nagyon régen vágattam, esetleg egy kicsit kellene vágatni, na de nemtudom még. Igen, mindig is volt benne egyfajta természetes göndörség, amit mostmár elfogadtam, de régebben vasaltam, meg minden, nagyon útáltam, mindig is sima, vékonyszálú hajat akartam. Apa szerint is jobb a barna, bár nekem még mindig a szőke a favorit, de egyenlőre megszoktam már a barnát is, majd lehet, hogy egyszer megint visszafestem, de nem biztos, nagyon macerás az én sötét hajamat kiszőkiteni. Talán, ha egyszer őszülni fogok...
Gondolom Peti várja már a szülinapját, igazi nagyfiú már!
Jaimee,
gratula a pohárból iváshoz! Könnyen megszokta Réka a csőrös poharat? Niki még nem tud inni belőle, nehezen jön, de nem is erőltetem, ráér még, majd ha szörpöket is iszik, akkor poharazunk!
Bibi,
tanúsithatom, eljött az ideje a szilárd, kézbe adható kajáknak! Én is nagyon féltem szilárdat adni a kezébe, de szombaton akaratomon kivül rájöttem, hogy bizony el meg tudja enni Niki a szilárdakat. Vendégségben voltunk, és olyanoknál, akiknek még nincs gyerekük, igy nem is volt semmi játék, nem tehettem le mászni sem, mert tele volt a számitógépek kábeleivel a szoba, elkezdte rágni a poháralátétet, amit láthatóan nem néztek jó szemmel, igy elvettem tőle, mire kitört a hiszti, erre a vendéglátónk hozott neki kekszet, mondtuk, hogy ne adjon neki, mert nem eszik ilyesmit, megijedtem, hogy csokis, de szerencsére egyszerű száraz keksz volt, elkapta a lányom, és olyan szépen megette, hogy csak néztem. Olyan keksz van itthon is, még karácsonyra kapta, de én azóta sem mertem adni neki belőle, erre tessék, mostmár tudom, hogy nem kell(ene) annyira félni. Na, azért felügyelet nélkül nem adok neki ilyesmit.
Eddig már néha kapott kenyérhéjat, hogy próbálgassa a rágást, szépen meg is eszegette, de azt hittem, hogy a keksz mivel morzsás, majd a torkán akad, de nem, szerintem megpróbálhatsz adni valamit Bibinek, boldogulni fog vele. Ja, meg még a babánt eszi Niki harapva, mert kaparva, kanálból nem kell, csak úgy eszi meg, hogy odatartom neki, és élvezi, hogy haraphassa.
Etetésre reagálásokat köszönöm, akkor ezek szerint Niki tényleg keveset eszik, azért is kérdeztem, mert nem igazán hizik, eddig kb 1 kilót hizhatott a majdnem 4 hónap alatt, az pedig kevés, nem? Nálunk úgy néz ki a nap, hogy éjszaka változó, ha felkel, akkor kap cicit, ha nem akkor az ugyebár kimarad, reggel cici, majd 4 óra múlva ebéd, aztán megint 4 óra múlva cici, és utána este fürdés után cici, majd alvás. Az időpontok változnak attól függően, hogy hánykor kel reggel. Ha korábban, akkor délután vagy estefelé kap még kenyérhéjat, vagy kekszet (szombat óta), vagy gyümölcsjoghurtot, esetleg ha elfogadja, akkor valamilyen gyümölcsöt, néha amikor mi vacsizunk, és jön oda, akkor kap pár falat sajtot. Nemtudom éhes lehet-e, mert nem sir, kiegyensúlyozott, elégedett baba, játszik, elvan, nemtudom mit tegyek? Szoktassam le a délutáni ciciről, vagy az mellett még etessem valamivel? De ha kap cicit általában mást nem akar enni, főleg, hogy két mellből szopik. Apa azt mondja, hogy sirna, ha éhes lenne, nem lenne energiája ennyit mászni, felállni, stb, de én nemtudom...
Felébredtünk, pont jókor, megyek is!