Új privát üzeneted érkezett!

Hella Bambi, téged is látni (olvasni) ? :P :P Magatokról valami? Fotó??? Boldog hófordulót Gergőnek!

Betsy: Ne haragudj, leég a képemről a bőr, de nem emlékeztem, hogy írtál a farsangról. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Visszaolvastam. Kihagy az agyam. :roll: :roll:

Tök jó a vonalzós képetek, az a lagzis?

Gyabi: Még a járgányról akartam írni, hogy mi már el is csomagoltuk a "nehéz" kocsit, imádtam, de csak bébiknek jó....Nekünk sportkocsiból PC van, azt is nagyon szeretem.

Sinlac: Mi ettük egy darabig, de hányingerem van még a szagától is. És nem is vagyok terhes, hehe...A dobozán minden rajta van.

Hova sétáltok ti napi 2 órát? :shock: Neked aztán jó a kondid. :lol: Anyám, én egy óra után össze akartam esni. Most meg majd lassan már játszóterezni is lehet, allllig várom. :lol: :lol:

Mirci: Sztem tök jó lesz két picivel, majd meglátod. Főleg, ha van segítséged, mondjuk anyukád, anyósod. Szüléstörténettel igyekezz, te lány, már felét sztem el is felejtetted. :wink:

Nóri asszonyság? +++++++++
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára jaimee1 2009.03.02 11:35-kor.
jaimee1
 
 


Ja, Bíbi: fogorvos dottornyénik ajánlotta azt a Brendonos törlőkendőt.
Kép

Húzós ára van, mondjuk.... :roll: 24 db, tehát még csak egy havi adag sem és 2800 Ft.

De még jobban az ujjra húzható fogtisztítót. Fogkrém még nem kell. Fluór bevitelre pedig jódos-fluoros sót említette, majd keresek olyat, elvileg Plus/Interspar/Cora valamelyikében kapni. Fluór tabletta babáknak nem ajánlott, több kárt tehet, mint hasznot.

Szíp hetet mindenkinek!
jaimee1
 
 


Sziasztok!

Még nem kerültem képbe arról, hogy kivel mi újság, de a fotók alapján a gyerekek irtó édesek mint mindig, és nőnek mint a bolondgomba.

Köszönöm mindenkinek a gratulációt kis tesóhoz. Szerencsére lesz segítségem ha megszületik ketteske, ugyanis anyukám tervezi, hogy nyugdíjba megy, és mivel közel lakik hozzánk, minden nap átjön majd segíteni.

Betsy: rossz alvás Bálintnál úgy néz ki, hogy nappal nem hajlandó csak a levegőn babakocsiban aludni. Este fürcsi után tudja, hogy alvás jön kb.8 óra körül, és gond nélkül el is alszik, de csak ezután jön a műsor. Egy darabig teljesen nyugodtan fekszik, szépen alszik, aztán egy idő után elkezdi forgatni a fejét jobbra-balra, vakarássza, az arcát, fejét, emelgeti a lábát, szóval nyűglődik, mindezt álmában. Ilyenkor általában közbe kell, hogy lépjünk, különben felébreszti magát. Fogni kell a kezét, néha megsimogatni, cumit beadni ilyenek, szóval Ő alszik mi meg asszisztálunk az alvásához. Amúgy egyszer kel fel éjjel enni, és általában 7-kor ébred reggel. Így mi nem igazán tudunk kielégítően pihenni, ezt gondolhatod. Tényleg mindent végigjártunk már, és nem találják az okát az éjszakai viselkedésének. Velünk alszik egy szobában, úgy ,hogy a kiságy egyik oldalrácsa nincs felrakva, és a mi ágyunk mellé van tolva, amolyan baba-mama ágy formájában. Próbáltuk már, hogy nem avatkozunk közbe éjszaka, de akkor rövid időn belül felébreszti magát. Csak azt nem értem, hogy ha a levegőn alszik babakocsiban akkor tök nyugis, semmi baja. A szobában nálunk nincs túl meleg kb. 20-22 fok van, úgyhogy amiatt biztos nem lehet a rossz alvás. Egyszerűen tanácstalanok vagyunk, de már feladtuk, és elfogadtuk, hogy ez van. Csak abban reménykedem, hogy a másik baba nem lesz ilyen!

Jaimee: születéstörténetet azért nem lehet csak úgy elfelejteni. Bennem élénken él még minden perce.

Kép
Kép
mirci74
 
 

 
 

Köszi a fogmosásos hozzászólásokat, hát, Jaimeemami, az a kendő nekünk egyelőre most luxus... Egyébként nekem is azt mondta egy védőnő barátunk, hogy a tudomány mai állása szerint már nem adnak fluortablettát.

Betsy, köszi! :wink:
Kimaradt a rágás? Hát ezt el sem tudom képzelni, Bíbi őrület, amit művel, még a fémet is rágja, de a legjobb, amitől falra mászok, mikor könyvet meg újságot eszik. :roll:

Mutatom a képet, meg ha nem baj, dobok egyet a nappaliról is, felraktam anyukám kedvenc függönyét, annyira örülök neki!

Gyabi: Bandita de édes. Bolondulok a kendős pasikért! :wink: :lol:

Bambika, üdv újra itt! :lol: Képet, képet!

Mirci, és azt nem próbáltátok, mi van, ha hagyjátok Bálintot felébredni? Talán viháncol még kicsit, és nemsokára kifáradva elalszik?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.05 18:10-kor.
Vendég
 


Mirci: Igen, tényleg, mi van olyankor, ha felébred? Azt hiszi, nappal van és tök éber?

Bíbi: Ez a harapás, rágás nálunk is totál kimaradt. Réka még a rágókáit sem rágta, mert 10 hósan jött az első foga, nem volt mivel. Igaz, a múltkor elkezdte rágni az egyik könyvét, de ahogy rászóltunk nem erősködött.

Hogy is van ez, Bíbi a piros mániáddal? Csak a konyharuha (vagy mi is az) piros? :wink:

Végre mán tettél nagyobb képeket. Szuper a kecó!!!!!!!! Mehetünk talira a tavasszal-nyáron???? :wink: :wink: :wink: Te antiszociális, te.....

Mirci: Jól van, nem akartalak megbántani, hogy elfelejtetted a szüléstörténetet. :oops: :oops: Csak az jutott eszembe, hogy én amikor most a blogba írtam a "végső" változatot, már vissza kellett olvasnom azt a változatot, amit 10 nappal a szülés után írtam, mert a kisebb részletek hajlamosak voltak kiesni. De tiéd szülés még szinte tegnap volt. :wink:

Nóri: ++++++
jaimee1
 
 


Sziasztok!

NIKI: Voltatok 4D-n? Tudjátok már a pocaklakó nemét? Képek?
CHRISSYY: Tart még a tanfolyam? Martin hogy van? Friss fotók?
JAIMEE: Semmi gond :wink: Ha érdekel, felrakhatom újra a képet. A vonalzón valóban esküvői fotó van..
OLIK: Jövő héten műtét. Írj mindenképp, ha túl vagytok rajta! Tündi elindult már azóta esetleg?
JUDY: Nagyon sokat változott Barbi! Megkuksiztam a szülinapi fotókat, szép volt a cicás tortája (is). Ide is felrakod a képeket?
CHRISTELL: Klárika a következő szülinaposunk. Vannak már elképzelések a tortáját, ajándékát illetően?
BAMBIKA: Boldog 10. hónapot Gergőnek! Hogy vannak a gyerkőcök?
BIBI: Így teljesen más a konyha! Tetszik nagyon!!! A függöny meg nagyon illik az egészhez!
GYABI: Szerintem 29-ért is megérte a babakocsi! Nagyon jó a kendős kép. Nekem Peti hordott hasonlót kiskorában.
MIRCI: Boldog 5. hónapot Bálintnak! Az alvással kapcsolatban még annyit, hogy kb. hányszor fordul elő Bálintnál éjszaka ez a viselkedés, és hány óránként? Nem lehet, hogy a két alvási fázis között ébred fel mindig? Hason, háton, vagy oldalt alszik? A takaró nem zavarja? Mert Peti pl. régebben sokszor azért ébredt fel, hogy kitakaróddzon, és csak akkor tudtam betakarni, ha már elaludt, mert különben mindig lerúgta magáról. Amúgy vannak állítólagos praktikák, amik segíthetik a nyugodtabb alvást, nekünk nem jött Petinél annak idején. Borostyánlánc, tükör az ágy alá, ágy máshova tétele stb..
GABI: Hogy vagytok?
NÓRI: ???
Vendég
 


Kép


Kép

Gergő is mindent rág,csak a rágókái nem kellenek neki.

Kép

Lilláról is keresek képet

Kép

Gergő sokat sétál ,szinte egész nap meg sem áll.Már mondja, hogy anya.Ha mondom neki hogy nem szabad valamit, rögtön rávágja de.A labdát dának hívja , ennyi a szókincse.Ja meg a cici,:)
Még mindig nagyon keveset eszik .
Anyósomnak el kellett a polcról pakolnia a porcelánokat, mert felmászik a szekrényre értük :)
Lillával vannak gondjaim, nagyon rossz, hisztizik mindenért,nem fogad szót.Mostanában sokat ül büntetésben,de ez sem használ.

Köszi mindenkinek a hófordulós köszöntéseket!

KépKépKép
bambika
 
 


sziasztok,

Elveszett bárányka jelentkezik!
Múlt héten nem nagyon volt időm gép elé kerülni, napközben nem voltunk itthon, este meg a fiúk "bitorolják" a gépet.

Ha nem bánjátok, nem írom le újra hogy mi van velünk csak átmásolom a másik topic-ból.

Hétvégén megültük Barbika 1 éves szülinapját. Olyan hihetetlen, hogy már itt tartunk. Mintha csak tegnap született volna, most meg egy kis rosszaság vált belőle. Kezd egyre hisztisebb lenni, nagyon tudja, hogy hogyan érvényesítse az akaratát. Laughing Persze legtöbbször sikerül is neki. Laughing Laughing
Jó vagyunk, senki nem beteg(kopp-kopp)
Szerdán megyünk egy éves tanácsadásra, meg megkapja a meningitec oltást is.
Rengeteget halandzsázik, pár értelmes szót is mondogat már.
má-má-má ha éhes, vau-vau, anya-nya, pá-pá meg persze hogy ne-ne-ne.

Danikának múlt héten volt hangversenye is, gitározik, szuper volt, nagyon ügyes. Ahhoz képest hogy szeptemberben kezdte tényleg nagyon ügyesen csinálja. Felvettem videóra, majd hétvégén apával kivágattatom azt a rész ahol Dani játszik és felteszem. Laughing Laughing

Farsangon is túl vagyunk. Danika tini nindzsa volt, Bazsi meg szellem, bár ő már nem nagyon akart beöltözni. Laughing Laughing Jövőre felsős lesz, akkor már nem is kötelező nekik.
Majd próbálok feltenni pár képet a farsangról is meg a szülinapról is.

Jó hírekkel is szolgálhatok. A másik fórumon valaki tanácsolta hogy vegyük le a kiságy egyik feléről a rácsot és toljuk az ágy mellé. Na ez bejött, Barbika 10 perc éneklés után szépen elalszik a kiságyban.Így végre megszűnt az aparugdosás és a házas életünk is kezd helyrejönni. Laughing Laughing Wink Wink

A másik jó hír, hogy ugyan maratoni ciklust futok, de tegnap a 33. napon + LH tesztet pisiltam. Laughing Laughing A nyákom is egyértelműen pé-re utal. Szombaton és vasárnap is sikerült együtt lennünk, hála Barbika kiságyban alvásának, kiváncsi leszek összehoztunk-e valakit. Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Persze azért tudom, hogy nem feltétlenül jelenti a + LH hogy tüszőrepedés is van, de azért reménykedek.

Vérvételem eredménye tökéletes lett, nem vagyok vérszegény sem, mindenem rendben van, pénteken lesz meg a citológia is, remélem az is ok lesz.

Röviden ennyi magunkról.

Betsy,
Köszi szépen az apa köszöntést is, te aztán tényleg figyelsz mindenre. :lol: :lol:
Múltkor kérdezted a cicizést. Sikerült 2 szopira csökkenteni az adagot, mostanra már beállt erre a mennyiségre a tej. Nem tudom mondtam-e ezen a fórumon, hogy köztes vérzésem volt 4 napig, meg szédelegtem, e miatt kellett csökkenteni a szopik számát. E miatt voltam dokinál is, de minden ok velem. Mostanra valszeg a ciklusom is kezd visszaállni.
Mirci,
Óriási gratula a kis tesóhoz. Hát nem lesz könnyű nektek, de a gyerkőcöknek nagyon is jó lesz, és ez a lényeg. :lol: :lol:
Niki,
Gratula az újabb kukishoz. :lol: :lol: Én azért leselkedek ám minden fele. :wink: :wink:
Bambika,
Gyönyörűek a gyerkőcök.Megnyugtatlak, a hiszti később sem lesz jobb. :wink: :wink: :lol: :lol: Legalábbis Daninál nagyon megmaradt. :lol: :lol:
Olik,
Szorítok, hogy minden rendben legyen a műtéttel. :oops:
Bibi,
Annyira csodaszép a házatok!!!! :shock: :shock: :lol: :lol:
Nekünk sose lesz ilyen. :cry: :cry:
Gyabi,
Szerintem is csúcs a kendős kép. Nagyon vagány kis csávó a fiad. :lol: :lol:
Jaimee,
Gratulálok az egyedül evéshez. Nálunk ez nem menne, ha kanalat adok a kezébe csak csapkodja ki vele a főzeléket. :lol: :lol:
Réka baba is egyre szebb kislány. :lol: :lol:
Christell,
Látom Klárika is szépen fejlődik. Szép kis "pofis" baba. Anyuci jól tartja. :wink: :wink:

És akkor a képek.
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

PUSZIT AD A BABÁNAK KÉP.
Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 



Sziasztok!!!

Judy, Bambi, Gyabi: Szépségesek a babák!!! Köszi a képeket!

Betsy: Nem indult még meg Tüci, még nem is áll meg egyedül, de már többször is próbálkozott. Egy kézen fogva már egyre bátrabb a járása, eddig nem is indult, azonnal leült. Ez nagy haladás, még 2 hó alsóhangon :roll:

Én is rakok pár képet:

Kép Kép Kép

Itt jól látszik a köldöke...
Kép Kép Kép



Kép
Kép
Kép
olik22
 
 


Olik,
Csodaszépk a gyerkőcök és hogy mennyire hasonlítanak egymásra! :shock: :shock: :shock: :shock:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


Judy, Olik: annyira szép családjaitok vannak!!!! Jó lehet egy ilyen születésnap, ilyen szép lurkókkal...Na majd belehúzunk mi is, remélem.

Olik: én nem látom sérvet :shock:

Bambika: a mosolygós kép az nagyon szuper Gergőről vagyis mind szép, csak nekem ez a No1.



Többiek?????

Bandita tegnapi méretei: 10640gr és 75 cm.

Kép
Kép
gyablonka
 
 


Gyabi,
Azt a mindenit micsoda súlyban van Bandita! :shock: :shock: :shock:
Barbika 1 évesen 10700gr és 79 cm. Nem semmi méretek. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


Ja és persze BOLDOG HÓFORDULÓT KÍVÁNOK!

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


Köszi Judy!

Előre félek , mert lassan időszerű lesz a kiságy alső szintre helyezése, de hogy onnan hogy fogom kiemelni :roll: :roll: :roll: , az rejtély.

Kép
Kép
gyablonka
 
 


Tényleg helyesek a gyerkőcök, hiába, egy gyerek nem gyerek... :lol:

Gyabi, boldog hófordulót Nektek! Ezek a méretek... :lol:

Jaimee, topiktalit már megdumáltuk egyszer, szerintem nem lesz belőle semmi, de ha igen, naná, hogy jöhettek!
(Lakberendezésben a napsárga-narancs mániám az uralkodó, a konyharuha csak azért piros, mert a sárgák leamortizálódtak...)

Kismamik? Képek? Névválasztás? Gyertek már!
Vendég
 


Gyabi,
Nagyon tetszik a babakocsi, én sem tudtam elképzelni, hogy három kerekű kocsink legyen, bár nem is próbáltam ki, hogy milyen lenne tolni?! És mennyi tartozék van hozzá, szupi!
A kendős kép meg egyszerűen oltári, nagyon tetszik! Hozzánk is jöhetne Bandita udvarlónak... 
Bandita méretei tényleg szépek, mindig is szép nagy baba volt! Hogy csináljátok? Niki súlya egy ideje nem mozdul, talán nem kellene ennyi szopi neki, hanem kaja! Le lehet engedni a kiságyatok oldalát? Mert akkor nem lesz gond a kiemeléssel, nyugi!

Bibi,
Nagyon jó a fürcsis kép Bibiről, cuki, és huncut! Ezt a felülést ki fogom próbálni (amint nem leszek ilyen lusta erre...)! Niki kb. 9 kg lehet, magasságra pedig 73 cm körül, amikor mérjük centire nem mutat többet sosem, de a rucikat növi ki, érthetetlen, de gondolom azért csak nől...
Kistesót persze bevállalnám, ha úgy alakulna, de azért nem szeretnék most rögtön terhes lenni!
Rágással engem is megőrjit Niki, főleg a papirral, ahogy te is irtad, mondjuk pénteken az új labdáját ette meg, a szájából vettem ki a darabját, hát, mit mondjak, már alig várom, hogy véget érjen ez a korszak! Ha pedig nincs mit rágnia, akkor odamegy a falhoz, kapargassa, és azt akarja falatozni...
Konyhát én is láttam még a múltkor, amikor csak olvastam, nagyon szép!

Jaimee,
Kösz szépen! Réka is nagyon aranyos, nekem is a gondolkodós kép a favorit! Igen, ő most van a nem korszakban, aranyos lehet! Más szavakat mondd már? Miket?
Voltunk végül másik fogdokinál, az valamilyen szinten ismerős is, igy bizunk benne, úgyhogy az ő tanácsait követjük: 1-es fogkefe, colgate fogkrém, amit Heni is irt, fluort nem muszály adni, de rosszat nem csinálunk vele, csak a legkisebb mg-osaat kell adni! Hát remélem igy nem lesznek gondok...
Boldog házassági évfordulót! Hogy ünnepeltek?

Betsy,
Köszönöm, nem voltam fodrásznál, sőt, fél éve nem is vágattam a hajam, de nekem is jobban tetszik igy, majd lassan már el kell mennem, de valszeg nem fogok sokat vágatni elől belőle! Én már teljesen meggyógyultam szerencsére, Niki is jobban van, sőt az orra már nem nagyon folyik, elég napi 2-3-szor porszivózni, csak még köhög egy kicsit, a doki néni azt mondta, hogy virus, sokan is voltak, szinte mindenki beteg, hasmenés elmúlt, a köhögésre pedig fehérmályva szirupot kapott, de az köptető, úgyhogy holnap leállunk vele, és megnézzük, akkor köhög-e?!
Tényleg Bence is benne van már a „nem” korszakba?

Bambika,
Köszike! Nagyon szépek a gyerkőcök, és Gergő sem semmi, hogy már sétálgat, mondja, hogy anya, meg felmászik a szekrényre... nem semmi! Nagyon okos, ügyes baba!

Nóri,
Nem is jelentkezel! Mi újság? Jelentkezz, légszi!

Niki,
Mi volt az uh-n? Ti hogy vagytok? Domi tudja már, hogy lesz kistestvére? Kistesó nemét tudjátok már? Olvasom Judy hozzászólását, hogy ismét kisfiatok lesz! Gratula!

Olik,
Drukk a műtéthez! Aranyosak a gyerkőcök, és nagyon hasonlitanak egymásra!

Judy,
Újra babaprojecteztek, vagy csak úgy lazán, hogy ha összejön, akkor összejön, ha nem, akkor meg nem? Most akkor reggel és este szopizik Barbika? Mitől véreztél és szédelegtél? Niki most pár napja jól alszik ismét, de az ágy odahúzós tippet megjegyzem! Nagyon jók a képek, nagyon szép kislány Barbika, a második kép a kedvencem, nagyon huncut! Szép volt a tortája is, ez a cica rajta olyan ehető kép vagy micsoda? Nekem a macska a kedvencem, nem is rossz ötlet, én már nagyon lassan gondolkozok, hogy mi legyen majd Niki tortáján! Nagyon jól áll Barbikának a lila szin, együtt is aranyosak a testvérek, és a családi fotó is nagyon jó, szépek vagytok!

Egy körkérdés: mennyi időközönként kellene etetni a gyerkőcöket, és mivel? Leirnátok a napirendet? Úgy értem pl reggel szopi, aztán tizórai van, mennyi időre rá, stb.

Mostmár mennem kell, eddig volt szabadidőm, apa elvitte Nikicit sétálni, de hazaértek, remélem nem halandzsáztam nagyon össze-vissza, mert először word-be irtam, onnan másoltam, szóval... sietek, remélem a héten már többször tudok jönni, és Bibihez csatlakozva, KISMAMIK JELENTKEZZETEK!!!!!!!!
sirkici
 
 


Banditától Mindenkinek sok-sok szeretettel:

Kép

Kép
Kép
gyablonka
 
 


Sirki: nekünk ugyan szopi nincs, de reggel ébredés után 7-8 körül tápszer ( 270 ml ), délben húsos tömény kaja ( 8 hónapos kajából úgy 2 üveg ), 4-5 között gyümölcs, fürdés után 8 körül tápszer+Sinlac ( 270ml )


Egy újabb kis vidám pillanat ( anya csuklik, Bandita röhög )
http://www.youtube.com/watch?v=tUdvcM45xP8

Kép
Kép
gyablonka
 
 


Sziasztok!

Még nem olvastam vissza, így nem írok, csak ennyit:
Bence és Peti boldog nőnapot kíván a topik kislányainak, lány pocaklakóinak, ezenkívül minden anyukának, kismaminak, és leendő anyucinak.
A 6. évfordulójukat ünneplőknek külön gratula! ;)


Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.09 12:11-kor.
Vendég
 


NÓRI: Gratula a kiscsajhoz :) Képek? Hogy vagy?
NIKI: Gratula a kukishoz! :wink: Veletek mi újság?
JUDY: Nagyon szép kislány Barbi!!! Majd a farsangi képeket is rakd fel, meg a gitárszólót :)
OLIK: Aranyosak a gyerkőcök. Peti kérdezte, kik ők. Meg rögtön mondta, hogy tetszik neki az az autópálya (vonatpálya), amivel Zozi játszik! Zolcsinak boldog névnapot, az apukájának meg boldog név- és szülinapot!!!!
BAMBIKA: Gyerköcök minek öltöztek be farsangon? Nehéz 3 gyerkőccel? Amit Lilláról írtál, sajna Petinél is előfordul, bár mostanában már nem annyira, mint régebben..
SIRKICI: Ne vágass a hajadból, szerintem nagyon jó így. Azt hittem be van szárítva, ezek szerint alapból göndör az alja. Visszanéztem a szőke képeket, tényleg jobb a barna! Nálunk napirend:
8 - reggeli
10- tízórai
12- ebéd
13 - szopi elalvás előtt
16 - uzsi
19 - vacsi
19:30 - szopi elalvás előtt
+éjszaka 1 szopi, meg van hogy még ébredéskor reggel (hátha visszaalszik..) Azt, hogymit eszik nem írom le, mert azt eszik, amit mi. Az ebéd általában főzelék, és néha beiktatok vacsira tejpépet, de amúgy sok gyümölcs, zöldség, joghurt, kenyér, felvágott, sajt, tojás (bundás, rántotta), stb..
GYABI: Nagyon kis vidám ez a Beni baba! És hatalmasak a méreti! Súlyban lehagyta Bencét, pedig Bence nagyon sokat eszik. Múltkor írtad, hogy szerinted megnyúlt Bence. Össz-vissz 1cm nőlt 3 hónap alatt :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.09 14:44-kor.
Vendég
 


Betsy: Te mindig tudsz mindent. :shock: :lol: :lol: :wink: Nincs titok előtted.Hétvégén szülinapoztatok vagy majd most hétvégén?

Köszönjük a táblit, gyönyörű ez is! Bár Klárika nincs rajta.
:P

Nálatok is meleg kaja van ebédre és vacsira is?

Gyabi: Jó húsban van Banditád, de nem csoda kb. 2x annyit eszik, mint Réka. :shock: :lol:

Sirki: Úgy emlékszem, mi 9 hó tájban kezdtük adni a 2. főzeléket, tehát nem tejpép volt a vacsi, hanem főzi. De sokan várnak ezzel az 1. szülinapig. Amúgy meg nagyjából, mint Betsyék, bár nekünk 4 étkezés fért el csak, mert ha volt uzsi, kihagyta Rékám a tartalmas vacsorát, szóval mi azt (uzsit) egy időben mellőztük, most vezettem vissza.
9 hónpos kortól lehet már tojássárgáját is adni a babónak. Esetleg joghurtot, túrót, bár én később kezdtem...

Olik: Műtétről írjál majd! Nagyon helyesek a gyerekek és tényleg nagyon egyformák.

Bíbi: Ha valaki mondaná, hoyg LEGYEN NÁLUNK (taliról beszélek) utána az időpontot már könnyebb lenne egyeztetni.

Judy: Barbika is jó súlyban van. :wink: :D

Mirci: megen eltűntél. :roll:

Christell dettó. :roll:
jaimee1
 
 


törölve
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.09 12:36-kor.
Vendég
 


Betsy, de klassz a tábla! Köszi! Éljenek a csajok! :lol:

Oké, LEGYEN NÁLUNK! :lol:

Nekem úgy tűnik, mi egész nap eszünk, de ezek szerint ti is, szóval mi is kb. úgy, mint a többiek, 8ó-táp 250 ml-11ó-tejpép- 14ó főzelék hússal, rizzsel, vagy nagy kedvenc a bolognai spagetti 1 üveg, meg utána még (!)200 ml táp -16ó gyümölcs vagy megint főzelék, de csak egyfajta húsok nélkül- 18ó jóéjtpép-20ó táp 250 ml.

Mi az a SINLAC? Doki írta? Mert nekünk nem akart írni semmit, mikor akartam tápot, azt mondta, ebben a korban már követő kell, a 2-es, 3-as, az meg bolti...
Vendég
 


Nnnna, mondhatni kicsikartam azt a talihelyszínt.
:mrgreen:
Igen, a SInlac receptes, nekünk spec azért írta a doki, mert az táplálóbb, mint a bolti, amúgy meg biztos van még pár jó tulajdonsága, csak azokat már elfelejtettem.
:shock: :oops: :lol:
1 szó mint 1000, Bíbi nem szorul rá. :lol: :lol: Amúgy pocsék íze, szaga.

A bolognai nálunk is nagy favorit, és minden tészta szósszal és sajttal.

Rólunk: elpakoltuk a cumisüvegeket végképp. A tej csészéből, a víz, gyümilé pohárból, úton csőrös pohárból. :D És a tejpépek is lekerültek a menüről. Most nem tudom, hogy :roll: vagy 8)

Mit töröltél, Bíbi?????
jaimee1
 
 


JAIMEE: Korrigáltam, köszi, hogy szóltál! A szülinapokat nem szoktuk előre ünnepelni, ezért szerdán az oviban ünnepel Peti (csokitorta autós képpel), aztán délután itthon négyesben, majd szombaton a család többi tagjával (piros verdás marcipán torta kívánság szerint). Napi két meleg étkezés mindenképp van Bencének, de a leírt evések között is rágcsál néha ezt-azt. Kíváncsi vagyok Réka mennyit gyarapszik 3 hónap alatt (1 éves és 15 hós kora között), mert Bence semmit nem hízott..
Vendég
 


Kétszer ment el, így az egyiket töröltem.

Akkor Sinlac nem kell, kösz.

Ebben a bolognaiban már vannak fűszerek, oregano pl., azt én is imádom, na, de azóta Bíbor fintorog a sótlan, 4 hósoknak való natur pűréken, pedig maradt még, most azokkal küzdünk :roll: :lol:

Miket rágcsál Bence, és mióta? Én alig merek szilárdat adni, pedig eljött az ideje a kézbe adható kajáknak is...azt mondják.
Vendég
 


Ja, Jaimeemami, de jóóó Nektek, nincs cumisüveg! Annyit gondolok Rátok, mikor írtad, hogy elpakoltad, el merted pakolni 8) ! a légzésfigyelőt is! Hiába, Popi már tényleg nagylány!
Vendég
 


Gyabi, Betsy,
a nőnapi köszöntőket köszönjük! Nagyon szépek! :lol:

Gyabi,
megnéztem a videót, nagyon aranyos Bandita, vidám kiskrapek! :D

Betsy,
kösz! Éppen ma reggel gondolkodtam azon, hogy vágassak-e a hajamból, vagy mit csináljak, mert május 16-án megyünk lagziba a barátnőmhöz, jó lenne frizura, feltetetni, ahhoz hosszú haj kell, de már nagyon régen vágattam, esetleg egy kicsit kellene vágatni, na de nemtudom még. Igen, mindig is volt benne egyfajta természetes göndörség, amit mostmár elfogadtam, de régebben vasaltam, meg minden, nagyon útáltam, mindig is sima, vékonyszálú hajat akartam. Apa szerint is jobb a barna, bár nekem még mindig a szőke a favorit, de egyenlőre megszoktam már a barnát is, majd lehet, hogy egyszer megint visszafestem, de nem biztos, nagyon macerás az én sötét hajamat kiszőkiteni. Talán, ha egyszer őszülni fogok... :D
Gondolom Peti várja már a szülinapját, igazi nagyfiú már! :D

Jaimee,
gratula a pohárból iváshoz! Könnyen megszokta Réka a csőrös poharat? Niki még nem tud inni belőle, nehezen jön, de nem is erőltetem, ráér még, majd ha szörpöket is iszik, akkor poharazunk!

Bibi,
tanúsithatom, eljött az ideje a szilárd, kézbe adható kajáknak! Én is nagyon féltem szilárdat adni a kezébe, de szombaton akaratomon kivül rájöttem, hogy bizony el meg tudja enni Niki a szilárdakat. Vendégségben voltunk, és olyanoknál, akiknek még nincs gyerekük, igy nem is volt semmi játék, nem tehettem le mászni sem, mert tele volt a számitógépek kábeleivel a szoba, elkezdte rágni a poháralátétet, amit láthatóan nem néztek jó szemmel, igy elvettem tőle, mire kitört a hiszti, erre a vendéglátónk hozott neki kekszet, mondtuk, hogy ne adjon neki, mert nem eszik ilyesmit, megijedtem, hogy csokis, de szerencsére egyszerű száraz keksz volt, elkapta a lányom, és olyan szépen megette, hogy csak néztem. Olyan keksz van itthon is, még karácsonyra kapta, de én azóta sem mertem adni neki belőle, erre tessék, mostmár tudom, hogy nem kell(ene) annyira félni. Na, azért felügyelet nélkül nem adok neki ilyesmit. :oops: Eddig már néha kapott kenyérhéjat, hogy próbálgassa a rágást, szépen meg is eszegette, de azt hittem, hogy a keksz mivel morzsás, majd a torkán akad, de nem, szerintem megpróbálhatsz adni valamit Bibinek, boldogulni fog vele. Ja, meg még a babánt eszi Niki harapva, mert kaparva, kanálból nem kell, csak úgy eszi meg, hogy odatartom neki, és élvezi, hogy haraphassa.

Etetésre reagálásokat köszönöm, akkor ezek szerint Niki tényleg keveset eszik, azért is kérdeztem, mert nem igazán hizik, eddig kb 1 kilót hizhatott a majdnem 4 hónap alatt, az pedig kevés, nem? Nálunk úgy néz ki a nap, hogy éjszaka változó, ha felkel, akkor kap cicit, ha nem akkor az ugyebár kimarad, reggel cici, majd 4 óra múlva ebéd, aztán megint 4 óra múlva cici, és utána este fürdés után cici, majd alvás. Az időpontok változnak attól függően, hogy hánykor kel reggel. Ha korábban, akkor délután vagy estefelé kap még kenyérhéjat, vagy kekszet (szombat óta), vagy gyümölcsjoghurtot, esetleg ha elfogadja, akkor valamilyen gyümölcsöt, néha amikor mi vacsizunk, és jön oda, akkor kap pár falat sajtot. Nemtudom éhes lehet-e, mert nem sir, kiegyensúlyozott, elégedett baba, játszik, elvan, nemtudom mit tegyek? Szoktassam le a délutáni ciciről, vagy az mellett még etessem valamivel? De ha kap cicit általában mást nem akar enni, főleg, hogy két mellből szopik. Apa azt mondja, hogy sirna, ha éhes lenne, nem lenne energiája ennyit mászni, felállni, stb, de én nemtudom...

Felébredtünk, pont jókor, megyek is!
sirkici
 
 


Sziasztok!

Bocs, hogy eltűntem, de mozgalmas időszakunk volt. Elkaptunk valami köhögős-náthás valamit, ami végigsöpört a családon. Klárika orrát még mindig kell szivatni naponta 1x.

Betsy!
Köszi a nőnapi köszöntést. Klárika is kapott virágot, plüst és cserepest is. Mindkettő nagyon tetszett neki. Első nőnapja. :)
Még fogalmunk sincs ajándék és torta ügyben a szülinapra.

Klárika dél körül kap főzeléket, este 6-7 körül gyümölcsöt. Reggel, 10 körül, 3 körül, este és éjjel van még szopi. Napközben kb. 2-3 dl 100%-os almalevet iszik még, mert ha nem kapja, nincs kaki. :? Főzelékből a 8 hónaposakat meg sem akarja kóstolni. Az 5 hónaposból a paradicsomos krumpli csirkével a kedvence, de abból sem tud megenni 1 üveggel, pár kanállal hagy belőle. És mégis fél kg-t hízott 1 hónap alatt és 2 cm-t nőtt. Ma voltunk a védőnőnél. 11kg és 73 cm.

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell
 
 


Betsy,

Petinek NAGYON SOK BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK.

Bocsi, hogy most nem jövök, de kell pár nap hogy magamhoz térjek, mert P3 lett a cytológiám, és most azon aggódok, hogy mi lesz ha esetleg babás vagyok. :oops: :oops: :oops: :?: :?: :?:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


Petinek:
Kép

Boldogságos szülinapot!!

Sirki: Hát hogy keveset eszik vagy nem...Elvileg ilyen korban már 2 "szilárd" kaja dukál. Ebéd és vacsora. Vacsorára pl. tejpép. De némely baba 1 éves koráig is elvan anyatejen. Nézd Klárikát, ő sem eszik sok főzit/tejpépet és mégis szuper súlyban van.

Alapvetően, ha jókedvű, élénk, vidám, akkor minden oké.

Új szilárd kaját, tehát pl. vacsit úgy kell bevezetni, hogy szopi helyett adsz neki mondjuk tejpépet és UTÁNA még cicit. Ha kell neki...

Betsy: Ó, engem már nem érdekel a súlya. Azt nézem, hogy élénk, mint egy kisördög és jó kis sonkája van. A számok mellékesek. :wink: Egyébként én is nagyon kíváncsi vagyok a súlyára.
:lol: :lol:

Chris: Tényleg, nálatok is mindjárt szülinap! :P

Bíbi:El mertem pakolni, mert nem iszik belőle. Akkó meg minek? Mi apával már nem élünk vele. :lol:
A légzésfigyelőt használtuk kb. 11 hóig...sztem....valahogy azt éreztem, hogy már nem kell.

Judy: P3? Az valami gyulladás GYANÚ, nem? Nem lesz gáz sztem.
++++++++++++++++++++++

jaimee1
 
 


Sziasztok!

JUDY, JAIMEE: Köszönjük a szülinapi köszöntést! Íme, egy összeállítás..


Kép

[quote="bíborlány"]M írta:bíborlányiket rágcsál Bence, és mióta? Én alig merek szilárdat adni, pedig eljött az ideje a kézbe adható kajáknak is...azt mondják.

BIBI: Kekszet, ropit, babapiskótát, pukit (extrudált kukoricapehely), banánt, almát, körtét. Amióta darabos kaját eszik, azóta adom ezeket is. Kb. 8-9 hónapos korában kezdtem bevezetni fokozatosan.

[quote="sirkici"]B írta:sirkicietsy,
Gondolom Peti várja már a szülinapját, igazi nagyfiú már! :D

SIRKICI: Nagyon várta. :lol: Napok óta mondogatta, hogy majd visz tortát az oviba, és mindenkinek, aki jött hozzánk, megmutatta, hogy milyen autó lesz a tortáján (ostyakép). Reggel együtt mentünk el érte, a gyertyát is ő választotta ki. Nagyon tetszett neki az összhatás, csak azt sajnáltam, hogy nem vittem fényképezőt magammal, így nem tudom megmutatni, milyen lett az ovis torta. Mi reggel apával meg Bencével már felköszöntöttük Petit, egy nagy 16 colos biciklit kapott tőlünk, mert a régi 12 colos biciklijét már kinőtte. Teljesen odáig volt, mert már sokszor mutatta a kirakatban ezt a biciklit. A nagy ünneplés majd hétvégén lesz.
JUDY: Milyen kezelést írt rá a doki? Mikor kell megismételni a vizsgálatot? Mikor derül ki, hogy összejött e a baby? Már lassan meg kellene jönnie, nem? A 42. nap környékén járhatsz kb..
JAIMEE: A 15 hós oltás, mérekezés lesz az első „tanácsadásotok”? A doki nénitek amúgy mindenkihez kimegy 1 éves korig, vagy csak aki kéri?
NIKI: Dominak boldog 17. hófordulót!
CHRISTELL: Jobbulást Klárikának! Szegényke, mindig elkap valamit. Nagyon szépen gyarapszik, de ez látszik is rajta! :) Friss fotók?
Vendég
 


Isten éltesse sokáig Petit!!!Szuper az összeállítás megint, jóképű a kiscsávó nagyon!

A merészséget nem a cumisüveg, hanem a légzésfigyelő elpakolására értettem :lol: :lol: , én még mindig függő vagyok...báááár, a délutáni szunyinál már rég nem használjuk, de nem is az ágyában alszik :lol:
Vendég
 


Hello!
Sajna nincs időm visszaolvasni, Niki itt rángatja a lábamat, mennem kell, de

Betsy,
PETINEK NAGYON NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KIVÁNOK! Majd várjuk a képeket!
sirkici
 
 


Nagyon sok boldog születésnapot kívánok Petinek!!!!!!!!
Kép

Kép
Kép
gyablonka
 
 


[quote]J írta:a, Jaimeemami, de jóóó Nektek, nincs cumisüveg! Annyit gondolok Rátok, mikor írtad, hogy elpakoltad, el merted pakolni Cool ! a légzésfigyelőt is!


Ebben a cumisüveg is bennevolt. :wink:

Bíbi ne bosszants! :lol: :lol: :lol: Elpakoltam, mert ott volt az ideje. :wink: :wink: Amúgy meg reggel egyet mégiscsak előszedtem, mert cicit kért, amint felkelt, kapott egy cumisüveg tejet. Úgyhoyg ennyit az elpakolásról. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Betsy: Aki kéri, mindenkihez kijár. És nem csak 1 éves korig. Sajnos ez egy marha nagy körzet és a rendelő általában tele van kisebbségi többséggel....:? :? :? :? :? Nem tom hogy, de így van.

Sztem Peti hasonlít rád, nem is kicsit. Képek? Képek? Képek????
jaimee1
 
 


Chris,
remélem már meggyógyultatok teljesen! Akkor Klárika sem eszik többet, mint Niki, jól mondja Jaimee, és mégis gyarapszik szépen, nemtudom, biztos Niki lemozogja, egyszerűen ilyen fajta! Pedig "kicsinek" nagyon is szépen növő, gyorsan hizó baba volt!

Judy,
mikor derül ki, hogy esetleg babás vagy-e? Drukk, hogy ne legyen gond!

Jaimee,
igazad van, köszönöm! Lassanként megpróbálunk bevezeteni valahogy vacsit is, de legalább gyümit egyenlőre!
Irtad, hogy Réka cicit kért reggel, és cumisüvegből kapott tejet, ezek szerint ti már nem szopiztok... bocs, ha már irtad, de kihagy egy kicsit az agyam! :oops: :lol:

Betsy,
örülök, hogy jól indult a szülinapja Petinek, és szép ajándékot kapott, képzelem, mekkora öröm lehet, hogy már nézegette a biciklit, és most megkapta! :D Hétvégére jó szórakozást, aztán pedig várjuk a képeket!

KISMAMIK????????????????????? MIÉRT TÜNTETEK EL ENNYIRE???????????? TESSÉK JELENTKEZNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sirkici
 
 


Sirkici:köszi a többszöri hiányolást, megvagyok, jól vagyunk, csak tudod a legkedvesebb barátnőim "leléptek" és azóta csak olvasgatok, de azt is hébe hóba.Itt mindenki babás dolgokról ír (evidens), ehhez én nem értek még és nem is tudok hozzászólni.
De nagyon jól esik, hogy kerestél, néha majd benézek.Minden jót, puszi!

Kép
Vendég
 


Nóri: gratulálok a kiscsajhoz...nevetek van már??????????

Kép
Kép
gyablonka
 
 


Gyabi:igen, van kb 10...ebből válogatunk szép lassan, ízlelgetjük a csengéseket, de van még időnk bőven, nem kapkodunk.Egyszeű nevet akarunk, becézhetőt, kedveset.Szóval ilyesmit, hogy luszeszitácska, dzseniferke, mercédeszke, eufrozinácska...stb. :D :wink:
Vendég
 


Sziasztok!

BIBI: Köszönjük :lol: Mi akkor nagyon merészek voltunk, mert egyik gyerkőcnél sem használtunk légzésfigyelőt..
SIRKICI: Köszi szépen! Ismerős helyzet ;)
GYABI: Köszi a képeslapot, ez nagyon fog tetszeni Petinek, ilyen lesz a tortája is :wink:
NÓRI: Én is hiányoltalak többször is :D Szép nevek :lol: ;) Hányinger, rosszullét még mindig nincsen? Vagy már el is múlt?
JAIMEE: Szerintem a mi dokinénink, ha kérnénk se jönne ki, mert szinte egész nap rendel, a bölcsibe, oviba is jár, környékbeli falvakba is megy, szóval ideje sem lenne rá. Amúgy nálunk fél 11-től fél 1-ig van tanácsadás, én mindig akkor megyek, amikor már szinte senki nem szokott lenni (12 körül). Ha Ti is tanácsadás végére értek oda, lehet, megússzátok a nagy tömeget. Azt, hogy hasonlítana rám Peti, én valahogy nem látom, de tény, hogy sokan mondták, hogy Peti inkább rám hasonlít, Bence meg az apukájára. Képeket jobban majd hétvégén tudok felrakni, de azért mutatok párat. Mint írtam az ovis tortát nem tudtam lefényképezni, az oviban meg nem fényképeznek. De Peti elmesélte, hogy megünnepelték a szülinapját, a tortából még uzsonnára is maradt. Ezenkívül arcfestés is volt az oviban, Peti cica akart lenni. Ovi után itt voltak az unokatesói, nem volt egyszerű 4 gyerkőccel :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.15 06:49-kor.
Vendég
 


Betsy:igen, tudom és bocsi, hogy nem írtalak Sirki mellé, hisz Te csekkoltad le a kiscsajt leghamarabb...bocsi... :oops:
A srácok még mindig helyesek, mosolyország lakói...
Vendég
 


Betsy: Szuper lehetett a buli!!! És az bicaj!!!
8) 8) 8) 8) 8)

Ó, azt is sokan mondják, hogy Réka rám hasonlít, no ezt meg én nem látom. :wink: :lol:

Nálunk a rendelés mindig fél napos, a tanácsadás pedig időpontos.

Nóri:
[quote]l írta:egkedvesebb barátnőim "leléptek

Naaaaa.....

Sirki: Semmi gond. Este van még szopi és ha nagyon nagyon nagyon kéri, akkor napközben is. Reggel este kap egy üveg tejet/tápszert, egyiket a reggelihez bögrében (vagy ha rögtön kéri ébredéskor, akkor cumisüvegben.) Másikat este. Lasssssan, fokozatosan választom el. Sztem ideje (bár megoszlanak a vélemények) de úgy gondolom, ez az én dolgom és sztem ideje leszokni a ciciről.

Rólunk: most jöttünk a fogorvostól, egy fogszilánkot vettek ki az ínyemből. JÁÁÁÁÁJ!
jaimee1
 
 


Boldog hófordulót nekünk! Hehe....
jaimee1
 
 


Jaimee:a babára vágyó-barátnékra értettem, de mán megint félre vagyok értve...Te és Bíbi fix pont vagytok a szívemben...és senki ne haragudjon meg, mindenkit csípek és éljen a világbéke! 8)
Na dugultam... :oops:
Vendég
 


NÓRI: Véletlen láttam meg a vonalzódat, remélem, nem baj. Úgy emlékszem, Te kislányt szerettél volna jobban - bár tudom, mindegy a neme..
JAIMEE: Boldog 15. hófordulót Rékának! Melyik nap van a tanácsadás? Réka le sem tagadhatná, hogy a Te orrodat örökölte :) A képek, amiket felraktam, az első sorozat após 60. szülinapi buliján készült, a második sorozat a hétvégi Minimax bulin, a többi tegnap. Sajnálom a fogorvost, de Te legalább eljutsz oda, én már olyan rég tervezem.. Képeket Te is rakhatnál fel!
CHRISSYY: Boldog 17. hónapfordulót Martinnak!
Vendég
 


Nóri: értjük persze...ebből már megint ombbbbudszzzzzzzzzmannnnn lesz!!! 8) :lol:
Mi úgy voltunk a nevekkel, hogy leírtuk egy papírra, hogy kinek mi tetszik és ahol egyeztek, ott pipa. Mondjuk csak 3 egyezett, ebből maradt Benedek Úrfi. ( Nándor még azért nagy favoritom ) :wink:

Jaimee: bóóóódogságos hófordulót Nektek. Nem tudtál jobb elfoglaltságot a szilánkszedésnél?????

Bets: az a bringa???!!!! Nagyban lehet kapni????

Kép
Kép
gyablonka
 
 


Lányok,

Köszönöm szépen az együttérzést, most már sokkal jobban vagyok.
Tegnap felírattatam a klion-t, de természetesen nem kezdem el a HCG tesztig. Ha pozi lesz, akkor irány vissza a doki megbeszélni a dolgokat, ha nega lesz, akkor meg a mensi után elkezdem.

3 hónap elég lesz arra, hogy Barbika leszokjon a ciciről, a hormonjaim totál helyrejöjjenek és még vitaminnal is fel tudom magam turbózni.
Csak hogy nézzük a pozitív oldalát is. :lol: :lol: :lol:

Jaimee,
BOLDOG HÓFORDULÓT RÉKÁNAK!
Húúú...szilánk miatt nem irigy. :lol: :lol:
Igen, valszeg megint valami gyulladás, de a röhej, hogy semmi jele, még folyásom sincs.Nem is járok sehova, nem ülök idegen vécére, szóval gőzöm sincs már megint mi van.
Betsy,
Csúúúúúdaaaszépek ezek a lurkók. :lol: :lol:
3.szépségről beszéltetek már??? :wink: :wink:
Ma vagyok a 9.dpo-n, elvileg szerdán kellene megjönnie, hétfőre tervezek egy tesztelést. Amúgy a hőm ma már 37 volt.
Nóri,
Gratulálok a kiscsajhoz. :lol: :lol: Hogy viseled az áldott állapotot??
:wink: :wink:

Ma délelőtti "Barbi production"
Tuti táncosnő lesz.:lol: :lol: :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=SXtCHuRXbpc

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


Nesze nekem laptető!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Már rég volt ilyen. :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


GYABI: Még lehet Nándorotok is! Pont ilyen oroszlános biciklit nem láttam nagyban, de biztos vannak ennél szuperebbek is ;)
JUDY: Bence is imád táncolni, de Barbi egy komplett koreográfiával készült! És még ritmusérzéke is van! 3. gyerkőccel kapcsolatban továbbra is azt tudom mondani, hogy majd ha meg lesz a házikónk, és teljesen ki is fizetjük, és ha mindketten szeretnénk még kistesót, akkor elképzelhető, hogy lesz még egy gyerekünk. Ez kb. Bence 4 éves kora körül lehetséges, tehát akkor már szülnék. De majd meglátjuk.. Hőmérőzöl? Vagy csak ma mérted meg?
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?