Sziasztok Lányok!
Szilárddal ma elmentünk egy jó nagy sétára a Duna partra. Ő motorozott. Biztos jól elfáradt, és alszik legalább 3 órát.
Hát, nekem nem akar megjönni ez a fránya piri. Ma muszáj voltam tesztelni, mert annyira idegesit, de tudtam, hogy nega lesz. Ez a kis 5. hétbeni vetélés is ekkora kavart tudna okozni?!? Nem vagyok az lh tesztelés nagy rajongója, de jövő hónapban biztos fogok, mert most nagyon felborult valami.
Lyly, veled mi van?
Nyuszi!
Fogalmam sincs, hogy mi lehet ez a barnázás, de már nagyon sok kismamától hallottam, hogy volt. A dokik véleménye is megoszlik a progeszteron-pótlással kapcsolatban. Van aki gond nélkül adja (és ahogy a lányok is irtál, a 12. hétig rendszeresen kell szedni, ha egyszer elkezdted), de van olyan doki, aki pont azért nem adja, mint amit Lyly is irt, mert úgy gondolják, hogy ezzel a fajta beavatkozással megtarthatnak egy beteg magzatot. Én azt hiszem, hogy nem szedném be, bár még nem kerültem ilyen konkrét helyzetbe.
Betty!
Olyan jó a táblát nézegetni. Remélem, hamarosan mind lecsúcsunk az alső mezőbe
Dia!
Köszi szépen a köszöntést
Nita!
Pároddal meg volt a nagy békülés?
Melish!
De rendesek a szüleid, hogy igy gondját viselik a kerteteknek/lakásotoknak. Biztos jól is jön a segitség. Küldheted hozzám is őket, mert a kertre itt is nagyon ráférne egy kis pofozgatás, és az ablakaim is elbirnák a tisztogatást.
Akkor jártál arra, ahonnan származom. Székelyudvarhelyen jártam suliba, ott is végeztem a gimivel. Egyébként pedig Sepsiszentgyörgyön születtem (a szüleim ott dolgoztak, egyébként törzsgyökeres hargita megyeiek).
Megyek, mert gyorsan összeszedem egy kicsit a konyhát és nappalit. Ma valami tészta lesz az ebéd. Szilárd kap a tegnapi babfőzelékből, és sütök neki halrudacskákat. Kiváncsi vagyok, fogja-e szeretni.