Új privát üzeneted érkezett!

nyuszi ha beteg a baba gyógyszer mellett is elmegy,annyira nem jó az utró hogy beteg babát megtartson.....
az utrot meg szedd be!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Glicerines végbélkúp!!!Isteni!!Ha megyek szülni,3 doboz ilyennel megyek,nekem nagyon bejött.Még itthon is használtam,nem mertem nyomni a gátseb miatt!!!

Kép
Kép

Kép
melinda1985

képzeljétek ma férjecskémel voltunk az egyik nagyáruházban és ott volt egy butorüzlet bevitt és széjjelnéztünk. Végül megállt egy hálóbutor előtt és megkérdezte, hogy mit szolnák ha vennénk egy olyat az üres szobába? Minek nekünk van franciaágyunk az ő 1,92 m magasságához készitve :lol: . Mondtam neki, hogy gyorsan tegyen le róla mert abba a szobába lesz hamarosan a mi hálónk és ahol most alszunk ott bababutor lesz. Csak kis babaágyat, pelánkazót, babaszekrényt, micimackós függönyt vehet semmi egyebet! Kacagot és mentünk megnéztük a bababutrókat, olyan szépek voltak :arrow: na kár álmodozni. Vissza a valóságba! Mindjárt lelépek fürödni, veszek egy forró fürdőt a kádba tuti üllni fogok egy órát benne, már régóta nem ülltem be a kádba.

Kép
Kép
melisch

Nyuszi! Aszaltszilva nagy mennyisegben.
Vendég

Ja es ha lehet ehgyomorra!
Vendég

Ja es ha lehet ehgyomorra!
Vendég

Sziasztok!
Bocsi,nem olvasok vissza. :oops:
Nem tudom mi lett a ciklusommal,majd hétfőn okosabb leszek,remélem. :roll:
Amiért jöttem.
Egyik bnetes barátnőm még januárban mondta,hogy érez velem kapcsolatban valamit de addig nem mondja el amíg nem derül ki megjön e.
Nos tudjátok megjött januárban is így elmondta,hogy Ő azt érzi,hogy kerek szám lesz a gyerkőcök között.Vagyis Domi a szülinapjára kap kistesót. :wink:
Ez most azért izgat,kiváncsi vagyok,égi jel..... :D mert tegnap beírtam az e havi ciklusomat,hogy mikor szülnék. 8) Erre kiírta,hogy március 24 a fogantatás és december 15 a szülés.domi március 24.én fogant a klinikán és december 15-re voltam kiírva. :lol: :lol: :lol: :lol: Szerintetek ez égi jel vagy véletlen? :shock: :wink:

Jó éjt mindenkinek!

KépKép
Kép
mucus75

nekem is van glicerines kúpom.... :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

mucus megnéztem a jónásodat is az pl március 20-ra jelezz egy kislányt? Vajon összejönn akkor, hát én drukkolok hátha vannak csodák!

Kép
Kép
melisch

Szerintem is vannak ilyen boszorkányok!!! :lol: :lol:
És igazuk szokott lenni!!!
Ugye Nita milyen jó???Én nehezen szoktam le róla.... :oops:
Nem volt ráírva,hogy függőséghez vezet! :twisted:

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Sziasztok! Visszaolvastam, de tiszta zizi vagyok, mindjárt leragad a szemem. Ma is konditeremben voltunk a barátnőmmel utána meg szaunában. Nagyon jó volt, de nagyon elfáradtam.
Endzsi: Szilárdnak Nagyon Boldog Névnapot kívánok!
Betty: igaz, hogy utólag, de annál Boldogabb 1. Házassági Évfordulót nektek!
Ne hari, de nincs energiám képet keresni most nektek. :oops:
Melinda: sikerült a meglepi és mégegyszer köszönöm :!:
Nyuszifül: nem tudom mit csinálj a gyógyszerrel, Lyly hozzáértésében is megbízom, nem a levegőbe beszél. De nagyon vigyázz magadra. Okosabbat nem tudok. Székrekedésre rostdús étrendet szoktak ajánlani.
Többiek: nem írok most mindenkinek külön, bocsika.
Nekem a terhesség alatt akartak leszakadni a cicik, amúgy sem kicsi, de azóta!!!!!!!! :twisted: Most vagyok felpuffadva egy pár napja beillenék 5 hós terhesnek, de hogy mitől nem tudom. Mensi előtt szoktam magamra kapni vagy 3kg-t ami aztán el is tűnik, de Pé-kor? Még nem tapasztaltam.......vagy nem figyeltem.
Nita: úgy tudom a Spigelon-t kismamik is szedhetik fejfájásra, homeopátiás, de kérdezz rá a dokinál.
Melisch: ha anyukádék végeztek nálad, küldd már át őket hozzám....itt is kellene ablakot pucolni és úúúúúúúúúúúúúútálom :twisted:

királylány

melisch nekem meg tudod nézni mit jósol?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita: csak akkor lehet megnézni mit jósol, ha azokon a napokon fogant, ha már 1 nap csúszás van akkor kétséges a baba neme. De meg lehet nézni, csak kell hozzá a születési hely, idő: év, hó, nap, óra, perc.

királylány

No látom mindenki mással van elfoglalva, akkor én is megyek aludni. Szép álmokat nektek!

királylány

én fürődni voltam, jól kiáztattam magam a kádba olyan jó volt!!!
királylány ha anya itt készen van küldöm hozzád :wink: Szép álmokat!
nita én nem értek jónáshoz csak csinálom és nem is hiszek benne és a jelenlegi ciklusommal legfeljebb augusztus de inkább októberben lennék jónéskor pé-n na akkor nem kérek belőle mert még nagyon messze van :twisted:

Kép
Kép
melisch

Szép jó reggelt mindenkinek, bár láttom lassan magamnak köszöngetek :shock: annyira ritkán vagytok!

Nyuszifül mizus irjál még nekünk elmult a barnázás? Szoritok, hogy minden rendben legyen veletek. Millió puszi!

Kép
Kép
melisch

Melisch: még mindig barnás...:(

Lányok, azt vettem észre, ha erölködöm( a Wc-n bocsi tom ciki) :oops: , akkor mindig előjön a barnázás, de leglább tudtam emnni wc-re.

Nita: nekd mennyit kell szedni, Nekem azt mondta a dokesz, hogy este kettőt.

Ma mek haza Gyulára, mert a koliban nincs külön szoba, szemetek, amikor meg kórházban voltam, utána lecsesztek, h párom miért jött be az én kulcsommal a ruháimért...hát ennyit róluk...

Kép
nyuszifül16

Jó reggelt!
Nyuszi: Tamarinlekvár székrekedésre :wink:

Remélem ebbe a hónapba jó pár kismamival bővül a csapat, legalábbis ahogy olvasom, milyen előjelek vannak :wink:
Mennek a drukkok!!!!++++++++++++++++++++++++++++

Én már jobban vagyok, hál isten elmúlt a lázam :)
Ennél már csak jobb jöhet, bár ezt a hónapot leírhatom, mert nega volt még tegnap is az LH-m :roll:
Mindegy, majd a kövi hónap....

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Már rég dobtam táblát: :wink:

Kép Kép

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Betty: köszi, nem hallottam még róla, azt hol lehet venni és mi?

Nita: még mindig barnás, mi van, ha nem szeretne maradni a baba, pakolnom kellene, h menjek haza, meg az egyetmre is mennem kellene könyvet venni, de így még utazni is félek, mi van, ha vontaozás nem tsz jót, mondjuk addig kiviszik a cuccom...meg otthon lesezdnek a vonatról...

Kép
nyuszifül16

nyuszi nem tudom mi okosat mondjak én még zöldfülű vagyok. én csak szoritok neked, hogy minden ok legyen.

Betty köszi a táblázatot, már volt akiről nem is tudtam mi is van vele! Lehet később lesz péd nekem volt 16. napon ful pozitiv a tesztem és akkor 30 napos lett a ciklusom, ha van még kedved tesztegess, ha ugy tűnik, hogy erősődnek a tesztek, és estére tesztelj!

Kép
Kép
melisch

nyuszi én 3x1-et szedek az utróbol.....
most semmi se fontos csak a baba!!!!!!!!!!!
TESSÉK PIHENNI!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Bocsi, Nyuszi, elkalandoztam itt a neten... :oops:
A tamarin lekvárt általában a rossmanban lehet kapni, de szerintem biztos van gyógyszertárban, és DM-ben is.
Azt tudom, hogy direkt ilyenre ajánlják, kismamiknak is.
Egy próbát megér szerintem. Ha rákeresel neten Googleba, kidob egy csomót, lehet, hogy még rendelni is lehet netről.

betty615

Melisch, este tesztelek, csak a gáz az, hogy a mai az utsó tesztem. Tegnap este már mintha egy fokkal erősebb lett volna a másik csík, majd a mai este kiderül.
De egyébként lehet, most nem is lesz pé-m ettől a hülye betegségtől....úgyhogy ez a hónap nem nagyon fog foglalkoztatni...majd várom szépen pirit... :roll: :lol:

betty615

Ez egy sz..ar hónap lehet lesz ma este valami jó erős második bár látom ma kéne inkább pé-d legyen :cry:

Kép
Kép
melisch

lányok nem keseregni......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

nita most te vagy az optimista :lol: :lol: :lol: ezek szerint ma jól érzed magad és minden ok :wink:

Kép
Kép
melisch

Sziasztok Lányok!
Szilárddal ma elmentünk egy jó nagy sétára a Duna partra. Ő motorozott. Biztos jól elfáradt, és alszik legalább 3 órát.
Hát, nekem nem akar megjönni ez a fránya piri. Ma muszáj voltam tesztelni, mert annyira idegesit, de tudtam, hogy nega lesz. Ez a kis 5. hétbeni vetélés is ekkora kavart tudna okozni?!? Nem vagyok az lh tesztelés nagy rajongója, de jövő hónapban biztos fogok, mert most nagyon felborult valami.
Lyly, veled mi van?

Nyuszi!
Fogalmam sincs, hogy mi lehet ez a barnázás, de már nagyon sok kismamától hallottam, hogy volt. A dokik véleménye is megoszlik a progeszteron-pótlással kapcsolatban. Van aki gond nélkül adja (és ahogy a lányok is irtál, a 12. hétig rendszeresen kell szedni, ha egyszer elkezdted), de van olyan doki, aki pont azért nem adja, mint amit Lyly is irt, mert úgy gondolják, hogy ezzel a fajta beavatkozással megtarthatnak egy beteg magzatot. Én azt hiszem, hogy nem szedném be, bár még nem kerültem ilyen konkrét helyzetbe.

Betty!
Olyan jó a táblát nézegetni. Remélem, hamarosan mind lecsúcsunk az alső mezőbe :)

Dia!
Köszi szépen a köszöntést :)

Nita!
Pároddal meg volt a nagy békülés?

Melish!
De rendesek a szüleid, hogy igy gondját viselik a kerteteknek/lakásotoknak. Biztos jól is jön a segitség. Küldheted hozzám is őket, mert a kertre itt is nagyon ráférne egy kis pofozgatás, és az ablakaim is elbirnák a tisztogatást.
Akkor jártál arra, ahonnan származom. Székelyudvarhelyen jártam suliba, ott is végeztem a gimivel. Egyébként pedig Sepsiszentgyörgyön születtem (a szüleim ott dolgoztak, egyébként törzsgyökeres hargita megyeiek).

Megyek, mert gyorsan összeszedem egy kicsit a konyhát és nappalit. Ma valami tészta lesz az ebéd. Szilárd kap a tegnapi babfőzelékből, és sütök neki halrudacskákat. Kiváncsi vagyok, fogja-e szeretni.
Vendég

angie34 nállunk ez családi hagyomány anno nagyszüleim is sokat segitettek és anyukámék szivesen jönnek tudom. Miután kész volt bent a hát ne tudd meg mi volt a kertben szemétdomb akkor is ők voltak itt 2 hétig és tettek vettek mi meg dolgoztunk, aztán hivtunk valakit aki 3 teherautó szemetet hordott el (mi belül mindent ujra csinálltunk még cémenttel sem volt leöntve a főld a házba). Sok munka volt, most már kisebb dolog van de ők meg faluról jöttek és imádják csinálni én meg paneles fruska vagyok. Mi tagadás apa Maya kedvéért is jönn már üzent is neki, hogy jönn és ráncba lesz szedve :lol: :lol: sajnálta, hogy nem gyüjtötte neki a csontot :shock: mire kutyakaját kap persze ha nincs apa mert akkor a csont neki jár meg amit csak el tud lopni a konyhából. Kicsi volt még nem akartam csontot adni neki de nem birtam apával. Feltette az ablak párkányra a tányért és csak lassan adta oda Mayának, a kis buta meg egész nap az ablok körül settengett. Nagyon édi volt, lesz is őröm ha meglátja apát.
Székelyudvarhelyi barátaink vannak nekünk is csak ők is Temesvéron laknak mert itt suliztak és itt ragadtak. :wink:

Puszi

Kép
Kép
melisch

Sziasztok!

Régen voltam már, nem olvastalak vissza titeket, csak nagyjából leírom mi történt velünk! Egy hete voltam UH-n, 3mm-es petezsákot látott a doki, azt mondta már nagyobbnak kellene lennie, teljes parába voltam, mire szombaton elmentem a wc-re pisilni és mikor kitöröltem, véres volt!! Totál kétségbe voltam esve, mert nem barnázás volt, hanem piros vér..... Gondolhatjátok........ Azt hittem itt a vége a terhességemnek, doki azt mondta ez fenyegető vetélés lehet, maradjak ágyban. A vérzés elmúlt, ma mentem UH-ra. Úgy mentem el, hogy a legrosszabbra voltam felkészülve! Erre tudjátok mi történt? Az ultrahangos nő közölte, hogy IKREIM LESZNEK!!!!!!!!
Két szabályos 7-7mm-es petezsák! Két hét múlva kell visszamennünk! Na mit szóltok? Három gyereket akartunk, erre lehet hogy négy lesz! :lol:

Puszi mindenkinek!

Kép
adiadi

Adiadi! Hat ez fantasztikus! Gratulalok! Most meg vagy egy kicsit ijedve? A verzes ettol volt? Vagy tovabb kel pihenned? En is titkon ikrekre vagyom mert amiota az eszemet tudom 3 gyerekre vagyom, de a ferjem nem menne bele es hat a korom sem nagyon engedi. Nalatok vannak vmelyik oldalon ikrek?
Vendég

Ja, es anyud mit szolt? Nem nalatok volt hogy kicsit mereven fogadtak a hirt? A szomszednom is ugy jart hogy 2 gyerek utan ikreket fogant, azt most 4 gyereke van. Aranyosak nagyon.
Vendég

Nem tudom mitől volt a vérzés, azt mondták szokott ilyen lenni. Nem is akarok negatív dolgokra gondolni, ezentúl csak pozitívan! Anyu meglepően édesen fogadta a hírt, nagyon örült! Igen, volt a családban mindkét részről iker!
Most mennem kell, mert megyünk bevásárolni! Vigyázzatok magatokra!

Kép
adiadi

Akkor nagyonis benne volt a pakliban! Megegyszer gratula!
Vendég

Adiadi: ez nagyszerű hír!:)))) Gratula! a hétvégén én is véreztem...

Angi hát nem tudom, én elkezdtem szedni...majd csak lesz vmi...de akkor most tényleg nem lehet abba hagyni... :shock: a 12. hétig?

Betty: köszi az ötletet, feltétlenül kipróbálom!

Kép
nyuszifül16

Nyuszi! Nem hagyhatod abba.
Vendég

Adiadi: gratulalok!!!!!!

Ikrek...oh...be szep is az :D
Vendég

angie már "jóba" vagyunk.....csak már elegem van a kanosságából.....
adiadi nemsemmi.... :shock: :shock: :shock: :shock: gratula!!!!!!!!!
nyuszi ezt a gyógyszert a 12.hétig szedni kell és onnantól fokozatosan kell letenni.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!
Adiadi: te aztán tudod hogyan kell sokkolni az embert! :lol: Nagyon örülök a jó hírnek, hogy minden oké és egyből ketten :!: Már nagyon aggódtam értetek, mert nem jelentkeztél. Gratulálok!
Nyuszifül: azért ugye otthonról is tudsz majd jelentkezni :?: Vigyázz magadra! Dunakavicsról tudsz valamit? Volt dokinál?
Nita: apát állítsd be a hideg zuhany alá :mrgreen:

királylány

királylány azt kéne......de nehezebb súlycsoportú..... :?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita: akkor borítsd le egy vödör vízzel.........tuti észhez tér :lol:

királylány

na ez már menni fog....... :) :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

adiadi: Gratulálok! ez szuper! :D Ismerek egy lányt, náluk is így derült ki, hogy ikrei vannak, hogy elkezdett vérezgetni. Ráadásul 3-as ikreket vár, most már olyan 19-20 hét körül jár. És azt tudni már hogy egypetéjűek e?

Lányok szorítsatok a ma esténkhez! :D Mindjárt megyek én is nézek egy LH-t.

Betty: A táblázatba hozzám is beírhatod azt még hogy duphaston.

Mucus: Te miért is szeded? Lehet hogy már kérdeztem, de efelejtettem. Mire van ez? Én majd vasárnap kezdem el szedni napi 2 szemet.

Kép
babicsek

drukk++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

nitácska: Köszi!

Kép
babicsek

szivesen!!!!!! :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Babicsek: szorítok nagyon!

királylány

hol vagytok csajok :?:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita: tornáztam itthon, Bencét fürdettem, vacsit csináltam neki meg apának. A gép lefagyott és nem tudtam elindítani, apának sikerült ahogy hazajött. Ma én viszem Bencét aludni, de közben nézem a Miami helyszínelőket majd :wink:

királylány

én meg megyek nézni a gálvölgyit meg a kész átverést.....
szép jó éjszakát!!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?