Új privát üzeneted érkezett!

Hali

Beszéltem Mártival....:)

Jól vannak mindketten,mondtam hogy holnap bemegyek...:)

Természetes szülés volt,de azt mondta hogy borzalmas volt...remélem ezt Benó nem olvassa majd el... :oops:
Kb 6 órát vajúdott összesen és bevallotta hogy kicsi a fájdalomküszöbe,felváltva orditott és sirt.... :cry: :cry: :cry:

A teje lassan elindul és azt mondta hogy L. csinált képeket ma,majd felteszi ide is...:)

Eddig ennyit tudok,majd holnap még mesélem a friss hireket....:D

Kép

Kép[/
tancsu

Tessék,friss hirek a laptetüre....:)

Kép

Kép[/
tancsu

Közben meg taliztam a bnöjével (Szilvivel), Ő vitte be Mártit a kórházba,Döme pedig náluk éjszakázott....:)

Kép

Kép[/
tancsu

Képzeljétek.....

Gergő elkezdett négykézláb próbálkozni,emeli a fenekét és hintáztatja magát előre-hátra...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Na menek kiporszivózni,mert reggel nem tudtam,ugyanis visszaaludt Gergő...

Szép napot...cupp..:)

Kép

Kép[/
tancsu

Tncsu,köszönjük híreket. Hát egy szülés sem egy leányálom, ezt tudjuk, de a hat óraigazán kibírható. Ügyesen csinálta a Márti. :wink:

Gergő pedig mindig meghazudtolja a korát. :D Nagyon ügyes gyerek. Nagyon megnézném,ahogy hintáztatja a kis seggét. :lol:

Kép
flóra 11

Köszi a híreket Tancsu! :D :D

Akármennyire fájt, túl van rajta! :wink: Benó császáros lesz, úgyhogy nem kell félnie! :wink:

Zsuzska, mégiscsak jobb lenne most elmondani apádnak, ha elakarod egyáltalán, ne a lombik előtt közvetlen idegesítsen fel :roll: Jobb lenne ha már túllennél rajta! :wink:

Kép
szilzi

Kár, hogy Gergő mozdulatait nem lehet lefotózni! :roll: Aranyos lehet nagyon :D

Kép
szilzi

Kép

Jól vannak mindketten,most megyek be én is,később még rakok fel képeket.

Kép
martik77

Kép

Kép
martik77

Jajjjj...nagyon édes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép[/
tancsu

Nagyon édes!!!!!!!!!!!
Tök aranyos a sérója!!!! :D

Kép
muzsuzska

Istenem, de helyeske! :D És Márti is milyen mosolygós lett. :D :wink:

Kép
flóra 11

Nagyon aranyos!!!! :D :D és az apukája is, amiért tesz fel nekünk fotókat :wink:

Kép
szilzi

Na Szilzi most már jöhetsz errefelé,már két topic-babával is talizhatol...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Inaska felkelt,menek etetni...apa is jön haza,sztem már csak este leszek..:)

Cupp..:)

Kép

Kép[/
tancsu

Írtam Benónak sms-t, jól van, csak varr mert még nagyon sok van vissza :wink: De majd jön!

Kép
szilzi

Igen Tancsu jó lenne összehozni, de most hogy megint csak hárman vagyunk az irodában elég nehézkes lesz... :(

Kép
szilzi

Márti gratulálok. Sok eröt és egészséget kivánok nektek

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Ildikó köszönöm az sms-t. nem tudtam hamarabb jönni, mert komáromba voltunk. neked Nagyon boldog szülinapot kivánok

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

nagyon aranyos baba. kis zabálni való :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Hali

L. itt vagy ha jól látom????

Holnap mikor mész Mártihoz?????

Kép

Kép[/
tancsu

Igen itt vagyok,csak mellette mást is csináltam.Bocsi.Most rakok fel még 1 pár képet..
Holnap 11-re megyek.

Kép
martik77

Kép

Kép
martik77

Kép

Kép
martik77

Kép

Kép
martik77

Igértem Mártinak egy overált ha hozzátok ki Vukot...:)

Vagy van már,vagy felvigyem,vagy mi legyen?

Meg elővettem egy doboz tápszert,nekünk nem kellett és kifejezetten újszülötteknek való,ha esetleg pótolni kellene....
A szavatossága decemberig van és bontatlan...

Én holnap csak 1 után tudok bemenni...

Kép

Kép[/
tancsu

Istenem de szép!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép[/
tancsu

Legalább tudjuk, hogy megvan a Benó.
Köszi Szilvi.

Kép
flóra 11

Nagyon szép babus. :wink: Köszönjük a képeket. :D

Kép
flóra 11

Na mennem kell, L.-t elnyelte az éter...:)

Este még benézek...cuppp..:)

Kép

Kép[/
tancsu

nem is lett olyan kicsi. 1 hónapot sietett, mégis nagyobb lett mint az én Törpém volt, aki idöre született :roll: :roll: :roll:

de milyen rendes gyerek. megvárta, mig mártiék mindennel elkészülnek :lol:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Az overált,amit ígértél nagyon megköszönjük.Nem tudom,hogy beviszed neki vagy hogy legyen.....

Kép
martik77

Most jöttem, lányok, még egyszer boldog szülinapot, Ildó, és boldog szülinapot, Kis Vuk, te drága, olyan szép vagy, istenem, állandóan bőgnöm kell a látványodtól. :D :D :D :D :D :D Szegény anyuka 6 órát szenvedett, de most már biztos az öröm a nagyobb, mint a szenvedés emléke. :D :D :D Én is úgy gondolom, hogy lehet, hogy nem jól volt ez számolva, olyan szép nagy, tényleg, nem is kicsi egyáltalán. :D Köszönjük, Laci, a képeket. :D :D :D Gy. is gratulál nektek. :D :D :D

Gergőnek is gratulálunk a fészkelődéséhez. :lol:

Köszönöm, hogy ne parázzak. :D

Nem tudtam elintézni a gyerekorvost, csak a házassági anyakönyvi kivonatot, de az is valami. Meg elég sokat varrtam a játszószőnyegen. :D Sajnos, rájöttem, hogy hiába várok a varró emberekre a családban, ugyebár nem sürgethetem őket, úgyhogy a ruhás rész előtti függönyt is én fogom megvarrni, olyan lesz, amilyen, nem könyörgök senkinek. :? Így, hogy felrakott lábbal varrogattam (közben a már megnézett C.-t néztem), nem dagadt be annyira a lábam, és az jó, mert máskor meg olyan, mintha vízhólyagon járnék. :roll: Mondjuk, ma halálra untam magam a sok C. meg varrás közben, mert veletek se beszéltem (köszi, Szilzi, az sms-t, de azért nem gondoltam, hogy aggódhattok, mert reggel elmeséltem, mennyi baromságot szeretnék ma véghezvinni), meg szinte sehol se voltam (anyakönyvvezető kiv.), de haladtam. :roll: Csak mert mindenhol anyagfecnik vannak, iszonyúúú ám. :shock: De tök jó volt, odaraktam mindent az ágyba és fel se keltem. Most folytatni fogom majd. :D Meg szerintem holnap is. Holnap lesz az utolsó szülésfelkészítő, meg előtte, utána (nem tudom) megpróbálom a gyerekorvost még egyszer. Ezeket egyébként nem a Márti ihletésére kezdtem el intézni, hanem direkt mostanra terveztem, nem akarom, hogy ha esetleg kórházban vagyok, a Gy.-nak kelljen kiváltania a tisztálkodási cuccokat a baboknak stb., mert abból nem sok minden lenne. :lol: :lol:

Na, én, lányok, vissza is kopok most, jó?
Mártival nagyon szeretnék beszélni én is, kár, hogy mi nem tudunk bemenni hozzá. :( :( :( :( De, Tancsu, mondd meg neki, hogy óriási gratuláció és hogy bőgünk, olyan szép és cuki a gyerkőc. Az Ádám. A Kis Vuk. :D

Koptam, ne aggódjatok sose, szólok, ha gáz van, higgyétek el. :D DE NEM LESZ. :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Milyen furcsa, hogy egy ilyen kis gyermek jön ki az emberből, nem? Én ezt el se hiszem, hogy ilyen van..... hogy tényleg van ilyen..... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Koptam.

KépKép
benó

Laci gratulálok a babához!!!!!!!!!!!

Kép
muzsuzska

Gyönyörű baba! :D :D :D :D Olyan szép formás! :D :D :D :D

Benó, remélem is hogy jelentkezni fogsz ha bármi történik! :wink:

Kép
szilzi

Na, nincs nagy pörgés itt ma.Jó Benó, jelentkezz, ha baj van, de ha othon vagy, akkor is azért reggel, délelőtt ,délután, este is legalább egy kis időre jelentkezz be, mert ma is azért izgultam, mert írtad, hogy jobb, ha nem mész sehová sem és tévézni fogsz, tehát tudtam,hogy otthon vagy, aztán nem néztél be egész nap. Na, jó, tudjátok,én vagyok a topikmama, mindenkiért aggódom. :wink: :lol: De nekem szabad, ugye? :lol:

Kép
flóra 11

Kimostam a hajam,mert holnap munka. :? Semmi kedvem,de ha lesz időm,bezsélek a szomszéd iskolában, a magyarban az igazgatónével. :wink:

Kép
flóra 11

Most fog jönni majdaz ex gratulálni nekem, bejelentette előre, hogy jön. A F. vett egy üveg pezsgős bort,meg sósakat, nem volt energiám ma sütni,a tegnapi elfogyott.

Kép
flóra 11

A gépelés 2/3-a készen van, remélem még lesz időm leírni az egészet. Mindig van valami,ami miatt kések.
Délelőtt későn fogtam hozzá, aztán ebéd,mososgatás, majd jött megint a szomszédlány, elég sokáig itt volt. Mikor elment, akkor gépeltem.Aztán megjött a F. Vele is kellett foglalkoznom, vacsoráztunk, megint mosogattam, kimostunk két adag ruhát,kiteregettem, kitakarítottam a vécét, fürdőt, konyhát,elpakoltam a ruhákat. Aztán mentem hajat mosni. Most benéztem, és ugye nem tudok írni, mert jön az ex. :?

Kép
flóra 11

Hali

Látom tényleg nincs pörgés...:)

Benó.én is aggódtam kicsit,hogy hol van egész nap a mi szómenéses kismamink.... :wink: :wink: :wink:

Persze hogy megmondom holnap hogy mindenki sirt örömében,de lehet hogy L. már el is mondta Mártinak és akkor már tudja hogy mennyire örülünk kis ("Kiss") Horváth Vuknak...:D

Na akkor menek én is nézem majd a békát,meg rácsatlakozom ismét a fejőgépemre....szegény apa ennyit lát,hogy állandóan a cicimen lóg az az izé.... :oops: :oops: :oops:

L.:holnap beviszem Mártinak az overált,már úgyis ki van mosva.....van kettő is a vastagabbat viszem,mert nem mondanak túl jó időket a következő napokra és nehogy Vukkocska megfázzon ám hazafelé... :wink:

Szép álmokat majd mindenkinek...cuppp...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Cupp, szép álmokat!

Holnap csak délután jövök,ne várjatok hamarabb,holnap már munka. :?
3-4 óra fele tudok jönni leghamarabb.
Extől kaptam egy ajándékkosarat minden finivel. :wink:

Kép
flóra 11

Jóreggelt,gondolom ma sem lesz pörgés....

Lassan negativ-rekordot döntünk...:(

Kép

Kép[/
tancsu

Na megiszom a szokásos kávém és menek ismét vasalni,mert még mindig nem értem a végére...persze mert állandóan mosok és a vasalnivaló újra gyülik...:)

Inas már megreggelizett,aludt végig,hajnali 1-kor teázott,de ennyi...reggel pedig siri csendben feküdt,amikor odamentem a kiságyhoz nagy vigyor volt...:):):)

Kép

Kép[/
tancsu

Kávét eltüntettem,megirtam 2 levelet,menek a dolgomra...

Olyan szépen süt a nap,kinyitottam az ablakot és a madárkák itt csivitelnek a fán...:D

Szép napot mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!

Cupp...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Jó reggelt! :D :D :D
Én itt voltam, Tancsuval elkerültük egymást. :D
Kávém megvolt, sőt már ettem is.

Tancsu, mi a fenének vasalsz mindent ki? :shock:

Kép
muzsuzska

Tancsu, ma megy Mártihoz! :roll:

Kép
muzsuzska

Elmondtam apámnak a lombikot!

Kép
muzsuzska

Egész jól reagált, mondta hogy a Jakucsek is 45 évesen szült. De a lényeg, hogy mit kérdezett:::
Apa van???????? :shock: :shock: :shock: :shock:
Mondtam, igen.
Kép

Kép
muzsuzska

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?