Most jöttem, lányok, még egyszer boldog szülinapot, Ildó, és boldog szülinapot, Kis Vuk, te drága, olyan szép vagy, istenem, állandóan bőgnöm kell a látványodtól.
Szegény anyuka 6 órát szenvedett, de most már biztos az öröm a nagyobb, mint a szenvedés emléke.
Én is úgy gondolom, hogy lehet, hogy nem jól volt ez számolva, olyan szép nagy, tényleg, nem is kicsi egyáltalán.
Köszönjük, Laci, a képeket.
Gy. is gratulál nektek.
Gergőnek is gratulálunk a fészkelődéséhez.
Köszönöm, hogy ne parázzak.
Nem tudtam elintézni a gyerekorvost, csak a házassági anyakönyvi kivonatot, de az is valami. Meg elég sokat varrtam a játszószőnyegen.
Sajnos, rájöttem, hogy hiába várok a varró emberekre a családban, ugyebár nem sürgethetem őket, úgyhogy a ruhás rész előtti függönyt is én fogom megvarrni, olyan lesz, amilyen, nem könyörgök senkinek.
Így, hogy felrakott lábbal varrogattam (közben a már megnézett C.-t néztem), nem dagadt be annyira a lábam, és az jó, mert máskor meg olyan, mintha vízhólyagon járnék.
Mondjuk, ma halálra untam magam a sok C. meg varrás közben, mert veletek se beszéltem (köszi, Szilzi, az sms-t, de azért nem gondoltam, hogy aggódhattok, mert reggel elmeséltem, mennyi baromságot szeretnék ma véghezvinni), meg szinte sehol se voltam (anyakönyvvezető kiv.), de haladtam.
Csak mert mindenhol anyagfecnik vannak, iszonyúúú ám.
De tök jó volt, odaraktam mindent az ágyba és fel se keltem. Most folytatni fogom majd.
Meg szerintem holnap is. Holnap lesz az utolsó szülésfelkészítő, meg előtte, utána (nem tudom) megpróbálom a gyerekorvost még egyszer. Ezeket egyébként nem a Márti ihletésére kezdtem el intézni, hanem direkt mostanra terveztem, nem akarom, hogy ha esetleg kórházban vagyok, a Gy.-nak kelljen kiváltania a tisztálkodási cuccokat a baboknak stb., mert abból nem sok minden lenne.
Na, én, lányok, vissza is kopok most, jó?
Mártival nagyon szeretnék beszélni én is, kár, hogy mi nem tudunk bemenni hozzá.
De, Tancsu, mondd meg neki, hogy óriási gratuláció és hogy bőgünk, olyan szép és cuki a gyerkőc. Az Ádám. A Kis Vuk.
Koptam, ne aggódjatok sose, szólok, ha gáz van, higgyétek el.
DE NEM LESZ.