Sziasztok, szép jó reggelt!!! Látom semmi jó hir erre fele sem
.
Betty lehetet erős pé-d, esetleg több tüsző repedt meg és azért barnáztál. Van aki barnázik pé-nél is nem csak beágyazódástól. De lehet a betegséged is okozhatja, nem tudom. Mielőbbi gyógyulást neked és apukádnak is. Most biztos nagyon rossz neked kitartást!!
Vendégeink nem sokszor szoktak lenni inkább mi jártunk haza 2-3 hetente, de most a tél miatt nem mentünk igy hiányoltak. Na meg sogornőmék vettek egy másik autot és azt is ki akarták próbálni. Anyukámék gyakrabban szoktak jönni,bár ők inkább segiteni mint pihenni. A ház körül imádnak tenni venni na meg látják, hogy mi nem csináljuk. Ásni, árkot takarítani, fát metszeni akar apukám, anya meg biztos nekimegy az ablakoknak. De jó én nem szeretek ablakot mosni és van belőle bőven! Ők olyankor szoktak jönni ha valamit ujítottunk vagy nagy a rumli és van pár szabad napja anyánk. Most jönnek majdem 1 hétre. Apukámnak leállt a gyár és tehnikai munkanélkülin van, fizu 75%-át fizetik csak neki. Igy anya kitalálta jöjjenek el mert apa unatkozik otthon. Akarta küldeni egyedül de kikönyörgött ő is pár napot, meg volt szabadnapja. Már alig várom, bár fárasztó, mert mindig talál valamit ami nem tetszik neki, na meg, hogy mit főzzön mindig engem kérdezi, ezt kicsi koromtól utáltam ha kérdezte. Ilyenkor öcsémék is ide jönnek enni, mert anya főz mindenkinek. Holnap estére érkeznek de nem kell főzzek hozz kaját is
Aztán hétvégén tuti megyünk öcsémékhez oda is akarnak mindig menni és ő meg is sértődne ha nem. Ők egy 2 szobás panelben laknak de az egyik szobát kiadták 2 csajnak igy anyáék nem igazán volna hol aludjanak, csak a földön. Nállunk meg van hely igaz itt is matracon alusznak, mert a másik szobában nincs ágyunk mivel az lenne majd a hálónk ha végre jönne a baba és ahol most alszunk mi az lenne a babaszoba. Tehát feleslegesen nem költöttünk már. A nappaliban van ágy, a saroküllő, de ott nekin nagyon meleg van. Még meglátom, hogy lesz az alvás.
Angie kérdezted hova való vagyok én Kolozsvártól kb 80 km. -re születtem, egy kisárosban. Szüleim most is ott laknak. Párom Nagykárolyban született szatmárnémeti mellett közel van a magyar határhoz. Nekem pedig nagyszüleim laknak ott közel egy faluba igy mi is sokat vagyunk azon a környéken. A hargitában már voltunk, szoktunk arra a vidékre menni nyaralni már 2 nyáron is voltunk, Parajdon vagy Szovátán szoktunk lenni. Nagyon szép ott a táj és az emberek kedvesek. Én inkább Parajdon szeretek aludni jobbak a kondiciók mint Szovátán, ott tul sok a régi szálloda ami nem tetszett. Parajd meg tele van ujabb panziókkal. Tavaj egy hétvégére mentün el pihenni. Inkább Szovátán lubickoltunk és estére mentünk vissza Parajdra. Mivel a panziónak volt étterme és jól főztek ott ettünk utána kértünk egy üveg bort aminek a felét már a szobában kortyolgattuk. Nagyon jó volt nem rohantunk össze vissza hanem csak egymásra figyeltünk. Amugy voltunk már városnézöben, meg lagzin Udvarhelyen, voltam Gyergyóban is egyszer. A hely pedig elbüvőlő!!!!
Mucus mi a fene van veled? Ird majd meg mit mondot a doki!
Nyuszifül szivből sajnálom ami veled történik remélem nem lesz több gond és a doki ad valamit és többé nem vérzel és a babának nem lesz semmi baja. Még irjál, hogy mi van veled. És pihenj sokat.
Melinda a te Pistikéd olyan mint egy kis vitaminbomba soha nem álmos
igy nem hagy téged pihenni jól megtáncoltat titeket. De lehet ahogy nőnni fog ugy lesz belőle nagyon jó gyerek. Kitartás!!! Akartam kérdezni még tudsz szoptatni? Vagy már elepadt a tejed a pici miatt? Hogy álltok a háznézéssel van már valami vázlatod.
Most többet nem irok mert mennem kell dolgozni, ma 1 órával tovább aludtam, olyan álmos voltam. Ne haragudjatok ha a többinek most nem irok.